1707
-
#1464 olyan érzésem van az autóirányításánál mintha papírból lenne...vagy vmi hasonló -
#1463 érdekes játék menet.épp most próbáltam ki.de elszórakozgatni jó lesz -
kenderzen #1462 azért mert a chillstream az hivatalosan is x360 utángyártott kontroller . -
Szabi1991 #1461 elég részletesen :)
pl. lökösök,motorháztető,kormány,ülések,tető,felnik,spoiler,ajtók(LSD) stb.. -
csoola #1460 látom sokféle verda van mennyire lehet tuningolni? -
#1459 nekem fullon megy minden, csak az irányitás szar, joyyal nyomom, emulatorral... -
#1458 mirol beszelsz? en PC-s gampepadrol jatszom emulator nelkul raadasul (Logitech Chillstream)... kulomben is mar irtam, vissza lehet olvasni. -
gematta #1457 ha a full hangot kikapcsolod jó lesz
-
#1456 virtuális memot még nyomathatok neki, vga drivert pár napja frisitettem, de nézek hátha van ujabb. (esetleg pont az a gond hogy túl friss?) hang... hardwergyorsitást már telepités után kikapcsoltam...
köszi a választ probálkozom vele még, remélem valamit sikerül javitanom,
800*600 -on gamelek vele igyis... -
gematta #1455 akkor marad a ps2 :(
van valami külömbség pc és ps2 között autók stb? -
Szabi1991 #1454 eddig sajna még nemsikerült nekünk.. -
gematta #1453 no szal
a hangmiatt fosakodik
apró valhogy gamepadot nem e lehet rádukmálni hogy menjen?
-
Szabi1991 #1452 ezt kultutáltabban is közölhetted volna..
bár sajnos igazat kell adnom benne.. -
#1451 sztem naon szar ez a game..:S PS hez képest szar.. -
gematta #1450 hy
nálam is ez a hiba verseny alatt szétszagatja gépet
vga driver friss mint a ma született bari
:D
de többit is megnézem hátha -
tmisi #1449 Okok lehetnek:
-Rossz VGA driver, frissíts.
-Alaplapi hang: tipikus hiba (nálam is!), legfrissebb driver, ha nem segít, hang kikapcs vagy hardveres gyorsítás off, esetleg új hangkártya.
-Swappol, kicsi a virtuális memória > megnövelni.
stb...
De a bugosság miatt sztem az első eset a nyerő.
-
#1448 Sziasztok. Tanács kellene, meg némi segitség. Eléggé bugos nálam a játék, (pl. net melett nem megy, folyton lefagy, néha elindul) ha elindul akkor a verseynek alatt iszonyatosan beszaggat, játszhatatlan, a versenyből kilépés vagy utánna a töltésnél pedig végtelenségig töltene majd 10 perc után megfagy...
Milehet a probléma? Nem egy atomerőmű a gépem, de azért enyire nem kéne szagatnia... -
Cool-spot #1447 Nincsmit. Sajnos manapság ez alap :( Én ugy gondolom h akinek még 1magos procija van,az inkább fejleszen videokártya helyett azt,mert lassan alapkovetelmény. -
eddguy #1446 Hát igen sajnos nem duplamagos a procim akkor ez a probléma na mind1.
Köszi a segítséget.
-
Szabi1991 #1445 nekem se duplamagos a procim.. -
kenderzen #1444 Ha elbukod a verdát és még van minimum 2 opponent akkor visszamész és ott lesz a csáko az elnyert verdáddal , én is 1xer elbuktam a tt-met de utána vissza nyertem :)) , az más kérdés hogy utána végleg bebuktam :DD -
Cool-spot #1443 Nekem is ez volt a problema még anno a 3200+ Bartonommal. Amiota csereltem erre a gépre,azota fut a játék szépen.
A tippem az volna hogy vagy nem duplamagos a proci / vagy pedig hianyzik SSE 2-3 utasitáskészlet.(sega rally ezert nem indult/futott normálisan). Sajna manapság a dupla mag alapdolog :( ezert váltam meg szeretett Bartonomtol :( -
eddguy #1442 Hello!
Nekem is hasonló problémám van én is elindítom az exet utána ezt írja ki, hogy Juiced2_HIN.exe hibát észlelt, ezért leáll.
Tudna nekem valaki segíteni?
VGA: ATI Radeon X1600 256Mb és támogatja SM 3.0
-
Szabi1991 #1441 én 9600XT-n néztem, úgy nemindult el..
azóta vettem új videókártyát, ezen egész jól fut :D
sajna a 9600 az Sm2es..ennek a játéknak pedig sm3 kell :S -
denesch #1440 Hali!
Nekem az a problemam a jatekkal hogy nem indul el mindeg valami errot dob kiaz exe, indito fajlra!! Mi lehet a gond??? Egyaltalan Radeon 9600 s Pro
n elindul a jatek?
Help!!
-
ntex #1439 Ja bocs ez sima, de a Gamer is 17.900,- -
ntex #1438 Hát az attól függ hol veszed
- Hangkártya: Creative SB X-Fi XtremeAudio 7.1 dobozos: 12.500,-
De nem offolok, meg nem itt van a reklám helye -
tmisi #1437 Tudom de csak ezért nem fogok hangkarit venni. Mert minimum egy X-Fi Gamer érné meg, 20 ezret meg nem adok érte egy játék miatt. -
Cool-spot #1436 Nálam megy normálisan minden ilyen trukk nelkul.De a matricák siralmasan kivehetetlenek, de ezt már irtam párszor :) -
ntex #1435 Ja így megy, de valamikor úgy szól a zene mintha víz alatt lenne a hangfal, meg néha begyorsul, berecseg stb. -
tmisi #1434 Figyelem! Akinek akad alaplapi Realtek hangkártyán a játék annak itt egy megoldás:
Vezérlőpultban Hangok és audioeszközök\alul Speciális gomb, majd második fül, és a hardveres gyorsítást levenni MINIMUMRA! Persze a juiced2config.exe-ben is ki kell kapcsolni a Hardware Mixing-et, de ez utóbbi önmagában nem hozott eredményt nálam, csak a gyorsítás teljes lekapcsolásával (lehet h. nem kell teljesen minimumra venni, de a többi fokozatot még nem próbáltam).
+ajánlott feltenni az októberi drivert a Realtek honlapjáról.
Nálam bevált. Talán kicsit gyérebben szól így a hang, de legalább nem szaggat. -
ntex #1433 Pöppet felkaptam a cukrot, elbuktam a drága R33-asomat egy Circuit Pink Slip-en (csak másfél órát szarakodtam a matricázással)... -
kenderzen #1432 még1kép:))
-
#1431 Őő, jaja, ígyigaz... :D
Datsun Fairlady 2000 -
tgabika76 #1430 Csak majdnem. Az első Fairlady-t a világon mindenütt így hívták, annak még nem volt "Z" betűs neve, de már alig valaki emlékszik rá, mert csak '65-től '70-ig gyártották, pont a 240Z elődjeként.
-
#1429 a beallitasoknal ahol a gamepad-et allitod. Nekem Logitech Chillstream joypadom van epp olyan mint az xbox360 joypad, azzal be lehet allitani a jobb oldali analog (gáz) folotti gombal. Nem tudom mas gamepadokkal mikent lehet, remelem segitsegedre voltam ;) -
ntex #1428 és hol ? :D -
#1427 át ! ... nekem ugy van. -
ntex #1426 Valaki nem tudja hogy az MPh-t át lehet-e állítani KMh-ra valahogy ? -
#1425 jaja :D