21072
  • ToshiBá
    :S Bear Bear Bear...
  • Xilyanah
    Nagyon ideje lenne már :D
  • Gubberx
    Hátha jót tesz a játéknak ez a kis változás.
  • BarackHUN
    Túlzás, hogy elvette.
    Lejárt a szerződés, és egy másik céggel kötöttek újat, ez pedig a GamersFirst.
  • Gubberx
    Most lényegében Acclaimtól elvette egy másik cég a 9D-t? :D lemaradtam a történésekről :D
  • P0Th3aD
    Mind szép és jó...én csak a premi miatt vagyok türelmetlen mert ketyeg az rendesen és tök jó hogy augusztusban aktiváltam és azóta toltam vele 2 hetet?!

Na mind1 legyen minden ok és kész, különben engem jobban zavar a játék gazdasága, inkább az ellen lehetne tenni vmit...hol érdekel az uj dungeon és ha netán uj cuccok is vannak, senki sem adott/ad el semmit!
    Vagy ha igen akkor coinért, na most ha vki nem pénzes játékos akkor kb esélytelen h meglegyenek a normális cuccai ily módon!

Ne legyenek bugok és legyen értéke a goldnak én ezt várom, az uj dungi felőlem ráér!

De kinek mi a fontosabb...mondjuk már az is jó lenne ha visszajönne a régi "feeling"!
    Társaság adott, már csak az a kis plusz kéne... ; )))

Szebb napot

Béka
  • BarackHUN
    Jobb ha nem ígérgetnek, hanem egyszer csak bejelentik, hogy logoljatok be parasztok.
    Mert így nem ér csalódás.
    Ellenben ha ígérgetnek, baki=lázadás.
    Én inkább várok októberig is akár, csak kapjak vissza mindent, ne kelljen minden nap új bugokat találnom, és legalább a beígért dolgok felét adják ide, ofc bugmentesen azt is.
    Ha van eszük már most kijavítanak minden eddigi bugot, mert mikor ha most nem?
    És akkor már úgy kezdhetjük a játékot, hogy mindenki benedvesedik mert lesz ck def decrease minden hybnek, meg healerek bugjai is megoldódnak stb.
    Ezzel kb porig aláznák acclaimot is.
  • LordTusy
    Tarantino-film...szard már le,hogy miről szól.Az a hapsi az Ewokok ürülékében nevelkedő férgek életéből is kasszasikert csinálna.(Szerintem is túlzás a példa,a lényeg hogy én birom a filmjeit.Ponyvaregény ftw!)

Ha G1 rögtön a beígért újításokkal akar szervereket nyitni,szerintem nem lesz 9D szeptemberben.De ki tudja...lehet rámcáfolnak és péntek délután már Icy dungeonból látunk "menjünk be,mert új és hullunk mint a legyek" videókat youtube-on.
  • BarackHUN
    Nem németellenes, nácikat ölnek benne. Mellesleg had ne linkeljek be pár német filmkritikusi véleményt :)
  • ReszegKoldus
    természetesen nem
  • ToshiBá
    Akkor sem nézek németellenes propagandaanyagot... :D
  • BarackHUN
    Ez nem olyan film.
    Ez az "alapítsunk zsidókból álló hadsereget és toroljuk meg a nácikon amiket tettek, és rettentsük el az összes többit a tetteinkkel, majd csináljunk egy merényletet a háború végének megkísérlésére" c. film.
    Igaz, hogy átírja picit a történelmet, de szerintem zseniális.
  • BarackHUN
    Til?
  • ReszegKoldus
    pedig a legjobb szereplő német benne
  • ToshiBá
    Gondoltam rá hogy megnézem, de nem szeretem a "zúzzuk a németeket, mert nácik" filmeket...
  • BarackHUN
    Off: Megnéztem a Becstelen Brigantyk c. filmet, aki vevő Tarantino filmjeire az mindenképpen nézze meg :D
    On:
  • Stanyizllava
    Ez magypm kemény xd
  • Stanyizllava
    http://m.blog.hu/ma/mandiner/image/0903/majom/ProboscisSabahKIS.jpg
  • ToshiBá
    Nekem kb ilyen gyerekkorom kedvence volt a film...
    Szal bekaphatod miss Mortal Kombat. :D
  • ReszegKoldus
    nézd, abban a kobold egy ewokot játszó színész :D
  • BarackHUN
    Bocsánat, a Gyilkos Kobold c. remekmű csak 5 részes.
  • BarackHUN
    Ha szart akarok nézni akkor leülök és tartok egy Gyilkos Kobold maratont 1.-től a 6. részig.
    Ráadásképp megnézem Pinokkió bosszúját is, csak a hecc kedvéért.
  • ReszegKoldus
    én pár éve láttam, nagy hiba volt megnézni :D
    lukas gyuri papa ráizgult keményen az ewokokra aztán ennek az egyik "gyümölcse" ez a remekmű :D
  • BarackHUN
    Élből nem nézek olyan filmet amibe van Ewok de nem Star Wars a címe.
  • ToshiBá
    Mi lenne, ha megnéznéd a filmet? Annyi köze van SW-hez, hogy vannak benne Ewokok. SW U N I V E R Z U M !
  • BarackHUN
    Nyilván azért csinálta, mert pénz kellett rövid idő alatt, de attól még szar Star Wars utánzat, hogy ewokok ugrálnak benne, meg egy göndör szőke hajú gyerek (wtf?) van benne.
  • ToshiBá
    George Lucas filmje... Tehát nem utánzat!
  • BarackHUN
    És nem, nem a film szarik a WC-n mielőtt valamelyik nagyokos (nem rád célzok Lin) ebbe is beleköt :P
  • BarackHUN
    Miért akarod lerombolni a Star Wars iránti szeretetemet ilyen szar utánzatokkal?
    Jobbat szarok a WC-n mint némelyik ilyen film...
  • ToshiBá
    A bizonyíték, hogy az Ewokok hülyék.
  • ToshiBá
    zseléé a BE !

:D
  • zsele1000
    Harc az Endor bolygón ;)
  • bomb1111
    Senki sem szidja őket.Csak vázóltam röviden mit üzennek nekünk )))
  • bomb1111
    Ez lenne az Dodó ?
  • BarackHUN
    Május elsején meg mi dolgozunk így, nem kell emiatt szidni senkit.
  • bomb1111
    Ma így dolgoznak G1 ék
  • ToshiBá
    Csillaghajóó dzzzzzzs! Csillaghajó RECCS! Csillaghajó dzzzzzzs! Csillaghajó RECCS!

Jólét Noah!

Aki megmondja melyik filmből van az kap 1BE-t in game... ;)

Segítek.

Starw Wars univerzumhoz köze van.
    De nem Star Wars film. (1985 ös film)
  • ToshiBá
    :D
  • skrimer
    akkor helyesbítek,tesztelik gözerövel a szerokat.. De meg se szólalok mert bekaptok... Arról meg nem tehetek hogy valaki durci mert nem kapott nunit este ;-)
  • ToshiBá
    És nem a játékstart 65% , hanem hogy tud majd infót adni Kedden.