1707
juiced2
  • kenderzen

• ntex
    Realtek AC'97, a legalapabb és legtrágyább chip ami létezik, nem véletlen hogy minden alaplapra ezt integrálják. Még a régi PII-esemen is C-Media CMI8738 volt integrálva, az is jobb volt ennél...
  • balika16
    lol assetom miylen a hangkari relatec
  • kenderzen
    ja de az ami neked van dx9 , akkor probáldmeg frisiteni az audio drivert , ha az sem vedd le a hangot és ugyprobáldki hogy akad-e.
  • kenderzen
    valoszinüleg neked is régebbi a hangkártyád és nem dx9es, sajna csak ugy mulik el a szagattás ha (mint lentebb irták ) leveszed a hangot .
    Célszerü a Juiced2config.exeben levenni az összes hangot.
  • Sargavar
    Helló mindenkinek,

Van valami megoldás (patch vagy valami más) erre a szaggatásra, vagy egyszerüen csak nincs optimalizálva a játék pc-re. Tudom, hogy nincs egy csúcsgépem, de még 800x600-ban mindent minimumra véve is játszhatatlanul szaggat. Test Drive Unlimited, NFS ProStreet gond nélkül futnak.
    Elöre is kösszi a válszokat, ötleteket
  • kenderzen
    KooL>
  • w77d
    egyéként az a jó ebben a játékban hogy geci sok kocsi közül lehet válogatni! bárcsak jó fizikát és kormánytámogatást is alányomtak volna
  • balika16
    3 nal!mar 65 kocsi közül lehet válogatnni!!!!
  • tdu Toyota
    uh mikor agya ki a subarut? a 5 nél???
  • balika16
  • kenderzen
    itt nem azon van a hangsuly hogy alaplapi vagy sem , hanem hogy full dx9 kompatibilis legyen ,és legujabb driver .
  • tmisi
    Nekem is alaplapi hangkarim van és gond nélkül megy. Pedig az alaplaphoz adott driver van fenn.
  • rgida666
    legújabb driver, hardveres gyorsítás beállítás.
  • ntex
    De... Veszel új hangkártyát

Vagy majd fél év múlva javítják patch-el
  • hirtwarez
    ha hanggal játszok akad mint állat... nem lehet valamit tenni h. hang is legyen + ne is akadjon???
  • kenderzen
    pl én nem találkoztam még ezzel a hátso lámpa effektel hogy huzza a csikot irányváltáskor
  • kenderzen
    az lehet hogy pc-s tréler de sztem akkor sem pc :D
  • kenderzen
    igen vistám
  • ntex
    Ez pont PC-s trailer :)
  • Cool-spot
    Kenderzen neked is win vistád van?
    Felraktam a 169.09es drivert, de semmivel se jobb, AA-t hiába álligatom szinten nem jobb. Azthiszem feladom.
  • kenderzen
    ×level 4
  • kenderzen

Quality level 1 8x AA

Quality level 2 16xQ AA -igy sokkal jobban mutat a játékban de viszont most meg bugos a kocsi árnyéka , eddig nem mertem felrakni 16xQ-ra de ugyanugy futt mint 8xoroson /megislepödtem /
  • Cool-spot
    Tetszene ez nekem ezzel a grafikával is igy ahogy van, ha nem lenne ez a matrica hiba... :( Megöli szamomra az egesz jatekot :'(
  • Bullitt
    áá borzalmas ez a játék..
  • kenderzen
    ez a tréler nekem elégé ps3-asnak tünik
  • kuci06
    lol, csak nekem van hiányérzetem grafika szempontjából? xD
    http://www.gametrailers.com/player/22688.html
  • kenderzen
    neked hányason van az élsimitás mert lehet hogy tul magas ,/ nem a kártyának / az is bezavarhat.
  • Cool-spot
    Ahogy elnézem neked is 8800as kártyád van mint kenderzennek, nem lehet hogy a matrica probléma inkabb kártyához mint driverhez köthető?
  • w77d

169.09-es driver
  • Cool-spot
    Tudnal kuldeni képet arrol hogy nalad hogy neznek ki a matricák? Melyik drivert hasznalod? A törésvonalat én is látom, remelem lesz patch a jatekhoz.
  • w77d
    meg egész játék alatt olyan törésvonal van a kép közepén mint a bekarikázott részen
  • sas13
    probáld frissíteni a dx-et vagy testeled be 1 másik videokártya driverrel
  • w77d
    nekem érdekes módon nincs elmosódva, pedig nem a legújabb driver van fönt!
    nekem más problémám lenne: Verseny közben gyakran kezd el villogni a háttér és gyakran vannak textúrahibák is! először komolyan arra gondoltam, hogy meghalt a videokártyám, de más játékok alatt semmi baja! na sztetek akkor mitől lehet?
  • kenderzen
    ha a legujabb vga driver van instalálva akkor nemtudom mi lehet a gond, ha nincsen akkor probáldmeg feltenni .
  • tdu Toyota
    aha
  • kenderzen
    jobban elvan mosodva mint a micun?
  • kenderzen
    ááá most viszont sux-van mert elbuktam a TT-m . Picsába xD
  • tdu Toyota
    jah és full grafikán is el van mosódva
  • tdu Toyota
    baszus miért van az hogy el van mosódva a matrica???