9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 -Ha nincs GamersFirst es accountod,KÉSZITS egyet(ha megkaptad a G1 es weboldalt onnan már könnyen megy)G1 éknél úgy van hogy 1 acc érvényes bármely G1 es játékra és minden G1 es fórumra.Ajánlom hogy egy érvényes email címet adjatok az acc készítésekor,mert oda fognak majd válaszolni.Az új acc.nak nem kell köze legyen a volt acclaimos userID meg password hoz.
2 -A G1 es accal bejelentkezel a visszaigénylési oldalra.
3 -Kitöltöd mint a 8 mezõt,MINÉL PONTOSABBAN.Ha nem tudod a volt acclaimos userID t szerintem buktál,és meg is érdemled))) Ha nem tudod a volt acclaimos acc .hoz csatólt emailt,szerintem egy most érvényes email címet írj oda.Külömben ez az emailos gond a legelterjedtebb.Ha nem tudod számokban a mostani kari szintedet,linkeltem már korábban egy színtszámolót ami jó is.A másik legelterjedtebb gond az hogy a sok acc.al rendelkezõk nem emlékeznek pontosan melyik accon,melyik karik voltak.Ez megoldható ha annak idején készitettél SS t a karikat megjelenítõ ablakrol is.Ezeket megtalálod a c-->program files-->9dragons-->captures könyvtárban(feltéve ha a C meghajtóra telepitetted a játékot és nem adtál meg más telepítési helyet.Szerintem errõl az egéssz 9dragons os könyvtárrol készitsetek egy biztonsági másolatot.Amúgy lehet teljesen törõlni-uninstall a régi acclaimos 9dragonst mert 100% osan lessz új G1 es kliens.
4 -Lévén hogy 1 acc.on 3 kari van,mind a 3 kari infót elküldjük szép sorban(ez esetben persze csak a kari név-infók változnak,az userID meg email marad)
Ha valamit kifelejtettem szoljatok)))
Ami eddig biztos:
-lessz G1es 9dragons
-lessz új 9d kliens
-1 G1 es accountra bármennyi volt acclaimos acc.ot vissza lehet igényelni
-péntekig a vagak at is beteszik a karitipus lajstromba
-A LEGFONTOSABB HOGY TUDJAD A VOLT acclaimos USER IDt(fölhasználónév)
-hétfõn-kedden lesznek pontosítások G1 éktõl
Szevasztok
Szevasz és ha már elszántad magad,akkor bírjad hõsiesen)))))
Én is jeleztem G1-nek, hogy akarom a karijaimat. 😄
Bomb!
So ein quatsch!
Mikor odamész a némethez, a T-Mobilban, és zavarodottan a kollégájához küld aki történetesen egy 20as évei elejét tipró takonygyerek, akin látod hogy beszélne de nem tud, az nem a tipikus német hozzáállás. Azt nem tudta elmondani hogy másnap reggel lesz kolléga, aki tud angolul. Csak ilyen mekegést csinált félig németül, félig angolul...
Szal ennyi kb.
Live: DoZeR 982
I S A e o e m o w s m !
mértnem pass-t kérnek azt pédául tudok mondani XD
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Annak az e-mailjét pld én sem tudom...
Remélem tényleg elég lesz az id
Aki meg az account nevére se emlékszik, megérdemli, hogy ne kapja vissza a karikat o.O
I S A e o e m o w s m !
tiszta gáz g1.. mért nem bir egyszerüen csak egy F6ot nyomni:S
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
köszi az Infokat a Csavargók nevében is.
A mihamarabbi viszontlátásra Hefeiben. 😄
Yang: Skandi- senior shao wari
TAO BoT Warr
Szevasztok
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
I S A e o e m o w s m !
TAO BoT Warr
Ehelyett meg szidjátok õket, ha én veszek egy játékot, ha akarom az egész eddigi formáját kidobom a picsába, ehelyett õk visszarakják a karikat, és most már látszólagos lépéseket is tesznek ez ügyben, de még mindig nem vagytok megelégedve, beszarok...
I S A e o e m o w s m !
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mind1,ha minden jól alakul nekem is meglesznek a karakterek.Amúgy egyetértek Unu-val,ez az egész add meg az adataid és megkapod a karikat hülyeség.Ha megvan az adatbázis,akkor minden hiánytalanul megvan,ha nincs akkor meg semmi sincs.Max annyi értelme lehet,hogy ezzel kiszûrik az inaktív játékosokat és törölhetik az accok egy részét.Amúgy azt nem teljesen értem mért nem lehetett vagákat is megadni most.Nekem pl vegyesen van az egyik accon 2 vaga meg 1 BoT.Most akkor majd elindul a játék és a vagákat utólag hozzánkcsapják?Lehet írtak pontos infókat vagákról,de nem olvastam el a postot és nem is fogom.G1 kb *bíííp* és *bíííp*,*bíííp*!
Szép napot mindenkinek és jó szórakozást a capture mappák átkutatásához!
(Ha találtok valami érdekeset szívesen megnézném õket. <#vigyor3>#vigyor3> )
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Kevesebb munka, ugyanaz az eredmény, nem lesz 2000 inaktív account, tökre megértem õket.
I S A e o e m o w s m !
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mi van ha valaki pl lvl90 helyett 190-et ír? tudják valahogy ellenõrizni?
Nemtudom melyik acc melyik e-mail vagyis kb baszhatom az egészet úgy ahogy van....
Na mindegy új kari és kész az 1.5 kkk meg elviselhetõ még...
SG-supergamez
P.S. HSZ-hozzászólás
SG-SG.hu fórum,melynek az alfóruma ez a 9d s is(Gubberx nek köszönhetõen),amelyre írsz.Hogy az SG minek a röviditése eddig mág nem jöttem rá(igaz nem is nagyon érdekelt)
A karakter neveket fejbõl fújom, majdnem mind ugyanazon a néven fut. 😄
Csak azt nem tudom, melyik melyik accounton volt. -.-
Na mindegy, akkor nyilván el kell búcsúznom a sok seller karimtól. Kár, pedig sok cucc volt náluk, ugrott a biznisz. -.-
Nem baj, a nagyok megvannak, az a lényeg. 😊 (Feltéve, ha tényleg megkapjuk õket...)
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"