9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToshiBá
Ja!

Bomb!

A németek fogékonyak. Nem auslandereznek. 😄

Félhangos "NA MIZU VAN?" vagy "MI A FASZ A SEGGBE?" kérdésekre hangnemtõl függõen is leveszik, hogy valami nem tetszik nekem.
Plusz az 50+os kasszásnéni úgy dalol angolul ha közlöm vele, hogy nem beszélek németül, ahogy az a nagykönyven meg van írva... 😄

Csak a törökök zavarnak kissé. Tök úgy néznek ki, mint a cigányok nálunk, és úgy is viselkednek... :S

Summa-summarum.

Nem kell beszélnem németül, hogy megértessem magam, vagy hogy érvényt szerezzek magamnak. Elég a helyzethez illõen ránézni bármelyikre, és hihetetlen dolgok valósulhatnak meg. 😉

Kitartás Bombom!

A többiektõl meg bocs amiért ide, de máshogy egyelõre nem tudok kommunikálni vele. 😄

Live: DoZeR 982

ToshiBá
És a végére egy kis hír.

Okt. 13.

Nyami!

ToshiBá
Helyesbítek. ITT SEMMILYEN MARGARIN NEM IGÉNYEL HÛTÉST.
Szóval ezek alapján: Van olyan jó, mint ezek?
😄

ToshiBá
Van olyan jó az a videó, mint a currys/saslikos kecsap, vagy a hûtõt nem igénylõ margarin? (kecsap 1.29€ Rama margarin 500g 0.69€😉 😄

Ha igen megnézem.

Blood Raven
ezt a videot ott találtam a másik melett nagyon ottvan😄
http://www.youtube.com/watch?v=3KUUekOD-eY&NR=1&feature=fvwp

Hollo

ugye most csak hulyulsz ez te vagy?

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Yosimicu
Hahó, lenne 1 "kis" gondom. Vmiért állandóan Dc-zek, 15-20 percenként szinte. Ha vkinek van vmi tippe ellenszernek bátran írja mert a kobra már nagyon ki van. <#idiota>

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Szerverek elszálltak!

valakinek megy a game? am durva vidi😄
BarackHUN
Ezt még én vetettem fel muterral, unatkoztam 9d után.
Bocsi a képminõség miatt, a jobbik kamerám elromlott egy maratoni WoW event után.

I S A e o e m o w s m !

Srácok... A videó 12 perces, de MUSZÁJ VÉGIG NÉZNI!!!
Annyira, de ANNYIRA Epic ez a videó!!
Hogy azt nem lehet leírni szavakkal😄
Én kb összeszartam magam.
Na de nem is írok többet, nézzétek:

http://www.youtube.com/watch?v=4m4_G2AP46c

ReszegKoldus
ha legalább fegyvert meg kimaxolt skilleket nem adnak mellé, akkor elég értelmetlen úgyis...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Szóval ezzel az jár jól aki csalt és nagyobb szintû karit írt be mint ami volt neki... ez is nagy faszság így 😞

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

ToshiBá
A Template karis megoldás arról szól, hogy azonos karakternévvel csak 25ös lépcsõkkel (25-50-75-100-...) visszakapod a karid. Erre szolgál a "claim your character". Ha kitöltötted, és volt benne egy lvl 180as karid, akkor azt visszakapod lvl 175-ön. Szóval lóf*szt kapsz a popidba Te, nem DB8as karit. 😄

Most a hybrid megoldást választja mindenki. 1-2-es opció vegyítve.

Jójó...de én hülye vagyok. 😄 Követni szeretnéd a példámat? 😊
BarackHUN
Egy healer mondja, hogy hagyjam a healert?

I S A e o e m o w s m !

Legalább végre választ kaptunk arra, hogy nem lesz DB... Viszont azt nagyon hülye ötletnek tartom, hogy kapunk x szintû karikat. Most ha kérek egy db8 nukert, amihez sose lett volna türelmem felnevelni, akkor adnak egyet? Úgy hülyeség ahogy van. 😛
Bari ec1 hílert is biztos adnak ha kérsz...De könyörgöm felejtsd már el a hílert. 😄 Xp event helyett meg adhatnának sok nem tradelhetõ xp karit... Tényleg jó ha beraknak hétvégére egy *20 eventet is akár, ha egyszer nincs idõm játszani. Hiányzik acclaim. :'( Sajnos az új indítással sokkal rosszabb lett 9d mint volt, de ez van... Megszoksz vagy megszöksz. 😊
BarackHUN
Én játszani az EC1 healeremmel.

I S A e o e m o w s m !

skrimer
Dinner time 😄

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ReszegKoldus
egyre inkább reménykedem hogy nem adnak vissza semmit 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Én is, én is! <#rinya>

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

ToshiBá
Lehet szavazgatni, hogy ki mit akar. Én spec hû maradtam Önmagamhoz, és a 3asra klikkeltem. De mindenki úgy tesz, ahogy akar.

Mellesleg gratulálnék minden jelenleg is játszónak az új gazdához! Olvasom, hogy mit össze rinyáltok itt a sok szar bug miatt... Handclap de izomból (vastaps4all)!!!

BarackHUN
<#love12><#rinya><#rinya>

I S A e o e m o w s m !

LordTusy
Láttam G1 verzióban is Superiority-t.Lehet csak névlopás persze...

Bari adok egy zsepit...sírjunk együtt!<#rinya>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

1500+ BE,Permanent Deco(icys persze)2000+ SRS pazz.giant bears es trinket,persze 600 as def szet meg az epik.Szóval nagyot buktunk acclaimnál.És talán el is könyvelném mint veszteség,noha jópár euromba kerûlt.De a baj ott kezdõdik hogy G1 megismétli acclaimnak a hibáját : inkább eltûri a Gold Sellereket(vagy talán nem is tud semmit tenni ellenük) és csak hallgat meg hallgat meg hallgat és hiteget....Hát,én legalábbis ezért nem fogok pénzt adni.
BarackHUN
Nem csak a régiek emlékezhetnek Defense-re, hisz õ Superiority (DB8 BoT warri) is.
A többi úgy-ahogy igaz, kivéve a sok xp karit amiket a szintekre költöttem. De valóban az itemek érnek a legtöbbet.
Csöpögõs szar lenne, ha azt mondanám, hogy az emlékek úgyis megmaradnak és nem vehetik el tõlünk?<#rinya>
Peach egy gyengébb pillanatát láthatták.

I S A e o e m o w s m !

Sajnos az eszükbe sem jut, hogy sok embernek nem is a karaktereik a fontosabbak, hanem a sok év alatt összegyûjtött itemek sokasága!
(pl.: 1 hét full camp a def trinketemért, 1 évbe tellett mire sikerült hp platet szereznem és mégtöbbe a dmg plate!)Vagy olyan itemek amikkel sokan rendelkeztetek: pl.: yakumo levél, 10 pack meg kb. 150 piros GC pass! A többit nem is említem! Szóval nekem nem a karik a fontosabbak, hanem a cuccaim!
A régebbi játékosok talán emlékeznek egy Defense nevû BOT healerre. Annak idején õ mondta, h a szinted semmit nem ér ha nincs jó felszerelésed!
Ha a játékosok szempontjait nézem, vegyék meg az adatbázist!
Ha tenni akarnak valamit a gazdasággal, vegyék el a karakterektõl a goldot és szüntessék meg a golsellereket!
Ha az õ szemszögükbõl próbálom nézni, akkor nem kapunk vissza semmit!
Nekik sajnos nem az számít, h xy-nak milyen itemei voltak, hanem az, h HA elkezd újra komolyabban játszani mennyi pénzt fog elkölteni a játékra!
Még kíváncsian várom, hogy mit tesznek azért, h maradjanak a játékosok.
hát tény hogy ha kitöltötted és visszakapsz 1 hm2 es warrit azzal grindelni jó darabig nem fogsz kell 1-2 hét/hónap mire megszerzed rá a ruhát fegyót stb stb hogy egyáltalán a rendes mobokhoz nyúlhass😄
én személy szerint a 2. at választanám a sok xp event eléggé fekszik nekem bár idõpont függõ😄

ReszegKoldus
nekem nem igazán világos mit akarnak, mert amit ki lehetett tölteni, abból csak a szint, kaszt, klán derül ki kb. és ha az alapján csinálnak olyan szintû üres karikat...felesleges

nekem nagyon nem😄
még nem voltam itt mikor belehetett firkálni a karikat😄

Blood Raven
az elsö az nagyon tetszik <#vigyor4><#eljen><#finom><#papakacsint><#vigyor2>

Hollo

Csani22
Úgy látom még senki nem linkelte be. Ha valaki esetleg nem nézegeti a g1-es fórumot, "hír" a régi karikat illetõen.

Röviden: Gamersfirst cáfolja hogy náluk lenne az acclaimos adatbázis, nem tudják mikor jutnak hozzá de mindent megtesznek (szokásos 😛) Az ötleteik a probléma átmeneti megoldására:
-Növeli az xp ratet és sok kedvezmény adni a játékosoknak <#duhos2>
-sablon karakterek <#nemtudom>
-nem csinálni semmit és várni DB-re (valószínûnek tartom <#falbav> )
Várják a játékosok ötleteit <#mf1> <#boxer>

Nincs szerver 😄
skrimer
van most szerver?😄

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Stanyizllava
én nem tok semmi xd

van most valami event?
Inkább ne legyen semmi csak menjenek rendesen a szerverek.<#hehe>

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

MadeInHell
inkább legyen 2x az alap xp mint egy héten 10 óra 3x.

TAO BoT Warr

DC event! 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

skrimer
Hol vannak olyan helyek ahol a nuker el tud bujni és úgy grindelni?

hát igen kb 😄

Ez az event amúgy szerintem egy nagy rakat szar😄

Elvileg valami skill xp event van/volt. Bár én leszarom már 😄 Majd ha beletanulnak a dologba g1-esek akkor többet játszom talán...

nincs ma valamilyen event?
makiii
Tali az talibanul akar lenni?
mert szerintem õ egyedül 5%-ot ki tesz a coin osztogatási akcióival..

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Hoj! Azért nem vagyok akkora alkesz! 😄
De tény, hogy megvagyok 9D nélkül, köszönöm. 😛

Jó szórakozást, idegeskedést meg további spekulációkat mindenkinek! 😊

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

ReszegKoldus
minek visszaadni...akiket felsoroltál szerintem ezek most is játszanak, akkor meg egyszerûbb berakni az IM-et aztán megcsinálhatják ugyanazokat a karikat mint korábban 😊

BarackHUN
Nem tudom mirõl beszéltek, a hardcore gémerek nem hagyták abba DB-n.
Ugyanúgy vették a premit, csinálták a PS karikat, lásd: Shanny DB8, i-Shana PS, hybje is H volt.
Botp0wer69: DB8, Deco69 PS vége, nukerje H.
Mirõl beszélünk? Generalul DB, nukerje PS.
Tali DB, hybje PS-DB, és még lehet sorolni.
Ez a 3-4 ember a bevétel 5-10%át hozza, biztosan állítom.
És még ott a többi is.
Ha értük nem éri meg visszaadni a karikat, akkor senkiért.

I S A e o e m o w s m !

makiii
Hidd el jött elég QM-bõl..

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit