9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BarackHUN
OMG hányszor írjam le.
TÕLEM NYUGATRA VAN PEST BASSZÁTOK MEG lol.
Ezt írtam.
Tõlem NYUGATRA van 252 kilóméterre.
Hát ettõl konkrétabban már nem bírom megfogalmazni ezt...
Lol.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Utóbbi.

I S A e o e m o w s m !

makiii
Hát nem sok embernek van kedve újból kezdeni .. fõleg olyan helyen ahol alig - alig beszélik az angolt...

Remélem most kitudják hozni ebbõl a játékból a maximumot hiszen ebben a játékban nagy pénzkeresési lehetõség van ha normális emeberek / elvek alapján mûködne.. =) De most nagyon bizakodó lettem acclaim bukása hallatán..

(Csak ahogy bomb111 is leírta: A nagy cégek eléggé "falánkok"

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

ToshiBá
épp ezért csodálom, hogy nyugatra datálod... Keleten vagy töki. Észak-Kelet. 😄

Live: DoZeR 982

azt nemtudom én oc-ig jutottam de aztán visszamentek acclaimba mert kevesen voltak de lehet most játszogatok majd mert nem találok normális free mmo-t

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

makiii
Vannak ott olyanok akik HZ-t már kinõtték? =)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Orosz arra jó hogy belépj picit grindelni mert amúgy tényleg kevesen vannak... bár akikkel beszéltem 7-8 ember azt mondták hogy este többen vannak.
Ha valakinek kell help angolosításban vagy ilyesmi írjon nyugodtan.

Ja még annyit hogy ott hz az utolsó map szóval...😄

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

makiii
nem is volt ilyen irányzatú kérdés hogy hol lakik.. =)
csak egy rossz tipp volt.. összekevertem bari-t tusy-val.. =)

ReszegKoldus
sárospatak/sátoraljaújhely 😊
amúgy nem vette sehonnan, csak a kérdést le lehetett volna annyival rendezni, hogy azt mondjátok az vagy

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

BarackHUN
Tusy, honnan vetted hogy én pösti bunkó vagyok?
Sose utaltam ilyesmire. Sõt már a városomat is leírtam ligának sokszor, meg hogy melyik országgal határos.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Kassa? az már 350 kilóméter.
Miskolcot mint irányt mondtam, az tõlem 82 kilóméterre van.
Többet már nem segítek, még a végén megtalálnak 😞

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
szerintem miskolc nincs 252 km-re, de még nyíregyháza meg debrecen se, talán vámospércsen együtt nyomod csabáékkal 😄
vagy kassa 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

BarackHUN
Látom nem értitek.
Pest tõlem van 252 kilóméterre, NYUGATRA tehát rossz városokat soroltok fel, nagyon 😊. Inkább Miskolc környékén keresgéljetek a térképen.

I S A e o e m o w s m !

Blood Raven
na aszem ezt is törlöm a game már egész jo viszont hatalmas a lagg és nem én laggolok mindig 2 mp mire reagél a kari

Hollo

makiii
Valaki pokemon online? 😮

makiii
Alt + F4 jó hosszan.. =)

makiii
Akármi lehet.. =) Én azt soroltam ahol voltam.. =)

Blood Raven
valami gáz van elkezdett sétálni a karim és akármit nyomok nem gyorsul be help plz😞

Hollo

Vagy netán Kõszeg.
Vagy az ezen a vidéken lévõ települések😊
Én magam is vasmegyei vagyok.

Battle of the immortals joh csak kb felvittem 93reh egy hét laat miden küldikész emg midenn dehmeguntam xD

ProType Shao Nuker GL+++

Blood Raven
kezdtem énis devát bár többi szimpatikusabb volt😊 a nevem H0llo majd pm

Hollo

LordTusy
Bari te nagyon gyümölcs...egy "pesti suttyó"-val elintéztük volna az egészet,nem igényelt komoly választ a kérdés.

Kami mázlim van akkor,mert én is azon a szerveren vagyok.Gondolom,ha healert írtál clericed/preasted/bishopod van,ami deva oldalon van.Kezdek egy deva karit,majd ingame összefutunk.

Raven,ha te is Rappelz-el játszol pls majd írj nevet ilyesmit!

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Hát igen játékos az tényleg nincs valami sok a legtöbb amivel találkoztam az volt kemény 3db gamer hefei-be ,azoktól is kérdeztem hogy beszélnek-e angolul vagy vmi .azt ennyi volt a válasz rá..another hacker... azért mert nem oroszul írtam nekik <#levele>
Hogy be van zsongva mindenki. 😄
Bari btw én sem logoltam be 9dbe már jóideje szerintem, és nem volt rossz élmény. 😛
Kezdõdik a suli, nemhogy inkább arra készülnétek. 😛

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

makiii
Akkor sopron , szombathely , Szentgorrhárd.. =)

makiii
ne félj van elég 9dfüggõ itt nálunk aki odamegy erre a 2hétre.. =)

Norbi én úgy értettem hogy azért nincs hacker mert játékos sincs xD

Time to nut up or shut up

Kiprobálom ezt az orosz verziót...Valaki megtudná mondani pontosan mit és hova kell másolni? 😄
Bamahuton játszok, Exkali néven ööö hogy melyik oldalon vagyok fogalmam nincs. 😄 Ha tudjátok hogy lehet megnézni, akkor leírom azt is. xd
nincs a fenét nincs hacker még game guard sincs nézd csak meg a ruszki honlapon hogy mennyi ember account-ját bannolták hack miatt...
BarackHUN
Bocs reggel van még, szóval 252 kilóméter nyugatra -.-

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Közöm nincs pesthez már bocs, 252 kilóméter csupán, keletre.

I S A e o e m o w s m !

Teljes mértékben 1et értek ezzel!

hmm hát orosz 9d..😄 angolosítás van.az angol 9D angol fájlát kell átmásolni az orosz 9D-be.xp hát alap xp van de eventek nincsenek.drop normális.játékélmény nagyszerû.nincs hacker,sem itemmall függõk,se goldseller,se sz pk-sok(talán azért mert jó ha 10 ember játszik)😊

Time to nut up or shut up

http://9donline.ru/
Valaki tudna valami infot adni, az orosz 9d-rõl? Honnan lehet letölteni, van-e hozzá angolosítás, és ha van azt honnan lehet beszerezni? Játék minõsége mennyibe más mint eu-son (xp, drop, játékélmény)!

Blood Raven
Kamiiii azt is ird hogy mejik szero meg ijenek 😊

Hollo

http://www.youtube.com/watch?v=X-Rc2J4G7AE
LordTusy
BoI-ból nekem elég volt a tegnap este,nem köt le igazán.Visszamegyek Rappelz-be.Kami majd írd a neved meg hogy melyik oldalon vagy pls!

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

ToshiBá
Grat a bevásárlásodhoz. És ha ennyire szereted a játékot, akkor minek vásárolgatod a karaktereket? Csinálj magadnak, ne más faszával verd a csalánt.

Xilyvel elvagyunk BoI-ban. Egész jól el lehet szórakozni. 😄

Live: DoZeR 982

Érdekes majd lehet megér egy próbát 😊 de akkor inkább S4 League (és SDO xD vagy Dekaron)
Lehet tudni akarnak akkor e csinálni eu-s pvp szerót vagy nem és ha igen, akkor mikor?
Miért...Hílerek tök jók ebben a gameben, ( mint a a szerepjátékok 99%-ban. 😄 ) szóval játszható game. 😄
makiii
Kami.. =)
rappelz az maximum addig tök jó amíg be nem lépsz..

Gyertek Rappelzre, az is tök jó tud lenni egy ideig. 😄
Én úgy tudom fizetõs lesz.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ReszegKoldus
azért elég sokan játszottak évek óta, nagy szinten voltak, sok pénzt ráköltöttek a játékra, velük szemben nyilván kiszúrás lenne, de én úgy gondolom, ha õk képesek 0-ról újrakezdeni, akkor meg is érdemlik, hogy kiszúrjanak velük 😄

makiii
Bocsánat. =)
Pesti suttyó? 😮 :| ne általánosíts.. =) Én is pesti vagyok és a való életben teljesen más mint itt.. =)

LordTusy
Kis kavarodásban vagy maki...Bari pesti suttyó,dabasi az én lennék.
Raven annyira nekem se jön be,de megvárom,amíg Dóziék megunják aztán megyünk a következõre.(Rappelz vagy Requiem pl nem lenne rossz.^^)

Szerintetek érdeke G1 nek hogy átvegye az acclaimos 9d adatbázist ? Mert szerintem nem.Érdekli is õket hogy ki mennyi pénzt vert bele a játékba ? Persze hogy nem,mert nem õk hajtották be a hasznot. Érdekük egy feje tetejére állitott ingamegazdaságos 9d vel kezdeni ? Persze hogy nem mert csak meggyûlik a bajuk. Akarnak nagy szintü karikat már a kezdetkór ? Persze hogy nem mert csak elijesztenék az esetleges kezdõket,meg gyorsan kéne bõvitsék a játékot.Egy két hét és lecsillapodnak a kedélyek.Akkor meg jöhet a G1 credt vásárlás.Az kell nekik.Pénz,pénz meg pénz.Tudják jól hogy aki volt annyira buta hogy pénzt adott acclaiméknak a 9d ért,az lessz annyira buta hogy pénzt adjon G1 nek is a 9d ért.Nem tudok G1 rõl szinte semmit de azért kiváncsi leszek hogy mit fognak kezdeni a gold sellerekkel meg a hackerekkel.Szóval várom a nullárol kezdett G1 es 9d t ami ha minden jól megy,pár év múlva ugyan ott lessz mint az acclaimos.Mert szerintem a játék minõségét nagy mértékben befojásolja a játékosok minõsége.Azt meg ti is ismeritek.

Kellemes hétvégét mindenkinek.
makiii
Mert Dabason laksz.. =) 😄DD
amúgy meg ha jól láttam az adatbázisról szó sem volt hogy megveszik ..
SS-ek alapján hülyeség lenne .. Szóval én arra látok agy esélyt hogy kezdhetjük újból...