9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

David9317
Igaz még 18-20ig van event?

Peter55
Ha tetszésre mész, akkor azt tanácsolom, hogy ne ezzel a gémmel próbálkozz.

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Válasz olyat amivel sokáig szeretnél játszani,vagy amikor játszol élvezd a game-t. Sok sikert! 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

BarackHUN
Ha tetszésre mész ajánlom a Brotherhood of Thiefes klánt, habár eléggé egyén függõ kinek mi tetszik.

I S A e o e m o w s m !

Looooser
hát van egy Heavenly Demon-om is de valahogy nem nyerte el a teccésem, bár még azzal z elején járok....

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

P0Th3aD
BE = 15kk

Ligák! Kinek a pap kinek a paplan! Nem érdemes különbséget tenni mi sem látunk bele az övékébe õk sem a miénkbe!
Az a lényeg, hogy jót relaxálj vagy kikapcsolj, vagy akármi de vélhetõen szórakoztató szándékkal jössz ebbe a virtuális világba!
Biztosra veszem, hogy bármeik oldal szivesen lát!

Szép napot!
Béka

Apokalipszis - BOT warrior

ReszegKoldus
így már világos, én nem magyar viszonylatban értettem, csak nem rég jóval több nagy black volt...a ligákról nem igazán tudok semmit mostanában, de tuti a miénk a legjobb még mindig 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ToshiBá
Tudod mire gondolok Lin... A fehér oldali magyar ligák elég gyenge eresztésûek mostanában. 😄

Nem a kockaság, hanem az élet hiányzik belõlük. 😉 Nem magam találomki, hanem mások mondják. 😛

Live: DoZeR 982

David9317
Milyen árba van most egy BE?

ReszegKoldus
milyen halott fehér oldal?
bár ha onnan nézzük, hogy a feketék nagyobb kockák, akkor lehet igaz

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ToshiBá
Akkor ne a halott fehér oldalon tipegj cimbi. 😄
Gyere a fekete oldalra!

Az FS lelkes-lendületes-dinamikus csapata hozhat játékélményt is. 😉

Mit értek ez alatt? Hogy ÉNEKEJJÉÉÉÉ!!!
Viccet félretéve. Jó játékot bármerre is sodorjon utad! 😄

Looooser
hidd el számomra ugyan úgy mindegy ^^

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
Kis Pál ? nem nem vagyok az... más mmo-kal játszottam ez a játék még új nekem, így kezdõ vagyok benne

ToshiBá
Klán:

Fekete oldalon : Heavenly Demon, Sacred Flower, Brotherhood of Thieves
Fehér oldalon : Shaolin, Wu Tang, League of Beggars

Band:

Minimum 5 fõs party tud létrehozni egy bandot. A party leadere lesz a majdani band mastere. A nevét is õ adja meg.

Liga:

Minimum 2 Band szövetsége. A meghívó fél bandneve lesz a Liga neve is. A meghívó fél bandmastere lesz a liga mastere. A többi band mastere "sub master" lesz.

Ugye hogy nem mindegy? 😄

Te vagy kis pál ? Elnézést ha nem de akkor csak teszed a hûLYét ? Mert látszik hogy nem kezdõ vagy.Na mind1.Bocs a beleszólásért de meguntam a noob ot utánzó koldusokat.Sok szerencsét és csak semmi cirippelés.
FLEGMA,NOKEDLI 😊
vagy esetleg unusual -nak írj itt pm -et 😄

Ai-Reborn HM 6 HD HYB \"A kutya töri magát, de a sólyom viszi el a zsákmányt.\"

Looooser
tök egyre megy, magyar in-game közösséget keresek legyen az gulidklánteamcsapatleaguebandligaésatöbbiszinoníma
szóval akko egy fehér liga vezetõt mondana valaki, azaz hogy kit keressek ha magyar emberekkel akarok játszani?

LordTusy
9D-ben 6 klán van tudtommal és mindbe dragon küldikkel jutsz be.<#bee1>
Hero Band-ekbe és Hero League-ekbe viszont tényleg csak meghívással léphetsz be.Koldusod van,fehér ligát kell keresned,abban én nem segíthetek.

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Looooser
értem kösszi

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

3kk jó ár volt érte,de én gyûjteném a helyedben,mert abból lehet kirakni a def set-eket. Nuker-nek 14alap str+dex. max wis,és ess+con.

Looooser
jah igen kari név: Chinuj

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
Nah feloldották a ban-t az accomról, szóval most tudok kérdezni 😄
szóval Dragon Beggarnál mit érdemes húzni a stat pontokkal?
opening csicseng-nél hol érdemes fejlõdni, hol lehet gyorsan kapálni az expet?
és még egy melyik klánban van tgf? kicsit uncsi szótlanul kóvájogni, és ritkán egy pár perces partyban leledzni
jah igen a Golden Theard (low)-nak mennyi az ára? tegnap sikerült eladni egyet 3KK-ért de nem tudom hogy jó biznic-e volt elõre is thx

Nem volt tiszességes verseny..
amint láthatod a kutyának nagyobb kerekû bicaja van..<#nevetes1>

Hát ez kész.. xDxDxD<#taps>
Még iyleneket 😄😄 <#worship>

ToshiBá
O
W
N
E
D

ReszegKoldus
kösz, küldök is neked valamit az internet világából: placcs
<#integet2>

üdv az internet világában 😊

ReszegKoldus
te roppant ellenséges vagy...pedig ezt is te írtad Itt meg gyakorlatilag szinte ugyanazt írtad, mint én <#nezze>

BarackHUN
Melyik? Az "A"? Egy névelõ.

I S A e o e m o w s m !

Tudod mit jelent az a szó? 😮

BarackHUN
A japánok is hitlerrel voltak, még egy fekete pont nekik.
Megelõzlek: igen a magyarok is, csak mi kényszerbõl.
Nah tréfát félretéve, zárjuk le a témát, legalábbis én disszidálok.

I S A e o e m o w s m !

Téged kihagyott...

LordTusy
Ilyenkor azért elgondolkodom mit is keresek én itt...

@Csápi: "Upsz,lebuktam!"Bejelentkezek msn-be,ha gondolod írj!

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

<#hehe><#nyes><#vigyor2><#smile><#wink><#guluszem1>

Doz ez a maci bearanyozta a napom xDxD köszönöm! 😄
Tusy remélem te is kinövöd majd ezt az anime dolgot. Tegnap én hívtalak rejtett számmal, de gondolom éppen megcsaltál.<#shakehead>

ReszegKoldus
osztrák, és nem õ szívta meg, hanem mi szívunk mivel "fél munkát" végzett <#buck>

ToshiBá
AI! Küzdj, mint a maci...

Tusy. Rá gondolsz? Most hogy mondod egész jól megszívta... 😄

LordTusy
Bocsánat a duplapostért...
Apró elírás,ami ezesetben komoly baki: Hakujaden (The Tale of the White Serpent) 1958,tehát '58 óta vannak színes animék,sry.

LordTusy
Lol Dóz ez azért sértõ volt..."divathullámmal halad".Akkor egy kis infó: 1948-ban készült el az elsõ színes anime és azóta folyamatosan él a mûfaj,de igazad van,ez csak egy hirtelen népszerûvé vált dolog.Azt hogy mért pont most álltam le 9D-vel már szerintem neked is mondtam.3-4 hónap alatt végeznek egy sorozattal és ilyenkor érdemes leszedni õket,mert frankón seedelik a teljes évados packokat.Jah mégegy apróság,az hogy mióta vezetek listát és hogy mióta nézek animéket nem fedi egymást.
A többire nem is reagálok,majd kinövöd...vagy nem.<#hehe>

Ai "nemzeti identitásosdiát" szerintem ne feszegessük.A lényeg az volt,hogy azért mert vannak idióták egy országban nem kell az egész nemzetet megbélyegezni.(Egy bajszos német úriembernek is voltak hasonló ambíciói és a végén csúnyán megszívta.)

ReszegKoldus
Ki beszélt rólad, vagy hogy jön ez ide egyáltalán?

Ez nagyon LOL! <#nevetes2><#nevetes1><#taps><#hehe><#vigyor0>

hmm .. hogy te ilyen okos is tdsz lenni? o,O
<#levele>

ToshiBá
ToshiBá
"mondassz" ... Ne akard, hogy megtaláljalak. 😉
Helyesen : mondasz

Mellesleg, ha gondolod én is írhatok japóul. Jól esne egy konicsiva vagy nebasszaki? Esetleg egy heresima? O.o

Körülbelül nem érdekel hogy mit mondassz :-)
én tudom és kész :-)

ToshiBá
Hoppá!! most lesem hogy beszóltam Tusynek aki ugye fiús kinézetû. 😄

ToshiBá
Lin-t nem fogod megismerni az fix. Én sem ismerem max 2x láttam mióta játszom. 😄

Am. Ez a nemzeti identitásosdit be lehet fejezni. Annyira vagy japó, mint én. Max felmenõügyileg vagy elõnyben. De kb itt ki is fújt. Tusy meg most a rajzfilm divathullámmal halad. Pedig ha tudná hogy a lányokat/asszonyokat még mindig uralja a férje odakint... 😉

Lósz*rt se tudsz rólam 😊
remélem a jövõben sem fogsz megtudni rólam semmit 😊
ahogy én se rólad 😊
Viszlát !

ReszegKoldus
Én biztos, hogy nem mondtam semmi olyat (még), ami miatt meg kéne védeni a japán "társakat"
egyébként is, milyen japán társak? 😄