21072
  • ToshiBá
    Újfent érdeklődnék, hogy a 3 fix emberen kívül (Pot, Csápi, Tusy) ki szeretne még ott lenni 2 hét múlva Szombaton?

Elsősorban azok tegyék fel a mancsukat, akiknek szánok valami kis apróságott innen. (valamit, ami otthon nincs)

A többiek jelentkezése is hasznos infó lenne.

Army, és Gabi bátyó faggatása lenne célszerű.

Cica kilőve, ezt már tudom.
  • Sixtail
    Ha valakit érdekel, Shen Mo papa 01:02-kor lett leterítve a monkoknál (black oldal, ofc).

"Hasznos információk" műsoromat ezennel befejeztem. Jó9! :)
  • Alphin24
    Mindegy :D Köszi a segítséget :D Amúgy régebben tényleg jobb volt :S Nekem legalábbis jobban tetszett
  • ReszegKoldus
    le is írtad én miért nem említettem az RL12-es dolgot
  • ToshiBá
    Figya Bugyibuci!

RL12 ig reroleolhatsz. Ha az nem bassza le a masteryt, akkor semmi.
    Kiv ezalól, ha maradsz az eredeti roleon. Akkor csak a statokat 0zza le.
    A Hefeisnek 3x mehetsz neki. Az első 2 csak a chi-t reseteli, a 3. viszont resetel is meg ad mastery pill-t.
  • ToshiBá
    Jelen állás szerint a játék minnél messzebb kerülése lenne a legjobb választás.
    Ha viszont mindenáron tolni akarod, és 0 a játékismereted, akkor Hyb.
  • Alphin24
    Hát igen ez van :/... Nem volt más választásom minthogy kitöröljem és újat kezdjek ....
    Szerintetek melyik a jobb a hybrid vagy a warrior role??
  • Exxtazy
    Én tegnap megejtettem G1-nél az első refizésem(ec6->gb6 2slotos sword), és +6ra felment törés nélkül.Megfogattam, hogy ha elmegy 6ig akkor +7et is bepróbálom, de mondom nem fogom elcseszni a kedvem azért, mert nem volt nekem elég a +6...
  • Sixtail
    Jah, én hiszek magamban, habár általában csalódnom kell. :D

Az az ember légy elmélet engem is érdekel. o.o
  • ReszegKoldus
    ember légy elmélet az mi? összetett szem és ízelt láb vagy hogy "legyél ember"?

• bomb1111
    Lefekvés elötti OFF :(csak ne kacagjatok) Krisztusban szeretett testvéreim,szerintetek mi a fontosabb ? Az ember légy elmélet vagy az ember a legfőbb genetikai termék ? A Krisztusért elnézést kérek mert nem mindenki keresztény.De mindenki hisz valamiben.
  • bomb1111
    ÓÓÓÓÓÓ na, én is idealista vagyok de azért nem ennyire))))Nem a fogalmazás,avagy a kivitelezés a lényeg,hanem az ÉRTHETŐSÉG.
  • bomb1111
    Én is ágybabujás elött állok és szept 16,tol bőven időt adtam G1 nek hogy javitson,acclaimos bakklövéseket figyelembe véve.Aztán hogy nem nagyon sikerűlt nekik.......az ők zsebük bánja.És kedves,mélyen tisztelt Tusy SAN ! Annak idején a szarklaim(hogy szavaidat idézzem)tudta hogyan kell a faszi,kocajátékosokat megfogni.Ezek,szerintem törekvőek de majd akkor fogok pánzt költeni rájuk,ha 7 nap leforgása allatt egyetlen GoldSellert sem látok Hefeiben.
  • LordTusy
    Tudtam,hogy belebakizom...
    fejezed*
    (Illene átlag felhasználóknak is adni javítási lehetőséget,nem csak a pénzeszsákoknak!)
  • LordTusy
    EC6-on fehejezed be a küldit és elvileg EC8-9től hordhatod a ruhát.
    Refiről annyit,hogy tegnap +4ig sikerült vinnem FD WD baltám,aztán +5re reccsent...no comment.(Az a cinkes,hogy csak lvl3 nd str kellett volna,hogy csináljak még1et,de 3 elpazarolt roar után találtam egyet hefeiben 3 milláért,amit persze nem vettem meg.Nevetségesnek tartom,hogy egy ilyen apróság miatt megállt az élet és nem tudok haladni fegyvertéren.)
    Még adni kell kis időt ennek a verziónak,hogy gördülékeny játékot tudjon biztosítani (szerintem).Persze,akinek nem ilyen nagyok az igényei,azok lazán tudnak haladni.
    Más most hirtelen nem jut eszembe.
    Nyugodalmas,boldog joccakát mindenkinek!És jó játékot a baglyoknak!
  • bomb1111
    Lehet,de ha amig nem tudsz 2.roles rucikat használni 2.roles vagy,vagy sem ?
  • ReszegKoldus
    lehet, én úgy emlékszem EC8 van a ruhára írva, de EC6-on már megvan a 2nd role
  • bomb1111
    Bocsi,a 2.roles mese nem EC 8 on végződik ? Ahol miután ujraosztottad a masteryt meg a stat pontokat,boldog 2. roles faszi lehetsz ?
  • bomb1111
    Öhöööm !
    Ma,elöszőr ezen a verzión probáltam refizni +3 ra egy,régi 2 szlottos GB 9 es baltát.Tőrt.Szóval vagy én vagyok nagyon pekhes vagy a piacon látott +10 es fegyók hamisak.Hogy rövid a logikám ? Másokkal is beszéltem de +6 nál nagyobb,saját refizéses fegyót senki sem tudott bemutatni.Remálhetőleg G1 megoldja majd a refi succesratet,és kizárja a +++ os hamis fegyókat.Addig is csak figyelmeztetek mindenkit hogy ne nagyon vásároljon +6 fölötti fegyót,mert megtörténhet hogy elveszik és még meg is vádolják csalásal.Ezen kijelentésem az acclaimos verzió nyujtotta tapasztalataimon alapoznak,és tudomásom szerint ez a verzió egy elmaradt acclaimos verzió(egyelőre) ahol nem érdekelte a publisheert hogy ki csalt,hanem az volt a lényeg hogy ki jutott előnybe.Magyarán,mindig a végső fölhasználó itta meg a levét.
  • ReszegKoldus
    szerintem masteryt csak 2nd rolenál lehet EC6-on újraosztani, vagy item mallban kell venni cuccot, vagy hefeiben elpazarolni az összes chi újraosztást és a végén ad 1 mastery újraosztót
  • ToshiBá
    Buglaim után BuG1...

Igényel a dolog több hozzászólást?

Am ez volt az egyik ok, amiért írtam hogy a Hefeis cuccost hagyd.
  • Alphin24
    Áhhh mégsem resetelte csak eltűntek a pontok és reloggnál ugyanúgy maradtak :(
  • Alphin24
    Megvan!! Újra választottam role-t és resetelődött!! XD Köszi a segítségeket :D(Y)
  • szabi34
    Ahol a skilleket tudod megtanulni azon a részen van egy ember aki wu tang ruhákat árul. úgy emlékszem nála lehet.
  • Sixtail
    Valahol a klán bázison belül.
    Csak beszélgess mindenkivel ott és megtalálod, nincs olyan sok NPC ott.
  • Alphin24
    És a Wu-Tang bázison hol tudom resetelni??
  • ToshiBá
    RL 12 ig clan base-n.

Vagy Hefei "küldetés". (én ezt nem piszkálnám.

EC6 2nd role.

Item Mall.
  • Alphin24
    Mármint a role választás után??
  • Alphin24
    Helló! Nem tudjátok hogyan lehet resetelni a mastery pontokat??
  • Sixtail
    Így már jobban hangzik. :P

A videó tényleg elég régi már. :)

És igen, azon a láthatatlan hullámon én is veletek leszek Tusy. *-*

Megyek is gyorsan aludni, mert a bal agyféltekém és a kisagyam közti természetellenes szerves híd elfáradt és most húzza le a szememet. :P
  • BarackHUN
    Nem láttad még? Pedig elég régi.
  • Blood Raven
    ez a video nagyon nagy!!
  • szabi34
    Én is elmennék szívesen de nekem is messze van nagyon. :S
  • makiii
    na de jó... 2x van és launcher nem dolgozik..
  • BarackHUN
    Az én agyhúgyköveimet csak az csiklandozná, ha Hyperion becsengetne az ajtómon, és azt mondaná : Barack, logolj be az accountodra, ott van rajta az összes karid, az összes cuccal, + kaptál kárpótlásnak ingyenes IM hozzáférhetőséget. Kézfogás helyett megölelne, majd udvariasan távozna.
    Ez csiklandozná, de az ilyen szedett-vetett reményfelhők már el se gondolkodtatnak.
  • LordTusy
    Csápi tutira mondta,hogy jön.Gabi bácsi,Morti és Pred nem 100%,de dolgoznak az ügyön...
    Bari,Six,Bomb asztrális síkon csatlakoznak hozzánk.

(Dózi ne csiklandozd szerencsétlenek agyhúgyköveit ilyen offokkal légyszi!Még a végén beleélik magukat és utána nagyot csalódnak...megint...)
  • BarackHUN
    Nem dőltem ki, indulás előtt írtam.
    Most keltem fel.
  • makiii
    És végül egy Ravenclaw-ról készült videó :
    http://www.youtube.com/watch?v=EickwQMb674&feature=related
  • makiii
    +1 ..De még szerintem nagyon-nagyon-nagyon korai szervezkedni .. persze jobb nem az utolsó pillanatban kell ezt én is tudom , de így tuti résztvevőket is fölösleges sorolni mert lehet hogy valakinek éppen magánéleti gondok következnek (nem kívánom senkinek) stb.stb.. Persze liga chat-en én is megpróbálok minnél több embert mozgósítani ha sikerül sikerül ha nem nem. ha 4en leszünk ott akkor annyian leszünk ott.. akkor abból kell kihozni a legjobbat. :D:P

További szép napot és játékot mindenkinek !
  • ToshiBá
    Hja!

Offolok már kicsit én is.

Nirvana szervert elárasztották ranking listen

indy21_txx (x=szám) lvl 168as karakterekkel.

Gondoltok amire akartok, de én kezdem elhinni, hogy Dóz úton van a csajokkal együtt. ;)