21072
  • ProType
    Énis :D gyertek beh mindenki ot lesz legjobb haverjaim :DDD am elmehetnénk sörözni :DDD
  • Csaprago
    Ottleszek! :)
  • MadeInHell
    Leviszem anyámat 5 éve ketrecharcos.Majd jól elver főzőkanállal.
  • ToshiBá
    Vecsés nekem pont fekszik...
    Oda megyek majd anyumékhoz.

Enzo Ferrari meg ak 47 makettek?
    O.o

Egy körömvágó ollóval sem tudnék akkora fájdalmat okozni, mint amilyen hülye itt valaki. :D

Amúgy meg.

Ha van pofid a gép mögül arcoskodni, akkor simán elmersz majd jönni egyedül is.

Remélem Petya is eljön.
    Barinak is kéne.
    Six messze lakik.
    Esetleg Holló?
    Csápinak is kb alap hogy jöjjön.
    Jöjjön mindenki aki tud/akar.
    Warlordkára is kíváncsi vagyok...
    Sok kis szókumités arcbajnokra kíváncsi vagyok.
    Max másnap az alkoholra fogok majd mindent. ;)
    Meg mittomén.
  • Blood Raven

lécci ne válaszoljatok pro tipe hüjeségeire mert igy nemhagya abba sosem
  • unusual
    Nekem nincs. :)
  • Efreet
    Ne reagáljatok rá, ha folytatja jelentsétek a moderátori topicban. Az aktív személyeskedésnél minden résztvevő büntetőpontot kap, függetlenül attól, hogy ki kezdte.
  • P0Th3aD
    Remek füvet szívhatsz ha te ien álomvilágban élsz...

Különben ez nem egy fidesz gyűlés, hogy mindenki hozzon magával egy embert...mi csak sörözni megyünk, honnan veszed hogy kezet akarok emelni rád?! Csak kíváncsi vagyok rá, ki állhat ezeknek a nagy szavaknak a hátterében, mert oan embereket szapulsz akikkel nem 1 és nem 2 hónapja játszom!

Volt időm megismerni őket...deh masd haz dzsössz elődzse zsolj idzse meh nyem todzsom hodzs lezsek mádzs ott idzsőre, écsed?!
  • ProType
    anyádra legyél kivácsi te rohadt buzi gyeer ki teis okt 13 szarrá verem a burádat te kis köcsög faszrágo punci
  • Peter55
    Itt jelezném, hogy szóltam egy moderátornak. Remélem nincs ellenetekre, de én erre nem vagyok kíváncsi.
  • ProType
    Am legyen deh énis hozok két havert ha már 3jöttök okok a Edzsömet meg a fiát okok az egyik 12éve nyoymja okok majd ott tali azt makd egy enzo ferárrival megyünk AK-47 okok shi maszkban
  • ProType
    HUGI xd nem tom mi bajod én nem szidtam DOZT és Tusy seh meg téged seh deh ha kaarod ott tali
  • P0Th3aD
    Inkább told el te az arcod a "helyi" boxterembe, Blahán az Akácfa sörözőbe Nov. 13.án ami szombat és akkor majd kiderül ki is rejtőzik a cyberbetűid mögött!

Ott lesz Tusy+Dodó 100% én is ott leszek...Tán ha jól emléxem engem és Tusyit vmeik "hozzászólásodban" eléggé szidtál, hozzáteszem nem tudom miért, mivel lövésed sem lehet arrol, hogy akár Tusy akár én mien ember/személyiség lehetünk!

És még1x hozzáteszem, hogy akinek van kedve, jelezze, sztem szívesen látunk mindenkit, még a nagyszájú cyberharcosokat is, legalább 1x kiállhatnak az ide beírt szövegeikért!
  • BarackHUN
    Ahogy érzed.
  • ProType
    barack eskű nagyon bejön az a Barack-HUN karid vagy mih csinálok egyet az lesz a neve CigányGyilkos :DD
  • ProType
    Barack benne vok de az a lényeg barackos legyen azt szeretem -_-"
  • ProType
    péter fogd már be azt a kúrva nagy pofádat te köcsög kuss -oly már te rohadt győkér nem veled dumálokk és mér kell mindig be szolni esküszöm meglátlak halálra ütlek míg nem kussolsz
  • Sixtail
    Bocs, az most nem fog menni, leszokóban vagyok. Majd legközelebb. :P
    Na, tényleg léptem. :P
  • Peter55
    Gratulálok ismét csak. És itt befejeztem a neked való írogatásomat, mivel nem úgy néz ki, hogy fel tudod fogni azt amit írok.
  • BarackHUN
    Vagy ki eszik meg több fánkot, de izgi lesz!
  • ProType
    ok deh nem vagyok egy részeg éllat inkáb ki tudsz cigit elszivni ???
  • ProType
  • Sixtail
    Ha fizeted az útiköltséget, megyek az első vonattal.
    De én nem bunyózok, ezt előre tárgyaljuk le, inkább rendezzünk egy ivóversenyt egy általad választott itallal.
    Felőlem sima alma izű üdítőital is lehet. :P

Ok, kaja idő letelt, vissza a dolgomhoz, tőlem nincs több spam.
  • ProType
    8smile xd
  • unusual
    Pfffffffffffffffffff..................
  • ProType
    am megha valakinke baja van eljöttök vecsésre a box terembe azt megdmáljuk a ringe ha akarjátok
  • ProType
    xD de akkor meg ne pattogj itt a leveleddel xd
  • Sixtail
    Ne tagadd! Félsz tőle és kész! :D
  • Sixtail
    Ez így van! Kétségtelenül fél tőled!
  • Peter55
    "Nem mert mikor itt voltam dumált és amikor elmentem direkt akkor irt"

Ez némileg ellent mond egymásnak, de mindegy. És igen, valószínűleg azért írtam azután, hogy el mentél mert féltem, hogy beszólsz valamit, csak így lehetett.

De örülnék ha értelmeznéd is amit írtam de segítek, kiemelem azt a részt ami egyértelműen cáfolja, hogy azért nem írtam mert féltem, hogy beszólnál. "...nyugodtan szidj ahogy akarsz, többet nem is várok tőled..."

Egyébként meg, honnan tudod Te, hogy én mikor nézek fel ide? Miből gondolod, hogy direkt megvárom míg elmész és ide írok valamit? Látom tisztában vagy azzal, hogy mit jelent igazából, hogyha a hátad mögött beszél valaki rólad.
  • ProType
    Nem mert mikor itt voltam dumált és amikor elmentem direkt akkor irt mert nem merte mert tuti beszolok neki xd
  • P0Th3aD
    Miért is a hátad mögött?

Ha így lenne akkor mindenkinek pm-be irta volna, de ő ehelyett ide irta a közösbe...Az hogy neked már fél 10kor menni kell aludni az egy másik történet!

• ProType
    Csumesz mizu , péter szemétség volt a hátam mögött irkálni mikor elmentem és ha most izé lennék olyat írnák hogy ............................ de nem írok mert ma jó napom van xd
  • ToshiBá
    A játék P119-en áll a gépemen... Már bent is voltam Phoenix char screenen.

Nem is olyan rossz ez a net. Úgy látszik a gém futni fog vele gond nélkül.

Karaktereket nem vagyok hajlandó csinálni. Megvárom mi lesz.
  • BarackHUN
    Pedig a tesóm megesküdött, hogy nem rakja fel rólam ezt a videót -.-
  • Csaprago
    Te Tusy.. miért nem vagy elérhető mostanában?
    Egyébként, ha minden jól megy akkor ma én is csatlazok a grindelőkhöz. :)
  • MadeInHell
    Most nézztem a videót! ez jobbezt nézd
  • P0Th3aD
    Részemről Nov 13 acceptálható!
    Pont rövid hetes leszek uh nem is dolgozom a 7végén! : )

Aztán akinek van kedve az csatlakozhat! Részleteket még úgyis letisztázzuk
  • makiii
    Hát az ütemtervet azt kihagyom mert a magánélet mindig bezavar..
  • ToshiBá
    Te Tüsi...

Nov. 12.-én este 8kor száll le a gépem majd.

Szerinted első a piálás lesz? :D

Majd azon a hétvégén mondjuk Szombaton? (Nov. 13.) :D