9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz,lagg meg dc már javult,de most 4x indítottam újra a játékot,mert végigmegy pálya elõtt a betöltõ csík,kiírja alul hogy initialization complete és megfagy...legutóljára 5 percet vártam hogy hátha lesz valami,de semmi.Az egy pozitívum viszont,hogy most minden alkalommal meghalt gameguard is,mikor feladatkezelõvel lelõttem 9D-t.
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
én fd1 vagyok per pill és 1 dc-t se kaptam lagg pedig nincs.
másik néha mondják van 1-1 kissebb lagg de az is csak max azért mert rengetegen vannak 1 kupacba.
szal sztem ha van kedved gyere😛
Lehet beloggolok,megnézem javult-e valami lagg/dc ügyben...
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
mondjuk érdekelne ki az, szívesen eladnám neki az acclaimes karijaimat 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
I S A e o e m o w s m !
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Addig hétvégi eventek címszó alatt inkább behullázok...
I S A e o e m o w s m !
Vqan más is ilyen problémával?
Nem tudom ki lopja a neveket vagy hogy megy a dolog, de ha tényleg visszaélés van akkor az szégyen!
Másik dolog hogy én tutira nem fogok bemenni és játszani ha 800x van akkor sem mert nem érdekel ien formán az event!
Ez arra van hogy a sok majom aki már beletörõdött abba hogy itt ugysem lesz semmi, de legalább megint van 9D az kussoljon és nyomogassak a gombokat...
Nekem ez nem fekxik és 30napos premi ide deco oda, meg ien event oan event, ez nekem nem hozza vissza azt a rengetek engergiámat, fáradozásomat, anyázásomat, sikerélményemet amit belefeccöltem ebbe az egészbe!
Azért nektek jó szüttyögést, ha már ennyire nem bírjátok, én magam részérõl inkább nem játszom ezzel akkor, bár hiányzik, de az elveimbõl nem adok alább!
Fizessen újra az/azok akik csak azért mennek hogy a nyálukat verdessék mennyire kemények és már az új klienssel lejött változatban is FC pq-znak...
Azért szép napot, jó gémet!
Szevasztok
Apokalipszis - BOT warrior
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Már jön is.<#hamm>#hamm>
I S A e o e m o w s m !
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
kivi leszek
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Dóz, nincs accountom amin belépjek, és szerintem a névlopás miatt ne aggódj, HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA visszakapjuk a karikat, úgyis az marad meg.
Mellesleg 2 tippem van ki lopja a neved, de inkább nem írom le, még a végén nekem ugranak 😞
I S A e o e m o w s m !
an unhandled exception occurred. Please "Abort" to terminate the rpogram, "Retry" to exit the program normally and "Ignore" to try continue
Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a hiba forrása?><
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Hollo
Szeretném megvédeni a karijaimat attól a féregtõl.
Army Pot Tusy Bari vagy Cica jöhetnek szóba. Esetleg Gabo.
Bocs a sorrend miatt! Nincs benne logika. És kissé pipa vagyok.
De csak tudjam meg melyik görény baszakszik velem a net mögé bújva. Tuti hogy horogkeresztet fogok tetoválni a homlokára, és leborotvált fejjel fogom cigányok közé lökni.
Isten a tanúm, hogy megteszem vele!
Live: DoZeR 982
"...,amit a felhasználók magyar nyelven használnak."
(A szóismétlés szegényes szókincsre utal,de most ennyi telt tõlem.Mentségemre legyen írva Keresztapa maraton után vagyok.)
Buonanotte!
Stanyi...elõször is nem vagyok az öcséd!Folytatásul szerintem "áldok ember" se,de ha megmondod mi az biztosabb választ tudok adni.A hozzászólásommal nem az volt a célom,hogy megsértselek,hanem hogy rávegyelek az érthetõ nyelvhasználatra.A fórumozók egyik fele jót mulat rajtad,a másik fele minden erejével azon van hogy megértsen.Ezt szintén ne vedd sértésnek,de Bomb írásai a tieidhez mérve kb a Magyar Értelmezõ Kéziszótár vagy a Révai Kislexikon szócikkei.Tovább megyek...Abu-t (akinek igazán semmi köze nincs a magyar nyelvhez) néhány nap alatt megtanítottuk a magyar kommunikáció alapjaira és azután,ha volt rá alkalma,örömmel és a helyességre törekedve hasznosította tudását.
Ez egy olyan fórum,amiben a felhasználók magyar nyelven használnak.Ha lehet,törekedjünk arra,hogy az állítás helytálló legyen.
Mindenkinek szép napot és nyugalmas vasárnapot!
A legmélyebb tisztelettel,
Dr. Bunkófalvi Ödön!
U.i.:Majdnem elfelejtettem megemlíteni...ha az utolsó mondat miatt rágtál be az nagy hiba.TGW nem szelektív,õ mindenkit utál,aki él és mozog...egy igazi antikrisztus.(Egyszerû 9D humor...ne szívd mellre!<#kacsint>#kacsint>)
U.i.*2:Ha már így frissítettem erre is reagálok...Dózi ez azért mégiscsak durva volt,legalább csillagozhattál volna néhány betût (,tekintettel lévén a kiskorúakra)!<#hehe>#hehe>
NEM JÁTSZOM!
Amelyik féreg a nevemben szórakozik, annak basszák meg a kurva anyját a hátára kötözve, õt meg az apja erõszakolja meg egy konyhakéssel.
Ennyi lett volna a hozzáfûznivalóm.
Live: DoZeR 982
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Hollo
leszarom szo szerint a 9d nincs kari nem játszom elegem volt a sok kiinlodásbol megintam rc szar raty nekem a régi kellll !!!!!!!!!!
Neked a hónalj szõr az valami szörny, mert neked még nincs? 😮:|
Ráadásul télleg kezd kicsit idegesíteni a helyesírásod , szóval a közeljövõben megkímélhetnél engem ,s a többieket ettõl a problémádtól.. =)
@stukkos persze ,hogy mûködik : www.gamersfirst.com/9dragons innen leszeded a gamersfirst live programot és megnyitod. Ott lesznek a játékok és a 9dragons-t kiválasztod aztán rákattintasz "DOWNLOAD" és már "COMING" . =)
Ha ezek után nem sikerül akkor ne írj a fórumra mert ez nagyon világos és szépen megfogalmazott válasz volt. Szerintem......
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit