9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ProType Shao Nuker GL+++
Ha így lenne akkor mindenkinek pm-be irta volna, de õ ehelyett ide irta a közösbe...Az hogy neked már fél 10kor menni kell aludni az egy másik történet!
Apokalipszis - BOT warrior
ProType Shao Nuker GL+++
Nem is olyan rossz ez a net. Úgy látszik a gém futni fog vele gond nélkül.
Karaktereket nem vagyok hajlandó csinálni. Megvárom mi lesz.
Live: DoZeR 982
Egyébként, ha minden jól megy akkor ma én is csatlazok a grindelõkhöz. 😊
TAO BoT Warr
Pont rövid hetes leszek uh nem is dolgozom a 7végén! : )
Aztán akinek van kedve az csatlakozhat! Részleteket még úgyis letisztázzuk
Apokalipszis - BOT warrior
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Nov. 12.-én este 8kor száll le a gépem majd.
Szerinted elsõ a piálás lesz? 😄
Majd azon a hétvégén mondjuk Szombaton? (Nov. 13.) 😄
Live: DoZeR 982
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mindkettõröl sokat írhatnánk de szerintem értelmetlen.
Azt a nyitásos dolgot ne figyeljétek!Eredetileg más tagolást terveztem,de ilyen felsorolásos izére sikerült.
Oh és lemaradt egy névelõ.Képzeljetek egy "a"-t a titeket és a srác szavak közé!
Ugyan picit off,de észleltem némi változást MAL-os profil és listanézõk számában.Ezúton szeretném minden a témát olvasónak megköszönni azt a néhány kattintást!Köszönöm!<#worship>#worship>
Jó éjt!<#wave>#wave>
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Bomb: #15649 ejnye-bejnye...becsúszott két problémás szó.<#ejnye1>#ejnye1>
Petya/Six: Nyugalom...ha Gubberx benéz és úgy látja szükséges,akkor cselekszik.(Már nem azért,de ha annyira zavar titeket srác mért nem írtatok PM-et Gubberxnek vagy egy modinak?Az nincs VIP jogok közt,mint a javítás.)
Bari: Gyorsan visszaléptél pár fázissal.Beletörõdésbõl vissza a tagadásba?Vagy csak a benned szunnyadó düh késztetett ProType oldalára?Hiányzik az a healer,eltaláltam?Kami maga mondta,hogy õ hülye és azért jön be neki a healer (,dehogy szereti csak már késõ volt átállni más játékstílusra és beleragadt a szerepbe,),szóval nekem nem kell többet írnom errõl.Ja...és a metil gyógyszere az etil.<#hehe>#hehe>
Szabi: Normálisan mûködõ játékuk már van,az az igazi kérdés,hogy mikor fejlesztik 9D-t is arra a szintre.<#bee1>#bee1>
Maki: Hagyd ezt a remény dolgot...inkább készíts egy ütemtervet,tartsd ahhoz magad és rövid idõ alatt nagyobb karid lesz,mint amit elbuktál.
Dóz: Bennevagyok a piálásban,csak nem tudom,hogy pont nov. 12-én ráérek-e majd.Amint pontos infót tudok szólok.
ProType: Hagyjuk...majd szólj,ha nagykorúvá válsz és elmegyünk sörözni!Aztán majd jót röhögünk ezen a fura idõszakodon.
Akiket nem szólítottam meg külön,azokkal semmi bajom csak pillanatnyilag nem szolgálhatok információ értékû mondandóval a számukra,ezért nem nyújtom tovább a már amúgyis hosszú hozzászólásomat.
Nyugodalmas boldog joccakát mindenkinek!
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Most is 10 percig olvastam ezt a nagy... semmit.
Azért röhögtem is, bár szórakoztató is egy kicsit. 😄
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
http://9d.freeonweb.com/page.php?2
XD
kezd elegem lenni ebböl a pöcsölésbõl már..
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
ProType, te húzzál innen a jó francba. Elegem van, írod itt a sok marhaságodat aminek semmiköze semmihez. De te aztán nagyon kemény vagy, nyugodtan szidj ahogy akarsz, többet nem is várok tõled. De ha már csak erre vagy képes, akkor húzzál máshova ahol ez a menõ.
Vagy, tanulj meg írni, logikusan gondolkozni, és fogalmazni. Most komolyan kíváncsi erre valaki? Az ember felnéz hátha van valami infó, erre ezt kell olvasni/ át kell lapozni 3 oldalt az ilyenek miatt?
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
ajánlom , hogy mindenki menjen pihenni és álmodozzatok a régi kariainkkal és reménykedjetek abban , hogy visszakapjuk õket..
Tudjátok :"ami utoljára meghal az a remény"
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
ProType Shao Nuker GL+++
ProType Shao Nuker GL+++
Béke veletek
ProType Shao Nuker GL+++
ProType Shao Nuker GL+++
I S A e o e m o w s m !
ProType Shao Nuker GL+++
ProType Shao Nuker GL+++
illetve próbálja a hülyeségedet kihasználni és egy poént csinálni belõle amibõl te is jobban jöhetsz ki ha majd leesik illetve megint sikerül egy újabb áldozatot bezsebelnie neki ;]
ProType Shao Nuker GL+++
ProType Shao Nuker GL+++
ProType Shao Nuker GL+++
Van aki füvezik, én meg nõi karaktereket csinálok.
I S A e o e m o w s m !
csinálok akkor csak a seggét bámulom xD
ProType Shao Nuker GL+++
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
ProType Shao Nuker GL+++
ProType Shao Nuker GL+++
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
ProType Shao Nuker GL+++
ProType Shao Nuker GL+++
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676