9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Six : kabbe! 😄
Hamvaska : wowoljál. az legalább meglátszik rajtad. 😉
Live: DoZeR 982
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Live: DoZeR 982
Zászló + Collection event.
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Akkor majd várlak titeket<#vigyor>#vigyor>
Ja amúgy 1 jó dolgot nem írtam le. azt hogy itt nincs GameGuard. Én ennek örülök a legjobban.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Amúgy meg a térkép feliratokon kívül minden angol szóval megértem mit írnak az npc-k.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Senki se írt még patch 115-rõl...még nem patchelték a játékot vagy csak ti nem szedtétek le?<#fejvakaras>#fejvakaras>(Igazából mindegy,mert percek múlva megnyitom launcher-t és megkapom a választ...)
Egyébként mi értelme orosz verzióval játszani?Én tuti nem mennék át...itt legalább legtöbbször értem mit írnak a többiek és az npc-k.
Felbontást meg nekem sem szokta elõszörre átállítani, hiába próbálkozom.
Legutóbb 20-30szor is kellett próbálkoznom mire átrakta.
Megoldást még nem találtam rá, csak azt hogy addig próbáld addig, amíg jó nem lesz végre. 😄
Szebb jövõt és ne feledjétek hogy a székely varrotas ing meg a harisnya(aki nem tudja mi a harisnya,szoljon,elmagyarázom noha gondolom tudjátok hogy nem mindenki a hortobágyon nõtt föl ahol nem volt harisnya) mai napig is vértõl pirosslik amit az arielek arielje sem tisztít ki.Avagy Biopont volt az ? Na aludjatok jól és álmodjatok.... hasznosat.
Elnézést,csupán vasárnap esti elmélkedés részlete volt.
Time to nut up or shut up
Próbáld meg úgy. <#wink>#wink><#smile>#smile>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
igaz ilyen nem tudom még van-e...
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Site Admin
Posted: Thu May 13, 2010 9:05 pm
Please note, because patches sometimes have unintended effects, we are going to wait until Monday to patch. We wanted to have an uneventful weekend.
Patch Notes for Patch 115
-Added epithet quests for Tibet; new higher-level quests
-Map for Cave of the Conqueror(!)
-Non-PK buffs sold by the Hermits in Bloody Plain Safe Zone and the Hermit in CC3. This buff costs 5,000 gold and prevents you from attacking players or being attacked by players for two hours in BP and CC. If you leave BP/CC, the buff goes away. You can renew the buff as often as you'd like/have money. You can't get the buff if you're in combat mode, if you have a major or minor penalty, or if you've won a PvP battle in the past 60 minutes.
Hivatalos fórum is tele van ezzel.
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Fel akartam rakni újra de valamiért nem patcheli fel. <#falbav>#falbav>
Acclaim...már nem hiszem el.<#boxer>#boxer><#shakehead>#shakehead>
Ha most sem lesz jó akkor maradok az orosznál aztán kész. Nem szenvedek tovább ezzel a szarral már...<#schmoll2>#schmoll2>