Juiced 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a hangmiatt fosakodik
apró valhogy gamepadot nem e lehet rádukmálni hogy menjen?
bár sajnos igazat kell adnom benne..
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
nálam is ez a hiba verseny alatt szétszagatja gépet
vga driver friss mint a ma született bari
😄
de többit is megnézem hátha
-Rossz VGA driver, frissíts.
-Alaplapi hang: tipikus hiba (nálam is!), legfrissebb driver, ha nem segít, hang kikapcs vagy hardveres gyorsítás off, esetleg új hangkártya.<#smile>#smile>
-Swappol, kicsi a virtuális memória > megnövelni.
stb...
De a bugosság miatt sztem az elsõ eset a nyerõ.
Milehet a probléma? Nem egy atomerõmû a gépem, de azért enyire nem kéne szagatnia...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT
Köszi a segítséget.
A tippem az volna hogy vagy nem duplamagos a proci / vagy pedig hianyzik SSE 2-3 utasitáskészlet.(sega rally ezert nem indult/futott normálisan). Sajna manapság a dupla mag alapdolog 😞 ezert váltam meg szeretett Bartonomtol 😞
Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT
Nekem is hasonló problémám van én is elindítom az exet utána ezt írja ki, hogy Juiced2_HIN.exe hibát észlelt, ezért leáll.
Tudna nekem valaki segíteni?
VGA: ATI Radeon X1600 256Mb és támogatja SM 3.0
azóta vettem új videókártyát, ezen egész jól fut 😄
sajna a 9600 az Sm2es..ennek a játéknak pedig sm3 kell :S
Nekem az a problemam a jatekkal hogy nem indul el mindeg valami errot dob kiaz exe, indito fajlra!! Mi lehet a gond??? Egyaltalan Radeon 9600 s Pro
n elindul a jatek?
Help!!
- Hangkártya: Creative SB X-Fi XtremeAudio 7.1 dobozos: 12.500,-
De nem offolok, meg nem itt van a reklám helye <#worship>#worship>
Vezérlõpultban Hangok és audioeszközök\alul Speciális gomb, majd második fül, és a hardveres gyorsítást levenni MINIMUMRA! Persze a juiced2config.exe-ben is ki kell kapcsolni a Hardware Mixing-et, de ez utóbbi önmagában nem hozott eredményt nálam, csak a gyorsítás teljes lekapcsolásával (lehet h. nem kell teljesen minimumra venni, de a többi fokozatot még nem próbáltam).
+ajánlott feltenni az októberi drivert a Realtek honlapjáról.
Nálam bevált. Talán kicsit gyérebben szól így a hang, de legalább nem szaggat. <#smile>#smile>

Datsun Fairlady 2000 <#eljen>#eljen>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

légyszi leírnád mien pályákon jártál eddig ?
(szeretném beleírni a faqb-ba 😊
amúgy ez hó ? 😮
vagy csak nemszereti a videókártyád a játékot ?
videót kellett volna raknom, de most nem akartam feltölktegetni!
szóval a kipuff emelkedõn lefelé megy a kasztniban, lejtõn felfelé 😄
tény hogy gagyi az irányítás, de szokható, és lazuláshoz tökéletes 😄D
sztem jó kis gém, de lehetne az irányítás/kormánytámogatás legalább olyan mint az NFS😛Sben..
pár kép:
A pinacle nevü progival elégjol belehet löni a joyt és ha kéziváltoval mész akkor élvezetesebb az irányitás jobban lehet venni a kanyarokat is .
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac