9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It's a pity.. 😊
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Az olyasmi mint az fc pq bug? Mert ha igen, akkor (bocsi) megérdemelted a bant (feltéve, ha bannoltak).
Btw azt a felét a szérónak a másik fele nem hiszem, hogy hiányolná. 😄
Ha mégse egy dologról beszélünk, elnézést kérek elõre is.
@makiiiiiiiiii
Ha tényleg nem érdekelne, nem írnál vissza nekik.
Továbbra is cool story bro!
Csírsz!
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Pár szavas izé?Azt hiszem fórumon vagyunk és azt írok amit akarok pont nem érdekel hogy téged vagy akárkit zavar..
Gondolhattam volna. . . . .
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Nem hackeltem, nem loptam im-bõl, semmi bugot nem használtam (max ec pq bugot, de akkor fél szerót kilehetne bannolni), és több mint valószínû kezdhettem elölrõl (nulláról) a karim 😞 bye-bye ec10 bot hybem és gb7 hd nuker 😞
Maki: Gondolhattad volna,hogy beléd kötnek...A dupla postot még megértettem volna,de zsinórban négy ilyen kis pár szavas izé már sok,legközelebb gondold végig mit szeretnél írni mielõtt használod a "mehet" gombot!Egyébként LM,de inkább Hermit alatt ne fenyegetõzz mert könnyen pofára eshetsz <#hehe>#hehe>
VGMeket pedig csak azért tartja acclaim,hogy legyen kit ugráltatni nyalieventekkor.Jah...és a tizenéves 5x-függõ nyomi kölkök tudnak villogni,hogy a 6-8 Hermit karakter mellett van egy VGM karijuk is.
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Egy olyan problémám lenne, hogy néhány hónapot kikellet hagynom sajnos, most szerettem volna visszamenni játszani de akárhogy próbálom nem enged belépni az accomra! Próbáltam több dolgot is, például újraraktam a játékot, gameguardot újra töltettem vele, próbaként csináltam egy másik accot arra gond nélkül felengedett! Linkbe megtaláljátok a hiba ablakot!
Elõre is köszönöm a segítséget!
Üdv Ryzox!
@Peti neked se. 😉
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
A VGM rendes player, csak nem a saját szerverén.
Ennyi erõvel én is kaphatok pénzt.
I S A e o e m o w s m !
mert kap pénzt csak nem annyit mint egy rendes GM 😊
Volunteer Game Master: segítek ÖNKÉNTES Játékmester.
Az önkéntes szó pedig nem arra utal, hogy akár egy ingyen prémiumot is kapna ^^
I S A e o e m o w s m !
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Semmit sem csinálnak szinte és kapják a pénz(ünket)t ....
Nah jó egy-két kivétel van azért 😊
például Olix mindig segít csak az a baj hogy egyre kevesebbszer látom..
Majd egyszer arra leszel figyelmes, hogy hirtelen bannoltak mert a VGM feldobott a fenyegetéseidért.
Aztán meg virulhatsz, hogy a gáz-e vagy nem.
I S A e o e m o w s m !
VGM-rõl annyit, hogy megfenyegetett, mert BP-n safetyben mindenkit leöltem, én meg könyörögtem neki, hogy banoljon, de nem tette meg. Mondtam neki, hogy akkor leölöm, de csak bannal "fenyegetõzött", aztán eltünt. Gáz.
fölösleges nem fogom koptatni a száám...
Viszláát 😊
*True
Cool story bro!
ezzel lehet csinálni azt is amit a gold sellerek csinálnak amikor goldot "adnak" neked 😊)
például ez is olyasmi lehet 😊
Nah de mindegy ezért nem is jó elfogadni senkitõl semmit én benéztem egyszer azzal a bracerrel elég is volt =/
vigyázok is rá 😊
De majd meglátod 😊
Csak kicsit még gyúrok 😉
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Live: DoZeR 982
Rc-s Karija volt +11-es weppel....
300kk-t adott...
És vmi Lu_Thien ... Hl-ben volt benne..
És minap olvastam az oldalon hacket..
és nem kizárt h összefügg a kettõõ...
nah mind1 a goldot nem költöttem el hanem ink egy vgm-nek leadtam nehogy vmi bann legyen..
am lehet gratulálni végre meg van a gl 😛
De végül senki sem tette meg.
<#mf2>#mf2>
I S A e o e m o w s m !
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Gondolom volt hova tennie.
Amúgy most vásároltál hacket és még nem banoltak? Vagy miért is kaptál 300 kk-t? Nemsoká fognak 😄
Most Megvásárolhatja az acclaim 9D hackeket és útmutatójukat egyenesen
Vietnámból - . - "
én is elõször röhögtem de aztán egy vietnámi csak betradelt és
oda adott 300kk-t... szerintetek ez nem hack?
vagy vannak ilyen jószívû emberek a játékban?
amúgy meg ti is megtalálhatjátok ha tudtok vietnámiul vagy
a google féle fordításból értetek valamit
jah és itt a link az oldalról 😊
Ha nem késnek másfél órát.
De így kaptunk 6, azaz 3+3 órányi 6x-os XPt.
De végül csak 5 és fél óra lett.
Kereken Éjfélig ment az event Fél 7-tõl, azaz katonai idõ szerint: Az event este 6:30-kor kezdõdött és hajnal 0:00-kor fejezõdött be.
I S A e o e m o w s m !
érdemes megnézni ha megtudod 😄
Amikor a kalapja elrepült akkor miért nem jön villamos ? =/
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Live: DoZeR 982