21072
  • bomb1111
    Na de félretéve a heccet,ha te jobban írsz angolul,írd meg nekik hogy értékelem a porcelán fogsorukat.Errefele a porcelánba szoktunk kakálni...Mi szerencsétlen szegény erdélyi magyarok.Aztán meg hogy utáljuk a hintás hazugokat.
  • bomb1111
    Hehe,még csak 7-8 deci konyak után jön meg az ember kedve hogy oda-oda mondjon nekik.Józanul csak hallgatunk mint szar a fűben.Nemde ? És egymással kötődünk.
  • bomb1111
    Aztán hogy ne vedd magadra,de az utobbi években volt alkalmam megismerkedni az ősgyökeres Magyar tájszólással.Azaz a magyarországi,vidéki tájszólással.....Szerencse hogy van logikám....mert nem volt nálam Magyar-Magyar szótár.Ahogy a Magyar nyelvet hallod a TV-Rádióban,úgy beszélünk mi erdélyiek de amikor nempestiekkel beszéltem,azt hittem én nem értek magyarúl.Aztán rájöttem hogy nem vagyok tót vagy sváb és azért nem értem.
  • ReszegKoldus
    nem tudom még nem próbáltam, de valószínűleg 7 deci után is annyira érdekelne a g1, mint 0 után, vagyis semennyire, szóval nem igazán írnék nekik egyáltalán :)
  • bomb1111
    Bocs,már a 8 deci konyak után ?
  • bomb1111
    Akkor miért kötekedsz ? Te helyesebben,azaz érthetöbben írnál angolul 7 deci konyak utn ?
  • ReszegKoldus
    én értek ékezetek nélkül is magyarul
  • bomb1111
    Ne félj mert úgyis megértették amit akartam írni nekik.Úgysem érdemelnek helyesebb angollt.Aztán hogy te nem értesz magyarúl ékezetek nélkül,a te bajod.
  • ReszegKoldus
    "Sry for my bad english" ez a rész jogos :D
    mondjuk a magyar rész is elég értelmetlen...no mindegy
  • BarackHUN
    A végét megkönnyeztem .
    Az elejére kéne egy 18as karika, valakinél tuti kiveri a biztosítékot, hogy angolul írsz magyar fórumra.
    De a komolyságot félretéve: jogos.
  • bomb1111
    Hi ! And Thank You for rewiving the 9dragons.But the dark side : You are a ordinary liars.You work 24/7 for 9d ? And what about last 3 days with broken maps ?It's your right to have week-end but tell us :" wee dont work,in week-end,soo for any issues, dont disturbe us.Untill the first day of next week.And 1more : "Dear community,without the Indy21,wee cannot doe any changhes-issue solvers.And the Indy21 dont operating in week-end"Just for communication : DEAR G1,I APPRECIATE YOU, BUT YOU Dont learn nothing about the past publisher faults. Sry for my bad english and in Hungaryan : Szopjatok le geci majmok Mert nem ertek egy kalap szart sem ti hazug,fasszopok.Csak lessetek a magyarok penzet ti szopos senkihaziak.

Ez volt az utolsó postom G1ékhez
  • MadeInHell
    Talált!
  • Sixtail
    Ja és meg akartam dicsérni a tatyódat, szépen el van rendezve. :D
  • Sixtail
    +8ig. :P
  • MadeInHell
    Szerintetek meddig sikerült refiznem?EC WD
  • Sixtail
    Szép arány.
    Nekem kb 2 tört +3ra, 3 +4re, 3 +5re, 3 +6ra, 1 +7re és 1 +8ra.
    Egy +6ost hagytam meg és egy +7est.
    Ezek közül mind sima 1 slotos BD volt 12 level reduce-val.
    A te arányod kicsit jobb. :D

Law, nekem is nagyon hiányzol. :D
    A game viszont jelenleg nem hiányzik. :P
  • Exxtazy
    Mhhh, egyre inkább rácáfolok a refizéseimmel azokra a véleményekre/tapasztalatokra, amiket itt SG-n, illetve G1 fórumon olvasok a refiizésről!

Eddigi refizéseim G1-nél kronológiai sorrendben:

-gb12-->sm12 +6 2slotted sword
    -gb12 +7 hermit sword
    -ec wd sword +5ről +6ra(+5ön cseréltem az 1el feljebb említett hermit swordra)
    -és most 10 percel ezelött egy fc6-->fc2 +8 2slotted bracer

Sajnos +9hez már nem volt elég merszem, de eddig 100%-os az arányom

Igaz csak 4 fegyvert refiztem, de volt köztük +6,+7, illetve +8 is.
    Az általatok említett +3as törésekhez képest nem is olyan rossz szerintem

Gondoltam megosztom veletek az eddig szerzett tapasztalataim a refivel.

További szép estét!
  • LordTusy
    Takony-klavi ftw!
  • szabi34
    már miért ne lehetne?:P nyiss meg 1 jegyzettömböt és gépelj. :D:D
    Tudom, hagyjam abba a hülyeséget inkább.:D nagyon unatkozom...:D
  • RetekRudi
    nekem mondod :D nem lehet koptatni a klaviaturát :D
    pedig most vettem ujjat
  • Lawless #16355
    mikor fog menni mar ez a szar...gombhianyom van na meg six is hianyzik :D
  • RetekRudi
    Jó lenne megcsinálnák már :D,lasan leszokok a 9d-ről megint
    pedig még el-se kezdődött igazán
  • Sixtail
    Elvileg ma éjjel lesznek friss hírek erről G1 fórumán. Addig nincs ETA a mapok javításáról.
  • RetekRudi
    Van valami hír arról,hogy meddig lessz szar NN/HZ?vagy ennyire nem érdekli a G1-et az egész???Szerintem G1 se fogja sokáig vinni ezt a game-t.Ők is lepaszolják valami mégszarabbnak mint az Acclaim tette.
  • szabi34
    jaa hát biztosan kipróbálom. :) aztán meglátjuk.
  • makiii
    gondoltam te is jössz majd német verzióba ha megjelenik.. :P
  • szabi34
    hová megyek én?:D
  • RetekRudi
    Kössz peti a pm-et mostmár ismerős leszek :D
  • makiii
    nem értem ebben mi volt a sértő...
    magadra akartad venni extazy postját én meg mondtam hogy nem neked szól (ha csak nem vagy vietnámi gold seller) a rinyálást meg nem rádértettem konkrétan hanem mindenki update ,event után rinyál.... na mindegy.. szólj ha valami mást is írtam ..
  • Peter55
    Küldtem PM-et!
  • makiii
    Akkor majd te is jössz Campushoz :P
  • bomb1111
    Szerintetek van még értelme G1 ék hozzáállását kommentálni ? Néhány perce járt le a teljes 3 nap mióta nem megy a játék.
  • Peter55
    Bocsi a dupla postért! De kihagytam egy szót:D
    "legvalószínűbb az"--->"legvalószínűbb válasz az"
  • RetekRudi
    Peti,lenne 1 kérdésem,ujj nekem még a forum itt,többi dolgot hogy lehet beállitani,(példa alsó szöveg neked h mi a kari neved és milyen role-clan)???
  • Peter55
    A helyzet változatlan, csak kezd egy kicsit sok lenni a felesleges hülyeség itt mostanában! A feleslegesen nem a tényleg poén vagy normális dolgokat értem, hanem az olyan dolgokat mint például a rasszizmus. A túlzott komolyságra a legvalószínűbb az, hogy sokat kell tanulni, és ezért nincsenek túl jó heteim :))).
  • RetekRudi
    makiii,nem nagyon érdekel mit mondasz,én azért kerestem meg SG-t hogy olyan ismerősökkel dumáljak,aki tényleg nekem ismerősöm,és ha példa segitséget kérdek 9d-vel kapcsolatban,akkor ha tud segit,elsőnek Six segitett,aki ugy nézem normális nem ugy mint egyesek(vegye magára aki akarja)
  • szabi34
    Nekem is. és ez az egyik ok amiért nem játszom a másik h beleuntam a szenvedésbe. :)
  • makiii
    ha egy vietnámi gold ZELLER vagy akkor igen...

nekem sokszor a rinyálás veszi el a kedvemet.. =/
  • kalidor
    Ez a link nagyon komoly. :)
    Azért picit reménykedtem benne, hogy jobb lesz mint acclaimnál... Ahogy nézem nem. Azért kitartást mindenkinek! :)
  • RetekRudi
    nekem szól????????????????????????