21072
  • Exxtazy
    Nekem nem az 1-2 órás szerverleállástól, meg az 1-2 roppanttul bosszantó bug-tól megy el a kedvem a játéktól!
    Hanem amikor ilyet látok!

Erre nem tudok mit mondani...
  • RetekRudi
    Peti,nem is köszönsz a faterodnak? XD,olvass lejjebb
  • P0Th3aD
    Petikém, mi a helyzet?

Az összes kommented, kimért és túlságosan is komoly...
    Csak nem felnőttél?! o.O Nem így ismertelek meg ingame : ))
  • Peter55
    Nem, azt akarja mondani, hogy elmarad a tél! Szerinted mégis mit akar mondani?:D De ha csak egy picit vissza olvasol feltételezve, hogy a sok hülyeség mellett még ez is megvan megtalálod, hogy gáz van a térképekkel.
  • ReszegKoldus
    jó nagy szájuk lehet
  • RetekRudi
    Six,akkor azt mondod,addig nincs game nekem amig ez az acclame 2.0 versios faszopók nem emelik meg a seggüket???
  • RetekRudi
    elegem van,miota NN/HZ megdöglött,nem enged belogolni,vagy tölt a bejelentkezés,és ledob,vagy pedig azt irja bevagyok jelentkezve,
    ez gáz de nagyon xD
  • Sixtail
    Nem lehet, hanem biztos.
  • BarackHUN
  • RetekRudi
    Bocs,bemutatkozás elmaradt, Acclaim 9d-be voltam régen _Goldy_ karakter néven:D ,szóval,srácok valami help lécci xD,tököm kivan ezzel már :D nem bir be engedni ez a szar ,lehet azémer mind2két karim NN-ben van????
  • makiii
    nem nézegetem .. én még csak ilyeneket nézek..
  • P0Th3aD
    Te ne nézegess ieneket, hiszem +18! : ))
  • makiii
    Akkor nesze !+18
  • LordTusy
    Pff...akármit írhattál volna aminek hangyafing köze sincs 9D-hez,de a butus kis fejedbe rögtön ez a rasszista szar mászott,amit aztán a mi arcunkba is bele kellett vágnod...
  • makiii
    Peti,Tusy .. Bari mondta hogy túl sok az off..
    Próbáltam kielégíteni vágyait.. xP
    Ami a játékot illeti G1 mára ígért javítást map ügyben , majd meglátjuk mi lesz ..
    Addig is kitartás mindenkinek !
  • RetekRudi
    Nem bírok be jelentkezni mert egyfolytában azt írja h be vagyok jelentkezve lehet azért van ez mert abba a mappába vagyok ami nem működik?
    választ várok légysziiii!
  • MadeInHell
    Liadong jó.
  • Sixtail
    Az még hagyján, hogy 1 év alatt 170 lvl, most pl. 2 hónap alatt (vagy másfél hónap alatt? o.O) megcsinálták majdnem lvl 160-at. :D

Phoenix-re menj, innen (majdnem?) mindenki ott van.
    Annyival jobb, hogy nagyobb az xp rate, szóval most 4 év helyett kb 2 év kell majd CS9ig. :D
    Persze ez sok mindentől függ, cuccok, idő, tapasztalat, ugye. :)
    Csak óvatosan járkálj, tudtommal NC/HZ, ZZ és liadong ki van ütve. :D

Jelenleg túl sok a baj 9Dvel, tudtam én, mikor kell lelépni. :P
    Plusz most még a fórumuk és dögledezik. :D

Jó éjt! :)
  • LordTusy
    Maki te is mikuláscsomagot kérsz a neved mellé?Csak szólj,szívesen elintézem neked.

A játékról nem írok semmit,mert nincs hasznos infóm.Csak egy jó tanács: Mindenki nyugodjon meg,előbb-utóbb mindent javítanak.(Vagy G1 dobja 9D-t...)
  • szabi34
    phoenixre menj.:) És sztem jelen állapotban nem éri meg a restart de hát úgyis mindenki saját maga tudja... Én nemvoltam fennt több mint 1 hete vagy 2, de elég csak olvasnom itt a sok sírást h ez meg az nemjó és el is megy a kedvem tőle.
  • RYO123
    Siketült :)

Am meik szerón játszotok?

AZ rég volt six... ahoz képest sokat válzotam szerintem.
    Nem tudom h megéri e megint elkezdenem 9d-zni 4 évig játszotam RYO123-al h cs 9 legyen :D a sok no life meg 1 év alatt felvitte 170 re meg mitom én mennyire de jó volt tetszet a játék de így 0rol kezdeni megint :/
  • unusual
    Szerinted mennyire érdekli? És meg e éri? Naugye! :)
  • BarackHUN
  • Peter55
    Maki, az ilyesféle videókat a továbbiakban kéretik hanyagolni, először még talán poén de harmadszorra már nem az! És ez a "zeneszám" amit linkeltél bizony lehet, hogy van akit sért, de ami a legfontosabb egyáltalán nem ide való az ilyesmi!
  • makiii
    sőt még többON!

az első részt már láttam itt ki linkelve de ezt még nem sőt EZTsem..
  • makiii
    sőt NN és HZ is.. és még az is lesz egy jó darabig.. (Szerintem holnapig)
    Aztán jövőhéten meg kapunk valamiféle eventet amit tuti megint elk*rnak ;]
  • Udead
    hiába jó gg látom liadong még mindig off-.-
  • makiii
    akkor egy kis ON!-.-
  • BarackHUN
    Sok az off srácok -.-
  • Exxtazy
    Nem 1szer refresh-eltem

No mind1.
  • makiii
    refresh és menni fog..
  • Exxtazy
    Fórum meg behalt...
  • makiii
    igen.. sőt hyperion írta hogy ameik klienst legelőször felrakta G1 az rossz volt a patchekhez sok embernél..és ő írta hogy töltsem le újból a játékot és már ment is.. :)
  • Sixtail
    Nem te vagy az egyetlen, akinek ez a baja.
    Ajánlom ezt a topicot:
    Failed to connect blablabla...
    Tedd meg, amit ott írtak, segíts nekik megoldani a problémát. :D

És ha a GGre "cancel"-t nyomsz, akkor tuti, hogy sohasem fogsz bejutni, hacsak nem használsz GG-killert.
    Elvileg működik már a GG, szóval lehet, hogy csak azzal volt a baj.

Ha csak a társaságot hiányolod, akkor semmi gond, majdnem mindenki gémel megint. Még én is néha. Majd ha bejutsz egyszer, megbeszélhetünk egy találkát BPn, hogy végre leölhess. Legutóbb mikor láttalak, nagyon sokat próbálkoztál. :D

Makiii, micsoda lehetőségek. :D
    Ezt próbáltad is? o.O
  • makiii
    siker?
  • makiii
    rendben.. =) csak ez gyorsabb ha működik.. =)
  • RYO123
    letöltöm ujra biztos ami biztos :)
  • makiii
    vagy a másik lehetőség .. újra indítod a géped csatlakozol a netre és utána egyből 9d-re mész rá.. ha ez nem sikerül akkor marad az újra letöltés..
  • RYO123
    oks meg próbálom kösz!
  • makiii
    Töltsd le újból a játékot ...