9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordTusy
Öhm...oké van bhennem pár jäger...(Minden pestinek üzenem,hogy Morrisons 3-bvan vasárnap 100 HUF a jäger,és még velem is összefuthatsz...)
Dóz...öhm...Szerinted Te tényleg egy személyben képviseled FS-t?Amikor kiléptél (többször elõfordult),akkor is FS-t képviselted?Sok jót tettél a ligáért,de mindig elkúrtad valami hülyeséggel...Tisztellek,de nem vakon.Ezt a tisztogatás dolgot gondold újra!Nem fogunk valakit kirakni a ligából csak azért,mert Te úgy akarod.5 ember elég egy band alapításához,szerintem fontold meg.Én toleráns voltam/vagyok veled szemben,de ez most kb elég.Ki nem szarja le,hogy van infód arról,hogy mi van most FS-ben?Te benn vagy?Nem!Kezdek besokalni...Vedd már észre magad!A Te helyed sem biztos FS-ben!Alapíts egy bandot Barival,meg a többi híveddel,akik minden szavadra ugranak és dobnak egy miatyánkot!FS mindig demokrácián alapult és ez nem változik.Milyen tisztogatásról beszélsz?Elõbb talán kezdj el játszani...
Rohadtul elegem van abból,hogy kb Istennek hiszed magad allyn belül!Semmivel se érsz többet,mint akármelyik másik játékos!Ember vagy!
Támadod Raven-t,hogy tárt karokkal fogad minden magyart?Miért?Mert végre egy értelmes magyar közösség lenne fekete oldalon?Ajjaj,mekkora tragédia!Még a végén a játékról is szó lenne a fórumon,nem csak szidnád azt,aki épp nem ért veled egyet.
Mért fáj az,ha nyugodtan játszik/kikapcsolódik mindenki és ha már úgy esett,hogy egy nemzetiségûek vagyunk egy ligába tömörülünk?
Ha akarod folytasd a Te szent "inkvizíciós küldetésed" FS-en kívül!Remélem nem sértettem meg senkit azzal,hogy a liga nevében beszéltem.De hagyjuk a ligát...mint egyszerû tag (,mert hogy most nem sub-master vagyok és ez ellen semmi kifogásom) elmondtam a véleményem.
Dózer itt az ideje,hogy kinyisd a szemed és láss!Nem körlötted forog a világ!Fõleg,hogy nem vagy a "világunk" része!Ha képes leszel az orrodnál tovább látni beszélek veled MSN-en is.
Zárásul...szidhatsz,tekinthetsz közellenségnek vagy aminek akarsz,mostmár kb leszarom (elnézést a kifejezésért).
"Rád szállok" "kiutállak" "átszervezések"?Szerinted Te tényleg Free elveit követed?Te magad írtad,hogy nincsenek szabályok.Free elve egyszerû volt és a mai napig érvényes..."bármelyik magyar játékos beléphet és egészen addig tag marad,amíg nem keveri a szart".Ha tényleg Free szabályait vesszük alapul Te már rég nem lennél tag.Akkor mirõl beszélünk?Te kivétel vagy,mert D-vel kezdõdik a neved,R-re végzõdik és egy ideig league master felirat virított afejed felett?Hát nem!
"De ha nagyon akarnék szemétkedni, akkor már most elkezdhetnék ellene hergelni másokat."Itt húztam meg a határt.Ha Free olvasná a fórumot elszomorodna,hogy ez lett az általa létrehozott közösségbõl.Egy picit elgondolkodtam,vajh lenne-e értelme beszélnem Free-vel MSN-en,de inkább megkímélem szegényt attól,ami most itt zajlik.
Mindenki szépen vegye észre,hogy õ is csak 1 a sokmilliárdból és semmi joga megítélni másokat!

Hosszúra sikerült ez a hozzászólás és szerintem ismételtem is magam,plusz hibáztam is itt-ott...ez mind az alkohol számlájára írható(100 Forint/jäger...namár!).A lényeg (és ezt korábban józanul is írtam),hogy ne rendezkedjen allyban egy/több olyan személy,aki nem is játszik!!!
Békés,boldog joccakát mindenkinek!(Nekem még kell egy cigi...)
Pá!

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Üdvözletem mindenkinek.Nem tudom emlékeztek e rám fs tag voltam amíg suclaim be nem csödölt...Udead vagy black chi néven futottam fs ben, örülök hogy megint van játék és lassan vissza is jövök amint tudok csak fellépések vannak küldöldön.. remélem lesz még hely zámomra az fs ben.Mivel nem ismerem az új verziót és az árakat és ...Tanácsot kérnék hogy érdemes elkezdeni warival nulláról?A black marketnél mennyibe kerülnek most a cuccok?Milyen most a pvp rendszer hasonló felállás vagy teljesen megváltozott?Elvileg ma már otthon leszek úgyhogy csinálom is a karit valószínûleg ezeket a neveken mûködöm majd vagy hasonlóakon.Amúgy meg pont meg lett midnenem 600 def set ..... fegyók vagyon premi... és mind bukta, boldog voltam, igazából csak a 600def setem és a decocat sajnáloma legjobban ...Bele olvastama vitákba hát....😄 szeritnem tök fölöslegesen vitatkoztok, fõleg hogy midnenki mond igazságot, részemrõl én örülnifogok hogy megint van game, probáltam másokat egyik sem jött be.Ja tök értelmetlena régi acc krõl beszélgetni.Ha esetleg vissza kerülnek tulajdonunkba akkor max örüünk majd nekik.Na békét nem sokára online😄 Várom márJa és a tanácsokat várom warit érdemes e kezdeni 0 ról.Thx all
Szerintem kár a gõzért.Amikor erre vagy arra eldõl a G1es 9dragons sorsa úgyis meglessz a FS.Takarítással vagy újraalapítással de meglessz. Mielött valaki megharagudna rám,annyit elmondok hogy inkább leszek egy csapatban olyan FASZokkal mint Army(bocs Armyka a nemcseréért)meg Kami,Hugi,Bari,Dodó,Zsolé,Gabi,Merw,Dr,Pille,Grab,Norbi meg elnézést a lapszuszom miatt,mintsem olyan szuperhõsökkel akiknek semmit sem jelent az hogy MAGYAROK vagyunk.Ne értelmezzetek félre,nem tartom Pannóniát a Föld központjának de azért elvárnám hogy némi összetartást mutatsunk,fõleg válságos korszakokban.Vagy ez nem jellemzõ ránk ? Na mindegy,megint filozófálok és sokatoknak nem tetszik.Sõt,nekem sem tetszik hogy olyan dolgokat kell ismételnem amelyek világosak.
A FS volt,van és lessz akár olyan senki-semmikkel mint én meg hozzám hasonló nagyszáju faszokkal.Meg akinek nem tetszik.....alapithat más ligát.Szerintem egyszerü a játszma : aki megállja a helyét a FS be annak tisztelet és becsület,meg aki okosabbnak tartja magát mint mi,szegény,IQ hiányos FS tagok,hááááát.......Istenem.Have good Road. Ami engem illet,soha nem érdekelt ki kivel volt jóba vagy sem mert ha Magyarral találkoztam,segítettem neki(márha tudtam és kérte) és nem hiszem hogy bárki is tudna egy rossz szót szólni Bomb ról aki egy nagyszáju senki-semmi aki mindig a FS becsületét próbálta tiszteletben tartani.

És elnézést az idealizmusom miatt.Csak egy egyszeü Magyar vagyok akinek van egy ELVE is : Ha valakin nem tudsz segíteni,legalább rosszat ne tégy neki.
BarackHUN
<#ejnye1>

I S A e o e m o w s m !

Milyenek a mostani árak a piacon?
Ja bocs, ez nyilván off-topic, biztos rossz oldalt nyitottam meg. 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

ToshiBá
Helyes! <#taps>

Akkor ne fogj vissza engem légyszi! Ez most az Én inkvizíciós küldetésem. Tûzzel-vassal. <#violent>

Live: DoZeR 982

ReszegKoldus
nincs, már elüldöztem mindet <#nyes><#nezze>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ToshiBá
Mégis vannak, akik várják hogy menjek rendet szerkeszteni.
Ez miért is van? O.o
Minden tényleg olyan fasza, mint ahogy vázoljátok?
Nem hiszem.

És igen. Elõbb voltál benne a "Free érában", mint én. Mégis teljesen új rendszerrel "üzemelteted" a dolgot.

Még egy kérdés. Meddig fogsz most játszani? még 1 hónap, vagy 2? Aztán mész másik játékokat tesztelni? Tudom hogy ez most "övön aluli" volt, de jogos.

Ha egyszer eljön az ideje, hogy visszatérjek, akkor igenis lesznek átszervezések, és lesznek érzéketlen "búcsúk" jelenleg ligában tartózkodóktól.

Ha esetleg egy új szerver lesz a régi kariknak, akkor pedig alapból egy fullos FS lesz életre hívva. Bevándorlók, selejtek, és nemkívánatos személyektõl mentesen.

BarackHUN
Már elmondtuk 100x, hogy nem G1-en múlik, hanem Indy-Acclaim együttmûködésen. (mármint a D😎

I S A e o e m o w s m !

Blood Raven
Ezt még nemtudom kihagyni sory
A Free s idökröl lehet hogy többet tudnék beszélni mint te.
Az hogy FS ideiglenesen meglett csinálva sajnos/szerencsére elég valoszinü hogy végleges is marad mert nemlátom hogy G1 esek nagyon igyekeznének viszahozni az acclaimos karikat.

Hollo

Szerintem tudja. Jah pöffeszkedem! És kérlek szabd meg hol legyek,és mikor! Van még valami " apu " ?

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ToshiBá
A név kötelez... Am meg kb MSN-en is elérsz. És bármily meglepõ is, van infóm arról, hogy mi zajlik. 😉
De ha ez 100%, hogy ez csak ideiglenes befogadó/óvóhely, akkor sem vagyok büszke rá hogy unu, meg drh-s exjátékos hulladék meg mittudomén még kik vannak benne. És külön köszönöm, hogy jelen idõben írtad, amit írtál! Mert egyszer még lesz, csak senki nem tudja még hogy mikor.

Raven!

Örülök, hogy összehoztad az óvóhelyet, de annak nem hogy szükség törvényt bont alapon mindenféle jöttmentnek is helye van benne! Nem a munkádat értékelem alul, hanem a kivitelezés minõségét. Szûrésre mindig is szükség volt, és lesz is! Kíváncsi vagyok, hogy ha Free csinálta volna ezt az ideiglenes megoldást, akkor az õ szabályait ugyanúgy szarba se vennétek, mint az én fórumos megnyilvánulásaimat? Sok rendszer tõle származott, és büszke vagyok rá, hogy egy percet sem játszottam azok nélkül a szabályok nélkül. Hajlamosak vagytok elfelejteni, hogy a régi idõkben elég kemény volt bekerülni FS-be, és bent maradni is csak a szabályok (amik sosem voltak) betartásával lehetett.

Made!

Veled sosem volt semmi bajom ha jól emlékszem. (A karivásárlásosditól eltekintve.) Szerintem ökörködtünk eleget anno.
😊

Lin!
Nincs véletlenül egy Holtpontos, akit szekálhatsz? 😄

ReszegKoldus
"Dóz...mit is csinálsz?Hol vagy Te most?Ja hogy épp az elveidért sztrájkolsz és nem játszol...Jelenleg kb semmi közöd nincs ahhoz,hogy ki van FS-ben és ki nincs"
<#worship>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LordTusy
Öhm...mit is akartam?Ja igen...

K U S S ! ! !

Ha nem jut eszetekbe egy értelmes dolog se,akkor inkább zárjátok be szépen a böngészõt és menjetek aludni!
Dóz...mit is csinálsz?Hol vagy Te most?Ja hogy épp az elveidért sztrájkolsz és nem játszol...Jelenleg kb semmi közöd nincs ahhoz,hogy ki van FS-ben és ki nincs,fõleg hogy ez nem a Fekete_Solymok,hanem a .Ha nem lett volna elég egyértelmû ez új/ideiglenes FS.
Mellékelten hozzáteszem,hogy sosem egy,de nem is két ember döntötte el,hogy ki megy és ki marad.Állítsátok le magatokat végre!Vagy ha az nem megy napoljátok el a balhét addig,amíg mindketten online lesztek!Így ennek semmi értelme.
Persze...ez nem vita csak néhány ígéret listázva,mi?Na akkor én most megígérem,hogy nagyon nagy hisztik és nyafogások lesznek,ha visszakapjuk a karaktereinket.

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Blood Raven
Igazad van Dozi lépjen ki minden 2. ember és csináljon mindenki magának saját leaguét ahogy ez volt régen is nehogy véletlen megértöek legyetek kicsit is és legyen 1 nagy ütös Magyar league a szerveren bomlasszuk csak szét a magyarokat ahogy az más mmokban is megy és fikázzuk meg pk zuk egymást.
Részemröl befejeztem mostmár csak játékkal kapcsolatban irok vagy talán jobb lenne csinálni 1 9d s topicot ahol a játékrol van szo?<#conf>

Hollo

MadeInHell
<#worship><#worship><#help><#worship>

TAO BoT Warr

MadeInHell
Master én maradhatok? Igérem meg sem szólalok hátha feldühítelek valamivel.

TAO BoT Warr

ToshiBá
Akkor sincs ott keresnivalód.
És igazi román örömtáncot jártál? Szabi tudja, hogy ott pöffeszkedsz te is?

Veled ellentétben én nem. Jah,tök büszke voltam rá! 😊

ToshiBá
Látod te kis buta?
Lehülyéztél, és leférgeztél anélkül, hogy én akár csak 1 jellemzõt is használtam volna. Ennyire vagy intelligens. (semennyire)
Sajnálom hogy nem akarsz te is találkozni velem élõben, mint ahogy anno Legenda akart, mert minden leírt betûdet megbánnád. Nem konkrétan verekedés/verésre gondolok. Egyszerûen nem ismersz, és mégis. Bár ha nagyon feszülnél kaphatnál is egy kicsit. 😄

unu:

Szerintem neked SEMMI keresnivalód nincs FS-ben. FS-est öltél, és tetted olyan büszkeséggel, mintha csak egy puttó román lennél. Ha jól emlékszem ki is lépett miattad. Most meg befúrod a pici pofidat és "oxtod az éxt" vagy mi?

Eddig is igazat adtam Brightnak, de most már 100% tuti vagyok benne, hogy sok olyan "ember" beférkõzött FSbe, akiknek semmi keresnivalójuk nem volt ott régen (be sem kerülhettek volna). Unut pl én magam tettem tiltólistára. És most mégis bent van...

Sad Panda....

Peter55
Egyébként most el terveztem, hogy ezzel a karival nem megyek GL-en WT-be. 😄😄

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

ReszegKoldus
korrekt <#taps>

BarackHUN
Ha visszakapom a karim, elsõ dolgom az lesz, hogy elpicsázom Shao-yu-langot (ha jól írtam le), megcsinálom 2nd role-t, és:
1. verzió: Ha ugyanarra a szerverre kapom vissza a karim, mint amin a mostani FS van, akkor HA a vezetõség bevesz, belépek, és meghúzom magam, mint egy rendes új tag.
2. verzió: Ha nem ugyanarra a szerverre kapom vissza a karim, mint amin a mostani FS van, akkor megcsinálom/juk, ott is a ligát, és aki akar odajön, és meghúzom magam, mint egy kezdõ.
Én magamba így terveztem ezt el.
Nem tervezek kikészíteni senkit , viszont megpróbálom hozni a régi formám, és némi színt vinni a hétköznapokba.
Na ez eléggé a jövõ zenéje lett, de kicsit beszéljetek ezen soraimról a vita helyett, addig is nyugodtság lesz.

I S A e o e m o w s m !

én személy szerint befejeztem mert télleg értelmetlen dozer meg hát hergelj csak mindenkit ellenem elég szánalom dehát az ilyen alja féregtõl mint te nem is várok többet már elnézést...

ReszegKoldus
<#levele><#szomoru2>
szóval ilyen amikor okosabb vagy? <#vigyor>

Alig várom!!!!!

Peter55
Srácok, kezd nagyon elegem lenni az egész marhaságotokból. Nem olvastam el minden postot, de rohadtul nem is vagyok kíváncsi rájuk.

Eszméletlen, hogy mennyi bajotok van. Az egyik utálja a másikat mert azt hiszi, hogy ismeri, de kérdezem én, ismered-e a VALÓSÁGBAN, hogy ilyen következtetéseket vonj le? Nem hinném. Most már nem tudom elégszer írni, de nem fogod fel, hogy ha "utálod" akkor nem szólsz hozzá egy cseszett szót sem? Senki nem kíváncsi erre, arra meg végképp nem, hogy neked mi a régi sérelmed.

Látott már FS szebb idõket is de ez nem jelenti azt, hogy most bármi komolyabb gond lenne vele, aki nem tanúsít olyan viselkedést amit elvárunk úgysem marad bent sokáig. Ilyen egyszerû a dolog.

És nevetséges amit itt mûveltek, ez a téma azért lett nyitva, hogy a 9D-rõl beszéljünk. Lelehetne már arról szokni, hogy itt vitáztok minden hónapban valami faszságon (már bocsánat a szó használat miatt.)

Nem kell itt kikészíteni senkit sem, meg kicsinálni sem, csak csöndben el lenni, ha meg annyira kikívánkozik magatokból akkor ott van az idióta PM.

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Blood Raven
Nemtudom mi a bajod a mostani FS el de ha kifejtenéd azt a férges dolgot pl nevekkel is mert nemtudom még elképzelni se mire gondolsz.
Maki: Tudtommal azon vagy hogy megváltozz és jó fiú legyél de ha igy beszélsz másokkal ez sosem fog sikerülni.
Dozi vs Warlord: Elég nevetséges amit itt forumon müveltek visszaolvastam az elejétöl és nemigazán értem miért is vitáztok.
Szabi: Teljes mértékbenn egyet értek veled ez a forum nem arrol szol hogy ijen hüjeségekkel legyen telespamolva jolenne ha a játékrol szolna.

Hollo

na mert aztán kurva sok értelme van pont ezen a fórumon vitázni. Szerinted mért 9Dragons fórum? talán h a játékról is legyen szó nem? vagy én vagyok a hülye nem?
de mind1 vitázz csak ha ennyire hülye vagy, ja és írj egy privit ha be tudtál lépni fs-be mert én akkor ki is lépnék... ennyit rólad. bb

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

P0Th3aD

SKIP!

ui.: FS él!

Apokalipszis - BOT warrior

Mint egy szappanopera.
Sajnállak titeket!😄

ToshiBá
Én nem vitázok senkivel. 😉

Leírtam, hogy mi fog történni vele, amint visszatérek 9D be-

Egyelõre nem vesz komolyan. Ezt a gyermeki butaság számlájára írom. 😉

De ha nagyon akarnék szemétkedni, akkor már most elkezdhetnék ellene hergelni másokat. 😄

Bright!

Az összes nem oda való ki lesz marva rövidtávon, amint Bari, és Dodó visszatérnek visszaadják FS régi fényét. Ez nem fenyegetés, hanem ígéret!

makiii
nem akarok beleszólni de akkor ne olvasd légyszíves.. kellenek a vitázók hogy te letudd õket nyugtatni.. ez egy körforgás.. nem érted? =)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

nem akarjátok priviben folytatni már. faszom kivan h minden héten ez megy és nincs kb semmi a játékról mert mindig össze kell veszni valakiknek.
Elmegy a kedvem sg olvasástól is már.
nemigaz...
Nyugodjatok le és kockuljatok vagy bánom is én mit csináltok. (:

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

makiii
akkor lehet hogy te vagy a maradi..

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

ReszegKoldus
én igazából már ott elvesztettem a fonalat, hogy miért kell valakire rászállni, azért mert nem kedvel/utál stb

makiii
nekem meg a wargenyó az optimális.. köszi =)

makiii
akkor ezek szerinte te is...

nekem ez pont optimális köszi

makiii
akkor válassz egy olyan fórumnevet ami nem hangzik bénán..

maki írd le nyugodtan a véleményed meg minden csak ezt a "wargenyó"-zást abbahagyhatnád...
azért van 1 minimális tisztelet ami mindenkinek kijár bár különösebben nem zavar a te szintedhez ez pont ideális nem is várok mást tõled csak azért megjegyeztem😛

makiii
illetve a problémám warr-al van most.. az hogy magára uszított még egy vagy több embert arról nem tehetek..

Tusé! (fingom sincs hogy írják, úgyhogy kiejtés szerint írtam 😛)

makiii
de most nem azért szerintem wargenyónál még én is többet tudok a ligáról.... vagy többen ismernek mint õt.. visszafogadni? viccelsz? ha õ visszafogadna másik 20ember figyelmezettné hogy a-a.. =) szóval ezt fölöslegesen írtad. a más részt hogy azt lezártuk és nem írunk egymásnak már..

Ok, ok, maradjunk annyiban, hogyha warri nem hord bracert, nuker se hordjon pl. kardot. 😛
Vagyis hordjon nyugodtan, csak ne tudjon vele skillt használni és úgy már semmi bajom nem lenne vele. Én sem tudok smashelni bracerrel pl, õ se tudjon lõni karddal. Szerintem ez így lenne logikus.
Jajj, de nem terelem a témát, mehet tovább a #15100. <#nevetes1>

ReszegKoldus
ez mitõl menekülés? ha valaki konkrétan arra megy, hogy kikészítse a másikat, a probléma nála van szerintem 😊
vagy mondjuk álljunk annak az oldalára, akivel korábban köpködtük egymást, csak azért, hogy "visszafogadjon", az könnyebb, ugye? 😄

többek közt
vagy csak simán ha látom azokat a neveket nem figyelek oda
harmadszor az ilyenen hogy "kikészítelek" 1 játékba csak szavakkal hát 1 jót tudok röhögni de többet nem. de azért hátha sikerül neki drukkolok sok szerencsét

makiii
meneküljünk a problémák elõl.. az könnyebb ugye? 😄

makiii
És warr azok a pletykák miszerint beléptem az FS-be alaptalanok.. egyelõre.. addig nem fogok úgysem vissza menni amíg ott vagy.. szóval én dózban bízok..

ReszegKoldus
ti ehhez, más meg lehet, hogy a chat kikapcsolásához ért 😊