21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#16655 Mindjárt fent van a gépen, akkor ki hol játszik? -
#16654 Le is szedem ma.
Írjatok infót ki hol játszik, érdemes lenne egy szeróra menni :P -
#16653 Na, ez egész faszánk látszik! Már töltöm is! -
szabi34 #16652 Jóó persze úgy van írva G1 is h beta meg acclaim is az volt, de ez faszság... sok évig open beta? itt tényleg lesz kari törlés is, ahogy egy rendes beta verzióban...
Amúgy meg nem hinném hogy az a véleményem lesz mint G1-ről mert itt legalább amit ígérnek az úgy is lesz, és ez koreai játék az USA stat rendszerével szóval talán ez valamivel jobb.
De majd meglátjuk mi lesz később. -
#16651 hát igen,jó lenne ha valamit kezdenének a G1 versioval,mert igy már kicsit uncsi............irjatok ha valamit tudtok a fejleményekről lécci -
#16650 Nem tűnik rossznak!
Lehet meghesszelem, kéne már vmi mmo okosság, mert sajna kifogytam a mostani hack and slash gémekből :D :D -
#16649 Sziasztok!Akinek bejött Diablo azoknak ez is tetszeni fog.Rohadt jó kis MMORPG ez.Gyors fejlődés,Fasza ruhák+fegyók questekből,Nem Kell költeni rá pénzt!Dungeonok+bossok.Próbáljátok ki!Battle of the Immortals BrutalFace néven megtaláltok Europa serveren aquarius chanelen pm eljetek ha kell egy kis help.Jah és játékpénzt lehet cserélni IM coinra van ilyen funkció.Igaz IM be olyan cuccok vannak ami nem befojásolja a játék kimenetét pl +bag slot meg pár cuccos.FONTOS! ha leszeded mert bejön carakter creat nál lesz egy ID s rész ahova számokat kell beírni! oda ezt a kódot írd + fasza ruhát ad ami lvl 45 jó! 6790182G030606078005252S3f2fb2 -
#16648 (Minden jelenleg futó verzió open beta.)
Sok sikert a német fronton támadóknak!Nem akarom elrontani az örömötök,de rövid időn belül ugyanaz lesz a véleményetek róla,mint G1 verzióról./Kivéve persze,ha ezt nem Indy21 "javítgatja",de azt erősen kétlem./De ne legyen igazam!
Jó szórakozást!Szép estét mindenkinek! -
#16647 azért olyan nagy a gt drop rate h def setet tduj csinálni..
De a reliceket azt már magadnak kell megoldanod valahogy.. :(
de szerintem fognak annyit sírni a fórumon ,hogy kapunk még vmi cuccot.. :) -
szabi34 #16646 jaa és kb rc-ig megkapjuk a skilleket amik +12-esek a többit meg lehet tanulni...
Sry a dupláért -
szabi34 #16645 EC4 HD Nuker egy rl7 +12 fegyóval gagyi ruhában... hát többre számítottam de jobb mint a semmi. :) -
#16644 11:30-kor jön a patch és a karik is :) -
Szid #16643 Ha valaki már kipróbálta írjon ide. 18:30ig melóban vagyok :( csak éjjel tudom megnézni. -
szabi34 #16642 Köszi.
Hát, kíváncsi vagyok mi lesz holnap...:) -
#16641 Nem szükséges, aki érti érti, aki nem az meg nem. -
#16640 Szabi ez a tied. -
#16639 Ezt kifejthetnéd bővebben :) -
#16638 A német az precíz nép, kár hogy a szerbeknek meg a magyaroknak és a mellettük lévő országoknak (a keleti régió) nem lesz sok maradása szvsz.
-
#16637 reggel = regel* -
#16636 Ez a tesztverzió igen :) ma még aki reggel az benne lesz a closed betában is azaz kap template karit ha jól tudom :)
Amikor vége van a betának minden kari törlődni fog sajnos.. :(
De ha tetszik a beta és utána is megmarad olyannak amilyennek én szeretném itt fogok maradni. :)
Eddig minden(!) ígéretüket percre pontosan betartották (a holnapira leszek kíváncsi)....
Ha még valami kérdésetek van nyugodtan írjatok megpróbál- ok/unk válaszolni :)
Mára ennyi Jó estét / játékot mindenkinek ! -
szabi34 #16635 Hát úgy van hogy open beta, de én sem tudok sokat róla, azt sem hogy mi lesz később a karikkal... Maki esetleg te tudsz valamit?:) -
Szid #16634 Szabi,
ezek a most testverzió? Ezek a karik megmaradnak? -
#16633 á értem, kérdés hogy mien, bár gondolom megteszi különben azokat is számításba vetted volna ; )) -
#16632 Ramom van 3 gb. -
#16631 Sztem jó lesz, ennyiből nem jön ki jobb, de ezzel legalább tudsz virgonckodni! ; )))
Majd gyüjts ramra is : )) az sem árt XD -
#16630 Emellett a konfig mellett döntöttem, még megvárom, hogy a tanárom mit mondd rá, és valszeg megveszem december vége, január eleje fele:
-Asrock N68-GS am2+/am3 alaplap
-XFX Radeon HD4670 1024 Mb, 750 Mhz GDDR2 VGA
-AMD Ahtlon II x3 440 Boxed (3x 3Ghz) AM3 foglalat
-Chieftec GPS-350EB VAGY GIGABYTE GE-R460-V1 táp
-
szabi34 #16629 az jólenne...:) -
#16628 Köszi az infót ! :) Benézek és leszedem.. :) Remélem lesz nemsokára template kari is. : -
szabi34 #16627 Maki ma 30 napos premi van németen úgyhogy menj fel ha tudsz! :) én most szedtem ki :D -
#16626 Még januárig van időm gondolkodni, meglátom mi lesz.
De köszi a tanácsokat. -
#16625 Sztem várj akkor még, vagy gyűjts! Ne vegyél ien kártyát sztem ez pont nem a jó féle HIS! Persze azt csinálsz amit akarsz ki vagyok én ( én tudom ki vagyok ;)) ) hogy megmondjam, de tanácsolni még lehet : )) -
#16624 És igen, a Vram lófasz se ér, a XFX Radeon HD4670 1024 MB azért van ráírva, hogy 1 GB hogy többen vegyék, de pl az általam leírt HIS 4650 512 Vrammal sokkal jobb, tehát az a ram csak parasztvakítás. -
#16623 -Chieftec GPS-350EB táp
-HIS Radeon HD4650 512MB PCIe kari
-AMD Athlon II X2 255 Boxed (2x 3.1 ghz) proci
-MSI K9A2GM-F V3 alaplap
Ezt raktam össze legutoljára.
Ha az a fránya táp nem lenne, akkor jöhetne a te általad javasolt videókari + 3 magos proci.
Beszélek majd a tanárommal, hogy a tápom tényleg olyan szar-e, mert ha ez a fajta táp beszarik, viszi magával a többit is. -
#16622 Sapphire Radeon HD5670 512MB GDDR5
Ezt most csekkoltam, nem is rossz ; )) -
#16621 53k-ra jön ki ha csak alaplap/video kari/proct veszed!
Uh nem tudom, vmit még kéne virítani, bár ez csak egy hozzá vetőleges ár azért sztem ha már veszel ujat érdemes ugy alakítani hogy simán tolhassad a mostani uj gammáknak maxon! ; )) -
#16620 Nos tudom hogy nem annyira lényeg a ram a videókariban, de azért az órajel fontos! és míg az összes oan ami árban ott van ahol az enyém 600-650es az a kártya meg 750es addig sztem érdemes azt megvenni!
Sapphire fajtám nem volt még, de sima Asus Radeon igen, egy kalap...najó annyira nem de akkor is karcsú! MSI bőven megéri vagy HIS akkor havernak HIS 3650 karija van, nem egy mai darab de simán felveszi a versenyt az én karimmal!
Tápom meg 500Wattos van már eléggé rég óta...azt nem árt bevételezni, meg ha régi is a mostani sztem ha összerakod és adsz neki áramot a gyönyörtöl ki is füstöl :D:D:D
Ha gondolod nézelődök neked ien téren, mit lenne érdemes összerakni...mondjuk igy előre láthatóan a proci oan 17-18 volt árgépen azthiszem na most amit én írtam az 26-7 volt uh ott máris lehet faragni a 75kbol 10k-t : ))
Sok kicsi sokra megy XD -
#16619 ha mondjuk 25 fps-ről esik vissza 10-15-tel azért az problémás lehet :D
bár gondolom nem erről van szó -
#16618 Ha annyi, ha nem, ha jól működő konfigurációt akarsz ki kell adni érte a pénzt, mert az az alapja mindennek! -
#16617 Csak az a gond, hogy a tápot nem kalkuláltam bele a fejlesztésbe, és egy jó táp 8-10 ezer forint -.- -
#16616 Szerintem prociban a 3 magos jobban megérné, nem csak az órajel különbség miatt, de sok játéknak/programnak jót tesz. Én biztosan azt venném, az a pár ezer forint már nem számít akkor, de ne kelljen 1 év múlva cserélni!
Videokártyának a HD4000-res szériát felejtsd el, nagyobbak és jobban melegednek mint az 5000-ek. Én inkább egy Sapphire HD5670-et az 512MB-s olcsóbb szóval azt. Videokártyánál sok minden számít nem csak az, hogy 512MB vagy 1GB és megjegyzem a HD5570 GDDR3-as memóriával rendelkezik még az 5670-en GDDR5-ös el.
Nekem is Sapphire 5670 van, 1GB-s előtte egy HD4870 volt ami néhány dologban jobbnak bizonyul de mégis simán visz mindent maximum 10-15 FPS-el esett vissza egy-két játék. Szóval a tesztek ellenére egy jó kis kártya!
A táp is egy fontos dolog, én egy CHIEFTEC GPS-400AA-101A 400W ajánlanék, de legalábbis Chieftec tápot.