21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#14167 :S Bear Bear Bear... -
Xilyanah #14166 Nagyon ideje lenne már :D -
#14165 Hátha jót tesz a játéknak ez a kis változás. -
#14164 Túlzás, hogy elvette.
Lejárt a szerződés, és egy másik céggel kötöttek újat, ez pedig a GamersFirst. -
#14163 Most lényegében Acclaimtól elvette egy másik cég a 9D-t? :D lemaradtam a történésekről :D -
#14162 Mind szép és jó...én csak a premi miatt vagyok türelmetlen mert ketyeg az rendesen és tök jó hogy augusztusban aktiváltam és azóta toltam vele 2 hetet?!
Na mind1 legyen minden ok és kész, különben engem jobban zavar a játék gazdasága, inkább az ellen lehetne tenni vmit...hol érdekel az uj dungeon és ha netán uj cuccok is vannak, senki sem adott/ad el semmit!
Vagy ha igen akkor coinért, na most ha vki nem pénzes játékos akkor kb esélytelen h meglegyenek a normális cuccai ily módon!
Ne legyenek bugok és legyen értéke a goldnak én ezt várom, az uj dungi felőlem ráér!
De kinek mi a fontosabb...mondjuk már az is jó lenne ha visszajönne a régi "feeling"!
Társaság adott, már csak az a kis plusz kéne... ; )))
Szebb napot
Béka -
#14161 Jobb ha nem ígérgetnek, hanem egyszer csak bejelentik, hogy logoljatok be parasztok.
Mert így nem ér csalódás.
Ellenben ha ígérgetnek, baki=lázadás.
Én inkább várok októberig is akár, csak kapjak vissza mindent, ne kelljen minden nap új bugokat találnom, és legalább a beígért dolgok felét adják ide, ofc bugmentesen azt is.
Ha van eszük már most kijavítanak minden eddigi bugot, mert mikor ha most nem?
És akkor már úgy kezdhetjük a játékot, hogy mindenki benedvesedik mert lesz ck def decrease minden hybnek, meg healerek bugjai is megoldódnak stb.
Ezzel kb porig aláznák acclaimot is. -
#14160 Tarantino-film...szard már le,hogy miről szól.Az a hapsi az Ewokok ürülékében nevelkedő férgek életéből is kasszasikert csinálna.(Szerintem is túlzás a példa,a lényeg hogy én birom a filmjeit.Ponyvaregény ftw!)
Ha G1 rögtön a beígért újításokkal akar szervereket nyitni,szerintem nem lesz 9D szeptemberben.De ki tudja...lehet rámcáfolnak és péntek délután már Icy dungeonból látunk "menjünk be,mert új és hullunk mint a legyek" videókat youtube-on. -
#14159 Nem németellenes, nácikat ölnek benne. Mellesleg had ne linkeljek be pár német filmkritikusi véleményt :) -
#14158 természetesen nem -
#14157 Akkor sem nézek németellenes propagandaanyagot... :D -
#14156 Ez nem olyan film.
Ez az "alapítsunk zsidókból álló hadsereget és toroljuk meg a nácikon amiket tettek, és rettentsük el az összes többit a tetteinkkel, majd csináljunk egy merényletet a háború végének megkísérlésére" c. film.
Igaz, hogy átírja picit a történelmet, de szerintem zseniális. -
#14155 Til? -
#14154 pedig a legjobb szereplő német benne -
#14153 Gondoltam rá hogy megnézem, de nem szeretem a "zúzzuk a németeket, mert nácik" filmeket... -
#14152 Off: Megnéztem a Becstelen Brigantyk c. filmet, aki vevő Tarantino filmjeire az mindenképpen nézze meg :D
On: -
#14151 Ez magypm kemény xd -
#14150 http://m.blog.hu/ma/mandiner/image/0903/majom/ProboscisSabahKIS.jpg -
#14149 Nekem kb ilyen gyerekkorom kedvence volt a film...
Szal bekaphatod miss Mortal Kombat. :D -
#14148 nézd, abban a kobold egy ewokot játszó színész :D -
#14147 Bocsánat, a Gyilkos Kobold c. remekmű csak 5 részes. -
#14146 Ha szart akarok nézni akkor leülök és tartok egy Gyilkos Kobold maratont 1.-től a 6. részig.
Ráadásképp megnézem Pinokkió bosszúját is, csak a hecc kedvéért. -
#14145 én pár éve láttam, nagy hiba volt megnézni :D
lukas gyuri papa ráizgult keményen az ewokokra aztán ennek az egyik "gyümölcse" ez a remekmű :D -
#14144 Élből nem nézek olyan filmet amibe van Ewok de nem Star Wars a címe.
-
#14143 Mi lenne, ha megnéznéd a filmet? Annyi köze van SW-hez, hogy vannak benne Ewokok. SW U N I V E R Z U M ! -
#14142 Nyilván azért csinálta, mert pénz kellett rövid idő alatt, de attól még szar Star Wars utánzat, hogy ewokok ugrálnak benne, meg egy göndör szőke hajú gyerek (wtf?) van benne. -
#14141 George Lucas filmje... Tehát nem utánzat! -
#14140 És nem, nem a film szarik a WC-n mielőtt valamelyik nagyokos (nem rád célzok Lin) ebbe is beleköt :P -
#14139 Miért akarod lerombolni a Star Wars iránti szeretetemet ilyen szar utánzatokkal?
Jobbat szarok a WC-n mint némelyik ilyen film... -
#14138 A bizonyíték, hogy az Ewokok hülyék. -
#14137 zseléé a BE !
:D -
zsele1000 #14136 Harc az Endor bolygón ;) -
bomb1111 #14135 Senki sem szidja őket.Csak vázóltam röviden mit üzennek nekünk ))) -
bomb1111 #14134 Ez lenne az Dodó ? -
#14133 Május elsején meg mi dolgozunk így, nem kell emiatt szidni senkit. -
bomb1111 #14132 Ma így dolgoznak G1 ék -
#14131 Csillaghajóó dzzzzzzs! Csillaghajó RECCS! Csillaghajó dzzzzzzs! Csillaghajó RECCS!
Jólét Noah!
Aki megmondja melyik filmből van az kap 1BE-t in game... ;)
Segítek.
Starw Wars univerzumhoz köze van.
De nem Star Wars film. (1985 ös film) -
#14130 :D -
#14129 akkor helyesbítek,tesztelik gözerövel a szerokat.. De meg se szólalok mert bekaptok... Arról meg nem tehetek hogy valaki durci mert nem kapott nunit este ;-) -
#14128 És nem a játékstart 65% , hanem hogy tud majd infót adni Kedden.