9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És még egyszer(talán utoljára) ismétlem hogy a 9d biztonsági rendszere INDY21 kezében van(gameguard stb.stb.) A VN azért van elõnybe mert amikor eladták VN nek is a 9dt(mármint a közlési jogot) valaki kiadta a source coodot is.A vietnámiak most ez a source cood ismerete adta elõnyöket használják ki. Majd meglátjuk mit tesz G1.De szerintem nemsokat tud tenni indy21 segédlet nélkûl.A legjobb egy Wipe lenne+az összes VN IP bann.
A régi accountokat,szerintem elfelejthetjük.Mármint a régi acclaimos accokat.Ezek itt a G1 en igyekeznek szegények de....na mármint vannak vietnámiak meg románok akik 2 lépéssel indy21+gameguard+G1 elött vannak.Azért ara felkhívom a figyelmet hogy olcsó,túl szuper fegyókat ne nagyon vásároljatok.
makiii
arra gondoltál már h másnak akar kárt csinálni?
vagy esetleg az e-mailje miatt akar újat?
vagy ha visszakapjuk az accokat ne legyen galiba abból h ugyanaz a régi és a mostani account név?
elnézést ha semelyik sem jön be...

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Miért törölnél accountot?
Csak csinálj egy újat, a régit meg felejtsd el. Account "törölve". 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

hali
nem tudja valaki, hogy lehet accountot törölni?
Lol az pont a sulim sarkán van 😄😄

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

makiii
<#eljen>

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

P0Th3aD
Akkor még1x közkívánatra!

November 13.án Szombaton a Blaha Lujza téri kocsmában, ami Akácfa névre hallgat, mivel a Dohány és az Akácfa utca sarkán található!

Azt, hogy hány órakor fogunk találkozni még nem tisztázódott de sztem este 8 körül lenne jó, ha többen ezt tudják acceptálni?!

Apokalipszis - BOT warrior

Kösz. Am budapesten hol ? merre? 😊

ReszegKoldus
biztos jó az is bár én egyikkel se játszottam és ahogy elnézem melyik mikor játszódik nem is fogok...ww2 power 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

makiii
Budapesten ... iszogatást..

mit terveztek?😄 itt vecsésen ?😄

Sziasztok! 😄 Rég voltam itt meg játékban is 😊 Mizu hogy alakul 9d?😄

BarackHUN
Habár a Black Ops valóban nem a Modern Warfare készítõjétõl van, de ugyanaz a motor van benne.
És ha minden igaz jövõre jön a Modern Warfare 3, tehát nem lesz hiány abból se.
Brothers in Arms meg nem jön be nekem, akkor már inkább Ghost Recon.

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
én max azért nézem meg majd mert az elõzõekkel is játszottam és bár mások csinálták azt hiszem attól még lehet jó...de akkor is inkább új brothers in arms kéne 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nekem grafika alapján bejön! MOH + CODBO-t is nyomni fogom,mivel elözzõ részei is tetszetek 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

BarackHUN
Azt mondják róla, hogy elég egyhangú a játék.
De kinek a pap, kinek a paplan.

I S A e o e m o w s m !

Én inkább evvel = http://www.youtube.com/watch?v=0caVto3HN8s :-)

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

BarackHUN
Korrekció: Az nem férfiember.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Én nemsokára veszek új vasat, hogy tudjak játszani ezekkel:
Medal of Honor
Call of Duty Black Ops
Aki nem élvezett el a 2 videó után/közbe az nem ember.

I S A e o e m o w s m !

Dede, sajna PC-rõl mert más nincs:/ 😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

P0Th3aD
Remélem nem PC-rõl tolod!!!

Amúgy jó is a fifa én sem tudom megunni, pláne most az új 11 : ))

ReszegKoldus
már "egy ideje" máshol van a nemzeti színház szerintem

Persze ha megmaradtatok a Nemzeti szinházzal szemben lévõ Rákoczi út meg Erzsébet körút keresztezõdéshez nem messze álló sörözõnél.
A Robinia pseudacacia sörözõben,tiszta véletlenúl is megfordultam.Tudom hol van,tudnám a tel.számukat de azért mulatságos lenne ha kérném Dózert a telefonhoz )))
Óóóó gyerekek,hagyjátok a francba az eventeket.Elöbb álljanak talpra ezek a .........na mindegy........aztán majd beszélünk.
Túl messze van,de ha PM ben adsz egy telefonszámot,fölhívlak és az egézségetekre iszok majd egy sõrt.Tényleg adhatsz egy PM es telefonszámot és akkor majd beszélgetünk.
Isten éltessen bennünket ))))
Ha nem lesz sztem én inkább maradok fifa11/f1 2010-nél egyenlõre 😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Ekkora pofátlanságot ritkán látni! 😄
Amúgy még lehet event, majd éjjel 2kor kezdik. 😄

Semmi event...
Hát ez pofátlanság!

makiii
Nov. 13.-án találkozunk. és a jóízû vicceket egy adott mennyiségben jól fogadom. illetve én is elsütök majd jó párat..

Mára ennyi. jó 8 és Jó játékot az éjjeli baglyoknak.. =)

ToshiBá
Anyud Hokimezt húzott, apud meg úszósapkát mi? 😄

Na félre a viccet!

Remélem minél többen ott lesztek Nov 13.-án!

Armynak üzentem Kamival.

Cicáéknak sztem alap, de hogy tiszta legyen.: Számítok a jelenlétükre.

Gabo nincs sûrûn MSN en. Aki tud szóljon neki is. 😉

Ui.: Ma elköltöttem 100€ , hogy tuti ott legyek idõben. 😄 (repjegy)

Na lö'pá!

Live: DoZeR 982

makiii
De csak rosszul...

BarackHUN
Sajnos apádék se védekeztek.

I S A e o e m o w s m !

makiii
Remélem akkor is védekeztetek..

BarackHUN
Sajnos kanbuli volt <#rinya>.

I S A e o e m o w s m !

<#nyes>

LordTusy
Majd pár év múlva rájössz.<#hehe>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

BarackHUN
Jó idó, túra a hegyekbe, szalonnasütés.
Miért kell ide pad meg ház?

I S A e o e m o w s m !

Reggeltõl délutánig osztálybuli? Fura banda lehet. 😄
Hol? Osztálybulit tartottatok egy olyan helyen, ahol az osztályból senki nem lakott? Egy teljesen idegen helyre mentetek osztálybulira? Ez megint fura. 😄
Szervezésbõl egyes! Jöhet a következõ! 😛

PS. Padok nem voltak sehol? 😄

BarackHUN
Reggeltõl délutánig tartott, hol aludtam volna?

I S A e o e m o w s m !

Tanulság? Aludd ki magad mielõtt elindulnál visszafele! 😛

BarackHUN
Nemrég csaptunk egy osztálybulit egy Fekete-hegy nevû helyen, 19 km biciklivel innen.
Mivel osztálybuli volt, természetesen már odafele töltöttünk magunkba.
Merevrészegen biciklizni hazafele pedig nem jó dolog, még ha bicikliúton jössz akkor sem. Jópár km-en keresztül toltam a biciklit -.-

I S A e o e m o w s m !

makiii
Bicikli? vagy roller? =)

BarackHUN
Így van tusy, nem mutatkozom vén rókákkal, voltam már öregek-otthonába sokszor, és nem bírom a szagot.<#finom>

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Aztán majd megrak egyszer egy cseh kamionos rakodótársa 😄

I S A e o e m o w s m !

Pícs, ne panaszkodj, hanem húzd el a beled arra a piapartira, lolz! 😄
Ha nekem nem lenne olyan körülményes eljutni oda, habozás nélkül elstoppolnám magam odáig. 😄
Vagy csak én vagyok ennyire igénytelen utazás szempontjából?
Már többször is stoppoltam 150km+ távokat pár haverral. Jó partik voltak... Neked is ki kéne próbálnod egyszer. 😛

LordTusy
Had gondolkodjam...okt. 13...hmm...ha Dóz nov 12-én este jön haza esélyes,hogy egy hónappal elõtte hazajön inni.Egyébként a többiekkel ellentétben én nem vagyok rád kíváncsi most még,elõbb nõj fel és utánna sörözünk.

"HUGI xd nem tom mi bajod én nem szidtam DOZT és Tusy seh meg téged seh deh ha kaarod ott tali"

Ó dehogynem...visszanéztem picit,hogy pontos hsz-számot írjak,de szerintem törölték.Hogy õszinte legyek különösebben nem zavart a dolog,gondolkodás nélkül belekötöttél mindenkibe.Csak,ha utólag elõkerül a téma ne tagadd!Legyen egy kis tartásod!

Pot ne próbálkozz...Bari szégyell minket.Nem akar velünk nyilvános helyen mutatkozni és kb ennyi.

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

BarackHUN
Inkább csóró vidéki suttyó 😄

I S A e o e m o w s m !

P0Th3aD
Önzõ kocsog vagyol! :F:F:F: 😛😛😛😛