Juiced 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
169.04 16xQ AA
169.17 16xQ AA
bugos kicsit
Ahogy visszaolvasgattam a fórumba észrevettem hogy elsõsorban az Nvidia kártyatulajoknak van problémája a gammával.
Na a lényeg:
Nyissátok meg az Nvidia vezérlõpult-ot és a 3D beállítások kezelése alatt - akinek még nincs az kreáljon egy profilt a játékhoz.
Ezután a "Illeszkedõ texturacsatolás" opcionál állítsd át OPENGL-re.
FONTOS: ha mind ez megvan indítsd újra a gépet!Ha nem teszed nem fog müködni a dolog !!!!!!
KIPRÓBÁLTAM !!!!!
részletes beállítások (sajátom):
Anizotróp szûrés : KI
Függõleges szinkronizálás : KÉNYSZERÍTÉS KIKAPCSOLÁSA
Hibajelentés : KI
Illeszkedõ texturacsatolás : OPENGL SPECIFIKÁCIÓ HASZNÁLATA
Kiterjesztés korlát : KI
Mipmapek kényszerítése : NINCS
Sztereó megjelenítési mód : Glob beáll - Függõleges........
Texturaszûrés anizotróp mintaoptimalizálás : KI
Textúraszûrés-minõség : MINÕSÉG
Texturaszûrés-negatív részl.szint : ENGEDÉLYEZVE
Texturaszûrés-trilineális optimalizálás : BE
Triplabufferelés : KI
Többmegj. mód : EGYMEGJELENÍTÕS
Vonalsimítás beállítások : ALKALMAZÁSVEZÉRELT
Vonalsimítás-gammakorrekció : KI
Vonalsimítás mód : BÁRMELY ALKALMAZÁS BEÁLL.FELÜLBÍRÁLÁSA
Vonalsi,ítás-áttetszõség : KI
Összefûzött optimalizálás : Automatikus
Nekem is gond volt a hanggal,de ez a fenti videókari beállítás megszüntette a hang problémát is.
Most a Juiced2 konfig-ban is be van kapcsolva az AA - x8Q
A játék 1280*1024-ben minden minõség meg effekt a maxon van és megy mint az állat !
Konfigom : Intel Core2DUo 6300 , alaplapi realtek 889A - 1.80 driverrel,Geforce 8800GTS 320MB - 169.01 beta driver.Gigabyte P35C-DS3R alaplap.
Ati kártyáknál nem tudom van e ilyen direkt opengl meghajtásra állítás (asszem ott automatikus).
Ha valakinek hasonló erõsségû konfigja van akkor annak müködnie kell a fenti beállításokkal.Ha meg valakinek gyengébb a gépe ne engem szídjon.
Persze ha van vírus a gépen meg 100 másik taszkon futó alkalmazás az vessen magára.
Ha meg valakinek így megy akkor 1 köszönöm jólesene.
Üdv!
ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W

Célszerü a Juiced2config.exeben levenni az összes hangot.
Van valami megoldás (patch vagy valami más) erre a szaggatásra, vagy egyszerüen csak nincs optimalizálva a játék pc-re. Tudom, hogy nincs egy csúcsgépem, de még 800x600-ban mindent minimumra véve is játszhatatlanul szaggat. Test Drive Unlimited, NFS ProStreet gond nélkül futnak.
Elöre is kösszi a válszokat, ötleteket
MSI K9N SLI; AMD Athlon64 X2 3600+; 2GB DDRII-800MHz; Inno3D 7600GST 256MB; Seagate 120GB & Samsung 500GB; LG DVD-RW; FSP BlueStormII 350W

Vagy majd fél év múlva javítják patch-el
Felraktam a 169.09es drivert, de semmivel se jobb, AA-t hiába álligatom szinten nem jobb. Azthiszem feladom.
Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT
Quality level 1 8x AA
Quality level 2 16xQ AA -igy sokkal jobban mutat a játékban de viszont most meg bugos a kocsi árnyéka , eddig nem mertem felrakni 16xQ-ra de ugyanugy futt mint 8xoroson /megislepödtem /
Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT
http://www.gametrailers.com/player/22688.html
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
nekem más problémám lenne: Verseny közben gyakran kezd el villogni a háttér és gyakran vannak textúrahibák is! elõször komolyan arra gondoltam, hogy meghalt a videokártyám, de más játékok alatt semmi baja! na sztetek akkor mitõl lehet?