9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

makiii
Happy Böörthday. o,O
MA duplán fogok inni.. Rád is meg 56-ra..
jut eszembe pesten jó kis programok lesznek akit érdekel nézzen utána.. 😛

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

LordTusy
Bolcsi szülcsi napcsit Barcsi!<#law><#pias>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

skrimer
FREE REG NCORE-ra ^^

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Az Isten Éltessen Bari !!! Egézség és Boldogság kisérjen minden lépésedben !
ToshiBá
A kis hamvas barack csak megerjed (rohad xD) lassan.

Kellemes vénülést kívánok!

Live: DoZeR 982

BarackHUN
Köszi mindenkinek, vasárnap benézek.

I S A e o e m o w s m !

Boldog szulinapot 😄

Ne vidd túlzásba az Önpusztíttás (barackpájinka) - ezzel csak a májnagyobbodásunkat éred utol és ha nem baj már ma 5töl rádgondolva fogok iszogatni.

HipHipHuráááááááááá

Yang: Skandi- senior shao wari

BarackHUN
Hétvégi program:
<#pias><#pias><#pias><#vigyor2><#vomit><#pias><#pias><#vomit><#oooo><#fogmosas>

I S A e o e m o w s m !

Happy Brithday Peach<#felkialtas><#taps><#worship><#integet2><#pias>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Helyes, fõ a pozitív felfogás! 😄
Erre inni kell! <#pias>

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

BarackHUN
Köszi, mostantól kettesével lépem az éveket.

I S A e o e m o w s m !

Boldog szülinapot! o.o
Húzzál bele, hogy utolérj minket! 😄

BarackHUN
Helyes, helyes, majd jelentéseket akarok az ország minden tájáról vasárnap, hogy ki mennyit ivott.
Gönczi barackot a népnek!

I S A e o e m o w s m !

P0Th3aD
De édes!!!
Holnap TógaPartyn leszek, majd iszom za egészségedre!😄😄😄

Éljen a hazai Barack! = )))

Apokalipszis - BOT warrior

BarackHUN
Na holnap mindenki igyon valamit a tiszteletemre, ugyanis kereken 17 leszek pont amikor a Nemzeti ünnepünk van!
Azért írom ma, mert vasárnapig off leszek.

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
ez még jobb is mint amit én linkeltem itt oda vannak írva mellé a dolgok...
"Az erdõn túl él az ország jobbja, ( Erdély )
de számában kisebbik része,
földjét az erõsebb elrabolja,
ezeregyszázból nyolcvan évre. ( 2020?!! )"

pl ez jó, de hogy erre hogy jött ki a 2020...elvileg úgy jöhetett ki hogy 1100-80=1020 vagyis az 1000-es államalapításhoz adtak hozzá 1020-at, de érdekes mert nekem a szöveg így nem értelmes, vagy 80 évre "rabolják el" és akkor 1920+80=2000 ami már nem stimmel, vagy 1020 évre ami meg 1920+1020, ezt még nem tudjuk stimmel-e <#vigyor>

nem tudom, nekem ez az egész jósolgatás nem tetszik, ha valaki "jósol" 1000 dolgot és bejön neki 100, akkor se arról a 900-ról beszélnek ami nem jött be, pláne hogy olyan formában "jósol" amibe könnyû belemagyarázni ezt-azt...meg itt az se világos, hogy 62-vel kezdõdik és 99 a vége, de egy csomó ki van hagyva, hogy azokkal vajon mi lehet <#fejvakaras>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

CsakBELINKELEM a G1 es topicot.Ha unatkoztok,érdemes végigolvasni.És fõleg azokra gondolok akik újabbak a 9d ben.
Hyperion azt állitja(a tegnap esti hack eseményes topicban) hogy Indy keményen dolgozik a templates es megoldáson.Ami azt jelenti hogy az elveszett karikkal megegyezõ színtü karikat fogunk visszakapni.Nem ír határidõt de úgy néz ki hogy hamarosan.

Ez Hyperion sorrendje :

1 next patch
2 templates
3 new anti hack system
? data base

Seems about right

Ez meg amit a templatesel kapcsolatosan írt :

Currently Indy is working on the templates, they built a bunch last night during the maintenance but had some errors (HOORAY TESTING) so its taking longer than anyone really wants it too. Because it is so complicated, I am hesitant to give out dates, as all the dates we've had for it already have come and gone.

@ReszegKoldus
Az este utána is néztem mert nem jutott eszembe hirtelen semmi összefüggés.De úgy van ahogy leírtad.Aztán meg is találtam az általam idézett katrént is netes változatban mert eddig csak a nyomtatott változatot olvastam.Látom ott még magyarázatok is vannak hozzáfûzve.Gondolom

EZ AZ amit emlitesz
ReszegKoldus
ezt nem 1555-ben írta, hanem a halála elõtt nem sokkal, ott van rögtön az elején, annak a Zrínyinek a megbízásából, aki utána két hónappal halt meg...tény a másik Zrínyi csak 1620-ban született, de róla nem volt szó eddig 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LordTusy
(Ha ezzel #15958-ra gondolsz,azt Barinak írtam.Prof. B.=Barack<#email>)

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

De amúgy igazad van és ezentúl nem is fogom tenni a Proffeszór B t hanem csak a 9D kapcsolatos dolgokról fogok HSZni.
Vannak itt más elõadótanárok akik okosak mint a tordai malac.......
AZért 1555(kb)tõl 1620 ig(csecsemõkorig)eltelt néhány év.
ReszegKoldus
miért nem írtad be rögtön az egészet? 😄
nosztrad ánusz <#unalmas>
mondjuk jó kérdés, hogy már rögtön a bevezetõben miért bukik meg a dolog, Zrínyi nem három, csak két hónappal élte túl, de hát nyilván errõl nem a jós tehet<#nezze>

Az írott szó elhal majd,és egyre szegényebb lessz a beszéd,a nemzetre egy talány hoz bajt,mely elveszi az emberek eszét.
Egész nap otthonukban ülnek,bámulnak hazug,mozgó képeket,s mire a bálványok ledõlnek,már alig születnek gyermekek...........
Peter55
Olvasd el inkább még párszor azt a postot, és rájössz, hogy neki nem a bevándorlókkal van baja.

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

yesname
És mit szólnál ahhoz, ha ott kibeleznének csak mert Te vagy a bevándorló 😊 Rizikófaktornak neveznéd vagy mi?

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Haha, ez epic! 😄

lol o.O

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

MadeInHell
egy kis VN hack miatt.

TAO BoT Warr

sziasztok...valaki irja mar ide h mi a szart csinalnak most a szerokkal mert g1 oldalon nemtalaltam valahogy...koszi

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Ez övön aluli volt!
Soha többé nem kötözködök veled! -.-
Ezt most megkaptad! 😄

BarackHUN
Végre van egy kis ON is.

I S A e o e m o w s m !

*kényelmes, most vettem észre a hibát... 😊)

hát kénylmesebb volt, de te kényelmesebbé tehetted volna...<#law><#law><#mf1>

BarackHUN
Majd a fõnöködnek köszönj egy Hure Mutter-t.
Poén lesz.

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Korrekció.

Az a 32€ valójában 35€ is megvan. 😄

A rasszista részhez meg csak egyvalamit fûznék hozzá.

Én inkább HUNGARISTA vagyok. (NEM! NEM SZKINHED!)

Idekint pl kurvajól elvagyok a fekákkal, mert velük lehet csacsogni inglisül. (Bekaphatod Tüsi. Õk meg vannak lepõdve, hogy ilyen jól megy tanulás nélkül...) De otthon kibelezném mindet legszívesebben. Úgy vagyok vele, hogy itt én vagyok a bevándorló. Ez itt az Õ "országuk". (Sokan német állampolgárok.) De a német melósok közül is csípek 1-2 õt. Van egy srác, amelyik már magyarul köszön, mert meg lett rá tanítva (Zerbusz 😄 ).

Na télleg koccolok alvadni.

ToshiBá
Jó lenne pontosan tudni mennyien is óhajtanak jönni...

Bari úgysem fog. Nem erõszak. Petya sem fog.
Army nem tudja még. (Mondtam neki hogy hülye kifogása van. Azt mondta ha most köszönök neki, akkor jön. 😄)
Gabról nem tudok.

Cicc(ék) sem nyilatkoztak még.

Mondjuk nekem a mennyiség helyett a minõség fontosabb. 😉
De mivel az itteniekkel már elég régóta foglalkoztatjuk egymást nem hinném, hogy minõségi problémák lehetnének. 😄

De aki azt mondja hogy jön, és közben esze ágában sincs, annak nagyon jó kifogás kell majd, hogy ne küldjem el a picsába.
Kami. Ez kb rád is vonatkozik.

Na tépek aludni.
Rekordot mentem ma. 6 óra alatt 32€ 😄 (És nem izzadtam meg. 😉 )

LordTusy
Gyere nov. 13.-án és majd Akácfában kötözködünk pár macifröccs mellett.<#hehe>
Neked csak az ide- és visszautat kell megoldanod.Ha gondolod van egy kényelmes kanapém,kérdezd Csápit...<#whatever>

BarackHUN
Mindenhol vannak szélsõségek, nem minden fekete bûnözõ, az USA-ban mégis be vannak skatulyázva annak.
De tényleg elég az ON-ból.

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
olyan papírt lehet, hogy konkrétan nem, de ilyenvideót lehet mutatni

mondjuk én ezzel az erõvel cionista vagyok, szerintem minden zsidónak izraelben kéne élnie 😄

ReszegKoldus
"az emo szubkultúrát igazán nem értem mért kell idekeverni.Azzal,hogy másképp öltöznek vagy más zenét hallgatnak nem ártanak senkinek"
pedig marha egyszerû, te felsoroltál három dolgot ahova nyugodtan be lehetne helyettesíteni pl kopasz helyett vasalt hajú stb

ahogy így elnézem neked a gárdával lehet bajod, pedig azzal, hogy másképp öltöznek nem ártanak senkinek 😊
mondjuk néztem képeket, nem láttam igazán sok "kopaszfehérfûzõsbakancsost", de gondolom õk mindig a hátsó sorokban vannak 😄

Hitler -ha az öngyilkosságára gondolsz megszívás alatt- semmivel nem szívta meg jobban mint a rakás japó, akik ugyanazt csinálták...

BarackHUN
*Kiirtja.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Nekem nincs bajom a zsidókkal, nem tudsz mutatni olyan papírt, ami kimondottan zsidóbûnözésrõl szólna szerintem, ellenben a cigányokról.
Az én városomba sok van, nem mondom, hogy ki kell írtani õket, de egy szolid deportálás nem ártana...

I S A e o e m o w s m !

Már mész is? Pedig még csak most kapcsolódtam volna be a témába én is.
Na mindegy, akkor majd máskor kötözködünk... fûzõket a bakancsba, stb. 😄

LordTusy
Attól,hogy eldöntitek milyen mocsok patkányok nem javul a helyzet.Szeretnél javítani a dolgon?Remek...keress valakit a kormányban,aki ésszerû megoldást kínál és állj mögé,de persze mivel a képességeid adottak,akár belõled is lehetne az az ember.Az pedig,hogy kiválogatjuk a "jó kisebbségieket" és kinyírjuk a többit hülyeség.
Ugyan nem kéne és el is lõttem már párszor,de egyszerûen nem lehet ilyenkor kihagyni a rasszizmus koronázatlan királyát.Hitler megszívta,elõttetek ott a lehetõség,hogy így vagy úgy,de jobban csináljátok.
Hogy az elõttem szóló szavaival éljek:
"Errõl ennyit."Napokig húzhatnánk a témát,de senki nem gyõzne meg senkit.Elnézést kérek,hogy elkezdtem,de Maki "õszinteségét" látva nem tudtam visszatartani magam egy hasonlóan õszinte véleménynyilvánítástól.
No de most megyek,mert elkések az órámról.További szép napot!

BarackHUN
De elég az ON-ból, beszéljetek a 9d-rõl, offolni is kell néha -.-

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Ez mind szép és jó, a világ szivárvány-színû meg minden, de attól még a sok retkes cigány rajtunk élõsködik. Az emokkal valóban nincs gond, amíg meg nem látok pár elbaszott példányt, mert ha még csak magába fordulna nem érdekelne, de direkt mutogatják magukat másoknak.
És ilyenkor jön mindenki azzal, hogy van rendes cigány ismerõse.
Ehhez annyit fûzök hozzá, hogy nekem is, de 1 rendes cigányra jut 150 mocsok patkány.
Errõl ennyit.

I S A e o e m o w s m !

LordTusy
Én egy bizonyos Professzor B.-vel ellentétben nem próbálok okosnak tûnni,csak leírom ami eszembe jut és ahogy eszembe jut.<#bee1>

A Prof. kedvéért: Ugyan ezek nem szükséges tényezõk,viszont gyakori hogy a hasonlóan szélsõséges nézeteket vallók "bandákba" tömörülnek.Ez persze nem újdonság,de néhány éve megalakult számukra egy nagy olvasztótégely,ahova bármilyen "fémhulladék" betehetõ.Valójában persze ez mind a bomlott kis agyam szüleménye,hisz az a szervezet már többször is megszûnt.
Hogy Piás barátunk lelke is megnyugodjon: A rasszizmus (Igen...nem igényel idézõjelet,ez egy létezõ fogalom.) minden formáját megvetem.Szervezett vagy egyéni nekem mindegy.Persze a sajátom kivételével,de ez azt hiszem egyértelmû volt.

Szerencsére frissítettem,ezért erre is tudok reagálni Dr. R.K.:
Ugyan a rajok agresszívak kis alkohol fogyasztása után/nélkül is,de az emo szubkultúrát igazán nem értem mért kell idekeverni.Azzal,hogy másképp öltöznek vagy más zenét hallgatnak nem ártanak senkinek...max maguknak,de ahhoz nekünk semmi közünk.<#nemtudom>

ReszegKoldus
én ugyanezt mondanám pl az emo kinézetû egyedekre meg a rajokra (nem sajnos nem méhraj)

BarackHUN
Errõl egyik kedvenc matek tananyagok ugrott be, Szükséges de nem elégséges, elégséges de nem szükséges, szükséges és elégséges stb.
Nagy fos az egész, de jól hangzik, és olyan mintha kurva okos lennél, ha ilyeneket mondasz <#pias>.
Ezt nem Tusynak írtam, csak róla ugrott be -.-

I S A e o e m o w s m !