9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peter55
A válaszom roppant egyszerû: Azért, mert. Nem fogok amiatt is magyarázkodni, hogy épp milyen karit csináltam. Ehhez volt kedvem, na aztán?

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

BarackHUN
Csak egy valamit magyarázz el, miért healer karit csináltál? -.-

I S A e o e m o w s m !

Peter55
Jó vélemény, de szerencsére ez nekem nem szólt, mert csak LVL154 voltam.😊

Én is elég sokat veszítettem a karakter elvesztésével, mint említettem már jó pár ezer forintot belefektettem én is, emellett jó sok idõt is. Ennek ellenére játszok, mert kikapcsolódásra jó. Én például egyszer nem háborogtam, hogy mi az már, hogy nem kapjuk/om vissza a karaktereket/em.

És nem azért mert annyira beletörõdtem, hogy ez van hanem szimplán amiatt mert ha hõbörgök, dühöngök, elmondom mindennek a G1-et vagy az Acclaimot akkor sem változik a helyzet.

Nem gondolnám, hogy emiatt "pincsi" lennék. A nyali eventek meg olyan szinten nem érdekelnek, hogy az nem igaz, maximum kihasználom a QM adta lehetõségeket. Azt hiszem ennyit akartam csak.

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Csak hogy ne legyen félreértés : G1 csak a játékos létszámrol szolt.A többi az én következtetésem,arra alapozva hogy voltak tapasztalataim amerikai business stílusokkal.
A rossznyelvek szerint a DB már rég G1 nél van(a legutolsó acclaimos mentés)csak még nem döntöttek hogy megéri bedobni vagy sem.Ahogy olvastam a G1 en,a fõmuftik több online játékosra számitottak volna.Most csak próbálják összeszedni a szerintük megfelelõ játékoslétszámot és ha ez nem jön be,ejteni fogják a 9dt.Egy üzlet inditási költségvetése mindenhol e fõld kerekségén,elveszett pénznek van elkönyvelve ezért nem igyekeznek az IM vel.(többek között)De ha a számitásuk nem jön be,a tervezett határidõig,többet egéssz biztosan nem hajlandók veszíteni.
LordTusy
Most õszintén...szerinted elérnénk valamit a tömeges tiltakozással?Ha nem játszanának magyarok...vagy tegyük fel a teljes régi 9D felhasználógárda a világ minden pontjáról,szerinted hangyafosnyit is érdekelné G1-et vagy Disney-t?Pont leszarnák.Még item mall sincs berakva,tehát még pénzt se tudnak kiszedni a játékból.Szép dolog,ha valaki kiáll az elvei mellett,csak pl ilyen esetekben a hajadra kenheted az elveidet.
A bedobott csontokra mit mondjak?Nem tervezek hc grindet (és idõm se lenne rá),de ha már adnak ilyen lehetõségeket,mint pl az ingyen mirrorok kihasználom az alkalmat,mert lehet hogy késõbb jól jön,ha más nem pénzszerzésre.
Attól,hogy mi most játszunk G1 még melózhatna DB visszaszerzésén,ha akarna.Ha visszaadnák a régi karaktereket egyszerûen átpakolnánk a most szerzett cuccokat azokra az accokra és folytatnánk ahol abbahagytuk.(Mellékelten megjegyzem,hogy ezzel máris elõrébb lendítenénk magunkat az acclaimes db-hez viszonyítva.+be/+pénz/+IM cumók.)
Mi mindenképp csak nyerhetünk az egészen.Ha visszakapjuk a karikat az üresjárat felfogható hosszú kereskedésnek.Ha nem akkor pedig lesz egy jó kiindulási alapunk.
Természetesen engem is bánt,hogy buktam...lol,hagy ne írjam mi mindent,de a játékot és a társaságot attól még szeretem.
Kb ezek lennének az én gondolataim..."elveim".
Szép napot mindenkinek!Jobbulást Dóz!(Én is beteg vagyok hét eleje óta...nagyon szeretnek a tanárok,minden óra elejétõl a végéig a krehácsolásomtól visszhangoztak a termek.)

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Itt a hétvége és csak kihevered hétfõig.Amúgy a kliens tényleg elég nagy,szinte 2 giga.Hagyjad mert így az SG n is tudunk dumálni.Azért nem érdemes letöltened a klienset.Meg aztán az is megtörténhet hogy idõközben G1 bedobja a törölközõt,látván mekkora nagy korhadt fába verte a baltáját.Amennyit értek én a szerzõdésekhez,G1 nek van 3 havi ideje hogy döntsön a 9d folytatása vagy ejtése mellett.(a 3 hónap szeptember elsején kezdõdött mert a launcheren 09.01. szerepel mint Welcome dátum,noha a játék csak szept.16.án indult)Addig is,én is csak langsam üzemmódba tologatom.

Na hagytalak és gyógyulást mert itt az oktoberfest a nyakadon)))
ToshiBá
Mint írtam nem hibáztatok senkit. Nem szemrehányás volt. És nem lett senki sem rosszabb/kissebb a szememben.
Egyszerûen leírtam a véleményem az egészrõl.

A társaság nekem is hiányzik, de most akkor sem tudok semmit tenni az ellen, hogy ne hiányozzatok.

Bomb!

Marhára beteg vagyok. 2 napja nem tudok menni dolgozni sem tõle.

Ui.: ha meglenne a kliens, akkor lehet talán még "játszanék" is.(belogolnék beszélgetni) Mert azt nem tudom mekkora, de gondolom a játék maga nem okoz hatalmas adatforgalmat.
De most hogy a karijaim el lettek baszva, a szívem visszahúz a konzolok felé. Xboxlive már van magyarországból is. Szal nemtom.

Pás

Live: DoZeR 982

P0Th3aD
Homoszexualitás mentes ölelés! : )))

Apokalipszis - BOT warrior

Engem nem érdekel ki mit igért,amíg nem adtam pénzt az igéretére.Ne aggódj,az én szemembe nem szenvedett semmi csorbát a szavahihetõséged. Akkor is tagja maradsz annak a régi-régebbi FS gárdának aki egymás mellett tudott lenni jóban is meg rosszban is.
Szevasz Dodó!

Örvendek hogy olvashatunk és ép,egézségesen bírod az ottani rendszert. Remélem minél hamarább ingame ba is láthatunk.Persze nem csak te vagy egyedûl aki nem kedveli a szavukat szegõ embereket,meg azokat akik némi aprópénz ellenébe félreteszik az elveiket.Én már nem itélek el senkit mert megtanultam hogy mindenkit olyannak kell elfogadni amilyen.Ha netalán mégis lenne véleményem valakirõl,inkább megtartom magamnak.(ez nem célzás a leírt vélemény nyilvánitásodra)De azért megnyugtatlak hogy az a pár napos 5x,sokunkat nem tudott elvakítani.Na de hagyjuk ezt. Nincs szándékomban szabadkozni,mert nincs miért.Ami engem illet,ha találok majd egy akár fizetõs,komoly játékot,elhúztam innen a 9dböl.Szerintem tökmindegy hogy acclaim vagy G1,amíg a 9d szoftos struktúrája nem teszi lehetõvé a hatékony hacker-scammer-cheater kiszûrést.

Béke veled és sok sok kitartást neked.
P0Th3aD
Nos...

Bevallom játszom énis, bár maximálisan amellett voltam hogy NEM!
De a játék hiányzott na meg a társaság is!

Lehet kicsit visszaesett a szavahihetõségem, mert ezáltal meghazudtoltam magam és azt amit "képviseltem", akkor jár a kövezés...
Viszont akkor is bánt ha nem írom, vagy ha vissza is mentem játszani, az a sok évi cucc elvesztése! Minden upnál anyázok egy sort, hogy megint itt kell szarakodni...de akkor is tetszik a gém, akár egy buta acclaim az üzemeltetõ aki maximálisan pénz orientált, akár egy G1 aki meg nem kapkodja el a dolgokat és csak a "csontokat dobálja"!

Részemrõl tovább nem fejtegetem a témát, ez van, ellene voltam de mégis játszom! Ettõl még nem hiszem hogy bármeikõtöknél is rosszabb lennék! : ))

Szép napot, Béka

Apokalipszis - BOT warrior

Blood Raven
Megértem azokat akik sok kp t öltek a játékba hogy felháborodtak de van aki csak azért játszik hogy kikapcsolodjon és azok játszanak is ezután is akárhányszor törlik a karikat

Hollo

BarackHUN
Itt az axed kami.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
<#eljen>

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
megjegyzem van aki, sõt többen is lehetnek, akik megleptek engem is, hogy annak ellenére, mit "képviseltek" korábban, mégis játszanak, szóval ejnye-bejnye <#ejnye1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
*perec

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
akkor eszerint ez csak azoknak szólt akik kerek-megmondták, hogy nem fognak játszani 0-ról indulva, és most mégis játszanak, helyes, akkor jól sejtettem, hogy nekem nem szólt 😊

ToshiBá
Kövezzetek meg...

Anno volt egy "fogadalmam" a játékkal kapcsolatban.
Addig nem hagyom abba, amíg valamelyik karim nem ér a végére.
Azóta történt pár dolog.
Nem akarok pesszimistának vagy beszívott optimistának látszani.
De megvan a véleményem arról, hogy mi lesz a DB sorsa.

Viszont titeket nem értelek.

Odadobnak egy csontot, és Ti mind (akik bizony vesztettetek sokat) csaholó kutyaként rontottatok rá.
Nem jó ez így.

Belegondoltatok mi lesz 4 év múlva, ha esetleg G1 tõl kapja majd meg egy másik cég a játékot?
Nem.
Elvakultatok a csonton hagyott húscafatok örömétõl.

Egyetlen ember van jelen ezen a fórumon, akiben nem "csalódtam" ez ügyben.
Õ nem más mint Bari.
Kiáll az elvei mellett.

Lehet most fújolni, meg utálkozni. Akkor sem fog változni a véleményem.

Én jelen helyzetembõl adódóan sem tudok nagyon foglalkozni vele, de amíg nincsenek meg a régi karaktereim, amikbe órákat-napokat-éveket, és súlyos összegeket fektettem, addig nekem ez a játék halott.

Ti meg gondolkozzatok el pár soron mindenképp kis pincsik.

Nem a Ti hibátok, és nem is tisztem a szemetekre hányni.

De így beletörõdni, és feladni az elveiteket (többeknek gondolom lövése sincs mi az hogy "elv", ezért õk csak a sötét paraszt kategóriában hendikeppelnek) ez azért fájt nekem.

Nem azokra vagyok most ráállva akik eddig is csak kocajátékosok voltak, vagy a karaktervásárolgató mágusokra. Hanem a HC grinderekre, akiknek 160++ os karakterjeik voltak, és most ha kell inkább újra felküzdik magukat odáig. Meg a "csak bohóckodok kicsit" játékosokra... Tudom jól mit jelent ez. Bohóckodok-->nem megy-->kell a premi-->KOCKULOK!

Ennyit részemrõl. Akiknek szólt, azoknak remélem rátiportam a tyúkszemére.

Érezzétek jól magatokat csontharapdálás közben!

Ui.: A porchoz mindig van tapadva egy kis husi a csont felé. Az az 5x XP...

Live: DoZeR 982

MadeInHell
Hétvégén lesz valami event?vagy marad a 2x?Jó lenne megint 5x<#email>

TAO BoT Warr

ReszegKoldus
jobb volt amikor még nem adott quest roart...

Gubberx
Hát nem nagyon van idõm mostanában ilyesmire 😄 Talán meglesem majd valamikor milyen az új változat.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

LordTusy
Kössz Gubberx<#worship>
Apropó...te nem szeretnél 9D-zni?<#bee1>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Gubberx
Frissítettem az elsõ 3 quest leírás szekció linket, ha a többihez is találtok linket majd frissítem, szép napot 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Stanyizllava
okok köszönöm

Szerintem SF a legjobb a mastery miatt mert hd és bot mastery szarabbb... próbáltam mind3-at már.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Stanyizllava
Szerintetek a SF Nuker a legerõseb nuker mindenhaverom ezt mondja én meg azt hogy szerintem a HD nuker meg a bot szerintetek ?

Akkor te is tehetnéd! 😊 Mondjuk erre jöhetsz! :-)

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Blood Raven
jolvan mindig mellé nyomok😊

Hollo

LordTusy
Elõszöris Kami semmit se írt a Pesti levegõrõl.
Másodszor most beszólsz,mert master vagy?Igen?Visszaélsz a hatalmaddal?<#hehe>

Blood Raven
bocs hogy beszolok de Pesten friss levegö?<#hehe>

Hollo

én már bent vagyok 1 órája...

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

LordTusy
Kikérem magamnak másodszor vagyok elsõéves <#duhos2>
Idõsebb vagyok nálad,tessék tisztelni...legalább egy picit!<#miaz>

Megint nem lehet csatlakozni. 😞
BarackHUN
Igen a ti idõtökben, amikor még át kellett sétálni a szobán, hogy bekapcsold a tévét nem? Mondja az elsõ éves egyetemista -.-

I S A e o e m o w s m !

makiii
Hozzánk beszélsz? 😄
Én nemsokára megyek a szabadba rúgni a bõrt.. =)
Csak hétvégén játszok.. =)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

LordTusy
Sry a duplapostért...
2 jómadár tessék elereszteni egymás torkát és nyomás kockulni!
Jahj...hogy mennyi baj van ezekkel a mai fiatalokkal...bezzeg a mi idõnkben...<#hehe>

LordTusy
Launcher csatlakozott frissítõ szerverhez,szerintem is mennek.Köszi az infót Részeges!

makiii
Én kérek elnézést.

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

BarackHUN
De akkor sem neked írtam.. =)

I S A e o e m o w s m !

makiii
De akkor sem téged kérdeztek.. =)

ReszegKoldus
szerintem mennek a szerverek...

BarackHUN
A válasz se igazán hozzád szólt... =)

I S A e o e m o w s m !

makiii
Nem igazán hozzád szólt a kérdés... =)

makiii
III.kerületben. =)

BarackHUN
Biztos valami üzbég faluba.<#kocsog>

I S A e o e m o w s m !

LordTusy
Hol is? <#miaz>

makiii
Itt már kezd borús idõ lenni.... :S

LordTusy
Folytatva az elõzõ benyögésem...

Vagy az is lehet,hogy most rakják be az új szervereket az acclaim-es database-el és szeretnének meglepetést okozni,ezért mindent lelõttek,hogy még véletlenül se kapjunk hírt róla!Erre mondjuk nem látok túl sok esélyt,mert egy hírportálon se olvastam Mickey egér ellen irányuló erõszakos anális behatolásról,szóval passz.

Reménykedjünk Kedves Barátaim!Az igazság a mi oldalunkon van és Disney tudja a legjobban,hogy az igazság a végén mindig gyõz!(Csak gyõzzük kivárni...)Akinek ez nem elég,annak csak annyit mondhatok...
Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrták.Nem kicsit, nagyon.A világon ilyen böszmeséget még vállalat nem csinált, mint amit Acclaim csinált.Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudták az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondanak, az nem igaz.És közben egyébként nem csináltak semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentõs fejlesztési intézkedést, amire büszkék lehetnek...

Na ez egy kis kitérõ volt...Már akkor eszembe jutott,amikor bejelentették,hogy G1-é lesz 9D,de kicsit viharos volt a hangulat a fórumon és nem akartam ezzel is bomlasztani a rendet.Remélem ezzel a néhány sorral sikerült mosolyt csalnom néhányak arcára és senkinek nem sértettem a politikai hovatartozását...nem az volt a célom.A végén van egy kis csúsztatás,persze acclaim és indy a sok bénázás közt azért jót is csinált.
Ehh...nem akartam ennyit írni,de ez most így sikerült.Aki ismer tudja,hogy engem nem szabad komolyan venni...és mostmár azok is,akik nem.Majd írom,ha újraindultak a szerverek és megint lehet kockulni.
Mindenkinek szép napot és kellemes idõtöltést az üresjárat alatt!(Pestiek süt a nap és meleg van,tessék kimozdulni picit a friss levegõre!)

Neked ezek a linkek bejönnek most? Mert nálam halott még mindig a fórum és a játék is...Lenne egy kis idõm játszani, erre ez a vacak be se enged...Pont mint a régi szép idõkben. 😄