1707
juiced2
  • LeWyTy
    Énautóm.
  • The Best
    Sziasztok nem tudjátok hogy lehetne ezt a játékot normálisan játszani mert irányitani nem igen lehet. Van hozzá magyarositás? Elöre is Köszönöm
  • SzocsA
    hello ! a liga 5 nél van egy driftes izé amit nem enged le van zárva!
    Win a prototype drift obliterator ezt nem engedi !

és amiko meg akarom nézni a dnst ott van olyan hogy fire az mit csinál?
  • SzocsA
    hány autóm lehet?
  • Nohab
    Ha tudnék róla, már rég átváltottam volna.
  • SzocsA
    már megvan de az viszont kicsit idegesítő mikor az utolsó kanyarban nekimegy a gumifalnak fékezés nélkűl és megy előre nem tolat hátra aztán megelőzték ketten így buktam az 50/1 hez oddsot 500 000 at nyerhettem volna meg amikor az egyenesben nitróval tolja az előttelévőt . olyan széles az út de nem megy el mellette hanem tolja összejött ma 1 000 000 $ jó pár kocsit lehet venni ezen!

mp/h nem lehet áttenni km/hba?
  • SzocsA
    mivel váltok át?
  • Nohab
    És ha az egyik nagyon jön, átváltasz a kocsijára, majd jöhet a vörös smile.
  • SzocsA
    hát van ilyen verseny a liga 7 ben hogy spechtator izé fogadni kell a győztesre! én azzal nyerek 110 000 $ okat gondolom tudjátok!
    nemrég kezdtem!
    ott van a zöld kis smylie amivel nitrót adsz neki akkor beindúl és nyer
  • Szabi1991
    mivel ? :)
  • SzocsA
    megvan mivel lehet sok pénzt összekaparni!!!
  • Rogerke
    Azzal a problémával fordulok hozzátok hogy a League 2 promotion event-nél tartok de nem enged be mert valami prototipus autót kell csinálnom..

Az lenne a kérdésem h hogyan (tudom h vannak ien prototipus feloldó dolgok már próbáltam csak nem tom hogyan kell installálni a kocsiba azokat a packokat) PLS HELP..
  • Danus16
    Hello!
    Kipróbáltam egy Reloaded és egy Detonation cracket is, de mindegyikkel kifagy meghatározott idő utáén (1-2perc)
    Miafene baja van? van működő crack?
  • Peetboy
    Azokat is próbáltam mind a hármat. De nem indul. Nem tudom virusos-e, feltettem,le is töröltem. Mindegy már.
    A játékot nem akarom újra telepiteni mert az nem segítene. Csak Crack kell.Please!
  • ricsa008
    Win32:Abigor
    ez a vírus van a 3.6 mb-s crackbe
    csak saját felelőségre!
  • Szabi1991
    #1537 ?
  • Peetboy
    Nem jön be fekete képernyő sem. Csak az asztalon megjelenik ez a hiba üzenet. Ennyi.
    De valakinek van müködő Crackje, akkor oda adhatná.
  • Szabi1991
    amikor elindul, akkor nagy sötétség, és utánna jön ez a hiba ?

mert akkor a videókártyád a hibás :(
  • Peetboy
    Hiba üzenet
  • ntex
    Ha többel is kipróbáltad akkor ott más probléma lesz. Nem ír ki valami hibaüzenetet ? Esetleg leírhatnád hogy mi történik mikor indítani akarod
  • Peetboy
    Kipróbáltam a lentebb irt Crackeket,mindet de sehogy sem indul.Most mit tegyek?
  • Peetboy
    Sziasztok!
    Megvan a játék Reloaded-ed verziója. A játékot meg Crackeltem de el sem indul. Tudtok valami használható Cracket? Jó lenne ha valaki feltöltené egy oldalra és betenné a linket ide.
    Köszi!
  • ntex
    csak megjegyzem simán jól irányítható bill-el is. Az igaz hogy nem lett jobb az 1. résznél, de szerintem vannak ennél sz*rabb játékok is a kategóriában.

Nekem egyedül a hanggal volt itt problémám (szaggatás az integrált hangkártya miatt), azóta nem tom javult-e
  • Doc Hooliday
    Ilyen szar fos autósjátékot rég láttam...ugyonazokat a fasságokat belerakták mint az első részben volt! nem lehet normálisan belőni a gamepad-ot, mert kontár amatőr seggfejek a fejlesztők, és annyira hülyék hogy másodszorra is elkövetik ugyonazokat az amatőr hibákat 1-óra hosszáig bírtam cérnával ezt a szart, és utána uninstall! ilyen kula játékok ne foglalják a drága helyet a vinyómon!...őszinte részvétem azoknak akik pénzt adtak ezért a...izéért
  • Szabi1991
    [center]A holnapi Tuning Autó Show-n kintlesz a Juiced 2 "demó autója" is :)

• SzocsA
    van magyarosítás hozzá?
  • Prince23
    A Dokumentumokba----> My Games----> Juiced 2_HIN. IDE.
    És a te profiladat onnan ki kell töröld, h tudjon érvényesülni ez az unlock profil.
  • MORO67
    Ja mert nem találom hol vannak a mentések se a fő könyvtárba se a dokumentum settings-ba se találom megmondanás hogy hol van???
  • MORO67
    Bocs de nem nagyon értem ,tehát hova is másolja be azt a file-t amit letöltöttem???Csak másoljam be a fő mappába??
  • Prince23
    Azt az unlockert nem kell telepíteni! a doksikba beleteszed, ennyi az egész, a saját profilod helyére természetesen.

Ha meg te sueretnél játszani, akkor tedd a legnagyobb felbontásra és az első pálya már játszható lesz... nekem sikerült.
  • MORO67
    Most akkor a legnagyobbra tagyem a felbontást és akkor jó lesz???
    Vagy feltelepitettem azt a unlockert és utána elinditottam de nekem még igy is szaggat de 800X600-on nyomtam
  • Prince23
    Nekem az segítetett, h a legnagyobb felbontásban vittem végig a tutorialt... mert az szaggatott nekem
  • MORO67
    Köszi megvan sokat segitettél remélem mosstmár nekem se fog szaggatni

• Prince23
    Ööööö, nem file.. ez egy végigjátszott profil... csomó lóvéval kezdhetsz neki a careernak... de fölös amúgy...
    amúgy meg: gameburnworld és a trainerek részlegből letöltöd az unlockert...
  • MORO67
    A videokártyának van 512 ram-ja amugy 2Gb ram van a gépemben
  • MORO67
    Ha egy file-n mulik hogy ne szagasson megtennéd hogy leirod honnan töltötted le azt a file-t???
  • Prince23
    Szerintem lebutítva tudsz játszani vele. csak az a fél giga ram kissé kevés ehhez a játékhoz...
  • MORO67
    Sziasztok szerintetek elindul a játék Celeron 2.66Mhz-es procival ati 1950 pro 512ram videokártyával és DDR2 2Gb ram-mal.Érdemes feltennivagy nem ????Szoval ezekkel a paraméterekkel játszható a játék??
  • Prince23
    Egyébként megtaláltam a módot, h az elején ne szaggasson nekem. a megoldás az volt, h a legnagyobb felbontásra kellett tegyem a juiced 2 configját. LOL xD Ez komoly, és így már sokkal játszhatóbb volt.

Amúgy profilt én is keresetem, a gameburnworld.com-ról tölthetsz le (Unlocker), sok lóvéval, csak hát az már nem kihívás.
  • LOPCI
    Sega!!!!
    Egy olyan kérésem lenne hogy nem-e tud vki kódokat szerezni???
    Ja és nekem is jó lenne az a végigjátszás mert naon akad a drifteknél. Felrakná vki a linket ahhonan le tom tölteni...
    Előre is THX