21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Warrika #15014 ezt szépen eldöntötted így magadnak..:D nah de majd meglátjuk hogy bejutsz e és ha igen meddig:P -
#15013 LEhet hogy éppen elég az az egy.. de nah hagyjuk.. akkor nem szívesen láttok de mégis ott leszek ... ahogyan ott voltam Ai-val és satöbbii satöbbi.. =) -
#15012 akkor nézzünk csak utána..
habár igazából csak 1-2 emberrel van bajom de az a baj hogy
ők pont "vezetők" ott... nah akkor ezt emeljük ki...
akkor a második az a homokgyíik.. hát ha magadra veszed az a te bajod azt nem a ligára ha nem a kötekedőkre értettem..
és igen az a bizonyos nem volt szép beismerem. de ha földühítik az embert.. akkor tudod milyen.. -
Warrika #15011 ennyi is bőven elég:) -
#15010 Csak pár kóstoló makiról: első Vélemény FS fórumról Újabb vélemény FSről
Még kereshetnék, de minek. -
#15009 ha bent vagyok akkor onnantól kezdve nem hiszem h kikerülnék... :D
nem fogok vitába bonyolódni hülyeségek miatt.. : D -
Warrika #15008 velem is találkoztál játékba már bocsi:D
am meg lehet hogy bekerülsz de hamar ki is kerülnél sztem
és csak úgy akárkit nem veszünk már be
szal bocsika... -
#15007 váárj . :D barit értékelem mert vele találkoztam is már in-game.. amúgy meg úgysem érdekel nagyon mert ha akarok bekerülök biztosan.. :D -
Warrika #15006 nekem épp elég:D
akkor hol is tartunk?
igen-nem 0:2?
-
#15005 "hallottál " és ugyanezeket másról is hallottad.. érdekes mérce... nagyon érdekes.. :P -
Warrika #15004 hát bocsi de én is nemet mondok:P
ha választani kell akkor egyértelmű hogy kit választok, kivel akarok 1 ligába lenni és hát természetesen ez bari.
másik meg hogy amiket rólad hallottam épp elég ahoz hogy sejtsem nem lesz jó vége ha bekerülsz
dehát ez csak egyéni vélemény:P
-
#15003 -
#15002 akkor majd úgy csinálom h ne vedd észre hogy egy ligában vagyunk... -
#15001 Attól, hogy engem kurvaanyáztál a többi FS tagot meg nem, én ugyanúgy nem leszek veled egy ligába. -
#15000 neked és dózernek szóltam utána odaírtam h persze vannak kivételek...
nah mindegy ezt nem feszegetem igen - nem 0-1 -
#14999 Miután kurvaanyáztál engem meg az egész FS-t, én ha visszakapom a karijaim nem leszek veled egy ligába semmilyen formában. -
#14998 Ha normálisan viselkedek és bocsánatot kérek a régebbi gusztustalan moderálatlan hozzászólásaimért van -e helyem az FS-be?
(Anyázás mentes választ várok egy egyszerű "NEM" avagy igen válasszal) -
Warrika #14997 reméljük jövő héten is megmarad:D -
unusual #14996 2x egész héten. -
stukkos #14995 skacok, valaki megmondja nekem h van e most event? -
Warrika #14994 hehe ha te mondod én elhiszem:D
-
#14993 passz, de biztos, hogy nem hasonlít -
Warrika #14992 mire kéne hasonlítania?:O -
Warrika #14991 pontosan. én vagyok az igazi az eredeti az utánozhatatlan:D -
#14990 kizárt...még csak nem is hasonlít -
#14989 Akkor te ez a warlord vagy? -
Warrika #14988 probléma az mindíg van:P am nem száltam rád attól még igencsak távol voltun:P csak jeleztem azoknak akik nem ismernek hogy nincs nerf:P és hibásak az infóid:P -
#14987 Srácok, bocsánat, hogy beleszólok eme nagyon fontos, és rohadt gyerekes vitába de, mire jó ez?
Mint már írtam neked War, ha nem bírod a képét nem írsz neki, nem szólsz neki, és így nagyon, nagyon, nagyon egyszerűen el van intézve a dolog.
Persze az embert ha megsértik vissza próbál ütni, de ennek szintén nincs értelme.
Következő a kérdés: Volt-e olyan hónap amelyikben nem vitázott valaki valami hülyeségen? Az agyam eldobom komolyan mondom. -
#14986 Már rámírt, hogy az igazi vagy... :D ez van
Mindegy.
Olyan jó volt beszólni, mégha hibás infóim is voltak.
Mindenesetre:
Szakadj le rólam. Nem akarsz problémának a nyakadra szerintem. Azt hiszem van abból elég nélkülem is. -
Warrika #14985 miről is beszélsz te pontosan?:O
én vagyok az a warlord megsúgom
az a biztos forrásod egész biztos hogy nem jó
anno bardon volt 3 karim 1 cs7 bot healer 1 fc6 bot nuki és 1 ec2 bot warri.
évek óta ezen a nicken játszok és elöttem senkinek se volt.
bardon a DRH ba voltam és tény elég sokan ismertek köztük te is...
sztem azt a biztos forrásod gondold kicsit át mert elég szavahihetetlen lehet akkor vagy csak rossz infoi vannak:D
-
stukkos #14984 van valami event a hétvégére? -
#14983 Igen.
Én általában hülyeségeket beszélek, amit a többiek már meg is szokhattak tőlem.
De ezt pont olyan mondja, aki maga is csak egy névlopó? O.o
Akkor ki a szavahihetőbb?
Biztos forrásból tudom, hogy Warlord nem játszik. ;)
Volt egyszer egy másik Warlord Bardon. Az Legenya volt.
Csak nem Te bújkálsz a név mögött kis alkoholista harcsapaprikásszagú "barátom" ?
-
Warrika #14982 pontosan.
pont ezt csinálom már sm1 a kis hibem
aztán majd ha lesz suska csinálok 1 nukit:D -
#14981 aha de ha grindre használod a nukert annak értelme nem sok van.... =)
először szedd meg magad.. mondjuk egy healer vagy hybriddel és utána kezdj nukert... =) -
Warrika #14980 igen tény hogyha nem akarsz sokat futkározni elég költséges de simán tudsz vele ruha meg fegyó nélküól is grindelni.:P
am warri is elég pénzes tud lenni a sok hp absorb miadt:) -
#14979 Szerintem meg a nuker a legköltségesebb és legigényesebb kaszt...
-
Warrika #14978 mire odaérnek lesznek jobb cuccok sztem:)
meg ha jól bánik valaki 1 nukerral akkor annyira nem kellenek jó cuccok. -
#14977 Nukerek jó cuccokal is kihalósak grind közbe,nemám az nélkűl.Majd fele új karit csinál ha LD be ér.Főleg blacken a katanák lezúznak. -
Warrika #14976 nah nyugi nincs semmiféle csökkentgetés mint mondottam csak dozer beszél itt hülyeségeket bár már tőle megszokhattuk:) nah mind1. -
Lawless #14975 nana a nukerokat csak hagyd beken...orulok h elso sajat magam altal fejlesztett rombolom van. nevegyen el tolem semmi mert nagyonkiakadok es megy a leghajo kalapácsal meg sallóval USA-ra ala Red Alert