9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
I S A e o e m o w s m !
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Ligák! Kinek a pap kinek a paplan! Nem érdemes különbséget tenni mi sem látunk bele az övékébe õk sem a miénkbe!
Az a lényeg, hogy jót relaxálj vagy kikapcsolj, vagy akármi de vélhetõen szórakoztató szándékkal jössz ebbe a virtuális világba!
Biztosra veszem, hogy bármeik oldal szivesen lát!
Szép napot!
Béka
Apokalipszis - BOT warrior
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Nem a kockaság, hanem az élet hiányzik belõlük. 😉 Nem magam találomki, hanem mások mondják. 😛
Live: DoZeR 982
bár ha onnan nézzük, hogy a feketék nagyobb kockák, akkor lehet igaz
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Gyere a fekete oldalra!
Az FS lelkes-lendületes-dinamikus csapata hozhat játékélményt is. 😉
Mit értek ez alatt? Hogy ÉNEKEJJÉÉÉÉ!!!
Viccet félretéve. Jó játékot bármerre is sodorjon utad! 😄
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Fekete oldalon : Heavenly Demon, Sacred Flower, Brotherhood of Thieves
Fehér oldalon : Shaolin, Wu Tang, League of Beggars
Band:
Minimum 5 fõs party tud létrehozni egy bandot. A party leadere lesz a majdani band mastere. A nevét is õ adja meg.
Liga:
Minimum 2 Band szövetsége. A meghívó fél bandneve lesz a Liga neve is. A meghívó fél bandmastere lesz a liga mastere. A többi band mastere "sub master" lesz.
Ugye hogy nem mindegy? 😄
vagy esetleg unusual -nak írj itt pm -et 😄
Ai-Reborn HM 6 HD HYB \"A kutya töri magát, de a sólyom viszi el a zsákmányt.\"
szóval akko egy fehér liga vezetõt mondana valaki, azaz hogy kit keressek ha magyar emberekkel akarok játszani?
Hero Band-ekbe és Hero League-ekbe viszont tényleg csak meghívással léphetsz be.Koldusod van,fehér ligát kell keresned,abban én nem segíthetek.
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
szóval Dragon Beggarnál mit érdemes húzni a stat pontokkal?
opening csicseng-nél hol érdemes fejlõdni, hol lehet gyorsan kapálni az expet?
és még egy melyik klánban van tgf? kicsit uncsi szótlanul kóvájogni, és ritkán egy pár perces partyban leledzni
jah igen a Golden Theard (low)-nak mennyi az ára? tegnap sikerült eladni egyet 3KK-ért de nem tudom hogy jó biznic-e volt elõre is thx
amint láthatod a kutyának nagyobb kerekû bicaja van..<#nevetes1>#nevetes1>
Még iyleneket 😄😄 <#worship>#worship>
<#integet2>#integet2>
Megelõzlek: igen a magyarok is, csak mi kényszerbõl.
Nah tréfát félretéve, zárjuk le a témát, legalábbis én disszidálok.
I S A e o e m o w s m !
@Csápi: "Upsz,lebuktam!"Bejelentkezek msn-be,ha gondolod írj!
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Tusy remélem te is kinövöd majd ezt az anime dolgot. Tegnap én hívtalak rejtett számmal, de gondolom éppen megcsaltál.<#shakehead>#shakehead>
Tusy. Rá gondolsz?
Apró elírás,ami ezesetben komoly baki: Hakujaden (The Tale of the White Serpent) 1958,tehát '58 óta vannak színes animék,sry.
A többire nem is reagálok,majd kinövöd...vagy nem.<#hehe>#hehe>
Ai "nemzeti identitásosdiát" szerintem ne feszegessük.A lényeg az volt,hogy azért mert vannak idióták egy országban nem kell az egész nemzetet megbélyegezni.(Egy bajszos német úriembernek is voltak hasonló ambíciói és a végén csúnyán megszívta.)
<#levele>#levele>
Helyesen : mondasz
Mellesleg, ha gondolod én is írhatok japóul. Jól esne egy konicsiva vagy nebasszaki? Esetleg egy heresima? O.o
én tudom és kész :-)
Am. Ez a nemzeti identitásosdit be lehet fejezni. Annyira vagy japó, mint én. Max felmenõügyileg vagy elõnyben. De kb itt ki is fújt. Tusy meg most a rajzfilm divathullámmal halad. Pedig ha tudná hogy a lányokat/asszonyokat még mindig uralja a férje odakint... 😉
remélem a jövõben sem fogsz megtudni rólam semmit 😊
ahogy én se rólad 😊
Viszlát !