21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#16615 Azt írták nekem, hogy 40-45 ből nem veszek olyan gépet ami vinné a mai játékokat akár csak alaphangon is.
Meg azt is, hogy a tápom egy fos, és cseréljem le egy 8ezresre -.- -
#16614 Csak én Karácsony tájékán (január eleje max) akarom ezt véghez vinni, de neked is leírom milyen a gépem most, hogy lásd mivel állok szemben, lol.
AMD 64 3500+ os proci (2.2 ghz CPU speed X1)
Gigabyte X1600 videó kari (kemény 256 megás)
Alaplapom meg 2004-es fos, nem keresem elő a típusát, annyit nem ér :D
És ami megdöbbent mindenkit, ezzel a fostalicska konfiggal megy maxon a CoD : MW2 :)
Ez még engem is ledöbbent :P -
#16613 Is-Is! Tudom hogy nem kell beszorozni, de akkor is jobb a 3magos, én azt venném meg gondolkodás nélkül!
hm...MSI hd 5570 tényleg jó, órajel is jól hangzik és még árban is korrekt, sztem érdemes belefektetni ; )) -
#16612 Viszont ha jobb videókarit rakok bele, akkor a procinak egy ilyen is megteszi: AMD Athlon II X2 250 Boxed.
Csak a kérdés, melyik a fontosabb? Proci legyen erősebb, vagy VGA :P
-
#16611 A magokat nem úgy kell számolni, hogy 3.1 Ghz szorozva hárommal, az fals eredményt ad.
Hiába lenne 3 magos procim, lehet ki se tudnám használni.
Ezért nem mind1, hogy ha kiadok érte +3 ezret, és közbe meg lehet 1 mag csak állni fog, mert nincs kihasználva, és ugyanakkor a 2magos meg pont jó lenne.
Sg-n kerestem hardware topikot, ott azt mondták 55-60at kell rászánnom legalább, és felejtsem el a VGA-t, HD 5570-et vegyek minimum, most leírtam a mostani gépen, szerintem ha meglátják milyen szar, mindjárt reálisabb lesz az én általam kinézett konfig :) -
#16610 Hát, most néztem sokkal jobb az a 3 magos Athlon most azért mert 3.3as a x2 a másik meg 3.1 de x3-as azért ne viccelj alap 3magosat vegyél!!!
Ezek a ramok azért jók mert alapból ki vannak húzva, uh maximálisan ajánlom! A videó kari pedig érdemes vagy MSI vagy HIS hidd el, amit én írtam h nekem van azért éri meg mert árában viszi a prímet! 750/800 órajellel sztem eléggé pörög! De majd okoskodj a tanároddal mit merre meddig ; ))) -
#16609 A HIS 8k-val, az MSI 3-mal kerül többe. Ezzel annyi a gond, hogy legfeljebb 45öt szánok rá, és még az se biztos, hogy a tápom bírni fogja.
A konfigod jó, csak nincs keretem rá.
Még 2 proci közt is vacilálok: vagy AMD athlon II x3 445 (ami ugye 3 magos) vagy AMD athlon II x2 265 (2 magos, olcsóbb, de koncentráltabb).
A videókártyával most elbizonytalanítottál -.-
Holnap beszélek programozás-tanárommal, ő vágja az ilyeneket, de észben tartom a tanácsod, köszi. -
#16608 Ha 1et tanácsolhatok ne vegyél Asus Radeon karit vagy MSI legyen vagy HIS de ne sima Radeon HD akár mi, mert lassuak, ugyan azért az árért már kapsz gyorsabb MSI HD-t vagy kihúzott HIS-t, csak nézelődni kell...
Én 75k-bol dobtam össze egy uj gépet:
ASUS M4N78-AM V2 alaplap
2GB 1066MHz DDR2 RAM Kingston HyperX (2X1GB)
AMD Phenom II X2 560 dobozos Socket AM3 Black Edition
MSI Radeon R4670-MD1G DDR3 PCIExpress
Ezzekkel elég szépen viszi az összes gémet amiket most próbáltam, max felbontáson...maximum a ramot lehetne 4Gb-bővíteni de kábé igy is bőven jó egyenlőre! -
Sixtail #16607 A videóban, amit néztem egy lvl57es rogue tarolta a lvl50+os karikat 2 ütésből. Nem tudom milyen cuccokkal nyomult, de betegesen gyorsan ölt le mindenkit. :D
Lehet, hogy majd egyszer én is kipróbálom. :) -
szabi34 #16606 Szerintem RoM-ot érdemes kipróbálni, nekem is bejön csak társaság hiány miatt nemnagyon toltam mostanában. :) -
#16605 9D ben sincs akcio amikor ps nuker nekiugrik az fd s warira de ha mind2 kari felvan tápolva akkor nem 2 másodperc:) -
Sixtail #16604 Megnéztem pár videót, sajna nem jött be.
PvP-ben leverni 10k HPt 2 ütéssel, kicsit el lett túlozva. o.O
Amikor ráklikkeltem a PvP videókra, valami akciós és látványos dologra számítottam, nem 2 másodperces "csatákra" :D -
#16603 ja igen a black opsról is hallottam, úgyhogy azt meg se próbáltam pc-n már :D
konzolból nem adnak ki évente újat, legalábbis az xbox 360-nál lényeges részeket nem változtattak rajta már 2005 óta szerintem -
#16602 http://www.runesofmagic.com/en/index.html
ennél jobb mmot még nemtaláltam én most a pvp szeron vagyok:) -
#16601 Tesóm laptopján fut közepes grafikán, és nem kimondottan erős a vasa.
HD 4570es VGA meg AMD x2 2.1 ghz.
Ha már optimalizálás: A Black ops lett szarul optimalizálva :P
UI: Konzolt nem veszek, évente újat adnak ki.
UI2: A PC-ből is, de azokat alkatrészenként is lehet fejleszteni, nem kell mindig komplettet venni. -
#16600 mondjuk jó ötlet a gta 4-hez viszonyítani, az jó szarul lett optimalizálva, hogy még az akkor újabb gépeken se fusson normálisan :D
amúgy meg...vegyél konzolt :D -
#16599 Ezt ismerem, itt pont az nincs ami kéne :)
Ugyan kiírja a min ill. recommendedet, de az elég kevés nekem (mint infó).
Nos mind1, egy próbát megért, kösz azért. -
Sixtail #16598 Nem értem mit kell ezen tesztelni. Ott a "minimum system configuration" a játékokhoz, szinte mindenhol a neten meg lehet találni bármelyik játékhoz. Összehasonlítod és kész. Ha megvan a géped már, ha nem, összehasonlítani még bírod őket így "fejben" is, nem? o.O
Ha nincs meg a megfelelő konfigurációd, akkor kb 98%, hogy nem fog menni a játék. Ha pedig bízol a maradék 2%ban, vedd meg a gépedet, installáld a játékot és teszteld le te magad, nem annyira nehéz, mint ahogyan hangzik. :D
Amúgy még nem hallottam ilyen oldalról. Sok sikert a kereséshez! :P -
#16597 Csak példának hoztam fel őket, gondolkodom még a pontos konfigon, 3-4 procin vacilálok, meg 2 VGA-n, de konfigot összeállítani papíron, hát... eléggé 50-50 esélyed van rá, hogy eltalálod a megfelelőt. -
unusual #16596 Hm.....Szerintem avval a VGA-val menni fog. -
#16595 http://srtest.com/
ez mondjuk nem pont azt csinálja, ami neked kell, de ez van :) -
#16594 Mivel nem értesz hozzá, a véleményed irreleváns.
Én tudom mit tud, tudom mi kell a bizonyos játékhoz, de mivel még nincs meg a konfig, nem tudom tesztelni, nos ezért kéne az oldal. -
#16593 Nem. -
Sixtail #16592 Nem egyszerűbb megnézni, hogy mi kell a játékhoz és simán összehasonlítani a te konfigurációddal? o.o -
#16591 lefutattam..
eredmény: 9Dragons és talán pasziánszt még viszi.. :)
a döntés rajtad áll :) -
#16590 Valaki tud olyan oldalt, ahol beírom a hardvereket (pl: XFX Radeon HD4670 1024 MB, Asrock n68C-GS UCC, AMD athlon II x3 445) és le tudom ezt a konfigot tesztelni játékra?
Pl megnézem vinné-e a GTA IV-et stb.
Ha valaki tud ilyet, a béke érdekében írja meg, előre is köszi :) -
szabi34 #16589 jahm már mindjárt vége van. :D de tört úgyhogy végigtolom és vége.
Viszont német 9d most lefoglal picit.:) -
unusual #16588 Black Ops 8-9-10óra game max.....Kinek mennyi. Bár ha eredeti akkor tudsz online,csak sok a cheater. -
szabi34 #16587 Én sem találtam semmit ami bejött volna, ezért marad a CoD Blacp Ops. WRC 2010, F1 2010 meg stb... aztán majd lesz valami ha jönnek az új játékok.
Azért ha valaki talál valamit akkor szóljon. :) -
#16586 Akit esetleg érdekel kapunk sablon karikat dec. 3.-án a német verzióban..
(ld,icy,tibet tesztelésére) szóval aki két hétig akarja nagyszintű karira verni a főzőkolbászt az regeljen. :) -
#16585 Uncsi volt a level cap? =/
-
#16584 Az én nevem Surranó_patkány, aki akar felvehet friendnek.
Megba_Szandrát töröltem. -
unusual #16583 Csavargók is vannak fehér oldalon.....És kb mindenki más néven játszik mint annó. -
#16582 Nincs annál felemelőbb érzés, mint számolgatni a homokszemeket boksz-kesztyűben, sötétben, hisz nem ez a lelki vakságunk tökéletes metaforája?
Gyűljetek körém testvéreim, és mindenki a tőle jobbra állóéval játsszon, hisz nem ez a feltétlen szeretet tökéletes metaforája?
UI: Six, újabban aknakeresőzök, ha gondolod gyere te is. -
Sixtail #16581 Nah, ideje belátni, hogy 9D halott társaság terén.
FS-ben nincs fenn senki, fehér ligáról meg nem is hallottam, kivéve a UNICUM-ot, belőlük láttam 1 embert.
Sehol egy magyar arc, sehol egy régi ismerős, társaság nélkül meg annyira unalmas, mint számolgatni a homokszemeket egy marék homokban. -.-
Kéne valami új, de semmi nem jött eddig be. Lehet azért, mert sehol sem találtam jó társaságot.
Most a kérdésem az lenne, valaki itt talált valami jó F2P MMORPG-t, amit tudna ajánlani, esetleg olyat, amit éppen játszik is innen valaki?
Már nagyon unom magam szabad óráimban, kell valami, ami leköt. >;<
Béka veled is Pícs! Csak túlzásba ne vidd! :D -
kalidor #16580 Ez kezd beteges lenni... :D -
#16579 Ne miattam kérj bocsánatot, a lelki békédért szóltam, nem magam miatt.
Az én fejem örül, hisz annyi öröm van ebben a világban, fő a szeretet és a béke.
Sziasztok testvéreim, béke veletek, göröngyös utamat folytatom a lelki üdv megszerzéséért. -
#16578 Igazad van...valószínű,hogy rengeteg éhező árva olvassa a fórumot.Nem tudom mit gondoltam...talán egyáltalán nem is gondolkodtam.Bocsánatot kérek minden éhező árvától!
(P.S.:Na örül az a buta gyümölcs fejed?) -
#16577 A terelésedből ítélve rájuk nem gondoltál. -
Sixtail #16576