9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként most néztem a rankinget, hogy vannak ps4-esek is, nem semmi, én megcsináltam a questeket amikor berakták a mapot aztán összeszenvedtem még vagy 3-4%-ot, de annyi úgy elég is volt, SrS-ben se volt több xp a vége felé, de legalább drop volt 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Én végigvertem LD-t anno 2nd role elõtt fantasztikus 2x eventekkel, és GM mobspawnokkal.
Tavaly Szeptemberben kezdték el ezeket az 5x eventeket. Kb Okt végéig le se szartam. Aztán hopp. 2 hónap alatt gl közepérõl Hermitre jutottam.
Nekem ez kompenzáció jellegû volt. De én is keményen unom már, hogy 2 hónap alatt LM az ember de fingja sincs semmirõl.
Hallottam valakirõl akinek H12 100% warrija volt, de Shennél az FC nukerjával megkérdezte, hogy melyik a stun nuke... =)
Igen. Honfitárs az illetõ.
Na ennyit az xp kártyás 5xekrõl.
Live: DoZeR 982
Igazi vadbarom idióta from England. ennyi.
Bár jobb lenne, ha amerikai lenne. =)
nem semmi idióta <#vigyor1>#vigyor1>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Amúgy letojom mit gondol rólam acclaim. 😛
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
TAO BoT Warr
Ja és ne hackeljetek 😊
TAO BoT Warr
Ezzel egyetértek.Xp karik megjelenése és a rengeteg 5x event kinevelt egy játékos generációt,akiknek alapvetõ hiányosságaik vannak.(GL-en szerintem ciki megkérdezni van-e hyb/healer a partyban.)
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
_El_Diablo_, Blod Demon, Bardo, Dark_Rebirth_of_Hungary league\'s master
"Ti biztos emlékeztek, amikor bejött annó LD, utánna meg Icy, voltak xp eventek, boss spawn eventek, treasure hunt event."
én arra is emlékszem amikor 2x volt általában és a 3x is ritkaságszámba ment, xp kártyák még gondolatban nem voltak, és nem volt állandó nyavajgás sem <#vigyor1>#vigyor1>
TAO BoT Warr
Amíg dc problémák voltak, ment az 5x, csak épp senki nem tudott huzamosabb ideig fent lenni. Most már nincs dc gond, cserébe visszaveszik az xp eventeket, és 2x lesz az átlag. Az 5x meg "unique" lesz és "precious", vagyis "egyedi" és "értékes" lesz. Az xp rate-et a többi map-en nagyon úgy néz ki, h nem fogják növelni még az új map miatt se. Szal itt az sucklaims stratégia: éljen mki, aki szeretne vmit elérni xp cardon 24/7-ben. Ti biztos emlékeztek, amikor bejött annó LD, utánna meg Icy, voltak xp eventek, boss spawn eventek, treasure hunt event....stb. Most mi van? Van Item Mall event, coin költés event, mindegy, csak dõljön a pénz nekik. Közben meg egy hibáktól hemzsegõ játékokt foltozgatnak többé-kevésbe hibás patch-ekkel. Na erre mondom én h attól h a sz*rt megcukrozzák, még sz*r marad. Nagyon gyorsan kéne villantaniuk vmit, ha nem akarják h az emberek elmenjenek, és csak a fanatikusok maradjanak, akiknek van pénzük premire, xp cardra és társaira. Sztem azért ez elég szomorú, hogy egy viszonylag jó játék ennyire elanyagiasodott.
Ha engem kérdeztek 9D-nek valami nagy durranás kéne,amivel ellennénk egy ideig.Szép hogy beraktak egy új pályát,kedves tõlük,hogy gondoltak a legmagasabb szintet elért játékosokra (,mintha olyan baromi jól fejlõdnénk az új mobokon...xp suxx),de a kisebbek azt leszámítva,hogy LD nem hal meg egy forgalmasabb napon semmit se kaptak Tibet-el.
"Szép lenne,ha..." stílusú tippek:
Pet-rendszer,min 6 féle pet (IM-be uniqe-pet:sárkány)
Foglalkozások,lehetõségek egyedi vért-/fegyver-/ambrosia-készítésre (apropó,narancs fegyverek mire jók?)
Új MÛKÖDÕ skillek értelmes efektekkel (nuker skilleken kívül alig pár skill néz ki elfogadhatóan)
(Igen,tudom hogy 2bõl 2ben semmi eredetiség és minden második MMO-ban megtalálhatók,de ez nem jelenti azt,hogy nem dobnák fel 9D-t.Petrendszer pl jó lenne PVP kiegyensúlyozására.)
TAO BoT Warr
Tessék belogolni VN 9D be, és elbúcsúzni a kariktól!
Annak a verziónak is vége.
KR/TW/HK/US-EU. Ezek maradtak.
Van egy fogadásom.
Mivel Indy már nem koreai cég ezért KR elõbb fog kihalni mint a többi verzió. 😉
Rollback.
Még nem csinálták meg. Indyre várnak.
450.000$ kárt okoztak a kedves kis gennyládák akik 1nél több alkalommal "vásároltak".
(Na persze most még meg kell néznem 2 special-t aztán mégegy 12 epizódos évadot...nem kellett volna ilyen hosszút tartogatni a végére,ráadásul a hülyeségem miatt még a szám se lesz szép kerek...312<#rinya>#rinya>mind1,off vége)
Ui.: Refirõl egy szót sem írtatok...most terveztem lm--->hm baltám tunningolni...tervezgessem kövi patchig?<#conf>#conf>
2 Szerintem biztosan rollback lessz mert acclaimék úgysem fogják bannolni a bug exploitosokat.Ha bannolnák a sok semmirevalót, ki maradna még a szerveren ?
Valakit meglep acclaimék hozzáállása ? Mert engem már nem.
TAO BoT Warr
Tusy gyere már vissza, mindenki rád vár!!!! 😊)
Ha nektek ez megér 9120Ft-ot,akkor hajrá!(19 sms=5035 coin=9120 HUF)
DC-vel kezdtek már valamit vagy csak berakták Tibetet,hogy a problémás játékosok rendzavarás helyett a nyálukat csorgassák az új map-en?Mit írtatok még buggosnak?Ja igen...CB-vel,refivel,dungeonokkal mi újság?
(Igen,tudom hogy megnézhetném a hivatalos fórumot,de ott csak fosclaim tündérmeséjét látnám,nem a valóságot.Am már jönnék vissza...308-nál tartok,de ha tele van buggokkal a patch,akkor még ráérek a játékkal...)
Yang: Skandi- senior shao wari
melóban le vannak tiltva az ilyen oldalak
pls 😄
Yang: Skandi- senior shao wari
Lassan toronyórát is adni fognak! lol
Gubberx ! ha majd belefér az idõdbe nem próbálsz beszúrni egy edit-javítási lehetõséget ?
Elõre is köszönöm és akkor szebbjövõt,már aki megéri
zseb jövõt ! (nem,nem írtam félre)