Juiced 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eddig sajna még nemsikerült nekünk..

no szal
a hangmiatt fosakodik
apró valhogy gamepadot nem e lehet rádukmálni hogy menjen?

ezt kultutáltabban is közölhetted volna..
bár sajnos igazat kell adnom benne..

mrbaba
sztem naon szar ez a game..:S PS hez képest szar..

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

hy
nálam is ez a hiba verseny alatt szétszagatja gépet
vga driver friss mint a ma született bari
😄
de többit is megnézem hátha

Okok lehetnek:
-Rossz VGA driver, frissíts.
-Alaplapi hang: tipikus hiba (nálam is!), legfrissebb driver, ha nem segít, hang kikapcs vagy hardveres gyorsítás off, esetleg új hangkártya.<#smile>
-Swappol, kicsi a virtuális memória > megnövelni.
stb...

De a bugosság miatt sztem az elsõ eset a nyerõ.

gabo91
Sziasztok. Tanács kellene, meg némi segitség. Eléggé bugos nálam a játék, (pl. net melett nem megy, folyton lefagy, néha elindul) ha elindul akkor a verseynek alatt iszonyatosan beszaggat, játszhatatlan, a versenybõl kilépés vagy utánna a töltésnél pedig végtelenségig töltene majd 10 perc után megfagy...
Milehet a probléma? Nem egy atomerõmû a gépem, de azért enyire nem kéne szagatnia...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Nincsmit. Sajnos manapság ez alap 😞 Én ugy gondolom h akinek még 1magos procija van,az inkább fejleszen videokártya helyett azt,mert lassan alapkovetelmény.

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

Hát igen sajnos nem duplamagos a procim akkor ez a probléma na mind1.
Köszi a segítséget.
nekem se duplamagos a procim..

Ha elbukod a verdát és még van minimum 2 opponent akkor visszamész és ott lesz a csáko az elnyert verdáddal , én is 1xer elbuktam a tt-met de utána vissza nyertem 😊) , az más kérdés hogy utána végleg bebuktam 😄D
Nekem is ez volt a problema még anno a 3200+ Bartonommal. Amiota csereltem erre a gépre,azota fut a játék szépen.
A tippem az volna hogy vagy nem duplamagos a proci / vagy pedig hianyzik SSE 2-3 utasitáskészlet.(sega rally ezert nem indult/futott normálisan). Sajna manapság a dupla mag alapdolog 😞 ezert váltam meg szeretett Bartonomtol 😞

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

Hello!
Nekem is hasonló problémám van én is elindítom az exet utána ezt írja ki, hogy Juiced2_HIN.exe hibát észlelt, ezért leáll.
Tudna nekem valaki segíteni?
VGA: ATI Radeon X1600 256Mb és támogatja SM 3.0
én 9600XT-n néztem, úgy nemindult el..

azóta vettem új videókártyát, ezen egész jól fut 😄

sajna a 9600 az Sm2es..ennek a játéknak pedig sm3 kell :S

Hali!
Nekem az a problemam a jatekkal hogy nem indul el mindeg valami errot dob kiaz exe, indito fajlra!! Mi lehet a gond??? Egyaltalan Radeon 9600 s Pro
n elindul a jatek?

Help!!

Ja bocs ez sima, de a Gamer is 17.900,-
Hát az attól függ hol veszed <#kacsint>

- Hangkártya: Creative SB X-Fi XtremeAudio 7.1 dobozos: 12.500,-

De nem offolok, meg nem itt van a reklám helye <#worship>
Tudom de csak ezért nem fogok hangkarit venni. Mert minimum egy X-Fi Gamer érné meg, 20 ezret meg nem adok érte egy játék miatt.

Nálam megy normálisan minden ilyen trukk nelkul.De a matricák siralmasan kivehetetlenek, de ezt már irtam párszor 😊

Ja így megy, de valamikor úgy szól a zene mintha víz alatt lenne a hangfal, meg néha begyorsul, berecseg stb.
Figyelem! Akinek akad alaplapi Realtek hangkártyán a játék annak itt egy megoldás:
Vezérlõpultban Hangok és audioeszközök\alul Speciális gomb, majd második fül, és a hardveres gyorsítást levenni MINIMUMRA! Persze a juiced2config.exe-ben is ki kell kapcsolni a Hardware Mixing-et, de ez utóbbi önmagában nem hozott eredményt nálam, csak a gyorsítás teljes lekapcsolásával (lehet h. nem kell teljesen minimumra venni, de a többi fokozatot még nem próbáltam).
+ajánlott feltenni az októberi drivert a Realtek honlapjáról.

Nálam bevált. Talán kicsit gyérebben szól így a hang, de legalább nem szaggat. <#smile>

Pöppet felkaptam a cukrot, elbuktam a drága R33-asomat egy Circuit Pink Slip-en (csak másfél órát szarakodtam a matricázással)...
még1kép😊)
MikX
Õõ, jaja, ígyigaz... 😄
Datsun Fairlady 2000 <#eljen>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Csak majdnem. Az elsõ Fairlady-t a világon mindenütt így hívták, annak még nem volt "Z" betûs neve, de már alig valaki emlékszik rá, mert csak '65-tõl '70-ig gyártották, pont a 240Z elõdjeként.

phenomiq
a beallitasoknal ahol a gamepad-et allitod. Nekem Logitech Chillstream joypadom van epp olyan mint az xbox360 joypad, azzal be lehet allitani a jobb oldali analog (gáz) folotti gombal. Nem tudom mas gamepadokkal mikent lehet, remelem segitsegedre voltam 😉

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

és hol ? 😄
phenomiq
át ! ... nekem ugy van.

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

Valaki nem tudja hogy az MPh-t át lehet-e állítani KMh-ra valahogy ?
w77d
jaja 😄

Még én is csak egy ligát haladtam elõre a játékban, még nagyon az elején vagyok. De amúgy amennyit vársz a mentésre már rég haladhatnál benne
zsivány😄
én savegame-re gondoltam, de nem rossz képek alapján, feltennéd nekem a mentésedet???

valaki dobjon már 1 jó mentést, megnézni még is mit tud a játék...
kemszi2
de úgy látom hogy ha éppen lent van akkor még be is van "rácsozva" XD
kemszi2
hát igen a graviáció -.-
w77d
hát nem igen néztem a neveket, csak azt tudom, hogy van olasz, amerikai, német, japán és brit pálya 😊

phenomiq
a nemet palya nellam is ilyen ... m,intha leontottek volna glazurral ... tiszta jeges palya, en sepc. jegen soha nem mentem meg annyira gyorsan mint azon a palyan 😊))))) tok gagyi.

én sajna most jutottam be a a 7 es szintre, szal picit levagyok maradva 😄D

légyszi leírnád mien pályákon jártál eddig ?

(szeretném beleírni a faqb-ba 😊

w77d
havas pálya 😊

<#idiota>

amúgy ez hó ? 😮

vagy csak nemszereti a videókártyád a játékot ?

w77d
nem kis bug:

videót kellett volna raknom, de most nem akartam feltölktegetni!
szóval a kipuff emelkedõn lefelé megy a kasztniban, lejtõn felfelé 😄

hmm elõször fel se akartam tenni a játékot, mert csak oltást kapott a fórumon, elsõ versenyen röhögtem egy nagyot, aztán elkezdtem játszani, elsõ óra után már kifejezetten élveztem 😊

tény hogy gagyi az irányítás, de szokható, és lazuláshoz tökéletes 😄D

sztem jó kis gém, de lehetne az irányítás/kormánytámogatás legalább olyan mint az NFS😛Sben..

pár kép:

ha vistád van akkor beta verziot kell letölteni .
Elégé átbaszás az biztos de gondolom a microsoftnak ez volt a cserealap. a live rendszerért cserébe csak x360at padot engedélyeznek.

A pinacle nevü progival elégjol belehet löni a joyt és ha kéziváltoval mész akkor élvezetesebb az irányitás jobban lehet venni a kanyarokat is .
Pókmalac
hát az kurva jo és oylat honna szedek le msárészt akkor ez egy kurva szar játék mert bill en nem fogom irányitani hogys idegbajt kapjak...iszonyta szar az irányitása( abban biztam hogy gamepadon talán szimulátorosabb lesz) nem igaz hogy nem lehetett volna egy normális opcio menüt csinálni a játéknak SZAR

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

csak x360 kontrollert támogatja , játékon kivül kell beállitani 1 gameprofil szerkesztövel .
Pókmalac
hogy a faszba lehet át álitani az irányitást gamepadra????mert má kurva iudeges vagyok hogy nem sikerül

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

kemszi2
kár -.- na mind1