Juiced 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skyli991
wooooooooow ezaaaaz 😄😄😄 De most mindig csak demók jönnek 😞 cod4 demo, timeshift demo, meg majd nfsps demo, meg crysis demo. teljesek meg nem nagyon 😄

Attila889
21.-én jelenik meg srácok 😄
Márcsak két nap 😄

Demoja lesz neki vmikor?
Leo 1991
<#nyes><#nyes><#taps>
és tudja vki a gépigényét? legalább a minimumot

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

phenomiq
Nahh ... november 16 az nincs messze <#nevetes1> szeptemberbol oktoberbe, aztan meg novemberbe ... valamelyik "emberbe" majd csak kiadjak vegre PC-re is. Egyre komolytalanabbnak tunik ez a csapat, gondoltam hogy a masodik resznel nem fogjak megismetelni a hiablyukat, de tevedtem. Elobb kiprobaljuk a ProStreetet, jatszunk vele 2~3 orat vagy kevesebbet aztan majd turelmesen varjuk a Juicedet. Noah, hat kb. erre kell szamitani, jo lesz az. <#nevetes1><#nyes>

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

Leo 1991
juiced 4ever.
állítólag megint csúszik a határidõ? igaz ez????

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

MikX
naja, csak akkoris furán vannak párosítva...
Pl G kategóriába van az R34-es skyline, ien civic, meg golfokkal, az R33 GTS-t, ami sokkal gyengébb, és csak hátsókeres, az feljebb, és mégfeljebb a Supra, ami mellesleg a GT-R el eggyütt kellene legyen, naés a régebbi Musclecar-ok meg megint feljebb, holott nemhinném h jobbak az elõttük lévõknél...
Szal nemértem én ezt... fura...
Attól függetlenül pozitívum, h lesz csomó autó, fõlegaz R33-nak örülök, csak kár, h nem GT-R...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

phenomiq
jah... es a Hondaba a vezeto olyan felelemmel hajt a kanyarba hogy oda sem mer nezni ... vagy epp a homlokarol torli a ferejteket? 😊 Noah, hat van meg mit tanuljanak.

Gondok lehetnek ha ennyi ideig halasztjak a PC-s debutalast, ha sima finomitasokrol lenne szo azt mar reg kikuszoboltek volna.

<#confused>

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

szilvia : szellemsofõr xD

a kékben meg a sikoly ? 😮

ez a nitro kissé túlzás sztem 😄D

tengely minek -.-

Hát azért nem olyan csúnyák ezek szvsz.
ien graffhoz nemhiszem hogy túl nagy gépigény kéne 😄

Bandi 18
nem lehetne ezzel a bejelentkezõs dologgal csinálni vmit?

de 10 percel késõbb mikor hazaértem javítottam :p

bepe79
En is ugyanerre panaszkodtam, csak a ProStreet topikban. A Juiced 2 topiknal nekem erdekes modon nem kerte a kepfeltolteses felhasznalonevet es jelszot csak az NFS😛S-es topiknal, mert ott a tema/topic hattere oda volt feltoltve.

Suzuki Swift GL 1.3

nálam is ez a képfeltöltõs akármi van, de akkor nálatok is...
vagyis kepfeltolto.hu
Besz*rt a kepfeltoles.hu, minden oldalon ahol onnan van kép linkelve ugyanez van
phenomiq
valami gond lehet a fejlecel ... hibat ir ki amikor megnyitom a forumot.
A kep nem toltodik be es azonfelul ker felhasznalonevet es jelszot. Megoldhato?!!

<#whatever>

phenomiq
Ami az alkatreszgyujtest illeti megoldhatnak hogy legyen nehezebb azoknak a megszerzese, mert magat a mesterseges inteligenciat nagyon hamar le lehet gyozni, ez tehat az elso reszbe.
A toresrealisztika a jatekohoz illo, mivel nem egy szimulatorrol beszelunk tovabba osszehasonlitva a NAGY konkurencia jatekaval ahol az autok szinte egyaltalan nem tornek ossze 200 felett kanyarba, egyszoval epp ettol elvezhetobb a Juiced. En bizom benne hogy a pozitiv jatekelemek mind megtalalhatoak lesznek majd a masodik reszbe is, persze mint minden jatekba ebbe is lesznek negativumok ami izlestol is fuggoek.

<#email>

De gondolom ez csak azt jelöli melyik kategóriába tartoznak gyárilag az autók, és szerintem a tuningolás során -ahogy az elõdben is- kategóriát fog lépni az autó, pl. ha jól emlékszem volt olyan "C. kategóriás" kocsi amit fel lehetett tornázni "A. kategóriára" a speckó alkatrészek megszerzésével.
MikX
Az igen...
Hát mitne mondja, ha így lesznek összeválogatva a kategóriák, hát...
Ez így naon nemjó...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Szerintem az elsõ részben is jó volt a törésmodell
amúgy is ez a játék nem errõl szól

Meg leginkább attól hogy a fejlesztõk mennyire hajlandóak kidolgozni a törést <#kacsint>

De ahogy elnézem nem lesz sokkal komolyabb a törésmodell mint az elsõ részben
nov.23

phenomiq
<#nezze>

dragon11
Hi,mikor jön ki a game vagy má kijött?xD

Én Scion tC-velXD

skyli991
Én mx5-tel kezdek 😄

bepe79
Minimalis merteku tores lesz. Mivel licenszelt autok vannak a jatekban, ezert az autogyarak altal meghatarozott mertekig torhet az auto a jatekban. Tehat nem a fejlesztok hibaja, ha nem lehet majd szarratorni a kocsit.

Suzuki Swift GL 1.3

kemszi2
kinek a pap kinek a paplan.(kicsit emelni kell a turbonyomást és lesz ott teljesítmény növekedés)
tényleg törés,ilyesmi lesz a játékban?
phenomiq
jah, tisztaba vagyok vele. A lenyeg hogy lesz Fiat turbo ... lehetett volna Alfa, az legalabb formasabb, de szinte ugyanaz. Igaz, ragozhatank reggelig.

phenomiq
jah, cheat-ek ... inkabb nem irok hasztalan. Most is vannak akik jatszak az elso reszt online, a legjobb az amikor jatszol tisztessegesen meg 3~4 taggal es jon az "angol kissrac" vegtelen nitroval, osszecsapva az egesz palyat faltol falig ...erre a sok csalas? Soha nem ertettem a gyartokat mindek adnak ki cheat-eket raadasul hivatalosan, nem beszelve a sok buheralot akik okosabbak es egyben lustabbak akarnak lenni masoknal es csalnak mindenfele eszkozzel. Soha nem lesz olyan hogy fair egy jatekban sem. Aki csak egy szintig tud eljutni lassa be a vereseget es ne folyamodjon csalashoz, ez az ami hianyzik sokunkbol.

<#shakehead>

kemszi2
<#hehe>
kemszi2
akkor ennyi erõvel sok autó kimaradhatna,ami turbós...
"...pillanatokon belül itt a ProStreet akkor meg kutyát nem fogja érdekelni"

Pfff ezt azért nem mondtam volna <#vigyor>
Csabesz6
hát remélem nem olyan lesz pcre mint ps2-n.bár engem nem érint, mert régi a gépem😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

phenomiq
Szabi! Nem azt irtam hogy osszeteszik a Fiatot a Zondaval! Hogy is lehetne egy kategoriaba? Azt irtam hogy van egy auto ami alapbol turbos ... olvasd el figyelmesen es azt erveltem hogy van exotic kategoria. Valszeg lattad a halalos iramban azt a jelenetet amikor osszeall a Ferrari a Supra ellen ... ilyesmire celoztam. Tehat egy kipofozott auto vs. exotic car. Erre beepitenek a jatekba exotic autokat amelyek alapbol eros autok es az esztetikaban sem szenvednek hianyt, minek meg ra a tuning? Ha Zondam lenne nem vinnem meg tuningolni. Vegulis mindegy.

A temainditonak irnam ... "a kutyat nem fogja erdekelni?" Dehogynem, engem , TEGED es meg egy jopar embert innen akik firkalgatnak a forumba ... na minket erdekelni fog. 😊))))) <#nyes>

én Toyota Corolla GT-S -el az tuti 😊)

hacsi4ever 😄

vannak csitek is xD

pl. Menû-> cheats and codes ->

ha beírod hogy "KDTR" , akkor kapsz egy KOENIGSEGG CCX-et 😄

többi csít:
JWRS - Nissan Skyline R34 GT-R
PRGN - NISSAN 350Z
RBSG - HOLDEN MONARO
MRHC - INFINITY G35
DOPX - MITSUBISHI PROTOTYPE X
BSLU - HYUNDAI COUPE 2.7 V6
WIKF - SALEEN S7
FAMQ - SEAT LEON CUPRA R
GVDL - BMW Z4 ROADSTER
YTHZ - AUDI TT 1.8 QUATTRO
MNCH - INFINITY G35 (RED DESIGN)

úgy látom az elsõ részhez hasonlan megint CRX-szel fogok kezdeni 😉

phenomiq
Ohhh , nem szoltam be (bele), ha azt teszem majd kozlom elore 😊) Nem irtam sem nevet sem sertot hogy duzzogj, mondhatnam diszkreten celoztam valamire anelkul hogy valakire is ujjal mutogattam volna, erre Te magadra vetted ... igyhat koszond magadnak. Nem tudom itt mikent adjak a jogokat, ki lehet es ki nem moderator es nem is celoztam semmi ilyesmire. Emlitettem hogy ha kell segitseg kerj PM-be, megkapod, avagy vehetsz peldat mas forumokrol. Egy admin./mod. nem duzzoghat. Eljen a rebelizmus? PEACE!

<#ravasz1>

a hatalmas autóválaszték az egyetlen ami miatt várom a játékot.. Amúgy a videók nem tetszettek annyira :/ de inkább majd próba után mondok véleményt <#kuss>

amúgy kiadhatnák már, pillanatokon belül itt a ProStreet akkor meg kutyát nem fogja érdekelni

Kezdõ autók:

Toyota Corolla GT-S
Scion tC
Citroen C2 VTR
Hyundai Coupe 2.7 V6
Ford Gran Torino
Mazda MX-5 Miata
Pontiac G6 Coupe
VW Beetle GLS
Honda CRX Si-R
Nissan 200SX
Mini Cooper S
Mazda RX-8

G kategoria:

Honda Civic Si
Toyota Celica 1.8
Peugeot 206 GTi
Toyota MR2 GT Sports
Lexus IS300
VW Golf GTi
Seat Leon Cupra R
Honda Integra Type R
Acura RSX Type S
Mitsubishi Eclipse GSX
Fiat Coupe 2.0 Turbo
2006 Mitsubishi Eclipse
Mitsubishi FTO GPR
Nissan Skyline R32 GTS-t Type M
Nissan Skyline R34 GTR
Ford Falcon XR8
Audi S3 1.8T Quattro

F kategoria:

Renault Megane Renaultsport 225
Vauxhall Astra VXR
Renault Clio Renaultsport V6
Audi TT 3.2 Coupe
1999 Ford Mustang GT
Toyota Celica GT-FOUR
Honda Civic Type R
Nissan Skyline R33 GTS 2.5-t
Mitsubishi Prototype X
VW Golf R32
Honda S2000
Audi S3 2.0 Quattro
Infiniti G35
Mitsubishi Lancer Evolution VIII GSR
Nissan 300ZX
Mitsubishi 300GT VR-4

E kategoria:

Subaru Impreza 2.0 WRX
Mazda RX-7
Subaru Impreza 2.0 WRX STI
Nissan Silvia S15 Spec-R
Dodge SRT-4
Honda NSX
2005 Ford Mustang GT
Saleen Mustang S281
Nissan 350Z
Acura NSX Targa
Honda NSX Targa
1969 Chevrolet Camaro SS
Pontiac GTO
Holden Monaro

D kategoria:

Chevrolet Corvette Stingray
Toyota Supra Mark IV
BMW M3
Pontiac Firebird
BMW Z4 Roadster

C kategoria:

Lotus Exige
1969 Dodge Charger R/T
Dodge Charger R/T 5.7 V6
Ford Mustang Fastback
Chevrolet Corvette Z51
Pontiac GTO Judge
Chevrolet Corvette Z06

B kategoria:

Plymouth Barracuda 440
Dodge Viper SRT-10
Dodge Viper GTS
Ascari KZ1

A kategoria:

TVR Sagaris
Saleen S7
Koenigsegg CCX
Melling Hellcat
Pagani Zonda Roadster F

csoportokra lesz osztva a teljesitmény szerint..

szal nem fog punto zondával versenyzni..

phenomiq
... most kepzeld el! Fiat Coupe 2.0 T ...pfahh ... ez egy vicc komolyan. Ez egy olyan auto amelyik alapbol turboval felszerelt, egyszoval a loero toblet nem lesz nagy ennel az autonal ami a turbot illeti, max. exhaust es vezerles semmi egyebb "engine power plus" . Maradhatott volna a Punto, ami amugy is jol mukodott az elso reszbe es nem volt alapTurbos, de en sepc. nem kedvelem a Fiatokat.

Noah, mindegy ... esetleg valakinek hozzaszolas az autokrol?

<#wilting>

elkezdtem 1-et (#539) de nemtom mit írjak bele :S

amúgy nem kaptam meg a "forum karbantartasat" szal neszójá be :p

phenomiq
Aki elvalalta a forum "karbantartasat" egy onnallo FAQ-al rukkoljon elo es tisztogasson a felesleges ujra es ujra ismetlodo kerdesektol (pl.#535) Megoldhato vagy csak arcoskodunk?

Ami az exotic katergoriat illeti, a valos eletben is az olcson megvasarolt kaszni egy eros tuningal kombinalva seperc otthagyak a "sztarverdakat" ... minek kell meg exotic kategoria ebbe a jatekba? Nem nagyon latni elobe olyasvalakit aki a PaganiZondat meg elvisz tuningolni amikor egy olyan nagyszamu ménes dorombol benne hogy azt eleg csak szamonkovetni, nem beszelve a Hellcatrol, ezzel az erovel begyomoszolhettek volna a Bugattit is, de valszeg arra draga volt a lincensz. Kihagytak a Subarutol a 22B-t es a Mitsu Evo6-ot amelyeknek nagy sikere volt az elso reszbe, igaz potoltak a Sylviakkal es az IS-el de hianyolni fogok egy par verdat mindenkepp.

<#buck>

SötétBarom
Fiat Coupe 2.0 turbo 😄!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

remélem 1973-as lesz a Ford Falcon 😄D