21072
  • Kexii
    Hali!
    Nem tudom, lehet te vagy itt az ész, az üzleti szakember, a nagy filozófus de nem unod még ezt ez kicsit?
    1 embert nem láttam, hogy mondta volna, hogy júúj most pénz fogok kiadni...1 ember se mondta, hogy mennyi pénzt költök erre a játékra és mégis milyen sz'r.
    Ha meg nem mondja senki, neked mért kell mondani?
    Már mindenki beletörődött, hogy döcög a játék majd lesz jobb.
    Ha meg anyira nem tetszik neked...vedd meg a játékot legyél te a tulajdonos és akkor majd tuti f'sza lesz meg bugok nélküli lesz.
    Én voltam, hosszú lett, bántó az nem lett :)
    üdv.
  • bomb1111
    Ami a fájdalmasabb,hogy nincs alternatív.Azaz hogy van, erase-uninstall )))
  • bomb1111
    Azt akartam mondani nektek,szín józanúl hogy űljünk le a .......na mindegy,és esetleg próbáljunk meg úgy játszani hogy ne adjunk pénzt ezért a szarságért.Tusy te vagy a szarklájm elnevezés atyja,de a GamerstFirst,Gamers First sucker elnevéz tetszene nektek ? Mert nekem nagyon tetszik miután 3 napig HZ down aztán meg LD down.Jó hogy most van HZ meg LD is de azért G1 csak egy pénzéhes,tehetetlen,harmadkezü 9d publisher marad.
  • Udead
    NEm tudom tegnapi leállás után egy darabig nem volt lia ha msot is megy az zsír meg is nézem:D
  • ProType
  • RetekRudi
    nem tudom miről beszéltek,Liaodong is megy nekem,HZ/NN is,vagy akkor most szerencsém van???
    mind1,
    annyival szivtuk hogy HZ/NN-ben nincsen 2x exp rate,kicsit cumi,régi grind emlékek vissza jöttek
    remélem ez a 2 szint a nukerel nemlesz ilyen lassú szar megint
  • szabi34
    Nekem WRC 2010 is bejön nagyon. imádom.
  • kalidor
    Probáld ki a Fallout 3-t, elég jóra sikeredett. :)
  • unusual
    M.O.H Max 3óra. :) C.O.D olyan 8-9. A többit nem ismerem,és nem játszottam vele.
  • Lawless #16406
    áááááá má meg nemmegy még jo h már nemvagyok ideges, itt az ok:
    1. James.Bond.007.Blood.Stone
    2. Need.for.Speed.Hot.Pursuit
    3. Call of duty : Black ops
    4. Medal Of Honor
    5. Star.Wars.Force.Unleashed 2

karácsonyig van mit végigvinnem :D
    ja és CS1.6on is megtaláltok steamen : GoldenLotus1985 név alatt akinek van vegyen fel! csátok
  • Udead
    Liadong off én megszívtam.Kari nál meg annyi t hogy mindent meg lehet változtatni csak ész kell hozzá maiel címet is és akkor hába kérsz új jelszót mert nem a reggisztrált mailre küldik hanem az újra.de nem érdemes venni több okból, személy szerint nekem minden karim a sajátomé én vittem ......a másik cs re hogy felmeny max egy hónap jelenleg.2 hét és ec 6...A karakter törlés meg bugos mindenkinek engem is idegesít mert amelyiken van az örök deco nincs hely.. Ne próbálkoz sokat mert kifogja törölni a legnagyobb szintű karit...ja utóirat 2 nap volt nekem fd ig és nem grindoltam olyan sokat.Dozer hun mi eza mit írtál? ilyen kinek van és hogy ? lol Ja a mostani pach szerintem jó reffre úgyhogy sok sikert mindenkinek.Béke fs leage hajrá, egy hónapig elleszek lehet tünve
  • Sixtail
    Nincs +12es fegyvere? Hát így még a macskáimnak sem kell. -.-
  • makiii
    2sós kiflim van rá.na megyek irodalomra.
  • ToshiBá
    Mindhárom szerveren eladó (szerverenként 6 (3-3)):

EC8 Vagabond (M/F):
    Felszerelések: Mindegyik 600 def szettel, def/hp trinkettel, L6-ig koppos elixekkel, 4 slotos örök decoval (karinként 3), 3db 90 napos premivel, 1 stack xp kártyával, 30 scale, 10 tears, 3 stack BE, hp leech ornamentek (6/1k-7/1k), 10k coin Item Mallhoz.

Ár megegyezés szerint. PM Barinak

• BarackHUN
    VENNÉK SM-FC KARAKTERT, RENGETEGET FIZETEK, ÉRDEKLŐDNI UGYANITT.
  • LordTusy
    No comment rovat...ha szeretnéd más elcseszett kariját folytatni hát hajrá.Egyébként sincs sok értelme átvenned egy karaktert,hogy aztán pvp-mapeken megmutasd milyen ügyi vagy.Hamar a fejedre nő mindenki és szétszívatnak.
    Ha ilyesmit tervezel javaslom menj egy WOW-os törtszeróra,ahol alapból lvl cap karikat gyárthatsz és csak a pvp-vel kell törődnöd.

(Ha erre az egészre most az a válasz jön,hogy "gondoltad veszel egy sm-fc karaktert és azt folytatod",na ahhoz külön gratulálok.)
  • RetekRudi
    te tudod :D én csak szoltam,am hirek,9d fut,HZ/NN jo lett,legalábbis én tok játszani már,9d be G1-es karikon megtaláltok napi 10 orában xD
    jo játékot mindenkinek :D
  • Vuong Phung
    vagyis beirom és emill csere meg miden és ha nem tudja nem kell a kari ennyi :D
  • Vuong Phung
    am nem mert nem érted Answer csere és ennyi :DDDDDDDDDDDD
  • RetekRudi
    am a másik,mondod h volt cs3 karid,és nem akarsz vele megint szenvedni,olvasd el nekem a karikat G1 nél 3 hét alatt csináltam ec3 lob nukert,és ugy,hogy napi 4 ora max grind,semmi több,ez sok?szerintem nem,főleg hogy alap 2x exp rate van ,szoval......
    mostmár csak annyit kell várnom hogy jo legyen a HZ/NN map mert nem tudok belogolni se miatta az accomra
  • RetekRudi
    nincs mert amikor acclaim törölte a 9d-t én leötölrtem a game-t és azzal törlődött a kép is,bocs :D
  • RetekRudi
    tood mér mondtam h megszivod vele példa? na pl.: az account az én nevemen van,eladok neked GL nukert,te játszol vele,és ha ugy tartja kedvem,akkor az e-mailcimemre kérek az accounthoz 1 ujj jelszót,és már megint az enyém a kari találkoztam ilyennel acclaim-nál,ismerősök szivtak is vele,csak ezért mondom :D
  • Vuong Phung
    gody nincs képed a CS8 bot nukeredröl kivi vok :D
  • Vuong Phung
    Gody volt egy Cs3 Wu tangom nincs kedvem megint szenvedni és rendelni neki ruhát nem nekem kari kell mit felviszem megint CS re amm adhatsz karit adok goldot érte sokat :P
  • miamoto
    Hát ez tényleg nem működik!Bele lehet szarni ebbe az egészbe!Az ember még a karakterét se tudja kitörölni becsületesen, probléma nélkül!Csak azt tehetjük amit megenged a szaros G1!Hmm nem semmi...
    Azért köszi a válasz Doz!

Jó game-t mindenkinek már ha ezt annak lehet nevezni...
  • RetekRudi
    hát ugynézem még egy darabig tényleg csak jegyzettömbnél koptatom a klaviturát
    kapja be a G1
    jah és Voung Phung,sztem ne keress eladó karit mert megszivod vele,a másik ez játék,és milyen játék az olyan ha nem te szenvedsz vele,
    (ezt kell élvezni benne h mindig szivunk),szokjad meg
    és kezdj el egy kari huzni
  • Vuong Phung
    szevasztok eladó karit kerek nagyon megfizetném tök mindegy milyen szintű csak legyen és ha van rajta + premi és deco külön megfizetem előre is köszönöm
  • ToshiBá
    Nem rúgok seggbe senkit.
    Dögöljön meg mindegyik.
    A véleményem amerikáról változatlan.
  • ToshiBá
    Mert kb nem működik az opció...
  • miamoto
    Sziasztok!Volna egy kérdésem.Valaki meg tudja mondani miért nem tudom kitörölni a karakterem?Ez normális?Vagy jól gondolom és ez a térképes szarakodásuk miatt van?De az a karakter zz ben van meg be tudok logolni vele, de sehogy se, hogy kitörölhessem!Ezt a problémát már kijavitották egyszer nem?
    Hogy szakadna rájuk egy kocsi gané!!!!
    Bocs ezt muszály volt!
    Elöre is köszi a segitséget!
  • makiii
    Log-in and play ! és talán elindul felfele...
    "B" terv az baracké..(bemenni g1 -hez és seggbe rúgni mindegyiket acélbetétessel kopasz p*csára )
  • ToshiBá
    Fail.
    Én pia nélkül bannoltatom magam, ha épp olyanom van.
    Csak már ott tartok, hogy olyan nagy ívben telibesz*rom, hogy olyat leírni sem lehet.
    A játék halott. És semmilyen jel nem mutatja, hogy az EKG-ja valaha is visszatérne a normálisba.
  • Nowe
    3 bottle után sikerült :D megadta VÉGRE thx
  • makiii
    üss még többet ha meg nem esik hagyd a francba.. Egyelőre ez a megoldás.. =)
  • makiii
    A felháborodás valójában akkor kezdődik, hogy nem kaptuk vissza a régi karikat.. ezek már csak az utórengések..
  • Nowe
    Vki tudna segíteni? Elakadtam abba a bugos questbe amikor earhwormoket kell ölni de nem kapok itemet....Leadni se tudom a questet:S És az item meg nem akar esni.Ilyenkor mi a teendő?
  • kalidor
    Ilyenkor jó vissza gondolni a régi szép időkre...Mikor cc, klánbázisok nem votlak elérhetőek napokig vagy ld behalása hónapokon át minden event alatt... Akkor se ért semmit a reklamáció most se ér. Ráadásul akkoriban nem is volt ekkora felhábororodás, mint most hogy nem volt 4-5 napig 2 map. Nyugi srácok, ez csak egy játék... :)
  • unusual
    *szerintem* :)
  • unusual
    Szerinted fejezd be!!!!! Grat te makker!!!!!
  • bomb1111
    Amúgy működnek a térképek.Ami a fekete oldalat illeti,működik HZ,LD.