21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Warrika #15054 sztem most fs be 2 ember kivételével mindenki normális.
és ők is azok csak van 1 kis beütésük iq téren:D
és vagyunk már lassan 25-30 an legalább bár pontos számot nem tudok:) -
unusual #15053 Ki normális? :-) -
Warrika #15052 hát én ezzel nem értek eggyet de te tudod -
#15051 normálatlan 3x annyi van mint most fs be normális -
unusual #15050 29-ig minden acc-ra 1nap,1tükör. És elég sok minden jót lehet belőle kapni. Sok sikert hozzá! :) -
#15049 igen =) belépsz azt kapsz olyan QM decot 4 slottal meg roart meg premit meg qm-t =) nekem ma jött belőle 5 be meg 5 olyan ve cucc =)amúgy meg akárhány accot csinálhatsz és azon is kapsz qm-t és a be pl. tradelhető.. =) -
#15048 minden nap van gift, legalábbis még -
Sixtail #15047 Btw, ez az ingyen cucc osztogatás még mindig megy? Ha igen, akkor hogyan lehet ezekhez hozzájutni? Csak be kell lépnem egy karival és kész?
Kedvem támadt benézni ebbe a "hű, de új verzióba", hogy megnézzem a körülményeket.
Ha egy lvl None vagabond kis bottal fog hadonászni BPn, az én leszek. :D -
#15046 és? mert gyökereskedsz azért nem tetszik.. =) -
Warrika #15045 nekem a mostani viselkedésed se tetszik szal miről is van szó?:O -
#15044 ööö.. olvasok fórumot? :O :|
vagy esetleg elvittem egyet gb-ig és már ott is látszott :O
másrészről meg a liga kérdés.. nem azt akarom h azért bírjatok amien viselkedésem volt.. hanem ami most azért... ;) -
Warrika #15043 minek akarsz csinálni másik ligát?
sztem semmi értelme
ha a normális magyarok 1 ligába tartoznának az sokkal jobb lenne.
de te/ti tudjátok:P -
Sixtail #15042 Wow! Maki, minek akarsz belépni, ha 1 hónap után úgyis eladod/elcseréled a karidat, mint ahogy eddig is tetted?
Én sem látom sok értelmét, minek akarsz egy olyan bandába tartozni, ahol nem bírnak, de te érzed...
Csak a vélemény kinyilvánítási függőségem miatt írok, beleszólni nem fogok, hiszen most úgysem játszok.
Ja és makiiii, az 14979-es hsz-re:
Honnan tudod milyen költséges vagy igényes? o.O
Volt egyeltalán saját nuker karid, amit lvl0ról CS fölé vittél? Egymagad? Persze venni könnyebb volt, nem? :D
Bocs, nem tudtam kihagyni. :P
További jó gamet mindenkinek! -
#15041 sf hd band csatlakozna e ligába?Csinálunk még 1 másik magyar ligát.pm me. -
#15040 Ez az maki most aztán megmutattad mindenkinek de...
Áruld már el nekem, hogy miért akarsz egy olyan társaságba kerülni akik nem bírják a képed? Értem én, hogy nem tudjuk, hogy ki vagy de te attól még tudod, hogy mi van. Ez már szánalom komolyan, kerülj be hozzánk ha annyira akarsz, amíg normálisan viselkedsz senkit nem érdekel.
De nem kell itt bocsánatot kérni, meg megkérdezni, hogy "bekerülhetek?" ha úgy is tudod, hogy álnéven belépsz. -
#15039 mindegy.. én majd megpróbálok változtatni.. na páás megyek rúgni a bőrt egy kis ideig utána meg éjszakázok egy hosszút..
Jó játékot, fórumozást mindenkinek. !
Pá ! -
#15038 X-faktort nem hiszem, hogy ismered, akik ismerték igyekeznek elfelejteni. -
#15037 Pedig a műsör jobban hangzik.... =) -
#15036 leírtam elöbb is tartsd meg magadnak a véleményed.. és én is megfogom ..
de egyelőre gyökereskedsz.. -
#15035 X-faktorra, és nem, nem a mai műsorra. -
Warrika #15034 ez 1 public fórum itt nincs olyan hogy ehez szólok ahoz szólok itt mindenki van
ha valakivel egyénibe akarsz beszélni hogy mások ne szóljanak bele menj máshova.
bár ezt így is úgy is megtehetnéd igazán:P
-
#15033 hozzád szóltam? =/ -
Warrika #15032 csak nem rád makiki
-
#15031 kire céloztál ? -
#15030 Nem kell kiszűrni, leírtam alább, hogy segítek és vagy megjárom vagy nem.
Ha ez bárkinek örömet okoz, egészségére. -
#15029 elhiszem, de mégis hogyan szűrnéd ki az ilyeneket? az hosszútávon nem működik szerintem, hogy pl nem vesztek be senkit...
esetleg még valami jó hosszú részletes kérdőívet kitöltenek belépés előtt? :D
az Unicumban volt rá ötlet és talán az megvalósítható lett volna, csak érdeklődés hiányában nem tartott túl sokáig ha jól emlékszem :) -
#15028 Ő román, ebből adódóan nem tud normálisan viselkedni (és nem, ő nem romániában élő magyar, hanem ROMÁN). -
#15027 vagy chocapic hasonló formában írva -
#15026 áh ő oda sose akarna menni, inkább a holtpontba szeretne :D
nekem nem volt vele bajom azt hiszem, de amúgy ez ügyben csak téged tudnálak idézni nagyjából [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1164033740&no=15016]#15016[/URL]
Ha xfactor (aki azt hiszem valami _ChOcOlAtE_ vagy mi néven játszik most a phoenixen) annyi ésszel rendelkezik, hogy csak azért, hogy bekerüljön valahova csinál egy új karit egészségére...amíg "megfelelően" viselkedik, pont nem érdekel, az ilyeneket szerintem nem lehet kiszűrni úgyse. Meg aztán nem ő lenne az első, aki segítségkapás után kilép :) -
Warrika #15025 a társaság miadt?
akik nem akarják hogy ott legyél de te átversz mindenkit és eljátszod a jófiút?:O
ha nem bánod nem kellesz oda -
#15024 X-faktornak is 1-2 emberrel volt baja, mégse vennéd be Unicumba nem? -
#15023 nem kell bevenni mert akkor csinálok másik karit másik néven és bekerülök.
nem a balhé miatt hanem a társaság miatt akarok majd bekerülni.. -
Warrika #15022 hozzáállása és a használt írási stílusa/hangneme nem megfelelő inkább sztem -
unusual #15021 De már hányszor? Nem érti meg.....Hagyd a fenébe! -
#15020 nem tudom miért gond bevenni, ha csak 1-2 emberrel van baja...persze akkor érteném, ha összesen 3-an lennének a ligában :D -
Warrika #15019 lássuk.:D akkor igaz mostmár nem írsz ide se meg fs be se jössz?
-
#15018 Nem fogom benyögni hanem megfogom kösszönni.. :P
@warrika vagy nem tudom mi vagy te.. életemben nem láttalak és nem is nagyon akarok veled társalogni szóval a véleményed tartsd meg magadnak.. hidd el én is megfogom mostantól.. ;) -
Warrika #15017 legalább itt virtuálisan élje már ki magát ha már az életbe nem teheti.
elég szánalmas 1 kölök dehát ez van ilyenek is vannak kis kocka hero:D -
#15016 Megmondtam neked akkor is, hogy mind1 hogy belépsz álnéven, én segítek neked epikben, aztán tőlem bejelentheted, hogy hihi te voltál és leléphetsz, le fogom szarni.
A dolog lényege, hogy senki se lát szívesen, ezt érezd át, és törődj bele, a másik, hogy úgy belépni egy társaságba, hogy nem kedvelnek kicsit se, csak átvered őket, hát... nem sok értelme van.
De ha téged ez boldoggá tesz, csak rajta, az élet apró örömeit meg kell becsülni. -
#15015 a szavazás még él.. persze csak egy ilyen kedvcsináló játéknak szánom.. és nem vitának.. szóval igen v . nem válaszát várjuk továbbra is..