Juiced 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajnos nem 😞

Hello! Szerintetek elindul a demo az alábbi config alatt?

Intel e2160
2x1gb 800mhz
Nvidia 8600gt

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

rikimen
Reméljük hogy igazat mondasz

Sztem ezt is a DEMO-nak lehet betudni, a teljesben nyilván rendesen lehet majd configolni mindent
samsung123
hogy a gyíkba lehet gamepadot beállíani? mert én nem tudom, légyszi irjátok le részletesen köhi

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

SimaSuna
olvass vissza..látol képeket -.-
alma2
ahhh, mar a billentyut se tudom atallitani, nyomok entert, varja az ujat es nagy semmi, olyan mintha semmit nem nyomnek utana. Aki rajott, hogy mivel akad ossze illetve miert gajdul ossza meg batran velunk, nincs erom tovabb szenvedni vele.

szerintem

alma2
Nem vagyok egy agressziv ember, de tenyleg fejbe lonem aki a menujet csinalta...a joy nekem se mukodik... sot valamikor a billentyu beallitasnal varja az inputot es nem fogad el semmit, csak az alt+f4 segitett rajta eddig.

extras -> options -> controls, a kepernyo tetejen latom, hogy keyboard, F1 auto vagy manual, de mivel tudom atallitani kormanyra vagy barmi masra ?
Hihetetlen fejreallt emberek hoztak ezt ossze...

Csak engem orvendeztet meg az elso kepernyonel kb 15-20 sec altoltessel ?

szerintem

Sziasztok!
Tegyetek már fel pár képet hogy érdemes e letölteni mert fele más vélemények vannak itt<#wow1><#wow1>
Most tényleg jo vagy nagyon szar??????????
phenomiq
kolcsonosen felreertettuk egymast ugy tunik. nem letolni akartalak csak egy spontan eszrevetel volt. voltak mar hasonlo felreertesek, a lenyeg hogy joba legyunk egymassal, neha jo erre egy-egy figyelmeztetes ... <#papakacsint><#nevetes1>

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

phenomiq
a startot kovetoen vagy egy olyan menu hogy extra ... azon belul lehet beallitani hogy mivel jatszol, keypad, gamepad, st.wheel ... a gamepadnel lehet valasztani 9 variacio kozul, de sajat beallitasi lehetoseg sajnos nincs. Bizom benne hogy boldogulsz a leiras alapjan <#awink>

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

Ja és hogy tudd nem az a fajta ember vagyok aki csak úgy ok nélkül be szokott szólogatni másoknak mint egyesek itt más topicban...

Na mostmár tényleg ON <#email>
Félreértettél ill. én kérek elnézést nem fejeztem ki magam érthetõen <#vigyor0>

A vinylekkel tényleg minden rendben van, kivéve a márka vinylekkel. (Pl. az AEM, NX, LEDA Susp. stb-vel) mert ha nagyon összekicsinyíted õket akkor nagyon pixelesek lesznek, nem lehet elolvasni. Ugyanez volt a gond a Carbon-ban is.

Az "ecsém" szó pedig elég gyakori szójárásom, egyáltalán nem lenézésnek/szivatásnak/kötekedésnek szántam, ha megsértettem vele valakit akkor elnézést kérnék tõle... <#wave>

<#worship>
Balazs15
hi all!!!!
hogy kell átállitani a kezelést billentyüzetröl joystickre??????????????mert odáig eljutottam hogy billentyüzet beállitás
lécci help!!!

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

phenomiq

phenomiq
drift ...

phenomiq
350 Z, M3, Holden

phenomiq
Mirol beszelsz ember? Ebbe a demoba a vinylek tokeletesen latszanak es nincsenek elmosodva egy szal sem. Ha nallad megis ugy van akkor valami gond van a videokariddal. Nallam minden tokeletes es nem akadozik egyaltalan.

Amugy meg minek szivatod azt az embert? Csak leirta a velemenyet ... "ecsém". Lehet neked is hianyzik egy kis szivatas "ecsém"?

Az effele magatartast asszem mar letargyaltuk meg regen. Na mindegy.

SimaSuna
<#worship>
Kinidiak Park BMW M5el..azatutkó 😄
OFF : A Porsche Unleashed-et ki sem próbáltad ??? 😮
Ecsém tényleg nagy hibát követtél el... <#nyes>

De amúgy nekem személy szerint a Need For Speed 2, és a 4. rész tetszett a legjobban. a 4. rész Carrier módját nagyon sokszor végigtoltam. Emléxem nagyon durva volt a vonatos erdei pályán éjszaka vezetni, ha párszor nekimentél a falnak utána már lámpád sem volt. Szal a kettõ közül és az egész NFS szériából a 4. rész viszi nálam a pálmát

ON
A Carbonban is elmosódtak a vinyl-ek, ha nagyon kicsit akartál rárakni mint amit a tuningautókon látsz már olvashatatlanok voltak
Csabesz6
<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

w77d
az igazi nfs hangulatot a hp2 elõtti nfs-ek adják

Ombika
MAlter oromere feltettem,de hat ez 1 Trutyi 2 kort nembirtam vegigmenni,nem ertem kinek van erre igenye szintje,SZANALOM!! 😞(

rikimen
Mert? Mit hibáztam?

phenomiq
Biztositalak rola hogy kormanyal es gamepadal sem lehet jobban iranyitani, addig amig a jatek iranyitasa vacak. Egyedul a drift ami elvezheto ebbe a demoba ott az iranyitas elfogadhato, sot orulok is neki hogy nem annyira egyszeru a kormanyzas, nem szeretem a tul egyszeru jatekokat, foleg azokat amelyeket 6 ora alatt vegigviszed.

<#miaz>

Azt hittem csak én vagyok ilyen béna. <#buck> Igaz vhogy megcsináltam a drift kinget, 2. lettem. 😄
De a szemét egy pár verseny után bedobja a fullra vonatkozó infót, aztán meg kilép, és persze hogy nem menti el az állást (sõt a grafbeállítást sem).

Csabesz6
😞

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Balazs15
nah toltam olyan 1 orát a demot és...végülis nem lesz ez olyan rosz....de az irányithatosága szentem ugyanolyan "katasztrofális" mint a colin dirt-nek<#idiota> szentem ez max kormánnyal vagy gamepaddal játszható...egyszerüen billentyüzettel is 10 perc után csak faltol falig tudtam menni<#idiota>

Én meg csak az UG1-tõl. A HP2-t nemrég le akartam szedni, csak nem volt seed. <#idiota>

"én eddig a hot pursuit 2-tõl kezdve játszottam az NFS-el."

na ott hibáztál ecsém!

rikimen
én eddig a hot pursuit 2-tõl kezdve játszottam az NFS-el.Nekem mindig csak 2. játékuk tetszett. Tehát bejött az Underground és a Most Wanted, ha ezt veszem alapul akkor a Pro Street is be fog jönni.

Katun
Mindkettõ, mert Gamerek vagyunk és szeretünk játszani <#eplus2><#bohoc><#beka2><#hawaii>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Hát nekem mivel akad naon a juiced 2 igy asszem pro street meg amugyis!!!
Synit HUN
Aki eddig Carbon az most J2. Aki eddig Juiced az most PS. 😄
Asszem nagyjából helycsere lesz. A PS demoteszt ezt igazolhatja.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

nálam mind2<#smile>

kemszi2
sztem nekem egyik sem😄
SimaSuna
1ikse xD
akko sztetek juiced 2 vagy NFS Pro street????
Katun
Akkor színesítsük a topikot egy képpel:

Elõvettem a X360 JoySticket és így már izgis a DriFT...
viszont az elmosódó ViNYL-ök elszomorítanak 😞.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

kemszi2
<#worship>mai napig a legjobb nfs😊
Synit HUN
Ne felejtsük ki az NFS csúcspontját a Porsche-t sem. 😉

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

phenomiq
Na ez bolcs volt! A valamit is ero jatekokat szinte mind fel is soroltad. En meg a GT szeriat soroltam volna ide, csak az abszolut szimulator es piszkosul nehez es hosszu, de a jatek a lenyeg ... egyedul semmit sem jo jatszani, ezert jo ha van online mod is.

<#nyes>

malter
komolyan mondom ha belegondolok c64töl kezdve folyamatosan szépen fejlödik a grafika stb de a fizika lassan visszatér c64szintre:Sha igazán jot akar játszani az ember több évvel ezelötti játékot kell elöszedni pl insane,Driver elsö rész,gt 4x4 colin (elsö részei) és társai
ma is vannak jo játékok,de olyan nincs amiben a graf is mai szintet tükrözi,jo a fizikája,és nem 1gigás patchal inditanak megjelenés után 1 héttel..
malter
pont az ilyen szeméthalmok miatt nem adta a nevét,és elszomorito hogy ehez adta
sztem orditottak mérgükben mikor meglátták a végeredményt..
kemszi2
a szoftverbazis.hu-n is fent van a demo ha jól láttam
tdu Toyota

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Balazs15
egyszerüen ezt a nyomoronc demot nem lehet letölteni:@ a flashget 84% nál megadta magát és nem akarja tovább tölteni

HEllo
kormánnyal hogyan lehet?
Verseny közben esc, options, controls. Gyorsítás: Entert nyomok, gázpedált nyomom, semmmi. Aztán megnyomom az elõrét a bill.-en, semmi. Innentõl kezdve semmit nem vesz. KIlépni sem tudtam.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

hát elgondolkoztam.....lehet egyszerre jön ki a pro streettel és akkor választanom kell!
Nem lessz nehéz...Pro Street lecc!!!!!XDXD