9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaga lf-et azt hányas szinttõl dobják a mobok vagy milyen mobok dobják?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Dodó,mi van veled hisz a tegnap olvastam hogy 900 kk t beolvasztottál ? Valami különös vagy egyszerüen mellényúltál ? Ha igen akkor semmi baj,több is veszett mohácsnál.Ha segitségre van szükséged,csak szolj.Biztosan akad valaki aki segítene rajtad.Persze a könyvelés mûködik.....még ha csak a becsületedrõl is van szó mint kezesség,szerintem az bõven elég.Szebb jövõt ))))
CC-ben érdemes grindelni nagyon! GT+FS+BE+CC key+Vaga LF.....Antipk buff csak CC-ben mûködik.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Én rl végétõl fd-ig grindeltem csak mostanában de ez alatt esett 5 be meg sok fs és gt.... szóval szerintem érdemes.
A buff meg ha jól tudom csak cc-ben hatásos de ha nem valaki javítson ki.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

MadeInHell
Szerintetek érdemes cc be grindelni? Ez a neverjenek le buff csak cc be hatásos vagy bp n is jó? Köszi.

TAO BoT Warr

konkrétan nem téged kérdeztelek...

makiii
Ha kitörölte jól tette .. Nem ért többet. =)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Ez most komoly Doz? o.O Azthittem csak mondogattad múltkor h kitörlöd Dozert....

LordTusy
Azt hogy tömöm nem mondanám,de néha veszek coint...
Dózi egs,már bõvebben kifejtettem privibe...
Csápi én is szeretlek!Jó volt a tegnap este,csak hamar elmentél...
Bari nagyon keserû lehetsz,én meg inkább az édes gyümit szeressem!<#beka3>
Mondandóm lényege az volt,hogy szerintem senki ne csináljon semmi hülyeséget félelmében.Coint venni off sale-en kívül amúgyis hülyeség.

Jó játékot mindenkinek az 5x-hez,ami persze csak illúzió,hisz több mint fél éve leírták fórumon,hogy nem mennek 3x fölé.<#hehe>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

makiii
mind jön ide papához =)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

ToshiBá
Késõ. Már elkezdtem. 😉 Az a lol, hogy megint alkottam. A karit 900kk val együtt töröltem. 😄 Szarni rá. 0-ról már most van 400kk. 😄

Live: DoZeR 982

ReszegKoldus
ahhoz újra fel kéne rakni a játékot 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

BarackHUN
De azzal az erõvel, hogy ne vegyetek coint, ne is játszatok ma az 5xön se, dóz ne kezdjen új karit, mert úgyis bezár a játék.
Sõt adjatok nekem mindent ami értékes az accotokon, mert úgyis hasznavehetetlen lesz. Sõt az idáig megvett de el nem költött coinokat is gifteljétek nekem cuccok formájában, mert úgyis hasznavehetetlen már.
Csak mondom, aki szerint bezár cselekedjen így.

I S A e o e m o w s m !

Õ mást szokott tömni...<#puszis><#puszis>

<#mf1><#mf1><#mf1>

makiii
Máskor tömöd? :|

ToshiBá
LordTusy
Ne vegyetek coin-t és tartós tejet a kariknak!<#hehe>
Na de viccen kívül.Semmi értelme spekulálni,ha bezárják az ellen ti úgyse tehettek semmit.Ha nem zárják be akkor meg ugyanúgy kockulhattok,mint eddig.Én biztos nem tömném most acclame zsebét,majd ha hivatalos infót postolnak "minden kiderül és mindenki derül" ,vagy nem...<#taps>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Morgó ha olvasod ezt írj rám pm-et!Beszélnünk kell!Köszi

BarackHUN
Állítólag

I S A e o e m o w s m !

na semmi😉
skacok új patch lesz?XD
ToshiBá
Fugen Post subject: Re: 9D Contract/The State of the GamePosted: 19 Aug 2010, 22:11

9D Admin

Posts: 294 We refer to our game as 9D US. That includes the entire operation -- Nirvana, Asura, and Bardo.

As I said before, the game's not shutting down, and we'll have more information for you as soon as we're able to post something. That will include a lot more specifics.

I'm not going to post anything else in this thread, nor reply to questions. If you choose to speculate based on other pieces of information, that's certainly your right to do so. But you may not be drawing the right conclusions...

Ez a post elõbb volt, mint Ravené. De mindegy. Am a publisherváltás még lehetséges sajna. (Akkor nem sajna, ha az accok, karik, cuccok megmaradnak. 😄)

Peter55
Francba, pedig már épp kezdtem örülni. Meg mondjátok itt a hülyeséget aminek semmi köze semmihez. Azt viszont nem értem Doz, hogy mi ez a meglepõdés? Acclame már csak ilyen😄

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Mostmár Énis meggyugottam xD nem baj deh joh hogy irtáttok ezt
BarackHUN
9D US alatt a játék ránk esõ részét is érti.
Ebben benne van mind a 3 szerver, szóval elvileg megnyugodhatsz.

I S A e o e m o w s m !

sherlock1
Kiemeli, hogy a 9D US nincs veszélyben, de 9D EU-ról nem beszél 😄
Bardo bajban lehet. Bár szerintem az OnNet Online-hoz kerül majd.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

ReszegKoldus
az a blog már megvolt egy ideje, miért csak most zavarta õket? 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ToshiBá
A lényeg.:

Bonesék csináltak egy Blogot. És Acclaim válaszul BANNOLTA a teljes BLOGGERgárdát...

ToshiBá
9D Admin

Character: _Ravenclaw_
Server: Bardo

Yikes... Hold on! Doing events does not mean I am leaving. The game is still in negotiation stages. Better days for 9Dragons will be there soon. Have Fun Guys!

ToshiBá
Bonesék rágyújtották Acclaimra a házat lol. Ebbõl még balhé lesz. hubazd

BarackHUN
Vettem coint, most már jöjjön egy kurva 50% off és nyugodtan legyek, utána leszarom, hogy bezár a gém, csak költsem el a coinomat és adjam el az xp cardokat lol.

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
jé, én pont ezt mondanám, ha azt akarnám, hogy tovább költsön a nép az item mallban 😊

ToshiBá
Megnyugodhatunk? Nemtom. 😉

ReszegKoldus
?

ToshiBá
Fugen Post subject: 9D Contract/The State of the GamePosted: 19 Aug 2010, 21:37

9D Admin

Posts: 289 As usual, there's been a lot of speculation as to what's going on with 9Dragons. After all, everyone knows that the license for Acclaim for the US/EU version of the game is up in September.

I've seen a lot of rumors floating around the board, some spurred on by the fact that I've been busy with some of our other games (working on Kogamu and helping transition 2Moons over to a new publisher, for example) the past few weeks.

9Dragons US is not in danger of closing. We haven't made an official announcement about what's going on because we're still in the negotiation process. But again -- 9D US will not be shutting down.

We'll make an official announcement as soon as we can and let you know exactly what's going on. Until then, go easy on the conspiracy theories

BarackHUN
Ha már füvezel akkor Vadkender nem?

I S A e o e m o w s m !

Peach Neh szédics xD Nem szeretem LoL amikor baszogatsz
LoL a Sok Kenger Énis találtam csak amit én az Vad Kenger volt meg mekkor Dzsaga Sziv <#mf2><#nevetes1><#buck><#mf1>
BarackHUN
Tehát a fû miatt szar a helyesírásod? Így már értem.
Azt hittem csak a korod miatt.

I S A e o e m o w s m !

http://www.youtube.com/watch?v=ux2npli7uTA nekem ez valo lol meg a cigi
Gumimaci jobb e szar
BarackHUN
Pokemon
Ez a te korosztályod meséje.

I S A e o e m o w s m !

Ez joh RészegKoldus HAHA
ReszegKoldus
http://www.youtube.com/watch?v=5zh6V2aTjhY

Mostmár ot tartok hogy nem tom xd mindenki a hülye séget mondta xd egyik ezt egyik azt xd
BarackHUN
Az már nem a te korosztályod, a pokemon volt a tied inkább -.-

I S A e o e m o w s m !

xD Gumimacik az meg mih <#wow2><#mf2><#mf1><#buck>
BarackHUN
* Cubbi magyar hangja: Tóth Barnabás
* Gruffi Balázs Péter
* Grammi Feleki Sári
* Sunni Györgyi Anna
* Tummi Szabó Sipos Barnabás
* Zummi Horkai János

I S A e o e m o w s m !

makiii
Gumimacik ? :|
én eddig csak egyrõl tudtam ..
Ezek szerint õk is szaporodtak...

Peter55
Barack, az a helyzet, hogy a hétvégi el távod megvonom.😄

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid