21072
  • ToshiBá
    Sajna én nem tudom dícsérni őket egy ideig. Suspendeltek. :D

Bomb.

Menj ki a levegőre egy kicsit. Ölelgess meg egy barna macit az erdőben vagy mittomén.
    Korodra való tekintettel nem küldelek el a gecibe, de néha kicsit már sok vagy...

Nálunk otthon Magyarországon nem olyan előrehaladott az élelmiszerek tartósítása, mint DE-ben (és mint tudjuk tőled RO-ban is sokkal fejlettebb). Nálunk sajnos minden hulladék termék hűtést igényel. A tibeti yaktejből (ami orosz jegesmedveg*ci igazából) készült parizertől kezdve a havasföldi lószarból (ami antarktiszi jéglé) készült krémsajtig.

És ha Te nem is akarsz belekölteni egy fillér ojrót sem (mert ugye a lejt nem fogadják el), miért kell ezt ennyire reklámozni? Akinek egy csepp esze is van az messzire elkerüli a fizetési módok összes fajtáját, mert egyszer itt is lehúzzák majd a rolót. Mégsem kiabálják egyfolytában, hogy nekik 60k forint semmi, és simán kifizetnék de nincs kedvük.

Vegyél egy PS3at vagy X360-at, vegyél mellé 200 centis LCD-t (plazma nem jó játékra a statikus képek beégésének lehetősége miatt) fizess elő PSN-re (erre ha jól emlékszem nem kell, de lehet mégis) vagy XLive-ra és zúzdázz ott. Nincsenek hackerek, nincs IM, és elitnek érezheted magad.

Remélem sikerül levenned a soraim között megrejlő rejtett tartalmat.

Pihizz kicsit, mert ha nő lennél tuti menopauzára gyanakodnék, és le klimaxos ribancoználak.

Fasziknál is van kapuzárási pánik. Ilyenkor általában dobják a régi bútor nejüket, és beújítanak ilyen 18-25 év közötti igaz szerelemre vágyó ($$-€€) lányokat.

On:(az eleje is az volt a suspendes rész :D )

A szorzóra olyan magasról szarok, hogy mire eléri a legifjabb 9D játékos is nyugdíjas lesz.

Lehet a szart fényképezni 20 oldalról, művészi háttérrel. Akkor is szar marad.

A cég hozzáállása itt az alapvető hiba. 9D nek nyugdíjba kellett vonulnia (a feledés homályába veszni) acclaimmal együtt. Ez a G1 es ígérgetés csak napi szinten még több játékost mar el még a fórumról is.

Aki tudja miről beszélek, az most gondolkozzon el. Aki meg nem az sztárolja az xp-t, meg a különböző "ajándék" eventeket.
  • Blood Raven
    DE TÖBB AZ ALAP XP
  • Sixtail
    Nekem semmi gondom nem volt azzal, hogy ti minek hívjátok az eventeket, 2xnek vagy 4xnek.
    Csak szerintem ideje lenne áttérni G1 alapokra és abban számolni.
    De nekem mindegy. :P

Azt viszont érdekesnek tartom, hogy G1 fórumon mennyien dicsérik őket, hogy ilyen alap xpt meg olyan alap xpt adnak, pedig semmivel sem több, mint acclaimnál volt.

Bocs az offért! :D
  • BarackHUN
    Megint elírták a topik nevét, peti ez nem a 9dragons topik, ne offolj -.-
  • Peter55
    Megint akadékoskodom, de ez van.

Ha a base xp 2x, akkor ha azt meg duplázzák, akkor 4X-t kapsz. Tök mindegy, hogy ezt most duplának vagy 4X-nek hívod, mert jelen esetben ugyanott vagy XP terén. Szóval nem értem mi a fene volt a gond eddig.
  • makiii
    Te is inkább játszál ameddig tudsz ..
    mi kisemberek úgyis mindig megszívjuk szóval fölösleges ezen rágódni.. Vagy megszokod vagy megszo*od ...
  • bomb1111
    Köszi,most már meg is tanultam angolúl.Eddig csak azt hittem hogy én vagyok részeg amiért még ide irogatok.De fölvilágositott egy nálamnál is részegebb aki ráadásúl még koldus is ))))))) Ne vedd rossznéven mert csak tréfa)) Aztán meg te is irhatod naponta hogy : TISZTELT KIBASZODOTT 9DRAGONS JÁTÉKOSOK,NAPONTA VEGYETEK KENYÉR HELYETT G1 KREDIUTET MERT ÚGYIS LESZÍVJÁTOK.EDDIG VOLT ACCLAIM DE MOST VAN G1,ami 10x JOBBAN SZÍVAT MINT ACCLAIM,LÉVÉN HOGY GAMERS FIRST.Aztán hogy végűl ki lessz koldus........De hogy nem lessz részeg mert arra már úgysem jút,az biztos))))
    Írta Bomb,aki még nem robbant fől)))) mert részegen sem koldulja a gyutacsot

És tényleg ne vedd rossznéven mert csak vettem a lapot mint te))
  • bomb1111
    Még jó hogy Dodó alszik ilyenkór mert rögtön kijavitaná a russzki tájszólásomat a dortmundi orosz tudásával)))))Főleg hogy német-holland margarint eszik,amit orosz tehén tejből készitenek,mesterségesen szinesítve,kémiailag tartós1tva meg szintetikusan aromatizálva.De tuti NATUR és eláll hűtésmentesen akár 300+ napig is hahahaha.Meg persze csak növényi alapanyagokból készűlt,tehénkékből kifejve.
  • ReszegKoldus
    "interested in" egyébként...
    attól lennék szerelmes a G1-be, mert nem írom be naponta, hogy leshetik a pénzem? oké..
    pedig ahhoz hatalmas csodának kéne történnie, hogy vásároljak az IM-ben, csak nem érzem úgy, hogy ezt naponta mindenki tudomására kéne hozni :)
  • bomb1111
    Értékelem a realitásodat.Teljesen igazad van.Ha akartok 9dragonsozni,ez van,ha meg nem tetszik es,van az orosz is,de ott a bejelentkezés avval kezdődik hogy : Zdrasztvtje daragije drujza,gospodin, malcsiki i djevucski.Ja hatcshu igrajtje 9dragons.pazsalujtsza........
  • bomb1111
    Mert itt nincs EIT> Thank you for money spending,but we are intrested just about your money, not about the developing
  • Blood Raven
    teljesen lényegtelen menyi volt az xp aclaimnál a lényeg hogy a G1 es xp az valamivel több mint az aclaimos volt és ha azt mondják 2x lesz hétvégén akkor nemértem minek kell variálni hogy jajj 4x mert aclaimhoz képest anyi ami nemis igaz a lényeg hogy azt irták 2x és azis lett
  • bomb1111
    Ja,kimaradt a JUST (about your money)
  • bomb1111
    Igazad van,jópárszor már elmondtam.De csak azért mert sokan csak az utolsó 2-3HSZt olvassák.Meg se pattintanám a 100-200 Eurós veszteséget de lehet vannak itt olyanok is akik 200-300 Euróbol kell megéljenek egy teljes hónapban.Azok meg megérdemlik a tanácsot meg a frissitést.Ha meg te G1 es szerelmes vagy,semmi kifogásom.Csak add oda a pénzedet.Majd megköszönik.Pl.olyan módon hogy : Ty for your money spending,but we are intrested abaout your money and not about the game delepoving.

Na ez rasszisra ?

• bomb1111
    amit legűjabban hallottam(persze csak füst,noha füst nincs tűz nélkül) Ha okt.30.ig nem jön be a számításuk,miután megnyitották az IM t,első lépéskőnt visszaadják a volt karikat,csórén,semmi item nélkül,meg ha ekkor sem jön be a számításuk,ejtik a 9dragonst.
  • ReszegKoldus
    akkor nem fogsz, elmondtad már párszor...
  • bomb1111
    Volt ingyenes ventrillonk de senki sem használta.Még én sem.Ha nagyon akarjátok szoljatok mert elintézem.

Ami az XP meg skillxp ratet illeti.Nincs értelme a mostanit az acclaimoshoz hasonlítani,mert ez G1.Azaz más cég,más elképzelés.Szóval ez az XP-skillXP,és ha tetszik,jó,ha meg nem,írhatsz SzentPéternek.De szerintem úgysem fogja elolvasni a leveleinket mert nála van a kulcs))))

Itt,pont mint acclaimnál-szarklájmnál,neve van a játékosnak : KUSS MEG FIZESS.Ha meg nem tetsziki,POFA BE ÉS FIZESS.És szerintem ezért fognak bebukni.Én meg ezért nem fogok G1 es krediteket vásárólni.
  • BarackHUN
    Megbocsájtok.
  • Sixtail
    Ööö, az xp-ben nem vagyok biztos, de szerintem az sem éppen úgy van, ahogy azt a legtöbben hiszik. A skill xpben viszont biztos vagyok, oda majd írok is számokat.
    Megpróbálom egy kis matekkal leírni/elmagyarázni:

Van a [Basic] vagy [Alap] xp. Ezzel az xp aránnyal indult az eredeti játék.
    Aztán van (vagyis ez már csak volt) az [Acclaim] xp, ami az Acclaim verziós 9D indításánál még megegyezett az eredeti vagyis az [Alap] xp-vel.
    Pár évvel később az [Acclaim] xp arányát megemelték, ugyanis a magasabb lvl cap ezt kívánja (habár ezért is sokat sírtak-ríttak a fórumon mire végre megemelték).
    És mivel a legtöbben a későbbi [Acclaim] xp-hez vannak szokva, rögtön azt hiszik, hogy azt az xp arányt duplázta meg G1. Pedig ez nem így van.
    A [G1] xp arány (avagy a mostani G1 verziós alap xp) az megegyezik a [Basic] vagy [Alap] xp kétszeresével, nem pedig a későbbi [Acclaim] xp kétszeresével.
    A skill xp-vel ugyanez a helyzet. Nem az [Acclaim] skill xp arányt hatszorozták meg, hanem az eredeti [Alap] skill xp arányt.
    És ehhez még számokat is tudok nyújtani, ugyanis mikor Acclaim megemelte az állandó skill xp arányát (ez a makrók betiltása után/miatt történt), akkor az eredeti ([Alap]) skill xp nyolcszorosára emelte meg egy kis tesztelgetés után. Mindenkinek tetszett, nem volt több para a fórumon, úgyhogy így hagyták.
    Most pedig, G1-es verzióban az eredeti skill xp hatszorosa az állandó skill xp arány, ami megint csak nem egyenlő az (későbbi) Acclaimes skill xp hatszorosával. Sőt ez még kevesebb is (mivel 6x1 kisebb mint 8x1 ugye).

Itt egy kis összegzés:

Acclaim skill xp = Basic skill xp x8
    G1 skill xp = Basic skill xp x6

Acclaim xp = Basic xp x3 (vagy 2,5, ebben nem vagyok biztos, de nagyobb volt, mint a mostani xp arány)
    G1 xp = Basic xp x2

Ennél világosabban nem tudom leírni. A lényeg, hogy a mostani xp arányokat nem kéne összehasonlítani a régi (acclaimes) arányokkal, hacsak nem akarunk törtekben vagy tizedesekben számolni.

Bocs a hosszú postért.
    Kellemes játékot és eventet mindenkinek!
  • Peter55
    Így már világos, köszi.
  • BarackHUN
    G1-nél az alap az acclaim 2x-ese.
    És G1 ha 2x-ezik akkor az 4x ACCLAIMOS mércével, és 2x G1-es mércével.
  • Peter55
    Ezt nem vágom, lehet, hogy én vagyok a hülye, sőt biztos, de akkor sem.
    Acclamenál nem tudom, hogy mennyi volt az alap xp de gondolom 1X. Na mivel G1-ék írták, hogy náluk az alap xp 2X, akkor annak, hogy a francban lenne 2 a duplája? Világosítsatok már fel.
  • makiii
    ez egy jó ötlet..
  • LordTusy
    Ha már úgyis offoltok...
    Ingyenes Ventrilo szervert szeretnék nyitni,ha valaki tud ebben segíteni kérem vegye fel velem a kapcsolatot PM-ben vagy a profilomban megadott egyéb elérési módokon!Előre is köszönöm!
    Jó szórakozást az eventhez,lehet később én is benézek.
  • BarackHUN
    Majd rendet rakok ott is.
  • makiii
    A politikusok ígérete? miféle politikus? itt már olyan nincs.. sőt az egész világon nincsenek.. mostmár egy elkorcsososdott , pénz hajhász banda van a világ tetején..
  • bomb1111
    Csakhogy eszembe jutott:A politikusok igéreteiből egy kenyeret sm tudsz vásárólnni,meg a nemzetiségi szólamokra sem osztamak kenyeret.De a kompetenciára adnak bármit.
  • bomb1111
    És hogy még egyszer ismételjem :Felőlem lehetsz akármilyen nemzetiségü de ha nem vagy ember........egyidős vagy a Fa.....

És elnézést)))
  • bomb1111
    Hehe,értékelem a szikrádat.Percet sem vagyok rasszista de a tolvajokat sosem szerettem.Legyenek azok Ciklon B beoltott,tetkós alanyok vagy csak egyszerű tetkó nélküliek.Ahogy már mondtam nektek : Az amber legyen ember meg a sertés,legyen jól felfüstőlve,meg megsűlve)))))
  • unusual
    Válság van! :)
  • BarackHUN
    Néha felmerül bennem a szikra, hogy egy iciri-picirit rasszista vagy, de aztán mindig elmúlik és élem tovább az életem.
  • bomb1111
    Csak melékesen megjegyzem apám mondását :Talpra Magyar,seggre oláh,zsidó meg az asztal alá.A szerep kiosztást,ez esetben rátok bízom.
  • bomb1111
    Szóval,csak bátran előre))))) Majd a könyvelőség összeszámitja )))))
  • bomb1111
    SZóval az a mese hogy aki akarna pénzt költeni erre a fosra,szabad a vásár.Valamivel olcsóbb mint a szarklájmos IM.Na szóval ami engem illet: Anderson meghalt,hófehérke kurva lett meg a hét tőrpe beállt a kommunista pártba. Azaz az én pénzemet csak leshewtik.
  • ReszegKoldus
    vehetsz érte 5 dodge vagy speed tonikot
  • Exxtazy
    Megjelent az "all pass" mobile payment lehetőség is!
    Aminek a segítségével nagyon barátságos áron tudsz 222 G1 "coint" venni, mindössze 1875 Ft-ért.
    1875 Ft =222 G1 credit!

Ez most valami vicc?
  • ProType
    Nem nagyon xD mert nem játszom mig nincs kariaim
  • ReszegKoldus
    de az ő álláspontjuk is érthető tulajdonképpen, gondolom jobban eshet abban a tudatban grindelni hogy 4x van, mint hogy "csak" 2x :D
  • Sixtail
    Hyp is azt írja, hogy dupla xp & skill xp lesz.
    Az a zárójeles rész meg ugyanaz, amit Lin és én is leírtunk.
    Na de nekem mindegy, hogyan nevezitek. Csak kicsit fura lesz, ha mondjuk még 1 év múlva is így fogtok számolni.
    Minden eventet megkétszereztek fölöslegesen, csak azért, mert az állandó xp az eredi [nem acclaim!] xp kétszerese?
  • Szid
    na mar hiszel nekem?