21072
  • devinxx
    playd9? nem is hallotam erről :D
  • skrimer
    már gamescampus is a múlt mert mindenki (90%) átment play9d.com-ra ahol 10szer több az alap xp.
    bár ha akarod tudok adni gamescampusos kontaktot.
  • devinxx
    valaki fel vesz friends-be? devinxx[HUN] a nevem :DD (wu tang)
    még én még anno a bardo-n játszottam de akkor jó volt szép volt de azóta volt ha jól tudom török is a játék és most valami gamescampus vagy mi a cuccos. nos tehát fel mentem és sok az újítás alig vannak fent pénzt nehezen tudól szerezni és hát jó lenne valakivel együtt fejlődni és haverkodni :DDDD (mert amúgy elég uncsi :D)
  • BarackHUN
    Köszi az infókat, már letöltöttem, meglesem majd, csak ma már nem igen érek rá, majd a hét másik felében. Majd in-game megkeresek emberkéket :D
  • unusual
    személyes* XD Hozzáteszem van aki RL12-őn 1óra alatt 4lf-et is bemakolt. ;)
  • unusual
    RC12-ön,és RL12-ön is jó a LF farm. ;) Én személy tapasztalat alapján OC12,RC12-őn volt szerencsém. Az RL12-es farm kari most van folyamatban szóval arról később tudok nyilatkozni. ;) LF nélkül kb 2nap az FC1. ;) Bár függ attól mennyi kockulsz. ;) H10-en SRS-ben olyan 0.12-15% / mob. ;)
  • P0Th3aD
    GB1 helyett GC1
  • P0Th3aD
    Funból simán jó!

HM elején is 0,32% kapok/mob.
    Kb 3 hete játszom de nincs sok időm rá, mikor hogy...
    Szóval ha ráfeszülsz 1 nap alatt megvan 2nd role :D
    Tanácsom hogy OC12n ne CBz és farmolja LF-et mert jelenleg az a legkelendőbb a piacon 10kk alatt nem találsz egyet sem, vagy csak nehezen.
    GB1-en kapsz IM cuccokat 1-1pakk, +2 scroll, scroll kiszedő, 2 slotos deco, Item drop card, Tender Stone(100% refinement rate increase).
    Pár bug van most ugyan de hol nincs?!
    Kb ennyi tudnék mondani előljáróban. Ha kell még info, kérdezz.
  • BarackHUN
    Holnap letudom az utolsó írásbeli érettségim és utána lesz szóbeliig kis időm úgyhogy rápróbálok a play9d-re csak így lightos szinten, csak simán le kell töltenem meg regisztrálnom? Valaki adhatna apró felvilágosítást hogy van-e értelme egyáltalán elkezdenem vele játszani csak funból, vagy inkább ne :D
  • ReszegKoldus
    Ez a Loulan map már van a GC-nél, nem? Vagy csak most rakják be?
  • kalidor
    Hűű...Végre valami szép. :D

http://9dragons.gamescampus.com/news/noticedetail/1/4827

Kami
  • ReszegKoldus
    Kösz. Az egy fokkal vállalhatóbb, mint a 8 órásak :D
    Ez meg is magyarázza miért látom gyakran ugyanazokat az embereket arra szaladgálni.
  • zsele1000
    Jol latod csak azoivol a minikbol lehet es 30 percenkent jelennek meg.
  • ReszegKoldus
    Valaki tudja mennyi időnként spawnolnak a minibossok, amik a Black Monks dungeon passhoz a hozzávalókat dobják?
    Egyáltalán jól látom, hogy csak azoktól lehet beszerezni azokat a plateket? :D
  • Qualy
    Hűűűűűű,nagy gratula Neked!Az első magyar Immortal!
    Na persze a tört szerveren!
  • ReszegKoldus
    A hosszú, hosszú, hosszú....napok kitartásának eredménye
  • unusual
    2034 HUF = 5k PP.....No comment. ;)
  • ReszegKoldus
    Ha 5 USD=70000 PP lenne, nem is kéne gondolkodni :)
  • P0Th3aD
    Szarét-hugyért...CSAK VIGYED!
    Elgondolkodtató...
  • ReszegKoldus
    Gondoltam kb top 100, de ez
  • Qualy
    http://noob.hu/2012/04/26/ranklist.JPG

Remélem most már jó lesz.
  • Qualy

:)
  • Lawless #20490
    na 2 megoldás van....
    1.fejlődj még kicsit hogy nelegyél túl kicsi és a piros mobok ne verjeneke le és aztán megcsinálod
    2. fejlodj és amikor már befogx tudni menni shao templomba ott ahol van a fő master akinél tudsz venni 3x2,5x2 konyveket a shaolinoké(ahol van 4sifu Deva,Warr,Diamond,Exorcisnak a mester) na annál lehet venni lf-et nekm is gond volt az lf-el de ott megtanultam a shaolin lf-et!de ezt csak azután hogy shaolin lettél nem vagabond
  • Grimbusz
    Tao sero, és itt is van alapból egy LF, de a shaos LF azért még is más és ugye up-olható később. Itt bent egyébként ez is sima ügy, még a táv is szerintem fele a koldusokénak. Csak itt 5 spiné lever állandó jelleggel. Mindegy megoldom remélhetőleg, egy haver jó angolos, segít remélhetőleg GM üzenet szinten
  • ReszegKoldus
    Ez egyébként melyik szerver? Legalább ezen a priváton már alapból van egy LF, amivel ezt a questet lazán meg lehet csinálni :)
    Shaoknál nem ugrik be hirtelen honnan kell menni hova, de a beggaroknál tuti akadály mentesen meg lehet csinálni azt a questet, ha a másik irányba megy az ember, ugyan hosszabb az út, de a rövidebb úton van a tigris, ami leverhet.
  • Grimbusz
    Nem hiszitek el, de a kövi karival is így jártam. Csináltam újat, mást választottam (meditációt) a fő vonalból RoD. DE a LF-et akkor is csak attól a kapustól lehet megtanulni és küldetést kell végrehajtani (futni lassan), DE mivel van vagy 5 piros egység a kapunál míg elfutok mellettük leölnek. Persze a küldetés elveszik ÉS persze, hogy nem lehet felvenni újra, mert bugos xar.
    Azt sem tudom hogy kell megnézni, h van-e GM a seron és ki az, nem hogy üzenetben elmondjam neki mi a bajom.. Így megy el az ember kedve az egésztől.
  • Lawless #20486
    csinálj inkább új karit jobban megéri :) :D és legkozelebb nedobáljátok a questeket :) !!! gm-nek ha írsz az egy dolog a másik hogy válaszol-e a 3.ik hogy mikor? mert ezek ráérnek...nemakarok reklámozni de play9d.com a megfelelő szerver :) gyórs,megbízható és sok-sok ember amirol a többi szerver márcsak álőmodozhat :)
  • Grimbusz
    Köszi! Hát nem tudok küldeni üzit egy GMnek sem resetre, mert ha elkezd hozzám beszélni nem fogom érteni, sőt levelet angolul egyébként sem tudok írni. Ez van. Megoldom máshogy.
  • bomb1111
    Amúgy ITT nagyon sok kérdésre találtok válaszokat
  • bomb1111
    Itt választ találsz.Megjegyzem hogy amit ír FullNeo,teljesen megbízható.
  • Grimbusz
    Átnéztem a Sifutól tanulható dolgokat, nem volt sehol LF. Egyébként az LF skill meg van, csak nem használható állapotban, mint mikor megveszel egy skillt, de még nem gyakoroltad be. Be kéne gyakorolni a meglévő LF-et, csak hát azt nem lehet sem a somfán, sem a meditációs területen sem. Ha továbbjutok ebben a témában leírom ide..
  • ReszegKoldus
    Van az a quest, ahol felajánl 3 skillt, hogy melyiket akarod megtanulni, abból az egyik az LF, másik a medi, harmadik meg nem tudom mi, talán steps. Ezt a questet dobtátok el és nem tudjátok újra felvenni?

Szerintem annyira nagy gond nem lehet, mert ha az LF-et megtanulja ebből a questből az ember, utána a másik 2 felajánlott skillt meg lehet npc-től tanulni ugye, akkor gondolom az LF-et is meg lehetne tanulni quest nélkül.
  • Grimbusz
    Akkor is ha az első arany ?es (RoD) küldid a LF megtanulása?
  • ReszegKoldus
    Elvileg úgy is meg lehet tanulni igen.
  • Grimbusz
    Vagy arra gondolsz, hogy külön tanuljam meg mesterektől a alap LF küldizés nélkül? Valamit lehet félre értek, vagy Te elnézést ezért, ha így van.
  • Grimbusz
    Nem az a baj, hogy nem tudom mit kell csinálni a küldetésben, hanem az, hogy nem engedi újra felvenni. NEM a RoD küldetésről van szó, mert nem azt dobtuk ki, hanem a kapustól a LF küldetést, dobtuk ki ÉS nem tudjuk újra felvenni. Nem tudom ezt érthetőbben leírni :)
  • unusual
    http://forum.gamescampus.com/viewtopic.php?f=658&t=90454&start=0

Shao RTD-k itt vannak.
  • unusual
    Az lf-et tanuld meg,és és el kell futnod az adott pontra,és vissza,és kész is. Aztán mehet tovább az RTD-zés. ;)
  • Grimbusz
    Igazad van, nem lehet, de egy kiképzőhöz küldött lightfootot tanulni, akinek a küldiét vissza lehet adni..
  • unusual
    Gratulálok