9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ellenben, aki itt "megmutatja" az arcát felém, az ne akarjon velem játszani!
Unuval szemben vannak problémáim, mint emberrel. De ez nem kapcsolódik a játékhoz. Amit tudtam megtettem, hogy ne tudjak kapcsolatot tartani vele.
De nem emiatt írtam, hogy nincs helye FS-ben! Hanem mert Szabi PONT MIATTA LÉPETT KI ANNO!
Nem tudom Szabinak épp mi a faszom baja lett velem. Az õ baja. Mondtam mindíg: Engem lehet utálni! Elfér a hátamon.
Warika?
Olyat tett, amit nem tudok, és nem is fogok elnézni neki. Kezdhet neki DRH 2.0-nak az sem érdekel. Örülök, hogy Kami vette a fáradtságot, és visszaolvasott egy kicsit. Nem kellett sokat.
Bomb!
Minden tiszteletem a Tiéd! FS-t nem tudom miért hagytad ott, de tudom hogy egyedül vagy ha úgy döntesz. Bízom benne, hogy ha eljön az ideje újra elmondhatom, hogy egy csapatba tartozunk! És remélem hogy tettem már le tényleg annyit az asztalra, hogy ne Army kelljen közvetítõnek. 😉
És egy kérdés minden butafejûnek, aki semmibe vesz engem, és azt mondja hogy semmi voltam 9D-ben.
Mi a faszért akartak lejáratni, ha ez így van?
Lehet hibásan képzeltek el néhány dolgot.
Drótkefe stílus, nagy pofa, és kíméletlen gecizés. Ez is tudok lenni. De akit tisztelek, és becsülök a játékban, annak nem lehet olyan kérése, amit ha teljesíteni tudok nem teszek meg!
Szarom mindenki fején, aki azt mondja szar vagyok.
És leszarok mindenkit, aki semmibe vesz engem.
Jó játékot mindenkinek, aki megérdemli hogy ezt kívánjam neki.
Live: DoZeR 982
"Majd ha megjön az eszetek,még beszélgetünk"
Nem én írtam,hogy tisztogatok és azt sem,hogy tûzzel-vassal inkvizíciós küldetésem teljesítem.Nem én akadok ki 2 havonta egy random emberre és szívom a vérét,amíg a "barátaim" le nem állítanak.
"Addig is várom a becsületes magyarok band meghívását."
Ezzel arra utalsz,hogy FS tele van "kicsinyes",szar alakokkal (,hisz aki nem becsületes az mi más lehet?)?Légyszíves pontosíts!Egész konkrétan írd le,hogy ki az akivel bajod van és mi!
"Dózer nagyszáju,önzõ meg mindenkire haragszik aki többre vitte az életben mint õ..."
A nagyszájúval 100%ig egyetértek.Az önzõvel már kevésbé,ha igazán kellett mindig segített.A maradék ne haragudj Bomb,de egy hatalmas marhaság,õ mindig épp arra haragszik,akinél könnyen talál "okot",hogy beleköthessen.
"...,õszinte és bármikor vállalja a felelõsséget a saját tetteiért."
Túl õszinte és ha elõbb higgadtan végiggondolná a problémáját,a végén nem lenne miért felelõsséget vállalni.Konkrét példa: második kilépésénél,ha jól emlékszem,sub-master volt.Mivel ez is egy ilyen hirtelen felindulásból elkövetett marhaság volt kilépett bandástól,átadta másnak a master címet és lelépett.(Hogy egyértelmû legyen a problémám,simán várhatott volna,amíg átadhatja a mastert egy aktív tagnak,aki azonnal visszahozza a bandát FS-be.)
"Jaa,és amíg el nem felejtem,én sem értek egyet Dózer szóbeli megnyilvánulásaival de a köntös burkolata alatt biza igazságokat is találhatunk,melyek talán sokaknak érthetetlenek."
Persze,hogy mond igazságokat csak nem mindegy milyen büdös és koszos az a köntös.Sokat beszélgettem Dózival régebben és sokszor vitázgattunk is picit csak unalomûzõként.Azokban a vitákban volt értelem,egyikünk sem személyeskedett,nem volt trágárabb a kelleténél.Ez most szerintem szélmalomharc.Én vagyok Don Quijote,õ pedig a szélmalom,akirõl minden támadásba csomagolt érvem lepattan és mereven tartja magát az alapzatához.Az igazi baj csak az,hogy én vagyok kettõnk közül a hülyébb.Tudom,hogy semmit se fogok elérni,de mégis próbálkozom,mert reménykedek.
"Dózer egy senki-semmi mint én,vagy akár te,de van gerince kimondani az igazat, az szerintem nem egy bûn."
Ezt most mért kell?Egyikõtök se egy "senki-semmi".Értelmes,kulturált emberek vagytok.Csak Dóz ezt elfelejti,ha a fejébe száll a vér.Kimondani az igazat nem bûn,csak észre kell venni,hogy más is mondhat igazat.
"Na jó,befogom a pofám mert nem akarom hogy csöngessenek..."
Inkább beszélj légyszíves,kíváncsi vagyok a hosszan tagolt,részletes véleményedre a témában.
Ez majdnem kimaradt...
"Nem vagyok seggnyaló de Dodó FS egyik irányzata."
Õ leginkább a mi szeszélyes,hirtelen haragú Dózink.Nyugodt,békés állapotában nélkülözhetetlen tagja a társaságunknak,de Rambo üzemmódban nehéz kordában tartani.Amikor volt is értelme a balhénak mellé álltam,de ennek most nincs.
"Alapvetõen igazad van és én is ezt hangoztatom hogy nálunk MAGYAROKNÁL nem hagyomány az összetartás."
Remek,akkor mind felismertük a problémát.Most jön az a rész,amikor teszünk valamit a probléma megoldása érdekében.
ProType...hagyjuk,nem érsz annyit,hogy reagáljak.
Kami/Six <#law>#law><#law>#law>
Bari:Te dinka,ha kezdtél volna egy karit már lazán fc lennél a Te játéktempóddal...De nem szóltam.Szeretés van.<#miaz>#miaz>
Hosszú,unalmas és tele van baromságokkal...õszinte részvétem mindenkinek,aki végigolvasta.Utólagos elnézését kérem a többieknek is.
Nyugodalmas boldog joccakát mindenkinek!
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
I S A e o e m o w s m !
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Na jó,befogom a pofám mert nem akarom hogy csöngessenek .......
És ha már ennyit veszekedtek...rávettetek hogy visszaolvassak kicsit. Ezért most haragszok rátok. 😛
Nem Doz kezdte a vitát, hanem Warika szólt be neki kétszer is, méghozzá egy sajnálatomra elég bunkó megjegyzéssel. Szerintem bárki visszaszólt volna érte, Dozról viszont tudjuk, hogy kicsit hirtelen haragú, és nem rejti el a véleményét akkor se, ha az sértõ a másik szemében. Ebben én nem látok semmi rosszat, de azért könyörgöm Doz...Nem lehetett volna levelezés útján kifejteni?
Ezután amit végképp nem értek, és amin Doznak még inkább jogosan elborult az agya, hogy egyedül csak Bari hiányzik a ligából... Már ne haragudj, de ezt meg milyen alapon mondod? Igen tény, Bari mindenkinek hiányzik, annak ellenére, hogy ha alkalma van rá, akkor olt minket ( fõleg Petit és engem, de azt hiszem joga van rá. 😄 ). De könyörgöm... Az FS liga évek óta alakulgat, folyamatosan voltak akik eltûntek hosszú idõkre, és újra megjelentek, volt amikor tényleg alig voltunk a ligában, sõt volt, hogy azt hittük hogy eljött a liga vége...De mindig talpon tudtunk maradni, mert az ilyen nagyszájú, de talpig becsületes emberek ( már bocsi Doz 😄 ) életben tartották a ligát. Nélkülük szerintem biztos állíthatom, hogy FS már nem lenne a játékban, és többek között én, Six, Tusy, Gabi, Zoli, Grab, Raven, Hugi, Bomb, Army, Tirra, Petike ( a kettes számú haló mûvész 😄 ) már rég nem játszanánk 9d-vel sem, hisz azt csak a társaság miatt tettük. Bocsi ha kihagytam azokat a játékosokat, akik még a régi 9d-bõl játszanak az újjal is, de sokan vagytok. 😄 Egyébként szerintem az se véletlen, hogy Army, Bomb és még jó páran nem is írnak a csetre... Szóval légyszíves ilyet ne mondj, mert ez bántó, egy nagyon jó közösség voltunk anno, akik mindenben amiben csak tudtak, segítettek egymásnak. És bizony, pokoli sokan vannak sajnos azok, akik még most is hiányoznak azt hiszem nem csak nekem, hanem sokaknak másoknak is. Free, Doki, Pat-Merw, King csak hogy néhány embert mondjak közülük.
Doz te meg, hogy ne maradj ki a jóból... Alapvetõen 90%-ban egyet szoktam veled érteni de könyörgöm...
1: Az ilyen dolgokat, hacsak nem a klánra is vonatkozik, lásd Warika második megjegyzése, kéretik pm-bem...Ne legyél lusta nem sokkal több gomb. 😄
2: Mielõtt írsz szívj el egy cigit, hogy kicsit megnyugodj, mert amikor higgadtabban érvelsz, sokkal kevesebben fognak ellened fordulni...😛
3: Biztos vagyok benne én is, hogy lesznek tagok akik nem fognak a ligában maradni de! Mint már korábban írtam, vannak azért meglepetések is, számomra ilyen volt Stanyi esete, aki 100%-ban máshogy viselkedett ingame, mint itt fórumon, számomra nagyon pozítiv meglepetés volt. Nem kell mindig mindenkit elútasítani, de nehogy félre érts! nem azt mondom hogy mindenkit szeretni kell... nem vagyunk mi hippik...illetve én nem vagyok, másrõl inkább nem nyilatkozok. 😊 Nagy különbség van az eltûrés, és a szeretet között, ezt soha senki ne felejtse el...
PS: Maki...te meg szimplán lüke vagy, bocsi de ezt nem hagyhattam ki. 😄
Srácok most hogy vagy 10 perce írok, meguntam...😛
Szebb Jövöt!
Így talán Dóznak is bejön, bár remélem nem.
További jó játékot mindenkinek és sok sikert! BB FS.
Engem a továbbiakban megtaláltok white oldalon....
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Tiszteletem azoknak a cybervilágon kívüli ismerõseidnek/rokonaidnak akik elviselik a természeted!(Már ha való világban is így viselkedsz)
Körübelül fél órája megint elõjött a szó ligachat-en rólad, és én abban a pillanatban megmondtam a magam véleményét rólad.Többiek emlékeztettek, hogy nem túl szép dolog mást a háta mögött ki beszélni, de fórumon nem akartam véleményt nyilvánítani nehogy a vita folytatásaként szolgáljon a postom, és mivel nem akarok "Gerinctelen"(ez a jelzõ gondolom sok mindenkinek ismerõs, nem is olyan régrõl...) lenni, tehát leírom itt is.
Remélem tudod, hogy ha valaki az elmúlt 1-2 napban csatlakozott a fórumhoz, és az utóbbi postjaidat olvassa, akkor abban az emberben ez a mondat fogalmazódhat meg: "Hogy ez az ember mekkora 1 suttyó lehet"
Nem is akarom a dolgokat tovább cifrázni, csak adok 1 tanácsot:
Néha nézz magadba!
U.I.: Miért nem csodálkozom, hogy az ilyen intelligens,mûvelt ProType fajta ember fogja a pártod?!
További szép estét mindenkinek!<#integet2>#integet2>
Dóz : Fékezd magad és ahogy ajánlottátok nekem : Kevésbé filozófálj és írd csak a nyers igazságot.Aki megérti jó,aki meg nem......annak õszinte részvét....
Szevasztok és jó játékot(már aki nem unja,mert én biza unom)
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Szevasztok és semmi harag nélkül nem kívánom olyan magyarok társaságát akik kicsinyesek.
P.S. Dózer nagyszáju,önzõ meg mindenkire haragszik aki többre vitte az életben mint õ,de becsületes,õszinte és bármikor válallja a felelõséget a saját teteiért.Ez meg megfontolandó.
Adjon nekünk az Isten szebb jövõt és békés megértést.
Gratulálok, csak így tovább, potenciális jelölt vagy - az eddigi írásid alapján - tovább zülleszteni a társadalmat.
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
( mármint a fórumos dolgai után. 😄 ) . 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ProType Shao Nuker GL+++
http://9dragons.mmosite.com/content/2008-03-06/20080306175231151.shtml
nem az összes szerintem és nincs kép mellékelve de jobb mint a semmi...
hátha szüksége van rá valakinek.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Apokalipszis - BOT warrior
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Btw a szerverek kb 10 perce állnak. Notice nem volt, mert Hyperion elfelejtette jelenteni, lolz... De legalább õszinte volt. 😄
Miért nem lehet tényleg 1x összetartani ebben a kurva játékban?!?!?!
Ez kb kezd oan lenni mint mikor Army-t elhortad mindennek mert nem mentek elsõre a Hiyamik!!! És ez most nem összeesküvés ellened hogy itt ellened írunk, iagzából senki sem ellened írd, hanem inkább a liga érdekében, amit elkezdesz bojkottálni! Belülrõl semmi baj sincsen, viták óne, mindenki segít ahol csak tud...
Most tényleg ezt akarod hogy külön liga pápá FS stb stb...Sztem bátran mondhatom hogy cyber életünk szánalmas perceitõl egészen a legjobbakig mindvégig együtt voltunk! Egy ligában kezdtük és lépésrõl lépésre jöttünk elõrébb! Bírom a búrád de ezeket egyszerûen nem tudom hova tenni és nem tudok elmenni mellette szó nélkül!
FS halott? Baszki te dobod el magadtol a klántársakat...Kb ha visszajönnél akkor láthatnád hogy mi a helyzet, feltéve ha nem úgy jönnél hogy kapcsiból akinek uj számodra a neve azt elkezded kóstolgatni és oltogatni...Ha jól emlékszem fülünk farkunk be volt húzva mikor átkerültünk Free-hez! Folyt a nyálunk hogy bakker VOH killerre megyünk!!! Kussoltunk és örültünk, hogy egy normális nagy magyar ligában lehetünk!
Lehetséges, hogy némely ember kicsit el van tájolva és egybõl akar mindent, de erre volt is lesz is példa, rövid úton helyre tesszük, ha nem használ; Akkor arra van a leves!!!
Térj észre mihamarabb, ezekre a faszságokra meg rakjál puncit!
Köszönöm
Már megint tévedtem...még vissza se kaptuk a karaktereket (,ha egyáltalán visszakapjuk õket),de már el is kezdõdött a hiszti.Nagyon nehezedre esett volna pl azt írni,hogy: "Igazatok van,próbáljuk meg így.Ha nem jön be töröljük akit kell és mindenki boldog lesz."Helyette nyafogsz és FS-bomlasztással fenyegetõzöl...csak azon lepõdtem meg,hogy nem ígértél FS-vadászatot.
A kulturált viselkedésrõl csak annyit,hogy most kb fél órája beloggoltam és mindenki képes volt értelmesen,magyarul köszönni.Beszélgettem velük picit és jöttem is kifelé...mindenki normálisan elköszönt és ennyi.Ha valaki nem tud viselkedni,arra ugyanúgy rászólunk,mint eddig.Ha ezután se törekszik a javulásra repül.(Én most egy végtelenül egyszerû dolgot emeltem ki,mint a köszönés,jobb pillanatnyilag nem jutott eszembe meg amúgyis ez volt az egyik fétised...)
Mindegy,csinálsz amit akarsz.Ha attól jobban érzed magad,hogy minket is egymás ellen hangolsz,hát hajrá!(Majd ha lenyugszol,kitisztul a fejed és az okosságaid mellé elfér egy kis tolerancia és türelem szívesen látunk FS-ben.)
Nyugalmas boldog joccakát mindenkinek!
Ui:Már megint a liga nevében írtam...aki nem ért egyet kérem jelezze és utólagos elnézését kérem az okozott kellemetlenségért!
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Amúgy igazad van Husy. Freenél nem volt szabály. Leírva legalábbis nem volt soha(ezért nem volt HP Black Label a nevünk). De a mostani bagázs jelentõs része repülne az "elõélete", és a viselkedése miatt. Nem a lejáratás a lényeg. Hanem a kultúrált viselkedés. Hatalmas különbség. És én, amikor kiléptem (összesen 2x történt meg szal ne kombinálj), akkor ott sosem az volt a lényeg, hogy lejárassak bárkit is, hanem hogy én lenyugodhassak.
És nem képzelem magam istennek, sem különbnek. Egyszerûen ilyen vagyok.
FS részemrõl halott. És nem örülök ennek.
Azt hiszem feladom. Nem is feladom, inkább csak becsukom a szemem, és felejtek.
De mivel többen is leírtátok, amit mindig is mondtam "ez csak egy játék", ezért tényleg elhatároztam, hogy nem kívánok a jövõben FS tag lenni. Mivel ez csak egy játék, ezért megválaszthatom, hogy kivel osztom meg a játékélményemet.
Csak nehogy elfogyjon FS, ha készül majd egy másik liga...
Érezzétek jól magatokat, és egymást!
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
hagy csinálja csak amit jónak lát aztán majd meglátja mit ér el vele.
Dodó Ne bomlassz! Nem tudod, mi van itt és oan embert szidsz akivel az ég világon semmi baj sincs!Segíti a ligát, killer vagy épp ahol kell és én még régrõl ismerem bár nem annyira jól, de ezért partyztunk párszor és jókat dumáltunk!
Sosem nyaltam senki seggét, nem is tervezem, de tényleg tartsunk össze! És nem érzem azt hogy bármi is bomlasztaná belülrõl a ligát!
De ha igy is lenne, akkor ugyis rövid úton távozik az illetõ!
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
I S A e o e m o w s m !