9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BarackHUN
Napi 2 óra WoW meg is látszik.

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
unu : Köszi! =)

Six : kabbe! 😄

Hamvaska : wowoljál. az legalább meglátszik rajtad. 😉

Live: DoZeR 982

A rossz dumád! <#beka3><#alien>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

BarackHUN
Terveztem, hogy visszatérek de így mégse, sry guys o.O

I S A e o e m o w s m !

Jajj ne! 😛 <#nyes>

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Juppijé! 😊

ToshiBá
Egy kis életjelmagamról. Ma meglett az új gépem. Szal nemsokára kocc in game is.^^

Live: DoZeR 982

Wu-tangnál hanyason lehet bemenni a Training Groundra? OC 1-en?
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=135741&sid=675f94727081d23fd920852a0e7d1ea9

Zászló + Collection event.

LordTusy
Nincs patch...mért nem lepõdöm meg?Mind1...inkább csússzon,minthogy bukjunk fél napot miatta...

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

"Survivers of Bardo" Ez tetszik! <#eljen><#taps><#worship>

hehe<#vigyor0>
Akkor majd várlak titeket<#vigyor>
Ja amúgy 1 jó dolgot nem írtam le. azt hogy itt nincs GameGuard. Én ennek örülök a legjobban.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

LordTusy
Szabi, akkor ha acclame végképp kifingatja a mi verziónkat átszökdöshetünk oda és csinálhatunk egy allyt "Survivers of Bardo" néven vagy ilyesmi... <#nyes>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Hát orosz verzió kb ugyanaz mint régen az us/eu szóval mintha egy új szerver nyílt volna itt a régi dolgokkal. De nincs tele spammerrel meg nincs bent ez sok "szar" új dolog. Nekem jobban tetszik.
Amúgy meg a térkép feliratokon kívül minden angol szóval megértem mit írnak az npc-k.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

LordTusy
Ha az új karakter kezdésekor felajánlott tutorial-ra gondolsz,akkor az elsõ kérdésre a válasz "No" a másodikra "Yes" <#beka3>

Senki se írt még patch 115-rõl...még nem patchelték a játékot vagy csak ti nem szedtétek le?<#fejvakaras>(Igazából mindegy,mert percek múlva megnyitom launcher-t és megkapom a választ...)

Egyébként mi értelme orosz verzióval játszani?Én tuti nem mennék át...itt legalább legtöbbször értem mit írnak a többiek és az npc-k.

"Esc"-el átugorhatod szerintem, habár olyat régóta nem láttam, lehet változtattak.

Felbontást meg nekem sem szokta elõszörre átállítani, hiába próbálkozom.
Legutóbb 20-30szor is kellett próbálkoznom mire átrakta.
Megoldást még nem találtam rá, csak azt hogy addig próbáld addig, amíg jó nem lesz végre. 😄

Felbontás miért marad mindig alapon?Hiába állítom át mindig visszateszi kicsire.

Azt a tutorial-t omg,hogy lehet átugrani?lol

Fölvettem a mellényemet,fölnyergeltem a fehér paripámat és elmondom nektek hogy ........elegem van a tücskökbõl,a metéltekbõl meg a köpenyegforgatókból.Mi köze a 9d hez ? Háááát sok.

Szebb jövõt és ne feledjétek hogy a székely varrotas ing meg a harisnya(aki nem tudja mi a harisnya,szoljon,elmagyarázom noha gondolom tudjátok hogy nem mindenki a hortobágyon nõtt föl ahol nem volt harisnya) mai napig is vértõl pirosslik amit az arielek arielje sem tisztít ki.Avagy Biopont volt az ? Na aludjatok jól és álmodjatok.... hasznosat.

Elnézést,csupán vasárnap esti elmélkedés részlete volt.
Loginnál mértnem látom az Asura szerót? plz help
Hali. Asura szerón tolom xXxSHUNxXx Vegyetek fel😄
köszi a segítséget mostmár minden jól megy 😊

Time to nut up or shut up

MadeInHell
IM be nem tudok belépni s.o.s

TAO BoT Warr

Én csináltam neki egy mappát simán és a telepítésnél annak a helyét adtam meg.
Próbáld meg úgy. <#wink><#smile>

áhh feladom...sikerült regelni erre mi a baj?nem tudom felrakni...nem tud mappát csinálni vagy mifene.láma vagyok.

9D Russia
Itt bal oldaon ahol be kell jelentkezni az alatt menj rá a sárga szövegre.
És itt a google fordítós link is de ezen keresztül nem mûködik a regi.Link

kicsit off(annyira nem is):valaki regisztrált már erre az orosz 9D-re ha igen írja már meg hol kell mert az istenért nem találom meg 😄

BarackHUN
Aztán szétosztom a dropot az árvák közt.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Lehet majd belogolok és KSelem az összes def-hp bosst...

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
a warok is érdekesek lehetnek ha majd senkit nem lehet támadni a buff miatt...weirõl nem is beszélve

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LordTusy
Remélem nem lesz igazam,de szerintem nem sokáig lesz benn non-pvp buff a játékban...PK allyk non-stop hisztizni fognak roarban meg oltani mindenkit,hogy mért használják.Aztán jön majd a fórumos rinyálás,hogy vegyék ki a buffot mert így semmi értelme a pvp területeknek stb.Igazából csak azért sírnak majd mert nem lesz mire recskázni...

Also on our giant 40% off sale -- Double Bonus Coins this weekend as well! Huzzah!

De legalább a jóindulat jele kezdett halványan pislákólni.
ReszegKoldus
már csak az a kérdés, hogyan lehet felvenni a buffot, ha már ütnek mire betölt a kép és utána se lehet felkelni anélkül, hogy ne támadnának egybõl 😄
igaz ilyen nem tudom még van-e...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ez a buff hiányzott eddig is...bár ahogy ismerem acclaimot tuti bugos lesz.

40% Off almost everything in the Item Mall (Tibetan Decos, namechange, even server copy) and Refine Packs are back!

Fugen

Site Admin

Posted: Thu May 13, 2010 9:05 pm

Please note, because patches sometimes have unintended effects, we are going to wait until Monday to patch. We wanted to have an uneventful weekend.

Patch Notes for Patch 115

-Added epithet quests for Tibet; new higher-level quests

-Map for Cave of the Conqueror(!)

-Non-PK buffs sold by the Hermits in Bloody Plain Safe Zone and the Hermit in CC3. This buff costs 5,000 gold and prevents you from attacking players or being attacked by players for two hours in BP and CC. If you leave BP/CC, the buff goes away. You can renew the buff as often as you'd like/have money. You can't get the buff if you're in combat mode, if you have a major or minor penalty, or if you've won a PvP battle in the past 60 minutes.
Tudom, de azt miért ott kell megnézni?
Hivatalos fórum is tele van ezzel.

Egy bug használatával duplázták az itemeket. Ezért rollbacket csináltak. Még jó, hogy erre legalább reagáltak! Ha ezt meg tudnák csinálni progival (nagyon remélem, hogy nem) nem lenne semmi értelme a játéknak! Így is túl sokmindent meg tudnak csinálni különbözõ csalásokkal.
És ott mit is olvashatunk, ami oly érdekes lenne? o.o

makiii
És íme: Asura

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Today's Flash Sale -- 40% Off Jade Separator (was 770 coins, now just 462 coins).

Hát igen.......vannak emberek akik néhány pixelért képesek egy rakás pénzt kidobni.
jaaj de jó újabb pénztárcaszaggató event a 9 legtöbbet költekezõ kap egy +12es fegyót...hmmmm megéri több száz $-árt költeni!!!hajrá hajrá

Today's Flash Sale - 70% Off Wisdom Elixir Package. Was 1,100 coins, now 330 coins!

MadeInHell
elég ha csak a böngészõdet rakod újra.

TAO BoT Warr

Rakd újra a géped. 😊

ahj tölthetem le újra a játékot.
Fel akartam rakni újra de valamiért nem patcheli fel. <#falbav>
Acclaim...már nem hiszem el.<#boxer><#shakehead>
Ha most sem lesz jó akkor maradok az orosznál aztán kész. Nem szenvedek tovább ezzel a szarral már...<#schmoll2>

Today's Flash Sale - 60% off Experience Bonus Card (50) - was 5,500 coins, now just 2,200!!!

BarackHUN
Ezzel megoldottad minden problémámat, köszi.

I S A e o e m o w s m !