21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#16095 10 nap suspend! JEEE!
Új rekord! :D -
#16094 Ne basszál fel!
És hova lett a "nem játszom, mert nincs karim" dolog?
Áruló!
>.<
Meg is érdemled, hogy a frézisz lebarackozott! -
Sixtail #16093 -
#16092 Jah ha valaki keresne a játékban, a nevem Megba_Szandra. -
#16091 Nekem jobb epim van. -
#16090 A zombis epithetet ajánlom mindenkinek! - 10def/ckdef
- +5% speed
- +5 all attri
- +5% hp/ve
elég hozzá egy zombit kinyírni hefeibe. -
#16089 Az, hogy engem baracknak titulált a faszbúk 5x megrázóbb mint, hogy téged hitlernek meg egyebeknek -.-
Mellesleg nem is vagy gonosz 2x, max 1x. -
#16088 frézisz nekem nincs fent.
Quiz Monster eredményeim: Világbéke lenne, ha nem lennék 2x , Hitler reinkarnációja vagyok 1x (azóta levették :( ), Pszihopata vagyok 2x, Gonosz vagyok 2x. Kell ennél több infó? Te barack teeee.
Na csoki! :D
Jah.
Elvileg ebben a percben lejárt a suspendem. Már be van élesítve a köv postom is. :D
Vagy 1 hét suspend, vagy ban! :D -
#16087 Kis on.
Ha hiszitek, ha nem: facebookon van egy phrases nevű kis progi, ami random válaszokat ad kérdésekre.
Megkérdeztem milyen gyümölcs lennék, és elsőre ezt dobta:
barack lennél. mert olyan édes vagy mint egy barack. xD :DD
Ez nekem kicsit sok volt így hirtelen, kis para-jelenség mi?
És kajakra ezt írta, nem linkelek. -
#16086 Köszönjük. -
#16085 a szót meg szavat vitához ennyit szólnék hozzá:
"Mindkettő helyes nyelvtanilag de nem használatos a szavat. Tejt vagy tejet tót vagy tavat. Mind ilyen. Egyes nyelvjárásokban fellelhető, elfogadott." -
#16084 hmmm..
ez lesz a következő projektem az űrrakéták után... :D -
#16083 gyors kiszámolod :D -
szabi34 #16082 ezen még gondolkozom picit...:P -
#16081 Én a pí utolsó számjegyét. -
szabi34 #16080 Röviden annyi hogy G1 átvette a 9d-t. Minden kari elveszett és azt ígérték/ígérik h visszakapjuk őket valamikor.(kb soha)
Am tele van minden buggal szóval ugyanaz mint acclaim... sőőt még lehet h rosszabb is, de ez van ezt kell szeretni.^^
Mit akarsz még tudni?:D:P -
RYO123 #16079 bocs a hibákért gyorsan irtam* -
RYO123 #16078 Ennyire megváltozott a 9d amyíg nem voltam?:D vaaki le irja pontosan mik történtek? Meg köszönném -
RYO123 #16077 Mi történt a 9d vel?:D nem acclaim os?:O mikröl maradtam le... mik változtak uj szerók lettek ? -
Sixtail #16076 A szavatosság az szavatosság, a szavat az meg szavat. :P
Jah és látom a legtöbb quest bugos lett hála az új patchnek. :D
Mint a régi szép időkben. :D
Na húzok borotválkozni, mert már lehúz a szakállam. :D -
#16075 A szavat az valaminek a szavatossági ideje, pl a tejnek :D
Nekem mint professzornak, sajnos ki kellett javítsalak.
Botsáska -.- -
Sixtail #16074 >_>
Szavat... szót... Buhh, ez a "szót" olyan bénán hangzik, hogy inkább nem is használom. -.-
Jó event, de már unalmas... Fogadok, ezek az "ételek" a szokásos +10 stat cuccok. Boring! -.- -
Exxtazy #16073 Amúgy véleményem az eventről:
-Leárazás szeintem nevetséges
-Nagyobb xp eventre számítottam, de nem reklamálok, mert közben minden nap kapunk szaftos kis itemeket 11/11.-éig!
-Van buff,lesz boss spawn event,szokásos pumpkin/candle meg hasonló event.
Szóval szerintem nem rossz az event.Leárazás meg nekem úgyis mind1, mert nem fogom még1szer elkövetni azt a hibát, hogy játékra pénzt költök! -
Exxtazy #16072 Attention Dragons!
Today we are patching to version 122 which effectively begins the HALLOWEEN MADNESS EVENT! Here is a list of the specific details of all the events that are going to take place as a result of the madness:
Weekend Item Mall Sale:
Also this weekend we will be discounting the following items:
90 Day Premium: 10% off
30 Day Premium : 20% off
30 Day Decos: 30% off
Dungeon Passes: 30% off
Tonics, Trigrams, Jades, Panacea, and Mastery Pills: 50% off
Additionally, any purchase of any single item 400 G1 Credits ($5 USD - AFTER Discount only) or more will get you ONE free Qilin’s Mirror!
This Sale will begin when the game comes back up from maintenance on 10/28/10 (28/10/10 for the EU) and will last until Monday, November 1st!
50% EXP/Skill Event
For this weekend, we will raise EXP and Skill exp by 50% for the whole weekend! That means 3x EXP and 9x Skill!
Game Event 1: Participation event 10/29/2010 - 11/11/2010
Starting tomorrow, 10/29/2010 through 11/11/2010 (29/10/10 – 11/11/10 for the EU) players will receive a free reward EVERY day for logging in (per account). I do not want to spoil the surprise by telling you all the prizes now, but you can expect some of the more useful items such as Qilin’s Mirror, Food/Tonics, Roars, and EXP cards to be included in the giveaway!
Game Event 2: Chinese Zombie Attack! 10/29/2010 - 11/11/2010
The “Awkward Zombies” will be spawning in Hefei and are out of control! The infection must be stopped or all The Land will be covered by this swarm. Zombie Slayers may find themselves rewarded with the Slaying Epithet as a reward for helping to control these parasites!
Game Event 3: Trick or Treat! 10/29/2010 - 11/11/2010
Pumpkins and Candles will drop from all monsters in The Land! Luckily, Jiang Daxi needs these pumpkins and candles and is willing to trade them for the Prized Ox Hat and some delicious food, which all give some great stat buffs for your adventures!
Game Event 4: Carnival of Souls!
The spirits have blessed The Land in these desperate times with their ultimate power, the Carnival of Souls Buff! During the weekends of 10/29/10 – 10/31/10 and 11/05/10 – 11/07/10 the Carnival of Souls buff will be applied to your character upon login (29/10/10 – 31/10/10 and 05/11/10 – 07/11/10 for the EU).
Weekend GM Event:
Just to cause more problems, Shen Mo and the Dream Faced Budda have risen to capture the Bloody Plains! It is even rumored that the True General Wei is the one behind all of this and will appear this weekend to destroy all the Kung Fu masters of The Land! This is unacceptable and all the Clans will have to gather together in the Bloody Plains to fight this menace!
Boss Spawn times Per server:
Saturday and Sunday (10/30-10/31) ------------ (30/10/10 - 31/10/10 for the EU)
Phoenix: Announcement @ 2:30pm (GMT) - Event Start @ 3:30pm (GMT) – Event End @ 4:30 (GMT)
Nirvana: Announcement @ 5:30pm (PST) - Event Start @ 6:30pm (PST) – Event End @ 7:30 (PST)
Yin: Announcement @ 5:30pm (PST) - Event Start @ 6:30pm (PST) – Event End @ 7:30 (PST)
Level up event still going!
And finally, just as a reminder, the Level Up event is still going until November 11th! Each time you level up you will be rewarded with EXP items and more!
Have a Safe and Fun Halloween all! -
lolkaésbolka #16071 Grat a refizéshez, nekem ec wd fegyver +3-nál tört, a hozzávalók egy részét meg kellett vennem, úgyhogy most közel nulla goldom van és a játékkedvem is ugyanennyi. -
#16070 Nem írtad jól, nem "szavat" hanem "szót" .
Az "elhallgattattak" szerintem jó, bár korán van még az ilyenhez. -
Sixtail #16069 Nabó! Megint mit csináltál, hogy elhallgattattak? :D (jól írtam az utolsó szavat? :D) -
#16068 Valamit félreértettél, de keményen. :D
Csak pár embernek apróságot. Ez leparkol egy körülbelül 20 eurós összegben. Ez belefér. :D
A meghívást ennyire előre feldobni botorság. Ennyire előre senki nem tud semmit. (még Te sem szerintem)
Jó lenne élni a lehetőséggel, de mint írtad egy út elején vagyok. És ez az út hosszú.
Maradjunk annyiban, hogy részemről köszönöm, de nem tudom megígérni, hogy ott leszek, vagy azt hogy nem.
Alig mellékesen!
Bezsákoltam a 2. suspendemet BuG1 fórumon. Ez most csak 24 órás. :D
-
bomb1111 #16067 Ezennel a lista megnyitva és ne feledjétek : Nálam a kiadott szó,szent,ember légy alapon.Semmi összetett szem meg ízelt láb.Azok alacsonyabb rendü lények akik nem tudják mi az az igéret.Aztán meg ne üzzetek gúnyt a Magyar szavakból. -
bomb1111 #16066 amit elfelejtettem : A nyaralóban nyugodtan elfér 15 személy,rajtunk kívűl akik a házigazdák lennénk. -
bomb1111 #16065 Dodó ! Tényleg semmi közöm hozzá mert noha nagyon kedvem lenne ott lenni,nem lehetséges.De azért lenne egy kérdésem : Amit DE be keresel egy hónap alatt,el akarod költeni 1 nap alatt Hu ba ? És kérdi ezt egy olyan valaki aki soha nem nézte a pénzt.Az út elején vagy és ha csak azért mentél ki hogy néhanapján fizess a haveroknak,és utána némi kevés megmaradjon neked is,kár a gőzért.Na mindegy,elnézést ha nem voltam érthető de aki ingyenre vágyik,felajánlom magam.A jövő nyárra teljesen ingyenes szállást,kaját és piát állok mindazoknak akik hajlandóak eljönni Erdélybe,a Kelemen havasok lábához,ahol lenne egy nyaraló )))De úgy számoljátok hogy legalább egy hétig.Szalárd völgye a helység,és a vonat állomás ahonnan állom a szálitást : Lunca Bradului(Palota Ilva) Szorakozhatunk horgászatban,teniszben,asztaliteniszben,Barna Maci ölelésben(hahahaha)hegyipatakfürdőzésben meg tényleg nagyon szép havasi táj túrázásokban. Ez komoly és várom a válaszokat. -
szabi34 #16064 És igen, Phoenixen vagyunk. ^^ -
Sixtail #16063 Ne hallgass rá, nem tudja mit írkál! :D
Ha haverok miatt jönnél vissza, abból most is van elég, szóval gyere, majd csapunk egy kis partit. :D
Ha viszont nagyon bele akarod élni magad a gameba, akkor inkább várj szerintem is.
És igen, a karidnak/karijainknak lőttek. -
#16062 NoNoRiRi voltam, jegeltem már régen a témát és gondoltam most felnézek. -
#16061 Nem igazán tudom, hogy ki vagy.
De ha megfogadsz egy jó tanácsot, akkor 9D-t hanyagolod jó darabig.
Maffiásan szólva: "Jegeld a témát! Comprende?" -
#16060 Bocsi!
Kiment a fejemből...
Na akkor vagyunk 5en eddig. :D
No para! A hangulat meglesz. ;) -
#16059 Csak rákérdezek azért: melyik szerveren toljátok most? Tusy aláírásában Phoenix van, ergo gondolom ott. -
#16058 Én már többször is jeleztem hogy az én jelenlétemre számíthattok..
-
szabi34 #16057 Én a helyedben várnék még egy kicsit azzal a visszatéréssel mert jelen pillanatban én nem tenném... -
#16056 Emberek! Lehet visszatérek. Mondjátok, hogy érdemes.
Plusz úgy látom gazdát cserélt a játék szóval a GB2-es karimnak lőttek, jól látom?