21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
kalidor #17015 Szia!
Külön-külön kell az összeset visszakérni...Egyszerre csak egyet ad vissza. Remélem segítettem. :) -
miamoto #17014 Sziasztok!Már kérdeztem igaz, de mégegyszer megpróbálkozom hátha valaki tudja a választ.Az a problémám, hogy vissza kaptam a CS3 hybridem ami most FC12 lett, de nem is az a gond.Hanem, hogy ezen kivül volt még egy CS1 nukerem meg egy GB9 hyb-em amiket szintén vissza igényeltem mikor lehetett de azoknak se hire se hamva!:( Mikor vissza kaptam a Hyb-emet utána azt irta ki "We are sorry,there are no character temlates available to claim for your account"!Pedig mind a 3 ugyanazon accounton volt!Hogy lehet hogy más vissza kapta mind a 3 at?Nagyon szeretném vissza kapni a nukerem!;(
Ha valaki tudja a választ légyszi segitsen!pls
Köszi a figyelmet és elöre kösz a választ is!
Szép napot mindenkinek! -
bomb1111 #17013 ITT MINDEN MEGVAN
Majd ha befejezem a kolbásztöltést akkor még frissítek.Még nem töltöttem ki az ott leírt lépéseket úgyhogy ne is kérdezzetek.
Jó szorakozást -
#17012 Nem értem mi az hogy 3 accountod van?
Mind1 nekem 1 account van amin lettek régi karik, na most ott van mind a 3 első lépésnél...kiválasztasz egyet és az adott accounton lévő egyik karakterre felülirhatod!
Na most ehhez természetesen kell 3 karakter, tehát ha az adott accounton nincs karid akkor csinálja! ha csak 1 van akkor addig csak 1et irhatsz felül és így tovább! -
#17011 meiket kell jelölni azt ami kelll a step 1 ben és a step 3 ban meg ami nem kell vagy hogy van ez -
#17010 anyi kell hugi hogy mit kell jelöni mikor van 3 accom
és 1 tudok jelölni
-
#17009 Hallod? Elmegy SG-ről...Segíts neki B+!!!!
Viccet félre téve, ha tényleg ekkora a baj, tényleg nem ártana normálisan megfogalmazni/írni! Ez amit ide prezentáltál még egy 2. osztályos szintjét sem üti meg...nem cikizni akarlak, de azért ezt nehéz így kihámozni, hogy mi is a gond!
És hiába ad Bari msn címet ha ott is hasonlóan írsz a büdös életben nem lesz segítség, ha csak nem irattatod meg vkivel a mondanivalóid, vagy nem használsz tolmácsot hogy mindannyian értsük miről is hablatyolsz! -
#17008 Barack érteled de te annyit mondasz kell egy email meg a titkos kérdésem a titkos kérdés a security answer azt honan szerzek egy meg a régi acc bol tok felmenni a a karik-rah és mi van olyankor ha úgy töltöttem ki azt a szar 3 hónapp-al ez előtt hogy ott volt a ID name beirtam a régit ugye az íméljét a és akari-kat egy ID re és egy emailrah de mos az a szitu az az ímélt és hogy leszedjem kell egy answert de nem tudom tehát a régi accnak foglalt az emailjeh az baj ? mer egy nem tudom azt elkérni levélben tőlük meg mégegy ezzel a templetal karikall mívan most ember mert ez így sok egyszerre barack meg adsz egy msn ott dumáljunk és ha lécci tudsz segiteni adok bármit amit akarsz adok CS karikat csak lécc segíts és elmek a SG ről csak legyen már karim !! -
#17007 Sixtail neked van már vmi újdonság? :D -
szabi34 #17006 Elég kemény a nuker 2nd role skillekkel:D így legalább hamar meglesz az ec6^^
-
miamoto #17005 sziasztok!valaki tudja hogy miért csak egy karit kaptam vissza a 3 helyett?mert annó mikor lehetett vissza igényelni a karikat én 3-at igényeltem erre beszopatnak egy hybriddel!a nukeremet akarom!!!valaki meg tudja mondani mi ma hiba, mit csinálok rosszul? elöre is kösz a segitséget! -
#17004 Minek magyarázzunk neked bármit, ha nem bírod felfogni.
Ha elolvasod az előtted lévő hozzászólásokat figyelmesen, megkapod a kérdésedre a választ. Ha erre nem vagy hajlandó/képes, akkor ne folytassuk a szenvedést. -
#17003 De, de: "De tudtommal majd valami security kérdésre is kell válaszolnod valahol." válaszoltam, hogy hol. -
Sixtail #17002 Miért, nem arról kérdezett? o.O -
szabi34 #17001 pff ez már fáj bazzeg. -
#17000 gyere nincsenek is karik még mit nyomjátok a cuccost 9dragonsra on senki nem játszik valaki fel tudott menni az accára ? -
#16999 Az a jelszó lecserélésénél kell. -
Sixtail #16998 Nem tudom, sosem cseréltem G1-nél jelszavat.
De tudtommal majd valami security kérdésre is kell válaszolnod valahol. -
#16997 Egy nagy fos az egész.
Kaptam +5 levelt, egy GB6os setet, pár relicet, 6kkt meg egy slot nélküli +7 HM BD fegyvert és csá.
BPn minden kék warrior levert szinte...
Ennyit erről. -
#16996 értem :/... hát akkor jó várakozást nekünk :D -
cSoPiKa #16995 six és olyankor mivan nemtudom a jelszomat ? deh mindent oda mek hogy elfeljtettem a jelszomat és beirom mikor születtem és emailomat és elküldik a régi accom jelszoját sés léphetek be vagy mih ? -
Sixtail #16994 Ilyenkor semmit nem tehetsz, csak várhatsz mint én. Nekem is ez a problémám. Nagyon remélem, hogy megoldják majd. *-* -
#16993 We are sorry, there are no character templates available to claim for your account.
ilyenkor mi van? :O:O:O
-
cSoPiKa #16992 deh meiknek kell a réginek ? vagy kell csinálni ujat barack legaláb te segits lécci meghálálom cuccal
-
Sixtail #16991 Milyen levelet kaptál? Kitől? o.O
Hivatalos fórumon is emlegetnek valami emailt. Én nem kaptam semmit. >_> -
szabi34 #16990 gb12 bot hyb waSzabi
gb12 hd nuker [-Rothina-]
ec12 sf healer [Balaton]
ezeken elérhető vagyok:D
-
#16989 1 karit tudtam igényelni, utána a többire Unhandles fost írja ki. -
#16988 Kell hozzá az az e-mail amivel regisztráltál, a helyesen megadott SZÜLETÉSED dátuma, meg majd a titkos kérdésre helyesen megadott válasz is.
Épp ezért fényképeztem le ezeket :) -
Sixtail #16987 Milyen cuccokat adtak? o.o -
cSoPiKa #16986 Segitsetek nekem kérlek szépen kaptam egy levelet mit csináljak ha nem tudom a jelszavamat hogy kérhetem újra ? -
#16985 MEEEEEGVAAAAAAAAAAAAAAAN-nak a template karik, csak nincs mire helyettesíteni, szal megyek szopni, 3 kari kreálás stb...
Na de legalább elleszek mint a befőtt. -
cSoPiKa #16984 mien szerveren vannak a karik
Nirvara vagy Phoenix -
#16983 Nem szóltam semmit.. már ápdételek... -
#16982 Már lehet peccselni! -
#16981 Honnan tudod? Te már nyomod a gémet? :D -
cSoPiKa #16980 hogy tudok bele lépni segítsetek léccíves mert nekem megvan a régi kariaim a phonexes és a régi nincs meg
-
szabi34 #16979 Na megvan mind3 kari...:) egész tűrhető cuccokat adtak... -
#16978 HaEZnem elég akkor vess magadra ! -
cSoPiKa #16977 Sziasztok
Kapok valami infót hol tudom a kari a imatt megnézni ? -
#16976 Így van!