21072
  • ReszegKoldus
    van aki azt gondolta egyből minden event úgy és akkor lesz mint korábban? vagy már egyből folyamatos 10x a kimaradt idő miatt, nem? :D
  • Warrika
    akármennyire is hülyének hangzik de van benne igazság télleg kell sztem kis idő mire teljesen kiigazodnak a játékon és a kezelésén szal várjunk...
  • MadeInHell
    ez valami gagyi családi válalkozás,még keresik melyik az event key meg a beengedlek paraszt patch.
  • skrimer
    24h -t se birt ki bugossan a game:D
    übereli fvccklaimot:D
  • MadeInHell
    Ez a gamersfish szarabb mint acclaim, azt se mondják baszlak segbe.Se notice se egy infó.VGM bujkál.és még mindig nem enged be
  • skrimer
    kell egykis off a G1-nek tartania,hogy lejáranak a premik és a deco..
    okos... énis így csinálnám XD
  • Warrika
    nem mondtam hogy hidj nekik de legyetek kicsit optimistábbak. nem ennyire 1 oldalú a dolog mint ahogy sokan látják sztem
  • BarackHUN
    Nem értem ez hogyan függ össze azzal, hogy hinni kéne annak amit mond?
  • skrimer
    checking cliens verzsön...
  • janess
    nekem a launcherrel nincs gond csak a szerver nem enged be
  • Warrika
    nekem a launchernél faild to connect the upgrade server nektek is? mert akk nem rakom újra megint ezt a fost:D
    am hello újra mindenki:P visszatértem így a nagy bonyodalmak kellős közepén ahogy látom.
    am ne is várjatok sokat pár hétig mégcsak most kapták meg kell kis idő mire helyrehozzák azt amit a succlaim elcsesszentett:D
    szal nyugi és wait.
  • Stanyizllava
    haha én elkaptam és bee engedettt
  • janess
    engem sem enged be
  • MadeInHell
    azért vannak alig mert ez a szar nem enged be!Szerintem nem csak én jártam így
  • Blood Raven
    A hejzet nagyon is jo alig vannak emberek rc körül nyugodtan lehet grindelni nemzavar senki lagg is alig van igaz wisp meg pm nemjo de igy mégnyugodtabban grindel mindenki:D
  • MadeInHell
    látom csak én jártam így dejó
  • MadeInHell
    nem enged be
  • unusual
  • ReszegKoldus
    dehogy ér annyit
  • Stanyizllava
    Ő Blade-SRB az egy DB8 wu wari van még két kari egyik H7 másik Ps9 és 500.000 forintott ér a karija deh kéne xd
  • Peter55
    Hát, a lagg tűrhető néha-néha legalábbis nekem nem volt még nagyobb laggom, DC is csak egy de akkor majdnem mindenkinek. A szerveren alig vannak tárgyak, de szerintem ez érthető. Olyan buggal meg ami eddig nem volt, még nem találkoztam.
  • szabi34
    nem olyan rossz? igen inkább szar.:D
  • Peter55
    Ki a franc az a Blade-SRB?:D Egyébként nem olyan rossz a helyzet, de azért örülnék ha vissza kapnám az "eredeti" karakterem most már.:)
  • szabi34
    uhm Stany te készen vagy....
  • BarackHUN
    És ő a vezérünk, hogy minden szavát igyuk?
  • Stanyizllava
    Deh nekem azt mondta Blade-SRB hogy nem lesznke karik
  • anyádisszeret
    Kinek kell xp card? Adok el, 300 kk darabja. Haha
  • janess
    a Wu Tang kari neve -MsQuan- a HD Janessboss
  • janess
    megnézem melyiket hogy hivják nekem van fehér is fekete is
  • szabi34
    írj egy nevet meg h fehér fekete oldal:) épp készülök fekete karit kezdene mert eddig fehér voltam...
  • janess
    jo a thai 9d de engem mindig levernek mert pk szero és igy olyan vagyok mint Forrest Gump mindig csak futok vissza grindelni :)Szabi tolhatnánk együt és akkor lehet hogy nemvernének el mindig.
  • LordTusy
    Töltsd le,ha jó lesz patchelésen kívül semmi komoly nem kell majd.
    Stanyidekóder mondanám,hogy leszek,de kevés vagyok...
  • Exxtazy
    :)
    Nem voltam 1.5 napot és ennyi új hír.
    Ezekszerint semmi értelme nincs per pill 'játszani' G1 9D-vel.
    Addig le sem töltöm amíg ilyen állapotok vannak..
  • szabi34
    nagyszerű... sokat tudtam játszani:D na mindegy megyek thai 9d-re az legalább élvezhető is nem úgy mint ez a hulladék szar.
  • unusual
    Maintance van.....
  • szabi34
    hát nekem most ennyi... launcher indításánál annyit ír h nem tud csatlakozni a game serverhez. Nemtudom h nálam van e a hiba de sztem nem.
  • unusual
    :-) Vagy még nagyon sok minden nincs beállítva,és csak majd most eszmélnek rá mennyi meló van még evvel. :-)
  • ReszegKoldus
    G1 majd hamarosan rájön, hogy rossz lóra tettek és hagyják az egészet a fenébe :)
    addig is dekódoljuk stanyit...
  • unusual
    Sőőttt már WT clan base-en is.....Hát nem tudom,de ha lesz IM nem vagyok benne biztos,hogy azt ne hackelnék meg.
  • LordTusy
    Stanyi senki se mondta,hogy nem lesz acclaimes adatbázis.Mint innen többen,úgy én is elkezdtem egy karaktert unaloműzőnek amíg kiderül mi lesz.Nem kell azonnal magad alá pipilni,várj szépen türelmesen vagy játsz egy másik verzión,hogy addig se rozsdásodjanak be 9D-s agysejtjeid!Lehet én is tolom majd másik verzióval,nem tudom...