21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#16775 Az volt a meglepetés, hogy nincs meglepetés.
Érted már? -
#16774 még mindig azt mondom ennél aclaim jobb volt és I Love you India :D
És mégegyy kérdés miért jön grift miikor ki nyitom és semmi nincs benn :O nem értem mire jó -
unusual #16773 Mindenki szanaszét van..... -
bomb1111 #16772 Gondolom tudod-tudjátok hogy egyáltalán nem lelkesedek a G1 eddigi munkájáért.De azért valami azt sugallja hogy miután Hyperion visszatér indiából(dec.13) eldől a játszma.Erre vagy arra,mindegy.A post amit idéztél régi,de csak most jutott eszükbe hogy létezik 9dragons os közösség is.Na szóval a pozitív az hogy 3 hete,avagy 2 ? nem döglött be a játék,meg az hogy néhány VN accontot bannoltak.Ha a G1 es 9dragonsos főmufti egy újraírt GM tool szal tér vissza meg esetleg a template tele puttonnyal,akkor reménykedhetünk.Ez a játszma ,szerintem most már csak GamersFirst fizetőképességén múlik.De azért semmi élvezet nincs most a játélban hogy legfeljebb 3 an vagyink onn,néhanapján.
Hogy szokás mondani ? A remény hal meg utoljára ?
Szevasztok,jó éjt meg szép álmokat ))))))))) -
#16771 Volt és nem lesz . :) -
#16770 áá Bari igazad volt, tényleg van jó dolog az x-factorban :D -
#16769 Már azthittem a karikat kapjuk vissza..
Na mindegy szerintem nem sok minden fog változni az előzőekhez képest.. -
unusual #16768 *történik. :) -
unusual #16767 Valami talán törénik?!? -
#16766 Az neked nagyon megy, főleg amikor FS-ről volt szó :P -
#16765 Általánosítás kérdése :)
-
#16764 300-400 millió embert álszentnek hívni butább dolog, mint te azt hiszed :) -
#16763 Pont álszent keresztények? előbb hiszek egy krisnásnak mint nekik... -
bomb1111 #16762 Elnézést kérek,de csak 2-3 naponként olvasom ezt a 9d s fórumot,mely GubberX nek köszönhetően még él.És remélhetőleg meglessz majd a 9d teljes halála után is,mindt a Magyar MMORPG játékosok közlési csatornája. Lenne néhány megjegyzésem,anélkül hogy HZ sokhoz avagy föladókra hivatkoznák.
Látom állandóan fölmerűl ez a cigány kérdés.Rendben is van és szerintem a cigány szó értelme annyira egyértelmü a magyar kúltúrában hogy nincs értelme lerasszistázni azt aki netalán e szót használja.Személyes véleményként csak annyit tudok mondani hogy a kutyából nem lessz szalonna.Tehát a cigányból sem lessz soha a büdöss életben,becsületes,dolgos,keresztény hazafi.Ok,ne legyen keresztény meg hazafi se legyen mert elvégre szabadság van.De az a helyzet hogy cigányból sosem lehet ember,míg a cigány kultúra(mert van ilyen is) nem fogja leküzdeni a középkori szokásokat.
Amúgy valaki itt cigány vagy VN hogy besértődjön ha netalán e szavakat használjuk ? És nem véletlenűl társitottam a cigányt a VN vel. Na mindegy és az esetleges ellenérvek kesztyüjét bármikór fölveszem.
Ami a 9dt illeti,G1 es kiadásban.........majd legközelebb. -
#16761 Mo Tailan egy csaj, már ha egy virtuálisan megjelenített női karakter nevezhető annak, de semmiképpen sem csávó. -
#16760 mér egy csávo
-
Sixtail #16759 Te most "lecsávóztad" Mo Tailant? o.O -
#16758 és az oldalon mi az a körözés alul a 2csávo ellen meg valami 300millio xD elkapjuk -
#16757 am mikor fogunk kapni mikulás ruhát ? -
#16756 oké köszönöm -
unusual #16755 Kis olvasni való..... -
Kexii #16754 a wutang küldik fent vannak yotube-on bones feltette keress rá ott lesz. -
#16753 Help lécci kéne a Wutang küldik le tudjátok írni nekem vagy adni egy oldalt min megnézem ? -
#16752 Nem, mert leírtam : )) -
#16751 Basszus, 16750... áh mind1. -
#16750 16749 barinak, csak mellé :) -
#16749 16748 huginak, csak mellément! -
#16748 De kimondtad! -
#16747 #16746 = Barinak...csak már ragályos ez a másnak válaszolunk gyökség! :F :F :C :C -
#16746 Ha jól megfigyeled nem is mondtam ki! ; )) -
#16745 Mert nem szeret -
#16744 Te rasszista állat .
6x mondtad ki a "c" betűs szót! -
Sixtail #16743 Miért írsz nekem ilyeneket? -
#16742 ...megint eljutottunk a cigányozásig!
Ezeket az emberek igy hívták és aki ien életet él arra gyakran mondják ezt! Ennyi erővel ne mondjad hogy cigány útra ment mert cigányozol...vagy cigánykereket hány ezt sem lehet mondani mert cigányozol!
És nem tértem el 9D től mert a játékkal kapcsolatban írtam és sztem már 3x-ra írom le hogy a JÁTÉK miatt, tehát a JÁTÉK MIATT éltek cigány vándor életmódot, mert egy darab masztodon kula! Illetve nem is a játék csak ahogy bánnak vele a felelős személyek/cégek!
Remélem így érthető voltam ; ))
-
#16741 Ez így este, pár óra tanulás után viccesen hangzott első olvasásra.:D De ha gyökér vagyok, akkor az vagyok, legalább fontos vagyok, ha sértésnek szántad, akkor ez most nem jött össze.
Az meg, hogy "gáz"-e vagy sem nem érdekel. De a kérésemre nem reagáltál! :) -
#16740 Unusual köszi a segítséget nagyon szépen ! :) -
#16739 A template kari neve az más igen.. :)
@Hugi nem nem volt rasszista nem is azt írtam hanem azt ,hogy ilyesféle dolgot írtál.. azaz nem rasszista csak a 9d-től eljutottunk megint a cigányozásig és a balhéig
@Peti gyökér vagy . ráadásul amit leírtál ,hogy barival miért nem kötekedsz az kicsit poénos és gáz.. :) -
Sixtail #16738 Kami is rajta van.
Gene meg akkorákat üt TGWbe, mint én annó HMen, lol. :D -
unusual #16737 Ezen a videón én is rajta vagyok. -
#16736 Grab van videóm rólad :D
http://www.youtube.com/watch?v=zznS7v8ddRc&feature=related