Juiced 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

phenomiq
igen tudom, de a nyitott verziot ugy nevezik.

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

w77d
nincs

kemszi2
akkor marad a rizsrakéta megnevezés😊 (de már csak ezért fel fogom rakni)
van benne szabad autózés amúgy?
Pheaper
hitok
megvan vkinek az ost? ha igen pm be jelleze köszönöm

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

MikX
ÕÕ oan nincs, h myfairlady, az vmi más... 😛
Fairlydy van, dee gyakorlatilag ugyanaz a 2-õ, csak japánban a "Z" ket fairladynek hívják, a 350Z-t is... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

phenomiq
OFF.

az egyik nagy kedvencem nekem is a Skyline de csak az R34-es; elso 300ZX-et amikor lattam az egy magazinba volt mellekelve poszterrel (Sportauto, nagyon franko magazin volt regen, nyomtatasi csucsminoseggel) szoval ott lattam eloszor, ez `93 korul lehetett, de az sem egy sima 300ZX volt hanem egy "Strosek". Gozom nem volt mi a vihar lehet az, gondoltam bizta valami uj automarka majd aztan kiderult hogy egy 300ZX Strosek tuningal, aztan evek mulva lattam egyet elobe is, egy pirosat abbol is a MyFairL verziot amelyiknek lejar a teteje, olyan targa fele. Az iden meg tuningverseny volt a varosba es angliabol hoztak egy felporgetett 300ZXet egy hamuszurket valszeg nem eredeti festessel, hat eszement szeles es piszkosul lapos verda tipikusan azon autok kozze tartozik amelyekrol orakat lehetne regelni. Mivel csak hatsomeghajtassal rendelkezik es az elobb emlitett pedig volt vagy 600 lovas szoval a harmas sebessegi fokozattal sem tudott mit kezdeni mert csak porogtek a kerekek es egette a gumit, persze nem is nyert 😉 ... a lenyeg hogy mindenki gyonyorkodott benne. a szurke 300ZX kepe

ON.

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

<#eljen>
Az a fekete Nissan 300ZX nagyon frankó lett!!!

MikX
Énis berakok pár verdámat:

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

w77d
mingyá jobb 😊

jo lehet tényleg kicsit aircraftes xD, itt van ez
w77d
egen, ízléstelen bumszli nagy <#zavart2>

Csabesz6
ja elég gány szvsz😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

durva a lökös toldás 😮

naja origibe kicsit jobban mutat 😄

ebayen 10000dolcsitol kezdödnek a "jobb állapotban" lévök
következö automnak összerakok 1et 😄
Nagyon jó az ízlésed! Én is a Nissan 300ZX miatt érdeklõdöm többek között a játék után. Az elsõ részben is benne volt, nagyon szép kocsi és elég ritka. Magyarországon is csak egyet láttam belõle, azt is Pesten. Nem tudom az NFS miért nem tette be eddig a kocsiválasztékba. Méltatlanul keveset emlegetett autó...

w77d
jól érzem hogy én vagyok az egyik célpont? 😄

amúgy engem csak tényleg az ért kellemetlenül, hogy nagyon vártam a játékot, erre kiderült hogy nem lehet kormánnyal menni! egy autós játékban!
amúgy meg persze hogy nem kötelezõ a játékkal játszani, de véleményt nyílvánítani lehet! akinek ez fáj, az egyszerûen ne vegyen tudomást a kommentrõl 😉

A Juiced 1 része mai napig fent van a gépemen és nagy kedvencem 😊 A masodik rész is nagyon bejön, csupan az egyetlen bajom vele, hogy homályosak a matricák,amit valjuk be, kritizálás vagy nem, de elcsesztek. És amit remelem javitani fognak és onnantol már nem tudom felhozni(a számomra) egyetlen hibának 😊

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

gabo91
Szevasztok.

Olyan gondom van, hogy amikor bejön a juiced2 logója akkor egybõl megfagy a játék...

Nincs valami ötletetek hogy milehet a probléma?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

yw<#wink>
MikX
Hát, ebben teljességgel egyetértek veled...
Én mondjuk az elsõ résszel nem játszottam, dee nemtom... nekem most ez is jó, egykis idõtöltésre, mivel a szimeket jobban szeretem, ezmeg oan lazítás, mivel mondom, nagyonsok oan autó van benne, amit nemtalálni meg más játékokban...
Gondolok itt a Skyline-okra, nemcsak az R34-re, Silviákra, namegugye nagyszerelmemre a 300ZX-re... 😄

phenomiq
Olvasgatom miket irtok, egy dolog biztos: kulturaltabb olvasmanyt leltem a sorok kozt mint a NFS😛S forumon. Van egy tag (nevet nem adnek) aki ismetelten irja hogy mennyire gagyi a jatek, neki uzennem ha nem tetszik ne jatszd es ne kritikald hasztalan es tobbszorosen ismetelve. Ami a jatekot illeti persze hogy nem megy mindenkinek egyforman, logikus, miszerint a jatekot PC-re is irtak ahol a vas nagyon kulombozik ezert nehol/egyeseknel a grafika elmosodott vagy nem tul tiszta. Ha olyan geped van amin csak jatszol egyet tanulj meg, frissitsd a vasad felevente(nem evente egyszer!!), ez a minimum ami kotelezo, kulomben a jatek nem jatszhato/elvezheto. Ha valami szabvanyosat akarsz vegyel valamilyen konzolt es jatsz azon! Igaz hogy a forumok nagytobbsegen es ertem ezt inkabb a jatektemakent hasznalt forumokra olyanok irnak akik szeretik szaporitani a szot es szeretik masok munkajat "ocsarolni" fokent ismetelten, mondjuk nem ertem ez mire jo(??) Egy dolog biztos; a jo jatek nem mindig az uj/legujabb jatek, vannak nagyon jo jatekok kicsit kevesbe realisztikus grafikaval, de sokkal jatszhatobbak es a mai gepeken szinte barmelyik 2005/2006 os kiadasu jatek elfut anelkul hogy atomeromuvet vasaroljunk vagy vasat frissitsunk ... uzenem ezt a sok lamanak(aki erzi magat, majd visszakommental)... ezen elgondolkoztatok? Reszemrol a jatek elso resze hypertavolsagokkal jobb mint a masodik resz nevezzuk HIN-nek vagy akermelyik a NFS szeriabol; vannak meg egy paran kik jelenleg is futtatjak a jatekot online mert elvezheto es nem a csilli-villi erdekli oket ahogyan az sem hogy kommentaljak mi homalyos mi nem vagy mennyire gagyi a jatek. Hova tart a vilag? Pfff...

SZeVa.

Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet kitörölni a profilokat?

MSI K9N SLI; AMD Athlon64 X2 3600+; 2GB DDRII-800MHz; Inno3D 7600GST 256MB; Seagate 120GB & Samsung 500GB; LG DVD-RW; FSP BlueStormII 350W

MikX
Naja...
De ien játék nemlesz, mert akkor elégedett lenne egyszer a gémer, azt azt nemszabad, mert megszokja... 😄
Juteszembe!
Mit lehet csinálni, ha nálam az autón lévõ matricák nagyon gagyik... láttam képeken, h nem ien a játék, dee nálam valami ultragagyi... nagy pacafoltmindegyik... dee mások autóján is, mikor verseny elõtt látom, azoké is...

Teljesen egyetértek.
Emellett azért várjuk a patcheket, hátha sikerül még kihozni belõle valami élvezhetõt.

Hát ja autófelhozatalban nincs párja, (max. a TDU de ugye ott kicsit más kategóriájú autók vannak) meg jobban is néznek ki szerintem mint a Pro Street autói. A tuning sokkal jobb mint az NFS-ben. Megint a rácsot említem, dehát a PS-ben az valami veszettül el lett b*szva ahogy elnyúlik úgy mint a kerítés lenne...
Itt meg elég ha megnézzük a linkelt képeken pl. #1297-t vagy #1235-öt.
A hangok tényleg nincsenek a top-on ahogy az egyben sem, de ez nálam nem elsõdleges. Az iányításba nem kötök bele, játszható ez így is annak aki nem szimulátorral akar játszani.

Mi lenne ha egyszer csinálnának egy ilyen autós gammát :

Test Drive Unlimited-hez hasonló méretû területen és hasonló fizikával, Juiced 2-es mennyiségû és fajta autókkal, tuninggal majd megspékelve mindezt NFS Underground 2-es játékmenettel. A legjobb autós játék lenne szerintem 😊
MikX
azért az enefost sem kell védeni, mert már egy jópár éve minõségileg csúsznak lefelé, a PS nél nem is tudom h jövõre hogy csinálnak rosszabbat... 😛
Nade hát ja... ezsem egy naonhúde király game, dee én elvagyok vele, talán az tetszik, h van egykét jó autó, meg a tuning sem ien orbaszályba futurisztikus minden, hanem valódi utángyártottlökhárítók vannak benne, és miegymás...
Jaésugye van R32, R33, R34, S14, S15, és sorolhatnám még... sztem autóügyileg nemrossz egyátalán...

w77d
nos gyerekek pár nap játék után ki kell mondanom hogy még életemben nem játszottam ennél gagyibb autós játékkal!
Amik erre a következtetésre vezettek: -Kormány támogatás hiánya, teljes optimalizálatlanság, bugos grafika, falról gumilabdaként lepattanó autók, fizika hiány, porszívóhangú autók...........
Szóval gratu a készítõknek, nem hogy legyõzni nem sikerült a ps-et, a közelébe sem érhet ez a gyenge próbálkozás!

5lvl-en 780kg-ot nyom a kis kávédaráloFocus<#nyes>
mikor adják ki?
lehet megveszem majd ezt a gamet , király lehet a live carrier verdákba versenyezni 😄
enyém is
Természetesen integrált Realtek AC'97 <#hehe>
dvd könyvtárában van ez a file XLiveRedist1.1.0324.msi ezt instaláld
ja és közben fekete a képernyõ<#szomoru1>
császtok,nekem az a gondom hogy elindítom a játékot és csak a windows live rendszer jön be.Nem tom mit kell csinálni pls segítsetek!
Hangkártyád milyen van ?
Nekem ATI kártyám van, másrészt nekem a hanggal van gondom, és arra hiába is állítanék akármit a videóbeállítások között, ugyanúgy szaggatna a hang miatt.
az a lényeg hogy dx9 kompatibilis legyen a hangkártya😊
A readMe fileba is irja 😄
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista
Processor type : Intel Pentium 4 3.0 Ghz / AMD Althon 64 3800+
1.0 GB RAM
6 GB available hard drive space
256 MB DirectX® 9.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 7600 / ATI Radeon® X1600
DirectX® 9.0 compatible sound card
Köszi a válaszokat, így hang nélkül korrektül fut.

Még egy kérdés, a Sound Blaster Audigy SE hangkártya segítségével lehet hanggal együtt is jó sebességgel futatni?

MSI K9N SLI; AMD Athlon64 X2 3600+; 2GB DDRII-800MHz; Inno3D 7600GST 256MB; Seagate 120GB & Samsung 500GB; LG DVD-RW; FSP BlueStormII 350W

Semírnek és ProStreet-nek

Hsz #1348

Olvassatok már vissza!Nekem is ezek voltak a gondok.Kékhaláltól a hangig .....
Jájj már játszanék vele, csak hang nélkül nincs kedvem, új hangkarira meg úgy néz ki nem marad kess, szal még a PATCH-ben reménykedem...
driftre 1 mustang 99gt-t vettem , lehet ránézek 1 ilyen erögépre is😄
Driftre vettem de megkell szokni vele a driftet más mint mondjuk egy subaruval!😛
zsirzsir <#eljen>
menyire irányithato?
mondjuk 1 rx8hoz képest?

New car!na milyen???????komenteket
Peck
Van valamilye megoldás arra hogy túljussak az elsõ versenyen? :S
Felraktam elindul meg minden,de ahogy megtöröm az autót vagy valami kilép,és azt írja hibát észlelt a windows,párszor ez a kék izé is bejön nvid4.valami hibával,és restartolnom kell,és mikor jobban beakad akkor szokta ezt csinálni.... nicns erre valami megoldás??? Hogy legalább ne fagyon ki....

Config:

DX9
Core 2 Duo 1,86
Nvid 7600GS
1GB ram
XP SP2
Driver mindenbõl a legújabb nem béta verzió....

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Hát mondom kipróbáltam és leteszteltem,ha ennél az opciónál meghagyod a default "hardver használata" opciót , akkor jön a nagy szaggatás. 😞

Magát a játékot nem a microsoft készítette , hanem a Juice Games nevû csapat tehát a graf. motornak semmi köze a microsoftnak.

Gondolom mivel elõszõr X360-ra jött ki a game és a "közös internetes élmény" ami összeköti az x360 és pc tulajokat,az miatt használja mindkét platform a Microsoft Live rendszert.A gammához amúgy semmi köze.
alma2
Igy latatlanban elegge 0 eselyt latok arra, hogy a jatek openglben menne egyaltalan. Microsoft bla bla bla, biztos directx-es.
Bar ezt nem tudom melyik angol mondatbol sikerult magyarositaniuk 😊
"Ezután a "Illeszkedõ texturacsatolás" opcionál állítsd át OPENGL-re"
Ebbol gondoltam, hogy opengl alatti dolgokat allitottad.

szerintem