9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ai-Reborn HM 6 HD HYB \"A kutya töri magát, de a sólyom viszi el a zsákmányt.\"
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mellesleg már látszódnak az agymosás jelei rajtad, állj le lassan a sok szar animevel, a japánok betegek, szerintem ezt nem kell bizonygatni.
I S A e o e m o w s m !
Erai-erai!Omedeto D-chan!
@Pot:"hentai"???<#wilting>#wilting>
Ano naaa...chotto shitsure deso,nee?<#rinya>#rinya>
Ha mindenáron transzformálsz legyek legalább "slice of life","seinen" vagy "shounen" karakter...
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
am: 0-24ig
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Így kellet volna kezdeni és nem lenne megint "vita" 😊
További Sok Sikert !
UI: 2Naap és leszek 😊
(15:29) vica: 3-4 felé szakadni nehéz remélem te is fogod ezt érezbi:9
részemrõél ennyi
(15:29) >-ToM->: hogy miután kisült hogy Bomba agya is elszállt meg én is írtam hogy nem fogok esdekelni
(15:29) vica: ha meg kellek és ráérek megyek
(15:29) >-ToM->: után Bomb rögtön meghalt
és én is beszoptam
(15:30) vica: ha láttad volna nekem is kevés életem volt ott
de nem figyelted ahogy kiveszem ..
(15:30) >-ToM->: én azt láttam hogy Bomb meghalt
(15:30) vica: bombot 2 x is probáltam ha láttad volna
(15:30) >-ToM->: le sem akartam menni
(15:30) vica: én is
(15:30) >-ToM->: már tudod te is miért
(15:31) vica: de ginzengem is fogyott nekem bne is miattam de mindegy azért van
(15:31) vica: máskor is mentem bombival
és m is fogok
(15:31) >-ToM->: jó
(15:31) vica: csak másképp
(15:32) >-ToM->: akkor zárjuk le azzal, hogy én most bocsánatot kérek azokért amiket írtam SG re
(15:32) vica: ha te is figyelnéd hogy mit csinálunk talán könnyebb lenne
de bombi ügyes és tudja
(15:32) vica: sajnálom hogy halt
(15:32) >-ToM->: és ha (erõsen ha) mennénk legközelebb és Gab nem jön, akkor max 1 embernek csináljunk bármit is
(15:32) vica: bonatot is kéretem töle
(15:33) >-ToM->: így nem lesz benne harag meg halál
nem tudom kinek kell a legkevesebb, de nekem van idõm
(15:33) vica: ugy fogjuk csinálni ahogy csináltuk régen gabival és kész
ugy enm halt senki
(15:33) >-ToM->: rendben
(15:33) vica: kicsit lassabb de jó
Remélem látszik, hogy igenis meg akartam beszélni.
Live: DoZeR 982
De baszott sok helyet foglal. Ezért kell pl hangot kikapcsolni benn. És ezért kell dolgozni vele kicsit. 😉
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Ennyi.
U.I.Dózikám,hagyd már a gyerekeskedést mert ha nem,becsszóra fölkereslek és a fehérbotomat a hátadon töröm össze<#gun>#gun><#gun>#gun><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Sztem az egyik már maga is hentai rajzá vált 😄
Másik lelkes rajongónk meg már megnyitotta saját gépkocsibontóját...
Uh majd gyere minnél elöbb! 😄
@SrS ami SvS-nek olvastál...TÁSS! 😄😄😄
Béka
Apokalipszis - BOT warrior
Mellesleg igen, egyetlen BoT "scale" vagy, mivel zozó még inaktívabb (már ha ez lehetséges).
I S A e o e m o w s m !
Édesmindegy. Mindegyik +250 dmg-et ad, csak másképp világítanak. 😊
Meg az áruk ugye nem ugyanaz.
@Pícs:
Erõs vagy, menni fog nélkülem is! 😛
@Hugi:
Tudom, hogy nem izgat, hogy van e premim vagy nincs. 😄
Tényleg én vagyok az egyetlen alkalmas BoT hybrid a bandában? o.O
@Dóz:
Fraqs? Az nem foglal sok helyet? Meg nehéz teljes verziót beszerezni. (tudom, tudom, vegyem meg, blabla... 😄)
Konvertálni meg tudtommal csak jobb minõségrõl rosszabbra lehet. Fordítva is megcsinálhatod, de minõségi eredménye nem lesz. Legalábbis így tudom, lehet, hogy tévedek.
Viszont ha csak a gépem szabja meg a határt neki, akkor nem lesz gond. 😊
Na majd kipróbálom.
@Az SrS téma:
Elõször is megjegyezném, hogy az én hozzászólásom a "politikusokról" téves volt. Korán volt még, SvSnek olvastam. Elnézést! 😄
-
A többihez meg, chill, take it easy! o.O
Ez is mind az én hibám! Ha én ott lettem volna, megmenthettem volna õket (vagy nem 😄)! (Ezt csak Pícs helyett írtam elõre. 😛)
És egy bölcs mondás a végére:
Jobb egy éles szálka a szemben, mint egy tompa karó a szívben! <#vigyor5>#vigyor5>
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Vaktában nem kezdek lövöldözni! =))))
Ismerem Dózit már vagy 3éve, tudom mien! Csak ez azért már kicsit túlzás...még õ kérte meg a nagyokat hogy jönnek a végén meg még õ a köcsögök! Na azért ne egyék már ennyire forrón a kását...
Én sem ismerlek mert mikor jöttél én pont az unalmas korszakomat éltem, de majd változik a helyzet!
Szebb napot
van 2x250physic dmgs (spade)
meg 1x250soul és 1x250yang (spade)
mindez grindere...
lehet hogy az utolsót kár volt összeállítani,de hát egyszer élünk😄
Lassan rosszab leszel mint egy bizonyos "barátod" aki az erdõben él és banánt eszik.
Persze nem kötekedek 😊
NAh szóval . Liga azért van hogy segítsünk egymásnak aki ezt nem képes felfogni húzzon el. !
Hugi nem nagyon ismerlek de lenne egy kérdésem...
Ott voltál amikor volt ez a bizonyos SrS run?
Barack. Egyetértek. eléggé nevetséges . Távozzon az aki nem képes segíteni a másiknak. Persze egy kicsit mindenkinek elõbbrevaló legyen saját maga de néha,néha segíthetnénk a másiknak.
Részemrõl ennyi. Dóz csücsülsz a seggeden Army-val megbeszélitek whisperbe 2-en vagy 3-an nem kell jelenetet csinálni. Ettõl te nem leszel jobb.....
yin,yang,soul,vagy body?
Ha igen szóljál hogy koccolsz és nem látunk 2 hónapig mert siránkozol a sarokban hogy; Olyan egyedül vagyok!!!
Tudod, hogy bírlak de azért ez már kicsit sok!
Én is játszani jövök, aki ide mérgelõdni meg anyázni jön az inkább ne jöjjön vagy nem oan ligába ahol közmegvetés okozója! Army segíteni akart és segít is! Tegnap énis eltoltam 3 panacheat, na és? van még 135...gondolom neked sem az a 2 db volt, és ha meg ennyit kell eltolni ahhoz h legyen egy nagyon is jó epim, sõt hanem a legjobb akkor ennyi nekem belefér!
Jó, lehet nem vagyunk egyformák, és neked nem fér bele, de akkor sem kéne igy hozzáállni a dolgokhoz!
Másrészt...Army sem ugy értett hogy mindenkit ugrálj körbe és csókok közepette hajbókolj...csak ha ien dungis okosság van ahol még a majdnem DB karik is gyakran mediznek és figyelni kell ott jobban össze kell szokni, több buff meg minden h segítsük egymást!
Tegnap is bakker már kicsit nyögvenyelõs volt a téma; Én loggolok ki majd jövök Evo-val...EZ MI?!
Érted utána meg simán megoldottuk és lett nekem 4 hiyami...abbol lehetett volna neked is 2 és nekem is 2, de nem nem neked ki kellett loggoloni!
Sztem azért mielött a sok "szart" Army nyakába zúdítod azért gondolkodj el, ezen a liga szabotáláson meg fõleg...az egy dolog hogy vannak problémáid de ezért tönkretenni a ligát?!?!
Okosan!!!
Vagy csakis erõteljes stáblistamegválogatással.
Az én meglátásom szerint a tegnapi utolsó Bombos kör, amiben én is ott voltam nem szólt másról mint sértõdöttségrõl.
Meg mertük mondani hogy nem kuncsorgunk senkinek. Bomb belehalt a körbe, én pedig 2 panaceát toltam el.
Köszi Army!
Így megyek veled bárhova is ezekután. Te voltál az egyetlen aki tudott volna segíteni! Ha nem is nekem legalább Bombnak. De ismerjük a mondást. Mondd meg az igazat, betörik a fejedet. Tényleg mégegyszer köszi a kedves bosszúdat, ami miatt Bomb még XP-t is vesztett. Nem tudtam ezeket leírni eddig. De most nem fogom vissza magam. Igenis téged okollak Bomb haláláért!
Nehogy azt hidd hogy seggre fogok esni csak mert nemsokára DB vagy. Magasról leszarom. Kicsit lejjebadhatnád a fenenagy önteltségedet. Én nem ugrok elsõ szóra. Mert NEM UGROK. Ha kérnek megyek. De sosem tûrtem, hogy vezényeljenek. Játszani megyek. Erre tegnap elvárod hogy térden csússzunk mindketten? Egy büdös nagy FASZT!
Már azon is gondolkoztam, hogy a jövõben nem szeretnék veled egy ligában lenni.
Remélem tetszett a köszönésem most... Szívbõl jött elhiheted.
@ Six: Fraps. Utána Windows Live Movie Maker simán jó rá. Abban a géped szabja meg a határt. Nálam 720p a kopp. De van egy konvertálóm is, ami minden formátumra megcsinálja.
Ez mind sixen múlik, de hát nem törõdik velünk....<#rinya>#rinya><#wilting>#wilting>
I S A e o e m o w s m !
Inkább húzd vissza a beled és gyere SrSbe...Kell a 3. fajta scale!
Légy csapatjátékos és csapj fel "politikus" koloncnak! 😄😄😄
UI: Leszarom h nincs premid! = )))))
UI: Szerintetek Eminem õrült ? >.<
Eminem - Kim (volt feleségének szól )
Eminem - Puke ( ez is )
Eminem- Mockingbird ( lányának írt szám de a végén eléggé elereszti magát)
A zene ki lett kapcsolva 10 mp után. 😄
Mivel vetted fel btw? Lehet ezzel jobb minõséget is készíteni vagy ez a max? És mennyi helyet foglal?
Sorry, tudom sok a kérdés, de én is keresek valami programot, ami nem 20GB-ban menti el a 2 perces videót, de minõségben sem legyen trutyi. Létezik ilyen? 😄
És ne logolj semmilyen SrS-re! Buta nagypofájú "politikusok" járkálnak oda! 😄
I S A e o e m o w s m !
És örülök hogy nem tetted meg azt amit megtehettél volna (remélem érted)
<#alien2>#alien2>