9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most adják vissza a régi karikat és amit az elõzõ pár hétben volt azt törlik <#mf2>
Stanyizllava
ok most sikerült <#mf1>

Stanyizllava
ezt nem tom megnyitni 😞

Peter55
Sirata:

http://hm.freeonweb.com/e107_plugins/dragonstats_menu/load.php?w=600&h=100&s=Phoenix&t=24

Jelenleg senki sem tud kapcsolódni, nyugi.😊

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Stanyizllava
jaja én se tok belépni és szerintem mindenki így van xD

Üdv!
Akkor nem csak én nemtudok belépni a játékba?<#falbav>
Csak azt nem értem hogy a saját marhaságuk miatt miért minket büntetnek???<#conf>
Stany te megértetted h mirõl van szó? lol 😄 kit érdekel a név?😄 az event miatt írták ezt...

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

ReszegKoldus
mi kezdõdik?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Stanyizllava
mert már mindegyik létezik ez a baj Stanyizlava , -Stanyi- , -x-Pr1son-x- is ez gáz xD akkor ezek bannolva lesz nenk és ha kezdõdik nem lesz karim ???

akkor most addig amíg hülyéskednek nincs game?
Stanyizllava
Deh nem értem baszki xD és ha az van ha pl. haverom Avenger megcsinálta azt a nevet akkor míh neki se lesz meg a DB8 karija meg nekem seh a GL2 HD nukerem és ha valaki szópatásbol megcsinálja egy DB8 kariját akkor mivan az is szop? mert nekem is megcsinálták a -x-Pr1son-x- pl akkor minde karim bannolva lesz ?

Peter55
Illetve eltûnnék. Bocsi a dupla postért.

Peter55
Én nem, ez az elsõ eset, hogy kihasználtam ilyesféle lehetõséget. De úgysem én döntöm el, ha bannolnak a saját hülyeségem miatt, ám legyen. De nem igazán van kedvem új karit csinálni, szóval akkor én azt hiszem egy ideig megint eltûnök.

ReszegKoldus
én örülnék ha megtennék 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

az a lényeg én meg szedtem magam elég jól.... most már cseszhetik.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

<#vigyor4><#hamm><#wow1><#alien2><#nevetes1><#eplus2><#kacsint><#taps><#eljen>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Istenem de buták...😄
Még jó, hogy uccsó nap rájöttek az egészre!
Mióta is megy ez? 17.-e óta?!😮...

BarackHUN
Poén lenne, hogy mire visszakapjuk a karikat, már csak azok tudnak majd belogolni akik addig nem játszottak, mivel a többit bannolják.
Nagyot nevetnék 😊

I S A e o e m o w s m !

makiii
ez a beszéd =)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Heh most szarjak be? 😄 mindjárt csinálok még + 10 accot nekik...

makiii
már megint ki forgatod a szavaimat.. nem kulturált viselkedés hanem megértem mert már idegesítõ az h akik békíteni akarnak állandóan oda-oda írnak egy két "szép" szót a másikról..

Bomb .. ez a figyelmeztetés kit fog elrettenteni? körülbelül senkit.. 😄
Eddig is voltak akik kihasználták , ezután is lesz és nem tudnak sok mindent csinálni ... =)
Ráadásul persze h még a nagy iM-esek is ezt csinálják ha nincs IM .. =)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Goliath
9dragons staff

Today, 12:38 PM

We find that a few players are indulging in creating multiple accounts to avail free IM package.

This is a final warning to such players. We will ban all these accounts for violating the terms service if you continue doing the same.

BanHammer
9dragons staff

Today, 12:44 PM

Please note, we will not be releasing any accounts involved with this as you have been warned!

Vélemények ?
BarackHUN
Szálljatok le Protype-ról! Ha felnövök olyan akarok lenni mint õ.

I S A e o e m o w s m !

Peter55
Maki, neked is külön gratulálni tudok, ha te megérted ezt a fajta megnyilvánulást amit Protype tanúsít. Neked ez normális? Észrevetted, hogy miket írt? Ha ez normális, kulturált emberi viselkedés, akkor engem lógassanak fel egy fára a lábujjaimnál fogva.

makiii
hát én se arra gondoltam.. csak akik minta fiúknak hiszik magukat sajnos nem úgy viselkednek.. persze jó céllal csak hülyén csinálják a dolgaikat..

ReszegKoldus
én arra kérdeztem rá, hogy protype féle szép szavakkal kellene-e békíteni, de gondolom nem 😊

makiii
hát lehet h nem is a szavak de a stílust igen.. sajnos mint ahogy elõbb is leírtam a békítõk is csak vitát szítanak.. Na de a sok off után vennék sok sok low level gt-t ...

makiii
ha a játékban tud helyesen írni akkor tudna a fórumon is.. és msn-en megmondta hogy az nem õ.. hanem valamiféle ismerõs vagy játékbeli haver.. pontosan nem emlékszem rá.. a lényeg az hogy a játékban nem õ..

ReszegKoldus
nem, én 1 percet nem játszottam vele, csak azt mondom, ami itt a fórumon az aláírásában van...nem, nem én írtam neki oda...

makiii
Valamiféle Ricsi vagy kicsoda van az õ nevén..

makiii
akkor te biztosan jobban tudod.. illetve te játszottál vele 1 és fél azaz másfél évet..

ReszegKoldus
protype féle szép szavakkal? 😄

egyébként Stanyizllava aláírásában ott van, hogy -Stanyi- ebbõl akár arra is lehetne gondolni, hogy ugyanaz...

makiii
bocsi a tripláért.. Kami postja legyen az alap..

makiii
És protype féle viselkedést sajnos megértem..
már elnézést de sokan úgy akarnak rendet teremteni hogy ugyanúgy lehordják a másikat.. Szóval ez egy "szabad" fórum és mindenki azt csinl amit akar... Ráadásul hugi ne vedd sértésnek de nem értek veled egyet hisz amikor warri azt mondta hogy hagyja ugyanúgy odatett egy-két pöffeszkedõ megjegyzést.. szóval ha békíteni akartok (aminek értelmét nem látom továbbra sem) akkor szép / szebb szavakkal próbáljátok meg..

makiii
Már nem elrettentés képpen...
Stanyizlava aki itt a fórumon van õ egy sf nuker...
Pro-Type úgy szintén nagyon jó haverok a való világban is .. illetve én is rettentõ jókat tudok velük beszélgetni msn-en.. ( Ott rendesen írnak)
és ha most azt kérdezitek a fenti info-k miért voltak hasznosak azt elárulom nektek..
-Stanyi- valahogy így írják helyesen akinek a neve fölött a Fekete Solymok Hero League-t olvastam az nem az a stanyizlava akit itt a fórumon ismerhettetek meg.. ha stanyi lenne az már rég sokkal nagyobb level lenne mint ti és lenne vagy 10ezer +++ karmája..

Enyit errõl..

További jó játékot !

ReszegKoldus
dalok amiket az ólban lehet énekelni? <#fejvakaras>

Stanyizllava
köszi ezek jó kis óldalok 😄DD

Umm, közkívánatra itt egy nagy segítség questezõknek:
Quest Mob's Location

És itt egy index, ahol sok érdekes dolog van (többek között segítség, térképek és questleírások):
Index

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Jobb smiley híján csak ezzel szolgálhatok. 😛
Tessék mégegy: <#law>.
De adhatok puszit is, ha gondolod: <#puszi>.
Vagy mehetünk sörözni is, de az csak 2 smileyból jön össze: <#pias><#pias>.
<#nevetes1>

Látom szereted a bonctant))))Én is szeretem.Fõleg ha vélemények fekszenek a hidegsebészeti asztalon.Szerintem elég tisztán leírtam és meg is értettétek a lényeget.A P.S. amit oda írtam az egy antagonista összetett mondat akart lenni amelyben ellentétbe helyeztem az egyesek által ide leírt véleményét az én meglátásommal.Ha majd valakire személyszerint rámondom hogy EZ vagy AZ akkor majd a nevét is oda fogom írni.Addig is csak a társaság,beleértve magamat is,viselkedését jellemeztem bizonyos jelzõkkel.A 'becsületes' jelzõ meg egyáltalán nem arra akart utalni hogy a FS ennek az ellentéte lenne.Csak egy ártatlan sablonkifejezés volt mint az apróhírdetésekben a becsületes megtaláló)))
Talán igazatok van hogy a 'liga chat off' jobb mególdás mint a kilépés.

Szevasztok és az a meggyõzõdésem hogy ti is a kikapcsolódásért léptek be a játékba.Akkor meg próbáljuk meg mellõzni a konfliktusokat.
BarackHUN
A @ dóznak ment.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
<#law><#help>

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Six, nálatok így ölelkeznek? o.O
@ <#eljen>

I S A e o e m o w s m !

<#law>
Gyerünk most mindenki utánam! Baráti ölelést mindenkinek, ahogy azt egy sorral (vagy ketõvel, majd kiderül 😄) feljebb láthatjátok!
Valami nincs rendben az elõzõ mondatom szerkezetével, de nem gond, késõ van már. 😛

Gúd nájt mindenkinek! <#vigyor4>

ToshiBá
Maradj nyugodtan most is. 😄

Nirvana nincs. Bardo sincs. Asura szintén nincs. 😄

Phoenix van.

Én sajnos sosem voltam Fönix, mert sosem kellett meghalnom. De én vagyok az, aki akár egy iwiwes klubhoz is csatlakozhatna. Mi is a neve? Ja megvan! "Akik sosem adják fel!" vagy valami ilyesmi.

Amúgy meg mindenki fos, mert Bari So Awesome! 😄

Live: DoZeR 982

sztem Nirvana forever pedig most kitartottam FS mellet

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

BarackHUN
Mindenki fos, I'm so Awesome <#gun>
Téma lezárva.

I S A e o e m o w s m !

Nekem is van veled,mint emberel-rel. Mondtam már személyesen bármikor megbeszéljük,mert nem mondhatod,hogy nem próbáltam. De amik történtek azok után szarok rá ahogy te is. De tuti én vagyok szar.....Meghajlok nagyságod elõtt<#felkialtas><#worship>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ToshiBá
Nem MSN en fogok külön erre válaszolni.

Ez egy véleménycsomag volt olyantól, akit ismerek, és szeretek is.
Semmit elvenni nem akarok, és semmit hozzáadni sem akarok. Ez így tiszta, ahogy van.

Más viszont hogy célozgatások, és beszólások jönnek olyanoktól is akiket szarba se veszek (és nekik is így kéne tenniük).
Ez nem oda vezethetõ vissza, hogy én túl komolyan veszem a játékot. De Imiék után nem hiszem, hogy megengedhetõ hogy a társaság fele kilépjen mikor már összeáll egy csapat. A részletek bizonyára nem mindenki elõtt ismertek (azokban az idõkben egy FS tagnak sem volt nagyon biztonságos Safe Zoneból kilépni, és minden Boss kselve volt, de 2 liga is született FSbõl kilépettek miatt. Nem egy idõben, mert ott sem bírtak megmaradni a seggükön, és csak a belharcok meg a széthúzás ment. FS egy tiszta csapat volt mindig is. Mindkét irányba tárt ajtókkal. De aki tõlünk ment az általában nem azért, mert olyan ártatlan volt, hanem mert mennie kellett. Volt olyan hogy magától, és volt olyan hogy repült. De mindegyiknek szarabb volt megélni azt a pillanatot, mint nekünk.

Épp ezért. Aki még nem érzi most úgy, még az is érezheti majd úgy hogy nincs nálunk helye. És én ezt szívesen éreztetem is az emberekkel általában.

A kedvenc történetem az ajtóra mutatással kapcsolatban egy nagyjából 2 perces csetelés volt. És abban olyan keményen ki lett nyilvánítva az akarat, hogy én is csak néztem. Army fia mutatta meg az ajtót Leilasnak. 😄 Best of Tirra pillanat volt. Szóval aki úgy érzi, hogy tud majd velem egy csapatban munkálkodni, az tegyen is úgy. Ha pedig nem, és ennek hangot is ad mint pl warika, meg extazy. Azok menjenek a balhé elõtt...

Ez csak azon tagokra vonatkozik, akik sosem voltak egy ligában velem. Vagy kevesebbet, mint mások. Vagy épp miattam léptek ki anno. Vagy én raktam ki õket.

Live: DoZeR 982

Nincs veled semmi bajom csak elolvastam az összes hsz-t itt én is. Azért sztem sok volt ez a dolog, mert nem is tudod kik vannak, vagy már csak voltak most fs-ben. Na de mindegy,
Army miatt talán én is maradok. Sokat számított h beszéltem vele. Maximum ligacset off lesz egy darabig míg helyreáll a rend.

Doz neked meg nyugi, ne foglalkozz inkább másokkal hanem gyere játszani ha lesz lehetõséged. Tudom h nehéz (fõleg neked😛) de szard le ha beszólnak vagy ilyesmi. 😊
Igen szar újrakezdeni, de szerintem a társaság miatt megéri.

Unu-val meg részemrõl már elfelejtve amit tett, meg van dumálva és amúgy meg nem sok olyan embert találni a játékban mint õ az is biztos.<#eljen>

Nah mára nekem ennyi volt. jó éjt.