21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Sixtail #17055 Minden template karinak megvan minden skillje (2nd role-ossal együtt), nem csak neked, úgyhogy ez miatt nem lehet bajod.
Élvezd ki! :) -
#17054 nahh,ez a kari vissza adás tényleg igaz volt, bocs a G1-nek,de.....
van benne azért 1-2 hiba,csak lv3 ig ad elixet,de ez csak kisebb
a nukeremet nem adta vissza phoenix-re
de a warrimat igen,de azt viszont nirvánára,nem phoenix-re pedig oda kértem lolz,mindegy
aztán,kicsit fura hogy most a warrim gb12 nél full 2nd role skillel tolja,minden c10 es,és hackernek hivnak xD,na mindegy,nekem tetszik hogy megvan a skill de ha a többi hülye miatt szovik ott,az nagy poén lessz -
#17053 Figyelj lehet hogy itt tudsz hazudni de nekem úgyse tudsz hazudni tehát ennyi vagy -
#17052 Igen add vissza a nuget-omat és megint járkálsz a karimba !!!!!!! -
#17051 óóó.. bocsánat elolvastam azt a beszélgetést...
Szóval szerinted nugetekért kockáztatni fogom azt , hogy megint megutáljon mindenki? :)
Hát fura egy baleset... =/
Ha mutatsz egyetlen egy SS-t hogy én tradeltem veled nugeteket akkor
Eltűnök egy örök életre és neked adom minden in-game beli dolgomat..
Ha meg nem mutatsz , akkor ne rágalmazz., Köszi. ; ) -
#17050 @Stanyi:
Már csak azt kell elmondanod mivel loptalak meg,mikor és hol. :)
-
#17049 És amire még a határon túl élő magyarok is büszkék lehetnek! :F :F :C :C XD -
#17048 Hé...
Pókembert nem bántani!
Különben is ha Bari most volt 16 vagy 7 bocsi elfelejtettem, no meg addig elszámolni...á!
Szóval az uccsó rész 2003ban volt ő akkor még nem nézett/nézhetett ilyeneket! Uh most had élvezkedjen!
Ritkán adatik meg az embernek ily öröm hogy ilyen "kultúrában" lehet része! : )) -
Sixtail #17047 Aha, biztosan. :D
Annyi valóság van benne, mint a Pókemberben. :P -
#17046 A laikusok csak ezt látják, de aki szakmabeli az átlátja a színjátékot, és felfedezi a túlcsordult érzelmeket, eme csodálatos helységben, melyet őseink annó 2003-ban ValóVilágnak neveztek el. -
Sixtail #17045 Vagy csak egy sima szinten aluli színjáték? Mindenesetre egészségedre! :P -
#17044 Ne viccelj, amikor Zsuzsi lekapja Leonidaszt a 60-as évekbeli party fűtötte hangulat, no meg a pia hatása miatt, attól gyönyörűbb nincs :)
Költőnek kell lenni, hogy méltóan ki tudd fejezni a ValóVilágban zajló dolgokat, hisz ott már nem csupán hétköznapi dolgok történnek, hanem olyanok melyeket a versekben hallhattunk annó a padban, esetleg otthon ülve, és olvasva a rég elhunyt költők örök ajándékait!
Sziasztok. -
Sixtail #17043 Neked még ahhoz is van gusztusod? Erős gyomrod van, lol. -
#17042 Merry Chrismast and Nobb Makki -
#17041 Nem igaz, az ember nézné a ValóVilágot békésen, erre megzavarjátok a nyugalmamat...
Épp most húzzák ki egymás nevét a Villalakók, Karácsonyi ajándékozás címén, erre itt vitatkoztok, amikor dúl mindenhol a Christmas hangulat.
Ejnye. -
Sixtail #17040 Ej ej makiii, eddig Stanyi vezet a nagy népszerűtlensége ellenére is...
De ne hagyjátok abba, még nincs vége (gondolom :D)! -
#17039 Figyelj makii te hülye vagy azt mondod kavarlak igen itt a neved Kovács Zsolt nekemis az Kovács Zsolt te írsz nekem privibe hogy vegyelek fel , fel vetelek és akkor te mondod hogy keverlek te annyi hazudsz mint állat találj ki jobbat am meg nem tudsz hazudni nekem mert oda jöttél a Mexes Hunnal és azzal loptál meg és azzal kamuztál úgyhogy találj ki jobbat!
És ember te mondod hogy keverlek lá talak megmondod milyen cucc volt rajtad RL9 Bot wari 100def kék szintű soroljam !!! -
#17038 biztos hogy nem keversz? :D
Nekem msn-en a nevem egészen más..
Divat Pujaro FTW ! :D
Szerintem nézd meg mégegyszer ki is volt az... -
#17037 Csak hogy igazam legyen :D
eloptam
bene van a fegyómba 2
de így jó
(19:11) Kovács Zsolt: lesz még 1kk-m
meg vanfegyómba is ccuucc
jófewj vagy
köszi.
(19:13) Kovács Zsolt: látod
msot ha
elkülted volna az e-mailt
akkor lenne
(19:13) Kovács Zsolt: 2nd roles cuccod
és nem kelett vna tőlem kérni
és nem vettem vna el a nugeteidet
(19:14) Kovács Zsolt: szal így jártál öcsi
(19:14) Kovács Zsolt: ha esetleg kell 2nd role-s ruci akkor küldened kell e-mailt... és esküszöm ha megtanulsz írni akkor visszaadom egyszer
-
#17036 Vélemény az hogy makki egy szemét köcsög nyomorult és fenyegetőzik ha nem küldök emailt akkor kitölri a karimat anyázik midenkitt meg lop engem s és egy szaros zsepit nem adnék érte és ő a tolvajok királya tehát egyet kéret ne request tradézatok vagy ne kérjetek tőle segítséget mert egy köcsög csicska és ő mongo meg ő protype meccena is ő láttam kariját csak angolnak tetti magád ami Hermites is merem és egy köcsög aki aszhiszi kemény azt lebaszom a földre ha kell csak ennyit akartam !! és ez nem vicc binyitaani tudom miket irt msn hogy mondjam hogy őő mecenam meg miden elvan mentve am meg egy tetves talpnyaló hogy küldjek neki cuccot küldjön ő úgy nyalt a kis buzi hogy már fájt -
#17035 Véleményem a nukerről ami GL6 rol lett CS12 >.<
Kalap kaki...oké hogy max skillek cs12n 75% az awareness de könyörgöm 500def... O.O
Rámpislognak és halok...
warirol még nem tudok nyilkatkozni de hasonlo kaki lehet az is!
Azért ne busuljunk hiszen a karik itt vannak...bár szart sem érsz most velük :D -
#17034 Szóval akkor te is abbahagyod? :) -
bomb1111 #17033 Háát a hurkáim már a füstön vannak,ami a 9d lényeget illeti....meg sem patintom.Fából sosem lessz vaskarika )))
P.S nemsok kolbászt készítettem most mivelhogy januárba jün a lényeg,de házigyártmányba ,persze tuti echte naturba kijött kb.4
5 euróba per Kg))januárba meg jön a sonka meg a többi. -
#17032 Alig 1 órával később ,hogy leszedték GG-t
Vannak +11 -es ! fegyverek,255ös packokat adnak el exp cardokból..
hogyisvanez? =/ -
Sixtail #17031 Adok, csak legyen karim előbb. :P -
#17030 Oké, és honnan lesz annyi pass-od?
Adsz nekem is? O.O -
Sixtail #17029 Buhh, CS dmg settel már ellenék és épp lecsúsztam róla, lol. :D
LFet nem nehéz szerezni, csak kell egy laza SM (?) kari hozzá és megcsinálod a questet azon. 2nd role ruci már kicsit nehezebb, habár ha lenne CS setem, nem nagyon érdekelne.
Epikből csak Shen Mo-t sajnálnám, a többi úgyis hasztalan, illetve később is megszerezhető (TGW nehezen ugyan, de még az is megszerezhető - ezt annak, akinek volt :P).
Elixek nélküli létet is túlélném, skillek... Hát a def nuke nagyon fájna, de azt is túlélném. :D
Összegezve, én ellennék, ha kapnék karit. :D
Hybemmel szétzúznám GCt még +2es fegyóval is, most állítólag nincsenek über-debuffok, úgyhogy sima ügy, jönne a píz, elix meg manual megállás nélkül. :)
Pedig még ki is ürítettem az összes karimat, pucér most mindegyik, annyira vártam már ezt a template dolgot, lol. Szegény Gyümölcs segített a pakolásban, elég sokáig is tartott, és most kiderül, hogy minden hiába volt. Megyek lelövöm magam (vagy nem :D). -
#17028 Én személy szerint már ezt is csodálom hogy kapta megy karit...
1lvl-t buktam vele de ez a legkevesebb!
Fegyó tényleg kalap kaki, nincs hozzá slot igy esélytelen!
Viszont ha vmi pozitív dolgot is mondhatok az az epi, UCoNS nagyon nehezen küzdötte össze a társaság, és így legalább az megvan!
Majd kiváncsi vagyok, leszek a folytatásra...
Szép estét all -
miamoto #17027 Kösz Six!Igazad van legalább 1 megvan,de ezzel is jól meg gyülik a bajom!Semmi normális cucc, se rendes fegyver, helyette questelhetek.
Mivel nem voltak azon az acc-on karik igy tegnap gyorsan kreáltam hármat csak az a bibi, hogy majdnem az összes RtE meg RtK questet ujra kell nyálaznom!Na de mind egy nem panaszkodom!Legalább van valami...
Neked Six kitartást a várakozáshoz meg mindenkinek aki még nem kapott semmit vissza!Remélem gyorsan tul lesznek azon a javitáson! -
kalidor #17026 Akkor egy kis leírás a helyzetről... :)
A karik kicsit használhatatlanok... Adtak egy +8-as sima lm fegyót h-knak slot nélkül. Db-k ha jól sejtem +9-et kaptak ebből. CS YD damage set és ck set ha már H vagy....Alatta marad a gb. :) Second rolos ruha nincs, se lf. RTD küldik megvannak csinálva, az összes többit lehet újra. New relicec bk és gk ec-ből, mellé még haszontalan nugget, de most komolyan ki használ olyanokat. xD Elixirek nincsenek maxolva de!! kaptunk level 4-ig mindből egyet, ami Petinek sorba mínuszoltak. :D H és feletti epi van: unsealed conqueror, alatta semmi... :)Skillek c10-ek mindenkinek...GB karik megkapták a second rolos skilleket c10-en LOL. :D Passok nincsenek, be nincs, de már 8 milkát adnak ha hermit voltál. :D Remélem nem hagytam ki semmit...:D
Mellé megölték gg-t, szóval az összes régi ingyenes hack használható...Gratulálok Hypnek. :)
Kitartást mindenkinek. :) -
#17025 érdekes, én elvileg mindhárom karit felülírattam, mégis a választóképernyőn a régiek vannak...na mindegy, a windows 7 úgyse akarja hogy játszak :D -
Sixtail #17024 Azt írták, hogy ezzel csak jövő héten fognak foglalkozni, úgyhogy még lehet várni.
@miamoto
Te legalább egyet visszakaptál, grat! :D
@Dózi:
Megnézem mire fogsz menni a karijaiddal GBs ruhasettel meg slotmentes fegyókkal. :D
Neked különösen nehéz lesz cuccokat szerezni hozzá, mert te eddig csak vártál és nincs semmi alapod (gold, meg pár cucc, amit használni is lehet) a kari tuningra. Azért hajrá! :)
Mondjuk én nem erre számítottam. Hogy lehet az, hogy a játék készítői maguk sem ismerik a játékot, amit készítettek? lol
Vagy mégis mire alapozták ezt a "szinthez megfelelő" cucc dolgot?
No de engem még nem izgat, én még a karijaimat sem kaptam vissza. :D
Mindenkinek sok sikert! :) -
#17023 majd ha meglátod hogy valójában mien szar karikat kaptatok vissza nem fogsz így örülni.. :) -
#17022 Nem tudok VoHba menni, mivel a karimat nem tudom igényelni Phoenixre.
A nukert tudtam kikérni, de már bánom, annyit ér mint egy OC-s kb(skilleket leszámítva).
A healerrel még tudnék is kezdeni valamit, pl 2nd role rucival egész jó lehetne, de mivel Unhandled Exception van, ezért várat magára :) -
#17021 Ugye hogy megérte várni? ;)
Bari! Szád széttépem, ha bemész VoH-ba jázminka nélkül! :D
Dózira kaptam +4 lvl, Girlön buktam 5öt. Legkissebb maradt EC1. :D
Nekem még pár nap, mert ultravidéken vagyok, és majd csak karácsony táján érek haza. De mindenképp megyek majd rontani a levegőt.
Pá addig is!
És most jön az, hogy.:
Ugye én megmondtam, hogy várni jó? :D -
#17020 Még mindig Unhandled hibát ír ki a másik 2 karimra. -
#17019 -
miamoto #17018 Hááát ez szerintem is bug!Ahogy olvasom a G1 fórumon elég sok emberkének ugyan ez vagy hasonló a problémája.Talán kijavitják egyszer....
Kitartás mindenkinek!!!
losing, Post issues and questions here:
http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=109058
Some issues have been identified and fixed already, the developers are monitoring these threads.
--------------------
G1 - SUPPORT - Message me -TimeZoneConverter
Hyp -
#17017 Nekem is 3 van...
A fő karit kiváltottam gond nékül, a másodikat is engedte de a harmadiknál hibát írt ki, és mikor beloggoltam akkor néztem hogy még a 2.at sem írta felül uh sztem ez vmi bug!
Lehet idő kell mire ezt is kijavítják... -
miamoto #17016 Köszönöm válaszod kalidor!:)
De sajnos a helyzet még mindig változatlan!:(
Azt az egyet vissza kaptam de azóta akár hányszor próbáltam, midig ugyan azt irta ki!Elsöre is csak a hybridet irta ki a step 1. nél mint vissza igényelhetö karaktert.A nuker meg a másik hyb-nek hült helye.Létezik hogy újra a régi a nóta?Nesze semmi fogd meg jól!:( Pont azt nem kapom vissza amire a legjobban vártam.Hát ilyen az én formám!
Ha valakinek ugyan ez a problémája és tudja a megoldást akkor irjon ide a fórumra légyszi!Köszi!