21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
RYO123 #16295 Jó mindenkinek más a véleménye. Engem nem zavart igazán elvoltam végülis csak egy játék a sok közül. De most ez idegesít kicsit h nem tok ezzel az alsó képpel semmit csinálni :D valaki nem tudja mi a baja ? :/ meg köszöném! -
RYO123 #16294 bocs -
#16293 volt.. nincs... -
#16292 a game "tökéletesen" működik..phoenixen nincs HZ és NN de minden más megy...Jövőhéten talán betesznek vmi 5-10x eventet.. -
RYO123 #16291 nem az utobbi időkröl beszélek én. :) amikor cs 1 volt a max régi idők :) -
#16290 ennyire buta nem lehetsz...
PÉNZ miatt szűnt meg..
pvp-ről meg ne beszéljünk mert item mallesek / hackerek miatt nem nagyon lehetett...:) -
RYO123 #16289 Nekem ezt csinálja mikor elindítom: Elöszőr a GG ezt aztán rá mekk h cancel és failed bla bla
http://www.kepfeltoltes.hu -
RYO123 #16288 De elmondja valaki h mért szünt meg az acclaim? lehet h szar volt meg minden bug :D de Jó votl a társaság :D Jókat lehetet pvp zni :) -
szabi34 #16287 Én is elkezdtem Romot most. lvl 10 vagyok ^^
Bár most pár napig nemleszek mert a gép szervízben lesz még...:S -
#16286 GG már jo de HZ még mindig offline nemtudom lesz e ezek után kedven játszani tegnap már elkezdtem romot is... -
Lawless #16285 lol Yin-re meg beenged csak karit nemtudok csinalni :D -
Lawless #16284 na skacok GG-frissit es beenged...aztán 3 próbábol belépni a karihoz
1. x kernel error
2. azt irja h mar bevagyok jelentkezve (lol)
3. game serverre nemtud belogolni végigfut a 20sec és kidob
ehhez most kb annyit fuzok h ezaz hajrá fiúk -
#16283 Emberek ez a videó nagyon állat ez a legjobb :D am rajta van csomó DB8 haha pl ott volt NOKEDLI is mikor kb. EC2 volt ott van Intimate csomó jó fej haver, gec ezt a videót nem lehet a G1 elküldeni -
#16282 És szerintem meg pont hogy egy amerikában tanyázó retkes cég ez.. ami amerikai elv szerint működik..
Farokverésért pénz.. =) -
#16281 nem Magyarok hanem magyar állampolgárok.. -
RYO123 #16280 am acclaim mért szüntette meg 9d t?
http://www.youtube.com/watch?v=TgNIrtk-bXE&translated=1 -
#16279 Outsourced :D -
#16278 Na nee, akkor minden cigány magyar aki Magyarországon él?
Ezt nem magyarázod be nekem, ŐK MÁRPEDIG NEM MAGYAROK!
De ezt félretéve, ki mondta, hogy a G1-esek Amerikába vannak?
Lefogadom a fele Indiában van, vagy valahol azon a környéken. -
RYO123 #16277 mind1 :D pedig lett volna kedvem egy nukerhez :D -
#16276 kalapács és ess neki a gépednek - . - ....
amúgy nem tudom hogy van-e most vmiféle ilyesmi.. régen volt...
-
RYO123 #16275 és azt hogy ?:D -
#16274 *vagy esetleg csinálj gg killt... :D -
#16273 semmiféle.. majd megcsinálják "SOON" -
RYO123 #16272 És ezen kívül vmi lehetőség ?:) -
#16271 keressük meg hol is van ez helyileg? amerikában.. és ami amerikában van az amerikai...azok az ázsiaiak is amerikai állampolgárok.. szóval ők is ugyanaz a lebutult faj... :) -
#16270 letörölni a 9d-t -
RYO123 #16269 Hello
Az mért van, hogy letöltöttem a 9d-t és a GG nem tudja frissíteni magát ki irja h Retry vagy Mégse. Ilyenkor mit kéne csinálni? -
ProType #16268 makii am te mindig ilyen vagy ember :D haggyálmár xD -
#16267 Nézd meg a G1 csapattagok neveit, ha találsz köztük amcsi nevet szólj :P
*****SPOILER*****
A fele ázsiai.
*****SPOILER VÉGE***** -
#16266 TE az Ő példaképe vagy szóval szerintem neki kéne téged... :)
Egy dologra biztos jók ezek a hibák.. mégpedig arra hogy megtudjuk minden ilyesféle amcsi "hevíbasszájba" cég ezt tudja... :) -
ProType #16265 Emberek Barack nagyon nagyon vicces és mibe hogy elhívom egyszer egy barack páleszra :P :D -
Udead #16264 Hát most már nekem se megyxD -
#16263 Egyik az enyém. -
zsele1000 #16262 Az a kemény, hogy páran bent vannak játékban! Hefeiben 3 stand van! :D -
#16261 Nekem megy a game, épp a tibet bossokat verem le, nem tudom miről beszéltek. -
ProType #16260 JAJA :P
-
#16259 Te sem tudsz olvasni mi? Előbb olvass, aztán kérdezz. -
bartben #16258 nektek amugy most megy a game mert elvileg nincs offba a szerver de bnekem a gameguadr nem akar bejönni mármint nem tud csatlakozni -
ProType #16257 hahahahaah am az szerintem feltörték nem a G1 hibája volt amm mi volt a karakter neve ? -
Kexii #16256 Hali!
Ha még csak a gg halt volna meg :)
Hét közbe kezdtem egy új acc-ot áttettem rá sok sok cuccot.
Aztán jött a dc. Beléptem és ZZ helyett máris SZ-ba voltam.
Aztán megint dc. ez kb 20x és mindig másik mapon voltam.
Meguntam kiléptem. És amikor vissza mentem mi lett? az acc-rol minden cucc eltünt :) de úgy minden hogy az utolsó goldig, az utolsó untradeble cuccig minden.
Szóval G1 a "király"