21072
  • MadeInHell
    azért beírok egy db nukert is hátha
  • LordTusy
    oks...G1-et már most utálom,még el se indították a játékot,de valamit már most elbaxtak az accommal,mert nem engedett be a jó ID+pass-al.Imádom,hogy egyik szarrakásból dobnak minket a másikba.
    Mind1,ha minden jól alakul nekem is meglesznek a karakterek.Amúgy egyetértek Unu-val,ez az egész add meg az adataid és megkapod a karikat hülyeség.Ha megvan az adatbázis,akkor minden hiánytalanul megvan,ha nincs akkor meg semmi sincs.Max annyi értelme lehet,hogy ezzel kiszűrik az inaktív játékosokat és törölhetik az accok egy részét.Amúgy azt nem teljesen értem mért nem lehetett vagákat is megadni most.Nekem pl vegyesen van az egyik accon 2 vaga meg 1 BoT.Most akkor majd elindul a játék és a vagákat utólag hozzánkcsapják?Lehet írtak pontos infókat vagákról,de nem olvastam el a postot és nem is fogom.G1 kb *bíííp* és *bíííp*,*bíííp*!
    Szép napot mindenkinek és jó szórakozást a capture mappák átkutatásához!
    (Ha találtok valami érdekeset szívesen megnézném őket. )
  • BarackHUN
    Ezzel szelektálnak, aki akar játszani beírja, aki nem az meg nem.
    Kevesebb munka, ugyanaz az eredmény, nem lesz 2000 inaktív account, tökre megértem őket.
  • szabi34
    jólvan majd vmi lesz, nekem meg semmi^^ leszarom már. ha nem lesz új server akkor így lehet abbahagyom az egészet...
  • unusual
    Jó kérdés. De ha nincs náluk a datapack akkor semmi sem lesz. Ha meg náluk van akkor ott van minden adat. Szóval nem értem az egészet.....
  • ReszegKoldus
    100% correct is not necessary; just get the information as close as you possibly can.
  • szabi34
    de amúgy annyit még kérdeznék h ezt hogyan gondolták?:S
    Mi van ha valaki pl lvl90 helyett 190-et ír? tudják valahogy ellenőrizni?
  • unusual
    Evvel nem vagy egyedül.....
  • szabi34
    jó nekm akkor nem lesz semmim... jól beszoptam.
    Nemtudom melyik acc melyik e-mail vagyis kb baszhatom az egészet úgy ahogy van....
    Na mindegy új kari és kész az 1.5 kkk meg elviselhető még...
  • LordTusy
    Elfelejtettem az ID-t meg jelszót a G1es oldalon...naná,hogy most halott freemail és nem nézhetem meg az e-mailt.
  • bomb1111
    Köszi,már tiszta ))))
    SG-supergamez
  • ReszegKoldus
    persze miért is lenne jó a link...
  • ReszegKoldus
    www.supergamez.hu
  • bomb1111
    Egy tipp (persze akinek nem inge,ne vegye magára): ha legőrgeted az általad írt utolsó HSZ ig és onnan olvasod fölfele,nem sok az olvasni való.Föltéve hogy az azelöttieket elolvastad és nem csak hetente nézed az SG t ))))

P.S. HSZ-hozzászólás
    SG-SG.hu fórum,melynek az alfóruma ez a 9d s is(Gubberx nek köszönhetően),amelyre írsz.Hogy az SG minek a röviditése eddig mág nem jöttem rá(igaz nem is nagyon érdekelt)
  • Stanyizllava
    okok köszönöm
  • BarackHUN
    A vagabondokat majd később lehet igényelni.
  • Stanyizllava
    okok köszönöm hogy az infot mert nekemis 3karim van deh 2nem vok bizti a szintjébe és az egyiket már elrontottam meg kérdezhetek vlaamit mit van akkor ha vgabond karid van és abba van minden cuccod ?
  • Sixtail
    Na jah, de van egy kis gond...
    A karakter neveket fejből fújom, majdnem mind ugyanazon a néven fut. :D
    Csak azt nem tudom, melyik melyik accounton volt. -.-
    Na mindegy, akkor nyilván el kell búcsúznom a sok seller karimtól. Kár, pedig sok cucc volt náluk, ugrott a biznisz. -.-
    Nem baj, a nagyok megvannak, az a lényeg. :) (Feltéve, ha tényleg megkapjuk őket...)
  • BarackHUN
    Ha van 9dragons capture mappád, és fotóid akkor onnan keresgélj.
  • BarackHUN
    Lol, nekem csak 3-mat.
  • Sixtail
    Köszi mindenkinek!
    Na most 17 karaktert be kell írnom oda. :D
  • BarackHUN
    Hyperion azt írta, ha valaki hibázott nem gáz, ha kétszer tölti ki.
    Én 2 karimat is rossz lvlen írtam be, mert valami fos level számolót használtam, és tele volt duplával az elején.
  • BarackHUN
    Csak számot enged.
    Bomb linkelt stat-buildert hozzá, görgesd lejjebb.
  • Stanyizllava
    ha az töltöd hogy vissza kapd a karidat ot számmal kell irni pl hogy 145 és kész enniy beirod hogy hanyas lvl és kész
  • ReszegKoldus
    The Level field will only accept numbers at the moment. We will allow the alphabet to be included as well...but you can still put the numbers in if you can figure out the correct level by #'s only.
  • Stanyizllava
    hát 8ig vele voltam meg osztály társak voltunk deh mikor kezdödöt a másik suli azóta nem dumálok vele kb mér 3éve deh msn je megvan deh levan tiltva xd
    Én köszönöm hogy bevesztek és nyugién birok magammal
  • Sixtail
    Uhh...
    Csak 1 rövid kérdés:
    A "Character Claim"-nél a szintemet számban vagy betűk+számban adjam meg? Az utóbbi pl. Losing Self 4, Floral Crown 5, Hermit 4, stb (ha valaki nem értené).

Lusta vagyok olvasni, túl sok olvasatlan adat gyűlt itt össze. o.O
  • Stanyizllava
    a barátom voooolt mert mikor valami hacket csinált akor eladta a karti meg vissaz lopta és azota nem nagyon találkoztam me gilyenek vele mert enyémet is el akarta lopni
  • bomb1111
    ÁÁÁÁ semmi különös,csak egy egyszerű sósstangli ami inkább ropi mint süti)))Az első adag jó lett,a másodikat most teszi be a fiam a tepsibe. Meg persze az asszony ki van tíltva a konyhából mert mindenbe belekötne ))Szerencse hogy van a konyhában is számítógépem. Ami a FS tagságodat illeti,belépni könnyü csak álld meg a helyedet ha bent vagy. Egy kérdés : ProType barátja vagy ? Semmi gond ha igen csak nehogy olyan szavakat használj mint ő ha netalán mérges vagy ))) Senki sem szereti itt az anyázásokat meg a többi nyomdafestéket nem tűrő szavakat.

Na mindegy,ha valami nem tiszta kérdezz csak bátran.
  • Stanyizllava
    Meg ezt miden kitöl kérdezem it aki fenn van hogy majd ha lesz kari meg minden akkor be-e mehetnék a FS beh ha karjátok xd én nagyon akarnám mert irtora jo fejed vannak benn :D
  • Stanyizllava
    remélem jo süti lesz :D :)))))
  • Stanyizllava
    okok köszönöm :D
  • bomb1111
    Semmi gond Stanyizllava,ha valami nem tiszta.bátran írj és amennyire tudok,segítek.És még csak nem is vetem a szemedre a helyesírást,amíg megérthető amit akarsz mondani)))) És bocs hogy csak így szünetekbe írok ide mert közben sütit készítünk a fiammal )))
  • Stanyizllava
    naaah joh olvastam xd deh akkor én mikor rá mentem a bomb link jére én nem arra mentem hanem arra hogy Helt chacter és ot nem volt semmi csak ilyen hablaty és aszitem talátam vlamt mert azt mondta bomb ha jol olvastam ohgy it lehet uj karit csinálni deh hagyyok akkor hülyét irtam bocsánat sry
  • Peter55
    És bocsi a dupla postért.

Stany, én innentől kezdve neked nem írok semmit. Érdekes módon, ha nem olvastad volna amit Bomb írt, nem is kérdezted volna, hogy normális-e ha nem enged belépni a régi adataiddal.
  • Stanyizllava
    semmi peti én tod mennyit hibázok xd
  • Peter55
    Akarom írni, "Olvasd". Bocsi a hibáért. : )
  • Stanyizllava
    jah akkor bocs mer mikor bomb irta nem láttam én csak irok nem lapozok leh sry mindenkitöl akkor bocsánat
  • ReszegKoldus
    cshakh azth próhbáltah jeleznih hogyh márh előttedh ish beh vholth linkelveh ahz ahz űrlaph ahmivelh ah kharikath lehheth vhisszahkhapnih ahdotth ehsethbenh
  • Peter55
    Ne haragudj, hogy ezt kérdezem, de te tényleg ennyire hülye vagy? Olvad már el Bomb postját, szerinted mégis mi a jó francot írt le? Édes istenem...