9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordTusy
De azért is lehet,mert warrik és nukerek is szarok jó felszerelés és pontelosztás nélkül.(Magas skillekrõl ne is beszéljünk...)Hyb meg kb igénytelen.Jó pontelosztás és a felhúzott skillek,ha megvannak nem érhetnek meglepetések.

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

ReszegKoldus
mert azt mondtad hogy nem játszol, és mégis, és most ettõl erõsebb lettél

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Stanyizllava
haljátok az miért van hogy egy szar Bot hybriel FD Nukerek meg warikat verek oda ?

LordTusy
Sry a duplapostért...
Ami kimaradt,hogy elvileg most 1 órás maintance van...remélem valami hasznosat is csinálnak,nem csak elkúrják,ami eddig jó volt.

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

LordTusy
Bomb: Õ.#14875 tartalmával eddig is tisztában voltam,de akkoris gyújtsuk fel acclaimet...ennyi év mérgelõdés után már tényleg megtehetnénk.Még a bukásukkal is minket szivatnak. <#hehe>

Raven: Szép volt ez a 3-4 nap 5x,de azért cs/gl/hm/lm/h/ps/db karikhoz kevés...fõleg gagyi cuccokkal és alig pár fillérrel.

Petya: mégegy...hefeiben standolás közben kifeküdni is mûvészet.<#hehe>

Goldsellerek szerintem most még csak kamu üzemmódban mennek,mert 150k a be...ha lehetne a szerver "szebbik" fele vett volna aranyat és milliókért/milliárdokért menne minden megint.

De azért lenne egy kérdésem : végül is Gaboca az Gábor vagy sem ?
@stukkos.Igen, új játékos vagy és üdvözöllek.Tehát a gold sellerek azok az okos fiuk-lányok,igazán csak kiskapu keülõk akik a balga 9d játékosok gyengeségét kihasználva imgame gold ot vagy más cuccokat árulnak alacsonyabb áron mint a publisher.De lévén hogy még nincs publisher ár semmire,szerintem csak próbálkozók akiknek a sikere G1 ék gyengeségétöl függ.
Blood Raven
erre csak anyit irnék: ha anyi idöt grindeltetek volna amit itt nyavajgással töltötök akkor viszagrindeltétek volna magatok a régi karijaitok szintjére😄

Hollo

Elnézésedet kérem de te most új játékos lennél ?
Gyerekek !
Csak hogy ne essünk tévedésbe : Akinek most publisher joga van US meg EU 9dragons os terjesztésre,az a G1.Magyarúl : Aki ezt a kiba......... játékot szolgáltathatja északamerikába meg európa területén az a G1-GamersFirst,miután acclaim,(akit megvásárolt playdom meg disney megvásárolta az egéssz acclaim-playdomos csürhét)elvesztette a terjesztési jogot.Még egyszer : A JÁTÉK INDY21 É ÉS INDY 21 CSAK A JÁTÁK TERJESZTÉSI JOGOT ÁRÚLJA-ÁRÚLTA,SOHA NEM ADTA EL A SOURCE CODOKAT.Aki nem értené : Adom a játékot de ha bármit akarsz benne modósítami(stat rendszer-IM árak,drop rate,XP alap-skill+lvl,stb.)szolsz és adjuk a patch okat (márha megfizeted persze)Tehát : Ha G1 nek lessz pénze hogy a 9d fejlesztésért megfizesse indy21et,lessznek új dolgok is,fejlesztések is meg ...toronyóra láncostól....

Hogy ne felejtsük : EZ G1 és nem acclaim.G1 nek semmi köze acclaimhoz.Ha netalán G1 akarná a volt acclaimos adatbázist azt csak indy21 közvetitéssel szerezhetné meg(mert indy 21 volt szerzõdési kapcsolatban acclaimal)

Na de hogy érthetõ legyek : Acclaimtól leszoptuk......99 százalékos esélyt adok a volt acclaimos karik bukására.Ezen túl mindenki megfontolhatja hogy mennyi igazi pénzt fektet G1 be.

De bár ne lenne igazam........csak az a rossz hogy 99 % ba mindig igazam van.Tehát amit mondhatok : Trust in Good

Adjon a fölöttünk levõ minél kevesebb szenvedést.
P.S. de ha bárki akár 10.000 eurót is akarna befektetni ebbe a játékba és jól esik neki,TISZTELETEM.Nekem is lenne lehetõségem hogy akár 10.000 eurot áldozzak e szorakozásomra de mégsem teszem.Miért ? Mert nem õszinték és nem mondják meg hogy most a tisztát 1 vagy 2 TT vel 1rjuk.
mi az a gold seller?
Én sem hiányolom a karaktereim,mert azt lehet újra csinálni. De a sok cuc ami hiányzik,ha már a 2 közül mondjuk választanom kell. És ennyi idõ alatt már vannak FC-CS karik szerintem. De mennyi idõ míg lesz normális cucok? Gold seller-ek most is vannak,és ha lesz IM akkor kb ugyanott lesz a dolog ahol eddig volt. Bugok-ról nem is beszélve! Nekem is hiányzik a game,de max funolni,vagy ahogy Pot írta " bohóckodni " megyek fel. Amúgy is a LOTR online szeptember 10-tõl már ingyenes. 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

BarackHUN
Én sose azért játszottam, mert csak ez volt.
Sõt, játszottam sok mással, de ez jött be a legjobban, mindig ide tértem vissza. De ha már elértem valamit, had élvezzem ki.

I S A e o e m o w s m !

Peter55
Nagyszerû, ha sokat nevetünk az orvos is el kerül bennünket. Egyéb szellemes beszólás?😄 Egyébként nem remélek én semmit sem, csak végre nem azért játszok mert csak ez van. De lehet, hogy megint velem van a baj. Na mindegy, ez van.

És vissza térve a kommentemre, ezt mind úgy írom, hogy én is sok ezer forintot költöttem a játékra.

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

BarackHUN
Megforgatod te a tõrt helyettem is.

I S A e o e m o w s m !

LordTusy
Bari ez úgy ütött volna,hogy "...az akkori GL karijuk meghalt WT-be,..."<#hehe>

BarackHUN
Most erre mit tudok mondani?
Sokaknak ez hozza a lelki békét, mert az akkori karijuk meghalt WT-be, a mostanival meg azt reméli nem jár így 😛

I S A e o e m o w s m !

LordTusy
Már 2-2,5 évvel ezelõtt is mondtam...robbantsuk fel Acclaim irodaházát...

Peter55
Látom megint megragadtad a lényeget.😄

BarackHUN
Peti, megígérem hogy nem robbantom fel a házam.

I S A e o e m o w s m !

Farmolni azt most is lehet, sõt. 😛 Def bosst, wei-t nem fogják sokan látogatni az elkövetkezendõ 1-2 hétben, bár biztos vagyok benne, hogy volt olyan kocka aki már gb lett a hétvégén vagy nagyobb. Tény, hogy fõleg azok a cuccok, amikért fizettél, az sokkal jobban fáj, és tudom Huginak volt pár im-es cucca, az a legrosszabb... Véleményem szerint azok a cuccok, amiket megvettünk item mallból,acclaimnak kötelessége lenne visszaadni, a promos cuccokkal együtt. Biztos vagyok benne, hogy jogilag van ennek akadálya hogy követeljék rajtuk, de szerintem ez lenne a minimum, amit tényleg vissza kéne adniuk. De tényleg nem vagyok otthon ebben a témában, errõl talán Bomb tudna felvilágítást adni. 😊
MadeInHell
Fõleg cuccok nélkül elég nehéz warival.Én sem kezfdeném újra ha buknék ps db karit.

TAO BoT Warr

Peter55
Az a helyzet, hogy én egyáltalán nem hiányolom a karakteremet. Lehet ezért most hülyének titulálni vagy bármi másnak, de én most élvezem a játékot. Nincs mindenkénél 23 milliárd arany, egyelõre nincs Item Mail úgyhogy nem rohangál mindenki XP kártyával, és minden egyéb ilyen dologgal. Végre az is tud játszani normálisan, aki nem öli a teljes fizetését havonta a játékba.

És nem csak azért élvezem a játékot mert 5X van/volt. Nagyrészt a buffjaimat nyomatom, mivel elég sok van. : ) És a skill XP sajnos csak normál/volt. Nekem ez a véleményem, lehet nem játszani azzal az indokkal, hogy "Ha nem kapok vissza a karakterem akkor én nem játszok". Higgyétek el, sokan vissza álltak/állnak. Azzal, hogy te nem játszatsz nem változtatsz semmin, lesznek újak. És ha fel robbantjátok a házatokat/lakásotokat akkor sem kapjátok vissza a karaktereteket, ha nem rakják be.

Bocsi, hogy hosszú lett. Jah és még valami, már van SF és BoT band is a HD mellé, szóval mindenkit várunk vissza és természetesen újak is jöhetnek.😊

BarackHUN
Van HM-FC-EC karim, és volt sok más is.
Nem a mobok ölése a gondom, hanem a sok szar amit kifarmoltam a fos játékból, arra bizony igényt tartok.

I S A e o e m o w s m !

Jó értem én...Pont ezért volt csak egy kararaktered az egész játékban, mert mikor GL lettél nem akartál oc-s mobokat ölni. 😊 Figyelj én tényleg nem akarlak megbántani, sõt ellened beszélni se, hiszen közel úgy érzek mint Te, de sajnos a karik elvesztése ellen nem lehet sok mindent tenni. Ennek is megvan a szépsége, sokan azt hiszik, hogy most megmutatják mit is tudnak, és ennek megfelelõen kockulnak, pedig ez nem skill, csak idõ és türelem kérdése. 😊
Egyébként abban viszont nem értek egyet, hogy csak magas szinten jó ölni, én mindig is élveztem az alacsony szinteket, ezért is van/volt annyi karakterem. 😄
Végezetül csak annyit, hogy bármennyire is fáj a jó kis karakterjeim elvesztése, szívesen újra játszanék, de sajnos idõbeli problémák miatt ez már nem lehetséges, de ha lesz idõm biztos felnézek hozzátok ( addigra remélem a bot band is készen fog állni 😄 ) .
BarackHUN
Én is kérek abból amit szívsz.
3 Év munka odaveszett (remélem csak ideiglenesen), de a játék öröme megmaradt. Ilyen rossz dumát rég nem hallottam, lehet neked elég a játék öröme, de nekem a karim kell -.-

I S A e o e m o w s m !

P0Th3aD
Aha!
Hát ez tök jó, akkor ezek szerint 3 évig a kibeb*szott mátrixban játszottam és vki beadta nekem a kék bogyót míg én el lettem volna azzal a pirossal is?!
Én erre nem vagyok kíváncsi, és tudod a játék öröme az ott van így igaz, csak grind közben mond már nekem azt, hogy egy picit sem bassza az agyadat h hé, hisz nekem nem oc1-en kéne a trantullákat ütnöm!!

Meg arra görcsölni hogy cof killer cof killer, vigyázz a mad manokkal...

Na de a játék öröme...Nagy úr!

Apokalipszis - BOT warrior

Ez jó... akárhányszor belépek egybõl dc-m van <#boxer>

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Pedig a játék és a játék élmény a karik elvesztésével nem változott. Gondolj arra, hogy törölted a játékot véletlen save filokkal együtt. Ettõl még játszhatsz újra vele, hiszen az a célja a játéknak hogy kikapcsoljon, semmi egyébb. Ha pedig nem kapcsol ki a játék, akkor az elvesztett karik visszaszerzése sem érne semmit. :-)
P0Th3aD
Én belesnék, no de így? Viszont nem hiszem h neki állnék gõzerõvel grindelni, max elbohóckodnék...

Viszont nekem az a gyanúm hogy ezek nem fogják vissza állítani a dolgokat!
De a gazdaság a régi...200k ért be 100k gt : ))
Jójó..de hol a karim, hol a 3 éves munkám hol a megnemvett de elkötlött porche-m ára?! :F

Na mind1, ugyis ez lesz, lehet szeretni vagy mélytorkozni, uj üzemeltetõ uj szabályok!

Amugy eddig Vista alatt futott a pcrõl a gamma, de raktam 7et...de majd otthonrol próbálkozom ezzel azzal majd, köszi a segítõ szavakat! : ))

BarackHUN
Nyitott vagyok arra, hogy folytassam ahol abbahagytam, másra nem.

I S A e o e m o w s m !

Ugyan Bari, légy egy kicsit nyitottabb...Teljesen elõrõl kezdheted a játékot, ez nem dob fel teljesen? 😄
Egyébként nekem már van egy oc 1-es karim, hála ennek a sok xp eventnek...Majd egyszer folytatom...ha kedvem lesz. 😄
BarackHUN
Én megmondtam, hogy mikor megyek vissza.
Hugi is megmondta.

I S A e o e m o w s m !

jóvanna kicsit félre néztem a dolgokat.
szal hugi jön vissza 9d-zni és neki szólt az üzi de bari is jöhetne igazán😄

BarackHUN
Azért csodálkoztam, mert Hugi hsz-ére válaszoltad azt amit írtál.

I S A e o e m o w s m !

aham😄 mint régen😛 bár lehet már nem emléxel énreám😄 de azért remélem igen😄

BarackHUN
Bari alatt engem értesz? o.O

I S A e o e m o w s m !

hm bari jó látni hogy mégiscsak kedvet kaptál a 9d hez😛

H betût megnyomod,és ott kiveszed peace módban mint ajándék. És összerakod a tükröt a szoborral.

Peter55
A legfrissebb videó kártya driver van fent? Ha igen, akkor próbáld meg esetleg a DirectX-et újra nyomni.

Ha egyik sem segít akkor szerintem egy újra telepítés megoldja, bár ha eddig ment a játék, akkor most nem értem mi a baja. De ha sehogy sem jó, akkor a rendszeredben kell keresni a hibát.

sziasztok!

Ilyen Qilin cuccokat hol lehet szerezni?
P0Th3aD
Áhümm!

Hát rendben, köszönöm! Max megpróbálom ujra rakni, mert Dx kell a Batman játékhoz, uh max akkor amig nem nyomom végig addig az marad : )))

Bár jobban örülnék neki ha csak ujratelepítéssel megoldódnának a gondok!

skrimer
nekem nem irt ki ilyet.
Rakd ujra a gémet esetleg másik Dx

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

P0Th3aD
Kedves bárki, akinek win7 OP rendszere van...
Miért írja ki 9D hogy nem talál 3D configurációt a gépen mikor directx 11 van fent és mellé videó kártya driver is fent van...

Tegnap belestem volna de ezt dobta ki és már este volt nem vacakoltam ezzel!

Vkinek vmi ötlet, segítség? Elõre is köszi...

LordTusy
General store.Vagy ahogy Unu mondta,a "dagi csávó" az.

MadeInHell
<#nevetes1>ez jó "sok naruto meg bogdan"<#nevetes1><#nevetes1>

TAO BoT Warr

HIM-et már láttam shao faluban. Abba is hagytam a játékot LS1-ig még élvezetes volt <#mf1>
ez a hiba nekem régóta van... néha 3-4x restartolnom kell a játékot.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Általában minden városban van. Dagi csávó az. 😊

és ilyen merchantot hol találok?