Juiced 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tdu Toyota
köszi <#wink>

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Érdekes, a Juiced 2 -ben és az NFS PS-ben úgyanúgy közös dolog, hogy mindkét játék nagyon megosztja a játékosokat a fórumon. Ez alatt azt értem hogy az NFS fórumon meg itt is a szólások két részre oszthatók vélemény szempontjából: 1. kurva szar játék 2. jó játék lett, jobb mint a konkurenciája (NFS PS, Juiced 2). Én még egyiket sem próbáltam ki de kíváncsi vagyok mindkettõre.

jakewyler
kapcsold ki a hangot a játék beállításába, és nem fog akadni...

tdu Toyota
nekem is ilyen van csak sajnos 2,93Ghz de akkad??? szerinted az enyémen 1gb ram x1600pro

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Az mutatja mennyi tuningcsomagot tudsz feloldani (matrica pakkok, olló ajtók, tetõbeömlõk stb.)
w77d
egyébként a napszemcsi mellett a szám (itt éppen 3) mit jelent?

Megint kicsi off :

NFS ben az idegesített fel kegyetlenül, hogy megvettem az Skyline-t, fullra feltuningoltam max leszorítás stb (grip-re vettem), a következõ történt :

Nagyobb sebességnél nem hajlandó normálisan fordulni, kb mintha vonat lenne, ha meg lassan megyek a kanyarban akkor a legkisebb gázadásra is kipördültem az autóval, és ezt nem egy autónál tapasztaltam.

ON
jakewyler
röviden: 3,2 intel @ 3,6 ghz, x1600 pro, 1gb ram

HoReSz1975
nem tudok joyyal, hiába rakok fel ilyen profilos progit nem látja a joyomat. Vista Ultimate 32bites van fenn <#confused><#worship>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

w77d
a tuninglehetõségek tényleg jobbak mint az nfs-ben! az egyetlen dolog ami tényleg ocsmány lett az az irányítás!

Megjegyzem, ebben a játékban szvsz az autók sokkal jobban ki vannak dolgozva, elég ha csak a rácsokat nézzük a lökhárítón 😊

Egyáltalán nem lett rossz ez a gamma, csak sajnos még mindig hang nélkül kell játszanom, de jövõhét elején úgyis jön az X-Fi <#finom>
Azért odabassza TT-m <#smile>.
A játék menüben a videosettingsbe ha felrakod quality-re akkor elmulnak a fehér pötyök.
mien géped is van ? 😄

(föleg videókártya érdekel 😊

A fehér pöttyök a Shaderelés miatt jönnek elõ, nálam néha a Crysis-ban is voltak ilyen fehér pontok
jakewyler
Le lehet venni a kocsiról a tetõt😄

mama2
Hát, nekem is volt "szerencsém" kipróbálni a játékot és azt kell mondjam:SZÖRNYÛ! Az autó irányíthatatlan, grafika csúnya, néhol beszaggat mint állat, töltési idõ nállam hosszú nagyon, egyedül tényleg a karakter generálás élvezetes😛. Ennél még az NFS PS is jobb😛.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Maxtreme
remélem erre a "fehér pöttyös" gfx gixerre jön vmi pöccs 😊)

nekem jobban tetszik a játk mint az nfs pro street. DE szaggat, vagy nem is szaggat, akadozik mint állat. ahang jó, de a kép néh aúgy megakad mint a disznó. kipróbáltam amit lent írtatok a 162.18 drivert azzal is csinálja, elotte fent volt 169.01, 169.02, 169.09 driver, néelyik béte, de ezek sem segítettek. megvárom az elsõ peccset, mert jó lesz ez, csak vmit csináljanak vele.
ja persze a többi game megy, crysis, UT3, pro street stb
(konfig:X26000, 2gram, 8600GTS)

jakewyler
egy újabb veliside gépem

Hát azért mindennek van határa... jobban akad a játék mediumon, mint a Crysis high-on. Hehh...lol. És még csak nem is vmi élvezetes (a karaktergeneráláson kívül).

Szerk: Ja, most nézem, hogy a hangkártya a felelõs. Hát ez is érdekes... 😛
jakewyler
igen törik egy kicsit,
irányítás nehézkes még, de hozzá lehet szokni...

pff nekem AC'97-es "hangkártyám" van <#szomoru1>

már pedig emiatt én nem veszek új hangkártyát....

'-_-'
sztem billel elég idegmorzsolo 😊
csak az xbox360 kontrollert ismerifel a játék .
csinálni kell neki 1 gameprofilt valamilyen progival.

Én ezzel csináltam
Sziasztok!
Nemtudjátok honnan lehet letölteni a játékot?
Köszönöm jo éjt mindenkinek😊
HoReSz1975
joyal nem lehet nyomni, mert csak a billentyûzetet látja, hol kell a joyt beállitani ?

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Szaggatások éehetséges okai (idézem a readme.txt-t) :
------------------------------------------------------------------------
Known Issues

The game can sometimes hang during play with older NVIDIA drivers, 162.18 have been found to be stable

Slow down with some older audio drivers; be sure to update audio drivers to latest available from the respective vendor

There are known issues with the SigmaTel and Realtek High Definition Audio on-board sound cards. To resolve these issues, download and install the latest drivers from Windows Update or from the manufacturer. In addition it may also be necessary to open Control Panel->Sound and Audio Devices, click the Advanced button located to the right of the Speaker Volume button, click the Performance tab of the window that opens, slide the two sliders fully to the left and click Apply.

Juiced2 uses the default sound device for game audio. If you are using a voice chat headset you may find the game sound coming from the headset rather than your speakers. You can change the default sound device in the Windows Control Panel 'Sounds and Audio Devices', click on 'Audio' and change the device.

------------------------------------------------------------------------
Magyarul :

- Nvidiások mindenképpen tegyék fel a 162.18 -as drivert.
- Régebbi hangkártyadriverekkel lassú lehet a játék, frissíteni kell
- SigmaTel és REALTEK (AC'97 és társai) hangkártyákat nem szereti a játék, driverfrissítéssel megoldható a probléma (nálam akkor sem mûködött)
- Ha levesszük a vezérlõpult -> hangbeállításoknál a hardvergyorsítást akkor igaz jól fut a játék, de egy idõ után olyanok lesznek a hangok/zenék mintha víz alatt játszanál

Integrált hangkártyatulajdonosoknak (AC'97) eddig háromféle megoldás létezik :

1. letiltod a hangokat a játék setupjában
2. leveszed a hardvergyorsítást és gagyi hangokkal játszol
3. veszel új hangkártyát
Törés van? Irányítás milyen billel?

jakewyler
Hát szerintem NFS😛S-nél jobb, tuning iszonyatosan jó lett

Nyomok pár képet:
belsõ nézetbe drift de jóóó😄

Full veliside rx8-am

Iszonyatos milyen szörszülött karaktereket lehet létrehozni 😄DD
Csináltam 1 igazi kannibál néger bukszát ráadogattam a legtrébb cuccokat 😄D
ugynézki mint valami etiopkannibál DDD
kivan kapcsolva.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

mert a minimum neki a 7600gt 😞

intidsd el a config.exe-t és nézdmeg hogy kivan e kapcsolva az AA...
szerintem bejövös > betudtam normálisan állitani a joyt >>
sziasztok.Az miért van hogy nekem folyamatosan swappol a játék.minden driverbol minden uj van.mi lehet a gond???

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Maxtreme
Na majd mond ezt a 2-dik városban is.. 😊

w77d
nekem sorra sikerül, nagyon könnyû gagyi játék

jakewyler
Nektek sikerül megnyerni az elsõ versenyt? mert nekem nagyon nem...

Szerintem a fizika/irányitás/ az nemsokat változott az 1 ota lehet hogy nem véletlen hiszen ettöl Juiced ...
w77d
nah rávettem magam hogy billel kipróbáljam! basszus amit eddig mutogattak képeket hogy nem ebbõl a játékból van az biztos! a grafika színvonala olyan 2003-2004 körül ingadozik, fizika 0, törésmodell, hát inkább ne lenne! irányítás 0!

év végi osztályzat a THQ-nak: 1

JO SZAR LETT 1950 PPRO 2 G RAM 6750 PROCI ÉS RÁNGAT ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
nekem is vista van , nekem müködik az eredetivel amit adtak hozzá /logitech/ kormányhoz is azt adják szerintem de most néztem kiadtak 1 ujat
5.1 vista fix-xel
w77d
van csak nem vista alá 😞 a logitech profilerét a vista nem képes betölteni

aztán dugják a segükbe az xkontrollert
Biztos hogy van hozzá profiler😄
ahhoz nincs gameprofiler ? mert akkor ott betudnád állitani ,
én is beállitom a gamepadot profilerrel a readmeben le vannak irva a gombok .
w77d
Momo racing

milyen kormányod van?
ezek szerint a 7600ft SM2 es kártya?
mehet az uninstall?
vagy megoldás hogy ne faggyon le az exe? :S