21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
evoo #16695 Hát én a G1-es verzióval vagyok így, játszottam egy ideig, de semmi kedvem hackerek ellen küzdeni.
Pár info (kerekítve):
255 be - 12 euro
+11 fegyó - 58 euro
255 xp card - 14 euro
255 kg - 6 euro
stb stb stb :D
Nevetséges, hogy nem tudnak velük mit kezdeni. -
#16694 Részemről 9D meghalt, az hogy mikor támad fel nemtudom!
Akik mennek és tovább játszanak azoknak sok sikert és kitartás az ujabb küzdésekhez mert ugye G1nél is ujbol kezdtétek most megint, de akinek ennyire bejön és még küzdeni is szeret ; )))
Sok sikert! :D -
evoo #16693 Olvasgattam a pár utolsó hozzászólást, szóval egy kis off:
Tervezi valaki, hogy átköltözik a német szerverre? Eddig még csak makit láttam meg valami deamon_hunt.
Maga a játék nem rossz, de semmi köze a koreaihoz. Nincsenek új skillek, csak egy új térkép kb. gc4-ig.
Egyelõre nincs LD, szóval CS a cap, remélem így marad az elsõ 1-2 hónapban. Azt hiszem ezen a héten befejezik a teszteléseket és indul a játék.
Indyrõl annyit, hogy az elsõ patch 24 órán belül megérkezett a szerver megnyitása után. Lehet, hogy a németek fizetnek, nem tudom :)
Láttam pár vietnámit, de õk játszani akartak, nem hackelni. Kb. 2-3 gyökér használt cheat enginet, de azok nem vietek voltak. CC bossokat senki nem ölte le mielõtt megkaptuk az EC karikat, ami pozitív.
GT meg egyéb dropokról annyit, hogy 10x vagy valami hasonlóan magas drop rate van a tesztek miatt. -
#16692 "és ha valami irányt mutató üstökös fölbukkan az égen"
Az üstökös már felbukkant:
http://www.youtube.com/watch?v=vOcEv5CulfY
-
bomb1111 #16691 És ne feledjétek : Van Mikulás,csak hinni kell benne.
Adjon a sors mindenkinek érdeme szerint.
Pax Vobiscum -
bomb1111 #16690 Azért csak nevetgélek magamba )))) Valamikor jómagam is azt írtam ide hogy csak a 9d hez szólok majd hozzá.És hová jutottunk ? Mindenről beszélünk csak a 9d ről nem. Már csak azt várom hogy a tisztelt GubbesX barátuk átkeresztelje a forumot.Tudom is én ? Pl. A Magyar 9d játékosok megszívatott egylete ? Volt 9d játékoaok ébredése ? Na mindegy szerintem.A lényeg hogy tartjuk a kapcsolatot és ha valami irányt mutató üstökös fölbukkan az égen,hírt adunk róla mint Gáspár,Menyhárt meg Boldizsár. -
#16689 Lol Dóz, olvastam BOI fórumon a kommentjeidet . -
bomb1111 #16688 Ha megtaláljátok Ion Luca Caragiale Az elveszett levél címü darabját magyarúl,érdemes megnézni.Magyarúl megrendezte Kincses Elemér barátom is de tudtommal sajna nincs netre föltett verzió.Ha legközelebb találkozom vele,megkérdem majd.Ami a lenyűgöző e színdarabban hogy noha a két Világháboru között íródott,mennyire áthozható a jelenbe. -
#16687 Ford Fairlane meg kurvanagy alapmű, CSAKIS a magyar szinkronos verziót nézzétek meg, és megértitek a Feró iránti szimpátiát. -
#16686 Hogy kinek mi tetszik relatív, az hogy szerinted jó-e a hangja az már nem relatív, mert vagy jó vagy nem.
Ha nem lenne jó a hangja, nem jut el oda ahova, ez tény.
Sarah Jessica Parker fejet meg túlzásnak érzem, azért annyira nem ronda a feje.
Keresztes Ildikót nem ismerni is egy dolog, de ha youtub-ra felmész és beírod a nevét, meghallgatok pár számát biztos nem a "szar" lesz az első ami eszedbe jut.
Geszti is elismert, mint szakmabeli, Feró meg Feró, aki nem ismeri ez van.
Malek is szakmabeli, Los angelesben dolgozik vagy miafene, az ő véleményére is adnak, tehát nem tudom mi a baj a zsűrivel, ez szakmai zsűri, az hogy személyesen nem tetszik valamelyik az más kérdés, értenek hozzá és kész.
De az RTL nem fizet olyan sokat nekem, hogy innentől kezdve folytassam a műsoruk megvédését, csak 1x alkalomra perkáltak, tehát písz ^^ -
#16685 Nagy Feróóóóó
Ford Fairlane :D -
#16684 Hát nekem nem tetszik a hangja, nem azt mondom, hogy szar csak azt, hogy nekem nem tetszik.
De így példának, hogy kié jobb hirtelen ezek jutottak eszembe: Tarja Turunen, Amy Lee, Anette Olzon.
Persze, nem magyar énekesek meg minden, de inkább őket hallgatom mint egy X-faktor/Megasztárban éneklő embert. -
bomb1111 #16683 Ha megnézed ezen műsorok nézettségi arányát,kiakadsz.Én egyenesen betíltanám az ilyeneket....De sajna a TV is csak egy business és ha verdit meg vivaldit sugároznának,több mint valószínü hogy éhen halnának. Panis et circenses a sláger manapság..... -
Sixtail #16682 Annyira nem is szar, de hogy egyhangú, az tuti. :P
Az előadásmódjuk meg egyenesen nulla. Mindig megpróbálnak utánozni valakit ahelyett, hogy saját stílust alakítanának ki. Mert utánozni könnyű valakit (elénekelni egy számot mástól vagy éppen öltözködési stílust lemásolni, stb.), de eredetit alkotni már nehezebb.
Arról nem is beszélve, hogy a zsűri tagokról még életemben nem hallottam, kivéve azt az ősz öreg fickót, de már neki sem tudom a nevét. :D
Persze ez csak az én véleményem, te ettől még nyugodtan nézheted, ha szereted. :P -
#16681 a jobb kérdés hogy miért lopta el sarah jessica parker fejét és mi célja vele
egyébként igazából nekem ezekkel a műsorokkal lehet hogy nem is lenne bajom, ha be lehetne kapcsolni valami cenzúrát, ilyen balázs meg geszti félékre, hogy legalább ne látszódjanak és ne hallatszódjanak egyáltalán
az énekesekkel olyan nagy baj nincs, de azokhoz meg nem kell ezeket a műsorokat nézni :D -
#16680 Wolf Kati
Na most az ő hangja szar lenne?
Mert akkor kié jó? -
Sixtail #16679 Ja, bocs, nem hallgatok "hazai" előadókat, mivel a véleményem róluk is ugyanez. :D -
kalidor #16678 Tessék...Egy kis kultúra. :)
http://www.youtube.com/watch?v=pbscXP1UAUw&feature=player_embedded -
#16677 Hát azért ez elég szélsőséges álláspont, szerintem jó pár hazai sztártól jóval jobb hangja van némelyiknek. -
Sixtail #16676 Remélem csak azért nézed, hogy röhöghess egy jót rajtuk. :D
Azokban az x-faktoros idiótákban annyi énektudás sincs, mint a macskáimban, lol. -
#16675 Megvolt az első BOI errorcode -1 :D
Már hiányzott. -
#16674 Sőt, megasztárt is nézek. -
#16673 x-faktor -
#16672 Sok sikert BoI-hoz,nálam nem volt túl hosszú életű.
Made, nincs kőbe vésve, hogy mennyi időt tölthet egy játék OB formában.Annó Acclaim is azt tervezte,ha befejezik a játékot törölnek minden addigi account-ot és újraindul mindenki elölről.Ha befejezik a koreai verziót,mert elvileg avval előrébb járnak, akkor kerül látóhatárra a játék teljes formája.De mi ügye azt már nem éljük meg...
Szép álmokat kockákok!És jó reggelt a koránkelőknek!
[P.S.:I "soon"! ! !"Soon" FTW! ! !"Soon" kicks ass! ! !] -
#16671 Na, ezek szuper hírek!
Jövö7en énis elkezdem tesztelni ezt a gémet, de most hosszú7 és laposon nem erőltetném a játékot!
Szép 7végét, rem kövi héten már összefutunk onlány is :D -
#16670 Pár óra alatt 27es vagyok, javaslom azoknak akik játszani akarnak, hogy ne grindeljenek, questek kifizetődőbbek(legalábbis eddig azok voltak). -
#16669 Küldjek? -
Sixtail #16668 Ejj, törölnöm kell valamit. ><
Mit nem adnék most pár darab DVD-ért. :D -
#16667 Az pár mega csak, az letölt 1 gigát, az meg rátölt még párat.
Összesen valami 3 giga. -
Sixtail #16666 És az installer mekkora? o.o -
#16665 Nemrég kezdtem de már 20as vagyok, és jó cuccokat giftelnek, no meg a kóddal kapott izé is jó ^^ -
#16664 3.18 giga az egész, feltelepítve stb. -
Sixtail #16663 Mekkora ez a BoI játék? Leszedném én is, csak helyszűkében vagyok most. >_>
Szóval érdekelne, hogy mekkora az installer, és hogy magában a játék installálva mennyi helyet foglal.
Előre is dankje! :) -
#16662 13-mas vagyok, eddig eléggé bejön a játék, de nem akarok messzire menő következéseket egyenlőre :) -
#16661 Na Aquaris szerón vagyok Barack_HUN néven, x-faktor után majd felmegyek, lvl 6oson hagytam abba most.
Próbáltam rádírni peti, de offline voltál. -
#16660 Szevasztok!
Élek meg minden. Gondoltam jelzem is. Látom BoI mánia kitört megint. (BOAAAAAAA)
Boldog télapót mindenkinek előre is!
Ha van esetleg valami újdonság 9D vel kapcsolatban, azt priviben fogadom. (a többiek terhelésének elkerülése végett) Nem akarok 10 oldal offot végigolvasni. ;)
Na legyetek jók.
Jah!
Januárban ismét országelhagyás lesz. Addig terjesztem az igét a nyugati országrészben. ;) -
#16659 Vagy az mind1? -
#16658 És melyik realmen? -.- -
#16657 Ok, megnézem milyen a játék nemsokára. -
#16656 BrutalFace és én az [EU]Aquarius szerveren toljuk.
Ne felejtsd karakter készítésnél beírni a kódot, amit írt pár posttal ezelőtt. Juleszembe, engem Peter_HUN néven találsz meg.