Juiced 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel e2160
2x1gb 800mhz
Nvidia 8600gt
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
szerintem
extras -> options -> controls, a kepernyo tetejen latom, hogy keyboard, F1 auto vagy manual, de mivel tudom atallitani kormanyra vagy barmi masra ?
Hihetetlen fejreallt emberek hoztak ezt ossze...
Csak engem orvendeztet meg az elso kepernyonel kb 15-20 sec altoltessel ?
szerintem
Tegyetek már fel pár képet hogy érdemes e letölteni mert fele más vélemények vannak itt<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Most tényleg jo vagy nagyon szar??????????
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
Na mostmár tényleg ON <#email>#email>
A vinylekkel tényleg minden rendben van, kivéve a márka vinylekkel. (Pl. az AEM, NX, LEDA Susp. stb-vel) mert ha nagyon összekicsinyíted õket akkor nagyon pixelesek lesznek, nem lehet elolvasni. Ugyanez volt a gond a Carbon-ban is.
Az "ecsém" szó pedig elég gyakori szójárásom, egyáltalán nem lenézésnek/szivatásnak/kötekedésnek szántam, ha megsértettem vele valakit akkor elnézést kérnék tõle... <#wave>#wave>
<#worship>#worship>
hogy kell átállitani a kezelést billentyüzetröl joystickre??????????????mert odáig eljutottam hogy billentyüzet beállitás
lécci help!!!
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Amugy meg minek szivatod azt az embert? Csak leirta a velemenyet ... "ecsém". Lehet neked is hianyzik egy kis szivatas "ecsém"?
Az effele magatartast asszem mar letargyaltuk meg regen. Na mindegy.
Ecsém tényleg nagy hibát követtél el... <#nyes>#nyes>
De amúgy nekem személy szerint a Need For Speed 2, és a 4. rész tetszett a legjobban. a 4. rész Carrier módját nagyon sokszor végigtoltam. Emléxem nagyon durva volt a vonatos erdei pályán éjszaka vezetni, ha párszor nekimentél a falnak utána már lámpád sem volt. Szal a kettõ közül és az egész NFS szériából a 4. rész viszi nálam a pálmát
ON
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
<#miaz>#miaz>
De a szemét egy pár verseny után bedobja a fullra vonatkozó infót, aztán meg kilép, és persze hogy nem menti el az állást (sõt a grafbeállítást sem).
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
na ott hibáztál ecsém!
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Asszem nagyjából helycsere lesz. A PS demoteszt ezt igazolhatja.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Elõvettem a X360 JoySticket és így már izgis a DriFT...
viszont az elmosódó ViNYL-ök elszomorítanak 😞.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
<#nyes>#nyes>
ma is vannak jo játékok,de olyan nincs amiben a graf is mai szintet tükrözi,jo a fizikája,és nem 1gigás patchal inditanak megjelenés után 1 héttel..
sztem orditottak mérgükben mikor meglátták a végeredményt..
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
kormánnyal hogyan lehet?
Verseny közben esc, options, controls. Gyorsítás: Entert nyomok, gázpedált nyomom, semmmi. Aztán megnyomom az elõrét a bill.-en, semmi. Innentõl kezdve semmit nem vesz. KIlépni sem tudtam.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Nem lessz nehéz...Pro Street lecc!!!!!XDXD