21072
  • Stanyizllava
    Deh xD nehogy már buffra 6x legyen mikor hyb buffja 4cheng és 0.20kapok 6x ben ez kapum alap kb 0.84 kéne
  • szabi34
    buffok vagy bugosak vagy nemtudom, de mikor állítólag 5x xp és skill xp volt akkor is ugyanilyen 1x-es volt... ezzel kezdhetnének valamit, bár most még elvagyok nélküle is :)
  • Stanyizllava
    bomb mikor lesz 6x buffokrah mert most nincs hétvégén?
  • Warrika
    hát jah jobbat nem tudok.
    sokan csináltak kiskarit a régi nevükön és sokak régi nevét lenyúlták gondolom példák nem kellenek:D
    szal néveggyezést nem tudom másképp hogy lehetne megoldani.
  • ReszegKoldus
    persze, meg lenne egy 5. szerver Asura néven, meg egy 6. Originial-Nirvana néven...
  • Warrika
    hát szerintem 1% hogy visszaadják a karikat és ha ez meg is történne akkor is biztos hogy nem a meglévő szerokra raknák rá tuti hogy lenne 1 4. szerver Bardo néven. lehet ezért nem is lett bardo hanem lett helyette a phoenix hát ki tudja az esély mindenre megvan bár sztem mégha visszaadnák se érnétek túl sokat.
    hisz mindenkinek milliárdjai voltak és az ottani gazdasági helyzet háát:D
    viszont ha full üresen kapja vissza mindenki a kariját és a szero is csatt üres lenne akkor esetleg idővel lenne esélyetek hogy visszadolgozzátok magatokat pénzügyileg meg fegyó ruha de ahogy látom abból is nagy felháborodások lennének.
    tehát ha jobban átgondoljátok sehogyse lenne jó:D
    nah hát majd meglátjuk mi lészen de azért bizakodok hogy hátha találnak 1 olyan megoldást ami jó lehet van csak nekem nem jutott még eszembe:P
  • Csani22
    Én kicsit lemaradtam a játék újraindításával kapcsolatos infókról meg a hétvégi eventről is, viszont az furcsa hogy a szerók mennek és ha ide akarják visszahozni a karikat akkor névegyezések máris gondot jelentenek. Nem hiszem hogy erre nem gondoltak volna, szóval ebből kiindulva... Vagy lehet írtak valamit erről csak lemaradtam.
    Azért még én is reménykedem hátha.
  • Szid
    Nekem is hiányzik, foleg hogy már megvolt az 1. icys bossom is :(
    Igaz csak 1 éve játszom, de akkor is ez volt idáig az 1etlen karim, tele jó, megsporolt cuccokkal.
  • unusual
    Attól még nekem,és másnak is hiányzik,és reménykedünk még. Azért 2-3év game,és a ráfordított idő+pénz,és minden más nem kevés.....
  • Szid
    Apa kezdodik... :(

eloszor levelt nyomatták fel, most meg a skilleket és mindenki 2Roll feletti lesz. Abba lehet hagyni a sírásrívást a korábbi karikért. Mert egyre tobb jel mutat arra, hogy nem kapjuk oket vissza.

Csak még nem mondták ki nyiltan. :(
  • unusual
    Jah igen! Akinek van BOT healer karija az írjon már PM-et kérem. Köszönöm.
  • unusual
    Szia. Lehet tudni,hogy mikor-tól lesz ez a 2x XP + 6x skill XP ?
  • bomb1111
    A BOT küldiket ITT találjátok
  • unusual
  • P0Th3aD
    Úgy legyen!

Ha mégsem akkor még ezt is kipróbálnám! xD

Szép napot
  • bomb1111
    Szevasztok !
    Állitólag dupla XP meg 6x skill XP van a hát végéig.
  • Stanyizllava
    Jaja nekemis kéne a küldis cucc mert nagy pázban vok most xD semmi küldimm nincs kész
  • Lawless #14877
    valaki letutta menteni acclaim koszos oldalarol a questeket? mert most a BOT jol jonne nekem es gondolom meg par embernek is. remelem valami jóléleknek megvannak...koszi elore is
  • unusual
    Gold seller-ek már most is vannak,és speed hacker-t is láttam már. Ez van! Azon lepődtem volna meg ha nem így lett volna. Ez ellen nem tudom mit lehetne tenni,de hát ilyen világban élünk. Majd lesz valahogy,olyan nincs hogy ne legyen. :)
  • LordTusy
    Joh...csakhogy mégegyszer egyértelműen leírjuk a dolgot.A karaktereink acclaim-nél maradtak.Miért?Mert konkrétan az az ő tulajdonuk és nekünk engedélyt adtak rá,hogy használjuk őket.G1-esek ha megszakadnak se tehetnek ezügyben semmit,amíg acclaim nem hajlik a megegyezésre.Max többet ajánlanak az adatokért,de szerintem ennyi tárgyalás után eljutottak addig a pontig,ahol már veszteséges lenne nekik a vétel és már csak elvből sem veszik meg,mert acclaim...vagyis playdome...vagyis Disney ekkora broki.
    A probléma legegyszerübb megoldása az lenne,ha sorban végigjárnánk minden Disneyland-et és felnyúlnánk minden Mickey egér seggébe,amíg meg nem találnánk az elrejtett adatokat!De a ninjás ötlet is megfontolandó...mondjuk úgy nem ülhetnénk fel hullámvasutakra és nem hallhatnánk kedves Disney figurákat szorgalmasan anyázni.

Végül csak annyit,hogy tetszik a neved miamoto.
  • ReszegKoldus
    nem mondta senki, hogy szent és sérthetetlen, de honnan lehet megállapítani, hogy nem tesznek semmit?
    pl. engem annyira nem érdekel a dolog, hogy a hivatalos fórumot olvassam, de szerintem bőven elég oda írniuk erről akkor, ha van valami új információ és nyilván attól még nem lesz új info, hogy a sok türelmetlen "potenciális vevő" telespammeli a fórumukat, hogy írjanak már valamit...
  • miamoto
    ok, rendben!akkor elnézést kérek, ha tényleg hülyeséget irtam.
    legyen a G1 szent és sérthetetlen.De ha számitana nekik a dolob biztosan tennének valamit azokért az emberekért akik nem keveset áldoztak a 9d-ra!
    na mind egy nem akarok én vitatkozni csak szerettem volna nyilvánosabban is a tiltakozók táborához csatlakozni!

amugy remélem nem sokan dölnek be ennek az új szarságnak ami egyébként ugyan olyan hibákkal teli meg gold sellerekkel is + hacker-töl hemzsegö lessz mint az acclaim-os!!!de öket mostmár lehet szapulni a G1 a király mert vissza adta a játékot!Nesze semmi fogd meg jól

azért jó játékot annak aki ezt tudja élvezni!

bye-bye
  • Exxtazy
    Ember, járjál már utána a dolgoknak mielött ilyen hülyeségeket beszélsz...:)

Bomb #14845-ös hozzászólásába pontosan leírta, hogy ki merre hogyan...
    Az, hogy a db nincs G1 kezében az NEM, megismétlem NEM G1 hibája!

Na de hiába beszélünk erről, beszélhetünk akár még hetekig is...
    Attól még nem kapjuk vissza a karikat:)
    Aki ráharapott a "bedobott csontra" annak jó játékot, aki nem annak meg további szép 9d mentes napokat.

• miamoto
    mindenki ért ahogy akarja a lopás szót!!!szerintem ez annak számit!
    nevessen csak nyugodtan az akinek ez érdekes, de szerintem inkább sirni kéne rajta!max az nevet akinek nem volt vesztenivalója!én nem is akartam ezzel senkit bántani csak leirtam a véleményem.

örülök ha sikerült megnevettetnem vele titeket!
  • ReszegKoldus
    ellopta? akkor gondolom éjszaka beosont pár g1-es ninja az acclaimhez, ahol egy festmény mögötti titkos széfet feltörve ellopták tőlük a 9d-t, nyilván így történhetett
  • miamoto
    Sziasztok!Új vagyok itt a fórumon, de szoktam olvasgatni a beirásaitokat.Hát nem tudom...!sokan irjátok,hogy mennyire szar volt az acclaimos vrezió a sok hacker meg a gold seller meg a franc tudja mi miatt. DE...
    MI VAN MOST?A 3 évet amit a játék mellet töltöttem azt most el lopta a kibaszott G1!Elnézést a goromba hangnemért, de ez baszottul felhúz, hogy ilyen könnyenel elvettek tölünk mindent és sokan bele is törödnek!Nem tudom, hogy tudja élvezni az aki újra kezdett mindent?!Mert EZ EGY NAGY RAKÁS SZAR!Dugja fel magának a G1 a kibaszott játékát jó magasra aztán meg menjen az annyába!A karaktereket akarom vissza amikre 3 év szabad idömet meg pénzt áldoztam és remélem nem csak a magam nevében beszélek!Aki pedig úgy dönt, hogy mégis játsza ezt a HÍG FOST az tegye azt!Sok sikert hozzá!Magasrol le szarom azt is ha 100x lesz KAPJA BE A G1 tövig ha nem adja vissza arégi karaktereket amiért sokan, sokat szenvedtünk!
    Amugy én a magam részéröl mindenben egyet értek bomb1111 el!Ö igazat szól!

U.I mégegyszer elnézést, ha tulzásba vittem!

Szép napot srácok mindenkinek!
  • Stanyizllava
    jah háát igen épp azon gondolkoztam lehet most pl gb erősebb deh ec-fc agyon csapnak xD deh nem bizti ha jo a buffjaim 600def em van és sok a hpm :DD
  • LordTusy
    Stanyi elfelejted,hogy akkor már 2nd role után voltatok.2nd role skillek pöttyet izmosak nukernek... ^^

Maki örülök,hogy tetszik G1-es verzió.Majd picit több időt töltesz 9D-vel és megtalálod Te is a sok pici hibát,mit mi már észrevettünk.Nos az hogy ki mennyit költött a karaktereire,az szerintem az ő magánügye.Én pl nem igazán költöttem,de nem is ezen akadtam fenn.Engem az zavar az egészben,hogy egyik napról a másikra buksz konkrétan mindent és kezdheted a 0-ról.

Nyah de hagyjuk is a spekulációt.Szerintem 2 max 3 héten belül hivatalosan bejelentik,hogy lesznek acclaimes karik avagy sem.Én pl ddig lazán elütöm a szabadidőm a kiskarival,aztán hivatalos infó után meglátom merre tovább.
  • stukkos
    egy picit:S
  • Stanyizllava
    Sixtali azé kérdek ilyet mert a régi kariimmal a nukerral egy mikor FC voltam egy CS9 bot hybrid et egy lövéssel ki lötem most meg tetszik xD
  • Stanyizllava
    zsolt ne szálj el magadtol mert át akartál verni kis majom csak jo hogy nem döltem beh még volt játék tehát k$$$sss neked és télleg ki kéne bnnolni
  • makiii
    Te hibád ha magadra veszed. =)
  • makiii
    igen tudtam .. =)
    és hétvégén megint lesz...
    szóval go go go aki akar játszani.. aki meg nem az fogja be !
  • Sixtail
    Azt tudtad, hogy állítólag az a 2 nap alatt 5x event volt végig? :D

A "cuccok nélkül" gondot én sem értem. Régen is tudtad 600as set nélkül nyomni, most is tudnád. Csak most azt is tudod, hogy már kb 4 éves játékélményed szállingózott el a reggeli emésztési gázokkal. :D

Stanyi, te meg hogy kérdezhetsz ilyet? Nem egyértelmű? Hyb p0wa FTW! :D

Ok, lépek. További jó játékot és spekulációt mindenkinek!
  • Kexii
    uhh :S akkor a g1nek mégse sikerült bannolnia téged...sebaj majd még próbálkoznak
  • unusual
    Nagyon ügyes vagy!!!!! Így tovább!!!!! Anyukádnak otthon mond,hogy kuss! Köszi!
  • makiii
    Na végre sikerült belogolnom a játékba és meglepődtem..
    Mindegyikőtök itt sír ,hogy ilyen szar meg olyan szar pedig
    nem... az árak barátiak az ajándékok fincsik az exp jó...
    2nap alatt gb3 lettem.. nem értem a nyavalygásotok okát..
    ti voltatok hülyék hogy költöttetek pénzt a játékra.
    amúgy sem hiszem , hogy a kaja pénzeteket öltétek bele a játékba..
    Szóval KUSS!!
  • Kexii
    Hali!
    Szerintem ez hülyeség hogy szar cuccokkal nem lehet fejlődni.egy 120as def settel meg egy qm staffal elvagyok.A többi semmi extra.
    És a G1 jól megcsinálta.Olyan kiskaput hagyott...lehet hogy tudjátok de ha regisztráltok 10-15 accot akkor kaptok naponta 10-15 quilinmirrors-t:) annak azért nagy az esélye h be/gt/hp pill vagy valami egyéb finomság fog esni :)
  • Stanyizllava
    Tusy nekem most nagyon bekött a hyb és ezt fel szeretném fc vini azt utána nyomom a nukereem csak kell valami cuccok hogy csináljam a nukert
    meg ilyet öcsém RL1 DARK HEART VOK ez nagyon tetszik :DDDDDDDDDDD
  • Stanyizllava
    nem csak kérdem hogy ey szaros hyb már tud megvenri nukereket warikat ? vagy ők szarok vagy én vok joh xD deh a nukerem nem játszom ki prbáltam a hyb elég joh grindreh szerintem