9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Ajjaj errõl az esetrõl én is hallottam azt hiszem...<#miaz>
egyébként most néztem a rankinget, hogy vannak ps4-esek is, nem semmi, én megcsináltam a questeket amikor berakták a mapot aztán összeszenvedtem még vagy 3-4%-ot, de annyi úgy elég is volt, SrS-ben se volt több xp a vége felé, de legalább drop volt 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ToshiBá
xp karik meg eventek meg a többihez csak annyit hogy :

Én végigvertem LD-t anno 2nd role elõtt fantasztikus 2x eventekkel, és GM mobspawnokkal.

Tavaly Szeptemberben kezdték el ezeket az 5x eventeket. Kb Okt végéig le se szartam. Aztán hopp. 2 hónap alatt gl közepérõl Hermitre jutottam.
Nekem ez kompenzáció jellegû volt. De én is keményen unom már, hogy 2 hónap alatt LM az ember de fingja sincs semmirõl.

Hallottam valakirõl akinek H12 100% warrija volt, de Shennél az FC nukerjával megkérdezte, hogy melyik a stun nuke... =)
Igen. Honfitárs az illetõ.

Na ennyit az xp kártyás 5xekrõl.

Live: DoZeR 982

ToshiBá
mit vársz Decotól? O.o

Igazi vadbarom idióta from England. ennyi.
Bár jobb lenne, ha amerikai lenne. =)

ReszegKoldus
Nyitó hozzászólás
nem semmi idióta <#vigyor1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ide kell nekik írni elvileg.
Amúgy letojom mit gondol rólam acclaim. 😛

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Fura, de azt kell mondjam, hogy igazad van! A sok 5x és az xp card teljesen elrontotta a játékot. Ehhez még hozzájönnek az új ornamentek, amik segítségével mindenki egyedül tud grindelni. Ezzel még nem is lenne baj, de minek a party? Feleslegessé vált!
ReszegKoldus
szerintem nem kell írni nekik, úgy néztem aki 1-2-t vett azt nem tartják scammernek, csak nálad nem írták oda, attól még nem vagy scammer...

Talán mert még nem írtam nekik, genius? -.-

ReszegKoldus
Ha azon a 3 napon 5x-ek voltak akkor igen 😄

Nagy bünti 3nap ban? Szerintem rohadtul nem!!!!!

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

MadeInHell
és pvp be is jobbak lennének

TAO BoT Warr

MadeInHell
visszatérve healer/ hyb re ezt a kérdést úgy oldanám meg hogy csak magukra tudjanak buffot adni mert elég szemétség hogy sok bufftréning után valaki odajön és csak annyit mond buff pls te meg napokig hetekig húztad eventeken.

TAO BoT Warr

ReszegKoldus
Ezért mondom, hogy nem most kellett volna beszüntetni (de valamikor muszáj volt már), sõt el se kellett volna kezdeni ezt a sok 5xp-t még tavaly év vége felé, már az nagy hiba volt.
Ja és ne hackeljetek 😊

FC bugért keményen banolták azokat akik még felszólítás elõtt "használták" és esetleg azt sem tudták, hogy ezért járhat büntetés. Mondjuk, ha valakinek kimaradt akkoriban egy 5 órás 5xp, akkor ugyanott volt kb. A sp33d és a dmg hack programot hol lehet letölteni? Egyéb hackekrõl tud valaki betenni linket?
MadeInHell
Ez igaz cs1 ig viszonylag hamar ellehetett jutni xp cardal meg jó eventekkel mostanába, de gondolj bele valaki nekiáll játszani 9dragonnal rl en bemegy bp re és ps nuker szétlövi a fejét.Aztán nekiáll kalkulálni hogy legyenek jó cuccai keményen fizetnie kell és hogy õ is ps legyen hétvégi 2x eventekkel 10 év míg a ps nuker 1 év alatt lett ps de sajnos õ 1 évvel késõbb kezdte.Végiglehet menni most icy n milyen egy hétköznap,kb 5 en grindelnek.Így is sokan abbahagyják a játékot 5x xp mellett mert szar az xp nemám majd most.Szerintem tibeten kéne valami nagyon ragyi xp de ez megint kibaszás azokkal szemben akik nem kõltenek a játékra.

TAO BoT Warr

LordTusy
sry a dupla postért...
Ezzel egyetértek.Xp karik megjelenése és a rengeteg 5x event kinevelt egy játékos generációt,akiknek alapvetõ hiányosságaik vannak.(GL-en szerintem ciki megkérdezni van-e hyb/healer a partyban.)

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

LordTusy
Made igazad van,ez nem fantasy mmo,de mondj valami olyat,ami dobna 9D-n és szigorúan kötõdik a harcmûvészethez!Ha nem lennének nukerek/healerek/hybridek a játék baromi egyhangú lenne,mert mindegy mi van a kezében...a warrior az warrior.Nem azért játszunk mmo-kal,hogy arcon csapjon az unalmas valóság,szórakozni akarunk és ahhoz ez a minimum.(Kivétel persze a healer.Õszinte részvétem mindenkinek,aki az elején frankón beválasztotta és most magas szintje miatt nem akar új karit kezdeni.)

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

ReszegKoldus
Akkor a CS1-ért is vagy fél évet kellett tökölni szerintem, amiben benne volt a remek cc4 grind és a pq-k se adtak annyi xp-t, mint most. Amikor berakták tibetet és beléptem, hogy megnézzem egy rakás olyan csávó volt benn, akit sose láttam és akkora vagy a karácsonyi bugnak köszönhetõen nagyobb is, mint én, azt közben játszik mondjuk fél-1 éve. Erre volt jó a rengeteg xp event, amit szerintem már most is késõ volt beszüntetni, mert ezalatt a pár hónap alatt elértéktelenedett az egész. Emlékszem nem sokkal azután hogy berakták a M&D szart, írta valaki, hogy a tanítványa nem hajlandó 2x-en grindelni. Most majd mehet 5x alatt, vagy lehet menni wowozni ahol van vagy 80 szint, amit el lehet érni gyorsan <#nezze>

Nova910
Az igaz, de CS1 volt a level cap. Most meg 200+.

_El_Diablo_, Blod Demon, Bardo, Dark_Rebirth_of_Hungary league\'s master

ReszegKoldus
persze, meg legyen benne korea, japán, thaiföld, és utazgatni is kelljen, vagy nem klánt kell választani az elején, hanem országot és annak zászlaja alatt harcolni a másik ellen, hogyne...
"Ti biztos emlékeztek, amikor bejött annó LD, utánna meg Icy, voltak xp eventek, boss spawn eventek, treasure hunt event."
én arra is emlékszem amikor 2x volt általában és a 3x is ritkaságszámba ment, xp kártyák még gondolatban nem voltak, és nem volt állandó nyavajgás sem <#vigyor1>

Nova910
Mondjuk ja. Megcsinálhatták volna úgy is, h nincs nuker, healer, meg hybrid,hanem van helyette harcos, több fegyver, amit használhat, és még több harcmûvészeti stílus, mint pl a ninjutsu, teak-won-do, muai thai és társai. na az úgy kemény lenne. Plusz kiküszöbölhetnék, hogy az elsõdleges fegyverre van egy rakat aktív, míg a másodlagosra az 2nd role-lal együtt kb 4.

MadeInHell
Minek Pet? ez nem fantasy mmorpg.Én nem akarok repûlni meg hogy valami oroszlán szedje a dropomat.Ez egy harcmûvészeti mmo nukerek se kellenének mert tudtommal régi kínába feudális japánba nem vóltak nukerek.Emelték a gt droprate jét nekem 1 óra grind alatt 5 esett úgyhogy megéri most grindelni eventen kívül is.Szerintem úgy lehetne feldobni ezt a játékot ha lennének clanon belül war ok és a nyertes kapna valami clan vezér titlet meg 1-2 extrát.Persze a címét megkell védenie a legközelebbi clan war nyertesével szemben.Aztán ha megvannak a clan vezérek lehetne egy clan veszérek tornát ahol a nyertes szintén kapna titlet meg extra cuccokat esetlek egyedi bk gk logot ami örökös.

TAO BoT Warr

Nova910
Hát sztem ez elég szomorú: "promo"
Amíg dc problémák voltak, ment az 5x, csak épp senki nem tudott huzamosabb ideig fent lenni. Most már nincs dc gond, cserébe visszaveszik az xp eventeket, és 2x lesz az átlag. Az 5x meg "unique" lesz és "precious", vagyis "egyedi" és "értékes" lesz. Az xp rate-et a többi map-en nagyon úgy néz ki, h nem fogják növelni még az új map miatt se. Szal itt az sucklaims stratégia: éljen mki, aki szeretne vmit elérni xp cardon 24/7-ben. Ti biztos emlékeztek, amikor bejött annó LD, utánna meg Icy, voltak xp eventek, boss spawn eventek, treasure hunt event....stb. Most mi van? Van Item Mall event, coin költés event, mindegy, csak dõljön a pénz nekik. Közben meg egy hibáktól hemzsegõ játékokt foltozgatnak többé-kevésbe hibás patch-ekkel. Na erre mondom én h attól h a sz*rt megcukrozzák, még sz*r marad. Nagyon gyorsan kéne villantaniuk vmit, ha nem akarják h az emberek elmenjenek, és csak a fanatikusok maradjanak, akiknek van pénzük premire, xp cardra és társaira. Sztem azért ez elég szomorú, hogy egy viszonylag jó játék ennyire elanyagiasodott.

LordTusy
A játékosok rengeteg dolgot ajánlottak,de természetesen fosclaim törölte a hsz-eket vagy csak egyszerûen mellõzte õket...
Ha engem kérdeztek 9D-nek valami nagy durranás kéne,amivel ellennénk egy ideig.Szép hogy beraktak egy új pályát,kedves tõlük,hogy gondoltak a legmagasabb szintet elért játékosokra (,mintha olyan baromi jól fejlõdnénk az új mobokon...xp suxx),de a kisebbek azt leszámítva,hogy LD nem hal meg egy forgalmasabb napon semmit se kaptak Tibet-el.
"Szép lenne,ha..." stílusú tippek:
Pet-rendszer,min 6 féle pet (IM-be uniqe-pet:sárkány)
Foglalkozások,lehetõségek egyedi vért-/fegyver-/ambrosia-készítésre (apropó,narancs fegyverek mire jók?)
Új MÛKÖDÕ skillek értelmes efektekkel (nuker skilleken kívül alig pár skill néz ki elfogadhatóan)
(Igen,tudom hogy 2bõl 2ben semmi eredetiség és minden második MMO-ban megtalálhatók,de ez nem jelenti azt,hogy nem dobnák fel 9D-t.Petrendszer pl jó lenne PVP kiegyensúlyozására.)

ReszegKoldus
hehe Sixnél nincs odaírva, hogy nem scammer, egyébként senkinek nem kötelezõ pénzt költenie rá, annak meg szerintem tisztában kéne lennie vele, hogy bezárhat a bazár

ReszegKoldus

MadeInHell
Elég szemétség hogy valaki évekig játszik és pénzt is költ rá aztán bukja az egészet( vn 9d).Bardo is closed most.Annyira szarják le az embereket hogy várjuk az eventet és egy szaros noticet nem tudnak kiírni hogy ne várd hülyegyerek.Most hogy megvan az uj map fokozhatnák a játékélményt valamivel,de nem hiszem hogy kitudnának találni olyat amibe nincs grind vagy nekéne pénzt költeni rá.Ha megnézitek a D&M rendszer is azért van hogy vegyél master titlet coinér.

TAO BoT Warr

ToshiBá
Még egy kis öröm mindenkinek.

Tessék belogolni VN 9D be, és elbúcsúzni a kariktól!

Annak a verziónak is vége.

KR/TW/HK/US-EU. Ezek maradtak.

Van egy fogadásom.
Mivel Indy már nem koreai cég ezért KR elõbb fog kihalni mint a többi verzió. 😉

ToshiBá
Acclaim döntött.
Rollback.
Még nem csinálták meg. Indyre várnak.
450.000$ kárt okoztak a kedves kis gennyládák akik 1nél több alkalommal "vásároltak".

LordTusy
Örömmel hallom,hogy nyugiban tudok majd grindelni,tusy úrfi elõre láthatóan holnap kora délután visszatér...
(Na persze most még meg kell néznem 2 special-t aztán mégegy 12 epizódos évadot...nem kellett volna ilyen hosszút tartogatni a végére,ráadásul a hülyeségem miatt még a szám se lesz szép kerek...312<#rinya>mind1,off vége)

Ui.: Refirõl egy szót sem írtatok...most terveztem lm--->hm baltám tunningolni...tervezgessem kövi patchig?<#conf>

BS... (<---nem, ez nem BS buffot jelent 😛)<#nevetes1>

http://www.elitepvpers.de/forum/9dragons/538971-item-mall-attack-21-04-2010-a.html
1 Ha megnézitek a 9d forumon az eventes topicot ott semmi lucky cricket meg semmi 2xp nincs beírva erre a hétre.Csak a vaga event meg a szombati war meg persze az 5000 coinszos zsebmetszési event.Ha meg nincs beírva mire vártok ? Acclaimék még azt sem szokták betartani amit megígérnek.

2 Szerintem biztosan rollback lessz mert acclaimék úgysem fogják bannolni a bug exploitosokat.Ha bannolnák a sok semmirevalót, ki maradna még a szerveren ?

Valakit meglep acclaimék hozzáállása ? Mert engem már nem.
Az is nincs gáz aki kihasználta az FC PQ bug-ot + dmg hack + spd hack + stb stb,és nem tettek velük semmit sem sac/kb!

MadeInHell
csináljatok hp buildos warriort és nincs probléma.Nuker menjen bp re ne dungiba,healer hyb meg mára csak bp n meg war on jó buffolni mert 7/1hp leachel végigsolozzák warriorok dungeonokat.Kell is az a debuff mert sokan healer hyb+ premi buff nélkûl nem mennek 10 métert.Én példáúl sohasem kérek buffokat meg premiumom sincs mert szeretek a saját elért "nem vett vagy kunyermált" statommal grindelni és közbe tervezgetni a chi elosztást.

TAO BoT Warr

Nova910
Hi! tud valaki, valamit a mai lucky cricketrõl? Csak mert in game azt mondják állítólag rollback lesz.

Szerintem nagyon pozitív, hogy "csak" a dungikat sikerült elszarniuk, ilyen kevés buggal patcht nem gyakran kapunk. 😊 DC hibát javították már hála az égnek.
Tusy gyere már vissza, mindenki rád vár!!!! 😊)
Akik PS2-3 voltak bug segítségével, azok büntetlenül úgy is maradtak/maradnak. Ez is nagyon gáz.
Jah meg dungeonokban a miniboosok + bossok enyhén nyomják a debuffot! <#boxer><#violent><#gun><#rinya><#guluszem1><#falbav>

Sok player-nek megoldás volt a 110-es patch. De nem tudom neked segít e. Tibet szép meg minden. 😉 Def smash + def nuke csak bleed-et okoz Tibet mapon. <#boxer><#gun> A mostani promonál minden kapsz,csak az ucsot te választod aszem.

LordTusy
Hmm...tehát akkor most veszel 5000 coin-t,majd máj.1.-én kapsz 20 be-t és véletlenszerûen mellé vágnak 18 ambrosia-t és 1 trinketet?
Ha nektek ez megér 9120Ft-ot,akkor hajrá!(19 sms=5035 coin=9120 HUF)
DC-vel kezdtek már valamit vagy csak berakták Tibetet,hogy a problémás játékosok rendzavarás helyett a nyálukat csorgassák az új map-en?Mit írtatok még buggosnak?Ja igen...CB-vel,refivel,dungeonokkal mi újság?
(Igen,tudom hogy megnézhetném a hivatalos fórumot,de ott csak fosclaim tündérmeséjét látnám,nem a valóságot.Am már jönnék vissza...308-nál tartok,de ha tele van buggokkal a patch,akkor még ráérek a játékkal...)

koszi

Yang: Skandi- senior shao wari

http://img195.imageshack.us/img195/7981/9dwhole042010final.jpg

Betudnád másolni?
melóban le vannak tiltva az ilyen oldalak
pls 😄

Yang: Skandi- senior shao wari

http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=133028&sid=dc74aa34b88646ea5b5a6e347a06b930

Lassan toronyórát is adni fognak! lol

Köszi szépen. Nem azért mert nem lenne pénzem,de én valami fizetésmentesre gondoltam,ami máshól "normáljog-lehetõság"

ReszegKoldus

Elnézést kérek de miután kattintottam jutott eszembe hogy azért nem is annyira 9d offtopic.

Gubberx ! ha majd belefér az idõdbe nem próbálsz beszúrni egy edit-javítási lehetõséget ?

Elõre is köszönöm és akkor szebbjövõt,már aki megéri
Ja és a tegnap este hallottam egy jó mondást,persze 9d offtopic de jó :

zseb jövõt ! (nem,nem írtam félre)
Na végre,szerintetek ez belefér egy normáljátékos türelmébe ? Meg az hogy PS2 esen kinyír a bossz ?