Juiced 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
link
"Fontos tudni:Egyjátékos változat, multiplayer támogatása nem garantált." <#idiota>#idiota>

A "0x4fd98562" címen található utasítás a "0x00000024" memóracímre hiatkozott.A memóra területen nem végezhetõ el a következõ mûvelet:read"
a prog.bef.katt.ok.gomb.
Ötletek?
Juiced.2.Hot.Import.Nights-RELOADED van.
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
1651 - vannak olyan autók, amik bizonyos kategóriákig tuningolhatók, viszont afölött prototípussá lehet õket fejleszteni.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Azt szeretném kérdezni hogy most a 2-es ligánál tartok és nem tudok indulni a promotion event-en mert valami prototype-os vacakkal kéne csinálnom valamit. Gondolom hogy a kocsit kell feltunyerolni prototype-ra de nem tudom hogyan kell... valaki segitség pleaseeeee!!!
elõre is köszönöm
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
Olyan kérdésem volna hogy eljutottam az 1-es ligáig de nagyon sok versenyen nemtudok indulni mivel azt írja hogy nincs elég crew mates-em, mit kell csinálnom hogy legyen? köszi elõre is
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Elõször próbáltam azt is, de nem volt túl jó úgy játszani 😊! Utána a dxdiag-ot elindítottam, levettem a hardveres gyorsítást (hang) és megy már rendesen!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Gondoltam újra végigjátszom a játékot, és mniután feltelepítettem, jött a nagy döbbenet: AKAD, de mint az állat!
Állítgattam mindent, utána jó lett, de most megint el kezdett szaggatni!
Mit tegyek? Segítsen vki légyszi!
Ja a gépem: AMD X2 6000+, 4GB RAM, Gainward 9800 GTX+!
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Inkább vedd le a hangbeállításoknál a hardvergyorsítást nullára, az segít<#nevetes1>#nevetes1>
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Anélkül f@aszán fog menni
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Win a prototype drift obliterator ezt nem engedi !
és amiko meg akarom nézni a dnst ott van olyan hogy fire az mit csinál?
mp/h nem lehet áttenni km/hba?
nemrég kezdtem!
ott van a zöld kis smylie amivel nitrót adsz neki akkor beindúl és nyer
Az lenne a kérdésem h hogyan (tudom h vannak ien prototipus feloldó dolgok már próbáltam csak nem tom hogyan kell installálni a kocsiba azokat a packokat) PLS HELP..
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Kipróbáltam egy Reloaded és egy Detonation cracket is, de mindegyikkel kifagy meghatározott idõ utáén (1-2perc)
Miafene baja van? van mûködõ crack?
http://www.youtube.com/user/kilipeti
A játékot nem akarom újra telepiteni mert az nem segítene. Csak Crack kell.Please!
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
ez a vírus van a 3.6 mb-s crackbe
csak saját felelõségre!
De valakinek van müködõ Crackje, akkor oda adhatná.
mert akkor a videókártyád a hibás 😞