9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
mivel nincs IM megunták volna hamar, nem tudtak volna KG-t venni... 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

makiii
ez igaz de 1-2 hónapig még elbohóckodtak volna a grinddel utána meg pvp -ztek volna vagy egy másik kasztot is kipróbálhatnak.. mert akár ha úgy vesszük CS-n is meglehet unni a játékot .. de még oc-n is..

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

<#hamm><#vigyor4><#nevetes1><#eplus2><#taps><#eljen>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ReszegKoldus
szerintem tibet 2. részével se lehet immortal 12-n túljutni, szóval ott úgyis megáll a dolog, erre gondoltam, hogy egy idõ után úgyse tud semmit se csinálni

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

makiii
hoppá.. kezdem stanyitól elszokni az írásmódot.. PS + Hermit akart lenni...

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

makiii
Lehet nekem sem kellett volna kikezdenem az anyjával...

makiii
Blade-SRB neki volt egy lvl cap + egy p meg egy hermit karija.. és itt meg arról vólt szó h tibet második része lesz stb. stb.

ReszegKoldus
ez jogos, de igazából aki lvl capen van az egy idõ után úgyse tud semmit se csinálni, a kedvükért nem fognak 300-as szintû mobokat berakni szerintem...
mondjuk nekem jobban hiányoznak a cuccok, epik, skillek szintje, mint a szintek 😊

BarackHUN
Azért nem adják vissza, mert meghúztam Fugen lányát, és így bosszútál rajtam, hogy ne tudjak játszani az EC1-es healeremmel.
Világos már mindenkinek? Megnyugodtatok?

I S A e o e m o w s m !

makiii
Az adatbázisról körülbelül van 100féle elmélet..
szerintem azért nem adják oda mert nem lenne érdekük egy olyan játék ahol már vannak lvl capok , mert többet kéne dolgozniuk azaz , több pénzbe is kerülne nekik...

makiii
mi az az LF1 0 cucc ? 😮 :|

ya és lehet hogy csavargo nincs de vannak helyette mások akikre most ugymond támaszkodhatsz mert sokkal magasabbak mint te
nem azért de én a csavargoban vok benne és él és virul 😄 bocsika
és igaz hogy nincsenek még olyan magas szintûek de jófelé halad az egész liga
ReszegKoldus
szerintem az nem igaz, hogy egyetlen DB se játszik...sõt

Stanyizllava
Bartben xD ez buziság semmelyik DB nem játszik Csavargo se senki ki csinálna most komolyan egy DB8 utána egy LF1 0cuccal

a régi karaktereket és felhasználókat már sose kapjátok vissza miután személyes adatokkal nem kereskedhetnek úgy hogy mindenki kezdjen neki ha akar ne a régi accountját várja a karaktereivel együtt.
Stanyizllava
Szabi te se vagy jobb xd

Stanyizllava
Tudom deh már a faszom kivan xd

Ez k...a jó volt!<#taps>
Peter55
Fájdalmas vagy komolyan. Olvasni és értelmezni meg nem tudsz ahogy látom, de akkor leírom a te nyelveden " deh a gedcci G1 azé nem aggya visza karikant me nem is nekik kéne, me acclame/playdom/disney né va a zadatbázis" Remélem így megértetted.

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

állj már le! olyan hülye vagy hogy az már fáj...

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

ReszegKoldus
senki nem tisztel 😄
miért ki vagy? 😄
mondjuk rl-en nem tudom mit vársz BP-n, ha nem tetszik ne menj oda...

bele öltötted 😄

makiii
már 100ezren írtak.... és megírod a saját nyelveden majd?
eddig sem hiszem hogy tiszteltek volna...az 50ezer forintodat azt már réges-rég elbuktad... a 2-3éved meg vissza kapod ha leszoksz a piáról,dohányzásról,drogokról...

Stanyizllava
Nem lehet írni a geci G1-nek hogy adják vissza karikat majd én írok neki egy kis levelet elegem van senki nem tisztel BP mindenki PK-zik elegem van csak legyen meg a karim addig fogom ölni és leszarom ha megölöm 100-szor és ki banolnak hozok még erõseb karit leszarom elegem van a geci rohadt kurva életbe felment a pumpán nem játszom míg nem lesz karim a kurva ég vigye el ezt a szar 9d hogy ilyen egy fos lett

Ellõre is bocs a csunyna beszédért de már nem bírom.

És ha nem adja vissza akkor adja vissza azt a 50.ezer forintomat mit bele öltöttem és azt a 2-3 év szarságot

mármint írjûtok = írjátok*

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Vagy elég ha nem írjûtok le minden percben h nem megy a játék...😊 Nekem sem megy, és??? leszarom. Ha megy játszom, ha nem akkor nem. Nem írkálom tele a fórumot h nekem sem megy meg hasonló hsz-ekkel. Ennyit errõl.
menjetek el inkább valamerre...

LordTusy
Sziasztok!
Õhm...látom mi döntöttünk jól Six-el.<#hehe>
Egy apró jótanács az újoncoknak és a fiatalabbaknak: az elsõ nagyobb hiba után várj a teljes javításig és foglald el magad valami mással!
Aranyszabály...ha megjegyzed rengeteg idõt és feleslegesen elvesztett agysejtet spórolsz.
Ugyan senki se kérdezte,de köszönöm remekül szórakozom!<#taps>
6-7 animét megnéztem az elmúlt pár napban és ma megyek MondoCon-ra.
Ugyan az elõzõ pár sornak semmi köze 9D-hez,de gondoltam nem árthat,ha végre valami pozitív is kikerül a fórumra.Van élet 9D-n kívül is!Szarjátok le az egészet,amíg nem adnak ki egy hivatalos infót miszerint: minden mûködik,egyszerûen patchelhettek a launcher-rel,a szerverek helyzete rendezõdött.
Sixet ismerve gondolom minden második éjszakát egy árok szélén fetrengve tölt,tajt részegen...<#vigyor>
Kitartás és legyetek optimisták...a legvégsõ esetben lehet G1 is leadja a játékot és végre egy olyan cég veszi át,akik képesek normális játékkörülményeket teremteni.
Nyugodalmas,boldog joccakát mindenkinek!És persze mosolygó napocskás vidám reggelt minden hajnali bagolynak és munka elõtti fórumozónak!<#wave>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Peter55
Azért kíváncsi lennék, hogy azok akik ennyire lelkesen szidják a G1-es srácokat, hogy oldanák meg a problémát. Ez nem egy kis program amit javíttok egy apró változtatással, ez egy rohadt nagy forrás kódú játék. Amit nem mellesleg most kezdtek el tesztelgetni, üzembe hozni. Tetszik vagy sem, nem megy 1-2 perc alatt.

Mindenki vissza sírja Acclamet, megkérdezem, talán jobb volt? Acclame/Playdom/Disney miatt nincs meg a DB, annyira jók valóban, náluk talán nem volt hetente valami gubanc? De, nagyon is sokszor megesett, hogy nem volt szerver a szerencsétlenkedésük miatt, pedig aztán volt idejük bõven vizsgálgatni a játékot. Remélhetõleg G1-nél nem ez lesz.

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Elvan szarva ez az egész...
Csak abban bízhatunk, hogy ezekután tényleg valami atom kompenzációt adnak.Nem ilyen ratyi dupla skill xp-t..

bocs a duplapostert

a hiba a mapcserénel tortent meg

Yang: Skandi- senior shao wari

BarackHUN
MUHAHAHAHAHA<#taps>

I S A e o e m o w s m !

ja ugyanez a hiba nalam is
baaaaaaaaaa

most akartam nekiallni grindelni

A G1 = rakás MAJOOOOOOM

Yang: Skandi- senior shao wari

Hm...ez a szarakodás a belépéssel az Acclaimos hõskorszakot idézi, emlékszem mikor elkezdték a játékot ugyanilyen problémák voltak állandóan😊
Köszönöm G1 ...fiatalodtam rögtön pár évet...XD

Tirranda/ BoT healer

Nekem sem megy csak ameddig nektek.<#idiota>
Még 1 darabig türelmes vagyok akármiyen idegesítõ is.
MadeInHell
én sem tudok,szar megint a játék.

TAO BoT Warr

miért nem tok mér megint bejelentkezni?
elmegy addig hogy karaktert válasszak aztán meg be akarok lépni és befagy nem megy fel...
makiii
húú ezek szerint mennek a szerverek.. fél óra múlva visszajövök tuti ,hogy mindenki itt lesz majd ;]

BarackHUN
Alapmû, no meg a Gyalog galopp is 😛

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
always look on the bright side of life
2 hete mikor újraindult a játék még szenvedtem, hogy folyton be kell írnom az emailben kapott krikszkraksz jelszót, mert nem tudtam megváltoztatni, de mostanra a sok dc miatt már megjegyeztem rég 😄

makiii
Majd ha Indy elkezd dolgozni talán jobb lesz... ;]

Üdv!
Hála isten dolgozom.
De ez siralams!!!
G1<#banplz>
Tehát,.....szeretett testvéreim,csak kitartás .Igaz még csak betába vannak állitásaik szerint de hogy siralmasak.....azt elkönyveltem.
Tényleg vagány ))))))G1 még szebb mint acclaim))))Bejelentés ? hahaha
Stanyizllava
De ez csicska xD 30perc íg leáll mindig 2oránként OO

ReszegKoldus
elvileg jók már

<#taps><#taps><#worship>

Ez tetszett!<#nevetes1><#nevetes1>

Nem tökmindegy?
Szarok a szerverek és kész! <#nevetes1>

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Stany, mowst õstintén.Nem tök mind1?
Nem adja oda és kész!
Ez meg már komolyan a nevetségesnél is nevetségesebb...G1 sux, de nagyon.
Miért ilyen szarok a szerverek? Ez egy vicc!

Stanyizllava
Ó ha nálam lenne a 9d egybõl mindeki 200lvl kezd 😄 premi örökös 10k coin egybõl valahogy így kezdeném xD

Stanyizllava
de azt mondjátok el mér nem adja csak úgy oda az adat bázist? mert genya velünk vagy mért ?