Juiced 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az írányítás-ra egy esetleges megoldás!
Ha van egy olyan kontrollered vagy joystik-os ami nem x360 kompatibilis(chillstream),akkor jól jöhet ez a progi:

ControlMk

Nálam van egy Logitech FormulaForce Ex meg 1 xbox1 kontroller , de mindegyiket felismerte.

A progi nem csinál semmi mást mint a kontrollered gombjait,tengelyeit hozzárendeli egy bizonyos billentyû lenyomásához.

Természetesen a kontrollered telepítõprogramját azért tedd fel elõtte!

ez volt a legnormálisabb alsó szerintem 😄 de különben meg a lényeg a közép és a felsõ táj, az pedig hibátlan. (sajnos ez nem mondható el a játékról).

Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.

én probáltam de nem sikerült letölteni
a verda az kool de a csajszi alsorésze egy 80as évekbeli kokszos rüfkéjé😄
w77d
ez fõleg azoknál a drifteknél idegesítõ, ahol 2-3 millió pontot kell elérni, és mondjuk 1,5 milliónál vágod oda a kocsit 😊

Az irányítás tényleg szar. Viszont a driftet (vagy inkább jégencsúszást) már egész megszoktam. Végsõ soron nem a falhozvágódással van a bajom, hanem azzal, hogy ez némely futamban a verseny végét jelenti. :S

megoldás: hardveres audio gyorsítás KIKPACSOLÁSA! (Vezérlõpult->Hangok és Audioeszközök->Hagszóró beállításai résznél Speciális gomb->Teljesítény fül->Hardvergyorsítás rész NINCS, csúszkát teljesen balra, az alacsony nem elég, nem old meg semmit, ha kikapcsoltad, mindenre OK, és a játék fut, mint a vajaskenyér. más dolog, hogy valami eszméltlen trágya az irányítás, a játék a szervokormány effektet hírbõl sem ismeri, az ellenfelek csalnak, mint egy korrupt politikus, és valamiért az autó úgy csúszik, ha sokáig tapadsz egy iránygombra, mint egy zselékerekû kisautó.. az elõzõ juiceddel ugyaz volt a gondom, egyébként korrekt jáék lehetne, ha sikerült volna belecsempészni egy Underground (1-2) vagy Most Wanted szintû irányítást (a Pro Street nekem nem jön be, de megszokás kérdése). a zenék tetszenek, a grafika csili-vili (NFSU2 POWA 😄), a csinibabák szépek, és egy gyönyörû nõi karaktert raktam össze:

kemszi2
nállam ez a probléma úgy jött elõ hogy lemegy a verseny simán,és utánna képregény vetítés,és a töltésnél meg is áll...
SEGÍTSÉG!!!!!!!!!! a probléma a következõ: a játék jól fut a menüben, a versenyek elõtt a fogadáson, minden klappol, DE MIKOR ELIDÍUL A VERSEN, VISSZASZÁMOL, AZ 1 UTÁN 1-2 FPS-T KAPOK, ESZMÉLTELEN SWAPPOL A JÁTÉK (virtuális memo 956-1600MB kézzel beállítva). mi a jó életet lehet csinálni ezzel a trágyával? vártam mint a messiást, és tessék.... mind1, hogy 800x600 full low vagy 1280x1024 MAX, ugynaz, hardveres audiokeverés ki/be, mind1, driverek mindegyik legfissebb. valakinél hasonló probléma? konfigom: P4 3.0GHz, Abit IS-E deszka, Gigabyte 7600GS 256 VGA, 2 GB Kingston RAM Dual-ban. ha valaki tudna segíteni, nagyon hálás lennék érte! <#worship><#worship><#worship><#worship>

hy
Maxtreme tudnál segiteni hogy kell beállitani a a progit?
köcce

HoReSz1975
Srácok nekem teccene a gamma, csak kiba***tt sz*r az irányitás, épp hogy kanyarodni akarok, nekivágodik a falnak, kisodrodij stb...

Ezért nem is játszom vele, várok egy megmentõ patch -et, hátha csesznek vele valamit <#boxer>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Maxtreme
Én pl sima gamepaddal nyomom 😛
http://xpadder.com/

semmit
HI
tudom hogy már volt de most nincs idõm visszakeresni sry
a matricák anyyira elvanak mosódva hogy csak egy nagy paca az egész autó
mit lehet vele csinálni hogy jó legyen? help pls

Kami
Ok., thx!

sajna csak X-box kontrolert támogat, de nem vesztenek sokat a gyerekek 😄D

inkább tedd fel a PS-t nekik, kormányal megy, kisebb is gépigénye, és jobban fog tetszeni nekik 😄D

Kami
Sziasztok!
Rákerestem de nem találom a választ és a FAQ-ban sincs, na szóval, hogy lehet rábírni a játékot, hogy kormánnyal is lehessen irányítani?
Én nem jöttem rá! :-(
Help, a gyereknek kellene belõni!
Elõre is THX!

szerintem is jo 😊)
Igen, az oltári bugok ellenére én még mindig játszom vele...

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

phenomiq
Van olyan aki ezt meg jatsza ? <#zavart2>

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

Nohab
Mindenkinek van zene a játékban?
A configban be van kapcsolva a music, és a játékban pedig maxon. A mappájában kettõ fájl van.
Nekem a menüben az autókon volt egyszer-kétszer fehér rácsozat. De ilyen "utas" még nem volt. Most graf 50%-on van, postprocess meg majdnem minimumon.

HALI! valaki tud olyan oldalt ahonnan ingyen letudom tölteni a crack-et?? naon kéne
Clint EastWooD
Valaki tudja esetleg hogyan lehet a zenéket kiszedni a játékból?

a Winows lefagyott fagyás közben...

Maxtreme
Ha játszik valaki még a játékkal (rajtam kívül 😄 ) annak 1 jótanács 😊
Láttam különbözõ forumokon hogy rengeteg embernél elõjön az a gfx bug ami nálam is (pöttyös út etc)
Nos rájöttem valamire! 😊

Alap gfx beállítások:

...és ha 1 kicsivel lejebb veszitek:

😊

Szvsz így még az autók is sokkal szebbek 😄

w77d
nekem igaz gtx-em van, de abszolút ne akad maxon! neked se kéne annyira akadnia, hiszen nem olyan óriási a különbség a gts és a gtx között!

Szasztok!

Hát én nem nagyon tudok játszani vele annyira szaggat. Mindez 4gb ram meg 1 8800gts társaságában csinálja. Biztos a játékkal van a gond mert amikor akad a vinyó nem is tölt semmit. Minden más game 1680x1050-es felbontásba fullon megy még a crysis is igaz ott nem minden van maxon. Remélem lessz valami javítás hozzá mert a game nem lenne rossz.
nah mindegy. azért kösz

Hát bocs de FX5200-al nemigen hinném hogy megütöd a minimumot, eleve azért mert SM 3.0-s kártya kell a játékhoz
hello mindenkinek
van egy ki problémám
nem indul el a játék. csak fekete képernyõ van meg valami hang és semmi más. a video kártyám nvidia geforce fx 5200. a minimum hardware igényt is megnéztem a játéknak és még benne vagyok. mi lehet a problem?

gabo91
hali.

na ugynézki, hogy most már nem szaggatt... viszont most hibaüzikkel dobál ki minden verseyn után...
nincs valami ötletetek hogy mitõl lehet ez?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

phenomiq
noah bravo

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

az van hogy akinek nem ismeri fel a joyt annak nem x360kompatibilis a gamepadja ,nekem is rumblepad 2 van és azt nem ismerifel , de levan irva a readmebe is "Keyboard, Mouse, Microsoft 360 compatible controller"
phenomiq
jah és akkor mi van? attól meg joypad vagy talán egér vagy taszter ... ? ahany joypadom van itthon mind Logitech gyartmany nem is veszek egyebb gagyi cuccot.

akkor mégis lehet gamepaddal nyomni?
nekem is logitechem van
apró ps2 emuval megy?

w77d
én is így voltam vele, aztán egyszer végigtoltam, hátha megváltozik a véleményem! Nem változott meg 😄

bertino
uristen már bánom, hogy leszedtem 😄
del.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

sajna nem, de amúgy is vicces lenne úgy..

bertino
uristen emberek ezt a játékot nem lehet kormánnyal játszani ?!

bertino
nekem minden második képernyõváltásnál kifagy 😄

kemszi2
olyan érzésem van az autóirányításánál mintha papírból lenne...vagy vmi hasonló
kemszi2
érdekes játék menet.épp most próbáltam ki.de elszórakozgatni jó lesz
azért mert a chillstream az hivatalosan is x360 utángyártott kontroller .
elég részletesen 😊

pl. lökösök,motorháztetõ,kormány,ülések,tetõ,felnik,spoiler,ajtók(LSD) stb..

látom sokféle verda van mennyire lehet tuningolni?

HoReSz1975
nekem fullon megy minden, csak az irányitás szar, joyyal nyomom, emulatorral...

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

phenomiq
mirol beszelsz? en PC-s gampepadrol jatszom emulator nelkul raadasul (Logitech Chillstream)... kulomben is mar irtam, vissza lehet olvasni.

ha a full hangot kikapcsolod jó lesz

gabo91
virtuális memot még nyomathatok neki, vga drivert pár napja frisitettem, de nézek hátha van ujabb. (esetleg pont az a gond hogy túl friss?) hang... hardwergyorsitást már telepités után kikapcsoltam...
köszi a választ probálkozom vele még, remélem valamit sikerül javitanom,
800*600 -on gamelek vele igyis...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

akkor marad a ps2 😞
van valami külömbség pc és ps2 között autók stb?