21072
  • kalidor
    Minden tiszteletem azé, aki még így is kitart a játék mellett... :) Kérdés megéri-e...
  • Udead
    Sziasztok igen sokaknak behalt gg haveromnak se ment nekme meg megy o,O.Persze semmit nem érek vele mert a fő kari liában vanxD
  • Lawless #16253
    Hali

Ahogy latom valahogy de mindig hetveger sikerul ez a jo kis gg error event. hogy szopjanak hanyatt...inkabb necsinaljanak vele semmit mint hogy elkurjak es pont hetvegre amikor tolhatnánk...ennyit a G1 észjárásról...ettol meg a 1éves unokatesómnak is tobb esze van!
  • Sirata
    Üdv!

A Gameguard ahogy Csita is írta meghalt. Azt gondoltam hogy csak nekem, de akkor ezekszerint nem. Ha valakinek esetleg működik az jelezze itt! Bár kétlem, hogy egyedi esetről lenne szó.G1-nek nem megy ez a dolog sehogysem.

További minden jót mindenkinek!
  • makiii
    Na végre GG is meghalt.
  • BarackHUN
    Vettem is jó sokat, hátha jó lesz még valamire.
  • lolkaésbolka
    Dehogy. Most kell coint venni, mielőtt még bezár a bazár
    Remélem minél többen vásárolnak
  • LordTusy
    Tarts pár hét szünetet és gyere vissza higgadtan.
  • Szid
    Nagyhirtelen ki is instalaltam a gamet, mert nan is halott.
    Az a rohadék kitorolte meg a capturoket is.
    Tele van a tokom a 9Dvel, .....
  • BarackHUN
    Fórum is meghalt, ha esetleg valaki oda is akarna menni :D
  • LordTusy
  • BarackHUN
    El nem hinnéd mégis milyen nyugodtan fogok aludni éjjel :D
  • Sixtail
    Jóhírek!

Elvileg HZ/NC felrobbant, és a detonáció akkora volt, hogy reggelre még ZZ-t is kifüstölte. Szóval, aki ezeken a mapokon volt, nyilván most nem tud gémelni.

A hétvégi "epic" event nyilván az lesz, amit elég sokan már megjósoltak. Egy nagy semmi. :D
    Kedves GMek beírták, hogy még mindig nem tudnak eventet csinálni, mert... sok ok volt, lusta vagyok mind leírni. :P
    Ja, de a végére odaírták, hogy még bármi történhet. :)

Ezek után jó gamet és kellemes 7végét mindenkinek! :)
  • BarackHUN
    A legérdemesebb ha hacket veszel.
    Úgy a káposzta is jól lakik, meg a kecske is megeszi a farkast.
  • Udead
    Sziasztok. remélem hogy egész hétvégén szar lesza 2 map és akkor megint nem tudom tolnia warim-.-Ezeknek mindig van valami bajok, megint miért nem enged be warimra,:D
  • lolkaésbolka
    Sajnos én nem hackelek, de nem is vásárolok ezektöl semmit. Így meg szar a játék. Talán érdemesebb hackelni, mint pénzt költeni ilyen baromságra. De erre mindenkinek magától kell rájönnie, vagy a saját kárából tanulnia.
  • BarackHUN
    Beeeeeee
  • LordTusy
    Valóban...értékelné.Lévén könyvtáros rögtön katalogizálná is és a cetli alján a megjegyzés adatcsoportba beírná,hogy a szerzők sürgős pszichiátriai kezelésbe vétele erősen ajánlott.
    A korábbi kérdésedre csak annyival válaszolnék,hogy nem...tőled el is várom,hogy jobban érdekeljen egy állat halála,mint a játék aktuális állása.Te a természet gyermeke vagy.Ugyan nem vagy szép,se érett...de némely részed édes és ezért megtartunk.Te vagy a mi Barackunk,aki összeköt minket,a szobába ragadt;procigőzön tengődő;napfényt rég látott kockákat a külvilággal.(Egyébként néha elgondolkodom,hogy Te tényleg Barack vagy-e...sokszor Bari-nak becézünk,és amúgyis olyan kis szelíd jószág vagy...nem lehet,hogy valójában Bárányka vagy?)
    Ma már talán utoljára írok,szóval nyugodalmas boldog joccakát mindenkinek!
  • Sixtail
    Tudom, de bírd ki, nem tart sokáig (vagy igen :D).
    Majd valahogy túléled. :P
  • BarackHUN
    A csudimudiba, épp be akartam logolni :(
  • Sixtail
    Nanchang és HZ kiütve.
    Vagy lehet minden map, igyekezzetek most nem dct kapni. :D
  • BarackHUN
    A dolgozatba meg írd le a köztünk folyó már-már regénnyé alakuló eszmecserét, a prof értékelné szerintem (és nem 1-esre).
  • BarackHUN
    Ha hyp kutyája meghal az engem jobban érdekel mint az, hogy éppen mi a napi gift.
    Ettől rossz ember vagyok?
  • makiii
    Nekem meg DC Premit is adtak.. :D megszorozzák minden órában 200-al a dc-im számát.. Tusy,Grab köszi a helpet !
    a sp33d pillekről annyit hogy: Ajándék lónak ne nézd a fogát !
  • zsele1000
    Sokan fikázzák G1et meg Indyt, de ez a "bennragadok" mégtöbb emberrel előfordul. :)
    Ma egyébként 3 speed pill az ajándék. ;)
  • unusual
    Én kb pont lekaki,hogy Hyp-el mi van. :)
  • LordTusy
    Nem...amikor 20 oldalas beadandón dolgozom nem loggolok be egy percre sem,mert ha bennragadok 9D-ben a büdös életben nem lesz kész.
    Sok értelme van a fórumnak,ha ezekhez hasonló infókat nem rakunk ki...
    (Fogadjunk,ha Hyp kiírná G1-fórumra,hogy meghalt a kutyája fél napig jönnének a jobbnál jobb hozzászólások itt SG-n.)
  • zsele1000
    Mindenféle finomság volt! Az offolás megy, de az h beloggolj 1 percre, az nem? :-)
  • unusual
    Tegnap volt tükör,ma IS.
  • LordTusy
    Nyafogni a hackerek miatt meg G1-et/Indy-t fikázni...az megy,de egyik zseninek se jutott eszébe kiírni,hogy ma Iron Separator az ajándék.Adtak esetleg Jade Separator-t vagy Quillins Mirror-t vagy akármi más használhatót is?
    Legközelebb majd akkor hisztizzen valaki az offolás miatt,ha ír valami hasznosat...
  • unusual
    Mindig is lesznek hackerek,meg csalók akármilyen gameről beszélünk szerintem. De a sok VN-el kéne kezdeni valamit,mert azok hozzák be a sok " rosszat " ide.
  • Sixtail
    4 játékot játszottam, ami GG-t használ.
    Mind a 4ben voltak hackerek, bot-grinderek, duperek és a többi.
    A 4 gameből 2ben nagyon sokat láttam belőlük, a másik 2ben meg közepes mennyiséget.
    Szóval szerződés ide vagy oda, ha GG béna. Egy darab papír nem fog ezen segíteni. Ha GG-nél maradnak, akkor marad minden nem kívánatos dolog ugyanígy.
    Ki kéne próbálniuk valami újat, de az túl nagy meló lenne, arra meg lusták szerintem. :D
  • bomb1111
    G1 megvette indy21től a 9d közlési jogot északamerikára meg európára.A GG,ami egy biztonsági szolgáltatás,indy21 hatáskörébe tartozik.Tehát ha indy21 nem tud hatásos biztonsági(antihack,antiscam,antikeyjam,stb)szerződést kötni GG vel vagy bármely MMRPG pajzsrendszerrel,nem G1 hibája.De ettől eltekintve én többet várnék G1 éktől.Pl.a 9d bezárását,mert egy hackerekkel,scammerekkel tele játékot nem lehet eladni épeszü embereknek.
  • Sixtail
    Látom ideges lettél. :D
    Take it easy! :P
  • LordTusy
    Mond meg nekik Law!(GG-hez meg úgy kb a technikai részhez semmi közük,ők max megszorongathatnák Indy21-esek tökét,de ez igazából mindegy...)
  • Lawless #16220
    bocs six es hali nemtudok belepni mindig valami hibat ir ki h szopjanak le egesz g1 cég egy low buzi banda aki impotens kocsog
  • Lawless #16219
    nekem behalt a gg a qva istenit
  • bomb1111
    Anderszon meghalt,Hófehérke kurva lett és a 7 törpe beállt a ...... Na mindegy,A mesének vége.A NYUSZI meg elment fűrészt kérni a rókától,ha ismeritek a viccet.
  • BarackHUN
    A húsvéti nyuszi igazi, ha nem akkor lesz egy kellemetlen beszélgetésem a szüleimmel.
  • ZzoleE
    Miii?? hogy a gumimaci sem igazi? ááá... pedig nekem azt mondta, hogy mindenki látja őt úgy mint én... de, de ugye a húsvéti nyuszi, ő igazi ugye? vagy hazugságban éltem eddig?