9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://hm.freeonweb.com/e107_plugins/dragonstats_menu/load.php?w=600&h=100&s=Phoenix&t=24
Jelenleg senki sem tud kapcsolódni, nyugi.😊
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Akkor nem csak én nemtudok belépni a játékba?<#falbav>#falbav>
Csak azt nem értem hogy a saját marhaságuk miatt miért minket büntetnek???<#conf>#conf>
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Még jó, hogy uccsó nap rájöttek az egészre!
Mióta is megy ez? 17.-e óta?!😮...
Nagyot nevetnék 😊
I S A e o e m o w s m !
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Bomb .. ez a figyelmeztetés kit fog elrettenteni? körülbelül senkit.. 😄
Eddig is voltak akik kihasználták , ezután is lesz és nem tudnak sok mindent csinálni ... =)
Ráadásul persze h még a nagy iM-esek is ezt csinálják ha nincs IM .. =)
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
9dragons staff
Today, 12:38 PM
We find that a few players are indulging in creating multiple accounts to avail free IM package.
This is a final warning to such players. We will ban all these accounts for violating the terms service if you continue doing the same.
BanHammer
9dragons staff
Today, 12:44 PM
Please note, we will not be releasing any accounts involved with this as you have been warned!
Vélemények ?
egyébként Stanyizllava aláírásában ott van, hogy -Stanyi- ebbõl akár arra is lehetne gondolni, hogy ugyanaz...
már elnézést de sokan úgy akarnak rendet teremteni hogy ugyanúgy lehordják a másikat.. Szóval ez egy "szabad" fórum és mindenki azt csinl amit akar... Ráadásul hugi ne vedd sértésnek de nem értek veled egyet hisz amikor warri azt mondta hogy hagyja ugyanúgy odatett egy-két pöffeszkedõ megjegyzést.. szóval ha békíteni akartok (aminek értelmét nem látom továbbra sem) akkor szép / szebb szavakkal próbáljátok meg..
Stanyizlava aki itt a fórumon van õ egy sf nuker...
Pro-Type úgy szintén nagyon jó haverok a való világban is .. illetve én is rettentõ jókat tudok velük beszélgetni msn-en.. ( Ott rendesen írnak)
és ha most azt kérdezitek a fenti info-k miért voltak hasznosak azt elárulom nektek..
-Stanyi- valahogy így írják helyesen akinek a neve fölött a Fekete Solymok Hero League-t olvastam az nem az a stanyizlava akit itt a fórumon ismerhettetek meg.. ha stanyi lenne az már rég sokkal nagyobb level lenne mint ti és lenne vagy 10ezer +++ karmája..
Enyit errõl..
További jó játékot !
Quest Mob's Location
És itt egy index, ahol sok érdekes dolog van (többek között segítség, térképek és questleírások):
Index
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Tessék mégegy: <#law>#law>.
De adhatok puszit is, ha gondolod: <#puszi>#puszi>.
Vagy mehetünk sörözni is, de az csak 2 smileyból jön össze: <#pias>#pias><#pias>#pias>.
<#nevetes1>#nevetes1>
Talán igazatok van hogy a 'liga chat off' jobb mególdás mint a kilépés.
Szevasztok és az a meggyõzõdésem hogy ti is a kikapcsolódásért léptek be a játékba.Akkor meg próbáljuk meg mellõzni a konfliktusokat.
Gyerünk most mindenki utánam! Baráti ölelést mindenkinek, ahogy azt egy sorral (vagy ketõvel, majd kiderül 😄) feljebb láthatjátok!
Valami nincs rendben az elõzõ mondatom szerkezetével, de nem gond, késõ van már. 😛
Gúd nájt mindenkinek! <#vigyor4>#vigyor4>
Nirvana nincs. Bardo sincs. Asura szintén nincs. 😄
Phoenix van.
Én sajnos sosem voltam Fönix, mert sosem kellett meghalnom. De én vagyok az, aki akár egy iwiwes klubhoz is csatlakozhatna. Mi is a neve? Ja megvan! "Akik sosem adják fel!" vagy valami ilyesmi.
Amúgy meg mindenki fos, mert Bari So Awesome! 😄
Live: DoZeR 982
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Ez egy véleménycsomag volt olyantól, akit ismerek, és szeretek is.
Semmit elvenni nem akarok, és semmit hozzáadni sem akarok. Ez így tiszta, ahogy van.
Más viszont hogy célozgatások, és beszólások jönnek olyanoktól is akiket szarba se veszek (és nekik is így kéne tenniük).
Ez nem oda vezethetõ vissza, hogy én túl komolyan veszem a játékot. De Imiék után nem hiszem, hogy megengedhetõ hogy a társaság fele kilépjen mikor már összeáll egy csapat. A részletek bizonyára nem mindenki elõtt ismertek (azokban az idõkben egy FS tagnak sem volt nagyon biztonságos Safe Zoneból kilépni, és minden Boss kselve volt, de 2 liga is született FSbõl kilépettek miatt. Nem egy idõben, mert ott sem bírtak megmaradni a seggükön, és csak a belharcok meg a széthúzás ment. FS egy tiszta csapat volt mindig is. Mindkét irányba tárt ajtókkal. De aki tõlünk ment az általában nem azért, mert olyan ártatlan volt, hanem mert mennie kellett. Volt olyan hogy magától, és volt olyan hogy repült. De mindegyiknek szarabb volt megélni azt a pillanatot, mint nekünk.
Épp ezért. Aki még nem érzi most úgy, még az is érezheti majd úgy hogy nincs nálunk helye. És én ezt szívesen éreztetem is az emberekkel általában.
A kedvenc történetem az ajtóra mutatással kapcsolatban egy nagyjából 2 perces csetelés volt. És abban olyan keményen ki lett nyilvánítva az akarat, hogy én is csak néztem. Army fia mutatta meg az ajtót Leilasnak. 😄 Best of Tirra pillanat volt. Szóval aki úgy érzi, hogy tud majd velem egy csapatban munkálkodni, az tegyen is úgy. Ha pedig nem, és ennek hangot is ad mint pl warika, meg extazy. Azok menjenek a balhé elõtt...
Ez csak azon tagokra vonatkozik, akik sosem voltak egy ligában velem. Vagy kevesebbet, mint mások. Vagy épp miattam léptek ki anno. Vagy én raktam ki õket.
Live: DoZeR 982
Army miatt talán én is maradok. Sokat számított h beszéltem vele. Maximum ligacset off lesz egy darabig míg helyreáll a rend.
Doz neked meg nyugi, ne foglalkozz inkább másokkal hanem gyere játszani ha lesz lehetõséged. Tudom h nehéz (fõleg neked😛) de szard le ha beszólnak vagy ilyesmi. 😊
Igen szar újrakezdeni, de szerintem a társaság miatt megéri.
Unu-val meg részemrõl már elfelejtve amit tett, meg van dumálva és amúgy meg nem sok olyan embert találni a játékban mint õ az is biztos.<#eljen>#eljen>
Nah mára nekem ennyi volt. jó éjt.