21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#16535 Ezt erre írtam: "de azért gondolom nem fog egyik napról a másikra váratlanul." -
#16534 Igen, arra még nem láttunk példát eddig :P -
#16533 Már miért bukná a pénzét? Amennyiben meg vette, de nem használta fel a tárgy megmarad neki, szóval bármikor fel tudja használni. Persze ez feltételezi, hogy a játék ne szűnjön meg, de azért gondolom nem fog egyik napról a másikra váratlanul. -
#16532 ha nem nyomja be akkor is bukta a pénzét.. :) -
#16531 az hogy megveszi valaki nem jelenti, hogy egyből el is használja, ha igen így járt, ha meg bezár a játék, még inkább úgy járt
mondjuk úgy látom most be lehet lépni a szerverekre -
#16530 Most komolyan...Ez jó marketing!
Még fos a szerver meg az egész játék de azért vegyél premit mert most 50% off van rá és hátha a 90napból mondjuk csak 20 ketyeg el feleslegesen, mennyire jó arány! ; )))
De ugyis vannak barmok akik vesznek még ienkor is, fene a jó dolgukat hogy nem tudják már mire köültsék a pénzüket! Félre értés ne essék én sem vetettem meg az IM-es cuccokat, nade akkor legalább volt értelme!
Na mind1, vegyetek sok sok premit és scale no meg tearröl nem is beszélve! hajrá hajrá
-
#16529 Tudok egy kicsit németül :)
egy szerver van összesen azthiszem PvP szeró...
Lag az semmi... ráadásul az elején kapsz egy lf-et.. :)
ma kapunk ajándékokat.. :) aztán a többit meglátjuk...
-
unusual #16528 20 + 50% off -
Sixtail #16527 Miért nem angolul játszod?
Mármint nem G1 verziót, hanem német verziót angolul. Persze ha így is megérted, akkor ok. :)
Elvileg ugyanúgy "le lehet fordítani", ahogy a japán/thai/koreai 9D verziókat.
Amúgy milyen a szerver? Lag ott is van? -
#16526 megy a játék! 1/2x event van. -
#16525 sammelplatz der weißen clans vááá borzasztó, ennél még a japó krikszkrakszok is jobbak azt legalább nem értem :D -
#16524 Német 9d képek ! -
#16523 Dienstag, 23.11.2010
Serverstart (vorraussichtlich) später Nachmittag.
Keine besonderen Einstellungen zum Beginn der Beta.
Das bedeutet, dass ihr mit frisch erstellten Charakteren auf Level 1 im neuen Tutorialgebiet starten werdet.
Donnerstag, 25.11.2010
Alle Accounts erhalten Bonusitems.
Kung Fu-Erfahrung und Itemdroprate extrem stark erhöht.
Montag, 29.11.2010
Kleine Überraschung für einen Tag.
Freitag, 03.12.2010
Template-Chars für alle Accounts.
Freitag, 03.12.2010 ODER Samstag, 04.12.2010
PvP Live Event mit den GMs.
Montag, 06.12.2010
PvP Live Event mit den GMs.
engem nem emlékeztet semmire.. ez eddig a legjobb.. ha betartanak mindent..
képeket nemsokára rakok fel.. van új kezdő map így a kezdők sokkal egyszerűbben tudnak játszani.. lesznek bonus itemek lesznek majd template karik lesznek pvp eventek.. szóval jó kis verzió lesz amíg a hackerek nem találják fel magukat.. sőt lehet azután is ha nem GG lesz.. :)) -
#16522 ( Jah és igen elnézést:) Rosszul fogalmaztam meg, úgy akartam írni hogy azt is lehetett tudni hogy mikor, miért nem lehet fellépni:D ) -
#16521 Azt tudom:) De akkor jelezhetnék azt is, 1 bazi nagy vörös vonallal, vagy írhatnának ki valamit, hogy bocs fiúk nem lehet belépni :D -
#16520 most is lehet tudni, itt van fenn a szerver státusz, az alapján vannak benn, csak gondolom a login szerver nem jó, szóval a szerverről csak kifelé lehet jönni :) -
#16519 Most megint nem. Tegnap kezdtem el újra, nagyba örültem neki hogy unalmamba tudok valamivel játszani, erre páff már nem jó. Mégis, mi a fenét csinálnak a szerókkal? Anno Acclaimnál legalább tudni lehetett mikor van szeró, és mikor nem. -
Lawless #16518 mar megy a game? -
#16517 ezt úgy hívják rovarirtók munka közben -
#16516 bocsi,ez a segg az alapot adta be
ez akart lenni -
#16515 van ilyen,mind1 nem akarok problémázni....
amugy eztláttáok már? ugy hivják szép soul buffos grind -
#16514 ahogy egyesek itt írnak, néha még akkor se értem, amíg olvasom -
#16513 -.-"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
tudod.....................................
hogy is mondjam,te csak addig érted a szöveget amig olvasod??? -
#16512 ha ezt te írtad, nem tudom miért veszed kötözködésnek... -
#16511 látom szeretitek az ember szavátkiforgatni :D,Reszeg,te amugy mit kötözködsz??? -
#16510 Inkább új accot csináljon, ne ujjat.
Az ujjból készült account fele annyira tartós. -
#16509 és napi 10 órát játszol -
#16508 Stany,én is suliba vagyok,van hogy este 6 felé jövök haza,és reggel 7-től bent vagyok
szoval? :D
mind1 am...nincs karim amit oda tudnék adni :D csinálj ujj accot vagy nem tom -
#16507 Tanulj ebből is ne csak a suliban hallottakból és hagyd a fenébe! ; ))
Na sokat segítettem? -
#16506 én nem tok 9d mert nem enged be beirom és 30tol számol vissza és nem enged be segítsetek lécc! -
#16505 jovan neketek könnyű nekem sulim van olyan 3-4 jövök haza lol és tanulni kell xd én nem tok játszani anyira -
#16504 "G1 nél 3 hét alatt csináltam ec3 lob nukert,és ugy,hogy napi 4 ora max grind,semmi több,ez sok?szerintem nem"
"am hirek,9d fut,HZ/NN jo lett,legalábbis én tok játszani már,9d be G1-es karikon megtaláltok napi 10 orában xD"
ja, sokat változik 1 hét alatt a világ :) -
#16503 Szevasztok
Goldy nincs egy karid mi nem kell és oda tudsz adni ? -
#16502 nekem van életem a 9d-n kivül is ,este szoktam 2 orát gamelni,az sok???
sztem nem,és igyis jobban haladok mint acclaim-nál 170% és 2nd role,3 honap alatt,acclaimnál 1 év volt
csak ennyivel jobb a G1
event kéne még,meg egy normális szerverfentartás és már jo is a G1,csak az a kérdés mikor lessz ez meg? talán jövőre -
#16501 Végig vittem.. =( -
#16500 jó nevű -
#16499 Nem kell sírni...
Ha nem teszik ott kell hagyni, hidd el jobb is lesz és a külvilág sem annyira zord!
De ha mindenáron a cyber világ ezzel lekötheted/leköthetitek magatokat! ; )))
Szép napot -
Udead #16498 Egy hónapból fél hónapig vagy nincs server vagy nem lehet beloggolni vagy valamelyik map szar:D -
morzsi555 #16497 Menjél iskolába. -
#16496 hahaaaa!megint el lett baszva ez a hülye játék!nem lehet megint bejelentkezni!TÖK JÓ!