9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MA duplán fogok inni.. Rád is meg 56-ra..
jut eszembe pesten jó kis programok lesznek akit érdekel nézzen utána.. 😛
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Kellemes vénülést kívánok!
Live: DoZeR 982
Ne vidd túlzásba az Önpusztíttás (barackpájinka) - ezzel csak a májnagyobbodásunkat éred utol és ha nem baj már ma 5töl rádgondolva fogok iszogatni.
HipHipHuráááááááááá
Yang: Skandi- senior shao wari
<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#vigyor2>#vigyor2><#vomit>#vomit><#pias>#pias><#pias>#pias><#vomit>#vomit><#oooo>#oooo><#fogmosas>#fogmosas>
I S A e o e m o w s m !
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Erre inni kell! <#pias>#pias>
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Húzzál bele, hogy utolérj minket! 😄
Gönczi barackot a népnek!
I S A e o e m o w s m !
Holnap TógaPartyn leszek, majd iszom za egészségedre!😄😄😄
Éljen a hazai Barack! = )))
Apokalipszis - BOT warrior
Azért írom ma, mert vasárnapig off leszek.
I S A e o e m o w s m !
"Az erdõn túl él az ország jobbja, ( Erdély )
de számában kisebbik része,
földjét az erõsebb elrabolja,
ezeregyszázból nyolcvan évre. ( 2020?!! )"
pl ez jó, de hogy erre hogy jött ki a 2020...elvileg úgy jöhetett ki hogy 1100-80=1020 vagyis az 1000-es államalapításhoz adtak hozzá 1020-at, de érdekes mert nekem a szöveg így nem értelmes, vagy 80 évre "rabolják el" és akkor 1920+80=2000 ami már nem stimmel, vagy 1020 évre ami meg 1920+1020, ezt még nem tudjuk stimmel-e <#vigyor>#vigyor>
nem tudom, nekem ez az egész jósolgatás nem tetszik, ha valaki "jósol" 1000 dolgot és bejön neki 100, akkor se arról a 900-ról beszélnek ami nem jött be, pláne hogy olyan formában "jósol" amibe könnyû belemagyarázni ezt-azt...meg itt az se világos, hogy 62-vel kezdõdik és 99 a vége, de egy csomó ki van hagyva, hogy azokkal vajon mi lehet <#fejvakaras>#fejvakaras>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ez Hyperion sorrendje :
1 next patch
2 templates
3 new anti hack system
? data base
Seems about right
Ez meg amit a templatesel kapcsolatosan írt :
Currently Indy is working on the templates, they built a bunch last night during the maintenance but had some errors (HOORAY TESTING) so its taking longer than anyone really wants it too. Because it is so complicated, I am hesitant to give out dates, as all the dates we've had for it already have come and gone.
@ReszegKoldus
Az este utána is néztem mert nem jutott eszembe hirtelen semmi összefüggés.De úgy van ahogy leírtad.Aztán meg is találtam az általam idézett katrént is netes változatban mert eddig csak a nyomtatott változatot olvastam.Látom ott még magyarázatok is vannak hozzáfûzve.Gondolom
EZ AZ amit emlitesz
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Vannak itt más elõadótanárok akik okosak mint a tordai malac.......
nosztrad ánusz <#unalmas>#unalmas>
mondjuk jó kérdés, hogy már rögtön a bevezetõben miért bukik meg a dolog, Zrínyi nem három, csak két hónappal élte túl, de hát nyilván errõl nem a jós tehet<#nezze>#nezze>
Egész nap otthonukban ülnek,bámulnak hazug,mozgó képeket,s mire a bálványok ledõlnek,már alig születnek gyermekek...........
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
TAO BoT Warr
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Soha többé nem kötözködök veled! -.-
Ezt most megkaptad! 😄
Az a 32€ valójában 35€ is megvan. 😄
A rasszista részhez meg csak egyvalamit fûznék hozzá.
Én inkább HUNGARISTA vagyok. (NEM! NEM SZKINHED!)
Idekint pl kurvajól elvagyok a fekákkal, mert velük lehet csacsogni inglisül. (Bekaphatod Tüsi. Õk meg vannak lepõdve, hogy ilyen jól megy tanulás nélkül...) De otthon kibelezném mindet legszívesebben. Úgy vagyok vele, hogy itt én vagyok a bevándorló. Ez itt az Õ "országuk". (Sokan német állampolgárok.) De a német melósok közül is csípek 1-2 õt. Van egy srác, amelyik már magyarul köszön, mert meg lett rá tanítva (Zerbusz 😄 ).
Na télleg koccolok alvadni.
Bari úgysem fog. Nem erõszak. Petya sem fog.
Army nem tudja még. (Mondtam neki hogy hülye kifogása van. Azt mondta ha most köszönök neki, akkor jön. 😄)
Gabról nem tudok.
Cicc(ék) sem nyilatkoztak még.
Mondjuk nekem a mennyiség helyett a minõség fontosabb. 😉
De mivel az itteniekkel már elég régóta foglalkoztatjuk egymást nem hinném, hogy minõségi problémák lehetnének. 😄
De aki azt mondja hogy jön, és közben esze ágában sincs, annak nagyon jó kifogás kell majd, hogy ne küldjem el a picsába.
Kami. Ez kb rád is vonatkozik.
Na tépek aludni.
Rekordot mentem ma. 6 óra alatt 32€ 😄 (És nem izzadtam meg. 😉 )
Neked csak az ide- és visszautat kell megoldanod.Ha gondolod van egy kényelmes kanapém,kérdezd Csápit...<#whatever>#whatever>
De tényleg elég az ON-ból.
I S A e o e m o w s m !
mondjuk én ezzel az erõvel cionista vagyok, szerintem minden zsidónak izraelben kéne élnie 😄
pedig marha egyszerû, te felsoroltál három dolgot ahova nyugodtan be lehetne helyettesíteni pl kopasz helyett vasalt hajú stb
ahogy így elnézem neked a gárdával lehet bajod, pedig azzal, hogy másképp öltöznek nem ártanak senkinek 😊
mondjuk néztem képeket, nem láttam igazán sok "kopaszfehérfûzõsbakancsost", de gondolom õk mindig a hátsó sorokban vannak 😄
Hitler -ha az öngyilkosságára gondolsz megszívás alatt- semmivel nem szívta meg jobban mint a rakás japó, akik ugyanazt csinálták...
Az én városomba sok van, nem mondom, hogy ki kell írtani õket, de egy szolid deportálás nem ártana...
I S A e o e m o w s m !
Na mindegy, akkor majd máskor kötözködünk... fûzõket a bakancsba, stb. 😄
Ugyan nem kéne és el is lõttem már párszor,de egyszerûen nem lehet ilyenkor kihagyni a rasszizmus koronázatlan királyát.Hitler megszívta,elõttetek ott a lehetõség,hogy így vagy úgy,de jobban csináljátok.
Hogy az elõttem szóló szavaival éljek:
"Errõl ennyit."Napokig húzhatnánk a témát,de senki nem gyõzne meg senkit.Elnézést kérek,hogy elkezdtem,de Maki "õszinteségét" látva nem tudtam visszatartani magam egy hasonlóan õszinte véleménynyilvánítástól.
No de most megyek,mert elkések az órámról.További szép napot!
És ilyenkor jön mindenki azzal, hogy van rendes cigány ismerõse.
Ehhez annyit fûzök hozzá, hogy nekem is, de 1 rendes cigányra jut 150 mocsok patkány.
Errõl ennyit.
I S A e o e m o w s m !
A Prof. kedvéért: Ugyan ezek nem szükséges tényezõk,viszont gyakori hogy a hasonlóan szélsõséges nézeteket vallók "bandákba" tömörülnek.Ez persze nem újdonság,de néhány éve megalakult számukra egy nagy olvasztótégely,ahova bármilyen "fémhulladék" betehetõ.Valójában persze ez mind a bomlott kis agyam szüleménye,hisz az a szervezet már többször is megszûnt.
Hogy Piás barátunk lelke is megnyugodjon: A rasszizmus (Igen...nem igényel idézõjelet,ez egy létezõ fogalom.) minden formáját megvetem.Szervezett vagy egyéni nekem mindegy.Persze a sajátom kivételével,de ez azt hiszem egyértelmû volt.
Szerencsére frissítettem,ezért erre is tudok reagálni Dr. R.K.:
Ugyan a rajok agresszívak kis alkohol fogyasztása után/nélkül is,de az emo szubkultúrát igazán nem értem mért kell idekeverni.Azzal,hogy másképp öltöznek vagy más zenét hallgatnak nem ártanak senkinek...max maguknak,de ahhoz nekünk semmi közünk.<#nemtudom>#nemtudom>
Nagy fos az egész, de jól hangzik, és olyan mintha kurva okos lennél, ha ilyeneket mondasz <#pias>#pias>.
Ezt nem Tusynak írtam, csak róla ugrott be -.-
I S A e o e m o w s m !