9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel megkértél, nem kötök bele a típusába, de miért azokat a trutyi ornamenteket tetted bele? 😄
U.I. +12-n olyan erõs lesz mint az én mostanim +10en. 😛
Feltéve, ha eljut odáig. o.O
Na beugrok, lecsekkelem a mostani árakat. >_>
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Ornamentet ne nézzétek, az ki lesz szedve.
Az arra vonatkozó fikázásokat, hogy régi az axe (old) meg tartsátok meg, +10 és az enyém ^^.
Így jobb lesz elmenni nyaralni, hogy ez a picike vár itthon 😛
I S A e o e m o w s m !
I S A e o e m o w s m !
Látom távollétem alatt megint csak a szokásos történt. -.-
Azért jó volt olvasgatni. 😊
Biznisz:
Még mindig keresek premi árus, lehetõleg nem scammer emberkéket. 90es adagokban venném õket.
Valamint még mindig érdekelne egy favágó fejsze piros vagy pink csillogással, kis mester szinttõl bármi jöhet, és persze négy, lehetõleg üres lyukkal kéne, az lesz a markolat. 😛
Bár gondolom az utóbbi már 20 kkk körüli árban mozog, azért infókat még várok róla. 😊
Jó 9d mentes napokat Pícs! o.o
Csírsz!
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
I S A e o e m o w s m !
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Kellemes 9D-mentes 10 napot!
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mostantól nem várható vita meg ilyesmi, nyugodtság van, akinek aggódott a lelke miattunk, az is megnyugodhat. Mielõtt végleg eltûnök 10 napra leírom hogy vennék 90 napos premit, csak scammertõl és elõre fizetek, pm me.
I S A e o e m o w s m !
Érdeklõdni ugyanitt.
I S A e o e m o w s m !
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Live: DoZeR 982
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI
Este el indítottam a launchert és elkezdte újra leszedni a patcheket, de 110-nél megállt és hiába indítom újra, semmit nem csinál.
Ezen csak reinstall segít?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Barit visszaédesgetem magamhoz. Nehogy Zoli agyonvhányjon, amiért kicsinálom a bariját.
A háromszög meg csak vonal. *,..,*
(Jah és üdv itthon!)
A Bari&Dózi&Unu szerelmi háromszögnek nem tudom mi lesz a vége,de már nagyon várom.<#miaz>#miaz>
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
I S A e o e m o w s m !
Van valakinek eladó régi RC-FD GK Wis, Ess, Cons relicje?
Hefeiben nem nagyon találni.<#falbav>#falbav>
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Nem leszek jobb.
Napokig basztatsz, hogy regisztráljak valamire csakhogy neked jobb legyen. Aztán ugye az az ügy az SF warriddal (akkor is önzõ voltam ugye?) . Utána a Dünnyögés a trinket miatt, amit csak végignéztem de az agyam elszállt tõle.
Ilyen a jó ember?
Mint már sokszor írtam: nekem nem az in game szaroktól lesz nagyobb a farkam. Más mentalitás, más vélemények.
És most már tényleg lezizzenhetsz rólam. Nem vagyok kíváncsi rád.
Amikor múltkor eventen összevesztünk és kikapcsoltam a ligachatet mert ideges voltam, majd bekapcsoltam olyat olvastam, megpróbálom szó szerint leírni (habár nem ma volt), hogy most mérges vagyok, de majd ha lenyugszom mindenki seggét kinyalom, hogy vigyenek SrSbe, stb stb.
Hát ha ezt gondolod rólam akkor bekaphatod a faszom.
Röviden ennyi.
I S A e o e m o w s m !
De egyet ne feledj! A liga javarészt miattam van még a mai napig is. Ha meg nem tetszik a jelenlétem, akkor ajtó nyitva. Nem foglak visszatartani.
És csak mert a véleményed szubjektív attól még leszarhatom. Ahogy te is az enyémet nem? Szal abbafejezheted a kötözködést nyugodtan. Céltalan pukkantgatás koholt indokkal.
Bari pici lelkivilágát összetiportam a wow szidalmazással. Neked azzal ártottam, hogy nem bólogattam mint az autóskutya.
Örülnék ha lezizzennél rólam. Ez a te utad sehova sem vezet. És mint mondtad neked "nincs szükséged ilyen emberekre". Hát tartsd hozzá magad! Kösz
Jelentkezni itt, vagy PM-be, vagy telefonon a 105-ös telefonszámon.
I S A e o e m o w s m !