21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#16015 Mivel hetek óta kérdezzük már, de igazából homály.
Pot, Tüsi, és én tuti.
Maki nemtom, mert mostanában nem jelzett.
A többiek kussolnak, mint hal a szatyorban.
Szóval kökemény 3 tuti résztvevő.
Gondolom ez a szám nem fog rohamléptekkel megindulni fölfelé az elkövetkező 3 hétben.
Tehát részemről magasról tojok a továbbiakban a "szervezésre".
Aki jön ott lesz.
-
Sixtail #16014 Ilyen korán kidőltél?
Ezt még gyakorolni kell. :D -
#16013 Teleportálás: Amikor már nem bírsz inni, letolsz 2 felest.
Otthon ébredsz. -
#16012 Hogy rohadnának meg a kurva dudáikkal...
Aki nem élt még át 20 fős, vagy nagyobb létszámú hagyományos török esküvőt, az adjon hálát az égnek!
Egy német srác mondta, hogy a jéger-redbull egy kifejezetten odabasz megoldás. ;) -
#16011 Mondtam már...limonádé sörökkel maradj otthon a törökökkel! : ))
De a jagert talán acceptálom, bár emlékeim nem fűződnek a jageres estéimhez, sajnos, DE, mindig otthon az ágyikómban tértem magamhoz! XDXD -
#16010 A kis örömszerzés a perszonális belső körömre vonatkozik. Ezért lenne jó tudni, hogy kik óhajtanak jönni. -
#16009 Már nézegetem, hogy kinek mivel tudok majd kis örömet szerezni.
Szívem csücske az 1.75 literes markolatos jéger lett... :D
Pot sztem kap majd citromos, vagy narancsos Beck's-et. (márcsakazéris! :D) -
#16008 Majd megyek és asztal alá iszlak téged és Dózit is!
Puszcsi! -
#16007 BOOOOOORRRRRIIIINNNNGGG!
Már nem a te commentjeid Bomb csak ez a nyáladzás!
Mondjuk engem most pont nem érdekel a játék, vagy 2 hete be sem loggoltam, de most nem is akarok!
Tudjátok megvárom mig nagyok lesztek aztán megyek aratni a babérokat! XDXDXD
Kellemes 7végét, és sok szintet a játékosoknak...
Jaj és majd ide írjanak akik jönnek Nov 13.án velünk iszogatni, akár ide akár pmbe kinek mi a jobb, csak hogy tudjuk kikre lehet számítani!
Puszi/Pacsi -
bomb1111 #16006 hYPERION :
Yesterday, 11:59 PM
Hey all,
So I do want to maintain weekend events, and frankly this weekends event is going to be a little lack-luster.
We are going to double up on the XP and Skill XP for the weekend. That's all unfortunately. But we are starting it now, and ending it on Monday at 10:00am PST (5:00pm GMT).
That being said, I wanted to do a sick event/promotion this weekend, but alas, we have to focus on the more important issues that are plaguing the game and the GM's need to focus on banning hackers/glitchers/cheaters, and answering your tickets. I mostly wanted to do something special because I felt the forum community has become a lot more positive this week and I really wanted to reward that, but we will reward you extra good next weekend. (even better if you maintain that attitude)
Next week, we will launch the Halloween Event, as well as pair it up with weekend GM events, probably some extra XP, and a big promotion/sale.
So there will be a lot going on next weekend, and we need to get "real" revenue numbers from you all this weekend because the IM launch was exceptionally high revenue that we do not expect on a regular bases, plus many of you have premiums now anyway . (yes, I am kind of suggesting you save your monies until next weekend )
Take care all and have a great weekend in The Land!
-
#16005 Happy Böörthday. o,O
MA duplán fogok inni.. Rád is meg 56-ra..
jut eszembe pesten jó kis programok lesznek akit érdekel nézzen utána.. :P -
#16004 Bolcsi szülcsi napcsit Barcsi! -
#16003 FREE REG NCORE-ra ^^ -
bomb1111 #16002 Az Isten Éltessen Bari !!! Egézség és Boldogság kisérjen minden lépésedben ! -
#16001 A kis hamvas barack csak megerjed (rohad xD) lassan.
Kellemes vénülést kívánok! -
#16000 Köszi mindenkinek, vasárnap benézek. -
Szid #15999 Boldog szulinapot :D
Ne vidd túlzásba az Önpusztíttás (barackpájinka) - ezzel csak a májnagyobbodásunkat éred utol és ha nem baj már ma 5töl rádgondolva fogok iszogatni.
HipHipHuráááááááááá -
#15998 Hétvégi program:
-
unusual #15997 Happy Brithday Peach -
Sixtail #15996 Helyes, fő a pozitív felfogás! :D
Erre inni kell! -
#15995 Köszi, mostantól kettesével lépem az éveket. -
Sixtail #15994 Boldog szülinapot! o.o
Húzzál bele, hogy utolérj minket! :D -
#15993 Helyes, helyes, majd jelentéseket akarok az ország minden tájáról vasárnap, hogy ki mennyit ivott.
Gönczi barackot a népnek! -
#15992 De édes!!!
Holnap TógaPartyn leszek, majd iszom za egészségedre!:D:D:D
Éljen a hazai Barack! = ))) -
#15991 Na holnap mindenki igyon valamit a tiszteletemre, ugyanis kereken 17 leszek pont amikor a Nemzeti ünnepünk van!
Azért írom ma, mert vasárnapig off leszek. -
#15990 ez még jobb is mint amit én linkeltem itt oda vannak írva mellé a dolgok...
"Az erdőn túl él az ország jobbja, ( Erdély )
de számában kisebbik része,
földjét az erősebb elrabolja,
ezeregyszázból nyolcvan évre. ( 2020?!! )"
pl ez jó, de hogy erre hogy jött ki a 2020...elvileg úgy jöhetett ki hogy 1100-80=1020 vagyis az 1000-es államalapításhoz adtak hozzá 1020-at, de érdekes mert nekem a szöveg így nem értelmes, vagy 80 évre "rabolják el" és akkor 1920+80=2000 ami már nem stimmel, vagy 1020 évre ami meg 1920+1020, ezt még nem tudjuk stimmel-e
nem tudom, nekem ez az egész jósolgatás nem tetszik, ha valaki "jósol" 1000 dolgot és bejön neki 100, akkor se arról a 900-ról beszélnek ami nem jött be, pláne hogy olyan formában "jósol" amibe könnyű belemagyarázni ezt-azt...meg itt az se világos, hogy 62-vel kezdődik és 99 a vége, de egy csomó ki van hagyva, hogy azokkal vajon mi lehet -
bomb1111 #15989 CsakBELINKELEM a G1 es topicot.Ha unatkoztok,érdemes végigolvasni.És főleg azokra gondolok akik újabbak a 9d ben. -
bomb1111 #15988 Hyperion azt állitja(a tegnap esti hack eseményes topicban) hogy Indy keményen dolgozik a templates es megoldáson.Ami azt jelenti hogy az elveszett karikkal megegyező színtü karikat fogunk visszakapni.Nem ír határidőt de úgy néz ki hogy hamarosan.
Ez Hyperion sorrendje :
1 next patch
2 templates
3 new anti hack system
? data base
Seems about right
Ez meg amit a templatesel kapcsolatosan írt :
Currently Indy is working on the templates, they built a bunch last night during the maintenance but had some errors (HOORAY TESTING) so its taking longer than anyone really wants it too. Because it is so complicated, I am hesitant to give out dates, as all the dates we've had for it already have come and gone.
@ReszegKoldus
Az este utána is néztem mert nem jutott eszembe hirtelen semmi összefüggés.De úgy van ahogy leírtad.Aztán meg is találtam az általam idézett katrént is netes változatban mert eddig csak a nyomtatott változatot olvastam.Látom ott még magyarázatok is vannak hozzáfűzve.Gondolom
EZ AZ amit emlitesz -
#15987 ezt nem 1555-ben írta, hanem a halála előtt nem sokkal, ott van rögtön az elején, annak a Zrínyinek a megbízásából, aki utána két hónappal halt meg...tény a másik Zrínyi csak 1620-ban született, de róla nem volt szó eddig :)
-
#15986 (Ha ezzel #15958-ra gondolsz,azt Barinak írtam.Prof. B.=Barack) -
bomb1111 #15985 De amúgy igazad van és ezentúl nem is fogom tenni a Proffeszór B t hanem csak a 9D kapcsolatos dolgokról fogok HSZni.
Vannak itt más előadótanárok akik okosak mint a tordai malac....... -
bomb1111 #15984 AZért 1555(kb)től 1620 ig(csecsemőkorig)eltelt néhány év. -
#15983 miért nem írtad be rögtön az egészet? :D
nosztrad ánusz
mondjuk jó kérdés, hogy már rögtön a bevezetőben miért bukik meg a dolog, Zrínyi nem három, csak két hónappal élte túl, de hát nyilván erről nem a jós tehet -
bomb1111 #15982 Az írott szó elhal majd,és egyre szegényebb lessz a beszéd,a nemzetre egy talány hoz bajt,mely elveszi az emberek eszét.
Egész nap otthonukban ülnek,bámulnak hazug,mozgó képeket,s mire a bálványok ledőlnek,már alig születnek gyermekek........... -
#15981 Olvasd el inkább még párszor azt a postot, és rájössz, hogy neki nem a bevándorlókkal van baja. -
#15980 És mit szólnál ahhoz, ha ott kibeleznének csak mert Te vagy a bevándorló :) Rizikófaktornak neveznéd vagy mi? -
Sixtail #15979 Haha, ez epic! :D -
szabi34 #15978 lol o.O -
#15977 egy kis VN hack miatt. -
Lawless #15976 sziasztok...valaki irja mar ide h mi a szart csinalnak most a szerokkal mert g1 oldalon nemtalaltam valahogy...koszi