9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Six, ec pq-t akkor toltam amikor utoljára fent voltam a hybbel az volt már vagy egy-másfél hónapja. Beinveltek, öltem a quest mobokat a többiekkel aztán ennyi.

makiii
EC pq bug, FC pq bug használata= Permanent Ban =/
It's a pity.. 😊

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Ec pq bug? o.o
Az olyasmi mint az fc pq bug? Mert ha igen, akkor (bocsi) megérdemelted a bant (feltéve, ha bannoltak).
Btw azt a felét a szérónak a másik fele nem hiszem, hogy hiányolná. 😄
Ha mégse egy dologról beszélünk, elnézést kérek elõre is.

@makiiiiiiiiii
Ha tényleg nem érdekelne, nem írnál vissza nekik.
Továbbra is cool story bro!

Csírsz!

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

makiii
Fenyegetõzés?érdekes.. annyit mondtam majd meglátod.. nem = fenyegetõzéssel...

Pár szavas izé?Azt hiszem fórumon vagyunk és azt írok amit akarok pont nem érdekel hogy téged vagy akárkit zavar..

Gondolhattam volna. . . . .

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Tusy a pontos hibaüzenet "Login Failed. Please contact a gm...." még mindig nem enged fel az accountra, de kiváncsi lennék miért bannoltak...
Nem hackeltem, nem loptam im-bõl, semmi bugot nem használtam (max ec pq bugot, de akkor fél szerót kilehetne bannolni), és több mint valószínû kezdhettem elölrõl (nulláról) a karim 😞 bye-bye ec10 bot hybem és gb7 hd nuker 😞

LordTusy
Ryzox: Azt az accot gondolom bannolták.Legközelebb légyszíves picit nagyobb vagy jobb minõségû képet tölts fel,mert csak tippem,hogy "Login failed.Contact a GM..." van odaírva.Ha még mindig nem jutsz be azon az accon írj e-mailt supportnak és válaszban mondják mi a bajuk veled.A neved felesleges beleírni a hsz-be,megjelenik a fejlécen is.

Maki: Gondolhattad volna,hogy beléd kötnek...A dupla postot még megértettem volna,de zsinórban négy ilyen kis pár szavas izé már sok,legközelebb gondold végig mit szeretnél írni mielõtt használod a "mehet" gombot!Egyébként LM,de inkább Hermit alatt ne fenyegetõzz mert könnyen pofára eshetsz <#hehe>

VGMeket pedig csak azért tartja acclaim,hogy legyen kit ugráltatni nyalieventekkor.Jah...és a tizenéves 5x-függõ nyomi kölkök tudnak villogni,hogy a 6-8 Hermit karakter mellett van egy VGM karijuk is.

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy néhány hónapot kikellet hagynom sajnos, most szerettem volna visszamenni játszani de akárhogy próbálom nem enged belépni az accomra! Próbáltam több dolgot is, például újraraktam a játékot, gameguardot újra töltettem vele, próbaként csináltam egy másik accot arra gond nélkül felengedett! Linkbe megtaláljátok a hiba ablakot!

Elõre is köszönöm a segítséget!
Üdv Ryzox!

makiii
@Dóz nem kértem h hidd el a te véleményedre teszek magasról 😉
@Peti neked se. 😉

Peter55
Hogy milyen eget rengetõ problémáitok vannak, alig hiszem el, hogy ilyenek léteznek. Ha bannoltatni akarod magad, akkor cseszegess inkább egy GM-et, vagy használj valami hacket, sokkal gyorsabban megkapod. És mikor fogjátok már fel, hogy a VGM azért van, hogy legyen és ennyi. Acclame se hülye, nem fog egy önkéntesnek pénzt adni. Ezt a kaptam valakitõl 300kk-t mert unatkozott de én azért leadtam egy VGM-nek, hogy ne kapjak bannt meg nehezemre esik el hinni. Doz, te meg ne csinálj úgy, mintha te nem lettél volna GL, és nem örültél volna neki. : )

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

ToshiBá
Ezt a saját dolgot nehezemre esik elhinni... És GL? Bámulatos...

Live: DoZeR 982

Bármennyire fura, tudtam, mit jelent a VGM és, hogy nem tud banolni, de mégis õ magyarázott nekem. Ha banoltat, akkor meg nem fogok rinyálni.
BarackHUN
És ezt honnan veszed, mondd már meg.
A VGM rendes player, csak nem a saját szerverén.
Ennyi erõvel én is kaphatok pénzt.

I S A e o e m o w s m !

makiii
Nem annyira önkéntes az 😊
mert kap pénzt csak nem annyit mint egy rendes GM 😊

BarackHUN
VGM tudod mit rövidít?
Volunteer Game Master: segítek ÖNKÉNTES Játékmester.
Az önkéntes szó pedig nem arra utal, hogy akár egy ingyen prémiumot is kapna ^^

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
vgm szerintem (remélem) nem kap pénzt

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

makiii
Nagyjából ennyit a VGM-ek munkájáról . 😊
Semmit sem csinálnak szinte és kapják a pénz(ünket)t ....
Nah jó egy-két kivétel van azért 😊
például Olix mindig segít csak az a baj hogy egyre kevesebbszer látom..

BarackHUN
Mikor tanuljátok, meg hogy VGM nem tud bannolni csak reportolni GM-nek?
Majd egyszer arra leszel figyelmes, hogy hirtelen bannoltak mert a VGM feldobott a fenyegetéseidért.
Aztán meg virulhatsz, hogy a gáz-e vagy nem.

I S A e o e m o w s m !

Kár volt VGM-nek adni a pénzt, az meg most eladja valakinek USD vagy EUR-ért 😄
VGM-rõl annyit, hogy megfenyegetett, mert BP-n safetyben mindenkit leöltem, én meg könyörögtem neki, hogy banoljon, de nem tette meg. Mondtam neki, hogy akkor leölöm, de csak bannal "fenyegetõzött", aztán eltünt. Gáz.
makiii
naa de errõl a közeljövõben nem kívánok tárgyalni mert
fölösleges nem fogom koptatni a száám...
Viszláát 😊

makiii
ki hagytál egy szót 😊
*True

BarackHUN
Owned by sixtail.
<#hamm><#taps>

I S A e o e m o w s m !

@makiii
Cool story bro!

makiii
LooL és nem vettem hacket csak olvastam hogy lehet venni a félreértések elkerülése végett.. 😊
ezzel lehet csinálni azt is amit a gold sellerek csinálnak amikor goldot "adnak" neked 😊)
például ez is olyasmi lehet 😊
Nah de mindegy ezért nem is jó elfogadni senkitõl semmit én benéztem egyszer azzal a bracerrel elég is volt =/

makiii
Tudod most hogy sikerült vmi "nagyot" (számomra nagy dolog)csinálni
vigyázok is rá 😊

makiii
Igen leadtam mert már voltam banolva Scammes bracer miatt amit odaadtak nekem 😊

makiii
Saját 😮
De majd meglátod 😊
Csak kicsit még gyúrok 😉

Leadtad mi?......Hagyjuk már!!!!! 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ToshiBá
Sajáttal? Vagy megint valami kölcsönkapott szarral? (a xxlvl-tõl tõl folytatott karakter nem saját)

makiii
nah szal 😊
Rc-s Karija volt +11-es weppel....
300kk-t adott...
És vmi Lu_Thien ... Hl-ben volt benne..
És minap olvastam az oldalon hacket..
és nem kizárt h összefügg a kettõõ...
nah mind1 a goldot nem költöttem el hanem ink egy vgm-nek leadtam nehogy vmi bann legyen..
am lehet gratulálni végre meg van a gl 😛

BarackHUN
Annyira tudtam, hogy valaki beleköt.
De végül senki sem tette meg.
<#mf2>

I S A e o e m o w s m !

Peter55
Nyugodtan írhattad volna egyben a kkk-t itt nem csillagozza ki.😊

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

BarackHUN
300kk=300 millió
4,27 milliárd pedig 4,27 k k k.

I S A e o e m o w s m !

4,27 mrd-ban 14-szer fér el a 300 kk.
Gondolom volt hova tennie.
300 kk-t hova tettél? 4,27 mrd fér el egy személynél.
Amúgy most vásároltál hacket és még nem banoltak? Vagy miért is kaptál 300 kk-t? Nemsoká fognak 😄
makiii
Nagyszerûû !
Most Megvásárolhatja az acclaim 9D hackeket és útmutatójukat egyenesen
Vietnámból - . - "
én is elõször röhögtem de aztán egy vietnámi csak betradelt és
oda adott 300kk-t... szerintetek ez nem hack?
vagy vannak ilyen jószívû emberek a játékban?
amúgy meg ti is megtalálhatjátok ha tudtok vietnámiul vagy
a google féle fordításból értetek valamit

jah és itt a link az oldalról 😊

MadeInHell
Kösz! én fél 6 ig vártam aztán elmentem jól bebaszni<#pias>

TAO BoT Warr

P0Th3aD
Kocka Uralom, Kocka Uralom! = ))))

Apokalipszis - BOT warrior

ToshiBá
Köztük én is... =)

Szombaton még FC1 volt ribike. Tegnap már FC12. =)

Jah bekaphatják!!!!! Így a sok éjjeli bagoly járt jól!

BarackHUN
Katonai idõ szerint pontban délután 5:00-kor kezdõdött VOLNA,
Ha nem késnek másfél órát.
De így kaptunk 6, azaz 3+3 órányi 6x-os XPt.
De végül csak 5 és fél óra lett.
Kereken Éjfélig ment az event Fél 7-tõl, azaz katonai idõ szerint: Az event este 6:30-kor kezdõdött és hajnal 0:00-kor fejezõdött be.

I S A e o e m o w s m !

MadeInHell
hánykór kezdõdött tegnap az event?

TAO BoT Warr

Terror Code -1

makiii
http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=vi&u=http://www.vn-zoom.com/f151/&ei=l1onTJaIEYbEOJThif8C&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=6&ved=0CDcQ7gEwBQ&prev=/search%3Fq%3Dcuu%2Blong%2Btranh%2Bba%2Bhacks%26hl%3Dhu%26prmd%3Dv

érdemes megnézni ha megtudod 😄

BarackHUN
Antiszemita mocskok -.-
Mazeltov!

I S A e o e m o w s m !

Azt megnézném. o.o

makiii
Ez nagyon jó.. 😄
Amikor a kalapja elrepült akkor miért nem jön villamos ? =/

ReszegKoldus
sajna a villamos pont rosszkor ment

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ToshiBá
Hitler is still alive!!!

FIGYELJÉTEK A ZSIDÓKAT A VÉGÉN!!! LOOOOOOL

makiii
makiii will kick Sixtail's azz 😉

nos... ezt gyorsan megoldották 😊