1707
-
#977 Ohh, hidd el tudjuk meddig lehet felporgetni a Vipert, pontosabban 1042!
Nos, ahogy "rikimen" is fogalmazott kivancsian varjuk mennyire vagy utokepes online. A pontok nem annyira erdekesek de maga a jatek elmenye az szamit.
A regi csapatbol naponta latom jatszani snoopot, csak valahogy allandoan elkeruljuk egymast pedig szivesen jatszanek vele tobbet mert jol vegzi a dolgat. Szamomra ez a jatek online egy orok klasszis marad; szep grafika de persze lehet akar kritikalni is, jo fizika keves arcade beutessel, egyszoval orokzold jateknak talalom. Komolyan sajnalom hogy sokan elfelejtettek mar ezt a jatekot pedig nem a pontok szamitanak hanem a hangulat. Emlekszem voltak kis haboruzgatasok, szamoltuk a pontokat ki mennyit gyujtott egy "war" alatt, osszegyultunk minden hetvegen es sokat dumaltunk skype-on szoval tartottuk a kapcsolatot; mar csak azert is megerte jatszani.
... erre itt van a masodik resz ami egy abszolut felresikerult jateknak bizonyul mar a demo lattan meg ha nemhivatalos is, szoval errol mar sokan letettunk, igyhat egyetlen halovany remenysugarunk a sokunk altal nem kedvelt NFS szerianak a legujabb udvoskeje a ProStreet ... de tul nagy durranas az sem lesz velemenyem szerint elvegre NFS.
-
#976 Nem, sajna nem. Csak a Juicedet jatszom online de azt napirenden ha csak fel oracskat de szorakozgatok vele. Ezen kivul inkabb "jatszom" mindezt elobe ha valami esely van ra -
#975 Csak szóljj jövök én is és szerintem a haver is beleegyezik.Ő 160 valahanyadik én meg 9. a ranglistán. -
ntex #974 Neten csak egyszer nyomtam ugyanezen a néven, de majd valamikor feldobom és tolhatjuk akár -
ntex #973 jó tényleg nem az, kicsit erősen fogalmaztam, nem keveset játszottam az 1. résszel és többször végig is játszottam, amúgy a Vipert 1040-1050 HP-ig lehetett felnyomatni :D -
#972 neten nyomod a GTR2-t?
másrész viszont itt hiába rakod fel a spoilereket..a body kit-et..semmit nem érsz vele..csupán csak optikai tuning...
gtr2ben viszont kemény setup háború megy..
Corvette C5Rel megyek (Michelin gumikkal..mert az sem mind1) most a bajnokságban..
Én 1:44et megyek monzán saját setuppal..
van aki 1:42t megy..C5Rel..ugyan azzal az autóval..csak a váltó áttátele más..
Se az NFS sem a Juiced nem tartalmaz ilyen lehetőséget..
sajna ez van..
UG2es fizikával kurvajó game lenne...de így..
-
#971 Jogos! Jatszom a GTR2 ot mai napig is. Ami az aranyt illeti az 50/50 kisse tulzas. Ami pedig a 700 lovas Vipert illeti, gozom nincs hogy is lehet egy hasonlo ereju autot vezetni es meglehet nem is lesz alkalmam ra soha hogy megtudjam. Amit en irtam az hogy a Vipert igencsak nehezen tudod kormanyozni nem egy tipikus arcade lasd peldakent NFS szeria, ahol a kanyart 200 felett siman beveszed anelkul hogy falhoz ernel vagy hogy kicsuszal. Targytalan csurni-csavarni a temat mivel nagyreszt mindenkinek mas velemenye van a jatekrol. A jatek az jatek, ha szim ha kevesbe csak arcade ne legyen, az mar egy vicc es tavolall mindenfele valoasghoz epp ugy ahogy a Juiced beleertve a szimulatorokat is! Elobe nem tudom megengedni magamnak azt hogy egy evo6-os competion verziot ugy hajtsak mint a jatekba levo evot, igyhat osszehasonlitasi lehetoseg sincs es csupan 360 lorol beszelunk. Sokan orulnek ha latnak egy ilyen autot elobe vagy akar verseny kozbe nem hogy meg vezethessek is, egy 60 ezer euros versenygeprol beszelunk es nem is a legdragabb amit emlitettem (tehat nem sima utcai ami 30ezer korul van!). Egy hasonlo auto rengeteg penz, karbantartas, minden verseny utan uj gumiszett csupan 8 ezer euroba kerul egy szett sportgumi aszfaltra, azon kivul szponzorok es benevezesi dijak amiket az atlagember nem is tud vagy el sem kepzeli hogy micsoda osszegekrol is beszelunk. Szoval sok penz es ott igencsak nem mesz neki a falnak mert 10km/h val gyorsabb akarsz lenni a masiknal, mert sok penzbe kerul az a falnak csapodas.
A GTR2 be nagyreszt 550-est hajtok, elobe nem vezettem meg ilyet, talan majd egyszer de akkor sem egy competition verzsont hanem talan egy sima utcait, az is eleg, de velemenyem szerint nincs az a szim. ami abszolut valojaba tukrozne azt amilyen elobe, meg a hidraulikus szek sem!
Egyszoval filozofalhatunk reggeltol estig ... -
#970 ne keverd te sem a szimet az arcade-dal..
1ezzünk ki 50-50ben..és nem vitázok veled :)
GTR GTR2 GTL LFS RBR ezek számítanak szimnek..
ez a játék csak szeretné elérni a szimulátor szintet..
nevezhetjük szimulátort emuláltak bele..ami némi nehézséget ad a gaménak.
de ebbe ne menjünk bele..
valószinüleg se te se ő se én nem fogok 700pacis Vájpőrben ülni...
de 1 VFTSt sem könnyű megfogni..az tény :) -
#969 akkor nem nagyon vagy tisztaba az "arcade" fogalmaval. Ami igaz az igaz, van egy arcados beutese a jatek elso reszenek is, de inkabb szim. mint arcade. Ha szazalekba kellene megjeleniteni talan 80/20 % lehetne. Probalj ki egy 700 lovas Vipert vagy egy 500 lovas 350Z-t (folytathatnam) kanyarokba es majd meglathatod mennyire arcade. Bizonyara sokan vannak a foum kereten belul olyanok aki jol erzik az autokat es bizton allithatjuk hogy nem egyszeru kanyarodni a fent sorolt autokkal.
Mennyit jatszottal az elso reszel? Online jatszottal es ha igen milyen nev alatt futottal ? -
ntex #968 Aha... csak sajnos az 1. rész is full arcade akár tetszik akár nem -
#967 nem illik az imagemhez -
#966 deeehhh, csak nem tudsz meg rola ... :))))))))))))))) -
#965 Nem vok arcade rajongó. -
#964 aha, akkor neked majd bejon ... Csak vicceltem! hehe -
#963 Sajnos egyet kell hogy értsek veled a Juiced 2-t illetően, összehoztak egy olyan szar játékot ezt is csak az fogja jobban érdekelni aki arcade buzi. -
#962 Ekkora szart mint ez a Juiced2...
Komolyan mondom azt hittem a Carbon után már nem lesz több ilyen siralmas fizikájú játék.
Itt volt nekünk az Underground 1 megalapozva a tuner játékokat valami fantasztikusat robbantott. Talán a motorhangok nem passzoltak, de minden más egyben volt. Erre rátettek egy lapáttal és megjelent az U2. Maga a menyország. Arcade is tuner is, nagyon eltalált driftel és fizikával széles tuning lehetőségekkel, stb.
Aztán kipróbáltam a Juiced 1 et, elsőre elszörnyedtem. De minél többet játszottam vele annál jobban szerettem meg. Sok-sok autó ugyancsaak jó vezethetőség (jó beállítás kérdése) és izgalmas versenyek (neten multi).
Talán ez volta csúcspont három top tuber autós játékkal.
Erre jön a MW rettenet és a Carbon szörmedvény. Ezeket inkább nem is rélszletezem mert még mindg rémálmaim vannak. Sok közük az autós játékokhoz ugyanis nem volt. Még az NFS1 nek is különb volt a fizikája :) A Juiced 2-t pedig carbon folytatásnak érzem és félek a PS se fog elcsábítani. -
#961 Jo messzire visszaolvastal, dicseret reszemrol! Ami a jatekot illeti igazad van, ami nagyon sokat dobott a jatekon az online mod ezert is van hogy meg mindig jatszom online. A masodik resz az egy nagy de mondhatom elore ... egy hatalmas nagy bukas lesz, nem is banom; megerdemlik mar csak azert is mert ennyi keses utan a gyarto es egyben a kiado is veszitenek a presztizsukon. Ilyet nem szabad megengednie senkinek, amig az emberek penzen elnek es "mi" turelmetlen varjuk a "tobbszori" megjelenest, pontosabban a datumra ertem. A gond ezzel az hogy a kicsit igenyesebbek elmaradnak ... szoszeritn nincs egy normalis jatek aminek a grafikaja es a fizikaja is jo legyen. Beszeltunk mar errol tobben itt a forumon es nagy vasloszinusegel sokan vagyunk ezen a velemenyen, sajnos.
-
Ariakus #960 Hát én játszottam az első résszel. Nem lett volna rossz játék ha nem cseszték volna el a mesterséges intelligenciát. Úgyhogy szerintem presztizsről az első résznél nem nagyon beszélhetünk. Lehet , hogy online jobb volt a játék , de single-ben bukás volt. Pedig nagyon jó volt a kocsiválaszték, kicsit törtek is az autók, a csapatverseny is jó ötlet volt, de a single része mindent elrontott. Remélem a 2. rész jobb lesz, de a videók alapján elég gyengének tűnt ugyanúgy mint a NFS Prostreet. -
#958 Ati markaju videokari ? -
Szabi1991 #957 a 9600 sm2-es -.- -
#956 mindketto configal el kellene induljon a demo es valszeg majd a vegso verzson is.
Szabi ... a tied meg ha nem indul el egy 9es csaladu videokarival akkor javaslok egy driver frissitest, ha akkor sem indul el egyebb gond van.
-
Szabi1991 #955 nekem meg 9600 mégse indul el -.- -
#954 igaz, mivel nekem csak 7600 GS-em van és simán fut rajta -
#953 Ugy fog szaladni, mint a nyul rajta. A 8600 GT meg ma sem egy elavult videokartya. -
#952 egyértelmü hogy elindulna..egyértelmü hogy basztatnak ha képtelen vagy rá nyomni a faq-ra -
dzsozefo #951 ez jobban hangzana?
GIGABYTE GA-MA69G-S3H
AMD Athlon 64 X2 4000+ 2*215kb Socket AM2
KINGMAX TinyBGA 1024Mb DDR2 800Mhz
SAPPHIRE HD2600XT 256MB HTD DDR3 Full PCIE -
tmisi #950 Szerintem csak basztatnak, mér ne indulna el. Nekem is jól megy, igaz csak lejjebb vett grafikával. -
Szabi1991 #949 nézdmeg a faqban a gépigényt.. -
#948 Ennél az elavult confignál ez már többet kíván. Sajna. -
dzsozefo #947 miért? mi a hátrány?
illetve a az a config amin elfutt nagyon szépen? -
ZsirosKenyer #946 sajnos nem :( -
dzsozefo #945 Hello! Szerintetek elindul a demo az alábbi config alatt?
Intel e2160
2x1gb 800mhz
Nvidia 8600gt -
#944 Reméljük hogy igazat mondasz -
ntex #943 Sztem ezt is a DEMO-nak lehet betudni, a teljesben nyilván rendesen lehet majd configolni mindent -
#942 hogy a gyíkba lehet gamepadot beállíani? mert én nem tudom, légyszi irjátok le részletesen köhi -
#941 olvass vissza..látol képeket -.- -
#940 ahhh, mar a billentyut se tudom atallitani, nyomok entert, varja az ujat es nagy semmi, olyan mintha semmit nem nyomnek utana. Aki rajott, hogy mivel akad ossze illetve miert gajdul ossza meg batran velunk, nincs erom tovabb szenvedni vele. -
#939 Nem vagyok egy agressziv ember, de tenyleg fejbe lonem aki a menujet csinalta...a joy nekem se mukodik... sot valamikor a billentyu beallitasnal varja az inputot es nem fogad el semmit, csak az alt+f4 segitett rajta eddig.
extras -> options -> controls, a kepernyo tetejen latom, hogy keyboard, F1 auto vagy manual, de mivel tudom atallitani kormanyra vagy barmi masra ?
Hihetetlen fejreallt emberek hoztak ezt ossze...
Csak engem orvendeztet meg az elso kepernyonel kb 15-20 sec altoltessel ? -
tibiszabo #938 Sziasztok!
Tegyetek már fel pár képet hogy érdemes e letölteni mert fele más vélemények vannak itt
Most tényleg jo vagy nagyon szar?????????? -
#937 kolcsonosen felreertettuk egymast ugy tunik. nem letolni akartalak csak egy spontan eszrevetel volt. voltak mar hasonlo felreertesek, a lenyeg hogy joba legyunk egymassal, neha jo erre egy-egy figyelmeztetes ...