21072
  • Stanyizllava
    Dez ezt be buktad mert nicns haverjaim fenn msn nem tokd velük dumálni és azt este kell meg az enyémett ha eltöröd kapsz egy oszkár dijat mert 6éve boxolok tehát rajta :D
  • Stanyizllava
    okok DOz nyugi xd
  • ToshiBá
    Valaki eltörné Stanyi kezét ? Légyszi!!!

NINCS MÉG JÁTÉK, NINCS MÉG ACCOUNT DB NINCS SEMMI!! ÖRÜLÖK HOGY FELFOGTAD VÉGRE, HOGY LEHET BUKTAD A GL NUKERED!!!!!!!!!!!!!!!!!
    NE LEGYÉL MÁR ILYEN GYÖKKETTŐ BAZDMEG! MENJ ÉS TEGEZGESD AZ EMÓSOK HÁZAIT MEG A SZÜLEIT!
  • Stanyizllava
    info van ??
  • Stanyizllava
    jaaj Madel az a baj hogy akkor minek van top lista már és midne szeron és ot vannak a 200lvl ek akkor :O lehet most igazad van mit irtál tehát :SS :DDDD
  • MadeInHell
    bardo nirvana meg asura servert ír úgyhogy lehet nem kell parázni.
  • Stanyizllava
    Háát akkor leszophat bazdmeg eniy voltt egy 136lvl HD nukeremnek és a többi GL kariaimak xd azért enyivel nem hagyom abba
  • MadeInHell
    lehet benyelte acclaimez a trágya török gamersfirst meg szarik rá.
  • Stanyizllava
    Madelh akkor nem lesz karim vagy mih :O
  • MadeInHell
    top listán csak vgm ek vannak 149-200ig.
  • Stanyizllava
    hallod deh mindek regisztrálni mikor van karim ?? :O
  • MadeInHell
    regisztrálj és majd szedheted le,csak még nincs fönt a cliens.
  • MadeInHell
    fogalmam nincs
  • Stanyizllava
    és nem tod most mikor lesz ?
  • MadeInHell
    azt nem tudom csináltam 1 9ds accot és ennyi.
  • Stanyizllava
    Csumi ha van fenn valaki az mih hogy 9Dragons Time ot rja azt már 23.15 perc nél tart mi ez :O
  • cSoPiKa
    szentem már feleslegesXD
    nem jó a régi;)
  • Stanyizllava
    HAHAHA én má leszarom a a9dragonsot készüljetek lehet fel irom az accmat még gondolkozok
  • cSoPiKa
    már valamit lehet letölteni
  • bomb1111
    Today, 12:24 AM

Hey all,

Sooooooo, it has been a very long week. VERY LONG! I'm sure you all agree.

With that said, today we have been working on getting the website up. There was some quick edits that had to be made and the Developers are working to get it live now.

I am leaving the office for the day (to drive for 8 hours in traffic to get to northern CA for the long weekend) and unfortunatly cannot wait for the site to come up to confirm its live and working, so I've passed that duty to my boss .

The new 9Dragons website can be found here, check it out later and leave your comments below (yes I am leaving the thread open).

It should be noted that Monday is Labor Day, one of the 7 holidays that Americans get as a paid day off...which is unfortunate, because we all want to come in and work...yes, I'm serious. It's just bad timing, AGAIN.

Over the long weekend, we expect a lot of progress from Indy21 and our configuration of the servers to be done...which means we will be much closer to getting the game back running.

I really hope to be able to update you all on the status of the Account DB and when the Game will be up on Tuesday. I'll give that a 65% chance of happening . Once I do give you an update, things will start to happen quickly, but ill give dates when I am able.

Have a GREAT weekend everyone, but sure to stay entertained and healthy. I look forward to being back here with you soon!

Hugs and Kisses,

Hyperion

(p.s. I knocked out all my PM's )

(p.p.s. Don't forget to check out War Rock or Sword 2 if you haven't already and need a game to play in the interm while 9Dragons is being built.)

http://www.gamersfirst.com/9dragons/ Ez az új G1 9d weboldal
  • bomb1111
    Annak idején(a 80 as derekán) 2 korona volt egy korsó(500 ml)
  • bomb1111
    A cseh (volt csehszlovák) pivo viszi a pálmát ))) nemtom most mennyi korsólya de bármikór túltesz az osztrák-német oktoberfest es litres sörön meg a tuborgon.Na PROSZIT )))
  • bomb1111
    Na ez túl kemény nekem))))) Értek mindent de azért nem értek semmit.Adidas,Nike,emmo,nigger stb.Aztán kinek mi köze hozzá hogy hogyan öltözködöm ? Meg hogy milyen ékszereket viselek ? Ha "echte" Adidasler vagy Ferrari cucc van rajtam meg arany karkötő,nyaklánc az azt jelenti hogy mittomén mi vagyok ? Loool én azt szoktam fölvenni ami épp illik az alkalomhoz(na ne ijedjetek meg mert nem frakkba megyek koncertre meg a feleségemnek sincs nagyestélyije-egyelőre)meg ami kényelmes.Igaz voltak alkalmak mikór utáltam magamon a lakkcipőt meg a "tökig" főlhúzott nyakkendőt meg a mandzsettagombokat de azért túl éltem.Jaa értem )))) körkülömbség.De azért senki sem szolt rám mikor a citadellába beállitottam rövidnadrágosan.(mert persze nyár volt)meg az operából sem dobtak ki mert farmerbe voltam.De azért kipróbálnám mi lenne a helyzet ha a bécsi gyűrün végig mennék '48 as huszár díszben DDDD Na bocs hogy beleszóltam de unatkozom 9d hiány miatt ))
  • BarackHUN
    Köszönöm, igyekszik az ember.
    Most, hogy itt az iskola beindul a kreativitásom, habár megfogadtuk osztálytársaimmal, hogy minden pénteken (mivel 5 óránk van csak) bebaszunk szlovákiába egészen év végéig. De várhatóan szombatra már rendbe leszek és ehhez hasonlóakat produkálok, megígérem.
  • ToshiBá
    *írásjeleket*
  • ToshiBá
    Nem.

Elvileg a niggerutánzók (bérniggerek) normálisak. Fejlett intelektualitásuk kimerül abban, hogy ismert angol nyelvű zeneszámok alól lenyúlják a hangot, és alábeszélnek dobhártyát nem kímélő hanggal mindenféle szart. De gondolom házakkal nem beszélgetnek...

Ebből következik, hogy Stanyi csak bérniggerutánzó. Ez azt jelenti, hogy a bérniggerek ruházkodási szokásait utánozva (Önmagát bérniggernek álcázva), mindenféle károkozásra alkalmas írásjelekte hagyó dolgokkal (ceruza, toll, filc, alkoholos filc, lakkfilc, színezőspray) összerondítja a közterületeket, és magántulajdonokat.
    Példa : "mari+stanyi örökké" , majd ez áthúzva és aláírva "mari ingyenszopik 0610/xxx-xx-xx"

Na ez stanyi, aki diszlexiásan ír, mert baszik tanulni az iskolában.
    Ez életérzés? O.o
  • Peter55
    Bocsi a dupla postért, de azért le kell szögeznem, hogy nem gyengén ütött ez a fordításod...:D (a 14015 számú postodra gondolok.)
  • Peter55
    Természetesen, de inkább menjél az emosok házához és tegezd le őket.
  • BarackHUN
    Ha ezt elhitted akkor nézz magadba, mélyen.
  • ReszegKoldus
    tök mindegy a márka, ha a végeredmény ugyanaz
  • ToshiBá
    O.o
  • BarackHUN
    Látom csak én vagyok olyan művelt, hogy komoly zenét hallgatok, pl Beethoven meg Mozart meg ezeket a szarokat.
  • BarackHUN
    Azt jelenti, hogy minden emo pénzért kexel, és ha meglátja a házukat (az emósoknak) akkor odamegy és letegezi az összeset egyből.
  • ToshiBá
    lol Petya! :D
  • ToshiBá
    Az nem lehet életérzés, ha kinéznek mindenhonnan az öltözéked miatt...

Gót felszerelésben max az idióta pajtijaidnak felesz meg.

Emo... Az valami hibrid. Ott van minden, amitől az ember megölné a gyerekét ha megtudná hogy az.

A bérnigger... Zsírzsír. Csak ne niggerezz a Trocadero klubban. (cigány&niggertanya) Részemről a magyar hulladék "földalatti" megnyilvánulásokon kívül az USA féle zenéket is szeressem.
    Régen én is nyomultam bőszárúban meg hokismezben, meg anyámtudja még mikben. Igaz akkoriban a HomeBoy volt meg Stüssy meg Kangol. Nem ilyen DADA...
    De most komolyan. Mintha valami diszlexiás patkány félrerágott volna evés közben. "DADA" lol....

Melegítő meg alapból FTW, ha van formád hozzá. ;) (a Kornt meg én hallgatom, azt úgyse látják de attól még A.D.I.D.A.S.)

Most derítsd ki mi az életérzés töki! :D
  • Peter55
    Az a helyzet, hogy a muszály az muszáj. Bocsi de nekem meg ezt volt muszáj leírnom.:D

Jah, és Stanyizllava. Fordítsd ezt már le magyarra légy szíves. Mert nagyjából megvan, de van egy kérdéses szakasz " deh azok egy kurvák szo szerint meglátom a házukat meek oda azt tegg elem össze egyből " Ez egyszerűen értelmezhetetlen a számomra.
  • unusual
  • BarackHUN
    Én is akarok abból amitől csak így tudsz írni
  • ReszegKoldus
    "egy kurvák"
    dehhhh csináld csak amit csinálsz attól leszel nattyfíjú
  • Stanyizllava
    Háát deh xd ki szereti az EMMOSOKAT mind egy buzi leht rapper és rasta vok és cigizek meg minden deh azok egy kurvák szo szerint meglátom a házukat meek oda azt tegg elem össze egyből a buziknak mind egy faszopo szerntem