21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#13967 ez jó:D lehet vissza se megyek G1 ékhez:P -
#13966 indy21 azt mondta legyen 9dragons és én ezt eladom a sok hülyének.Amerikai,Europai,Thai,Rus,German,Vietkong meg sok parasztnak és addig csinálják amíg van nekik belőle lóvé.2-3 megszűnik mert vagy elbasszák vegy szarnak rá.Minket az ez EU rész érdekel de azt nem értem hogy eu-n belűl minek kell még 5?Ez a szaros gamersfirst is megvette 9d eu-t,ők is nyomják majd kb 2 évig és majd megy a köv tulajhoz.Ha te lennél az Acclaim és jól jövedelmezne neked 9dragon szerintem nem szarnmál rá.(Mert a szaros accuntod mindig más tulajdona lesz hiába versz rá pénzt annyi jogod van hogy belogólhatsz vele)Kitartás és reménykedjünk hogy baszhatunk időt meg pénzt a meglévő vagy új karira. -
#13965 ahogy volt japán meg vietnámi, koreai meg még gondolom mindig van, ahogy orosz meg hongkongi is, talán valami kínairól is olvastam régen -
#13964 Egyébként ,hogy lehet szinte két ugyanolyan gém?
megvehette a 9d-t valaki más is? vagy
valami béta volt ez a thai?
vagy nekik külön kellet egy 9d?:D
magyarázatot követelek:P :D -
bomb1111 #13963 Amúgy érdemes kipróbálni G1 nek a sword2 jét.Q bőven,dungi,AFK s lehetőség eddig jútottam )) -
#13962 ezt énis olvastam:P
Egyébként sikerült a reg -.- -
bomb1111 #13961 Hey All,
Today I managed to get through about 1/2 of my PM's (Hooray!). Most of the questions were about Screenshots and the account Database. My general reply was that we hope that using the screenshots for account restoration will only be necessary as a last resort and that as soon as I can post an update about the User account DB I will absolutely do so. I know this is a prime concern, it is GamersFirst and Indy21's top priority as well. When I say it is GamersFirst's top concern, I mean it, 9Dragons is the company's top priority for the foreseeable future.
Also, there were several questions about when the game itself will be back up. As this is dependent on the account DB, it is also impossible to say with any confidence when we can have the game back up . At least for today. Things might change tomorrow.
But with that being said, I do know that the game will be up as soon as possible. We are meeting with Indy21 in about 13 minutes to go over our plans for technical integration and to transfer over the necessary client files we need to publish the game.
Again, I just wanted to say thanks to the community for being so supportive. I know the support won't last forever, unless we deliver on making signifigant advances in the game, which we WILL do.
Thanks all!
Hyperion
Ez a legutolsó infó G1 éktől.Még a reggel megvolt de csak most tettem ide olvasván hogy lusták vagytok G1 9d fórumra menni )) -
bomb1111 #13960 Tedd úgy fől hogy el is lehessen olvasni.Nem tudom kinagyítani (( -
#13959 nemtud valaki oroszul?:D -
#13958 Ha jól értelmezem a feliratokat, azt írja, hogy 5 perced van eltűnni a lakásból mert elhelyeztek egy bombát a kéróba.
De lehet, hogy csak azt írta, hogy a weblap pillanatnyilag nem kapcsolható.
Sajnos a kettőt könnyen össze lehet keverni :S -
na ez milyen hiba? -
#13956 Van sokakról hasonlóan megalázó képem, majd adagolom lassacskán :D -
kalidor #13955 Igen gmail nekem is jó. :)
Bari te meg...Tudod mit...És mikor... :D -
szabi34 #13954 Én g-mailt ajánlom, próbáld meg azzal. Nekem pár percen belül megjött az aktiváló e-mail...
G-mail a legjobb amit ismerek. -
#13953 freemailt adtam meg de ha elmondjátok mijen email jo akk regelek gyors 1 et:) -
szabi34 #13952 Milyen e-mail címet adtál meg? citromail esetleg? mert arra semmi nem jön meg...
Stany orosz 9d annyi h kb ugyanaz minden mint acclaimnál régebben.
hz az utolsó map, viszont event nincs meg stb... de addig elvagyok vele míg nincs G1:D ma kezdtem egy SF-t h legalább Kamiékkal legyek black oldalon én is:)
gyere te is^^ -
#13951 orosz 9d az mien ugyanaz ?? -
#13950 unalmamban leszedtem az orosz 9d t viszont nemtudok regelni szerintem a viszaigazolo email nemjön meg az a baj van alami trükkje a dolognak? -
#13949 Én 27-én a párnámon röhögtem, na az tényleg vicces volt, legalábbis én úgy gondoltam.:D -
#13948 jaja ez igaz -
#13947 Nem tudom, nem írtak időpontot, én meg nem olvasom a fórumot, mert valaki úgyis belinkeli ide.
Kivéve ha mindenki így gondolkodik és egymásra várunk, na akkor jó darabig nem 9dzünk. -
#13946 Barack télleg ma vagy holnap lesz 9dragons elvileg azt mondják ,? -
#13945 Nincs mi? -
#13944 xD -
#13943 Hát, szerintem ebben semmi vicces nincs...:D:D -
#13942 Aki nem értené: Igen, whiteoknak is CoF van. -
#13941 Kami előre bocsánatot kérek, de megláttam a ligachates szöveget és azóta nevetek rajta :D
Figyelem: Következő képsorok megzavarhatják egyes és kettes nézőink nyugalmát: ElsőMásodik -
#13940 Hát ha már Will Smithről van szó meg a fiáról, már most könyvelték, hogy a fia elég jó színész, és több mint valószínű, hogy az apja nyomdokaiba lép.
Will Smith egyik legjobb színés szerintem, sose vállal Zs kategóriás filmeket, inkább csinál évente 1-et de az nagyot szól.
Ha a fia is ilyen jó lesz akkor karate kölyök ide vagy oda, sok sikert neki. -
#13939 nem kellett beajánlania szerintem a "saját" filmjére van némi ráhatása
egyébként nem nagyon emlékszem de szerintem az eredetiben miyagi se verekedett valami sokat, ellenben a 2010-es egész tűrhető volt (szerintem) -
#13938 Jaj kis off topic...
Dodó! Leszedtem és megnéztem Tekken filmet, hát...Klitoriszom nőt, és elfujtam egy 100as zsepit! xD
Viccet félre téve , nem volt vmi nagy cucc, 1x meg lehet lesni de hogy 1250et nem adnék érte egy moziban az is fix!!!
Az össze ien verekedős játékbol film sztem halálra van ítélve...
Másik ien a Karate Kölyök...nos érdekes! Dzsekit Csen nem alakít benne sokat kb az elején verekszik és pont! Van némi nemű pedofil beütés is de lehet azt csak én kombináltam bele...xD
Másik meg h az alap Karate Kölyökben a srác oan 15-6 éves itt meg a gyerek 12-3 akar lenni? De kinéz vagy 9nek...Persze Kovács Vili a "papa" gondolom beajánlotta h csúcs lesz majd a gyerek, szavát adja és a szavait még pár Benjamin Franklin-nel is megtoldotta! : )))
Najó csak rosszmájú vagyok, de sztem aki meg akarja nézni ezeket, ne költsön mozijegyre mert nem éri meg!
Off topic óver, szevasztok ; ))) -
#13937 mármint a healerrel.. =/ -
#13936 Remélhetőleg hamar visszajön a játék, és a témához hozzászólva én nem biztos hogy új karit kezdenék...
3év küzdés, grind és pénz befektetésével amit elértem nem hiszem hogy nagyon virgonckodnék ha hipp hopp eltűnne az account a süllyesztőbe!
De optimista vagyok a végletekig, szóval remélem az új tanévvel (már akinek xP ) jön az új cliens és remélem hogy vele együtt jönni fog a régi játékélmény is!!!
Titkon még a gondolattal is eljátszottam, hogy visszaállítják a gazdaságot, vagy kitalálnak vmit a helyzet orvoslására...hiszen G1-nek csak nem lesz érdeke pl gold spammereket tartani a szerón stb stb...
Kitartás mindenkinek és jó szüttyögést más verziós 9D-kel vagy épp teljesen más gamekkel, jó lét!
Béka -
#13935 Nekem is van egy.. :D
de most warizok inkább mert gl után nekem unalmas a grind.. =/ -
kalidor #13934 Healer a legjobb. :D
Egyébként meg, pokoli nehéz nulláról kezdeni itemek, elixirek és pénz nélkül...Kérdezzétek Siratat ha nem hiszitek. :D
Jah és meg találkoztam Loonteldel, jönnek át azt mondta sokan a klánjából, és megígérte, hogy hackelni fognak...Nah mondom nagyon jó. :)) -
#13933 nem unod még a healert? =) -
#13932 Neeeeeeeem!:@ XD -
kalidor #13931 Sziasztok!
Gyertek inkább oroszra, tök jól el lehet szórakozni vele. :D
-
#13930 beirtam mindent a megfelelö helyre még egy kamu szi számot is...
de valami hibát irt ki..
de ezt a pár napot már kibírom de azért köszi:P -
#13929 mi nem megy benne? segítek -
#13928 Komoly erre a thaira a reg!Mért is sikerült volna:D
asszem addig még nem lesz norm 9D leölöm az összes mobot
Fiesta online ba:D
Addig is Piiiiszjel,a haveroknak meg görbenudli ;)