21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
unusual #16495 Lehet vote-olni a 9D-re. :) -
szabi34 #16494 Eddig ilyen Thai 9d-re emlékeztet csak talán az xp rate szarabb de a droprate jó nagyon. mondjuk nemsokat toltam.:D LS6 vagyok asszem. majd hnap folytatom. -
#16493 Már én is játszok vele. Néha még szarakszik ugyan, de ha bejutsz már minden oké :D -
#16492 Holnap majd én is letöltöm :)
De addig rakhatnál ki képet mert csak telóról tudok feljönni ide is.. :S -
#16491 Köszi ezzel sikerült :) -
szabi34 #16490 Na már kapcsolódik az update szerverhez. most töltöm a patchet. ^^ -
Sixtail #16489 Próbáld ezt:
Download -
#16488 Lehet hogy neked az, de nekem nem. Nem tölti be az oldalt*, épp ezért írtam hogy valaki tud-e linket.
*(Amikor a Gamerfirst live-nál rákapcsolok a downloadra) -
#16487 pedig jó -
#16486 Sziasztok. Én is újra szeretném kezdeni a játékot. Viszont a fő oldal linkje nem jó, így nem tudom letölteni. Valaki betudna linkelni 1 helyet, ahonnan leszedhetem? Előre is köszönöm! -
AmadeusLiszt #16485 Köszönök mindent -
szabi34 #16484 G1 a GamerFirst rövidítése aki most acclaim helyett van, az új cég...:) -
AmadeusLiszt #16483 kár érte, de mit értesz a G1 alatt?(lehet hogy hülyeséget kérdeztem) -
szabi34 #16482 Jahm most raktam fel én is és rájöttem. ^^ Akkor marad a várakozás. -
unusual #16481 Sajnos igen,az a régi DP. És most G1-nél minden előröl megy. -
AmadeusLiszt #16480 Üdv Mindenkinek
hosszú idő után tértem vissza a 9d-hez(még az acclaimos időszakban hagytam abba). Lehetséges hogy törlődtek a régi accountok mert loginnál tovább nem jutottam a régi jelszavammal. -
#16479 Le lehet tölteni de update szerverhez nem lehet csatlakozni.. :) -
szabi34 #16478 Hmm le lehet tölteni már a német 9d-t :) megnézem milyen, bár nemhinném hogy jobb ennél. Talán annyival hogy ott nem lesz annyi hacker és mennek a szerverek.(remélem) -
#16477 Valóban.
Az se mindenkinek adatik meg, hogy a szarkazmust és az iróniát felismerje.
Én is várok a vacsira a szanatóriumban. -
#16476 Tudod nem mindenkinek adatik meg az a lehetőség ,hogy iskolába járjon
fogyaték,családi ok vagy többi sajnálatos dolog miatt .. :S
UI: Tudom már mondtam ,hogy mára eltűnök de késik a vacsora a kollégiumban :(
-
#16475 Felháborító a helyesírásod, megtanulhatnál végre írni, nem hiszem el, hogy nem tanítottak meg az alapfokú nyelvtanra az iskolában...
-
unusual #16474 -
#16473 Rendben, elfogadom! Én sem vagyok, a helyesírás mintaképe viszont akkor vegyétek úgy, hogy meg sem szólaltam! Ja, elnézést szóval vegyétek úgy, hogy nem írtam semmit! A tényeket elfogadom, de engedjétek meg, hogy nekem is legyenek hibáim. (Ha valakinek esetleg úgy tűnne, hogy az indulat szülte ezt a postot akkor téved!)
Végezetül:
azztán a G1 meg nem szerintem cég jo mert baj az a szerver és nem akar tőltenibe! -
zsele1000 #16472 Ha már másokat kritizálsz:
"kitudja fejezni" helyesen: ki tudja fejezni, vagy tudja kifejezni -
#16471 a vége eltűnt..
* NA meg a kapcsolatok..
és az íráskészségről meg ne is beszéljünk mert amit itt produkálsz barátom az nem íráskészség..
mert az írás nem arról szól hogy nyomogatod itt a gombokat..
persze tudom , hogy érted de nem ez volt rá a megfelelő mondat / szó ..
inkább a magyar nyelv értelmezésére gondoltál , ugye? :)
na mára ennyi voltam. ! Viszlát jó "játékot" mindenkinek ! -
#16470 A mai világban a pénz számít.. (sajnos) :D
Példa:
Önnek fantasztikusan széles mellkasa van, barátom.
Jövő héttől a mi játékosunk lehet!
- Meg se nézték, tudok-e focizni!
- Nem érdekes! Az a fontos, hogy nagy a reklámfelülete. -
#16469 Az utóbbi időben zabszem van a seggedben.
De ezt leszámítva igazad van. -
unusual #16468 A mai világban szerinted? :) -
#16467 Hát akkor azt írja le bakker! Tudod van az a szép magyar nyelv, aminek a segítségével mesésen kitudja fejezni magát az ember. Azt meg egyszerűen nem hiszem el, hogy annyira alacsony lenne az oktatás színvonala, hogy még írni/fogalmazni sem tanítják meg a diákokat.
Most lehet nyugodtan pro-kontra érveket felsorolni meg lehet értelmezni, hogy mit akart írni, nem érdekel! De azért megkérdezném, hogy ez komolyan elfogadható szintű íráskészség? -
#16466 ha kicsit megerőlteted magad akkor meg lehet érteni..
de ha ennyire nem megy akkor segítek.. :
Azt akarta leírni hogy:
A régi accountjainkat nem fogjuk vissza kapni soha a büdös életbe.. -
#16465 ":DD az a baj nem acc szerintem többé" - Ennek ebben a formában nincs értelme, ezt nem lehet ennyire elírni. Vagy mégis?
"ELIRTAM BOCSÁNAT AZ A BAJ NEM LESZ TÖBBÉ ACC SZERINTEM" - Ennek így dettó nincs értelme. Miről beszélsz? Milyen acc nem lesz többé? Legalább gondold át magadban, hogy te érted-e amit írsz!
-
#16464 kor* -
#16463 Elírtam, a meglepi reggel 8or lesz. -
#16462 én láttam már -
#16461 ez nagy égés a G1-nek ti láttatok már VGM BP vagy valahol mert én még egy darabot sem láttam sehol a 9d-ben -
#16460 ELIRTAM BOCSÁNAT AZ A BAJ NEM LESZ TÖBBÉ ACC SZERINTEM -
#16459 Egészségedre. -
#16458 :DD az a baj nem acc szerintem többé -
#16457 Szép körítésben ugyan arról beszélnek, de most még nyomatékosabban kitértek arra, mennyire is sajnálatra méltók!
De a soon soon soon elkerülhetetlen! Igaz engem annyira nem izgat de sok ujdonságot ő sem tudott mondani...
Majd ha jó lesz, majd ha meglesz, majd összejön majd majd majd...
Azért remélem 1x megéri mindenki hogy az a bizonyos kifizetődés a sok munkára visszamenőleg majd látszatni engedi magát a játék menetében is!
Kitartás a várakozóknak és sok hitet! ; ))) -
#16456 mi a helyzett van valami hir am milyen meglepi lesz 8 kor barack :D