21072
  • unusual
    Ha így gondolod biztos így van! :-)
  • ToshiBá
    A pénz része kb nem érdekel... :D

Igen sajnos lemenni kell...
    Pedig jobb szeretek a szintemen maradni, vagy nálam intelligensebbekkel beszélgetni.
    Kedvelem a filozófiát, és a változatos szóhasználatot.

És hogy én miért vagyok itt, vagy a játékban olyan amilyen?
    Mert megtehetem.

Unu.
    Nekünk nincs közös témánk. És a Te mércéd nem igazítható hozzám.
    Sőt!
    Senkihez sem, csak a Téged régóta ismerőkre (barátaid, haverjaid, szeretteid, rokonaid).
  • unusual
    Nyugodtan! Majd én is közzé teszek 1-2 dolgot! Pffff.....Inkább nem.....
  • szabi34
    Remélem éjfélig lesz valami azért... jó lenne már tudni hogy mikor és mi lesz:D
  • Xilyanah
    Hmmm... gerinc... :D

lol

p.s: várom az utalásról az sms-t ;)
    És természetesen azt is közzé teszem, ha megkaptam :D
  • unusual
    így van,időben nem egyeztünk meg....De biztos én emlékszem rosszul. Soha nem tűntem el,ha meg igen kb tudtad hol érsz el.....Elküldöm a pénzt " gerinc ".....
  • Xilyanah
    Unu... a kért számlaszám:
    11773377-00727451-00000000
    OTP-s ;)

Hmmm... időben nem egyeztünk meg? Én másra emlékszem unu.
    Az első határidő az egyik acc-omon lejáró premi határideje volt (tehát aug. 15)... a másik pedig a másik acc-omon lévő premi lejárati időpontja (tehát szept. 20.) ... mivel ugye kénytelen voltam várni.
    AKKOR szívesen segítettem, mert hittem neked... de bocs, mára már igencsak hiteltelenné vált a szavad számomra.

... és hogy miért tettem közzé?... csak mert nagyon úgy néz ki, h elfelejtődött és nem szeretem az ablakon kidobni a pénzem. :D
    (Gondolom ezzel sokak így vannak)
    Remélem, h ez a probléma is megoldódik hamarosan. ;)
  • zsele1000
    Van munkám-nincs munkám. De suska van, az a lényeg. Jobban fogsz aludni?
    Szerintem az is gusztustalan, amit műveltek.
    kérte - kapta
    megígérte - de mit is ígért?
    Próbálsz műveltebben beszélni? Akkor ki megy a másik szintjére?
  • unusual
    Igen,te is mindent szeretettből teszel.....Doz inkább pxt! Vagy legyél te is " gerinc ".....És ne úgy ahogy eddig! Köszönöm!
  • unusual
    Nincs,és nem is volt soha.....
  • ToshiBá
    Olyan szeretettel írod ezt a szót...
    Neked van olyan? O.o
    (tudod nem az ami elferdülhet, de tartást adhat...)
  • unusual
    Én is tök erőszakos voltam! Hol a számlaszám " gerinc " ?
  • Xilyanah
    Mi is unu előadása?... talán h én erőszakoskodtam, h hozzávághassak csak úgy 1 nagypremit?
  • unusual
    Számodra max.....Nem tűntem el! És időben nem egyeztünk meg,erről beszéltünk is. Innentől kezdve gerinc!
  • MadeInHell
    hááát vagy 3 napja semmi hír 9d ről
  • ToshiBá
    A lényeg a lényeg.:

Kérte-->Kapta
    Ígérte-->Nem tartotta

A konzekvenciák, és a variációk innentől kezdve lényegtelenek.

Az hogy nekiálltál személyeskedni az gusztustalan volt. Lesüllyedjek a szintedre? neked van már melód? O.o
  • szabi34
    Sztem meg egyszerűbb lenne ha ezt elintéznék ők ketten egymással...
    Na de mind1 nem akarok belefolyni csak nagyon unatkozom így estefelé és nézem a g1 fórumot, lehet h hiába:/:D
  • ReszegKoldus
    én se hallottam eddig erről de nem vesztettem semmit vele, egyébként van itt is pm, nem kell világgá kürtölni...mellesleg, anélkül hogy bárki pártját fognám, "üzenem hogy 1 napja van" a következmények nem lettek közölve, pedig kíváncsivá tett, hogy mi lett volna ha letelik az 1 nap, ami azóta már letelt 24-szer :)
  • zsele1000
    Nos, MR. ÉnVagyokALegnagyobbSzájkaratés
    Amihez akartam, eddig is hozzászóltam. Ez ezután is meg fog történni.
    A szólásszabadságomban pedig nem fogsz tudni korlátozni.
    Persze, hogy nem érdekel a dolog, te eldöntötted, hogy Xilnek van igaza. Én meg Unu előadását tartom hihetőbbnek.
  • unusual
    Látom te is tudsz mindent.....De a lényeg a lényeg!!!!!
  • ToshiBá
    Eddig is csöndben voltál, ezután is javallott...

A szólásszabadságod ott ki is merült, hogy leírtad a kommented.
    És én sokakkal ellentétben mindig is odatoltam a pofám a szavaim mögé.
    Szar "hero" vagy.

Mondjuk ez a Bagoly-Veréb dolog tetszik. A mi esetünkben én vagyok a Bagoly...

Jah..

A mindkét felet dologhoz meg annyit, hogy elbaszottul nem érdekel a kontrázás. Kérés volt ígérettel. A kérés teljesítve lett, az ígéret még nem.

• BarackHUN
    Én annyit tudok az ügyről, és tényleg senkit se akarok védeni, hogy xil tényleg adott premit, viszont unu amikor roaroztam, mindig kérte, hogy írjam ki, hogy venne 90 napos premit.
    Mint kiderült (legalábbis számomra) ez volt az a bizonyos premi amit vissza akart adni.
    Többet én nem akarok szólni ebbe a témába mielőtt széttép a 2 tábor valamelyik tagja -.-
  • zsele1000
    Hallgasd meg minkét felet, aztán reagálj! Köszi!
  • zsele1000
    Hm, te meghallgattad mindkét felet?
    LOL, pont te mondod nekem, hogy tartsam meg magamnak a hozzászólásaimat? Ez kicsit olyan: bagoly mondja....
    Az, hogy mit képzelek magamról, az szintén nem tartozik ide, mint ahogy a post sem, amire reagáltam.
    8000HUF valóban játék nélkül is 8000HUF. Csakhogy itt premiről volt szó, nem pénzről. A premi meg most semmit sem ér.
    GTFO
  • Peter55
    Bocsi a dupla postért megint. Ám sajnos nem vagyok tudatában a teljes sztorinak így csak feltételezek. Így ha valami nem passzol, akkor elnézést kérek. Gondolok a kommentem második felére.
  • Peter55
    Kezdhetsz csodálkozni nyugodtan, ugyanis nekem lövésem sem volt erről. Másrészt, a pénz az pénz, azért mert épp nincs játék attól függetlenül még nem változik a dolog. Következő a kérdésem, ha te lennél ebben a helyzetben, hogy fizetsz, de sehol az árú amit elvileg kapnod kellett volna, és az árus hirtelen nem reagál semmire, te mi a jó francot csinálnál?:)
  • BarackHUN
    Ha peach iszik, mindenki iszik.
    Ha peach bemegy, mindenki bemegy.
    Ha peach fizet, mindenki fizet.
  • unusual
    Rendben " gerinc " dobj 1 számlaszámot.....A többi meg no comment!!!!!
  • Xilyanah
    Bocs Kicsi... csak hajtom a jogos tulajdonomat... sajna erre nem 3 hetet, hanem 3 hónapot kell várnom (vagy még többet), pedig ÉN VOLTAM, AKI SEGÍTETT!!! Segítettem ununak, mert ligatársam volt fél éven keresztül... és bíztam a szavában. DE!!! úgy látszik a szava szart sem ér! Nem amiatt akarom visszakapni a premit, mert nincs lóvém (bár ehhez ugye semmi közöd!), hanem azért, mert ha elindul újra a játék, kell a premi az acc-ra mert lejár! Ennyi
  • ToshiBá
    Kemény vagy...
    Nem az én dolgom, de szerintem jogos post volt. Sziklaszilárdan kiállok mellette.

Jah...
    És ahogy nem az én dolgom, úgy a TIÉD SEM!

A kommentjeidet tartsd meg magadnak! A személyeskedést meg pláne!

Hogy jössz ahoz, hogy ilyet írj "most hogy nincs melód"?

Mi a faszt képzelsz magadról? Foglalkozz magaddal! A 8 ezer forint meg játék nélkül is 8 ezer forint!

STFU p'öch!
  • zsele1000
    Ennél alpáribb módon nem tudtad intézni? Úgy viselkedsz, mint egy 80 éves cigányasszony. TV-ben, rádióban nem akarod bemondatni? Csodálkoznék ha lenne olyan magyar játékos aki nem tudott még erről. Mindketten egy kicsit máshogy adjátok elő a dolgot. Bíró legyen a talpán aki dönteni tud.
    Most, hogy nincs melód, kéne a lóvé? Egyébként mivel most nincs EU, US 9D, premi sincs, tehát az ára nulla!
  • BarackHUN
    Nem részeg, csak szereti az italt.
  • bomb1111
    HAHAHAHAHA Szerintem az űrge nem is részeg csak szegényke most jött be vidékről és rosszúl van az aszfalttól.
  • BarackHUN
    A sok sznobot józanul is kiakasztanám, efelől semmi kétségem.
  • ToshiBá
    Az Operabálon kedvjavító jelenség lennél!
  • Xilyanah
    Unu... egy kis frissítő

a másik acc-omon a premim (a kis üzenet után több, mint 1 hónappal, tehát még idén!) szept. 20-án jár le... remélem addigra megkapom ilyen hosszú várakozás után. (Már kezdem azt hinni, h ezt besz.ptam... mintha lenyúltál volna)... de még mindig remélek ;)

... egyébként rózsaszín csekken feladott 8.000 HUF-ot is elfogadok! (Ennyi a 90 napos premi normál ára)
  • BarackHUN
    Ez nem, akarás vagy nem akarás kérdése. Csak akkor gáz ez az állapot ha a környezeted józan :D
  • ToshiBá
    Ennyire bebaszva szerintem senki nem akar lenni... :D
  • BarackHUN
    dsjkadlhskajdhas
    Ilyet én is akarok -.-
  • Gubberx
    Lehet rossz már a szeme és azthitte a semmi közepén van :D