1707
juiced2
  • kenderzen
    hát az alfák elégjok voltak a scarban :D még rátett 1 lapáttal a sokkolosdi , besokkoltattam néha a palikat hogy kiszáltak a pályárol is :DD
  • tdu Toyota
    ez tetszett idézem "az nem is drift az egy vicc" xD
  • tdu Toyota
    xD
  • phenomiq
    Annak is van valami alapja szerintem es a NFS driftjetol jobb mindamellett hogy egyiktol sem ajultam el ... de be kell latni a NFS-PS driftje egy a nullaval, az nem is drift az egy vicc.
  • tdu Toyota
    köszi
  • Skyline
    Hát a demo alapján ez egy fos.....Rácson driftelni?:D:D:D:D:D:D
  • ntex
    Hát igazából NFS is jó lett, de így ismerve már adok esélyt a Juiced 2-nek is.
  • Djemba
    szentem jobb lesz mint a szutyok pro street
  • ntex
    December első fele
  • tdu Toyota
    nah mikor jelenik már meg???
  • phenomiq
    ne vedd magadra
  • bepe79
    Erdekesek a moderalasi alapelvek: a SCAR-rol nyugodtan lehet dumalni oldalak ota, es mindent vegyesen, de az en post-omat - ami meg ertelmes is volt - a Rigs of Rods-al kapcsolatban, es a jatekok fizikajaval kapcsolatban, azt egybol torolni kellett szo nelkul... Pedig gyanitom, hogy a Juiced2 rajongok kozul sokan probaltak volna ki az en postom hatasara a Rigs of Rods-ot, amit amugy nem biztos, hogy megtettek volna. De igy, hogy torolve lett a postom, biztos, hogy nem fogjak...
  • raymond01
    Amazon:
    This item will be released on December 7, 2007
  • raymond01
    Szerintem nem változtanak semmit, már boxra rég kint van! Nem hinném hogy a pcsek kedvért szenvednének vele!
    Karácsony előtt kijön vmi jó kis design- nal 1-2 tv spot, és viszik is mint a cukrot!
  • tmisi
    Ment a privi! :)
  • ntex
    Halkan jegyzem meg én is :

Sztem csak azért várnak még a megjelenéssel, mert kiváncsiak hogy fogadja a nép a Pro Street-et, és az alapján alakítják át. Kiváncsi leszek mi fog változni a végleges játékban ha már most egy hónapot csúsztatták (és ez tuti nem véletlen, mostmár én is belátom, bár én nem csalódtam a Pro Street-ben ahogy sokan mások.)
  • phenomiq
    Ha igy lesz akkor jo, legalabb lenne egy kis fantazia a jatekukba, de a demo alapjan rossz iranyba haladnak alapbol.
  • Djemba
    most kijött a pro street gyorsan beleteszenk pár olyan dolgot ami van a pro steetben is
  • atomeromu
    Az elso resz menteseit hova pakolja fel, mert ujra kellene telepitenem a gepem es nem akarom, hogy elvesszenek a dolgaim.

Elore is koszi
  • raymond01
    Ez mikor jön ki?
  • kemszi2
    sajnos nem lehet.már én is néztem:( nekem lan -hzo kellett volna.csak osztott képernyő van,bár az se rossz.XDúgy is sokat mentünk vele
  • phenomiq
    jah, a tomegnek soha semmi nem jo, nekik mindig mas kell es amit annyira varnak az is egy nagy nulla miutan megjelent, lasd peldakent a NFS:PS-et ... vagy nem kell mondjam mit allitottak sokaig es talan meg napjainkban a JUICEDROL ... noah, szoval jo a SCAR nagyon is, persze az a Juicednel is nehezebb es sokkal elvezetesebb a vezetese, de az nem is valo akarkinek. Amire nem emlekszem hogy lehet-e azt jatszani online, ha igen akkor valszeg telepitem ujra. Inkabb az online autos jatekokat kedvelem.
  • SötétBarom
    SCAR kurva jó kis gém :) Csak túl underground volt a nagy tömegeknek :)
  • phenomiq
    Szivesen, mar csak abba bizz hogy mas file-t nem fog kerni. Huhh, szinte latom a csalodast az arcodon :))

Amugy ezektol az uj jatekoktol mar a regi jatekok is jobbak ... SCAR:Alfa Kupa, az legalabb hasonlit egy szimre
  • ricsa008
    köszi szépen megmentetted az éjszakámat (vehettem volna le újra a demot)
  • phenomiq
    szavaid süket fülekre leltek

Amit kérsz az csupán 30,419 Mb ... csak a kedvedért ide feltettem

... jah ...szivesen
  • ricsa008
    #1029?
  • w77d
    sziasztok! Az eddigi hozzászólásokból azt szűrtem le, hogy nem egy bestsellergyanús dologról van szó! és a grafika? az legalább van egy pro street szinten?
  • ricsa008
    a shared.jfs fájl-t nem tudná valaki fel rakni? mer azt telapítésnél hibásnak jelzi és csak kihagyni tudom
  • ricsa008
    meddig tölti a pályát mer én 5 perc után kiléptem mer nem akart bejönni forgott a loading nál az a car de nem törtnik semmi
    mi lehet a gáz?
  • ntex
    Lehet benne valami hogy azért csúsztatják mert elég tré lett az emberek szerint. Majd csak lesz valami belőle. de tény hogy a Pro Street nagyon állat lett, és belátom ebben a formában a Juiced 2 a nyomába sem érhet a PS-nek
  • odex
    jobb volt az 1. része ez nagyon gagyi lett xd
  • phenomiq
    szinte sehol nem beszelnek a Juiced HINrol. Ha valoban ugy van ahogy mondjatok, akkor lesz egy par honapos keses aztan kidobjak PC-re es a patcheket meg a konzolokra. Volt mar ehhez hasonlo, nem ez lenne az elso ilyen eset.
  • ZsirosKenyer
    én majd akkor szedem le ha megunom a PS-t :P
    szóval felőlem csúszhat
  • Djemba
    megvárják a pro streetet és utánna eltolják még vagy 3 hónappal addig beleteszik ami a pro streetben van benne
  • raymond01
    ez sem fog soha sem megjelenni!!!???
  • [HUN]FaTaL
    Egyetértek, életben is elmosódik de nem előtted hanem csak ha oldalra nézel.
  • Pókmalac
    még mindig nem lehet tudni h mikor jön a full azon kivül hogy Novemberben hányadikán?
  • Clint EastWooD
    Amit írtál egyébként teljesen helyénvaló, hogy beszűkül a látótér és a szemünk, agyunk csak egy szűkebb régióra tud koncentrálni. Ahogy írtad, te nem vettél részt nem legális versenyeken, ami nem baj mert én se vagyok büszke rá, hogy régebben jártam. De ott valóban kijön az "effektív" csőlátás.

A motion blur-al csak azért van bajom, mert a legtöbb játéknál összemossák manapság (NFSMW,C, HIN) és "elvakítják" vele a játékost (ahogy ezt írásom elején jeleztem). Azzal, hogy torzul a periféria nincs bajom, csak itt már a kép egészét homályosítják a játék készítői.
    Erre próbáltam utalni irományomban.
  • Clint EastWooD
    UG1 ben jó volt még a motion Blur. ott csak a kép oldalát mosta el, továbbá jó a motion blur a GTr2, Race játékokban ott is csak a széle mosódik, valamit a TDU HD módban.

És nem kell azonnal besértődni mert valakinek esetleg más a véleménye.