9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ami kimaradt,hogy elvileg most 1 órás maintance van...remélem valami hasznosat is csinálnak,nem csak elkúrják,ami eddig jó volt.
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Raven: Szép volt ez a 3-4 nap 5x,de azért cs/gl/hm/lm/h/ps/db karikhoz kevés...fõleg gagyi cuccokkal és alig pár fillérrel.
Petya: mégegy...hefeiben standolás közben kifeküdni is mûvészet.<#hehe>#hehe>
Goldsellerek szerintem most még csak kamu üzemmódban mennek,mert 150k a be...ha lehetne a szerver "szebbik" fele vett volna aranyat és milliókért/milliárdokért menne minden megint.
Hollo
Csak hogy ne essünk tévedésbe : Akinek most publisher joga van US meg EU 9dragons os terjesztésre,az a G1.Magyarúl : Aki ezt a kiba......... játékot szolgáltathatja északamerikába meg európa területén az a G1-GamersFirst,miután acclaim,(akit megvásárolt playdom meg disney megvásárolta az egéssz acclaim-playdomos csürhét)elvesztette a terjesztési jogot.Még egyszer : A JÁTÉK INDY21 É ÉS INDY 21 CSAK A JÁTÁK TERJESZTÉSI JOGOT ÁRÚLJA-ÁRÚLTA,SOHA NEM ADTA EL A SOURCE CODOKAT.Aki nem értené : Adom a játékot de ha bármit akarsz benne modósítami(stat rendszer-IM árak,drop rate,XP alap-skill+lvl,stb.)szolsz és adjuk a patch okat (márha megfizeted persze)Tehát : Ha G1 nek lessz pénze hogy a 9d fejlesztésért megfizesse indy21et,lessznek új dolgok is,fejlesztések is meg ...toronyóra láncostól....
Hogy ne felejtsük : EZ G1 és nem acclaim.G1 nek semmi köze acclaimhoz.Ha netalán G1 akarná a volt acclaimos adatbázist azt csak indy21 közvetitéssel szerezhetné meg(mert indy 21 volt szerzõdési kapcsolatban acclaimal)
Na de hogy érthetõ legyek : Acclaimtól leszoptuk......99 százalékos esélyt adok a volt acclaimos karik bukására.Ezen túl mindenki megfontolhatja hogy mennyi igazi pénzt fektet G1 be.
De bár ne lenne igazam........csak az a rossz hogy 99 % ba mindig igazam van.Tehát amit mondhatok : Trust in Good
Adjon a fölöttünk levõ minél kevesebb szenvedést.
P.S. de ha bárki akár 10.000 eurót is akarna befektetni ebbe a játékba és jól esik neki,TISZTELETEM.Nekem is lenne lehetõségem hogy akár 10.000 eurot áldozzak e szorakozásomra de mégsem teszem.Miért ? Mert nem õszinték és nem mondják meg hogy most a tisztát 1 vagy 2 TT vel 1rjuk.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Sõt, játszottam sok mással, de ez jött be a legjobban, mindig ide tértem vissza. De ha már elértem valamit, had élvezzem ki.
I S A e o e m o w s m !
És vissza térve a kommentemre, ezt mind úgy írom, hogy én is sok ezer forintot költöttem a játékra.
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Sokaknak ez hozza a lelki békét, mert az akkori karijuk meghalt WT-be, a mostanival meg azt reméli nem jár így 😛
I S A e o e m o w s m !
TAO BoT Warr
És nem csak azért élvezem a játékot mert 5X van/volt. Nagyrészt a buffjaimat nyomatom, mivel elég sok van. : ) És a skill XP sajnos csak normál/volt. Nekem ez a véleményem, lehet nem játszani azzal az indokkal, hogy "Ha nem kapok vissza a karakterem akkor én nem játszok". Higgyétek el, sokan vissza álltak/állnak. Azzal, hogy te nem játszatsz nem változtatsz semmin, lesznek újak. És ha fel robbantjátok a házatokat/lakásotokat akkor sem kapjátok vissza a karaktereteket, ha nem rakják be.
Bocsi, hogy hosszú lett. Jah és még valami, már van SF és BoT band is a HD mellé, szóval mindenkit várunk vissza és természetesen újak is jöhetnek.😊
Nem a mobok ölése a gondom, hanem a sok szar amit kifarmoltam a fos játékból, arra bizony igényt tartok.
I S A e o e m o w s m !
Egyébként abban viszont nem értek egyet, hogy csak magas szinten jó ölni, én mindig is élveztem az alacsony szinteket, ezért is van/volt annyi karakterem. 😄
Végezetül csak annyit, hogy bármennyire is fáj a jó kis karakterjeim elvesztése, szívesen újra játszanék, de sajnos idõbeli problémák miatt ez már nem lehetséges, de ha lesz idõm biztos felnézek hozzátok ( addigra remélem a bot band is készen fog állni 😄 ) .
3 Év munka odaveszett (remélem csak ideiglenesen), de a játék öröme megmaradt. Ilyen rossz dumát rég nem hallottam, lehet neked elég a játék öröme, de nekem a karim kell -.-
I S A e o e m o w s m !
Hát ez tök jó, akkor ezek szerint 3 évig a kibeb*szott mátrixban játszottam és vki beadta nekem a kék bogyót míg én el lettem volna azzal a pirossal is?!
Én erre nem vagyok kíváncsi, és tudod a játék öröme az ott van így igaz, csak grind közben mond már nekem azt, hogy egy picit sem bassza az agyadat h hé, hisz nekem nem oc1-en kéne a trantullákat ütnöm!!
Meg arra görcsölni hogy cof killer cof killer, vigyázz a mad manokkal...
Na de a játék öröme...Nagy úr!
Apokalipszis - BOT warrior
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Viszont nekem az a gyanúm hogy ezek nem fogják vissza állítani a dolgokat!
De a gazdaság a régi...200k ért be 100k gt : ))
Jójó..de hol a karim, hol a 3 éves munkám hol a megnemvett de elkötlött porche-m ára?! :F
Na mind1, ugyis ez lesz, lehet szeretni vagy mélytorkozni, uj üzemeltetõ uj szabályok!
Amugy eddig Vista alatt futott a pcrõl a gamma, de raktam 7et...de majd otthonrol próbálkozom ezzel azzal majd, köszi a segítõ szavakat! : ))
Egyébként nekem már van egy oc 1-es karim, hála ennek a sok xp eventnek...Majd egyszer folytatom...ha kedvem lesz. 😄
szal hugi jön vissza 9d-zni és neki szólt az üzi de bari is jöhetne igazán😄
Ha egyik sem segít akkor szerintem egy újra telepítés megoldja, bár ha eddig ment a játék, akkor most nem értem mi a baja. De ha sehogy sem jó, akkor a rendszeredben kell keresni a hibát.
Ilyen Qilin cuccokat hol lehet szerezni?
Hát rendben, köszönöm! Max megpróbálom ujra rakni, mert Dx kell a Batman játékhoz, uh max akkor amig nem nyomom végig addig az marad : )))
Bár jobban örülnék neki ha csak ujratelepítéssel megoldódnának a gondok!
Rakd ujra a gémet esetleg másik Dx
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Miért írja ki 9D hogy nem talál 3D configurációt a gépen mikor directx 11 van fent és mellé videó kártya driver is fent van...
Tegnap belestem volna de ezt dobta ki és már este volt nem vacakoltam ezzel!
Vkinek vmi ötlet, segítség? Elõre is köszi...
TAO BoT Warr
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer