21072
  • ReszegKoldus
    vagy egy hetet, ezt az űrlapot már le is kéne ma szedniük :)
  • BarackHUN
    Csak pár napot késtél.
  • makiii
    Good News Everybody!

You can claim your previous 9Dragons characters NOW!

So here is the deal. We made this page to collect and save your information in the eventuality that we get the user database in the future.

It is critical that you enter your information as accurately and completely as possible. This is because if/when we get the database it is possible we could only get the character data without the information being bound to any personally identifiable data. We are only looking for 8 fields of information, so you shouldn't have a problem.

Certainly there will be instances where you don't remember the exact level/role/clan…but the more accurate it is, the better the chance we have to find your character when the time comes. 100% correct is not necessary; just get the information as close as you possibly can. (100% is best, 110% is even better).

This webpage will be up until next Friday 9/17/10. It needs to come down then so we can collect the information as soon as possible so we know how massive and elaborate the restoration will be when the time comes.

Hyperion
  • makiii
    A játékról:
    mindenki örült, hogy acclaim hatalmának vége erre mégis csak bejött bomb illetve az örök pesszimisták (bocsánat inkább: realisták,tiszták) jóslata...Ezek szerint ahogy olvastam nagy a ping,sok a dc nincs régi kari nyali item mall cuccokat adnak és a román illetve vietnámi játékosokról nem is beszélek.. Én maradtam volna az acclaim fajta gold selleres,hackeres játéknál =)
  • makiii
    Stany egy vietnámi aki Google Fordítót használ. =)
  • Stanyizllava
    nah szevasztok én huztam mert reggel korán kelek
  • Stanyizllava
    jol van már xd igyekszem deh ugy irok mint egy gép deh k. helytelenül
  • szabi34
    ahhoz képest még mindig szarul írsz... xD de ezt már el tudtam olvasni, jól haladsz. gratulálok!
  • Stanyizllava
    nem :D mosmár 6orát ellenörzöm mert irom mind a güzü deh hibásul és mosmár nem egyböl küldöm hanem át nézem xd
  • skrimer
    :D
  • szabi34
    Én el sem olvasom mit ír már... elég volt belőle.:D Nembírom nézni.
  • ToshiBá
    Sziasztok!

Nem tűntem el, de nem is foglalkoztat most a játék. Se időm, se nagyon lehetőségem nincs rá. :D
    Továbbá feltöltőkártyás netem van 5giga adatforgalommal havi szinten. Ez nem túl sok.

De Ojróért dolgozom... Ma kerestem kb 30-40 et nettóban. ;)

Mellesleg.

Amíg nincsenek meg a régi karijaim, addig tojok 9D-re. :D
  • ReszegKoldus
    szerintem nem direkt, inkább már a képességei határán mozog azzal, hogy ilyen kevés hibával ír
  • kalidor
    Miért van az az érzésem, hogy Stany direkt csinálja ezt a rengeteg hibát a mondataiban...Elkapott valahogy ez az érzés, és nem tudok szabadulni tőle. :)
  • Stanyizllava
    ő lehet csak ritkán irok at bele olvasok az ilyen nagy szövegbe 2-3 mondatott azt csumesz nem nagyon szeretek fél oldalt olvasni csak mih fontost azt sry akkor
  • Peter55
    Na nehogy már... Szerinted eddig mit mondott itt mindenki? De hogy megértsd te is. Pontosan ugyanezt csak értelmesen megfogalmazva.
  • ReszegKoldus
    beh mih deh neh, amíg nincs item mall úgyse vesz senki semmit, lehet azon dolgoznak éppen
  • Stanyizllava
    hát meg ezzel tod hogy jó jár a G1 mindenki új acc mindenki premit vessz meg minden több milliokat kasználnka majd beh mih 6ruha az már kb 15.000 forinnt és szorozd be pl fél millioval xd nagyon sok jön beh nekikk és ha vissza adnák akkor meg nem nagyon vesz senki semmit azért nem adják vissza
  • kalidor
    Véleményem szerint most kívételesen nem acclaim/donald kacsa a hibás abban, illetve nem csak ők, hogy nincs DB. Nekik nem érdekük az, hogy ne adják el jó pénzért, tehát semmi rossz indulat nincs a dologban, mint páran itt gondolják. Bombal értek egyet, g1-/indynek nem érdeke igazán, hogy megvegyék DB-t, és ha van eszük, csak 1-2 hónap múlva veszik meg, ha tényleg kevesebb pénz jönne be, mint amennyit eddig hozott a játék.
    Jah és én baromira lagolok, orosz ennél sokkal jobb, leszámítva hogy nem tudok oroszul...:)
  • skrimer
    esküszöm mindjárt összerakok egy 9d privat servert...
  • ReszegKoldus
    játékban ne is reklamáljanak, a kutya se kíváncsi rájuk
  • bomb1111
    Dodó ! semmi ujdonság ?
  • MadeInHell
    Ha nézitek egyre kevesebben reklamálnak ingame régi accokért kezdenek lenyugodni.Szerintem ezért halgatnak megvárják míg lenyugszunk és bedobják IM t hogy itten van paraszt.
  • bomb1111
    Csak hogy ne tévedjünk : G1 semmit sem vásárolt acclaimtol.A 9d publisher jogot indy21től vette(ahogy értettem egyelőre csak 15 honapra)G1 senkivel sem tárgyal a DB ről.Legfeljebb indy21el amikor nem hétvégéznek.Indy21 tárgyal Disneyel a volt acclaimos DB ügyben mert neki volt szerződése acclaimal.Amúgy ha máris vannak gold sellerek,nem sok jövőt jósolok a G1 es 9dragonsnak.
  • MadeInHell
    azt mondtad 3 éve nyomod és gl vagy.Nekik hidd el ez kb 2 hónap.GamersFish azért nem adja vissza vólt accocat mert azon sok lóvét bukik.kb addig lesz náluk 9d míg nem lesz fél bardo db ps és követelnel másik mapot.Acclaim is így csinálta, lehúzott mindenkit aztán lelépett.Ha visszaadnák accodat nem vennél coint mert van defset-ed meg decod + fegyód stb.Most nincs és vagy veszel coint vagy nem.
  • janess
    az eleje az lenne hogy igazad van bocsábat az elirásért
  • Warrika
    az a baj hogy ha még esetleg vissza is adnák az accocat amit kétlek mivel sucklaim tutti nem fogja odaadni akkor is full csatt üres karik és akkor puszta kézzel ütitek majd a mobokat vagy mi?
    ha meg odaadnák esetleg a karin lévő itemeket meg pénzt is ami meg szinte 100% hogy nem lesz akkor meg mindenki újra milliárdos meg trilliárdos lesz és akkor minden folytatódik a régi kerékvágásba 20kk 1 be stb... ez sztem értelmetlen.
    az a baj mindenki csak azt nézi hogy neki mi a jó meg neki mi kell de sokan nem gondolnak bele nagyobb távlatokba.
    persze most sokan lehurrognak de azért gondoljátok át.
    am én se örülök neki hogy nem lesz karim mivel én is éveket pazaroltam rá bár tény hogy sokkal kevesebbet mint itt sokan pénzről meg ne is beszéljek. És teljesen jogosnak tartom a felháborodásukat is de sajna elég nehéz olyan megoldást találni ami mindenkinek jó és a játék normális kerékvágásba haladhat tovább.
  • janess
    Stanyiz van kötelességük lenne szerintem hogy áthozzák a karikat mert a játék megvásárlásával a játékosokat is (megvásárolták)acclaimtol szerintem nemakarnak fizetni az adatbázisért és azért inditották el a szervereket mert nem is lesz régi kari.
  • bomb1111
    Mindenki azt teszi amit akar.Én már GC n beleuntam az újrakezdésbe.
  • ReszegKoldus
    remélem olvassák ezt a g1-nél és nem hagyják annyiban, neked játszanod kell! :D
    nehezükre biztos nem esett volna, de gondolom nem is adták volna ingyen, hogy csak úgy áthozzák
  • ReszegKoldus
    szerintük nem :D

#14699 nem fog 3 évig tartani mivel majd vesznek sok premit meg xp kártyát stb, tavaszra már DB-k lehetnek :D
  • janess
    jah reggel irta Emo hogy RC8 azota biztos RL
  • Stanyizllava
    barack igazad van énís leszarom nincs kari nincs 9d és szerintem igy lesz a három negyede minek kezdjünk uj karit baszus most nehezükre esett volna egy adatbázist át hozni ide és akkor mindenki boldog lenne most meg mindenki elért pl. 200lvl most meg kemény 6lvl én tuti nem játszom bármilyen ajándék van
  • bomb1111
    Kb. igazad van csak szerintem nem lessz semmi account visszaadás.
    @janess :szerintem,ezek most csak betáznak de szégyelik beismerni.
  • MadeInHell
    ezek márt most nem alszanak EmoP.. rl+ vagy talán márt fd
  • Stanyizllava
    hátdeh szerintem nem fogják DB voltak megint gürizenek 3évet ?
  • MadeInHell
    régi játékosok 98% találkoztam (EwR,Storom,EmoPikachu,Arslan,Vahj stb..stb..)ha ők újra kezdik másnak sem fog gondot okozni.
  • janess
    miért egy uj szerver nem ugy indul hogy egyböl event?szerintem igen.
  • BarackHUN
    Bomb amíg az emberek nem kapják vissza a karijaikat kb a 9dragonsosok 98%-a leszarja a szerver állapotát, köztük én is.
    Eddig is elfoglaltátok magatokat, folytassátok 9dragons nélkül, majd ha minden normális kerékvágásba kerül (remélem így lesz), akkor szépen alapítunk ligát stb.
    Addig részemről leszarom az egészet, mert miért kezdenék még1 karit.
  • bomb1111
    Érdekli is őket hogy senkit sem enged be az upgrade information szerver. Ők hétvégéznek.....Igazuk is van hisz az IM még úgysem müködik ígyhát semmit sem veszítenek.De ha ők ilyen hozzáállással akarnak pénzt keresni,nem lessz szükségük bankra hogy vigyázzon a pénzükre.
    Egy LINK a szerverek állapotáról.