21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Sixtail #16855 Ez a max 3 kari szerverenként nekem sem tetszik, főleg így, hogy ki is kell hogy töröljem a mostaniakat. Én ezzel sokat buktam, de tuti, hogy vannak olyanok, akik mégtöbbet buktak rajta.
Mindenesetre jobb, mint a semmi. :)
No megyek és végigolvasom én is azt a sok-sok összegyülemlett oldalt ott, tegnap meguntam az ötödik oldalnál. :D -
evoo #16854 Persze hogy azok csak teszt karik voltak, már le is lettek törölve, meg minden amit a két hét alatt ott szereztél elveszett, mert az a 2 hét arra volt, hogy kiderítsük milyen bugok vannak. Questek, textek, blabla. -
bomb1111 #16853 Ami a német 9dn adott templateket illeti,CSAK IDÉIGLENES TESZT KARIK. -
bomb1111 #16852 Én is végigolvastam azt amiket Hyperion ada irogatott.....A legnagyobb szarság az hogy nem egyeznek bele a személyenkénti több acccountba.Ha tehát van most egy accod és nincs rajta egy karid sem,visszakaphatsz max 9 karit(3 at minden szerverre)Csak azok a karik lesznek visszaadva amelyek minimum SM 9 esek.Az epik sem lesznek visszaadva úgy ahogy voltak,meg nem lessz semmi karma a karin.Úgyhogy akinek lessz tűrelme,kezdheti az epi szerzést(már ha tudja)a karma gyüjtögetést meg az elixirek beszerzését.És persze a skill ek maxolását mert csak c10 es szkillek és buffok lesznek visszaadva.
Majd meglátjuk mi lessz ebből....... -
evoo #16851 Üdv.
Amennyire én tudom nem lesznek csupasz karik.
Legalábbis a PS12eseknek lesz 600 def set, +9es slotos fegyók, ha minden igaz HP absorb ornamentekkel, de ez nem biztos. És gondolom adni pár cuccot a táskába, passokat meg ilyeneket. Még talán IM cuccokat is.
Azon kívül lesznek külön packok Item Mallban, healereknek, hybrideknek, blabla, lesz benne trigram, meg a tököm a tudja mi.
Epi miatt fölösleges aggódni, Shen Mo nem annyit, mint amennyire gondolják. Ha grindelni akarsz, érdemesebb megcsinálni az Unsealed epit a HP absorb miatt, ha PvPzni, akkor a magasabb szintűeknek ott lesznek majd a Tibetes epik amit meg lehet szerezni, kisebb szinten meg VoH epi is jobb a def/ck def miatt.
Igaz én hiányolni fogom a régi karikat, karma, plate, flag, fegyók, stb.
De legalább már kapunk valamit így 4 hónap után.
Ha minden jól megy, lesz vagy 5 elég magas karim :D
Szóval lesz mivel grindelni, TGW-t kselni, SrSezni.
De mindez lószart se fog érni, ha vietek továbbra is árulni fogják a sok szart :( Remélem majd azt is megoldják.
De még mindig úgy néz ki, hogy a német 9D-vel fogok játszani -
#16850 reggelt all! :D -
#16849 Most komolyan nagyobb bizsergést kéne érezzek mert a Soon elé odabiggyesztették azt hogy very?! o.O
Ettől nem megyek a falnak...mondjuk ha már itt tartunk és ezen morfondírozunk hogy vaj vissza jönnek é Very Soon a karik...tekintsünk el mondjuk a cuccoktól, de az epik???
Ha még csupasz az ember felöltöztetem, de plöl ha nem lesz rajta Shen mo és már bőven Fc7++ akkor majd odagondolom? Erősen odagondolom, ez lesz a megfelelő megoldás ; ))
Na megyek alvadni, holnap meló!
Puszi/Pacsi -
Sixtail #16848 VoH is menni fog, majd segítek! :D -
#16847 Belogolok majd a healerre és CoF runokat csinálok a kicsiknek, mint Karácsonyi ajándék. Kb ennyi maradt az "önbizalom"-ból. -
Sixtail #16846 Mi lett veled? Oda az önbizalmad, vagy mi? o.O
Még pucéran is leölsz mindenkit, mert te vagy Pícs! :D -
#16845 Még a végén kapok egy csupasz EC1es healert meg egy HM7es nukert és egy FC11es warrit? Hurrá. -
Sixtail #16844 Legfrissebb ajánlatunk:
Friss zöldfalevél - 19,99 Ft.-/drb
Ne tévesszen meg senkit a kreatív név! :D -
#16843 Ty! Vettem az infókat és be is váltak! :)
Kellemes éjszakát mindenkinek.
by Grimbusz -
#16842 Menj első faluig mindenképp, onnantól meg a map végéig sorba haladhatsz.
Rl6-12 között mindenképp Macikat ölj (bear), viszont csak a Small illetve Biget (sima Brown Bear sebzése bugos, nem előnyös grindelni rajta).
Ha Blood Essence meg egyéb jobb cuccok esése is fontos neked, akkor FD1-től bepróbálhatod Bloody Plainsen a Cave of the Conquerort, viszont ha ott akarsz fejlődni mindig gondoskodj a Herbről, amit vagy a barlang bejárat előtti ládákból szerezhetsz, vagy a Hermit (Bloody Plain kapunál lévő csóka) is osztogat 5 ezer/2 órára. Ha van még kérdésed privibe szívesen válaszolok, ugyan nem játszok, de tudok ezt-azt azért. -
#16841 adtok egy oldalt honann szedjem le a német 9d lehet jó lenne előre is kösz -
#16840 Ty neked is Tusy! Rossz végén látogattam meg Datongot (Hefei) és ezért nem találtam magamnak grindelnivaló mobot. -
#16839 Ty :), viszont! -
Sixtail #16838 -
#16837 Én félig barack, félig tökéletes vagyok, mondhatni félvér, tartsunk össze! -
#16836 Rl végétől fd végéig Datongban frankón lehet grindelni. Utána mehetsz CC-be vagy HZ-be.
Egs Bomb. Ollózgatok...kiemelem a lényegek,amiből egyértelműen leszűrhető az adott szöveg mondanivalója. Azzal, hogy a cigány szóról kijelentetted: nem rasszista, rögtön átváltozik az azt követő pár sor és mégse alázol porig egy népcsoportot? Amúgy már eldöntötted, hogy "a cigányokból sose lesz ember"...kérlek segíts csodás képességeiddel és súgd meg nekem az eheti lottószámokat! Mindegy,leakadok a témáról. Ettől a marhaságtól függetlenül még normális hapsinak tartalak.
Estét mindenkinek! -
#16835 Neked csak ennyit: . -
#16834 Téged nem. -
#16833 Téged lájkollak. -
Sixtail #16832 Ahojka!
Ne szomorkodj, én még szeretlek! :D -
#16831 az a baj azé nem marad senki érsd meg mindenki elért egy nagy pontot pl elért PS1 ki akar egy szutyok LS1 gengszterkedni senki nincs értelem míg nem lesznek karik és azért elért mindeki 5év alatt vagy mennyi idő alatt valamit mit fel tudod mutattni deh így semitt végre izgi volt a játék erre egy nagy nulla lett és egyből több hacker meg minden Hypero meg szarik midnennreh az úgy low ember lehet -
Lawless #16830 De szegeny az a gyerek...elore is sajnalom ha megbantottam de ez volt az igazsag es neha ez faj de azert elkell fogadni...kar volt kidobni kileptem volna magam is :) azt hittem hogy egy jo kozosseg lesz de látom maradt 2 ember :) udv sixnek -
#16829 Ty! Sixtail privi ment. -
Sixtail #16828 Ne aggódj, majd megszokod a kínálatot a kis vegyesboltunkban. :D
Grindre menj Datongba, ha unod SZ-t. -
#16827 Látom aktív a topik :O, van itt minden mint a vegyes boltban. Kár a sok sértő és sajnálkozó szóért. S kár azért (időben és lélekben), mert sokakat zavar az, hogy vannak, akik még nem tapasztaltak és értenek meg bizonyos dolgokat. Főleg azért, mert itt nem lehet csak szavakat írni és nehezen lehet hangsúlyozni, illetve gesztikulálni. Talán mindenkinek jobb, ha senki nem cseszegeti a másikat és okul dolgokból, saját tapasztalataiból. S lám ez a fejlődés :) kellemesebb légkörben. Nem célzott a hsz., inkább csak egy hsz. -
#16826 Üdv mindenki! Tud valaki abban segíteni, hogy RL7 (56lvl) környékén hol érdemes HD fejlődni? Shizeng-ben már minden világos kék, vagy nem találok sárga illetve, olyan mobokat, amik "normálisan" adják az xp. Olyan 0.5% körül azért még remélem lehet találni ezen a szinten mobokat fejlődéshez. Ebben kérem a segítségeteket. Ty. -
unusual #16825 Német 9D-seknek..... -
unusual #16824 Szerintem más fórumon szívesen veszik ahogy erről a " cigány " kérdésről vélekedsz. ( nem kötekedés miatt írtam ) -
#16823 Bocs , főnök .. - . -
-
bomb1111 #16822 Ej,ej Tusykám,látom csak ollózni szeetsz,anélkül hogy végigolvasnád a postot.Ha csak kötekedni akarsz,igazad is van.Na de mindegy,én vállalom a cigányellenességemet és csak haragudni tudok az olyan cigányokra,akik talán több IQ val rendelkeznek és mégsem próbálják jobb útra téríteni a kibaszott,élősködő fajtársaikat.Ne vedd magadra hisz saját bevallásod szerint csak félvér vagy,ezek szerint sem ez sem az.Majd akkor amikór a cigányok fogják fönttartani a szocsegélyt a hozzájárulásukkal,akkor még beszélünk arrol hogy kinek milyem joga van.Addig is CIGÁNY KUSSSS. Ha meg valakinek baja van avval hogy én nyilvánossá tettem a cigányellenességemet,csak rajta,kötekedjen velem. -
#16821 Heló mindenkinek,rég nem voltam fent ,no mind1,valakit nem is érdekli hogy létezek.Stany ha unod a 9D-t probálj ki új game-t,aztán hátha hiányzik a 9d...
1 tippet adok is "LOTRO" azaz aki nem ismeri "Lord of The Ring Online"
gyűrűk ura netes game már ingyenes,és elég jo ,van pár 100 skill 1 karinak,és elég jo benne a grind,amig 9D-vel tökölnek márpedig fognak 1 jo darabig még,én inkább szarok rá,majd ha itt olvasom hogy van valami fejlemény,akkor talán megnézem.akit érdekel ez a game megtalálhatja,jo 9d-t mindenkinek,már aki még tudja igy élvezni :S -
#16820 igen amm nem érdekel tudom de aszítem nem olyan tetves geci ........................................... és még irnámm am Brutalra nem haragsom am jó hogy megtörtént mert letöröltem ki nyomtam és legalább tanulok is kicsit am itt van aki akar élősködjön van pár jó cucc rajta nekem már úgy se kell andras146 asdfgbnm12 engem úgy se érdekel amm ha brutal vagy azért angol faszitól nem tudjuk elcsórni a kariját ?? , -
#16819 vicces hogy az előbb te furcsálltad hogy "angol faszi van" a kariján, ha ezután még adtál is neki goldot megérdemled, ha tudta az accodat, akkor is, több megoldás nem jut eszembe :) -
#16818 MEgöllek brutal mért loptál eg ember a karidal le loptál tölem bazdemeg vag 70kk mi a szar bajod van ++!!!!!!!!!!!!!!!! -
#16817 LoL BrutarFace mivan veled ember a karidon egy angol faszi van -
#16816 én tod mit csinálok heti 3szorfel mek árulok és bp zek már vagy 1honapja nem grindelek :D