21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Lawless #14614 minden marad a régi belogoltam en is most valtozatosag kedveert Phoenix-re mert Nirvanan mar voltam, hat egybol talaltam vagy 4 magyart akik persze megismertek! van 1 új kép belogolasnal nemtudom mennyire jobb ez mint acclaimeknal de nagyivben leszarom a karim akarom vissza a coinokkal egyutt mert atomot kuldok USA-ra es Ládin csak irigykedhet! -
Xilyanah #14613 Behalt a game server. :S
Connecting to a game server és semmi sem történik... maradok kariválasztón ><
Jól kezdődik :D -
Xilyanah #14612 Phoenix = Bardo
Yin (PK) = Asura
Nirvana maradt Nirvana -
#14611 Igen az is G1, mivel cserélték a Bardo és Asura nevet. Én úgy tudom, hogy Phoenix-re cserélték a Bardo-t. -
szabi34 #14610 faszoom. 10-30kb-al jön végig pedig flashget-el szedem:( -
#14609 hol van az a phoneix? Az is g1es xero? -
#14608 mivel valoszinü eu pvp szero se lesz ezért inkább énis phoenix szerora megyek -
#14607 ez lol csináltam 1 uj acauntot 1 perc mulva kértem uj past és azal már beenged de nemlehet valahogy megváltoztatni a past amire én szeretném? -
#14606 FIGYELMET KÉREK XD NEM LESZ KARINK TÖBBÉ NEM LESZ ADATBÁZIS MOST DUMÁLTAM BLADE-SRB VEL Ö MONDTA DB8 VOLT ÉS AZT MONDTA NEM HOZZÁK ÁT AZ ADAT BÁZIST TEHÁT BE NYALTUNK X D -
#14605 szerintem azért laggol mert mindegyik szerver usa és nincs eus -
#14604 Változtattak valamit a játékban vagy ugyanolyan fos, mint az acclaimos volt? -
#14603 Nekem egy jelszó váltás után sikerült belépnem a játékba. A szerver eléggé laggol, de azért játszható. Jó gémet mindenkinek! -
#14602 néztem forumon és ottis van pár ember akinek ugyanez a baja mint nekem már regeltem több accal is van ami már több napos de egyikkel se enged be -
szabi34 #14601 2.5 óra és nekem is lejön a játék... -
#14600 a kuki rossz végén vagyunk sajnos.. XD -
#14599 engem G1-es accal beenged, igaz hogy ugyanez volt mint #14588-ban, szóval az emailben kapott jelszóval tudok csak belépni
-
#14598 az télleg gáz deh bocsi nem tom ilyenkor mivan -
#14597 valami nagy gáz lehet mert elöször irta hogy 3 betüt egérrel kell bepötyögni mostmár azt se irja mindenre azt adja hogy password incorrect akármijen létezö vagy nemlétezö acauntot adok meg -
#14596 ez mákos gubakövetelem a karakteremet most xd !!!!!!!!!!!!!!! -
#14595 valaki segitsen plz
nemtudok belogolni gaméba csináltam accot a gamersfirsten be is enged átmegyek a 9d re és ott is azt irja bevagyok logolva nyomok logoutot és a 9d oldalán már nemtudok belépni ujra mi lehet a gond? -
#14594 nekem bugos event dobozom nem kaptam semmit.Legalább valami xp eventet adhatnának de még azt se. -
#14593 Igen csak karaktered nincs. -
#14592 kösszi és ha jo ltom haver irja deco premi midne van ? -
#14591 http://www.gamersfirst.com/9dragons/?q=download -
#14590 hmm ? :
-
#14589 hogy kell letölteni a 9d ? -
#14588 Szép meg jó...hol a karim?
Kb neten is uj jelszót kellett kérjek mert a régi nem volt jó vmiért...adott a rendszer egy összevissza szart, és ha meg akarom változtatni akkor be kell írni a jelszó emlékeztető kérdésre a választ! Na most lehet csak én vagyok ennyire primitív de kb oda csak összevisszaságokat írok pont leszarom, sehol sem kérték...EDDIG!
Uh kurva jó, már ez is felbaszott agyilag, Barival maximálisan egyet értek!
Nem kell a nyűveteg ajándék, hanem a karakterem! Nem kárpótolnak pár 1000 coinnal amiatt a 3év alatt, meg akkor nem is számolok utána mennyi coint vertem el erre a gémre...
Na mind1, sok sikert annak aki elkezdi előröl az egészet!
GamersFirst...DataBaseLast!
Fákk
Szép napot -
#14587 már csak azért is :p -
#14586 Az a wéleményem, hogy úgyse csinálsz olyan nevűt, mint ami nekem volt. -
#14585 pvp-s meg a nem pvp-s karikat egybeölesztwe XD wáá
az lex ám az igazi XD
hehe -
#14584 én ezt ugy tudom elképzelni hogy NEM kapja visza senki:D
a másik meg hogy 1 másik szerora rakják öket -
#14583 figyeljetek már ha én csinálok egy olyan nevü karaktert ugyanarra a servere ami pl valamelyikötöknek volt.és ha wixakapjuk a karikat nem lex néwütközés?wagy ez hogy lex? Kérek wéleményeket. :p -
Ryzox #14582 hali!
Ha most jól értelmeztem a "visszaolvasást", újra indult egy új szeró, ahol most gifteket osztogatnak alap kariknak, vagy WTF?!? -
#14581 Nekem nem kell szaros 30 napos premi, azzal nem pótolnak 2-3 év munkát, a karim adják vissza és le vagyok tudva. -
#14580 jol látom hogy csak régi szerok vannak? -
#14579 nehogy elképzeld már hogy azoknak is lesz gift :D
te kis naiv :p -
#14578 Mind szép és jó, csak ha nincs kire raknom kb nincs értelmük, majd ha visszakaptam belogolok. -
unusual #14577 30napos premi,quilin tükör,30város teleport,10roar,10%dmg+10%ck dmg tigram,4slotos deco,stb stb ajándékok..... -
#14576 Ha nem akkor se csinálok új accot. -
#14575 ha egyáltalán visszakapod