Juiced 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha van egy olyan kontrollered vagy joystik-os ami nem x360 kompatibilis(chillstream),akkor jól jöhet ez a progi:
ControlMk
Nálam van egy Logitech FormulaForce Ex meg 1 xbox1 kontroller , de mindegyiket felismerte.
A progi nem csinál semmi mást mint a kontrollered gombjait,tengelyeit hozzárendeli egy bizonyos billentyû lenyomásához.
Természetesen a kontrollered telepítõprogramját azért tedd fel elõtte!
Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.

Maxtreme tudnál segiteni hogy kell beállitani a a progit?
köcce
Ezért nem is játszom vele, várok egy megmentõ patch -et, hátha csesznek vele valamit <#boxer>#boxer>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
tudom hogy már volt de most nincs idõm visszakeresni sry
a matricák anyyira elvanak mosódva hogy csak egy nagy paca az egész autó
mit lehet vele csinálni hogy jó legyen? help pls
inkább tedd fel a PS-t nekik, kormányal megy, kisebb is gépigénye, és jobban fog tetszeni nekik 😄D
Rákerestem de nem találom a választ és a FAQ-ban sincs, na szóval, hogy lehet rábírni a játékot, hogy kormánnyal is lehessen irányítani?
Én nem jöttem rá! :-(
Help, a gyereknek kellene belõni!
Elõre is THX!
Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
A configban be van kapcsolva a music, és a játékban pedig maxon. A mappájában kettõ fájl van.
a Winows lefagyott fagyás közben...
Láttam különbözõ forumokon hogy rengeteg embernél elõjön az a gfx bug ami nálam is (pöttyös út etc)
Nos rájöttem valamire! 😊
Alap gfx beállítások:
...és ha 1 kicsivel lejebb veszitek:
😊
Szvsz így még az autók is sokkal szebbek 😄
Hát én nem nagyon tudok játszani vele annyira szaggat. Mindez 4gb ram meg 1 8800gts társaságában csinálja. Biztos a játékkal van a gond mert amikor akad a vinyó nem is tölt semmit. Minden más game 1680x1050-es felbontásba fullon megy még a crysis is igaz ott nem minden van maxon. Remélem lessz valami javítás hozzá mert a game nem lenne rossz.
van egy ki problémám
nem indul el a játék. csak fekete képernyõ van meg valami hang és semmi más. a video kártyám nvidia geforce fx 5200. a minimum hardware igényt is megnéztem a játéknak és még benne vagyok. mi lehet a problem?
na ugynézki, hogy most már nem szaggatt... viszont most hibaüzikkel dobál ki minden verseyn után...
nincs valami ötletetek hogy mitõl lehet ez?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
nekem is logitechem van
apró ps2 emuval megy?
del.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
pl. lökösök,motorháztetõ,kormány,ülések,tetõ,felnik,spoiler,ajtók(LSD) stb..
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
köszi a választ probálkozom vele még, remélem valamit sikerül javitanom,
800*600 -on gamelek vele igyis...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
van valami külömbség pc és ps2 között autók stb?