21072
  • Exxtazy
    az aztán életérzés!:D

Bocs de nem, NEMbírtam ki, hogy ne szóljak hozzá!!
    Arról ne beszéljünk, hogy mi életérzés szerintem...Amit valaki életérzésnek hív, azt a másik ember a proli suttyó tömegemberérzéshez sorolja(ezt nem konkrétan az Adidasmelegítő és mellé Korn-ra értem, mielött személyeskedésnek vesszük)!
    Általában!

És most lehet itt szó emósokról,négerutánzatokról,rockerekről,drogosokról,discobíccsekről,drámendbészesekről,technosokról, BÁRKIRŐL!

Valakinek ez az életérzés, valakinek az!
    Az a kijelentés, hogy " Ez életérzés...", hát ez kicsit sem állta meg a helyét!:D

Ez ugyanolyan mint amikor megy az ember az utcán, jön vele szembe egy nem éppen az ő "életérzés"-ébe belesorolandó ember, és magában jól lehordja, hogy hogy néz ki, stb.
    De ha a másik ember szemszögéből nézzük a dolgot, ő ugyanúgy leszólja a másik embert, aki épp az imént szólta le őt...
    Minden nézőpont kérdése.

Ezt muszály volt leírnom, én itt be is fejeztem a témát mert csak újabb balhé robbanna ki!:D

Amúgy buzi emósokat én is rugdosnám!

További szép estét!
  • Stanyizllava
    dede
  • ReszegKoldus
    az az a faj amelyik nem bírja felhúzni a nadrágját, nem?
  • Stanyizllava
    xd
  • BarackHUN
    Én alszom, majd megálmodom, hogy mi legyen a sorsuk és holnap elmondom
  • ToshiBá
    juuuj

Akkor már tudom mi az!
    Akkor most megöljük őket, hogy ne szenvedjenek? O.o
  • BarackHUN
    Niggerutánzó meg a wannabe rapper az ugyanaz.
  • ToshiBá
    System of a Down-t is szeretem.... :D

Am az igaz, hogy az emósokat a gótokkal összezárnám és elgázosítanám mindet!
  • ToshiBá
    A Márka Meggy az márka...

Wannabe Rapper? Az valami beteg állatfaj? ( Öljük meg mindet, hogy ne szenvedjenek? )

És magyarországon vannak rapperek? Azt hittem csak ilyen niggerutánzó "undergroundloptottzenéketfeldolgozószabadstílusbanmekegő" izék vannak...

Tökmindegy... Cikis, hogy a 2kilós üvegdarab a fülben meg a Kangol sapi félrebaszva, meg a 15 grammos ezüstfuksz, és néhány ilyen kamu sehonnan jött "márka" milyen szánalmasra tudja formálni az embereket.

Adidas melegítő FTW (vagy Nike) és mellé Korn-t hallgatni. Ez életérzés...
    Mondjuk a Kurdel King vagy a Mekkdöglesz hatására ugyebár az emberkék nem melegítőbe, hanem zsákvászonból készített xxxxxxxl es kamumárkákban rohangálnak.
  • szabi34
    ez így van(Y) nagyon utálom az összeset
  • Stanyizllava
    rapper rasta
    Mé mi legyek :O faszopo biuzi EMOS -_- azokat tálom beszolok nekik meg midnen az ok ne fiuk lassan lányok buzi tetves banda
  • Stanyizllava
    jaja
  • BarackHUN
    dada az egy márka, wannabe rapperek hordják
  • ToshiBá
    Szar neked Stanyi...

Én most megyek a Ferrarimért, de előtte beugrok a Gucciba fikázni őket, aztán veszek valami szartaposót a DG nél... -.-

Mi a **ci az a DADA? Valami kínaipiacos kamumárka, mint 10 éve az Ecko és társai?
  • BarackHUN
    Ma énsem cod2zök mer iskola után átnéztünk szlovkba sörözni és megártott, idáig aludtam fél2től, de dóz ha letöltöd a cod2t msnen elmagyarázom mit hog kell
    A weblap meg kit érdekel az a lényeg hogy az adatokat pakolják át sikeresen
    októberig elpasziánzoik mindenki nem?
  • bomb1111
    Dodó ! Szivből örvendek a lehetőségednek.A Föntvaló vigyázza utadat.Nagy város,nagy kisértések de ha ember maradsz,megoldod.Ha meg minél elöbb sikerűl a legjobban megtanulni a nyelvüket,értékelni fogják.Amúgy nagyon hidegek de gondolom ezt te is tudod.Minél elöbb várom hogy annan jelentkezz.A G1 es 9d t illetően,kétlem hogy lenne szept.15 elött.Az meg hogy hogy és mint,az majd kiderűl.Hogy ne rontsam el mások optimizmusát csak annyit jegyzek meg hogy aki egyszer megégette a száját levessel.......tudjátok ti is.

Kellemes hétvégét mindenkinek
  • Blood Raven
    na akkor megvan aclaim mélto utodjaezek szerinv lesz vagy 2 hát a gaméig:D addig is ezt csekkoljátok le
    http://legendarychampions.aeriagames.com/media
  • skrimer
    na ha már a weblap elindításával probléma van...
    No comment
  • Exxtazy
    Köszönjük szépen ezt a közérdekű információt!
    Szerintem most már midnenki tudni fog nyugodtan aludni!
  • Stanyizllava
    Nah én huztam vásorolni DADA cuccokat nah csumi
  • ToshiBá
    Hyperionnak vannak hírei, de nehézségek miatt nem tudja megosztani velünk. A website sem tudott elindulni ma problémák miatt...

Hiányzik már nagyon. :(

COD2-znék, de nem tudom mithogymerremeddig. Letölteni letudom, de az online karcolgatás Bari nélkül wall(meg minden más)hackerek ellen sansztalan. :D

BoI ban minden fasza... Vagy mégsem. 100000millió cucc 500 féle fizetőeszköz. Erős IM használás, folyamatos eventek, folyamatos instázás...
    És az első magyar guild amit találtam... (no comment) A lényeg, hogy FSből 1 nap alatt kimarnám a 70%ukat. kb az önzőzés az megy, köszönni nem tudnak (vagy csak ritkán), ha segítség kell akoor márismindjárt (de végül sosem kapsz helpet)... Sorolhatnám még az egérpöcs méretű "mapokkal", a vertikálisan dönthetetlen kamerával...

Na mindegy.

Hiányzik 9D.

Remélem még Dortmund előtt lesz.
  • ToshiBá
    alap :D
  • BarackHUN
    Neked annyit mondok, hogy mire HM lesz a healerem aktiváld magad, mert kell grindpajti, sajna dóz megáll FCn mert bosst kempel majd.
    Habár a másik kariját ő is aktiválhatja majd :P
  • ZzoleE
    "Ha megkérdeznéd az embereket egy közvélemény-kutatás keretein belül, hogy mit szeretnek jobban, Tusy-t vagy a Barackot, nos, szerintem mindketten tudjuk a választ erre a kérdésre :D "

Igen, mind tudjuk... a válasz Zoli lenne :P
  • BarackHUN
    Na ugye.
    Habár ha házi, akkor szilva (legalábbis nekem).
    De nem vetem meg a barackpálinkát se, főleg mint ágyaspálinka :)
    Tipp: 45 fokos ágyaspálinka ha kifogyott törd le az üveg nyakát, akkorára hogy kiférjen belőle a gyümi, és kóstold meg.
    Van az az alkoholszint, amelyen már megtudod rágni :D
    De az élet megint megtanított valamire nemrég, töményet sose kísérjetek 100%-os narancslével, higgyétek el nem éri meg.
  • LordTusy
    Ez tény...magas alkoholtartalmú párlat formában nálam is szívesen látott vendég vagy.
  • skrimer
    akinek kell help thaira az vegyen fel msnre..
    [email protected]
    amugy maholnap indul a g1 es 9d is.
  • BarackHUN
    Amit mindenki szívesen fogyaszt sok ételhez kompót formájában.
    Valamint a fáról leszedve sem utolsó energiaforrás a barackot szerető embereknek.
    Valamint a mutáns illetve szőrtelenített változatomat is veszik sokan, az ún. nektarint.
    Ha megkérdeznéd az embereket egy közvélemény-kutatás keretein belül, hogy mit szeretnek jobban, Tusy-t vagy a Barackot, nos, szerintem mindketten tudjuk a választ erre a kérdésre :D
  • LordTusy
    Az,Te meg a lejárt szavatosságú,minden tekintetben romlott és gazdagon penészes konzerves barack
  • BarackHUN
    Tusy akkor te korcs vagy? Te vagy a vidéki paraszt és a pesti suttyó elegye: a pesdéki suttyraszt.
  • LordTusy
    Éééééééééés röpke 3 órával később már be is van üzemelve a netem!

Bari félig még vidéki paraszt vagyok,szóval nem nézek le senkit.
  • Stanyizllava
    Sok Sikert Doz :D
  • BarackHUN
    Sok sikert Dóz, ha sokat keresel majd ne habozz küldeni coint.
    Tudom könnyes a búcsú, de siess a netszerzéssel, mert ha indul 9D elkezdem a 2nd role projectet, meg azt a fránya Punisher epis VoH runt is meg kéne ám oldani.
    @Tusy: Most hogy pesti suttyó lettél már lenézed a magamfajta vidéki parasztot?
  • LordTusy
    Jaja!Soki sikert D!

Ha már témánál vagyunk én kedden költöztem fel Pestre.(Igen...mostmár én is a korábban emlegetett pesti suttyók táborát gyarapítom.)Jelenleg nincs netem (perpill BurgerKingből írok xDD),valszeg a héten lesz...Még nemtudom mennyi szabadidőm lesz,de szerintem folytatom majd 9D-t.Egy ideig még fórumon/MSN-en/stb. inaktív leszek.Pest és könyéke játékosgárdájával szívesen összefutnék még a héten is akár,na persze net nélkül csak azok érnek el,akik tudják a mobilszámom.
    Na ennyi offolást talán még elnéztek.Akit az egész nem érdekelt,attól elnézést kérek!
    Szép napot mindenkinek és előre is jó hétvégét!
  • Csaprago
    Sok sikert Doz! Remélem meg tudod valósítani a terveid. :)
  • ToshiBá
    Off.

Nem tudom mikor érkezik a játék újra. Lehet még a héten. Az elejét még lehet látni fogom.

Mint azt a liga legtöbb valamit is számító tagja tudja (aki számít, de nem tudja az vessen magára! :D ), vannak ambícióim külföldre mozgással kapcsolatban.

Nos.
    Ez jövő hét Csütörtökön meg is fog történni (a legvalószínűbb időpont jelenleg). De a várakozásokkal ellentétben nem a ködös Albionba megyek, csak ide kicsit mellénk a Mayday szülővárosába.

Valószínűleg (kevesek örömére) egy darabig max fórumra fogok tudni besasolgatni. Igyekszem majd valami netforrást szerezni odakint magamnak. Gondolom megértitek, hogy nem ez lesz az első dolgom odakint. ;) Semmi esetre sem tűnök el az életetekből. :D
    Aki(k)nek eddig is szálka voltam a szemében, azoknak megpróbálok majd gerendává fejlődni.
    Akik meg "szeretnek" (elviselnek :D), azoknak csak a "sietek" marad.

Nem búcsúzom, mert nem megyek sehová!
    Csak jeleztem előre, hogy ha eltűnök az ezért lesz.
  • Peter55
    Tuti, a videokártyám is megérkezik mire elindítják a dolgot. : )
  • ToshiBá
    Hyperion

Today, 02:27 AM Post #1

Group: GamersFirst Administrators

Hello All,

Today the biggest change/improvement was the update to the forums with a brand new 9Dragons skin! For the most part this was a welcomed change, however I did get a few complaints about the "emo-ness" of the skin, which is understandable.

For the time being, we won't be changing it, however once we get the game back up and we have time to focus on cosmetic changes, I plan to get feedback and suggestions from you for improvement. I was thinking maybe we could make a forum contest to design a new one...but that wont be for some time.

We have sent over a ton of information to Indy and they are sending us back some critical files (such as the game client) overnight.

Tomorrow, the new 9Dragons website should be live! That's kind of a big deal

I had 30 PM's left before I started this post, so I PM box should be cleared tomorrow.

Thanks Everyone, I'm hoping to give a larger update tomorrow .

Hyperion

Nesztek... :D
  • Stanyizllava
    Én abba vagyok hogy csak 9Dragons a Europai a legjobb a japán ilyenek szar szerintem meg uj kari áh megse éri szerintem inkáb megbárom mig lesz 9dragons és ot lesz karim legaláb
  • skrimer
    ez azért komoly! XD

Uploaded with ImageShack.us