21072
  • unusual
    SF + Shao clan base-en már vannak gold spamerek.....
  • Stanyizllava
    tusy akkor már nem is lesz kari nincs adatbázis ? ez szemétség tudok mikor fokok aniyt grindelni semmi eventel 2x be megint majdnem 2évet dekoni akkor inkáb nemtoloom
  • janess
    ok hogy giftelni lehet de nemtudnának annyit eladni
  • LordTusy
    Ennyi erővel töröljük a giftrendszert is...amúgy az a 3kk/BE szerintem csak vicc.Hacsak nem akcióznak már a goldspammerek a szerveren senkinek sincs még 1 milliója se.
  • janess
    már most 3kk ért akarják eladni a BE t akkor milesz késöb?
    igazad van MadenHell ugynolyan nagy árak lesznek mint acclaimnál de nem csak item mallban,szerintem ha az exp card boundos lenne elsö lépésnek nemlenne rossz hogy leszoritsuk az árakat mert azota lettek drágák a dolgok hogy megjelentek az exp card drop card.jo is az de csak az használja aki coinért veszi.
  • LordTusy
    Óóóókké...mai termés: 3 crush & min 8 dc,mindezt 1,5 órás játékkal.Szerintem Patchig vagy komoly javításokig én ezt nem piszkálgatom.Jelenleg egy kalap szar a játék.Senkinek sem ajánlom.
  • szabi34
    engem fél óra altt ledobott 4x eddig, de most nem annyira laggol perpill kb 10 perce...
  • janess
    mostanáig nekem nemvolt lag de utóbbi 30 percben 40x dobott le és a lag nagyon durva.
  • Blood Raven
    nekem ugy 30 percnként lagol be kicsit de akkor egész mapchaten irják hogy laggamugy semmi laggom nincs lehet a kezdöhejen sokan vannak és azért laggol ott
  • szabi34
    hát bazzeg a thai 9d nem laggol ennyire mint ez :((( nemhiszem h sokáig maradok ha így marad. bekaphatja g1
  • Blood Raven
    most irták hogy ici map megint jo akinek ottragadt a karija gyorsan hoza el onat:)
  • szabi34
    na én most rakom fel a játékot, és megyek fel.
    [-Balaton-] néven leszek sztem
  • Sixtail
    Jó helyre mentek. :D
    Ha ott maradnak, nem sokakat fog zavarni.
  • unusual
    Igen,nekem nem volt gond,viszont amit először csináltam acc-ot azt nem engedi be game szeróra. :-) SF clan base-en már vannak gold spamerek..... :-(
  • Sixtail
    Ennyi jó hír után (hála égnek) el is ment a kedvem (megint) ettől egy ideig. Kösz mindenkinek! :D
  • ReszegKoldus
    jót röhögtem a japó változatokon :D

tegnap roarban sokan sok minden miatt hisztiztek mondjuk...pl akik azzal szórakoztak, hogy elspammelték az összes roarjukat aztán csinálták a következő karit és folytatták...hogy rohadnának meg
  • Blood Raven
    a [Fekete_Solymok] az tetszik
    am gamel most valaki?
  • LordTusy
    Unu már lehet menni Icyra?Csak mert tegnap este sokan hisztiztek még roarban,hogy elkezdték Icy-s küldit,beakadt a karijuk és be se tudnak lépni velük.
    FS remake-ben benne vagyok,csak találjuk ki hogy írjuk a nevet,nehogy később bajok legyenek!
    Néhány verzió,ami hirtelen eszembe jutott:
    FS[Temporary]
    FS[Till_DB]
    FS[Ichiji-tekina]
    FS[Databesu_made]
    [Fekete_Solymok]
    Türelmes_Solymok
    Türelmetlen_Solymok
    Acclaim_Refugees
    Acclaim_Nanmin

Ha ezek közül valamelyik megtetszene vagy van egyéb ötlet,kéretik jelezni!
  • MadeInHell
    Azt tudom én egy fillért nem költök 9d re.
  • MadeInHell
    ugyanolyan nagy árak lesznek mint acclaimnál
  • MadeInHell
    gold spammer márt van
  • skrimer
    NC be probáltam venni ,de ott kiirt valami hülyeséget...
  • unusual
    5% spd orni npc-töl ice első faluban 385gold volt. 4db a decoban.....
  • Szid
    Tegnap nagynehezen csináltam 1 karit (2x dobott ki kozben), fél percre be tudtam jelentkezni, azóta sem. A loginnál mindíg azt írja ki már be vagyok jelentkezve. Nagy gyorsan kreáltam mégegy accot. Itt sikerult a login, a karigenerálás, csak a 9D startjánál nem olvassa be a kezdofalut :(
    Hát erre kellett ilyen sokat várnunk??
  • skrimer
    nem lehet wenni sp33d ornit se npc töl,(nem negedi)hogy beletedd a decoba:((
  • Blood Raven
    ha lesz elég ember holnap megcsinálhatjuk FS t ujra:)
  • LordTusy
    háát...elég gyenge kezdés.Sok a lagg,volt 4 dc-m és egy crash-em.Ahogy skrimmer írta a deco-nak nincs sok értelme.Icy-t még mindig nem javították.Még sorolhatnám a hibákat,de fárdt vagyok...inkább megyek aludni.

Jah!Egyetlen pozitívumként megemlíteném,hogy összefutottam Kamival.
  • ReszegKoldus
    xf4ctorx is játszik...dejó..
  • skrimer
    mire tudunk beletenni valamit addigra hoppá decó:P
    már sirok annyira fáj a hülyeség:D
    grat G1
  • skrimer
    a deco csak 30napso hihi :)
  • MadeInHell
    majd megint tuti benyomnak 00-07 ig 10x xp t és mi megint átalusszuk
  • MadeInHell
    fél nap alatt gc 3!Szar ez az egész,ráadásul laggol és késnek a skillek.
  • Xilyanah
    Icy-s küldit NE csináljátok meg!
    Ez a probléma másnál is előfordult, azóta kaki nekem az egész (de nem csak nekem... olvasom fórumon, h másnál is ott a gond.)
  • szabi34
    én még nemtudom h fehér vagy fekete kari... beggar ck hyb vagy sf warr vagy nuker. ez a 3 közül vmi.
  • BarackHUN
    Szóljatok ha megvan a DB.
  • LordTusy
    Tehát ha jól értem jelenlévő FS-tagok Phoenix-re mennek?Ha végez a letöltés belogolok,aztán összefuthatnánk,ha online vagytok...(320kbps++al szedem és kevesebb mint 70% hiányzik.)
    Névválasztással kapcsolatban csak azt tudom tanácsolni,hogy ne használjátok a korábbi karakterneveiteket és másét sem,így elkerülhetitek a későbbi bonyodalmakat.
    Szerintem feleslegesen,de azért megkérdezem...Ügye minden FS-tag fekete karaktert kezd,ha kezd?
  • Lawless #14618
    szar szar szar G1 idezetek "Hát ezt is jól elbaxtuk"
  • bomb1111
    A volt Bardo az a mostani Phoenix.El vannak maradva néhány patch al az acclaim hoz képest,meg ló....sz a seggükbe.Hazudnak mint a gázóra.Tagadnak minden korábbi igéretet.Az xp szar,a skill XP még szarabb.Szerintem ha van bármi hack otok,most vessétek be.Nem működik a messenger meg GM....deka.Szóval ahogy mondtan-írtam korábban cseberből a vödörbe.Ezt jól leszívtuk............Ami a legdurvább hogy a játékosok 70 % a román,20%a vietnámi meg a megmaradt10 % senki-semmi aki hamarosan más szorakozást keres magának.EGYSZÓVAL GAMERS FIRST sem több mint acclaims.
  • Lawless #14616
    10 perc alatt izé 2 DC ez jobb mint anno Acclaim?
  • Lawless #14615
    probald meg h gyorsan csinalsz karit es nem gondokozol mindent megcsinalsz es create nekem is csak igy sikerult 3xorra :D