Juiced 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki próbálta a driftet a BMW-vel szinte lehetetlen megcsinálni a 100 ezer pontot. A nissannal elsõre sikerült másodszorra meg 253 ezer pont.Ja és a verseny az tényleg nevetséges.
A menu tetszik, a drift az elvezheto de a tobbi nem tetszik, foleg a "RACE" az borzalmas ... grafika egyenlo a nullaval.
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
<#kerdes>#kerdes>
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ma kiprobalom en is, lehet a harmadik nekifutas jobban tetszik majd. Bar ha ugy teszem fel e problemat hogy megszokas kerdese haaaat nem is tudom, az mar nem jo jatek.
<#nevetes1>#nevetes1>
Jó kis game lesz ez...
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
(bocsi a kettevagott postert, az elso irasa kozben sikerult veletlenul egy entert nyomnom valoszinuleg)
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
roppant hálás(ak) lenné(n)k!
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Nallam a grafika tokeletes, semmi nem homalyos, nem akadozik a hangal is minden stimmel igaz nem realisztikus mondhatnam gyengebb mint az elsobe de maga a jatek nem jo ugy ahogy van egeszebe. Az elso resz kozelebe sem jar nemhogy jobb legyen.(!) Race: az elso alkalommal falbol falba modszert alkalmaztam, a masodik alkalommal mar megnyertem. Drift solo, ööö, hogy is fogalmazzak? Jo lenne ha nem fordulna tul az auto, ert elobe hasonlo nincs, abszolut tulzas az egesz, hamar csuszik es tul hirtelen, hogy megcsusztasd el kell rantsad a kormanyt es fekkel elotte ami normalis is lenne csak nem igy. A D.Kingbe katsztrofa! Ilyen nem is kellene vagy nem lenne szabad beletenni a jatekba amig nem lehet iranyitani rendesen az autot es azon felul akik ezt elobe csionaljak azok abszolut profik es neha ok is tevednek. Kepzeld el ezt online, totalis amatorokkel. Ez egy vicc!
Kerdes! Valojaba kinek keszitettek ezt a jatekot? Es a legjobb kerdes Miert keszitettek el a masodik reszt? Talan hogy az elso resz presztizset elqrjak? Egy csapat amatort osszeszedtek es epitettek egy nagy valamit amit csak kritikalni lehet. Pozitivum? Lehetetlen talalni pozitivumot, bar a laikusok es vannak beloluk is ezen a forumon is amint olvasgattam ... na azoknak bejon ez a jatek is, nekik ajanlom, maradjanak inkabb a NFS-nel! Az meg mindig jobb lesz mint a HIN. Mit varhatunk a ProStreettol? Kb. ugyanezt csak mas csomagolasba.
<#crazya>#crazya>
Grafika: 1024x768 NoAA graf csúszka 1/4-en, eégsz jó sebesség, kár hogy külön nem lehet kapcsolgatni semmit, csak 1 csúszka van. Nem csúnya, de az AA nem ártana rá, ám sajnos itt a sebbeség dönt. Egyébként annyira nem lehet észrevenni az SM3 meglétét, a nálam beállított grafikai szinte SM2-nek néz ki.
Irányítás: furcsa, most nyomtam ki nemrég a Carbont, szokni kell. A Driftben viszont túlzottan csúsznak a kocsik. A menü kicsit kusza.
Hang és zene: szinte észre sem vettem, annyira nem kiemelkedõ. Lényeg, hogy van.
Egyéb: Gumifalba valóban bele lehet "süppedni", remélem ez javítás alatt álló bug.
Egynek jó, de nem estem hanyatt tõle.
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Ilyet még nem is hallottam. Ötlet? <#boxer>#boxer>
GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Remélem a teljes menni fog<#wow3>#wow3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
apropo egyik elözö hszed:
"Használj vmien letöltõmanagert! Nekem a ReGet 550-el szedte azt ami 120-al jött.
Mindenki más /fõleg Csaba/: Semmit se várjatok ettõl a játéktól. Nfs Carbon Juicedesítve"
kiaza Csaba?😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
És van egy olyan érzésem hogy sokan szidjátok, mégis fogtok vele játszani akkor is ha nem az jött amit vártatok ahogy én is. Meg nem tom miért kell végleges következtetéseket levonni, ez még csak DEMO kérem szépen...
de jo lenne.. namármost én nem tettem le a juicedröl se, még benne wan a pakliban, ha a teljesben lesznek jawitások, amik naon gázok a demoban, +látjuk, de 1enlöre a nfsps wan az 1. helyen a +wétel listán a 2 közül...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Rettenetes, kar volt a sok varakozasert es a kiadonak a hasztalan penzfecserlesert ... pfffaaafff. No comment emberek, nincs is mit beszelni errol nem hogy meg megvenni.
A regi szep idokbe amikor meg WAR-oztunk, ooohhh bbe jo is volt, emlekeztek sracok? hhhh...
<#gonosz3>#gonosz3>
annyi reményem még maradt hátha fullban lesz valami beállitás de ha reális vagyok ez marad igy ahogy van...mert ez kell....csak azt nem tudom kinek? ntexnek? meséld már el mi ebben a jo?ugy felidegelt bazz hogy lehet igy elbaszni valamit
rátehetik a dobozra hogy 3éves kortol..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
a game is bejööt, legalább nem fognak annyira kezdök ökörködni a mapokon... dehogynem !!! 😞
remélem optimalizálják a graph-ot, ill a driftnél nem lesz ennyire érzékeny, akko szentem minden ok lesz, amugy lehet h kormánnyal az igazi ?
kipróbáltam J2 demot...hát mit mondjak, csalódottság a köbön...
pontosan olyan mintha az nfs nyomában járnának egy kerek lépéssel...szépen így lehetne megfogalmazni...
ha 2 éve adják ki azt mondom bravo....de most kissé elavultnak hat.
nem ezt vártam ! és ezzel szerintem sokan így vagyunk!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85