21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#16735 Most nincs is miért kötekedned, ettől frappánsabb nem jutott eszembe hirtelen . -
#16734 Maki: Az értelem már rég meg állt ott amikor nem is olyan rég elküldtél a francba mindenkit a ligával együtt. Barackkal meg hiába kötekednék mert valami frappáns beszólással leoltana a fenébe:D.
Egyébként ha megmondanád, hogy mikor volt nekem "nyomorék agyszüleményem" annak örülnék! Egyébként nem kötekedés képen írtam, amit írtam, de muszáj mindenhez hozzá tenni lényegtelen információk tömkelegét? -
#16733 Te figyelj már szted a vándor cigányok egy rasszista kifejezés???
Csak mert szerény tudásom szerint ők kézművesek, zenészek és egyéb kétkezi munkával foglalkozó emberek voltak akik a megélhetésükért mentek városrol városra...
És ehhez hasonlítottam magunkat, vagyis titeket, hogy acclaimos 9D aztán orosz aztán G1 aztán német aztán még ki tudja mi...
A karidat és azt hogy szeretsz játszani felfoghatod a foglalkozásodnak a többi verziót meg a faluknak, városoknak! Remélem sikerül behelyettesíteni a dolgokat! -
evoo #16732 @makii: ha makii a karakter neved is, akkor nem láttam a listán, hogy esetleg leölted volna akármelyik GM-t. De ha mégis, akkor egyértelműen majd karácsony előtt kapod meg, amikor indítják a játékot. -
unusual #16731 Disk cleaner. Defragment. Vírusírtó. Ha így sok akkor formázd újra. -
#16730 Segítséget előre is , Köszi !
UI:Bocsi a tripláért. -
#16729 Na téma váltás..
Van egy winchesterem a laptopban és lefutattam rajta everest-et ..
Reallocated sector count elég rozoga állapotban van..
1023 adat és állapothoz azt írja : VÁrható meghibásodás..
Mit tudnék csinálni vele? -
#16728 Úristen... - . -
A gép látom tompít 1-2 agyat...
A te illetve az én postomban semmiféle rasszizmus nem volt...
Egyedül Hugi írt valami ilyesmi dolgot amit én megpróbáltam "kijavítani" , és utólag te is kijavítottad..
A fő okos pedig (ott lejebb) az megint nem bír magával és inkább a kötekedést választja... (Ezelött meg mindig csitítgatni próbált mindenkit..) Szóval félre ne értsél nem azért hoztam fel a te példádat ,mert hogy rasszizmus van benne hanem azért , hogy "lényegében" majdnem ugyanazt írtad.. csak kicsit precízebben..
-
#16727 -
unusual #16726 Már indulásnál a 2.ik napon is volt. :) -
unusual #16725 :-) Lehet,hogy a sok haj zavarja őket a gondolkodásban. :) -
Szid #16724 Na srácok ma megjelent az 1. goldseller a német 9Dben "(
Hogy ezeket nem tudják kiirtani....
-
#16723 Csak a videóban lévő (kizárólag kopasz és fehér) emberekre alapozom ezt :D -
#16722 Én azt írtam, hogy a Hugi által leírt vietnámi playerek viselkedését inkább a sáskavándorláshoz hasonlítanám, és nem a cigányokhoz.
Ha ebben te rasszizmust vélsz felfedezni, akkor bocs. -
#16721 nem értem mi bajod van . már jóideje nem reagálltam semmiféle nyomorék agy szüleményedre de mostmár kicsit sok vagy.. Pícs is odaírt valami "hasonlót" kötekedj vele.. és itt meg is áll az értelem... -
unusual #16720 Biztosan! :-) -
unusual #16719 Lehet rá kulcsot kérni valahol..... -
unusual #16718 Még csak Beta igen,de soon. ;) -
szabi34 #16717 Ezt a játékot néztem én is már de még csak most kezdődött dec 3-án valami beta és szerintem zárt :/
Pedig jól néz ki. -
Sixtail #16716 Nekem tetszik. Ez már ki is jött vagy még nem?
Láttam valami Beta eventeket az oldalon, de sehol egy download link. -
#16715 Neked most aztán feltétlenül bele kellet pofáznod, gratulálok! Csak egyszer tartsd meg magadnak a hülyeségedet! Például most! -
#16714 Skinheadek által tervezett játékkal nem játszok, biztos tele van antiszemita utalásokkal, meg rasszista küldetésekkel :P -
unusual #16713 Ha nem jönne be a BOI,vagy csak úgy. :) -
#16712 Nem cigányvándorlás, hanem sáska (felzabálnak mindent, majd továbbállnak). -
#16711 akkor ne játsz -
#16710 Elmondom nektek szerintem nincs értelme játszani a 9Dragonson mert hülyeség semmi buff event lol a 9d már a múlt -
Szid #16709 szerintem karitorlés után. -
#16708 Érdekes... volt pvp event gm-ekkel leöltem 4-et és egy xp kártyát sem kaptam.. mond csak.. mikor is kapnánk meg? -
#16707 cigány vándorlásnak hívjuk azt amikor a cigánok városról városra/ faluról falura járkál lopkodni...
ez esetben egy egyszerű népvándorlásról van szó szerintem... -
#16706 Szerencse, hogy nem vagy otthon az infók területén és nem tudsz semmi féle segítséget nyújtani! ; )))
Ez szép és jó, és talán még jónak is indul, de ameddig Indy tényleg nem tesz vmit, vagy a Németek nem veszik fel a harcot és Vietnámi IP alap bann akkor ennek is hasonlóan szomorú vége lesz...
És azután megint lehet menni máshová, már bocsánat de ez egy vicc!
Vagy nevezem nevén a dolgot, cigány vándor életmód?!?!
Én tényleg azt mondom, hogy akármennyiszer is összeomlott acclaimos verzió, akármennyit is kellett várni hogy megmozdítsák a kisujjukat is(persze mikor 1coin = 1JS/Scale/Tear, akkor tudták magukat mozgósítani) még mindig jobb volt mint ez a mostani küzdelem...
Tény, hogy már semmi értéke nem volt a cuccoknak, vagy épp fordítva hogy már a gold nem ért semmit! Vagy ha nagyon sok pénzed volt, igazi akkor lehet tudtál bizniszelni coinért cuccokat! :S :S :S
Na mind1, ezek már 6x lerágott és minimum 7x ki is köpött infók/dolgok, de személy szerint nekem ennyire telik! Sírni Sírni Sírni...ez is oan mint a soon soon szúúún :F :F
Azért szép vagy szebb napot mindenkinek, remélem vmiek játékban még tudunk egy remek kis magyar társaságot formálni, nem lenne rossz dolog ; )) -
evoo #16705 Ha grindelsz egy kicsit, akkor lesz elég goldod, hogy CC-ben vegyél ornamenteket, dodge, ck dodge, amit akarsz.
Epiket könnyű megszerezni, CoF, VoH, még Shen Mo is, azon kívül van New Hero, Lightning Fist, Punisher of ....
Sőt még akár CoF runokat is csinálhatsz, mivel minden 2-3. mob droppol passt, annyi elixirt tudsz lootolni hogy nem fér el 3 táskában.
GM PvP event: minden GM-ért akit megölsz, kapsz majd 2 XP kártyát.
PvP video event: csinálj egy PvP videót, töltsd fel Youtube-ra, írd le a linket német fórumon, ha a te videódat választják meg legjobbnak, kapsz 3000 coinst, a második és a harmadik 1000-1000 coinst.És minden további 100-at.
A vietnamiakról annyit, hogy a GB12-es quest, a Punisher.... 10% xp-t ad. Ők ezt szépen újra és újra megcsinálják, ezért level uppolnak gyorsan.
Szerdán zárják a béta verziót és valamikor karácsony előtt indul a játék. Ha akár egyszer is logoltál a béta alatt, akkor kapsz egy 7 napos premit, ha szóltál a fórumon valamilyen bugról, akkor 30 naposat kapsz. És még adnak hat embernek 90 napos premit, akik nagyon sokat segítettek nekik. -
#16704 ja és volt pvp event gm-ekkel.. 4szer sikerült lekapnom.. volt amelyik gm szemét volt mert kg-zett.. de hát ezvan :D -
#16703 Hát nekem most megy a német 9d .. :)
van 1.2k dodge-m (dodge ornamentek meg trinket)
van 1.3k defem (buff,def set)
van 100-as wisdomom , 200as constim,100dex meg 60-70 strength premi buffal..: ) cofot már solozom a starter mappon kapott hp pirula segítségével.. :D szóval a mai nap tiszta siker :D -
Sixtail #16702 Volt egy érdekes jelenet a partyban, amiben voltam legutóbb.
Hárman voltunk, akik angolul beszélgettek, négyen, akik VN-ül. Nem is nagyon zavart ez senkit, addig, amíg ránk nem szóltak, hogy ne beszéljünk angolul, mert ők azt nem értik, beszéljünk vietnámiul. :D
Epic jelenet volt.
Arról nem is beszélve, hogy már hárman is leszólítottak és azt hitték, hogy én is viet vagyok és hiába írtam nekik, hogy fingom sincs mit irkálnak, ők folytatták a blablát, lol. o.O
Wow, 14 EU 255 xp card? Na ez már biznisz. :D -
bomb1111 #16701 Nem tudom mi a helyzet a német 9d.on mert nincs szándékomban ott is újra kezdeni.Ami a G1 es 9d.t illeti,(Retek Rudi kérésére) az a helyzet hogy annak idején,az acclaimos verzióban,minden második játékos román vagy lengyel volt.Manapság minden második játékos vietnámi.Van SS em arrol hogy egy EC 12 es VN játékos egy nap leforgása alatt FC 4 es lett.Ez a teljesitmény nem lehetséges még acc. sharing esetében sem.Tehát nagyon tiszta a játszma.Szerintem a G1 es 9d verzió is gyorshalálra van itélve. Lehet hogy a németek jobban sürgetik Indy 21 et de amig Indy 21 nem ír új source cod ot meg stb.az se lessz más.Tehát,sajna temethetjük az Indy 21 es 9dt. -
szabi34 #16700 Én sztem megvárom kari törlést mert ez így kaki hogy van egy ec4 karid amihez nincs semmid kb...:D -
Szid #16699 Én is megtalálható vagyok a német 9Dn Skandi néven. Lett 1 Wutang EC4 warim.
2-3 zold mobbal 1xre még el lehet vacakolni, de 4 az már bukta. Nincs semmi használható ruha, relic se epi. Tegnap csináltam meg Nanban az epit adó questet. Lihtning Fisteset.
Baa pénteken megtaláltam Shen Mo-t. Levertem róla a bodygardokat. Mire jott 1 premiumos, epis gyerek és kselt :(
-
#16698 sziasztok,ha valaki tud valamit a G1 verziós 9d-ről annak eseményeit valaki küldje már el privátban,mert ha itt feljön témának csak offolásmegy rá
valaki tud valamit irjon,thx -
#16697 Balaton <---- ő is magyar játékos a német szerveren...
amúgy megsúgom , hogy template karik lóf*szt sem érnek.. :)
+12 fegyó szar stat (ujraosztható ) semmi relik,semmi pénz , semmi dodge , semmi def..(300as def setet tudunk csinálni..) a skillek negyede megvan és c12 ... epi az ugye nincs.. :DDD
De persze örülök , hogy van csak hát ha már beta akkor lehetett volna kicsit erősebb karikat is adni.. :) ja és volt valami pvp event gm-ekkel.. .) aki nyer az 3000 gamesCAMPUS COIN-T KAP.. :) és itt egyelőre egyenlő esélyek vannak. :) -
#16696 Szuper...ha van sok pénzed akkor sima ügy a játék, már ha ezt lehet játéknak nevezni hogy mindent a segged alá tolnak és napról napra percről percre azzal találod magad szembe hogy jön a sok kis nyikhaj a jobbnál jobb fegyókkal te meg csak küzdesz mert premin kívül mondjuk nem vagy hajlandó másra költeni!
Eléggé kiábrádító, ez is meg az is hogy mindig előről kezdjük az egészet, most G1es befuccsol, erre kábé nagy az esély és akkor mehet most a németre amit megint előröl...fos ez ugy ahogy van!