1707
-
#1625 Énautóm. -
The Best #1624 Sziasztok nem tudjátok hogy lehetne ezt a játékot normálisan játszani mert irányitani nem igen lehet. Van hozzá magyarositás? Elöre is Köszönöm -
SzocsA #1623 hello ! a liga 5 nél van egy driftes izé amit nem enged le van zárva!
Win a prototype drift obliterator ezt nem engedi !
és amiko meg akarom nézni a dnst ott van olyan hogy fire az mit csinál? -
SzocsA #1622 hány autóm lehet? -
#1621 Ha tudnék róla, már rég átváltottam volna. -
SzocsA #1620 már megvan de az viszont kicsit idegesítő mikor az utolsó kanyarban nekimegy a gumifalnak fékezés nélkűl és megy előre nem tolat hátra aztán megelőzték ketten így buktam az 50/1 hez oddsot 500 000 at nyerhettem volna meg amikor az egyenesben nitróval tolja az előttelévőt . olyan széles az út de nem megy el mellette hanem tolja összejött ma 1 000 000 $ jó pár kocsit lehet venni ezen!
mp/h nem lehet áttenni km/hba? -
SzocsA #1619 mivel váltok át? -
#1618 És ha az egyik nagyon jön, átváltasz a kocsijára, majd jöhet a vörös smile. -
SzocsA #1617 hát van ilyen verseny a liga 7 ben hogy spechtator izé fogadni kell a győztesre! én azzal nyerek 110 000 $ okat gondolom tudjátok!
nemrég kezdtem!
ott van a zöld kis smylie amivel nitrót adsz neki akkor beindúl és nyer -
Szabi1991 #1616 mivel ? :) -
SzocsA #1615 megvan mivel lehet sok pénzt összekaparni!!!
-
Rogerke #1614 Azzal a problémával fordulok hozzátok hogy a League 2 promotion event-nél tartok de nem enged be mert valami prototipus autót kell csinálnom..
Az lenne a kérdésem h hogyan (tudom h vannak ien prototipus feloldó dolgok már próbáltam csak nem tom hogyan kell installálni a kocsiba azokat a packokat) PLS HELP.. -
#1613 Hello!
Kipróbáltam egy Reloaded és egy Detonation cracket is, de mindegyikkel kifagy meghatározott idő utáén (1-2perc)
Miafene baja van? van működő crack? -
#1612 Azokat is próbáltam mind a hármat. De nem indul. Nem tudom virusos-e, feltettem,le is töröltem. Mindegy már.
A játékot nem akarom újra telepiteni mert az nem segítene. Csak Crack kell.Please! -
ricsa008 #1611 Win32:Abigor
ez a vírus van a 3.6 mb-s crackbe
csak saját felelőségre! -
Szabi1991 #1610 #1537 ? -
#1609 Nem jön be fekete képernyő sem. Csak az asztalon megjelenik ez a hiba üzenet. Ennyi.
De valakinek van müködő Crackje, akkor oda adhatná. -
Szabi1991 #1608 amikor elindul, akkor nagy sötétség, és utánna jön ez a hiba ?
mert akkor a videókártyád a hibás :( -
#1607 Hiba üzenet -
ntex #1605 Ha többel is kipróbáltad akkor ott más probléma lesz. Nem ír ki valami hibaüzenetet ? Esetleg leírhatnád hogy mi történik mikor indítani akarod -
#1604 Kipróbáltam a lentebb irt Crackeket,mindet de sehogy sem indul.Most mit tegyek? -
#1603 Sziasztok!
Megvan a játék Reloaded-ed verziója. A játékot meg Crackeltem de el sem indul. Tudtok valami használható Cracket? Jó lenne ha valaki feltöltené egy oldalra és betenné a linket ide.
Köszi! -
ntex #1602 csak megjegyzem simán jól irányítható bill-el is. Az igaz hogy nem lett jobb az 1. résznél, de szerintem vannak ennél sz*rabb játékok is a kategóriában.
Nekem egyedül a hanggal volt itt problémám (szaggatás az integrált hangkártya miatt), azóta nem tom javult-e -
#1601 Ilyen szar fos autósjátékot rég láttam...ugyonazokat a fasságokat belerakták mint az első részben volt! nem lehet normálisan belőni a gamepad-ot, mert kontár amatőr seggfejek a fejlesztők, és annyira hülyék hogy másodszorra is elkövetik ugyonazokat az amatőr hibákat 1-óra hosszáig bírtam cérnával ezt a szart, és utána uninstall! ilyen kula játékok ne foglalják a drága helyet a vinyómon!...őszinte részvétem azoknak akik pénzt adtak ezért a...izéért -
Szabi1991 #1600 [center]A holnapi Tuning Autó Show-n kintlesz a Juiced 2 "demó autója" is :)
-
SzocsA #1599 van magyarosítás hozzá?
-
#1598 A Dokumentumokba----> My Games----> Juiced 2_HIN. IDE.
És a te profiladat onnan ki kell töröld, h tudjon érvényesülni ez az unlock profil. -
MORO67 #1597 Ja mert nem találom hol vannak a mentések se a fő könyvtárba se a dokumentum settings-ba se találom megmondanás hogy hol van???
-
MORO67 #1596 Bocs de nem nagyon értem ,tehát hova is másolja be azt a file-t amit letöltöttem???Csak másoljam be a fő mappába?? -
#1595 Azt az unlockert nem kell telepíteni! a doksikba beleteszed, ennyi az egész, a saját profilod helyére természetesen.
Ha meg te sueretnél játszani, akkor tedd a legnagyobb felbontásra és az első pálya már játszható lesz... nekem sikerült. -
MORO67 #1594 Most akkor a legnagyobbra tagyem a felbontást és akkor jó lesz???
Vagy feltelepitettem azt a unlockert és utána elinditottam de nekem még igy is szaggat de 800X600-on nyomtam -
#1593 Nekem az segítetett, h a legnagyobb felbontásban vittem végig a tutorialt... mert az szaggatott nekem
-
MORO67 #1592 Köszi megvan sokat segitettél remélem mosstmár nekem se fog szaggatni
-
#1591 Ööööö, nem file.. ez egy végigjátszott profil... csomó lóvéval kezdhetsz neki a careernak... de fölös amúgy...
amúgy meg: gameburnworld és a trainerek részlegből letöltöd az unlockert... -
MORO67 #1590 A videokártyának van 512 ram-ja amugy 2Gb ram van a gépemben
-
MORO67 #1589 Ha egy file-n mulik hogy ne szagasson megtennéd hogy leirod honnan töltötted le azt a file-t??? -
#1588 Szerintem lebutítva tudsz játszani vele. csak az a fél giga ram kissé kevés ehhez a játékhoz... -
MORO67 #1587 Sziasztok szerintetek elindul a játék Celeron 2.66Mhz-es procival ati 1950 pro 512ram videokártyával és DDR2 2Gb ram-mal.Érdemes feltennivagy nem ????Szoval ezekkel a paraméterekkel játszható a játék?? -
#1586 Egyébként megtaláltam a módot, h az elején ne szaggasson nekem. a megoldás az volt, h a legnagyobb felbontásra kellett tegyem a juiced 2 configját. LOL xD Ez komoly, és így már sokkal játszhatóbb volt.
Amúgy profilt én is keresetem, a gameburnworld.com-ról tölthetsz le (Unlocker), sok lóvéval, csak hát az már nem kihívás. -
LOPCI #1585 Sega!!!!
Egy olyan kérésem lenne hogy nem-e tud vki kódokat szerezni???
Ja és nekem is jó lenne az a végigjátszás mert naon akad a drifteknél. Felrakná vki a linket ahhonan le tom tölteni...
Előre is THX