9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mert mikor itt voltam dumált és amikor elmentem direkt akkor irt mert nem merte mert tuti beszolok neki xd

ProType Shao Nuker GL+++

P0Th3aD
Miért is a hátad mögött?

Ha így lenne akkor mindenkinek pm-be irta volna, de õ ehelyett ide irta a közösbe...Az hogy neked már fél 10kor menni kell aludni az egy másik történet!

Apokalipszis - BOT warrior

Csumesz mizu , péter szemétség volt a hátam mögött irkálni mikor elmentem és ha most izé lennék olyat írnák hogy ............................ de nem írok mert ma jó napom van xd

ProType Shao Nuker GL+++

ToshiBá
A játék P119-en áll a gépemen... Már bent is voltam Phoenix char screenen.

Nem is olyan rossz ez a net. Úgy látszik a gém futni fog vele gond nélkül.

Karaktereket nem vagyok hajlandó csinálni. Megvárom mi lesz.

Live: DoZeR 982

BarackHUN
Pedig a tesóm megesküdött, hogy nem rakja fel rólam ezt a videót -.-

I S A e o e m o w s m !

Te Tusy.. miért nem vagy elérhetõ mostanában?
Egyébként, ha minden jól megy akkor ma én is csatlazok a grindelõkhöz. 😊

MadeInHell
Most nézztem a videót! ez jobbezt nézd <#vigyor3>

TAO BoT Warr

P0Th3aD
Részemrõl Nov 13 acceptálható!
Pont rövid hetes leszek uh nem is dolgozom a 7végén! : )

Aztán akinek van kedve az csatlakozhat! Részleteket még úgyis letisztázzuk

Apokalipszis - BOT warrior

makiii
Hát az ütemtervet azt kihagyom mert a magánélet mindig bezavar..

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

ToshiBá
Te Tüsi...

Nov. 12.-én este 8kor száll le a gépem majd.

Szerinted elsõ a piálás lesz? 😄

Majd azon a hétvégén mondjuk Szombaton? (Nov. 13.) 😄

Live: DoZeR 982

ReszegKoldus
jó kérdés, de ha az utóbbi könyvben megjelent változatáról beszélünk, akkor kisbetûvel írjuk <#vigyor1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jaaa,és amig el nem felejtem,Most a G1 es 9dragonsról beszélünk vagy a Magyar Helyesírási törvényekrõl ?

Mindkettõröl sokat írhatnánk de szerintem értelmetlen.
Csak lefekvés elötti elmélkedésként : Engem soha nem zavart ha bárki is a Magyar helyesírás szabályait háttérbe helyezte.Amíg érthetõ,nem akarok az SG bõl formalinba áztatott Magyar Helyesírási lexikont teremteni)))))))
Igen,igazad van.De szerintem megbocsájthatóak.Nem akartam korrigálni de örvendek hogy észrevetted.Mea Culpa )))
LordTusy
Sry a duplapostért...
Azt a nyitásos dolgot ne figyeljétek!Eredetileg más tagolást terveztem,de ilyen felsorolásos izére sikerült.
Oh és lemaradt egy névelõ.Képzeljetek egy "a"-t a titeket és a srác szavak közé!
Ugyan picit off,de észleltem némi változást MAL-os profil és listanézõk számában.Ezúton szeretném minden a témát olvasónak megköszönni azt a néhány kattintást!Köszönöm!<#worship>
Jó éjt!<#wave>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

LordTusy
Nyitásnak...

Bomb: #15649 ejnye-bejnye...becsúszott két problémás szó.<#ejnye1>

Petya/Six: Nyugalom...ha Gubberx benéz és úgy látja szükséges,akkor cselekszik.(Már nem azért,de ha annyira zavar titeket srác mért nem írtatok PM-et Gubberxnek vagy egy modinak?Az nincs VIP jogok közt,mint a javítás.)

Bari: Gyorsan visszaléptél pár fázissal.Beletörõdésbõl vissza a tagadásba?Vagy csak a benned szunnyadó düh késztetett ProType oldalára?Hiányzik az a healer,eltaláltam?Kami maga mondta,hogy õ hülye és azért jön be neki a healer (,dehogy szereti csak már késõ volt átállni más játékstílusra és beleragadt a szerepbe,),szóval nekem nem kell többet írnom errõl.Ja...és a metil gyógyszere az etil.<#hehe>

Szabi: Normálisan mûködõ játékuk már van,az az igazi kérdés,hogy mikor fejlesztik 9D-t is arra a szintre.<#bee1>

Maki: Hagyd ezt a remény dolgot...inkább készíts egy ütemtervet,tartsd ahhoz magad és rövid idõ alatt nagyobb karid lesz,mint amit elbuktál.

Dóz: Bennevagyok a piálásban,csak nem tudom,hogy pont nov. 12-én ráérek-e majd.Amint pontos infót tudok szólok.

ProType: Hagyjuk...majd szólj,ha nagykorúvá válsz és elmegyünk sörözni!Aztán majd jót röhögünk ezen a fura idõszakodon.

Akiket nem szólítottam meg külön,azokkal semmi bajom csak pillanatnyilag nem szolgálhatok információ értékû mondandóval a számukra,ezért nem nyújtom tovább a már amúgyis hosszú hozzászólásomat.
Nyugodalmas boldog joccakát mindenkinek!

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

+1.
Most is 10 percig olvastam ezt a nagy... semmit.
Azért röhögtem is, bár szórakoztató is egy kicsit. 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Én is sokat szidtam és még szidom G1et.De az én véleményem szerint,hardwerileg jobbak mint szarklájmék.Van tervük,meg van jobb emberük már ami a szoftot illeti.Na majd meglátjuk.És ne vegyétek Pálfordulónak de szerintem picivel többre értékelik a pénzkiadási vágyunkat.Tudom, Time its money,de a mostani esetben annyit a + hoz írhatunk hogy amíg nincs egy stabíl játék,nem inditották el a IMt ami esetleg adna néhány fórpontot.Ha a 9dragons bol is fognak tudni egy olyan stabíl játékot csinálni mint a Sword2,övék a babér))))
skrimer
lassan töredezettségmentesíteni kell a kötetet:
http://9d.freeonweb.com/page.php?2
XD

kezd elegem lenni ebböl a pöcsölésbõl már..

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Peter55
Bocsi, de ezt le kell írnom.

ProType, te húzzál innen a jó francba. Elegem van, írod itt a sok marhaságodat aminek semmiköze semmihez. De te aztán nagyon kemény vagy, nyugodtan szidj ahogy akarsz, többet nem is várok tõled. De ha már csak erre vagy képes, akkor húzzál máshova ahol ez a menõ.

Vagy, tanulj meg írni, logikusan gondolkozni, és fogalmazni. Most komolyan kíváncsi erre valaki? Az ember felnéz hátha van valami infó, erre ezt kell olvasni/ át kell lapozni 3 oldalt az ilyenek miatt?

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Én inkább abban álmodozom hogy összehoznak egy normálisan mûködõ játékot valamikor...de ezt kétlem😞

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

makiii
Csatlakozom.. (mármint az alvás részéhez..feltéve ha te is oda indulsz)
ajánlom , hogy mindenki menjen pihenni és álmodozzatok a régi kariainkkal és reménykedjetek abban , hogy visszakapjuk õket..
Tudjátok :"ami utoljára meghal az a remény"

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Na most mennem kell úgy szevasztok holnap leszek -_-" tudom nem örültök

ProType Shao Nuker GL+++

Mér hány éves akkor 38 kétlem több lennél ha nem mondj egy számot

ProType Shao Nuker GL+++

Csak ne lépjenek a farkamra,mert akkor nagyon csúf tudok lenni,mint egy skorpió.Amúgy ProType,köszönöm hogy ennyire megfiatalitasz)))))Noha szerintem az embert sem singgel sem évvel szokás mérni.Az ember legyen ember,meg a disznó,sûlve meg tálalva.

Béke veletek
Õ jaja szerintem

ProType Shao Nuker GL+++

makiii
Nyugodt*

makiii
Szóval bomb egy intelligens középkorú magyar úriember ? =)

Bomb ahogy megitéllek te tod mi van xd elmondom kb. 35éves k@uva okos az tény és nem túl ingerékeny .D

ProType Shao Nuker GL+++

BarackHUN
1 Csepp metil alkohol is halálos lehet, ellenben az Etil-alkohollal, azt szeressük<#hamm><#eljen>

I S A e o e m o w s m !

Mexes te nem jó fej vagy az tény belõlled látszik az hogy ... vagy xD

ProType Shao Nuker GL+++

Hehe,eltaláltad))) de a szemem nem a CH3OH fogyasztása miatt gyenge.Inkább CH3-CH2OH tartalmu nedüket fogyasztok.Vagy ha túl átvitt értelembe fogalmazta volna : Inkább a drosophila melanogaster erjesztette italokat fogyasztom amelyekbe nincs metilalkohól ami káros az agyra(már akinek van)
tom má leesett de jó kis játék volt am nem baj legaláb dumáltunk XD

ProType Shao Nuker GL+++

BarackHUN
Nem teccik a stylusod pajti

I S A e o e m o w s m !

makiii
Ahaa. Szóval ha neked nem tûnt fel bari (megint) csak hülyéskedik.. =)
illetve próbálja a hülyeségedet kihasználni és egy poént csinálni belõle amibõl te is jobban jöhetsz ki ha majd leesik illetve megint sikerül egy újabb áldozatot bezsebelnie neki ;]

de . jó sry

ProType Shao Nuker GL+++

okok nem kötök bele te jó 😄 <#vigyor>

ProType Shao Nuker GL+++

Szabi ez a hiper írás úgy nevezik ha hallodtál róla és legalább nem tökölök ott 20percet

ProType Shao Nuker GL+++

BarackHUN
Így élem ki beteg vágyaimat, azt hittem ez egyértelmû.
Van aki füvezik, én meg nõi karaktereket csinálok.

I S A e o e m o w s m !

Am te mért csinálsz csaj accot ? mert ólcsobb vagy mi ? én ha s
csinálok akkor csak a seggét bámulom xD

ProType Shao Nuker GL+++

vagy talán nem jól írsz? 😄 na mindegy...

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

OKOK

ProType Shao Nuker GL+++

Na végre valakivel lehet baromkodni nem mint veletek am meg ha nem tudjátok elolvasni akkor nem jó a szemetek

ProType Shao Nuker GL+++

BarackHUN
Csak ha acc a gandzsából.

I S A e o e m o w s m !

<#wink><#worship>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

JAJA xD jössz sörözni haha <#eljen> 😛

ProType Shao Nuker GL+++

BarackHUN
Veled vagyok tesa, a sok röhess meg bekaphattya!

I S A e o e m o w s m !

Barack velem haha xd <#mf1><#duhos2>

ProType Shao Nuker GL+++

BarackHUN
Le a Sombreróval elõtte.

I S A e o e m o w s m !

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676