9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BarackHUN
Elírtam: ne bánccsátok*

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Lehet, összeraktuk a képet.
De ne bántsátok, õ a példaképem.

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
de abból kiönt 9 méternyit aztán odamegy vele

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

BarackHUN
Dimetil-éterrõl hallottam, de méter-éterrõl? 😄

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
lehet hogy az 9 méter éter <#fejvakaras>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

makiii
Haha.. <#ejnye1>

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Figyelj "haver" ! Értékelem a bicskanyitogató magyar agresszivitásodat de azért nem vagyunk a talibánoknál.Próbálj meg viselkedni legalább itt az SG vendégségében.Aztán meg ha máshol összevered a buzikat meg a cigókat,a te bajod.Azért nem itéllek el de az itteni fogalmazásaid szégyent és gyalázatot jelentenek a közösségünkre tekintve.
ToshiBá
Végsõ stádiumos daganatos beteg vagy? O.o
(Nekik van engedélyük szívna ha jól tudom.)

Bocs töki.
Akkor már értem miért vagy ilyen.
Valszeg agydaganat.
Nyugodj békében.

Live: DoZeR 982

BarackHUN
Hanyadik stádiumos rákbeteg vagy, hogy legálisan füvezhetsz?
Mellesleg 9 méteres pisztolyról még nem hallottam: "anyádat kérd haha unsual vagy tudodd mit oda meg 9m-éteressel xd szabi nem neekd deh ha akarok legyen xd"
Elõre félek, vajon most mit kapok tõled? <#rinya>
Te vagy a példaképem amúgy, olyan akarok lenni mint te.
A sok röhess csicskával meg ne foglalkozz.

I S A e o e m o w s m !

Vagy inkább csak száradjon fel! 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

makiii
ha szépen írnál, káromkodás nélkül talán beszélgetnénk.. egyszer-egyszer belefér egy pár trágár szó .. de ne mindig..

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

ReszegKoldus
azért ez nem volt szép a 4 évesekkel szemben <#szomoru2>

de ha normálisan írnál, mi normálisan válaszolnánk... erre nem jöttél még rá? próbáld ki legközelebb...

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Makki te kuss mert én ahogy ismerlek te kétszinú vagy neem a két és fél év alat be leht szerezni tehéát xd msot pill

ProType Shao Nuker GL+++

Exxtazy nem veszed ész reh hogy a három negyede it mindig belém köttök nem veszed észre magadom tök jól el lehetne beszélgetni ha nem az irnád hogy huzz innen olyan szarul írsz mint egy 4 éves

ProType Shao Nuker GL+++

makiii
2 g engedélyed? 😮 akkor Hollandiában laksz?

semmi kül ha kerestek HERO-SUN vok

ProType Shao Nuker GL+++

és bocs haverokkal sok volt a dzsanga deh a suliba lehet és van 2g engedélyem xd

ProType Shao Nuker GL+++

sztem hagyjuk mert marhára nem ide való a téma😄 Pro inkább mesélj valamit a játék beli élményeidrõl xD hátha valaki meg is érti...<#nevetes1>

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Te direkt csinálod ezt?😄
Az #15627-os hozzászólásodban úgy írtál mint egy ép ember, még vesszõt is használtál.Most pedig megint...
Te kajak DIREKT csinálsz hülyét magadból!<#falbav>

Gubberx haver tehét kuki vagy faszkalap Gubex jo fej ha nem bannol adok neki sppeed hack ot xd és szeintem bele megy és 1kkk alapbol gönbi ugyhogy ne pattogjál te retkes omi

ProType Shao Nuker GL+++

Biztos igazad van,de tanulj már meg kérlek írni.....

ReszegKoldus
lehet, hogy olvassa is, de ír bele az tuti 😄

anyádat kérd haha unsual vagy tudodd mit oda meg 9m-éteressel xd szabi nem neekd deh ha akarok legyen xd

ProType Shao Nuker GL+++

Loool,amíg leírtam az elõzõt,te megint beszívtál ProType ?

GubberX légyszi valamit intézkedj mert ezt a fórumot gyerekek is olvasák.
HAHA néz velem szembe te rühes kis csicska<#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2>

ProType Shao Nuker GL+++

Ezt nekem írod?😄 szakadok a röhögéstõl xD
Hogy te nem vagy ép, az is 100% 😄

Kérek 1 ilyet karácsonyra!!!!! <#vigyor4><#eplus2><#nevetes1><#alien2><#alien><#nyes><#hawaii>

Naaaa végre egy értelmes ember aki tud normálisan válaszolni, nem mint te részeg

ProType Shao Nuker GL+++

ReszegKoldus
kimásolhattad volna innen hogy legalább félig-meddig helyesnek tûnjön <#vigyor1>

Örvendek hogy legalább az anyázásokat mellõzted))) Na figyu : Ahogy kinéz a mostani helyzet,G1,acclaimos DB hiányába,hajlandónak mutatkozik úgynevezett "template" karikat létrehozni.Noha Dózer elég világosan leírta a 15592HSZban a lényeget,annyit még hozzáfûznék hogy sajna ez a megoldás sem enyhítené a veszteségeinket.És itt gondolok fõleg a nukerekre,akik defszet+jó fegyó nélkûl.....enyhén fogalmazva csak leltári tárgyak lennének.De szerintem várjuk meg a bécsi szeró inditását és reménykedjünk.
P.S.és offtopic : Visszanézve a történelembe,Bécs jelentett rosszat is meg jót is a Magyarok számára.Lássuk mit fog jelenteni a 9dragons közösségnek.
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee<#nevetes1><#nevetes1><#falbav><#banplz>

ugy le oltalak te csicska rohadt geci retek
néz velem szembe te röhess csicska
te producerek által alkotott szardarab
kérlek ne zavar össze mert nagyon megbaszlak
lerugom a csinos kis fejedet
mert ugy nézel ki mint egy tiz éves kis gyerek

ProType Shao Nuker GL+++

Atya Úr Isten!
Neked van családod?<#fejvakaras>
LOL. Nagyon kész vagy...

ReszegKoldus
ok, bocs ha megsértettelek 😊 csak azért nem írtam, hogy akkor lesznek karik, ha cigánygyerekek potyognak az égbõl, mert már itt vagy és karik még nincsenek

hagyd már abba te gyökér... írj neki privit vagy nemtudom de ne ide írkáld a hülyeségeidet. Egyre több hülye ide téved a fórumra sajnos 😞😞

am te részeg gecii anyád is részeg volt mikor le itattam és megbasztam te rohadt büdös nyaloka

ProType Shao Nuker GL+++

Peter55
Ez ütött😄😄😄

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

ReszegKoldus
amíg így írsz, addig biztos nem lesznek

Figyi nem tudjátok mikor leszenek karik és hogy leszenk-e karik és ha lesznek mikor és mien idõben mert már unom kell a karim és még egy valami a Makki"" zsolt egy cigány drogdiller faszrángato 😄

ProType Shao Nuker GL+++

A piát faxold el Dodó))))))
xLionHeartx
Yesterday, 08:47 PM
UPDATING THIS WITH A MORE DETAILED EXPLANATION:

On September 30th our contract with our old ISP ended and we launched a whole new server array and ISP of our own. This was a major step forward for us as a company and will allow us to expand at a pace infinitely more appropriate for our needs. Prior to this change we had a number of server farms at a number of different locations which caused an issue for many users. The new servers we've moved to have a higher bandwidth cap (over 10 times what our previous ones had) and better hardware.

So, why are people experiencing lag/crashes? Simple, we are in the process of bringing up our new data center in Vienna, Austria but there is 1 piece missing (literally). Only one company makes this item and it is currently on back order. As soon as we have it we will move all our European servers back there. The difficult part about this is we are unsure when we will receive the missing piece but we're expecting in to arrive any day now.
BarackHUN
Nem tudok annyit inni, hogy megérje az oda meg a vissza út.<#rinya>

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Tüsivel, meg Pottal már egyeztettem. Nov 12.-én fapadolok haza. Ha esetleg valaki csalatkozna egy kis piáláshoz az egyeztessen az érintettekkel, vagy velem.

Bari? Hozok annyi piát, amennyit felengednek a gépre. Jössz? 😄

BarackHUN
Tehát 1 deci jäger ~250 forint?
Tehát 0.4 cl jäger ~100 forint?
Az szép<#eljen>.

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Mégvalami... Ha már az árnál tartunk. 7 decis jéger 10€... 😄

ToshiBá
Nem az ár a lényeg, hanem hogy bemész a bótba és leveszed a polcról. Néhány tejföl is ilyen. Nálunk otthon mind hûtõben van. 😄

Igen Six.

Early accessre is ezért nem jutottam be sajnos. De ha lövik amcsiban, akkor talán még az idén nálunk is fogják. Kibebaszott jól néz ki a gamma. 😄

Dóz! Ezt a gamet várom már egy ideje! o.O
De sajnos az a link kicsit elvette a kedvem... Nem tudom, beleolvastál e, de:

"At that time, all players in the Continental US and Canada will have the opportunity to join the battle against the Fomors..."

Szóval az EUs változatra még várnunk kell szerintem... ><
Azért még olvasgatok ott egy kicsit, hátha félreértettem valamit. *-*

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

A németeknél mindig is olcsóbb volt a kaja mint máshol.(persze kivétel a kenyér)
Nem tudom ki a fõszereplõ,de azért nem kéne ennyire beleélnie magát egy játékba.Ahogy Holló is megjegyezte,már csak egy lépés és patologikus formát is ölthet.(sorry,noo offense))))Az egésszben csak az anyuka hozzáállása lep meg egy picit.