9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõsorban azok tegyék fel a mancsukat, akiknek szánok valami kis apróságott innen. (valamit, ami otthon nincs)
A többiek jelentkezése is hasznos infó lenne.
Army, és Gabi bátyó faggatása lenne célszerû.
Cica kilõve, ezt már tudom.
Live: DoZeR 982
"Hasznos információk" mûsoromat ezennel befejeztem. Jó9! :)
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
RL12 ig reroleolhatsz. Ha az nem bassza le a masteryt, akkor semmi.
Kiv ezalól, ha maradsz az eredeti roleon. Akkor csak a statokat 0zza le.
A Hefeisnek 3x mehetsz neki. Az elsõ 2 csak a chi-t reseteli, a 3. viszont resetel is meg ad mastery pill-t.
Ha viszont mindenáron tolni akarod, és 0 a játékismereted, akkor Hyb.
Szerintetek melyik a jobb a hybrid vagy a warrior role??
Az az ember légy elmélet engem is érdekel. o.o
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
fejezed*
(Illene átlag felhasználóknak is adni javítási lehetõséget,nem csak a pénzeszsákoknak!<#duma>#duma>)
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Refirõl annyit,hogy tegnap +4ig sikerült vinnem FD WD baltám,aztán +5re reccsent...no comment.(Az a cinkes,hogy csak lvl3 nd str kellett volna,hogy csináljak még1et,de 3 elpazarolt roar után találtam egyet hefeiben 3 milláért,amit persze nem vettem meg.Nevetségesnek tartom,hogy egy ilyen apróság miatt megállt az élet és nem tudok haladni fegyvertéren.)
Még adni kell kis idõt ennek a verziónak,hogy gördülékeny játékot tudjon biztosítani (szerintem).Persze,akinek nem ilyen nagyok az igényei,azok lazán tudnak haladni.
Más most hirtelen nem jut eszembe.
Nyugodalmas,boldog joccakát mindenkinek!És jó játékot a baglyoknak!
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Ma,elöszõr ezen a verzión probáltam refizni +3 ra egy,régi 2 szlottos GB 9 es baltát.Tõrt.Szóval vagy én vagyok nagyon pekhes vagy a piacon látott +10 es fegyók hamisak.Hogy rövid a logikám ? Másokkal is beszéltem de +6 nál nagyobb,saját refizéses fegyót senki sem tudott bemutatni.Remálhetõleg G1 megoldja majd a refi succesratet,és kizárja a +++ os hamis fegyókat.Addig is csak figyelmeztetek mindenkit hogy ne nagyon vásároljon +6 fölötti fegyót,mert megtörténhet hogy elveszik és még meg is vádolják csalásal.Ezen kijelentésem az acclaimos verzió nyujtotta tapasztalataimon alapoznak,és tudomásom szerint ez a verzió egy elmaradt acclaimos verzió(egyelõre) ahol nem érdekelte a publisheert hogy ki csalt,hanem az volt a lényeg hogy ki jutott elõnybe.Magyarán,mindig a végsõ fölhasználó itta meg a levét.
Igényel a dolog több hozzászólást?
Am ez volt az egyik ok, amiért írtam hogy a Hefeis cuccost hagyd.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Csak beszélgess mindenkivel ott és megtalálod, nincs olyan sok NPC ott.
Vagy Hefei "küldetés". (én ezt nem piszkálnám.
EC6 2nd role.
Item Mall.
A videó tényleg elég régi már. :)
És igen, azon a láthatatlan hullámon én is veletek leszek Tusy. *-*
Megyek is gyorsan aludni, mert a bal agyféltekém és a kisagyam közti természetellenes szerves híd elfáradt és most húzza le a szememet. :P
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Ez csiklandozná, de az ilyen szedett-vetett reményfelhõk már el se gondolkodtatnak.
I S A e o e m o w s m !
Bari,Six,Bomb asztrális síkon csatlakoznak hozzánk.
(Dózi ne csiklandozd szerencsétlenek agyhúgyköveit ilyen offokkal légyszi!Még a végén beleélik magukat és utána nagyot csalódnak...megint...<#hehe>#hehe>)
http://www.youtube.com/watch?v=EickwQMb674&feature=related
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
További szép napot és játékot mindenkinek !
Offolok már kicsit én is.
Nirvana szervert elárasztották ranking listen
indy21_txx (x=szám) lvl 168as karakterekkel.
Gondoltok amire akartok, de én kezdem elhinni, hogy Dóz úton van a csajokkal együtt. ;)
Pot, Tüsi, és én tuti.
Maki nemtom, mert mostanában nem jelzett.
A többiek kussolnak, mint hal a szatyorban.
Szóval kökemény 3 tuti résztvevõ.
Gondolom ez a szám nem fog rohamléptekkel megindulni fölfelé az elkövetkezõ 3 hétben.
Tehát részemrõl magasról tojok a továbbiakban a "szervezésre".
Aki jön ott lesz.
Ezt még gyakorolni kell. :D
Otthon ébredsz.
I S A e o e m o w s m !
Aki nem élt még át 20 fõs, vagy nagyobb létszámú hagyományos török esküvõt, az adjon hálát az égnek!
Egy német srác mondta, hogy a jéger-redbull egy kifejezetten odabasz megoldás. ;)
De a jagert talán acceptálom, bár emlékeim nem fûzõdnek a jageres estéimhez, sajnos, DE, mindig otthon az ágyikómban tértem magamhoz! XDXD
Apokalipszis - BOT warrior
Szívem csücske az 1.75 literes markolatos jéger lett... :D
Pot sztem kap majd citromos, vagy narancsos Beck's-et. (márcsakazéris! :D)
Puszcsi!
Már nem a te commentjeid Bomb csak ez a nyáladzás!
Mondjuk engem most pont nem érdekel a játék, vagy 2 hete be sem loggoltam, de most nem is akarok!
Tudjátok megvárom mig nagyok lesztek aztán megyek aratni a babérokat! XDXDXD
Kellemes 7végét, és sok szintet a játékosoknak...
Jaj és majd ide írjanak akik jönnek Nov 13.án velünk iszogatni, akár ide akár pmbe kinek mi a jobb, csak hogy tudjuk kikre lehet számítani!
Puszi/Pacsi
Apokalipszis - BOT warrior
Yesterday, 11:59 PM
Hey all,
So I do want to maintain weekend events, and frankly this weekends event is going to be a little lack-luster.
We are going to double up on the XP and Skill XP for the weekend. That's all unfortunately. But we are starting it now, and ending it on Monday at 10:00am PST (5:00pm GMT).
That being said, I wanted to do a sick event/promotion this weekend, but alas, we have to focus on the more important issues that are plaguing the game and the GM's need to focus on banning hackers/glitchers/cheaters, and answering your tickets. I mostly wanted to do something special because I felt the forum community has become a lot more positive this week and I really wanted to reward that, but we will reward you extra good next weekend. (even better if you maintain that attitude)
Next week, we will launch the Halloween Event, as well as pair it up with weekend GM events, probably some extra XP, and a big promotion/sale.
So there will be a lot going on next weekend, and we need to get "real" revenue numbers from you all this weekend because the IM launch was exceptionally high revenue that we do not expect on a regular bases, plus many of you have premiums now anyway . (yes, I am kind of suggesting you save your monies until next weekend )
Take care all and have a great weekend in The Land!