9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
TAO BoT Warr
TAO BoT Warr
http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/usa/pacific-time/
érdemes elmenteni könyvjelzõben mert még jól jöhet^^
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
De szerintem ez már nem véletlen, 4x ilyen rövid idõn belül ekkora baklövés még acclaimtól is sok...
De tudjátok mit? Huzzák is le az egész redvás céget, mert csak kizsákmányol mindenkit.
És a kedvenc idézetem: "Also if he can hack 9 dragons whats that mean for the rest of your games?
Basicly this guy is going to cost you guys alot of money"
I S A e o e m o w s m !
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Mert ez csak egy játék és a sok buzi hacker bezáratja ezt a verziót is..
Lásd: 9dragons vietnam
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Azért kérted a fórumot, mert nem hitted el amit írok vagy csak érdekelt a fórum neve?
I S A e o e m o w s m !
I S A e o e m o w s m !
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Esetedben ha már tartalom nincs, legalább forma lenne. De ahogy jónak látod... <#smile>#smile>
Szopatják acclaimot, méghozzá egy hacker.
Elõször xp card, refi package, scale/tear, most JS.
Enjoy!
UI: Ezek ki vannak postolva egy másik oldalra is, csak ott a hacker szemszögébõl ^^
UI2: Egy idézet fórumról:"Also if he can hack 9 dragons whats that mean for the rest of your games?
Basicly this guy is going to cost you guys alot of money"
ÁMEN.
I S A e o e m o w s m !
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Live: DoZeR 982
Elnézést,akinek nem inge,ne vegye magára
És holnapra is csudi jó eventet mindenkinek, akinek meg kell a lvl annak hajrá!!!
Kell a sok H+++ és PS+ kari FS-nek^.^
Gogo ALL
jó8
Apokalipszis - BOT warrior
Szebb jövõt,noha nem szeretem a szélsõségeseket.
SOHA NE BIZZ egy románba.Persze ingame.Ha megszívattak a te hibád.És acclaim is azt fogja mondani hogy te vagy a balek.
Lawless : édi )))))) annyi külömbséggel hogy ott a sok lúd disznót gyõzött de a 9d be mindig a disznók gyõznek.......sajna
I S A e o e m o w s m !
http://www.youtube.com/watch?v=bsfznO9r3wU&feature=related
en jot szorakoztam ezen,tovabbi jo szorakozast mindenkinek aki eventezik 😊 azert este diszko 😊
csatok
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
9D Admin
Post Posted: Sun Feb 28, 2010 11:51 am Reply with quote
Warriors,
This is fair notice that once Tibet has been implemented (and certain Items meant to re-balance the game, which shall be available as in-game drops as well as Item Mall purchases) certain Items in the mall will have their prices permanently raised. For example, Korean Ginseng will likely undergo a price raise, as well as Experience Bonus Cards. These and other Items were initially incorrectly priced; however Acclaim left the mis-priced Items as they were, and we did not feel it fare to raise them whilst we kept you waiting for Tibet. Fair warning in case you wish to stock up before the price hike in March.
ennyi...
Mindent bele! <#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
Aki háborút kezd, először ásson két sírt.
TAO BoT Warr
Én szívem szerint MINDEN barmot bannolnék, aki 1nél többször "vásárolt" . Acclaim így is pénzéhes. Ha felabassza a sok degenerált agyú barom õket akkor csak rosszabb lesz. Több mint 2 éve vagyok premi user, és baromira le tudnám verni annak az arcát, aki miatt Acclaim úgy dönt hogy árat emel.
Live: DoZeR 982
Nem azt nézik mikor tetted bele, hanem hogy azt az adott scalet amit vettél nyomon követve megnézik hol landolt és kitõl, tehát ne érezd magad biztonságban szerintem 😊
I S A e o e m o w s m !
nah már most
a scalezett fegyókat nem veszik el mert nem tudják mikor tetted bel a scale-t azaz ha most mindenkitõl elveszik baszott nagy felháborodás lenne ezért nem is veszik el én ma adtam el 500kk értékben scale-t és semmi nem történt pedig volt ben gm és vgm is hefeiben 5perc alaatt csak 200szor írtam general -ba
szal ne fossatok 😊
Ugyse bannolnak...kell a pénz ezeknek még ha szutykos magyar forint is az!
Órára meg figyejjé! Még a piások is jobban tudják nálad az idõt!<#crazya>#crazya>
Ezt írta Fugen. Tehát a fegyók bukó úgy ahogy vannak hát lol.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Esetleg vki tudja mikor lesz mien event a 7végén????
1) Scales/Tears-Related Expected Rollback
Reason: People were unable to play for approximately one day due to expecting a rollback and lost Lucky Cricket. Some players also did risky things because they thought they would be undone.
Saturday, April 24, 2010
8 hours of 4XP
Asura/Nirvana 12pm-8pm PST
Bardo 12pm-8pm GMT
2) DC Issues
Reason: We are aware that some people are still experiencing DC issues. But for the majority of our players, the issue has been resolved.
Sunday, April 25, 2010
8 hours of 4XP
Asura/Nirvana 12pm-8pm PST
Bardo 12pm-8pm GMT
We are keeping in line with our new, more limited raised XP policy and feel that 16 hours of 4XP (or 64 hours of XP) is fair. We hope that these compensation events take some of the sting out of these issues.
Please do not post here that you don't like the amount of XP or that the times are inconvenient for you.
Enjoy! Már akit nem bannolnak addig >.<
Valaki kérte a 9d hackeket, ezen az oldalon megtalálja õket.
Nem használtam egyet se, de attól még léteznek, egészségére akinek kell.
I S A e o e m o w s m !
TAO BoT Warr