9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
ott se biztos, hogy mind amcsi aki reménykedik, inkább román, lengyel stb

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

És miért ? Mert talán ITT,az SGn nem vagyunk amcsik.Csakhogy világos legyek : Ha amcsiéknál nem lett volna a New Mexicoi eset,most talán õk is mégcsak abakusszal számolnának.Meg az amerikai szupertehnológia alapjait mint európai bevándorlók fektették le.
ReszegKoldus
szerintem itt vakon senki nem reménykedik, max a g1 fórumán pár spammer idióta

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

csak azért írtam úgy,mertha afroamerikait írtam volna lehet hogy sokan nem értették volna meg.Amúgy lehet hogy G1 éknél még a niggergyerek is vágottszemü ))))))
de szerintem ezt levélben ha lehet ...
ez nem közösségi fórum téma, bocs
ÁMEN
bomb, ha vallásosnak vallod magad és nem vagy rasszista akkor mért használsz rasszista kifejezéseket, mert a nigger egy négernek a te szádból legalább a kora sértés mint egy romának a cigány vagy a gy kínainak a sárga
Lool Ha te ennyit értettél meg az egésszbõl......sajnálom.
Igen,Isten nyugtassa...Tony Curtis 85 éves korában....
ReszegKoldus
á értem, tehát mivel amcsi cég, ezért ne nagyon reménykedjünk bennük, mert az amcsik 56-ban se segítettek...

ÚGY..., hogy ....
meghal TONI!!!
bár nem volt magyar, még ha azt is mondotta
de jó színész volt
le a kalappal
BarackHUN
Õ a vallásra gondolt, ha minden igaz.

I S A e o e m o w s m !

Hol van az a 'sci-fi' ?
Csak annyira hogy a G1hez fûzött reményeink ne csapjanak át a VAKREMÉNYSÉG mocsarába.
ReszegKoldus
a sci-fi meg pláne <#vigyor1>

ReszegKoldus
és ez hogy jön most ide?

értem és sajnos ez lesz itt is, Bombi
de most gyász
megholt egy nagy magyar 😊
zixi?
Egyáltalán nem.Becsületes Római Katolikus vagyok.
ember nebvagy kicsit rasszista?
Nemrég beszéltem egy 56 ossal.Most az õregúr a 76. évét tapossa de nagyon józan gondolkodásu és nincs baja sem a szklerózissal sem alzheimerrel meg társaival.56 ban kiment elöbb a spanyolokhoz aztán meg amerikába.90 be visszatért pestre néhány évre aztán látván hogy mennyi is az óra,visszament amerikába.Most a világot járja mint egy szerény nyugdíjas.Kérdem tõle hogy biza akkor 56 ba miért is bíztak annyira az amcsikba ? Tudjátok mi volt a válasz ? A franciák elárúltak 45 be,az angoloknak megvolt a saját bajuk,a németek még épitkeztek úgyhogy csak amerika maradt mint egy REMÉNY.Aztán meg elmondta a tanulságot is.Mint emberek,semmivel sem jobbak mint mi,SÕT...Csakhogy sekerûlt nekik egy olyan politikai rendszert kiépíteni ami arra készteti az embereket hogy BETARTSÁK A TÖRVÉNYEKET és tiszteljék a pénzt.....Ennyit az amcsikról és ne feledjük hogy G1 be nem tudom hogyha a takarító niggergyereken kívûl találunk e más,amerikába született egyedet.
😄
helyes, ez az a esett amikor megengedett 😊
Türelem ide,türelem oda de azért kikérem magamnak hogy idõnként jól kikáromkodjam magam))) Nem másért de ha tányérokat kezdenék összetõrni,levezetõnek,az drágább lenne.Így megúszom egy gyónással.Persze hogy nem direkt csinálják.Billentyüzettel meg egérrel csinálják a kú... beképzelt amerikai bevándorló csõcselék anyjukat.
csak én....
DIREKT CSINÁLOM 😄DDDDD
persze legyünk türelemmel
nyilván nem direkt csinálják 😊
nem, mindent....
de már meg van újra minden
itt nagyon gyors telepíteni mindent...
1G net
LOOOOOOOOOOOOOOOOL Gabi <#vigyor2><#vigyor2>De remélem csak szeszes vattával törõlted le.
Üdv mindenkinek!
Látom tegnap este óta sem történt változás<#idiota>
Mivel anyázni én sem akarok meg valljuk meg õszintén értelme sem sok van, így hát várok türelmesen mert egyebet úgysem tehetek/tünk.Sok türelmet és kitartást kívánok mindenkinek.Amúgy pedig volt aki megjegyezte elõttem, hogy adn kell mindenkinek esélyt/idõt így G1 is megérdemel ennyit.Remélem ebbõl az esetbõl levonják majd a megfelelõ konzekvenciákat és gördülékenyebb lesz a dolog a jövõben.(fõ a pozitív szemlélet<#wink>)Minden jót mindenkinek és mihamarabbi viszontlágyatojásom a game-ben.<#nevetes1>
Udead, én az egész gépemet letöröltem
😄DDDD
köszönöm, megkaptam a választ
ezt szerettem volna...
Bombi, rád számíthatok mindig, köszi

OP:Gaboca
Látod,ezér jó megnézni a szerver státuszt,mielött szétrugdosnád a gépedet)))))
Én csak hülye vagyok ezekhez és azt hittem csak nekem nem indul gg mert utána írta mit csináljak tûzfalat kapcsoljam ki meg töröljek de hogy senkinek nem megy megynyugodtamyxDxDAmúgy meg grindoli akarokxD béke
Gabi ! Nyisd ki EZT és ott megláthatod ha van szeró vagy sem.Ha nem érted a megjelenõ veboldal tartalmát,szolj,megmagyarázom.
de olvass már vissza!!! talán rájönnél h mindenkinek szar....<#falbav><#falbav><#taps><#banplz>

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

tényleg olvass kicsit lejjebb fenyi111, egész nap errõl ment az eszme csere, csak aki vette a fáradságot és vissza olvasta, hogy a többiek mit írtak az tudja hogy mi a helyzet, ja és nekünk is annyi ideig tart vissza keresni mint neked
Szevasz Gabi ! A játék szerverek bodobták a kulcsot még a tegnap este.Azaz G1 fütyörészve megállitotta a szerókat karbantartás miatt,most meg káromkodva sem tudják újraindítani.Figyeljed a SZERVER STÁTUSZ infókat(fönt vannak GubberX gombjai közt)Még korai hogy leállitsák a játékot.Szerintem ha G1 kibírja a stresszelést november1ig akkor megmarad a játék egy darabig.De azt hiszem lassan kezdenek rájönni hogy jól bevásáróltak.....
ez az értelmes válasz helyett ide copyhattad volna amit már megtaláltatok.....
nem tudom mit keresek, csak azt tudom szar
P0Th3aD
Néha nem árt vissza olvasni!

Apokalipszis - BOT warrior

Sziasztok!
nem megy a guardom
van tipp mit csináljak vagy vége a játéknak?
üdvözlet mindenkinek!

Vannak itt páran akik még emlékeznek rám, nem akarom a g1 pártját fogni de azért azok helyében akik csak szidni tudják el gondolkodnék rajta, hogy mit is jelent egy ekkora játék szervert felügyelni és karbantartani. Ez nem egy magán szerver amin 10-20 ember játszik havi pár ezer forintért itt vagyunk sok ezren, és ha kicsit bele gondoltok hasonló esetek voltak az acclaim-nál is. Legalább is azok akik régebb óta játszottak már a játékkal azok láttak ilyet ott is, csak akkor az acclaimo-t szidta mindenki. Szóval csak annyit akartam mondani hogy mindenki szeretne játszani, de van aki türelmesen vár és nem kezdi el ócsárolni a g1 csapatot nekik is meg kell tanulni azt amit az acclaim már tudott, mert ugye acclaim nem hiszem hogy bármilyen infót átadott nekik hibákról vagy bármi másról.

Nincs szándékomban G1 et védeni mert õk sem jobbak a diákné vásznánál,de ahogy már korábban leírtam ide,a legnagyobb baj a 9dragons struktúrája.Magyarán : Indy21 egy elég gyatra szoftmunkát végzett.Gyenge a GG megoldás,lassu a grafika,stb.stb.Úgyhogy a mostani 9dragonst átveheti akár a vatikán is mert akkor is csak egy rossz szoftmegoldásos játék marad.
Stanyizllava
okok én látom hogy van benne piros

Már meg se haragudjatok de ez tényleg nevetséges.Én már többször is belinkeltem a szerók állapotát jelzõ weboldalt,GubberX volt annyira kedves és betette õ is a SZERVER STÁTUSZ gombot,ti meg kérdezitek hogy miért nem indul a GG vagy a játék.Ha netalán nem indul a játék,vegyétek a fáradságot és nézzétek meg hogy egyáltalán élnek a szerverek ?Ha meg a piross csíkot látjátok ne csodálkozzatok hogy nem indul a játék.
Stanyizllava
Teljesen egyet értek mert acclaim sokkal jobb volt ennél az biztos mert õ legaláb tett valamit csak abba a vége felé nem mert tudta hogy eldob minket de míg nem volt olyan addig nagyon jó volt és jobb ezeknél 100% tuti

akkkor dogoljenek meg h rohadjon meg az egesz G1is epp ugyanolyan ha meg nem nagyobb lowok mint acclaim...az legalabb elszedte a penzunk de ezek egy rendes szerot nemtudnak osszehozni csak mutogatni....fostalicska banda

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Stanyizllava
Lawless nekem se indul mert erorrcode ír ki mikor elíndítom tehát lehet szerintem ma se lesz de lehet hülyeséget mondtam :S

BarackHUN
Szerintem helyesen tetted, nem kötekedtem.

I S A e o e m o w s m !

vlakinek megy mar ez a fos?

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Stanyizllava
Barack minek írjam le ha beillesztem és cumesz nem volt kedvem le írni ugyis azt mondátok helytelenül írok -_-

P0Th3aD
Nem õ írta? o.O

Amugy meg hyperion ott nyalt hogy jaj jaj elfelejtették mert hogy a szerver leállítások miatt leállt GG is és kb nem kapcsolták vissza és õk meg csak most vettél észre mert eddig tágyaltak bla bla...

Többi ott van a fórumon, de ha van vmi akkor egybõl posztolnak és és extranagy nyelvcsapásokkal...

Apokalipszis - BOT warrior