9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
karakter érkezik az új szerveren
azonos állapot, szintek, stb de semmilyen eszköz.
szerver példányt tartalmaz egy ingyenes csakra tiszta és egy mester pirulát a másolt karakter
csak 14.000 coins 😄
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
nem lassítja be megnézheted h a haverod éppen mivel játszik 😊
azt hiszem egyes mmorpg-hez még a koordinátákat is megadja (De ebben nem vagyok biztos,nem akarok hülyeséget beszélni . hallottam)
Ai-Reborn HM 6 HD HYB \"A kutya töri magát, de a sólyom viszi el a zsákmányt.\"
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Elõször is: A kivételezést nem szeretjük mert ha az FS-t szídod akkor olyan embereket is szidsz akiket nem ismersz (like me) Egyszerûbb ha leírod kikkel van problémád..Habár talán itt 2 olyan ember van akikre "okkal" haragudhatsz..
Dóz megkérnélek hogy ne szíts vitát én,és a nagy többség nem kíváncsi rá. 5napja nem írt mert elgondolkozott...vagy megpróbált ..
azután te megint elkezdesz úgy mond "keménykedni" habár tudom az elõzményeket nem ismerem de ahogy a mondás tartja :
"Okos enged, Szamár szenved " meglátjuk ki lesz az okosabb
Mára ennyit errõl 😊
UI: Grabowsky a js-eidet hamarosan küldöm 😊
Ai-Reborn HM 6 HD HYB \"A kutya töri magát, de a sólyom viszi el a zsákmányt.\"
Egymás szidásán kívül történt még valami érdekes az elmúlt pár napban?
Már unalmas ugyanazt olvasni mindennap. -.-
Petty, jó szórakozást! (Kivéve ha munkaügy, akkor dolgozd magad véresre! 😄)
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Erre meg csak tradelgettek...
ezért kérdeztem hogy hogy zajlik pontosan ez az egész.mobok is hogy hogy jönnek a képbe..
valaki aki már rutinos svs-es az elmondhatná tapasztalatait!
ui:Jani,Law come back..
A többi helyes.
I S A e o e m o w s m !
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
és mit szoktak ott csinálni.
köszönöm😄
Persze nem azt mondom hogy mindenki de a "nagy" része mármint akik aktívak azok közül az egy negyedét bírom 😊
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Inkább nem is írok.
I S A e o e m o w s m !
@Bari: Egyetlenem,neked pont azért írt olyan stílusban,mert hozzád nem illõ módon kulturált voltál.Provokáltad a jellemkomikummal.Légy önmagad,írd azt ami a szívedbõl jön!Ha õszinte vagy azzal már elkerülöd,hogy az éjszakákat is a pszichomókussal kelljen töltened.
@Maki: Elõször szeretném megköszönni,hogy a "kivételek" közé sorolsz.Dózival kapcsolatban csak annyit mondhatok,hogy ha egyszer rádzizzen nem hagy békén amíg talál magának valaki mást.Mivel FS-ben sok olyan tag is van,akiket valószínûleg nem ismersz ne írj róluk véleményt légyszives.Ennyit gondolom kérhetek,hiszen õk se írtak rólad semmit.
@Dózi: Gondolkozz mielõtt mehet gombot nyomsz...Ha valakivel bajod van priviben intézd,ha lehet.Ez nem vitafórum vagy magyar argó fejlesztési kör.Ha nincs semmi értelmes 9D-s mondandód,akkor inkább ne írj!(Mielõtt magadba zuhansz és Te is pszichomókusnál keresnél vígaszt...a barátomnak tartalak és pont ezért írom le õszintén a véleményem.)
@Petya: Nem tudom mivel töltöd majd ezt a kis szünetet,de jó szórakozást!
Mindenkinek jó játékot és szép napot!
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Bocsi az offért mindenki, de egy picit ideges vagyok - nem csak ez miatt. -
U.I: Most egy hétig nem leszek, szóval kellemes játékot, jó eventeket kívánok mindenkinek.
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
2. Lehet nem kelle tvolna belevegyelek titeket is
de a végén úgy is beleszóltatok volna 😊
3.Nem kell hogy szeressenek elég ha tudják azt hogy én nem utálom õket
õk utáljanak 😊
4.Milyen megnyílvánlás? 😊(láttam itt már rosszabat is )
5. Viszláát ! 😊
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
A ligáról annyit hogy télleg gyûlölöm 😊
No persze van kivétel ezt már elmondtam ezerszer😊
Gabi,Hugi,Oki,Tusy Körülbelül õk azok akiket "bírok" 😊
A pszichológusom már heti 5x fogad, most már menjek szombaton is, emiatt a maki miatt? -.-
I S A e o e m o w s m !
Aztán meg rám is szép szavakat illet, holott most tényleg nem érdemeltem meg. Egy szóval se mondtam, hogy nem okkal szólt dózra, de a többinek mi értelme? 😊
I S A e o e m o w s m !
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
De ezek szerint egy majommal nem lehet értelmesen beszélgetni.
I S A e o e m o w s m !
Maki sajnálom, hogy kijavítottalak, de rosszul tettem.
Nincs harag remélem.
Puszi a hasadra, meg egy arasszal lejjebb is 😊
I S A e o e m o w s m !
Neked tuti valami bajod van.
I S A e o e m o w s m !
mi a fasznak kötekedik az a kis fasz-szopó?
Kussoljon el és kész
Na sziasztok Homokgyíkok !
Dóz beszól neked, erre az egész ligát szidod, mi bajod van neked?
"megint töröljétek ezt a postot is" odáig rendbe volt a mondandód, erre az egész ligát szidod.
Aztán csodálod, hogy beszólnak neked.
I S A e o e m o w s m !
Fasz-szopó,Hányadék vagy akkor nem is hagylak titeket.
Szopd ki dózer a Faszomat nyugodtan...(megint töröljétek ezt a postot is.)
Másrészrõl A Fasszopó Ligáddal kitörölheted a seggedet ! 😊
van egy-két ember akire kivételként tekintek de te nem vagy az 😊
Live: DoZeR 982
Ugyanaz a szekció, ez nagyon lol!
Ajánlom mindenkinek, google translate és érdekes dolgokat megtudni 😄
I S A e o e m o w s m !
Egy románul írott szöveg a romén szekcióba 9d fórumon.
Végre egy értelmes román? 😊
(Ha valaki nem értené, az így járt.)
I S A e o e m o w s m !
Live: DoZeR 982