9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bomb!
A németek fogékonyak. Nem auslandereznek. 😄
Félhangos "NA MIZU VAN?" vagy "MI A FASZ A SEGGBE?" kérdésekre hangnemtõl függõen is leveszik, hogy valami nem tetszik nekem.
Plusz az 50+os kasszásnéni úgy dalol angolul ha közlöm vele, hogy nem beszélek németül, ahogy az a nagykönyven meg van írva... 😄
Csak a törökök zavarnak kissé. Tök úgy néznek ki, mint a cigányok nálunk, és úgy is viselkednek... :S
Summa-summarum.
Nem kell beszélnem németül, hogy megértessem magam, vagy hogy érvényt szerezzek magamnak. Elég a helyzethez illõen ránézni bármelyikre, és hihetetlen dolgok valósulhatnak meg. 😉
Kitartás Bombom!
A többiektõl meg bocs amiért ide, de máshogy egyelõre nem tudok kommunikálni vele. 😄
Live: DoZeR 982
Szóval ezek alapján: Van olyan jó, mint ezek?
😄
Ha igen megnézem.
http://www.youtube.com/watch?v=3KUUekOD-eY&NR=1&feature=fvwp
Hollo
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
Bocsi a képminõség miatt, a jobbik kamerám elromlott egy maratoni WoW event után.
I S A e o e m o w s m !
Annyira, de ANNYIRA Epic ez a videó!!
Hogy azt nem lehet leírni szavakkal😄
Én kb összeszartam magam.
Na de nem is írok többet, nézzétek:
http://www.youtube.com/watch?v=4m4_G2AP46c
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Most a hybrid megoldást választja mindenki. 1-2-es opció vegyítve.
Bari ec1 hílert is biztos adnak ha kérsz...De könyörgöm felejtsd már el a hílert. 😄 Xp event helyett meg adhatnának sok nem tradelhetõ xp karit... Tényleg jó ha beraknak hétvégére egy *20 eventet is akár, ha egyszer nincs idõm játszani. Hiányzik acclaim. :'( Sajnos az új indítással sokkal rosszabb lett 9d mint volt, de ez van... Megszoksz vagy megszöksz. 😊
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Mellesleg gratulálnék minden jelenleg is játszónak az új gazdához! Olvasom, hogy mit össze rinyáltok itt a sok szar bug miatt... Handclap de izomból (vastaps4all)!!!
Bari adok egy zsepit...sírjunk együtt!<#rinya>#rinya>
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
A többi úgy-ahogy igaz, kivéve a sok xp karit amiket a szintekre költöttem. De valóban az itemek érnek a legtöbbet.
Csöpögõs szar lenne, ha azt mondanám, hogy az emlékek úgyis megmaradnak és nem vehetik el tõlünk?<#rinya>#rinya>
Peach egy gyengébb pillanatát láthatták.
I S A e o e m o w s m !
(pl.: 1 hét full camp a def trinketemért, 1 évbe tellett mire sikerült hp platet szereznem és mégtöbbe a dmg plate!)Vagy olyan itemek amikkel sokan rendelkeztetek: pl.: yakumo levél, 10 pack meg kb. 150 piros GC pass! A többit nem is említem! Szóval nekem nem a karik a fontosabbak, hanem a cuccaim!
A régebbi játékosok talán emlékeznek egy Defense nevû BOT healerre. Annak idején õ mondta, h a szinted semmit nem ér ha nincs jó felszerelésed!
Ha a játékosok szempontjait nézem, vegyék meg az adatbázist!
Ha tenni akarnak valamit a gazdasággal, vegyék el a karakterektõl a goldot és szüntessék meg a golsellereket!
Ha az õ szemszögükbõl próbálom nézni, akkor nem kapunk vissza semmit!
Nekik sajnos nem az számít, h xy-nak milyen itemei voltak, hanem az, h HA elkezd újra komolyabban játszani mennyi pénzt fog elkölteni a játékra!
Még kíváncsian várom, hogy mit tesznek azért, h maradjanak a játékosok.
én személy szerint a 2. at választanám a sok xp event eléggé fekszik nekem bár idõpont függõ😄
még nem voltam itt mikor belehetett firkálni a karikat😄
Hollo
Röviden: Gamersfirst cáfolja hogy náluk lenne az acclaimos adatbázis, nem tudják mikor jutnak hozzá de mindent megtesznek (szokásos 😛) Az ötleteik a probléma átmeneti megoldására:
-Növeli az xp ratet és sok kedvezmény adni a játékosoknak <#duhos2>#duhos2>
-sablon karakterek <#nemtudom>#nemtudom>
-nem csinálni semmit és várni DB-re (valószínûnek tartom <#falbav>#falbav> )
Várják a játékosok ötleteit <#mf1>#mf1> <#boxer>#boxer>
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
mert szerintem õ egyedül 5%-ot ki tesz a coin osztogatási akcióival..
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
De tény, hogy megvagyok 9D nélkül, köszönöm. 😛
Jó szórakozást, idegeskedést meg további spekulációkat mindenkinek! 😊
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Ugyanúgy vették a premit, csinálták a PS karikat, lásd: Shanny DB8, i-Shana PS, hybje is H volt.
Botp0wer69: DB8, Deco69 PS vége, nukerje H.
Mirõl beszélünk? Generalul DB, nukerje PS.
Tali DB, hybje PS-DB, és még lehet sorolni.
Ez a 3-4 ember a bevétel 5-10%át hozza, biztosan állítom.
És még ott a többi is.
Ha értük nem éri meg visszaadni a karikat, akkor senkiért.
I S A e o e m o w s m !