21072
  • Gubberx
    questekhez ha vannak uj linkek jöhetnek és cserélem, hivatalos oldal+wiki cserélve
  • Exxtazy
    Új link:

http://www.gamersfirst.com/9dragons/
  • Gubberx
    Üdv!

Mondjátok az új linkeket amit ki kéne rakni a régiek helyett és cserélem :)
  • Sniper B
    Fátylat rá :D
  • BarackHUN
    Semmi baj, ez most olyan dolog volt, hogy eddig 100an helytelenül írtak, elnéztük, de pont te voltál a 101., emiatt szóltunk rád.
  • Sniper B
    amit mielött szolsz :D
  • Sniper B
    Bocsi tudtam hogy bocsánatot kellet volna kérnem a helyesírásért de ez van szar helyesíró vagyok de igyekszek :P Másik probléma pedig az volt hogy nem olvastam vissza az üziket :) Ha valaki nem tudja elnéznia helyeírási hibáimat az töröltese ki a beírt szövegemet .....
    Ennyi különben Word-el írtam csak az se 100 %-os vagy csak egyszerüen szarul van beállítva :) nem nagyon érdekel . De bocs csak mindig ezzel tudnak elöjönni a helyesírái hibáimmal nemtudom nem lehet értelmezni ami írtam :P na mindegy nem baj ha figyelmeztettél érte :D
  • BarackHUN
    Néhány embernek muszáj lenne a word-be gépelnie a szöveget, lefuttatni a helyesírási vizsgálatot, és aztán ide bemásolnia.
    Most nem rád gondolok Sniper, te legalább indokoltad.
    Azért nem tudsz 9dragonsozni, mert éppen céget váltanak, és még eltart egy ideig (senki se tudja pontosan meddig), amíg az eddig megszokott állapotokat vissza tudják varázsolni.
  • Sniper B
    boccs elöbb írtam mint olvastam :DD
  • ToshiBá
    -.-

No comment.
  • Sniper B
    Sziasztok régota nézegetem ezt a játékot és mostanáig vártam vele le is akartam tölteni de nem tudom merta hivatalos honlapot nem hozza be nálam . Ez nálam van csak ?
    Vagy másnál is ? valaki léci külgyön egya linket vagy írja le mit kell tennem hogy játszhasak ezze a jó kis játékkal :D
    regeznem is kéne rá meg le is kéne töltenem csak nemtudom honan tudnám az fejebb emlitet dolog miatt mert nem hozza be hivatalos honlapot :S
    elöre is köszönöm a segítséget ....
  • BarackHUN
    Ha ezen soraimmal bárkit megsértettem, az nem a véletlen műve.
  • BarackHUN
    Ti lehet nulláról kezditek, de én nem.
    De már lassan kezdem unni, hogy mindenki ezt fújja, hogy úgyis törlik a karikat meg hasonló faszságok.
    Világosan leírták, hogy átviszik az adatbázist, ezt nekik kurvára érdekük, mert ha nem akkor 90%-a a játéknak oda.
    Ebből kifolyólag mi lenne ha addig amíg NEM törölték a karikat, nem mondaná mindenki azt, hogy törölni fogják őket?
    Kérhetek ennyit a tisztelt SG fórumozóktól, hogy tartsa meg magának mindenki a világvége hangulatát, és rémisztgesse vele inkább a rokonait, ahelyett, hogy minket próbálnának lelombozni, akik elértek valamit ebbe a kibaszott játékba?
    Huh, 2 levegővel tudtam csak leírni, lehet könyveket kéne írnom.
  • ToshiBá
    Aki vásárolgatja a karikat az nem fog semmit kezdeni.
    A kariépítők meg simán felhúznak egyet a 0-ról. Olyan tempóban, hogy a noobok (akiknek semmi rutinjuk nincs) ugyanannyi idő alatt max LS0 ról LS1 ig jutnak...
  • ToshiBá
    Te olyan hülye vagy, hogy káros hatással vagy a környezetedben élők mentális egészségére, és halálos vagy a vízi szervezetekre...
  • skrimer
    jajj ne idegesítsetek már...
    kinem szarja le a szintet...
    úgyis 0 ról kezditek XD
  • BarackHUN
    Irigyellek? Mire?
    A nukerem akkor HM volt amikor meg se születtél.
  • Stanyizllava
    Maden köszi az infot nah én huztam szevasztpl
  • ProType
    Peach az a baj hogy irigyelsz :DDDDDDDDDDDD
  • MadeInHell
    a honlap márt jó.9dragons csak az a baj hogy nem lehet leszedni 9d-t.Az hogy mikór lehet nem tudom, meg azt sem hogy visszakapjuk az accoundjainkat vagy nem.
  • BarackHUN
    Attól még bannolva lesz az accountod, mind1 hogy kié.
  • ProType
    Ez nem één vok teh
    Mert a hvaeromtol kaptam a karit én ő meg vettem valakitől
  • ProType
    XD ???
  • BarackHUN
    Van, hogy hackelsz egy videón, várj linkelem is:Nézd HD-be
  • ProType
    Szevasztok !!!!

Van info mi van a 9Dragons-al lécc elmondjátok részletesen nem voltam kösszi
  • Stanyizllava
    xD megnézem megint haha
  • BarackHUN
    Örömkönnyek.
  • Stanyizllava
    Barack szerintem joh volt :DD
  • BarackHUN
    Mit szóltok a trolololo macskához? Tűkön ülök komolyan mondom :(
  • Stanyizllava
    xD
  • Peter55
    Én feladom...
  • Stanyizllava
    Mi van a 9d vel :O nem kéne le tölteni a 9d ???
  • BarackHUN
    Trololo macska
    Ezen sírtam.
  • ReszegKoldus
    most legalább 6 évig tanulj helyesírást :D
  • bomb1111
    Időközben kukkintsatok ide is : Fekete Solymok a G1 en
  • szabi34
    Kb én se...^^ meg az előzőket sem.
  • Peter55
    Ezt megint nem értem, de menjél.
  • Stanyizllava
    nem kérdeztem hanem doz mondta menyek tegelni ésm ondtam nicsen fenn a haverjaim hozzá
    CSak teis olyan xd vagy nah mindegy hagyuk nem akaork vitátt meek el haverkkkal na szevaasztok
    És üdz DOZER
  • Stanyizllava
    peti nem azt mondtam hogy este azt nem ugy értem hanem csak este took menni haverokkal xd az az és ha eltod törni akezem adok egy oscar dijat igym ondtam xd
  • Peter55
    1, Ki kérdezte, hogy mi van a haverjaiddal? 2, Miért este lehet csak eltörni a kezed? 3, Javaslom, hogy írd be a Gúgliba, hogy "Oscar-díj" és nézd meg a jelentését. 4, Attól, hogy bokszolsz a csontjaid még ugyanúgy el tudnak törni, és ha épp nem úgy megy minden ahogy szeretnéd el is tudják törni őket.