21072
  • anyádisszeret
    Most adják vissza a régi karikat és amit az előző pár hétben volt azt törlik
  • Stanyizllava
    ok most sikerült
  • Stanyizllava
    ezt nem tom megnyitni :(
  • Peter55
    Sirata:

http://hm.freeonweb.com/e107_plugins/dragonstats_menu/load.php?w=600&h=100&s=Phoenix&t=24

Jelenleg senki sem tud kapcsolódni, nyugi.:)
  • Stanyizllava
    jaja én se tok belépni és szerintem mindenki így van xD
  • Sirata
    Üdv!
    Akkor nem csak én nemtudok belépni a játékba?
    Csak azt nem értem hogy a saját marhaságuk miatt miért minket büntetnek???
  • szabi34
    Stany te megértetted h miről van szó? lol :D kit érdekel a név?:D az event miatt írták ezt...
  • ReszegKoldus
    mi kezdődik?
  • Stanyizllava
    mert már mindegyik létezik ez a baj Stanyizlava , -Stanyi- , -x-Pr1son-x- is ez gáz xD akkor ezek bannolva lesz nenk és ha kezdődik nem lesz karim ???
  • stukkos
    akkor most addig amíg hülyéskednek nincs game?
  • Stanyizllava
    Deh nem értem baszki xD és ha az van ha pl. haverom Avenger megcsinálta azt a nevet akkor míh neki se lesz meg a DB8 karija meg nekem seh a GL2 HD nukerem és ha valaki szópatásbol megcsinálja egy DB8 kariját akkor mivan az is szop? mert nekem is megcsinálták a -x-Pr1son-x- pl akkor minde karim bannolva lesz ?
  • Peter55
    Illetve eltűnnék. Bocsi a dupla postért.
  • Peter55
    Én nem, ez az első eset, hogy kihasználtam ilyesféle lehetőséget. De úgysem én döntöm el, ha bannolnak a saját hülyeségem miatt, ám legyen. De nem igazán van kedvem új karit csinálni, szóval akkor én azt hiszem egy ideig megint eltűnök.
  • ReszegKoldus
    én örülnék ha megtennék :)
  • szabi34
    az a lényeg én meg szedtem magam elég jól.... most már cseszhetik.
  • unusual
  • Exxtazy
    Istenem de buták...:D
    Még jó, hogy uccsó nap rájöttek az egészre!
    Mióta is megy ez? 17.-e óta?!:O...
  • BarackHUN
    Poén lenne, hogy mire visszakapjuk a karikat, már csak azok tudnak majd belogolni akik addig nem játszottak, mivel a többit bannolják.
    Nagyot nevetnék :)
  • makiii
    ez a beszéd =)
  • szabi34
    Heh most szarjak be? :D mindjárt csinálok még + 10 accot nekik...
  • makiii
    már megint ki forgatod a szavaimat.. nem kulturált viselkedés hanem megértem mert már idegesítő az h akik békíteni akarnak állandóan oda-oda írnak egy két "szép" szót a másikról..

Bomb .. ez a figyelmeztetés kit fog elrettenteni? körülbelül senkit.. :D
    Eddig is voltak akik kihasználták , ezután is lesz és nem tudnak sok mindent csinálni ... =)
    Ráadásul persze h még a nagy iM-esek is ezt csinálják ha nincs IM .. =)
  • bomb1111
    Goliath
    9dragons staff

Today, 12:38 PM

We find that a few players are indulging in creating multiple accounts to avail free IM package.

This is a final warning to such players. We will ban all these accounts for violating the terms service if you continue doing the same.

BanHammer
    9dragons staff

Today, 12:44 PM

Please note, we will not be releasing any accounts involved with this as you have been warned!

Vélemények ?
  • BarackHUN
    Szálljatok le Protype-ról! Ha felnövök olyan akarok lenni mint ő.
  • Peter55
    Maki, neked is külön gratulálni tudok, ha te megérted ezt a fajta megnyilvánulást amit Protype tanúsít. Neked ez normális? Észrevetted, hogy miket írt? Ha ez normális, kulturált emberi viselkedés, akkor engem lógassanak fel egy fára a lábujjaimnál fogva.
  • makiii
    hát én se arra gondoltam.. csak akik minta fiúknak hiszik magukat sajnos nem úgy viselkednek.. persze jó céllal csak hülyén csinálják a dolgaikat..
  • ReszegKoldus
    én arra kérdeztem rá, hogy protype féle szép szavakkal kellene-e békíteni, de gondolom nem :)
  • makiii
    hát lehet h nem is a szavak de a stílust igen.. sajnos mint ahogy előbb is leírtam a békítők is csak vitát szítanak.. Na de a sok off után vennék sok sok low level gt-t ...
  • makiii
    ha a játékban tud helyesen írni akkor tudna a fórumon is.. és msn-en megmondta hogy az nem ő.. hanem valamiféle ismerős vagy játékbeli haver.. pontosan nem emlékszem rá.. a lényeg az hogy a játékban nem ő..
  • ReszegKoldus
    nem, én 1 percet nem játszottam vele, csak azt mondom, ami itt a fórumon az aláírásában van...nem, nem én írtam neki oda...
  • makiii
    Valamiféle Ricsi vagy kicsoda van az ő nevén..
  • makiii
    akkor te biztosan jobban tudod.. illetve te játszottál vele 1 és fél azaz másfél évet..
  • ReszegKoldus
    protype féle szép szavakkal? :D

egyébként Stanyizllava aláírásában ott van, hogy -Stanyi- ebből akár arra is lehetne gondolni, hogy ugyanaz...
  • makiii
    bocsi a tripláért.. Kami postja legyen az alap..
  • makiii
    És protype féle viselkedést sajnos megértem..
    már elnézést de sokan úgy akarnak rendet teremteni hogy ugyanúgy lehordják a másikat.. Szóval ez egy "szabad" fórum és mindenki azt csinl amit akar... Ráadásul hugi ne vedd sértésnek de nem értek veled egyet hisz amikor warri azt mondta hogy hagyja ugyanúgy odatett egy-két pöffeszkedő megjegyzést.. szóval ha békíteni akartok (aminek értelmét nem látom továbbra sem) akkor szép / szebb szavakkal próbáljátok meg..
  • makiii
    Már nem elrettentés képpen...
    Stanyizlava aki itt a fórumon van ő egy sf nuker...
    Pro-Type úgy szintén nagyon jó haverok a való világban is .. illetve én is rettentő jókat tudok velük beszélgetni msn-en.. ( Ott rendesen írnak)
    és ha most azt kérdezitek a fenti info-k miért voltak hasznosak azt elárulom nektek..
    -Stanyi- valahogy így írják helyesen akinek a neve fölött a Fekete Solymok Hero League-t olvastam az nem az a stanyizlava akit itt a fórumon ismerhettetek meg.. ha stanyi lenne az már rég sokkal nagyobb level lenne mint ti és lenne vagy 10ezer +++ karmája..

Enyit erről..

További jó játékot !
  • ReszegKoldus
    dalok amiket az ólban lehet énekelni?
  • Stanyizllava
    köszi ezek jó kis óldalok :DDD
  • Sixtail
    Umm, közkívánatra itt egy nagy segítség questezőknek:
    Quest Mob's Location

És itt egy index, ahol sok érdekes dolog van (többek között segítség, térképek és questleírások):
    Index
  • Sixtail
    Jobb smiley híján csak ezzel szolgálhatok. :P
    Tessék mégegy: .
    De adhatok puszit is, ha gondolod: .
    Vagy mehetünk sörözni is, de az csak 2 smileyból jön össze: .
  • bomb1111
    Látom szereted a bonctant))))Én is szeretem.Főleg ha vélemények fekszenek a hidegsebészeti asztalon.Szerintem elég tisztán leírtam és meg is értettétek a lényeget.A P.S. amit oda írtam az egy antagonista összetett mondat akart lenni amelyben ellentétbe helyeztem az egyesek által ide leírt véleményét az én meglátásommal.Ha majd valakire személyszerint rámondom hogy EZ vagy AZ akkor majd a nevét is oda fogom írni.Addig is csak a társaság,beleértve magamat is,viselkedését jellemeztem bizonyos jelzőkkel.A 'becsületes' jelző meg egyáltalán nem arra akart utalni hogy a FS ennek az ellentéte lenne.Csak egy ártatlan sablonkifejezés volt mint az apróhírdetésekben a becsületes megtaláló)))
    Talán igazatok van hogy a 'liga chat off' jobb mególdás mint a kilépés.

Szevasztok és az a meggyőződésem hogy ti is a kikapcsolódásért léptek be a játékba.Akkor meg próbáljuk meg mellőzni a konfliktusokat.