Juiced 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
Project D|Rare Car Collector|
Most vettem egy példányt a játékból és nem kaptam kódot, lehetséges ez? Mert a GFWL kér kódot, tehát van multi(?).
Project D|Rare Car Collector|
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Hang kártyát kéne vegyek? Az drága?
Ha meg engedsz egy olcsó poént: ... és mit kezdjek a játékkal hang nélkül?
😊))))))) Szóval akkor hangkártyát kéne vennem?
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Az hagyján, hogy sebességérzet zéró, és csak megsaccolni tudod, hogy most éppen egyenesen továbbmész a kanyarban, vagy betapad, mint állat, és egy helyben befordulsz. De arr anincs valami orvosság, hogy kb 90 MPH-nál van egy éles váltás: fölötte normálisan kanyarodik: kicsit tolja az orrát, de egyébként érezhetõ, hogy sok lesz-e neki, alatta viszont hirtelen betapad és mint írtam, egy helyben... Iszonyú éles a váltás, és mivel sebességérzet sincs, egyszerûen nem tudod belõni, hogy a következõ kanyarbna mi fog történni....
Elakadtam a 2es szinten a fõ eseménynél,ki van nyitva az összes módosítás és az összes extrém pack és mégsem engedi h elinduljak az eseményen, mert valamit kiír.
aki tud rá választ az írja le.
Kösz.
Nekem olyan gondom lenne hogy nem mûködik a játék billentyûzettel, mert ha játék közben leütök egy betût vagy egy számot a játék lefagy (ha ctrl-t, alt-ot nyomok nem fagy le, csak ha betût vagy számot ! <#guluszem1>#guluszem1>
Kérem segítsen valaki nekem ebben a dologban ! <#help>#help>
Elõre is kössz !
Full HD 1920x1080, ATI Radeon HD5770, Win 7 x64
segitségeteket elöre is köszönöm.sziasztok
1680x1050
zene bepipálva+hang
az a 2 cuc kivétel
élsimítás ki(má a gép nem bírja...
szóval meggy<#worship>#worship><#beka2>#beka2><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor5>#vigyor5><#smile>#smile>
megint megpróbálom nagyon magas grafikán...
DE AZÉRT IS : SPLIT/SECOND : VELOCITY,ESETLEG BLUR
Bill-en vmi atomfos...<#wink>#wink>
Én xbox controlerrel tolom és eddig semmi bajom nem volt az irányitással.
Szval észrevehetö a különbség ^^
valaki tudna segíteni??
elakadtam a 2es szinten a fõ eseménynél,ki van nyitva az összes módosítás és az összes extrém pack és mégsem engedi h elinduljak az eseményen
aki tud rá választ az írja le pls
Kösz a választ elõre is
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Új logó by: berczely (Y)
Nálam olyan big volt hogy minden autó 5ikben is max fordulatszámon is egy helyben állt.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Illetve a User/appdata/belül van egy thq/juiced2/save mappa, de az tök üres.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
még mindig nem hívott vissza aforgalmazó<#vigyor>#vigyor>nem lehet valahonnan mentést leszedni?elvileg csak azok a bevezetõ pályák szaggatnak így...
kb fél éve 2000az ára..<#wilting>#wilting>
most felhívtuk a forgalmazóját hátha mondanak valamit....
processzor:Intel Dual Core E5200 2,5 Ghz
A játék a külsõ meghajtóra van téve kb.183 GB szabad terület és 1,99 GB RAM.
videókártya:Intel G35 Express Chipset Family
elkéne futnia<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>