21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Exxtazy #16335 Nekem nem az 1-2 órás szerverleállástól, meg az 1-2 roppanttul bosszantó bug-tól megy el a kedvem a játéktól!
Hanem amikor ilyet látok!

Erre nem tudok mit mondani... -
Peti,nem is köszönsz a faterodnak? XD,olvass lejjebb 

-
Petikém, mi a helyzet?
Az összes kommented, kimért és túlságosan is komoly...
Csak nem felnőttél?! o.O Nem így ismertelek meg ingame : )) -
Nem, azt akarja mondani, hogy elmarad a tél! Szerinted mégis mit akar mondani?:D De ha csak egy picit vissza olvasol feltételezve, hogy a sok hülyeség mellett még ez is megvan megtalálod, hogy gáz van a térképekkel. -
jó nagy szájuk lehet -
Six,akkor azt mondod,addig nincs game nekem amig ez az acclame 2.0 versios faszopók nem emelik meg a seggüket??? -
elegem van,miota NN/HZ megdöglött,nem enged belogolni,vagy tölt a bejelentkezés,és ledob,vagy pedig azt irja bevagyok jelentkezve,
ez gáz de nagyon xD -
Sixtail #16328 Nem lehet, hanem biztos. -
-
Bocs,bemutatkozás elmaradt, Acclaim 9d-be voltam régen _Goldy_ karakter néven:D ,szóval,srácok valami help lécci xD,tököm kivan ezzel már :D nem bir be engedni ez a szar ,lehet azémer mind2két karim NN-ben van???? -
nem nézegetem .. én még csak ilyeneket nézek..
-
Te ne nézegess ieneket, hiszem +18! : )) -
Akkor nesze !+18 -
Pff...akármit írhattál volna aminek hangyafing köze sincs 9D-hez,de a butus kis fejedbe rögtön ez a rasszista szar mászott,amit aztán a mi arcunkba is bele kellett vágnod... -
Peti,Tusy .. Bari mondta hogy túl sok az off..
Próbáltam kielégíteni vágyait.. xP
Ami a játékot illeti G1 mára ígért javítást map ügyben , majd meglátjuk mi lesz ..
Addig is kitartás mindenkinek ! -
Nem bírok be jelentkezni mert egyfolytában azt írja h be vagyok jelentkezve lehet azért van ez mert abba a mappába vagyok ami nem működik?
választ várok légysziiii! -
Liadong jó. -
Sixtail #16318 Az még hagyján, hogy 1 év alatt 170 lvl, most pl. 2 hónap alatt (vagy másfél hónap alatt? o.O) megcsinálták majdnem lvl 160-at. :D
Phoenix-re menj, innen (majdnem?) mindenki ott van.
Annyival jobb, hogy nagyobb az xp rate, szóval most 4 év helyett kb 2 év kell majd CS9ig. :D
Persze ez sok mindentől függ, cuccok, idő, tapasztalat, ugye. :)
Csak óvatosan járkálj, tudtommal NC/HZ, ZZ és liadong ki van ütve. :D
Jelenleg túl sok a baj 9Dvel, tudtam én, mikor kell lelépni. :P
Plusz most még a fórumuk és dögledezik. :D
Jó éjt! :) -
Maki te is mikuláscsomagot kérsz a neved mellé?Csak szólj,szívesen elintézem neked. 
A játékról nem írok semmit,mert nincs hasznos infóm.Csak egy jó tanács: Mindenki nyugodjon meg,előbb-utóbb mindent javítanak.(Vagy G1 dobja 9D-t...) -
szabi34 #16316 phoenixre menj.:) És sztem jelen állapotban nem éri meg a restart de hát úgyis mindenki saját maga tudja... Én nemvoltam fennt több mint 1 hete vagy 2, de elég csak olvasnom itt a sok sírást h ez meg az nemjó és el is megy a kedvem tőle. -
RYO123 #16315 Siketült :)
Am meik szerón játszotok?
AZ rég volt six... ahoz képest sokat válzotam szerintem.
Nem tudom h megéri e megint elkezdenem 9d-zni 4 évig játszotam RYO123-al h cs 9 legyen :D a sok no life meg 1 év alatt felvitte 170 re meg mitom én mennyire de jó volt tetszet a játék de így 0rol kezdeni megint :/ -
unusual #16314 Szerinted mennyire érdekli? És meg e éri? Naugye! :) -
-
Maki, az ilyesféle videókat a továbbiakban kéretik hanyagolni, először még talán poén de harmadszorra már nem az! És ez a "zeneszám" amit linkeltél bizony lehet, hogy van akit sért, de ami a legfontosabb egyáltalán nem ide való az ilyesmi! -
sőt még többON!
az első részt már láttam itt ki linkelve de ezt még nem sőt EZTsem.. -
sőt NN és HZ is.. és még az is lesz egy jó darabig.. (Szerintem holnapig)
Aztán jövőhéten meg kapunk valamiféle eventet amit tuti megint elk*rnak ;] -
Udead #16309 hiába jó gg látom liadong még mindig off-.- -
akkor egy kis ON!-.- -
Sok az off srácok -.- -
Exxtazy #16306 Nem 1szer refresh-eltem 
No mind1. -
refresh és menni fog.. -
Exxtazy #16304 Fórum meg behalt... -
igen.. sőt hyperion írta hogy ameik klienst legelőször felrakta G1 az rossz volt a patchekhez sok embernél..és ő írta hogy töltsem le újból a játékot és már ment is.. :) -
Sixtail #16302 Nem te vagy az egyetlen, akinek ez a baja.
Ajánlom ezt a topicot:
Failed to connect blablabla...
Tedd meg, amit ott írtak, segíts nekik megoldani a problémát. :D
És ha a GGre "cancel"-t nyomsz, akkor tuti, hogy sohasem fogsz bejutni, hacsak nem használsz GG-killert.
Elvileg működik már a GG, szóval lehet, hogy csak azzal volt a baj.
Ha csak a társaságot hiányolod, akkor semmi gond, majdnem mindenki gémel megint. Még én is néha. Majd ha bejutsz egyszer, megbeszélhetünk egy találkát BPn, hogy végre leölhess. Legutóbb mikor láttalak, nagyon sokat próbálkoztál. :D
Makiii, micsoda lehetőségek. :D
Ezt próbáltad is? o.O -
siker? -
rendben.. =) csak ez gyorsabb ha működik.. =) -
RYO123 #16299 letöltöm ujra biztos ami biztos :) -
vagy a másik lehetőség .. újra indítod a géped csatlakozol a netre és utána egyből 9d-re mész rá.. ha ez nem sikerül akkor marad az újra letöltés.. -
RYO123 #16297 oks meg próbálom kösz! -
Töltsd le újból a játékot ...