1707
juiced2
  • Csabesz6
    igazolom hogy kőkemény arcade:|(ps2)
  • SimaSuna #813
    igen..90%ban biztos lehetsz benne.
  • ricsa008
    ? (ez lemaradt)
  • ricsa008
    tehát akkor biztos hogy sm3 kell neki
  • Katun
    Nekem amúgy tetszik a gamma, csak tennék bele, hogy kikapcsolhassam a Motion Blur-t. Mert úgy nem látom a grafikát rendesen nagy tempónál :D
    . Ja meg valamiért 5.1 hangrendszeren csak a center Szól...w00t :D
  • phenomiq
    noah ... hat ha ez igy van es annyira nehez az iranyithatosaga az johir es fokent az hogy a kezdoknek nehez. Az azt jelenti hogy nem arcade. Igazolja mas is ezt a dolgot?
  • phenomiq
    DAP-al toltottem.
  • tonyr #807
    na SRY, me amiko fikáztam a demo-t, akko csak kewés idöm wolt rendesen szemügyre wenni, ill fullon toltam, és mintha laggolt wolna, pedig az fps-em jo wolt, na de most lowon toltam, és wáltozott a wéleményem:
    jo game ez, csak a gépigényt kell optimalizálni, ill a driftnél tulságosan érzékeny az irányitás, ill a kocsi mintha jégen lenne, annyira csuszik, nagyábol belejöttem a game-ba, szinte minden ment rendesen...
    a bill, ill kewés graph beállitás game alatt lehetséges, a fömenüben nem...
    mindenki probálja ki, de a naon kezdöknek nem fog menni...nem nfs-röl wan szo... a tuning része is teccik...
  • Dominic901
    mivel töltötted?
  • phenomiq
    harmadjara is letoltottem de nem stimmel valami, most megallt 97%-on. Vacak az a link.
  • kemszi2
    -mehet akkar XD
  • kemszi2
    ha a teljes is sm3-as lesz akkor mehet akkor felejtős lesz.
  • phenomiq
    mert olyan nincs! roviden. Nekem a gempadom egy chillstream es PCre keszitett, a Logitech legujabb gyartmanya, szoval azon is a gombok ugy vannak mint az xboxon(A B X Y), vegulis pont ugy nez ki mint az x360 gamepad. Analog, es allithato hütöbordákkal es nem is izzad a tenyerem. nagyon profi, a kormanyt reg felretettem.
  • tonyr #801
    amugy qrwára nem csipem a konzol átiratokat, mi az h A, B gomb ??? meyd pont ezeket fogom nyomkodni... mé nem csinálták ehejett enter/esc ???
    omg
  • Nohab
    Amit leírotk szép és jó, csak azt is nézzétek, hogy ez nem a hivatalos demó. Vagyis jobban lesz optimalizálva és kevésbé bugos (lásd #794) Szerintem.
  • tdu Toyota
    hát nem mondom nem olyan nagy szám
  • Katun
    Valami gond lehet, mert a telepítő nem indul valószínű mert Vista, de akkor is.... Szarráfagy a rendszer... Még egy Installert se tudnak kreálni? vagy az installernek is "VISZTA REDINEK" kell lennie?
    nevetséges XD
  • Szabi1991
    a két kép amit tettem 6600GT-s
    (Suna küldte msnen :)
  • bepe79
    Na, akkor csontra eltalaltam a gepigenyt, az X1000-es szeria es a 6600-as tippemmel. Mivel tudom, hogy onnantol indul az SM3.0 (:
  • ntex
    hmmm...
  • Szabi1991
    legalább jó kis hátterem van -.-
  • Szabi1991
    xD
  • SimaSuna #792
    most őszintén..
    alap 4 autó..
    persze bömbivel mentem..
    reklám az van..
    nah game..szép jányok..jó verdák..fogadni is lehet..
    indul a game..irányítás ua mint az 1ben..kormányozni nem lehet..kanyart bevenni?..miaz..fal fal..gumifal..
    a kocsi fele belesüllyed a gumifalba..
    szal játszottam vele 3percet..és ebből 2 perc a betöltés volt...
    nálam delete -.-
    de attól még felmegy FTPre
  • Szabi1991
    Juiced2_HIN_Demo\ReadMe.txt..

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
    Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista
    Processor type : Intel Pentium 4 3.0 Ghz / AMD XP X2 4200+
    1.5 GB RAM
    6 GB available hard drive space
    256 MB DirectX® 9.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 6600 / ATI Radeon® X1300
    DirectX® 9.0 compatible sound card
    >=64kbps Internet connection with low latency Cable/DSL speeds for multiplayer
    Keyboard, Mouse
  • ntex
    Hát ez van, rákényszerítik a vásárlókat az újításra szép lassan, de a teljesben lehet benne lesz az SM2.0, ne feledjük ez csak DEMO (mind játékélményben mind hardverigényben)
  • phenomiq
    Aha, voltam annyira turelmes es vegigolvastam amiket irtatok. Nemreg erkerztem haza, en is probaltam letolteni mar vagy 2 alkalommal es mindket alkalommal 99%-nal megallt a letoltes, most epp harmadjara probalkozom; sebessegem van boven mar ha 4 Mbyte/s az eleg idehaza. Ahogy Szabi is irja a FAQ-ba ez valoban egy nemhivatalos demo, ezert is kellene turelemmel varni meg amig lesz egy hivatalos, persze tul jora nem szamitok en sem. Mi is ez a demo amit mi kaptunk? Ez a jatek a konzolos demo verzio PCre alakitott valtozata(nevezhetjuk emulalt verzson, lattunk mar hasonlot), ami magaba nem tukrozi egyaltalan a PCre valo teljes kompatibilitast, azaz csak atlagositottnak nevezhetjuk. Nagy valoszinusegel a hivatalos PC demo, mar ha lesz ilyen az jobb lesz, de persze fennal a lehetosege hogy ehez hasonlo lesz.
    Ami a videokarit illeti ... no comment. Azt ertem ez alatt hogy aki nem koveti a szamitogepek rohano vilagat az alapbol felejtheti hogy valaha jatszani is fog ezzel a jatekkal es egyebb uj jatekkal. Az en gepem sem egy nagy szam; egy GT 7600 eXtreme videolapom van ami kompatibilis az uj rendszerekkel, hely boven ...stb, stb... DE ez sem a mai piac nagyágyuja es finoman fogalmaztam. Ha meg egy ilyen videokartyad sincs akko` ne is probalkozz labdaba rugni. Sussz-passz roviden.

• ntex
    Linkjét kirakhatják bannerre ?
  • SimaSuna #787
    4óra és fent FTPn :)
  • ZsirosKenyer
    Nos, nem túl jó a gém, bár nem is vártam többet. A circuit vmi borzasztóan árkéd, a drift még türhető de valahogy nincs hangulata az egésznek.

Mindig szidja mindenki az EA-t, de rá kell jönni hogy a legszínvonalasabb játékokat mindig ők csinálják. Lehet hogy pl. a Carbon arcade volt de nagyon feeling volt végigvinni, profin komponált játék volt. Ehhez viszont semmi kedvem.

A másik: nálam is kicsit lassú (nem nagyon, de pont zavaró). Nem igaz hogy nem tudták jobban optimalizálni, mikor pl. a Call of Duty 4 mediumon tökéletesen futott pedig elég gyér a kártyám. De ennél még a Carbon is joban nézett ki és az is High-FPS volt.

Szóval azt hiszem EA fan, leszek. egyszerűen ők csinálják a legjobb játékokat és kész :P
  • Dominic901
    Nekem 59,2KB/másodperc
    na majd reggel játszok vele
  • Dj Toto
    nekem rohadt lassan tölti....
  • balika16
    Hát jo game lenne csak nvidia6600GT 1 gb ram és 3000+os amd proci mellet nagyon szaggat!!!!!
  • Szabi1991
    legalább a videókat megtudom nézni, a zenéket meg meghallgatni :D
  • elekati
    tenk
  • bepe79
    SM = Shader Modell
    SM2 jelenti azt, hogy a VGA tudja a Pixel Shader 2.0-at es a Vertex Shader 2.0-at

SM3 pedig azt, hogy a videokartya tudja a Pixel Shader 3.0-at es a Vertex Shader 3.0-at.
  • Szabi1991
    jóesetben elindul..
  • bepe79
    El kell neki, mert tudtommal az X1600PRO az SM3.0-as VGA.
  • bepe79
    Akkor ha jol gondolom, a minimum kovetelmeny neki AMD (ATi) fronton az X1x00 (X1000-es szeria), tehat X1300, X1600, X1900, X1950, stb... , nVidia fronton pedig a GeForce 6600 es attol felfele, tehat a Shader Modell v3.0-at tudo videokartyak. Ez azert eroteljesen szukiteni fogja a taboranak a koret, bar lehet, hogy 2008 kapujaban mar ugy gondoltak, hogy sm3 a minimum.
  • Dominic901
    ezen vajon elfut?...
    AMD 2800+
    ATI radeon X1600pro
    768mb ram
  • elekati
    Amugy bocs h' ide irom tom nem tartozik ide de mit jelent h' a vga sm3-mat tud? vagy is ez az sm minek a röviditése mert a webshopokba nem látom h' sm3 vagy sm2 vagy sm na remélem értitek.