9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ez nem közösségi fórum téma, bocs
meghal TONI!!!
bár nem volt magyar, még ha azt is mondotta
de jó színész volt
le a kalappal
de most gyász
megholt egy nagy magyar 😊
helyes, ez az a esett amikor megengedett 😊
DIREKT CSINÁLOM 😄DDDDD
nyilván nem direkt csinálják 😊
de már meg van újra minden
itt nagyon gyors telepíteni mindent...
1G net
Látom tegnap este óta sem történt változás<#idiota>#idiota>
Mivel anyázni én sem akarok meg valljuk meg õszintén értelme sem sok van, így hát várok türelmesen mert egyebet úgysem tehetek/tünk.Sok türelmet és kitartást kívánok mindenkinek.Amúgy pedig volt aki megjegyezte elõttem, hogy adn kell mindenkinek esélyt/idõt így G1 is megérdemel ennyit.Remélem ebbõl az esetbõl levonják majd a megfelelõ konzekvenciákat és gördülékenyebb lesz a dolog a jövõben.(fõ a pozitív szemlélet<#wink>#wink>)Minden jót mindenkinek és mihamarabbi viszontlágyatojásom a game-ben.<#nevetes1>#nevetes1>
😄DDDD
ezt szerettem volna...
Bombi, rád számíthatok mindig, köszi
OP:Gaboca
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
nem tudom mit keresek, csak azt tudom szar
nem megy a guardom
van tipp mit csináljak vagy vége a játéknak?
Vannak itt páran akik még emlékeznek rám, nem akarom a g1 pártját fogni de azért azok helyében akik csak szidni tudják el gondolkodnék rajta, hogy mit is jelent egy ekkora játék szervert felügyelni és karbantartani. Ez nem egy magán szerver amin 10-20 ember játszik havi pár ezer forintért itt vagyunk sok ezren, és ha kicsit bele gondoltok hasonló esetek voltak az acclaim-nál is. Legalább is azok akik régebb óta játszottak már a játékkal azok láttak ilyet ott is, csak akkor az acclaimo-t szidta mindenki. Szóval csak annyit akartam mondani hogy mindenki szeretne játszani, de van aki türelmesen vár és nem kezdi el ócsárolni a g1 csapatot nekik is meg kell tanulni azt amit az acclaim már tudott, mert ugye acclaim nem hiszem hogy bármilyen infót átadott nekik hibákról vagy bármi másról.
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Amugy meg hyperion ott nyalt hogy jaj jaj elfelejtették mert hogy a szerver leállítások miatt leállt GG is és kb nem kapcsolták vissza és õk meg csak most vettél észre mert eddig tágyaltak bla bla...
Többi ott van a fórumon, de ha van vmi akkor egybõl posztolnak és és extranagy nyelvcsapásokkal...
Apokalipszis - BOT warrior