9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól nézhet ki, én is ilyet keresek csak LM kiadásban és 4slottal. 😛
Mivel megkértél, nem kötök bele a típusába, de miért azokat a trutyi ornamenteket tetted bele? 😄

U.I. +12-n olyan erõs lesz mint az én mostanim +10en. 😛
Feltéve, ha eljut odáig. o.O

Na beugrok, lecsekkelem a mostani árakat. >_>

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

BarackHUN
Kicsim
Ornamentet ne nézzétek, az ki lesz szedve.
Az arra vonatkozó fikázásokat, hogy régi az axe (old) meg tartsátok meg, +10 és az enyém ^^.
Így jobb lesz elmenni nyaralni, hogy ez a picike vár itthon 😛

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Nagyon sürgõsen vennék olyan 30-40 BE-t aki árul írjon rám, úgy kb ma estig kéne.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Kösz.

I S A e o e m o w s m !

Booo!
Látom távollétem alatt megint csak a szokásos történt. -.-
Azért jó volt olvasgatni. 😊

Biznisz:
Még mindig keresek premi árus, lehetõleg nem scammer emberkéket. 90es adagokban venném õket.
Valamint még mindig érdekelne egy favágó fejsze piros vagy pink csillogással, kis mester szinttõl bármi jöhet, és persze négy, lehetõleg üres lyukkal kéne, az lesz a markolat. 😛
Bár gondolom az utóbbi már 20 kkk körüli árban mozog, azért infókat még várok róla. 😊

Jó 9d mentes napokat Pícs! o.o

Csírsz!

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

BarackHUN
Valójában most már elmondhatom, csak azért békültünk ki, hogy te ne örülj, lebuktam.

I S A e o e m o w s m !

Peter55
A fene, pedig már épp kezdtem élvezni a dolgot...😄😄

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

BarackHUN
Köszi.

I S A e o e m o w s m !

LordTusy
Helyes.A szerelmes ércelõdéseitek amúgyis sokkal mókásabbak.
Kellemes 9D-mentes 10 napot!

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

BarackHUN
Én is téged.

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
kár, pedig jó volt a vita 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

BarackHUN
Na mivel sokakat érdekel (legalábbis a visszajelzésekbõl ez derült ki számomra), dózzal "leültünk" és megbeszéltük a dolgokat.
Mostantól nem várható vita meg ilyesmi, nyugodtság van, akinek aggódott a lelke miattunk, az is megnyugodhat. Mielõtt végleg eltûnök 10 napra leírom hogy vennék 90 napos premit, csak scammertõl és elõre fizetek, pm me.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
WTS: Gl12 BD +7 spear 2 slot 2x3/1k hp leech 0/2 hardness increase possible.
Érdeklõdni ugyanitt.

I S A e o e m o w s m !

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

A világát nem tudja az arc! <#buck><#eplus2><#vigyor2><#vigyor><#nyes><#vigyor3>

ToshiBá
Ha még nem, akkor most láttál egy bogyótúladagolás közeli szénnégyorsult min 3 napja fentlevõ embert, aki mellesleg valszeg Icával is táncolt. Látszik hogy aludna már, de a zene ébren tartja. 😄

Live: DoZeR 982

ReszegKoldus
ilyen zajt csak így lehet elviselni, kár hogy kivették a youtube videói alól a vuvuzela gombot, most használtam volna 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Peter55
Bocsi a dupláért de... Te Dózer ez vattafák akar lenni?

Peter55
Vagy gondolkodj rajta picit még, vagy új acc. Mert ezeknek az adatoknak a hiányában nem igen tudnak veled mit kezdeni. Sajnos ez a helyzet.

ToshiBá
Egy ok , hogy miért maradj otthon és kockulj. Az érzés jó a srácnál. De az utóhatások tudnak rosszak lenni. 😊

ToshiBá
Én sosem csináltam másolatot róla. És lekopogom. Ilyen bajom még nem is volt. 😉

Sztetek miz csináljak ha se azaccnevemet se a kódomatés még az emailemet sem tudom amivel regiztráltam?:S

Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI

Peter55
Na pontosan ezért csinálok minden új patch után egy biztonsági másolatot az "ndreg.xrg" fájlról meg talán a launchert is érdemes nem tudom. De ha újra le akarja szedni õket fogom. vissza másolom õket, és már jó is.😊

Ahj nemigaz h mindig van valami...<#falbav>
Este el indítottam a launchert és elkezdte újra leszedni a patcheket, de 110-nél megállt és hiába indítom újra, semmit nem csinál.
Ezen csak reinstall segít?<#fejvakaras>

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Peter55
Pontosan csak vonal, 3 vonal.😄😄

ToshiBá
Mi lenne?
Barit visszaédesgetem magamhoz. Nehogy Zoli agyonvhányjon, amiért kicsinálom a bariját.

A háromszög meg csak vonal. *,..,*

Hogy idézek tõled " tépj sorszámot " ! <#mf1><#mf2>

LordTusy
Persze Petya,de elõbb tépj sorszámot!<#hehe>
(Jah és üdv itthon!)

A Bari&Dózi&Unu szerelmi háromszögnek nem tudom mi lesz a vége,de már nagyon várom.<#miaz>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

amúgy viszatértem , aki ismer nyugodtan irhat,márcsak megkéne tudnom az acc nevemet a kódomat és az emailemet😄

énmár 3 éve járok errea fórumra és már kb azóta vivatkozik itt mindenki😄

Peter55
B*sszátok meg, nyalhatok én is? XD

BarackHUN
Lehet nem haragból írtad, csak nem tudom minek ekkora faszságokat írni az ember háta mögött? Mindketten tudjuk, hogy te többet "nyaltál" egy bizonyos epiért, már ha ez a te szemedbe nyalás amit én csináltam, akkor te bizony igencsak nyaltál ugyanúgy...

I S A e o e m o w s m !

Bocs h közbeszólok...
Van valakinek eladó régi RC-FD GK Wis, Ess, Cons relicje?
Hefeiben nem nagyon találni.<#falbav>

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Én ha jól emlékszem felvettem!

ToshiBá
Majd beszélünk. De nem idegbõl. 20 próba nekem idegnek tûnik. Pláne azok után, ahogy 1 hete letetted a telefont.

Mindenek tudod a hátterét nem ? Akkor meg? Kiragadsz részeket amik számodra elegek,és hozzászólsz.....

ToshiBá
Igen valami ilyesmit írtam. Nem tagadom. Viszont nem haragból írtam.

Nem leszek jobb.
Napokig basztatsz, hogy regisztráljak valamire csakhogy neked jobb legyen. Aztán ugye az az ügy az SF warriddal (akkor is önzõ voltam ugye?) . Utána a Dünnyögés a trinket miatt, amit csak végignéztem de az agyam elszállt tõle.
Ilyen a jó ember?
Mint már sokszor írtam: nekem nem az in game szaroktól lesz nagyobb a farkam. Más mentalitás, más vélemények.

És most már tényleg lezizzenhetsz rólam. Nem vagyok kíváncsi rád.

Peter55
Nem vagytok semmik, hogy állandóan sikerül valamit csináltatok. "Itt hagyom a világot egy párnapra és tessék, már is kitör a káosz"😄. De a viccet félretéve, szerintem eddig is egész nap cseszegettettek egymást. Szóval nehezemre esik el hinni, hogy most pár neked nem tetszõ mondatért ezt kellene csinálni. Bár - már megint - fogalmam sincs, hogy mi a vita tárgya.

Te egy isten vagy!!!!! Pffffffff.....Én kérek elnézést.....Itt nyomhatod a sódert,meg miegymás.....De ettõl még nem leszel jobb!!!!!

BarackHUN
Ha lenne kapcsolatunk akkor amit láttam ligachaten a szemembe (képletesen) mondod nem pedig a hátam mögött leírod.
Amikor múltkor eventen összevesztünk és kikapcsoltam a ligachatet mert ideges voltam, majd bekapcsoltam olyat olvastam, megpróbálom szó szerint leírni (habár nem ma volt), hogy most mérges vagyok, de majd ha lenyugszom mindenki seggét kinyalom, hogy vigyenek SrSbe, stb stb.
Hát ha ezt gondolod rólam akkor bekaphatod a faszom.
Röviden ennyi.

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Akkor ha megtennéd, hogy lazán vázolod egy laza PM keretein belül. Nem tudom mit szívtál ennyire mellre. De érdekel. És tartomannyira jónak a kapcsolatunkat, hogy meg tudjuk beszélni. Vagy neked sincs szükséged "ilyen emberekre" ?

ToshiBá
És mégvalami. Sehol nem voltál mikor mi már szívtuk egymás vérét. Most mégis komolyan vett valamit.

De egyet ne feledj! A liga javarészt miattam van még a mai napig is. Ha meg nem tetszik a jelenlétem, akkor ajtó nyitva. Nem foglak visszatartani.

BarackHUN
Amiért haragszom rád annak semmi köze a WoWhoz. Gondoltam tisztázom.

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
juuj.. Örihari ésatöbbi ésatöbbi. Nagyívben... Barit nemtom. De mártírkodni nem kell.

És csak mert a véleményed szubjektív attól még leszarhatom. Ahogy te is az enyémet nem? Szal abbafejezheted a kötözködést nyugodtan. Céltalan pukkantgatás koholt indokkal.
Bari pici lelkivilágát összetiportam a wow szidalmazással. Neked azzal ártottam, hogy nem bólogattam mint az autóskutya.

Örülnék ha lezizzennél rólam. Ez a te utad sehova sem vezet. És mint mondtad neked "nincs szükséged ilyen emberekre". Hát tartsd hozzá magad! Kösz

Nálad semmi nem az.....Szerinted.....

Peter55
Lehet, hogy ez nem is olyan vicces. De rohadt nagyot nevettem rajta valamiért.😄😄😄

BarackHUN
Valaki mondja meg dózernak, hogy vele nem beszélek.

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Baszod... 112õt hívtam gondoltam átkapcsolnak. Ez gáz?

BarackHUN
Ma vagy holnapra kéne egy vállalkozó 3 táskányi hellyel egy 5 perces pakoláshoz, bizalom alapján szelektálom a jelentkezõket (már ha egyáltalán lesz, lol), a szerencsés nyertes kap egy BE-t (az 12kk a piacon most, legalsó áron).
Jelentkezni itt, vagy PM-be, vagy telefonon a 105-ös telefonszámon.

I S A e o e m o w s m !

Igen,igaz. 😊